Találatok a következő kifejezésre: A párommal szeretnén. Holnap (4 db)

Szakítottam a párommal, holnap elköltözöm tőle. Õ azt szeretné ha még egyszer utoljára lefeküdnék vele. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?

Minek, hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig függsz töle, vagy ellenállhatatlannak tartod?
Én már nem feküdnék le vele.
Én a helyedben, egy ilyen kérés után jól felhúznám, és aztán félúton otthagynám:) ) aztán nézze meg, hogy ki is függ, kitõl!
Neeee .... hát ez durva -.- Ezért ?! A párodnak igaza van , hogy külföldre akar menni ... de te miért nem mész vele ? Vagy ha nem is most akkor a késõbbiekben . Nem akarsz távkapcsolatban lenni .... Miért nem ? Kiben nem bízol benne ...vagy magadban ? Egy jó kapcsolatot nem kezd ki egy külföldi munka . Az én férjem is ott dolgozik , de õ viszonylag sûrûn (3-4 hetente )hazajön ... és minden ok közöttünk (: .
Hát õ nagyon szerethet, ha itt hagy...
Szerintem sorsold ki. Ha fej, igen, ha írás nem. Most komolyan, hogy tudnék én választ adni erre a kérdésre? Nem magánügy ez?
en is ilyen helyzetben voltam es szakitas utan sokszor lefekudtunk. Szerettem, szexre szuksegem volt es senkivel nem volt olyan jo azota se mint vele. szerintem nincs ebbe semmi rossz :)
Eléggé bolond vagy hogy emiatt szakítasz vele, de jobb is neki így, ha nem tudod támogatni a céljait akkor nincsen mellette keresni valód.Amúgy miért nem mész vele? Ennyi, csak gondolom te elvagy itt õ meg élni akar és jól élni. Szerintem ne feküdj le vele, és ne zsarold hagyd hadd valósítsa meg a céljait.
A szakítós szex különleges, mindenkinek át kellene élni egyszer.
Figyelj, kimondtad, itt a vége, fuss el véle. Én ezek után már nem feküdnék le vele. Viszont a távkapcsolat és a külföldi munka nálam sem szakítóok. Mi több mint 2 éve bírjuk a párommal (bár lehet, hogy tudna olyan országot mondani, ahol nem biztos, hogy meg tudnék maradni).
A 17 .válaszolónál a pont ;-) !!!
A kérdező hozzászólása: 17. Õ csak azért menne ki, hogy a házat fel tudjuk újítani, de utánna végleg hazajönne ez kb egy év. Nem vagyok benne biztos, hogy nem csal meg.
Hát ha nem bízol meg benne akkor tényleg nincs értelme vele maradnod. Amúgy emiatt én se szakítanék. Fõleg nem egy év miatt... ne már... Egyébként a szex búcsúzásképp jó lehet, fõleg ha hagy egy kis ajándékot maga után:) 27/N
Ez férfiaknál szabály mielõtt szakítunk elõtte még 1x dugni kell.
Én lefeküdnék vele - mondjuk eleve nem is szakítanék. Még akár mûködhet is a távkapcs - vagy hozhatja úgy a sors, hogy ki tudsz menni. Ha igazi szerelem, ne dobd el emiatt.
De akkor miért nem mész te is? Ha meg te nem teheted meg, hogy menyj, akkor meg neki kéne maradnia, feltéve, hogy szeret, szóval valami gáz biztos van ebben a kapcsolatban.
Ne tedd meg. Nekem az összes haverom aki szakításkor vagy utána szexelt az exével azt mondta, hogy "igaz hogy szakítottunk/r*banc/akármi volt, még jól megdugtam" és ezt terjesztették is. Szal mégegyszer, ne feküdj le vele, szerintem õ se különb gyerek a többinél.
Komolyan ezért szakítani? Úgy, hogy meg se próbáljátok? Ma már ennyire intoleránsak az emberek?
Nem tenném meg.
Én is jól felhúznám (magyarul izgatnám), és félúton ott hagynám a francba. már ha õ kezdeményezte a szakítást. Ha én, akkor régen nem lenne gusztusom hozzányúlni, és fel sem tennék ilyen kérdést.
A kérdező hozzászólása: Azért szakítottam vele, mert külföldre akar menni dolgozni, de én nek akarok távkapcsolatban élni, pedig szeretem a párom.
hany eves vagy? es a parod?

