Találatok a következő kifejezésre: A párommal szeretnék (1704 db)

A párodat szereted a legjobban a világon?

Legjobb válasz: A párom és a családom a legfontosabbak az életemben. Nem akarok ilyen szempontból dönteni a párom és a szüleim közt. Sõt, ha lesz gyerekünk, valószínû a párom és a gyerekünk közt sem tudok majd választani, hogy kit szeretek jobban. Máshogy szeretem a páromat, máshogy a családomat. A legközelebb azért mégiscsak a férjem áll hozzám, vele tudok mindent megosztani, nem véletlenül õt választottam, hogy végig kísérje az életem. De mind a családom, mind a férjem mindig mellettem álltak és tudom, hogy mellettem is fognak, mert azért már egy s máson túl vagyunk.

A párom és a családom a legfontosabbak az életemben. Nem akarok ilyen szempontból dönteni a párom és a szüleim közt. Sõt, ha lesz gyerekünk, valószínû a párom és a gyerekünk közt sem tudok majd választani, hogy kit szeretek jobban. Máshogy szeretem a páromat, máshogy a családomat. A legközelebb azért mégiscsak a férjem áll hozzám, vele tudok mindent megosztani, nem véletlenül õt választottam, hogy végig kísérje az életem. De mind a családom, mind a férjem mindig mellettem álltak és tudom, hogy mellettem is fognak, mert azért már egy s máson túl vagyunk.
Nem tudnék dönteni a párom a gyerekeim és anyám között.Ezen fölösleges gondolkodni.
Nem, a macskáimat. :D
Én anyámat szeretem a legjobban, mert felnevelt és mindig mellettem áll... Ezt egyetlen Barátnõ sem tudja felülmúlni. Mert a lányok jönnek mennek, de anyámbol csak egy lesz amig élek :)
Inkább a szüleimet, õk örökre mellettem lesznek, a párom pedig nem biztos..:)
Igen
Õ és a testvérem a legfontosabbak a számomra.
Én is anyát, tesómat, és utána van a párom. De nehéz ez így, legszívesebben nem választanék.:)
Igen, pedig normális szüleim meg tesóim vannak, õket is szeretem nagyon, de nekem a párom jelenti a világot, és mellette vagyok a legboldogabb :) Ha csak egyetlen embert választhatnék a világon, bár nehéz döntés lenne, de a páromat választanám.
wtf? Elég idõs vagy hogy legyen párod de a lövöldözõshöz nem? Ez hülyeség
Van egy par jo jatek. Olyan, hogy szopni kell nagy faszokat, es anuszt kell kurni jo erosen. Utana a szadba verni. Es anyad szereti a ha jol megkrjak
Stratégiai játékok (Age of empires 2, Heroes of might and magic 5 vagy 6).
A kérdező hozzászólása: és ezek ügye nem ilyen gyilkolásosdis? :) mert anyu azt nem szereti
játszanál lövöldözõs játékokkal? mert akkor anyukádnak mond meg hogy szeretnél kipróbálni párat semmi nagy dolog nincs benne és élvezetesebb a többinél én l4d2-ztem úgy hogy anyám bent kötött. ha szólsz neki megérti és elég idõs vagy hozzá (gondolom) egyébként ott a cod4, l4d2, Wow. utolsó nem lövöldözõs de függõséget okoz, de igen élvezetes. a l4d2 zombis, a cod4 meg lövöldözõs.
Metin 2 online játék, elõfordul, hogy harcolni kell, de lehet békésen horgászni, bányászni benne, a karakterek házasodhatnak is egymással. http://www.metin2.hu /biztos van más is, én ezt ismerem/

Elég ha a párod szereti a gyerekedet, nem pedig sajátjaként szereti?

Játszana vele, nevelné, szeretne vele együtt id?t tölteni, szeretné a programokat hármasban, de ha rákérdeznél, azt mondaná, hogy szereti, de sajátjaként nem tudja.

Legjobb válasz: Ha a páromnak lenne az elõzõ kapcsolatából gyereke, én sem tudnám a sajátomként szeretni, bármennyire is szeretném õ(ke)t. Akkor hogy várjam el ugyanezt a páromtól?

