Találatok a következő kifejezésre: A párommal szeretnén (869 db)

Vajon céges rendezvényre illik elvinni a Párom? Szeretne eljönni, de elvileg csak a cég dolgozói lesznek ott. Nem akarom megbántani sem, de azt sem szeretném, ha valaki megszólna.

Legjobb válasz: Ha a többiek sem viszik a párjukat, akkor te se vidd! Gondolom nem kisgyerek aki félne otthon egyedül.

Ha a többiek sem viszik a párjukat, akkor te se vidd! Gondolom nem kisgyerek aki félne otthon egyedül.
Beszélj a többiekkel, és te tudod a cég, hogy rendezi. Ez mindenhol másképp van. Nálunk csak a dolgozók szoktak ott lenni, de a pároméknál a párja is mindenkinek ott van.
Attól függ, milyen rendezvény. Nálunk kétféle is volt, csak zártkörû, és nyitott, ahova volt, hogy egy barátnõm is eljött, mert unatkozott otthon. Kérdezd meg, és aszerint menjen vagy ne menjen a párod.
Nem illik. Meg mit tolakszik oda a Te melóhelyed rendezvényére???
Ha más se viszi a párját, akkor nem illik.Illetve ha egyedül lenne külsõs, szerintem kellemetlenül érezné magát és nem is nagyon élvezné.
Kérdezd meg a munkatársaidat, hogy õk viszik-e a párjukat. Amúgy hadd kérdezzem meg, hány éves a párod, hogy azt nem érti meg, hogy CÉGES rendezvény és csak a dolgozók vehetnek részt?
Ilyen esetben természetesen nem illik. Amúgy meg miért szeretne elmenni annyi idegen közé? Nem nagyon értem.

A párom szeretne babát (de szerintem nem), mert akkor nem mondaná ezt:Szeretne babát de még nem akar belém. -ni! Mert ez van van az van! 30 vagyok ő29! Ez kb, 2 éves dolog nálunk! De mindig van valami! Mit tegyek?

Ugy érzem lassan de biztosan az anyaság érzése és az utáni vágy felemészti a kapcsolatunkat ami 8 éve tart!

Legjobb válasz: "Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!

"Mert ez van van az van!" Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi!
A kérdező hozzászólása: Most még nincs lakás(de már az is meg van saját), vagy nem biztos a munkahely , de még sorolhatnám!!Mindig ez van!
Mond meg neki, hogy olyan úgysem lesz sosem, hogy minden körülmény a legmegfelelõbb legyen, de ha mégis lenne ilyen alkalom akkor azt ki garantálja neki, hogy az így is marad örökre? Soha nem lehet tudni, hogy holnap mi fog történni, ezért a megfelelõ anyagi alkalomra várni teljesen felesleges. A fontos az hogy mindketten akarjátok a babát mindenféle kifogások nélkül. Ezt mindenképpen beszéljétek meg és minnél hamarabb.

Fiúk-lányok segítség! A párom szeretne a számban elélvezni, én még nem tudom, mit vár tőlem, lécci adjatok tippeket, mit hogyan csináljak?

21 vagyok, lány, a párom id?sebb, és elég tapasztalt, és jobb szeretnék tudatosan cselekedni...na most akkor hogy is van ez? Amikor majdnem elmegy kihúzzam a számból, vagy kiveszi ?? Vagy az a jó nektek kedves fiúk, ha a szánkban mehettek el teljesen? És közben mit csináljak a kezemmel? :D basszus lécci értelmeset írjatok :)

Legjobb válasz: Komoly választ (vagyis kérdést) adok. Miért nem tõle kérdezed meg hogyan szeretné? És igen jobb közvetlenül szájban mint kivéve és úgy, ez nem pornó.

Komoly választ (vagyis kérdést) adok. Miért nem tõle kérdezed meg hogyan szeretné? És igen jobb közvetlenül szájban mint kivéve és úgy, ez nem pornó.
Ha most csinálod elõször, akkor én is azt tanácsolom, amit az ötös, hogy húzd kicsit ki, mikor elélvez, mert elsõre kicsit furcsa lesz, ahogy spriccel meg meleg. Azt, hogy lenyeled-e vagy sem, azt Te döntöd el, azért ne nyeld le, mert õ elvárja, csak akkor, ha te is szeretnéd. Egyébként a férfiak többsége szereti, ha lenyeled. Én van, hogy lenyelem, van, hogy az arcomra élvez a párom, szóval mindig másképp. A kezeddel közben verheted is neki, például az én párom imádja, mikor egyszerre dolgozik a kezem és a szám is. De hát mindenki mást szeret, legjobb lenne megbeszélned Vele, hogy mi az amit õ igazán szeret. Ha pedig a szádba élvez, de nem szeretnéd lenyelni, akkor a szádban tartod, arrébb mész és diszkréten kiköpöd. De ha bizonytalan vagy, õ úgyis rá fog vezetni közben, hogy mit élvez jobban és mit kevésbé. Ne izgulj, elrontani nem fogod, csak a fogaiddal vigyázz, komoly baleseteket tud okozni ;) Bár vannak férfiak akik kedvelik, ha a fogad is hozzáér a dologhoz, de azért azzal jobb ha vigyázol :) Ne izgulj, biztosan örömöt okozol majd a párodnak!
Szép nagyot kell nyelni, ennyi a titka.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hát, pasiként annyi, hogy igen, én is szeretem, ha lenyeli a nõ. :) Azt is szeretem látni, amikor látványosan nyel egy nagyot. :) És igen, ha közben kicsit tudod járatni a kezed a szerszámán, az még többet dob rajta ;) Ha pedig túl sok, engedj kicsit az álladra is ;) :)
A kérdező hozzászólása: neeem, semmi baj , nagyon köszi!! :) ))
Jaj utolsó vagyok ne haragudj, kicsit félreértettem a kérdést, itt csak a szájba élvezésrõl volt szó :D Akkor a fogas részt vedd úgy, hogy nem írtam le :D
A makkot viszont semmiképpen se engedd ki! Épp az a lényeg benne, azért élvezetesebb, mert végig a szádban lehet. ;)
A kérdező hozzászólása: wow, köszi, ilyesmi válaszokra gondoltam :) de jöhet méég :)
Hát elsõre azért húzd annyira kijjebb, hogy csak a makk legyen benn, a kezeddel lassú ritmusban középerõsen markolászd, és ha érzed, hogy jön az anyag, vegyél nagy levegõt.
az én párom nyel és imádja :)
A kérdező hozzászólása: én csak azt akarom tudni, más hogyan csinálja? :D
Hogy sült el a dolog? :)