A párommal babát szeretnén. Holnap megyek dokihoz. Már előre gondolkodunk, és ha tényleg terhes vagyok, akkor szeretnénk szülésznőt fogadni, dokit NEM. Csak félünk, hogy drága. Mennyit kell fizetni egy fogadott szülésznőnek?

Azért fontos már ennyire korán, mert azt a szülészn?t, akit szeretnénk megfogadni, nagyon sokan kedvelik, és ezért id?ben kell nála jelentkezni, különben nem tud elvállalni.

Legjobb válasz: Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg,nincsen benne semmi.

Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg, nincsen benne semmi.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, és azt mondta, ahogy majd mi gondoljuk. Nem akarok neki túl keveset, de túl sokat sem adni.
Én azt olvastam, hogy a nõgyógyász "ára" min. 50 e, a szülésznõé pedig min. 20 e. De aztán ki tudja, ha fogadott és jó, én adnék neki 30 e-et is ha ki tudom gazdálkodni, végülis õ végzi a kemény melót és õ van veled a vajúdáskor is.
naná! ha nem indulhat be tõle a szülés :) grt
Szerintem is menjetek el! :) Nagyon jó ötlet! Ha mégis épp eljönne az idõ, legfeljebb félbehagyod a filmet, de nem hinném, hogy pont akkor indulna. Egy kis kikapcsolódás nem árt, mostanában egy jó ideig nem nagyon fogsz moziba menni, így ne hagyd ki! :) Jó szórakozást, boldog babavárást, könnyû szülést kb. 3 nap múlva! Majd írd meg, hogy mit néztek! :)
Persze miért ne??Mondjuk ha a mozi egy órás autútra van akkor nem biztos hogy megkockáztatnám, de ha egy városban vagy a mozival én simán elmennék!
Miért ne? Nem megy olyan gyorsan a szülés, hogy egy mozi miatt gond lehetne :)
Jó szórakozást! Egy ideig úgyse nagyon fogsz tudni menni, élvezd ki, míg lehet! :D Könnyû és gyors szülést kívánok!
Persze! Utána egy jó ideig úgysem jutsz el moziba!
Én a kiirt nap után is mentem Tescoba vásárolni busszal stb. Menj nyugodtan!
noná..jó szórakozást!
Nálunk is úgy volt, hogy szombat este elmegyünk kettesben vacsizni, megünnepelni a szülinapomat, aztán este moziba megyünk, meg szerettem volna nézni az Újholdat:-). De reggel 6-kor elkezdett folyni a magzatvizem, és délután 2:05-kor megszületett a kisfiunk. Nekem 23-án van a szülinapom, a Manónak 28-án. Menj el nyugodtan, ha véletlenül megindul a szülés, akkor is lesz idõd bemenni a kórházba. Gyors és könnyû szülést!!!!!
Honnan tudod hogy 3 napod van a szülésig??? Nyugodtan menj moziba, mert lehet hogy csak 1 hét múlva szülsz!!Vagy az is lehet hogy még ma...:)
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok!megkockaztatom akkor. nektek is minden jot!
Igen, csak ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem az Avatart nézitek(-:
Szerintem nyugodtam menj el! Igaz én 34 hetesen néztem meg az Avatart 3d-ben és semmi gondom nem volt! Mielõtt bementünk elmentem wc-re, ki is bírtam, pedig amúgy sûrûn járok!
moovie.hu clubgen.net netmozi.com Ha a moziig nem jutnál el, alternatívák online
Nah voltál?:)
A kérdező hozzászólása: persze jan 4-en szultem


Holnap szeretném megkostoltatni babámmal a tejet de csak dobozos van itthon. Adhatom azért? Ugyis csak elöször pár kortyot adok.

Legjobb válasz: Azt add neki, amit késõbb is akarsz. Nyugodtan adhatod a sima sovány dobozos uh tejet, csak forrald fel, és max 1 dlt egyszerre.

Azt add neki, amit késõbb is akarsz. Nyugodtan adhatod a sima sovány dobozos uh tejet, csak forrald fel, és max 1 dlt egyszerre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!