Ha a páromnak lenne az elõzõ kapcsolatából gyereke, én sem tudnám a sajátomként szeretni, bármennyire is szeretném õ(ke)t. Akkor hogy várjam el ugyanezt a páromtól?
pont elég ha szereti. Ennél többet nem lehet, nem is szabad kívánni.
Szerintem inkább szerencsés az az ember, akinek az új barátja szeretne közös pogramokat a barátnõje gyerekével.Nem minden pasas viseli jól ha a szerelmének a gyermeke miatt örökké az ex is jelen van a kapcsolatban.Az én párom haverja kifejezetten megkérte annak idején a volt barátnõjét, hogy akkor találkozzanak amikor a gyerek az apjánál van.Nem is maradtak sokáig együtt.A nyaralásokat is külön töltötték, mert a srác nem akart együtt lenni a nõje kislányával.Szerinte borzalmas neveletlen volt az a kislány és mivel õ nem az apja, nincs joga beleszólni a nevelésbe.Az jó dolog, hogy a te párod elfogadja a te gyermekedet, de ne is akard , hogy sajátjaként szeresse.A gyereked sem szereti gondolom apjaként õt.És ez így van rendjén.Örüljetek egymásnak, és ha lesz közös gyermeketek, akkor sem lesz gond szerintem.A párodnak biztos szívéhez közelebb áll majd a saját gyermeke, de a lényeg , hogy nem szabad éreztetnie a fogadott gyermekével ezt.De ezt megbeszélitek majd együtt úgy is.Õ egy intelligens ember lehet, és nem hinném, hogy meg akarná bántani a kicsikédet.:)
Ezt nem várhatód el, és soha senki nem is fogja úgy szeretni mintha a sajátja lenne max azt hazudja neked. Nem csinálta végig veled a 9. hónapot, nem volt ott amikor született, ez teljesen normális.
Szerintem ez nem várható el senkitõl. Úgy, ahogy a gyerektõl sem várható el, hogy apának szólítsa.
Azt várnám el, hogy kölcsönösen tiszteljék egymást. A szeretet plusz dolog. Elvárni nem lehet. Azt pedig pláne nem, hogy a sajátjaként szeresse.
A közös gyereket sem fogja jobban csak máshogy szeretni. Senki sem szereti ugyan úgy minden gyerekét.
Nekem ez elég lenne, de szerintem közös gyereket ne vállalj be, mert akkor kiütközhetnek a különbségek, amit a gyerek fog megsínyleni.
Alapból nem tudnám egy kapcsolatban más gyerekét elfogadni ha közös gyerekünk nem lenne.
"normális az ha nem nem tervez vele közös gyereket? " Nem. mert ez azt jelenti, hogy nem akarja(tudja) elfogadni tudat alatt a másik embert. Lehet attól fél, hogy a meglévõ gyerek rosszul érezné magát, hogy a mostohaszülõje a testvérét jobban szeretgetné? Nem, semmi köze a gyerekhez. A kérdezõnek: Olyan tudja a sajátjaként szeretni a gyermeket, akinek nincs gyermeke, és az érzelmi EQ-ja az egeket veri.Az átlag ember erre képtelen. Akinek van, az nem tudja.
Egy gyerek sokkal jobban elfogadja, hogy ha a nevelõszülõje a közös gyereket jobban szeretgeti mint ha vér szerinti szülõk kivételeznek egyik gyerekükkel a másik rovására. Mert az egy normális magyarázat, hogy a sajátja, persze hogy jobban szeretgeti, de hogy édes anya, v. apa miért szereti jobban a tesót, az feldolgozhatatlan egy kisgyereknek, magában kezdi keresni a hibát, és ez aztán mindenféle önértékelési problémákhoz vezet. Az én fiam és a párom közt afféle igazi férfibarátság van, kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást. Amikor megszületett a közös gyerek, õ kislány és a fiamnak teljesen természetes volt, hogy a mostani férjem sokat puszilgatja, ölelgeti, vele pedig nem teszi ezt. Sõt, szerintem igencsak fura lenne. A fiam egyébként sem szokott puszit adni a családban sem férfinek, csak kezet fog. Szóval nálunk ez sosem volt gond. Teljesen jó a kapcsolatuk.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nem sajátjaként szereti, nem puszilgatja, de szépen viselkedik vele, az igényeit számon tartja, normális az ha nem nem tervez vele közös gyereket? Lehet attól fél, hogy a meglévõ gyerek rosszul érezné magát, hogy a mostohaszülõje a testvérét jobban szeretgetné?
a saját gyerekét tudja csak az ember sajátjaként szeretni. ez így normális sztem. sok nõnek már az is nagy szó, ha a párja csak simán szereti az elõzõ házasságból született csemetét, és normálisan bánik vele. mert sajnos sok a rossz példa. az én nevelõapám rendes ember, megadjuk egymásnak a tiszteletet, segítünk a másiknak, ha kéri, de nem ajnározzuk egymást. ameddig anyámat szereti, és rendes vele, addig nincs gond.
Elég. Miért kéne elvárni, hogy úgy szeresse, mint a sajátját, amikor nem a sajátja? Már a kérdés is butaság. Az én férjem imádja a kislányomat, és viszont, a gyerek lassan jobban ragaszkodik hozzá, mint hozzám mégis azt mondom, hogy ha lesz közös baba, az övét máshogy fogja szeretni, de legalább ugyanúgy. Ha a saját kapcsolatodról írsz, adj hálát az égnek, hogy ilyen a párod.
Teljesen elég ha szeretet van, sõt tökéletes. Sajnos sok helyen nincs is ez meg, még sokszor az elfogadás sem. Nálam ezek lennének kizáró okok. Tökéletesen elég, hogy a férjem szereti a fiam és viszont. Ahogy én is az õ fiát. Nagyon jó fej kissrác, imádom. Jobban mint bármilyen más gyereket. A fiam leszámítva. Még nincs közös gyerekünk, lehet nem is lesz, de nem emiatt nem vállalunk ha nem. Együtt lakunk mint a négyen, mivel a férjem elsõ felesége meghalt, illetve az én fiam is nálunk van legtöbbet. Ez még speciálisabbá teszi a helyzetet. Nekem sokkal bensõségesebb a viszonyom az õ fiával, mivel az én fiamnak ott az apja, akit imád és viszont. Míg ebben az esetben pótló is vagyok. Nem teszünk közöttük különbséget, ugyanúgy megkapnak mindent, ugyanolyan szigorúak vagyunk stb. De a szeretet nem lehet kierõszakolni. Tényleg imádom, de egyszerûen képtelen vagyok ugyanúgy, mint a fiamat. Emiatt nincs lelkiismeret furdalásom, mert egyébként tényleg mindent megteszek érte, és nincs különbség téve, ugyanúgy megkapja az esti puszit, tanulok vele.. de a szeretet akkor sem ugyanaz.
"A maga gyereke és az én gyerekem veri a mi gyerekünket" - híres idézet és normális családi életkép abból a korból, amikor a házaspárok még magázták egymást:) * Szerintem ilyen szitukban a különbözõ gyerekeket az ember nem "jobban" vagy "kevésbé" szereti, hanem legfeljebb másként. * A "maga gyereke" (Dr) Böhm Aranka elsõ házasságából származó fia, Kertész Tamás, az "én gyerekem" Karinthy elsõ házasságából származó fia Karinthy Gábor a skizofrén költõ, a "mi gyerekünk" meg a közös fiuk a nem túl rég elhunyt Karinthy Ferenc író.
16/16 Akkor ne kezdj gyerekes emberrel.