A páromat szeretném meglepni szülinapján egy oakley napszemüveggel! Hol található olyan optika, üzlet ahol levásárolható utalványt lehet venni?

arra gondoltam, hogy egy optikában vennék neki egy utalványt, így legalább olyan szemüveget választhatna magának ami tetszik neki! zala megyében hol van olyan optika ahol vásárolhatok ilyen utalványt, ill. oakley napszemüveget? csak, mert hiába "a google a barátunk" nem jutok vele semmire !

Legjobb válasz: Csapd a hónod alá a párodat, vidd el egy boltba, együtt válasszátok ki neki, olyat, ami neki is, és neked is tetszik, és vedd meg neki azt.

Csapd a hónod alá a párodat, vidd el egy boltba, együtt válasszátok ki neki, olyat, ami neki is, és neked is tetszik, és vedd meg neki azt.
A kérdező hozzászólása: :)
nézz egy kis pornót, tökéletes oktatómûsor a szopásban XD amúgy meg naná, hogy engedd neki! igy a kölcsönös ;)
Igen is cikizlek, mert ezt nem vadidegeneknek kell leírnia, amúgy sem kell leírni, ezt helyben a kis párocskáddal kell megtanulnod! Errõl szól egy kapcsolat. Nem értem mit gondolsz....Azt, hogy mindenki remek szopó és nyalótechnikával születik? Hát nem. Kísérletezz a szerelmeddel! De ha ennyire nehezen megy, eleve gáz...
Probléma dettó, én is totál bénának érzem magam, ráadásul még rá is görcsölök, ami látszik rajtam... A barátom nem erõlteti a dolgot, de így meg sem tudom igazán tanulni... pfff. És engedd, ha jól csinálják, szuper érzés.

A párom szeretne esküvőt én azonban nem. Mit lehetne ilyenkor tenni úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen?

Nem a klasszikus felállású a "nő lagzit akar, a férfi meg nem" szituáció alakult ki nálunk, hanem pont fordítva. Én vagyok a nő, ő a férfi. Nekem kiskorom óta szörnyű a kapcsolatom a családommal, anyuval meg apuval talán félévente egyszer beszélek, az egyik nagyszülő párosomból a nagypapa nem él, a nagymama alkoholista lett; a másik párosban pedig naponta összevesznek-kibékülnek, veszekednek-verekednek stb. Az egyik nagybátyám nem szörnyen balhés, mindent és mindenkit kritizál, a másik pedig magának való, ő el sem jönne. Egyedül a húgommal van jó kapcsolatom. Ezzel ellentétben a páromnak hatalmas és összetartó családja van, sok unokatestvérrel + nagy baráti körrel. Éppen ezért ő nagy esküvőt szeretne és nem érti meg hogy én miért nem akarok. Nem magáról az összeházasodásról van szó, szívesen hozzámegyek egy egyszerű és gyors szertartás keretein belül, de nem akarok hajnalig szóló lakodalmat úgy, hogy az én családomból 3 ember lenne ott, az övéből kb 100 + a barátai, akivel amúgy sem rózsás a kapcsolatunk (nem vagyunk rosszban, nem haragszunk egymásra, de nem is vagyunk olyan kapcsolatban hogy végigtomboljunk egy egész napot és éjszakát). Mit lehetne ilyen helyzetben tenni? Én semmiképp nem akarom, ő semmiképp nem enged, pedig ebben a helyzetben igenis neki kellene engednie, vagy rosszul gondolom? Ti hogyan oldanátok meg?

Legjobb válasz: Igen, ez a lagzi kérdés sokszor jó próbája annak, hogy mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Mindkettõtök álláspontja érthetõ. Szerintem esetleg úgy lehetne megoldani (csak egy ötlet) hogy mindketten engedjetek egy kicsit. Pl. ne legyen világraszóló lagzi, csak szûkebb családi körben tartott. Igaz, a párodnak még akkor is sok családtagja lenne ott, de legalább a barátokat, haverokat ne hívja, akiket te nem szívesen látsz.

Na, ezért mondom, hogy mondjuk lehetne lagzi, de csak szûk családi körben, nem pedig boldog-boldogtalant összecsõdítve. Az a kettõ közt lenne valahol. Nekünk sem teljesen egyforma elképzeléseink voltak a párommal az esküvõrõl, aztán mindketten engedtünk kicsit és a végén jól sikerült az egész. Ha csak az egyikõtök enged, a másikban lehet, hogy benne fog maradni a tüske egy darabig.
Igen, ez a lagzi kérdés sokszor jó próbája annak, hogy mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Mindkettõtök álláspontja érthetõ. Szerintem esetleg úgy lehetne megoldani (csak egy ötlet) hogy mindketten engedjetek egy kicsit. Pl. ne legyen világraszóló lagzi, csak szûkebb családi körben tartott. Igaz, a párodnak még akkor is sok családtagja lenne ott, de legalább a barátokat, haverokat ne hívja, akiket te nem szívesen látsz.
"Egyébként ilyen szituációban én sem mennék bele, mert hogy néz az ki hogy a párod részérõl ott van 50-60-70-stb ember a te részedrõl meg ott van apud-anyud és a testvéred.. " Hogy nézne ki? Nálunk is ez volt a felállás, a kutya sem akadt fenn ezen. Azok a családtagok voltak ott, akikkel jól éreztük magunkat, meg pár barát. Nem a mennyiség, hanem a minõség számít.
1. opció: te engedsz. kibírod és boldogan éltek míg meg nem haltok 2. opció: õ enged a.) feleségül vesz kis szertartással és boldogan éltek míg meg nem haltok b.) nem vesz feleségül, de boldogan éltek míg meg nem haltok c.) nem TÉGED vesz feleségül, hanem keres egy lányt, akivel hasonló az ízlésük ilyen téren Igazából nem tud mit tenni, ha te közlöd vele, hogy nem vagy hajlandó hozzá menni. De nincs ilyen, hogy márpedig neki kellene engednie. Nem te teszel neki szívességet azzal, hogy hozzámész, ennek közös döntésnek kell lennie. Ha belemész az esküvõbe, akkor ne legyél irigy és ne foszd meg azoktól akiket szeret, azért mert neked nincsenek rokonaid és barátaid. Barátkozz össze a barátaival. (Egyébként, hogy buliztok, ha nem bírjátok egymást a barátaival? Mindig külön, vagy "eltûröd" azért õket? Na, az esküvõ sem lenne más.) Kössetek EGYÜTT kompromisszumot. A kimeneteleit fent látod.
nem muszáj mindenkit meghívni az esküvõre. ha csak az õ rokonai jó fejek, miért ne legyenek ott csak az õ rokonai? ha amúgy is balhés a nagybátyád, nem nagy veszteség, ha besértõdik :)
Az én szüleim úgy házasodtak, hogy ott voltak õk ketten, a pap meg a tanú. És mikor hazajöttek bejelentették, hogy megházasodtak.
Értem a problémád. Egyébként ilyen szituációban én sem mennék bele, mert hogy néz az ki hogy a párod részérõl ott van 50-60-70-stb ember a te részedrõl meg ott van apud-anyud és a testvéred.. Igazad van és nem tudom ezt a párod miért nem tudja megérteni. Ezt ilyen formában elmondtad már neki, mint ahogy itt is tetted? Tehát tudja hogy milyen a kapcsolatod a családoddal? Mert ha nem, akkor tedd meg, hátha megérti. Ha pedig elmondtad neki és ennek ellenére is erõlteti a lagzi dolgot, akkor inkább nem fejtem ki a véleményem..
Nálunk nagyobb a család a férjemnél pedig nagyon hasonló volt a szituáció mint nálad. A férjem is elõször 4 fõs esküvõt akart, vagy külföldön házasodni. Én ezt nem akartam mert bántott volna ha nincs ott a családom. Végül kiegyeztünk hogy én csak a legszûkebb családot hívom. Így voltunk 23 an, de ezért cserébe az én feltételem meg az volt, hogy minden legyen mint egy rendes esküvõn. Volt ruhám, székszoknya, lagzi, zenészek. Sokan itt úgy gondolják hogy ez felesleges ha kevesen vannak , nem lesz hangulat stb... Nagyon jól sikerült az esküvõnk, szinte mindenki ott volt hajnali 3-ig, volt menyecske tánc minden. A férjem nem bánkódott hogy nem hívott meg bizonyos embereket( pl az anyját aki eldobta gyerekként, hol kell hol nem kell, és még sorolhatnám) Az öccse volt ott a barátnõjével -velük jó a kapcsolatunk- az apja volt még ott
Szerintem inkább a párod önzõ. Te már engedtél volna valamennyit, belementél volna a családi körben tartott esküvõbe is, de õ semmit nem akar engedni. Nem értem, miért ragaszkodik ahhoz, hogy még azokat a barátait is elhívja, akikkel nem is jó a kapcsolatod. Minden kapcsolatban van olyan helyzet, amikor kell a kompromisszumkészség, de nem csak az egyik fél részérõl.
A kérdező hozzászólása: #22, örülök hogy végigolvastad és értelmezted a dolgokat!