Nekem az Eujobinforól van pár kérdésem, valós cég-e? Vannak-e velük pózitiv, negatív tapasztalatok? A párommal szeretnék pl:. Ausztriába szezonmunkára kimenni. Ha valakí tudna nekünk segíteni a szezonmunka válalásban azt nagyon megköszönnénk!

Legjobb válasz: Szia, mi párommal fejenként 15 ezer forintot fizettünk be nekik fél éve! semmi munkát nem kaptunk! Mikor felhivtuk öket csak azt mondták hogy ök arra vállaltak garanciát hogy 30 helyre pályáztatnak minket, nempedig arra hogy biztos lesz munkánk!!

Szia, mi párommal fejenként 15 ezer forintot fizettünk be nekik fél éve! semmi munkát nem kaptunk! Mikor felhivtuk öket csak azt mondták hogy ök arra vállaltak garanciát hogy 30 helyre pályáztatnak minket, nempedig arra hogy biztos lesz munkánk!!

Ha a párom szeretet már jobban mást? És volt szerelmes belém is lehet az szerethewt majd engem jobban mint a régit? El hihetem, hogy el felejtete és nem szereti már? Már rég volt 1-2 év biztos

Nekem aki az els? volt és akkit azt hittem a legjobban szeretem tévedtem!A mostanit jobban szeretem!