Nem arról van tehát szó, hogy nem szereted õket, csak semlegesek? Mindegy hogy csûröd-csavarod, a bajod az, hogy a párodnak van kit hívni neked meg nincs. Ez a kérdésben is benne van, hogy nem akarsz olyat, hogy neki sok vendége van, neked meg nincs. Aztán jön a mellébeszélés. Tök mindegy hányan vagytok, ha így állsz hozzá, hogy bájvigyorogni "kell", 10-20-90-190 ember elõtt is bájvigyorogni "kell". Nekem szarul esne, ha azért nem lehetne normális esküvõnk, mert a másik félnek nincs kit hívni. Egyébként is, nem kell együtt "tombolnod" mindenkivel, legkevésbé arra lesz idõd, lesz elég elfoglaltásod, meg úgyis egymással fogtok tördõdni többnyire, eleve külön fogtok ülni a haveroktól stb. Persze jó kifogás sose rossz, de én még mindig fenntartom, hogy nem az az önzõ, aki meg akarja osztani az esküvõjét és a lagziját a rokonságával, meg a barátaival, hanem az, akinek nicsen családja és "neked se legyen jobb" meg "én ne égjek már" alapon nem engedi, hogy a másiknak legyen több vendége. Fõleg, hogy azok semmit se ártottak neked, csak semlegesek. Az esküvõk errõl szólnak. A két házasulandó együtt nõtt fel, együtt töltötte az élete jelentõs részét egyesekkel, akiket lehet te abban az egész eddig életéhez képest rövidke idõben nem sokat láttál, vagy nem ismertél meg. Szép lenne, ha akikkel felnõttem, akik fontosak, akikkel tartom a kapcsolatot azért nem jöhetnének, mert a férjjelölt közölé, hogy mivel 300 kilométerre lakunk és együtt még csak 3x látta õket ezért neki "semlegesek" és nincs kedve a pofájukhoz. Hát nekem meg õk a családom, barátaim, és fontosak.
Mióta vagytok együtt? Többi problémát, hogy kezelitek, hogy oldjátok meg?
Az esküvõ két emberrõl szól a leginkább és nem elsõsorban arról, hogy a nagyérdemû rokonságot szórakoztassuk. Van, aki inkább nagy felhajtással szeretné, rokon, sógor, koma jóbarát, mindenki ott legyen, van aki meg meghitten, kettesben. Ilyenkor elsõsorban annak kéne érvényesülni, hogy a menyasszony és a võlegény meg tudjon egyezni, ha kell kompromisszumokkal, egymás érzéseire odafigyelve úgy, hogy azért mindkettõnek szép és ne kínos, kellemetlen emlék legyen ez az alkalom. Közelíteni kéne az álláspontokat és nem az egyik felet teljesen belekényszeríteni olyanba, ami neki úgy kellemetlen, ahogy van. Ezért úgy gondolom, ha ha az egyik fél lemond a két tanús esküvõrõl és belemegy a családiba, a másiknak nem kéne sírni, hogy jaj, de mi lesz, ha a Pista haver, akivel együtt szoktam sörözni, nem lesz ott.
nálunk fordított a helyzet, mert a párom nem tudna senkit meghívni, mert olyan a családja amilyen. Én ez miatt nem is akarok esküvõt. Tudom, hogy ez egy fontos nap lenne és rossz érzés lenne, hogy Õ nem tudja senkivel megosztani. Az én rokonaimmal nagyon jól kijön, anyukámék szeretik Õt, de az még sem olyan mintha a saját családja lenne. Õ mondja, hogy nem érdekli, hogy nem tudna senkit meghívni elvesz engem, de ismerem, hogy milyen kis lelkis és ennyit nem ér az egész.. :) együtt vagyunk és szeretjük egymás anélkül a papír nélkül is :)
lesz banzáj: -pro: õ örül -kontra: te szomorú vagy -elb.sztok sok százezer forintot nem lesz banzáj: -pro: te örülsz -nem b.sztok el több százezer forintot -kontra: õ szomorú hát, így is úgy is elégedetlen lesz valaki, de az olcsóbb ha õ marad elégedetlen :D
"igenis neki kellene engednie" Kicsit sem vagy erõszakos. :D :D
29 -es vagyok. A férjem minden szempontból hasonló ember mint te. Nem akart nagy felhajtást, már elõre görcsölt , nem tudott és nem is akart táncolni. De arra az egy napra nagyon összeszedte magát, és nagyon büszke voltam rá. Nem nyavalygott hogy most ezt nem akarok azt nem akarok, most nem érzem jól magam. ( pedig ezektõl tartottam) Megemberelte magát és nem foglalkozott vele mennyien vannak a családjából hanem csak rám figyelt.( pedig azt hittük hogy a kedves nagymamája is eljön és mégsem, pedig az apja részegen beszólongatott neki) . Szóval azt tudom tanácsolni, hogy abból a 100 fõbõl selejtezzen. Te pedig csak azért mert neked kevesen lesznek nem kell lemondani a jó hangulatú, boldog esküvõrõl.Meg ilyen nincs hogy nem tudsz jópofizni. Nem is kell csak add magad, mutasd meg hogy boldog vagy. Ja és elõtte éjszaka megtanítottam táncolni, végig táncoltuk a lagzit , azóta meg semmi.
Dobjatok fel egy érmét, ha fej, lesz lagzi, ha nem, kis esküvõ lesz.
Én pánikbeteg vagyok így nem bírom a nagy tömeget, a férjem szintén nagy lagzit akart, hosszú-hosszú veszekedés után belementem, úgy gondoltam hogy majd kibírom. Több mint 100-an voltak, nagyon rosszul voltam, a templomban már nem bírtam tovább a szertartás közepén nemes egyszerûséggel elájultam és mentõvel kellett kórházba vinni. Valóban, roppant emlékezetes nap maradt mindenki számára és a férjemnek azóta is lelkiismeretfurdalása van hogy rámerõltetett valamit amit egyáltalán nem akartam. Nem lehet ilyen önzõ a párod, de komolyan! Ne hagyd magad zsarolgatni! Szerintem egy kapcsolatban nem kell mindig a nõnek engednie és ha te valamit ennyire nem szeretnél, akkor hiába mész bele, úgysem lesz jó vége.
Rám nem lehet mondani, hogy nem értem a problémád, mert hasonlóan vagyok, nem akadnék senkit ott látni az enyéim közül az esküvõmön, max a húgomat és mamámat, ha még élni fog akkor. Emiatt akarnék én is kis esküvõt majd. Mondjuk abból a szempontból más a szitu, hogy nálunk párom is szívesen otthon hagyná a családját. :D Én azt tudom ajánlani, legyen kompromisszum: legyen egy közepes méretû. Ahol a te meghívottjaid száma nem ilyen durván kevesebb, mint az övéi.
A kérdező hozzászólása: A probléma az, hogy õ nagy esküvõt akar. Egy sima kis házasságkötés ahol mi vagyunk, a két tanú meg a pap tökéletes lenne, de nem, õ mindenképpen nagy lagzit akar, hajnalig tartó banzájjal. Igazából azért sem szeretnék belemenni kényszerbõl mert tuti nem tudnám élvezni, õ észrevenné rajtam és akkor utána meg azt hallgathatnám kb halálomig..
A kérdező hozzászólása: Nem bulizunk egyébként sosem együtt, ha a haverjaival akar, akkor õ velük megy én meg a barátnõimmel.
A kérdező hozzászólása: # 7, nem gondolom hogy önzõ lennék, de köszi a véleményed!
A kérdező hozzászólása: #8, mondtam már neki persze, de nem változott a véleménye.. #9, felvetettem már a szûk családi körben történõ szertartást és utána egy vacsorát de számára ez nem opció.
Ugyan, csak egy nap az életedbõl, ennyit csak kibírsz. Vágj jó képet a dologhoz, még az is lehet, hogy tetszeni fog. Ha meg mégsem, akkor így járt, õ erõltette. De menj bele, én azt mondom, ne lógjon ki miattad a családból. Hogy a többi rokonának igazi lagzija volt, neki meg nem.
# 11, de ha egyszer e kérdezõ nem érzi magát jól velük! Az esküvõ örök emlék és két szerelmes emberrõl kellene szólnia és szép emlékként kellene megmaradnia, nem pedig úgy kellene rá emlékeznie hogy "na túléltem ezt a napot is".
A kérdező hozzászólása: Nem volt nagy lagzija a többi rokonának sem.. És ez az, nem azt mondom hogy nem szeretem a hozzátartozóit, barátait, de olyan teljesen semlegesek. Egyszerûen nincs kedvem végig bájvigyorral jópofizni a napot, mikor amúgy van olyan pl akivel eddig életemben nem is találkoztam még. És szerintem is, ez kettõnkrõl kellene hogy szóljon, nem pedig arról, hogy dáridót csapjunk és mindenki spicces állapotban táncoljon az asztal tetején éjfélkor.. A menyecsketáncért sem rajongok, ugyanis nem szeretek táncolni, arról meg nem is beszélve hogy a feleslegesen kidobott pénzt mennyi minden másra költhetnénk.
Szerintem meg fordítva, pont hogy a párod önzõ, igazán megérthetné, ezek az indokok eléggé nyomósak szerintem.
Valakinek márpedig engednie kell. A férfinak meg a kis esküvõ lagzi nélkül nem lenne jó. Neki meg azért lenne egy szomorú nap, mert nem teljesült a vágya a lagzival kapcsolatban. Ebben az esetben meg õ nem emlékezne rá vissza szívesen. Most vagy nem házasodnak össze, de ekkor megint csak ott lesz a boldogtalan "férj", vagy összeházasodnak. Én azt mondom engedjen az, aki kisebbségben van a véleményével. Nemcsak a võlegény, hanem a családja is szeretne nagy esküvõt, tehát engedjen a kérdezõ.
#14-gyel értek egyet. Aminek az én napomnak is kell lennie, az ne legyen már "engedek, mert muszáj". Ha egy esküvõhöz úgy, ahogy más képzeli, nincs kedvem, akkor nem veszek részt rajta. Egy csomó dolog van, aminek akkor szabad megtörténnie, ha mindketten akarják. Itt a kérdezõ még hajlandó is lenne a házasságra, igazából már ezzel is tesz egy lépést. Most a férfi akarata érvényesüljön a végsõkig ebben a fontos, alapvetõen a párra tartozó dologban, belevonva boldog-boldogtalant? Neki úgy a jó, a nõnek nem. Miért önzõ, ha nem enged maximálisan? Nem az.
Pont úgy vagyok mint te....:(((( Ez nagyon rossz érzés nekem! Nálunk mondjuk nincs szóba esküvõ, szóval nem kell ezen aggódnom. De ha lenne, akkor biztos én is görcsölnék rajta. Ezért én nem is nagyon akarok férjhez menni. Valahol szeretnék nagyot ha már lenne, mert szeretnék szép ruhát, bulit meg mindent ami ezzel jár...de közben meg félek, hogy tõlem alig lennének, hogy azokkal az emberekkel nekem kedvesnek és nyíltnak kell lennem, pedig nekem ez annyira de annyira nehezen megy! Egyszerûen idegenekkel távolságtartó vagyok, ez van. És hát, a legtöbb rokon ott idegen lenne nekem...szóval nálam ezek a gondok. Arról nem is beszélve, hogy én lennék a középpontban, engem figyelnének...fúúú hát rosszul vagyok a gondolattól is, hogy szerepeljek...

A párom szeretné azt hogy 2 csaj 1 pasi. De én nem igazán akarom. Mit tegyek?

azt mondta hogy ha belemegyek ebbe akkor nem kell bizonyítanom,csak ígérnem és betartani..(1x megcsaltam,de már megbántam..de ő is megcsinálta ezt velem).

Legjobb válasz: igaza van! minek csaltad meg.....így jártál, menj bele és egálan lesztek!!!!

igaza van! minek csaltad meg.....így jártál, menj bele és egálan lesztek!!!!
Mondd azt, hogy én ezt nem akarom. PONT ENNYI!!!!
Hagyd ott a fa*zba, nem kényszeríthet olyanra, amit nem akarsz. Mégis mit vársz ettõl a kapcsolattól. Megérné végignézni, hogy a szemed elõtt fogdos más nõt?
Ha nem akarod, akkor mondj nemet. Apró kérdés, remélem elgondolkoztat: mégis miféle pasi akar bárkit is belezsarolni egy olyan szituációba, amit nem szeretne? Hát nem egy túl normális fajta...
vannak olyan államok ahol ez törvényes és elfogadott, nézz utánna
Annyit akartam vele érzékeltetni további viták helyett, hogy a házasságnak van egy olyan alapja, aminem a melegek nem felelnek meg. Nem akarok ezen vitatkozni, mert vagy nagyon bõven lehet kifejteni, vagy röviden és nyersen. Maradjunk abban, hogy a házasság másról szól, mint amirõl a melegség szól. A szexpartnerek nem szoktak összeházasodni, ha pedig az érzelmi oldalt nézzük, 2 férfi is lehet jóbarát, ahhoz megint nem kell összeházasodniuk. Ne keverjük a szezont a fazonnal, a meleg kapcsolat sohasem lehet olyan, mint a hetero házasság, ne is erõltessük, nagyon örülök, hoyg ezt legalább Magyarországon még látják. Arra jöjjetek már rá, hogy nem a társadalommal van nektek elsõsorban bajotok, nem ez tesz keresztbe Nektek, hanem maga a melegség okozza az életetekben a problémákat!
"házasság másról szól, mint amirõl a melegség szól" kíváncsian várom, hogy mirõl szól, aminek a melegek nem felelnek meg...
Én már a kérdésbõl rájöttem, hoyg meleg vagy. A kérdésedet lefordítom. Nem cikizésbõl, hanem valami fontos érzékeltetésére: A kérdés: Van 2 kulcsom. Szeretném õket egymásba dugni, de ez a fizika törvényei miatt lehetetlen, mert mindkettõt csak kulcslyukba lehet beledugni. A válasz: Ez tényleg nem megy, a kulcsot valóban csak kulcslyukba lehet bedugni és ezen nincs mit változtatni. Ha nem találsz nekik megfelelõ kulcslyukat, akkor elégedj meg azzal, hogy a két kulcsot összekötöd egy karikával és egymás mellett vannak egy kulcscsomón. Így ugyan nem kulcsként funkcionálnak, de legalább közel vannak.
probald meg ismet, ezuttal ertelmezo olvasassal elolvasni a hollandias hozzaszolasomat, mert a lenyeget ugy erzem nem sikerult felfogjad, ha szerinted a valasz gyuloletkelto vagy homofob mondjuk eleg vicces lenne, ha homofob lennek 35/N/bi ;)
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy homofób vagy gyûlöletkeltõ. Csak nem jelent megoldást.
úgy jön ide a vallás, te értetlen provokáló f.aszkalap, hogy a házasság, egy vallási dolog.Olvass utána."Azért gyültünk össze, hogy egyesítjük e két férfit, isten színe elött, aki ezt egyébként ellenzi" Rossz hírét kelted a melegeknek. Megnyugtatok mindenkit, nem minden meleg ilyen, csak ez az értetlmetlenül hözöngõ agykárosult ilyen szintû paraszt.
A kérdező hozzászólása: Ja nem írtam férfi vagyok és meleg.
A kérdező hozzászólása: A házasság egy vallási dolog?Hmmm....kíváncsi lennék, hogy hány heteroszexuális gondolja annak mikor összeházasodik és köztük kb. mennyi lehet a vallásosak aránya...szerintem mindenki tudja a választ de persze álszentségbõl nem fog kibukni itt....szép egy álszent banda van itt. Vallásosság persze....akkor az egyház pl. nem engedi a válást sem és jéééééé...naugye ugye!! Kis ellentétet fedezek fel ebben is. Parasztozni lehet a másikat de nem érdemes.
Oké, te hülye vagy. Én se kiabálok hogy Paraguayban legális a párbajozás életre-halálra, Magyarországon meg nem és most akkor ez mennyire aggasz menj másik országba.Én sem házasodhatok, és látsz hözöngeni? Nem. És tudod miért nem? Mert ez egy törvény. Más országokban más törvények vannak, itt meg ezek a törvények vannak. Megszoksz vagy megszöksz.
A kérdező hozzászólása: Attól vagyok hülye, mert Te azt gondolod?Okés de hõzöngésrõl szó sincs kár annak venned.
A kérdező hozzászólása: Érdekesek a hozzászólások lényege. Mintha két ember közt kül. kellene tenni ebben a témában? Mi az, hogy a melegek kapcsolata más mint a heteroké? Mi az , hogy nekünk ez is elég ha együtt élhetünk? Mi az, hogy menjünk ki Hollandiába nyaralni oszt ott kössük össze az életünket? Mi az, hogy kozmikus erõ? Mi az, hogy mások felértékelik vagy alulértékelik azt amit emberi kapcsolatnak nevezünk mégha nme is tetszik sok embernek ez? Mi az, hogy mi vagyunk saját bajaink forrrása? Hol élünk? Tán a XV. században? Hogy jön ide a vallás kérdése hisz a heterok se felelnek meg ezeknek. Hmm... Érdekes de sokszínû és rendkívûl veszélyes nézetek a jövõre nézve, egy oylan helyen ahol a szomszéd azért is tudja gyûlölni a másikat, mert mondjuk szebb vagy jobb a háza.....vagy a gyereket csúfolják az iskolában csak mert Oláh Gergõnek drukkolt az X-faktorban....
fogjatok magatokat, kimentek egy normalis orszagba nyaralni, pl Hollandia oszt' osszehazasodtok, azt meg kb leszarnam, hogy ebben az orszagban ezt elismerik-e, a lenyegen nem valtoztat ;)
Bejegyzett Életársí szerzõdést Magyarországon is lehet kötni és az valamilyen szinten hivatalossá teszi a kapcsolatotokat. Persze meg fontolandó , hogy ebben a politikai helyzetben érdemes -e ilyen lépést tenni. Mi a párommal meg várjuk a választások végét és a szerint döntjük el , hogy kötünk bejegyzett életársí szerzõdést vagy nem. Amúgy a házasság családok népek összekötéséról szólt semmi másról. Nem két ember szerelmérõl. Legtöbbször nem is ismerték akihez hozzá mentek a család választotta ki a megfelelõt. Még sok helyen most is így van. Ez egy egyszerû üzleti vagy béke szerzõdés volt.
a házasság egy egyházi dolog. az egyház pedig ellenzi a melegeket. így ez a két dolog nem igazán jöhet össze. a házasság mint ömamga pedig csak egy papír, ha szereted, akkor is ennyire fogod szeretni, ha van egy papírod hogy a "az egyház, ami utálja a mi életformánkat mostmár párnak tekint". Tehát nincs értelme, keresss olyan országot, egyházat ahol elfogadják, vagy szeresd a párod, papír ide vagy oda. Ennek a kérdésnek nincs sok értelme.
A férfi és nõ közötti házasság egy olyan kozmikus isteni mintának a képe, amely az egész teremtésnek oka és célja. Ef 5, 25. Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, miképen a Krisztus is szerette az egyházat, és Önmagát adta azért; 26. Hogy azt megszentelje, megtisztítván a víznek feredõjével az íge által, 27. Hogy majd Önmaga elébe állítsa dicsõségben az egyházat, úgy hogy azon ne legyen szeplõ, vagy sömörgözés, vagy valami afféle; hanem hogy legyen szent és feddhetetlen. 28. Úgy kell a férfiaknak szeretni az õ feleségöket, mint az õ tulajdon testöket. A ki szereti az õ feleségét, önmagát szereti. 29. Mert soha senki az õ tulajdon testét nem gyûlölte; hanem táplálgatja és ápolgatja azt, miképen az Úr is az egyházat; 30. Mert az Õ testének tagjai vagyunk, az Õ testébõl és az Õ csontjaiból valók. 31. Annakokáért elhagyja az ember atyját és anyját, és ragaszkodik az õ feleségéhez; és lesznek ketten egy testté. 32. Felette nagy titok ez: de én a Krisztusról és az egyházról szólok. Nem tudom, ebbõl ki mennyit fog fel és érdemes-e bõvebben kifejteni. A kifejtésnek csak akkor van értelme ha képesek vagyunk transzcendens síkon és gondolkodni, ahol a nemek közötti különbség egy alapvetõ kozmikus dinamikát hoz létre, aminek csupán kicsiben mintája az emebrek közötti házasság, de ez a minta alapjában csorbul két azonos nemû között (akik: valljuk be mégis próbálnak megfelelni ennek a mintának, mert a meleg párból az egyik tag mindig egy kicsit a másik nem tulajdonságait veszi fel (vagyis a férfinál az egyik femininebb lesz, a nõknél az egyik maszkulinabb), de ez csak torz, a teremtett rend felé tett próbálkozás, mindenestre jelzi, hogy teljesen ugyanolyan kulcs nem tud egyesülni egymással.)
A kérdező hozzászólása: A kulcslyukelmélet sajnos nem mûködik hisz nem az.
A kérdező hozzászólása: Dehogy az.
Ez undorító :S
Kérdezõ, fölösleges kiakadnod a válaszok miatt! Egy elég kényes témát érint a kérdésed ami társadalmilag és vallásilag elég labilis. Ráadásul egyenlõre hazánkban még törvénytelen és sokak által nem elfogadható! Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy éljetek hivatalosan élettársi kapcsolatban és várjatok pár évet, talán változni fog az emberek világnézete és nálunk is hivatalossá teszik a polgári meleg házasságot. Viszont az egyházi esküvõre ne is gondoljatok, mert gyanítom hogy az sosem fog összejönni.
miért ne? mindenkinek van egy elsõ
Hogy merült fel a dolog? Hanyadik alkalomnál tartotok összességében?
Nem vagy te egy kicsit prûd? Az oké, hogy mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de egy teljesen alap pózt ne keljen már "megengedni", hanem legyen alap. Azon pedig gondolkozz el, hogy az számít, mit gondolnak az emberek, vagy az hogy te mit élvezel...
Szia. ne próbáld ki, mert szörösödni fogsz utána, és néha ugatni is.
ki ne próbáld! megvan az esély hogy összeragadtok mint a kutyák
Nyugodtan, a legtöbb nõ imádja!! ;) 27/F
Sosem értettem meg, hogy miért tõlünk kérdeznek ilyeneket? Ha én azt javaslom, hogy ne engedd meg, akkor megfogadod? Pedig lehet, hogy a legjobb formula lenne. És ha így teszel mindig, amikor valami életet akar a párod vinni a kapcsolatba, mit gondolsz meddig lesz a párod? Gondold át és oldjátok meg ketten.
ha ezt itt kell megkérdezni az régen gáz..
az, hogy hátulról, az még nem a popsid lukát jelenti....
Persze, de azért kérd meg, hogy óvatos legyen eleinte.
persze. :) jó dolog. csak az análra ne engedd hogy meglepjen!
persze, okvetlenül próbáld ki, szerintem jó póz. az én barátom nem szereti ritkán van.

A párom szeretné, én viszont nem, mit tegyek?

Sziasztok! normális válaszokat várnék A kérdésem az lenne,hogy a jelenlegi párom biszexuális,és szeretné ha belemennék egy hármasba egy szintén bi sráccal. igazából elfogadtam hogy volt kapcsolata pasikkal is,hisz egyszer én is próbáltam csajjal,(egyszeri alkalom volt,azóta többet nem)de megbeszéltük a kapcsolat elején,hogy amíg velem lesz,addig nem fog srácokkal találkozgatni,illetve szexelni,most mégis úgy érzi hogy hiányzik neki....szeretem,de engem nem vonz a dolog.....

Legjobb válasz: Ha nem akarod akkor ne tedd. Vagy megérti vagy nem.

Ha nem akarod akkor ne tedd. Vagy megérti vagy nem.
Nagyon sajnálom, de megértelek. Én sem birnám elviselni, és nem azért mert biszex. Mindegy hogy férfival vagy nõvel a megcsalás ugyanaz. Tudom hogy rossz de szakíts vele mert te fogsz rámenni erre a kapcsolatra. Érzelmileg nem fogod birni. Egy idõ után magadat fogod hibáztatni amiért kevés vagy neki, pedig nem így van. Neki sajnos mindig fog kelleni a másik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy õ sem szereti hogy biszexuális, mert a biszex ismerõsei, barátjai is arról panaszkodnak, hogy nem tudnak huzamosabb ideig az egyik nemnél leragadni...... megbeszéltem vele, hogy ha arról van szó, max abba belemennék, hogy használjak vibrátort is az õ örömére, de elég nehezen, bevallotta hogy neki pl az hiányzik hogy orálisan kielégítsen egy pasit...... úgy érzem hogy ezt így nem akarom, bánom hogy biszex pasival jöttem össze :(
Bármennyire is szereted, nem szabad belemenned ebbe. És ha õ annyira szeret, akkor meg kell, hogy értsen. Te tiszta lappal kezdtél, már az elején megegyeztetek a szabályokban. Ha belemennél abba, amit akar, akkor boldogtalanná válnál. Én is azt mondom, hogy kár volt belekezdeni ebbe a kapcsolatba, mert vagy õ fog szenvedni, mert vágyakozik egy másik srác után, vagy te ha engedsz neki.
A kérdező hozzászólása: ma 13:14 azt mondja szerelmes belém, nem akar elveszíteni neki csak hiányzik hogy pasival legyen együtt......nem tudom mi legyen
Az hogy másra vágyik melletted már alapból azt jelenti hogy te nem vagy jó neki... ezzel a tudattal akár már ma ott is hagyhatod. Legalábbis akinek esze van ezt tenné. Én is biszex vagyok, de imádom a páromat, sose akarnék mással lenni, se külön, se hármasban.
Én sem kezdenék soha bivel, de fõleg olyannal nem, aki mellettem másra is vágyik. Nálam ez szakító ok lenne.
látod én ezért nem kezdenék soha biszex pasival! nem tudnak leragadni csak nõ, vagy csak férfi mellett, lehet akarnák õk, de nem megy nekik.....
A kérdező hozzászólása: pedig megfogadta a kapcsolat elején, hogy amíg velem van nem akar pasizni...... :(
Meg kell mondani, hogy téged ez nem vonz és nem szeretnél ilyesmiben részt venni. Ha meg õ pasizik, az ugyanolyan megcsalás, mintha nõvel csalna meg. A hûség arról szól, hogy nem létesítek mással szexuális kapcsolatot és ilyen esetben ez nemtõl független.
Egyszerûen mond el neki amit ide irtál. Ha nem érti meg az baj. Ez is egyfajta megcsalás. De készülj fel rá hogy veled, vagy nélküled elõbb utóbb be fog pasizni.
Sajnállak de ez a biszexeknél elõfordul sztem én se bírnám ki és tényleg nem jó érzés :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!