Legjobb válasz: A régi kapcsolatait az ember nem felejti el. Ebbõl tanulhat, a hibáiból. Attól, hogy mást is szeretett, attól még téged is szerethet. Ha igazán szeretitek egymást, akkor idõvel csak jobb lesz.

A régi kapcsolatait az ember nem felejti el. Ebbõl tanulhat, a hibáiból. Attól, hogy mást is szeretett, attól még téged is szerethet. Ha igazán szeretitek egymást, akkor idõvel csak jobb lesz.
szia! Én 30 éves pasi vagyok!19 évesen megnõsültem, nagyon szerettem a feleségemet!De megcsalt!8 évembe telt mig újra megtaláltam a boldogságomat, nem felejtettem el a volt feleségem, jó tanulópénz volt, viszont hidegen hagy!A mostani páromat viszont mindennél jobban szeretem!
persze, hogy már nem szereti. 1-2 év alatt bõven elmúlik a szerelem.
Én is nagyon elkeseredtem, amikor egyszer megkérdeztem a barátomat a kapcsolatunk elején, hogy jobban szeret-e mint az eddigi barátnõit? Akkor azt mondta hogy nem, az elsõ kapcsolat (neki 1, 5 év volt) szerinte mindig a legnagyobb szerelem. Aztán rá fél évre megint megkérdeztem, és azt mondta, hogy jobban szeret, mint eddig bárkit, az idõ múlásával egyre fontosabb lettem. Szóval ne arágd magad rajta, hanem próbálj te lenni neki a tökéletes :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Azóta történtek dolgok! Az egyik barátjának a b.nõje azt mondta , hogy beszélgettek a párjával és mondta neki a srác , hogy nem látta még így a párom és , hogy látszik rajta , hogy szerelmes!Utána az egyik haverja kezdet el velem beszélgetni és mondta , hogy a párom mondta neki , hogy én más vok mint a többi és , hogy engem meg becsül mert meg érdemlem tisztességes vagyok meg ilyenek!Aztán egy beszélgetés során a párom is el szólta magát , hogy belém szeretet mikor vissza kérdeztem , hogy mit mondott nevetve kis édesen meg fogalmazta máshogy és mikor mondtam , hogy elõbb nem ezt mondtad terelte a szót szóval most már tudom és biztos vagyok benne nem kell sok idõ és én leszek a mindene!Amit én meg fogok becsülni:)

Vannak itt olyan nõk akiknek arab esetleg afrikai a párja? Szeretnék pár dolgot kérdezni!

Nem nehéz megbírkózni a nyelvi akadályokkal? A párotok megtanult magyarul vagy ti tanultátok meg az õ nyelvüket? Minden rendben a kapcsolatotokban? A párotok családja hogy fogadta hogy európai a menyük?

Legjobb válasz: 30cm meg a kupak:DD

30cm meg a kupak:DD
A nyelv nem gond, mert már azelõtt is tudtam angolul, hogy találkoztam a párommal, õ csak bõvítette a szókincsem. Magyarul még nem tud, de már tanulgat. Egy vegyes kapcsolatban mindig a kulturális különbségek azok, amik legjobban bekavarhatnak... Egy keresztény és egy muszlim ne házasodjon össze, nem rasszizmus vagy ilyesmi, de egyszerûen nem mûködik, már sokan kipróbálták... Kivéve, ha az egyik fél csak annak mondja magát, de nem igazi gyakorló hívõ. Ezen kívül a kultúrákat is össze kell hangolni, ha akár csak az egyik fél nem enged semmit az õ kultúrájából hozott szokásokból, már összedõl az egész rendszer. Az alkalmazkodás és a tisztelet (a másik iránt és a másik kultúrája iránt) kulcskérdés. A párom családja nagyon jól fogadta a hírt, és már teljesen maguk közé fogadtak (inkább az én családommal voltak eleinte problémák). Mondjuk akinek Magyarországra jön a gyereke, számolnia kell egy ilyen lehetõséggel...
Nekünk is az angol a közös de már mineketten nagyjából tudjuk egymás anyanyelvét.Vicces lehet egy kívülállónak a magyar, arab, angol keveréke :D Nekem nem volt nehéz elfogadni a más kultúra más vallás témát sem.. A szülei mára már lányukként kezelnek.Azért írom hogy "mára már" mert nem az elsõ perctõl van ez így.Azt gondolták rolam, hogy egy elkényeztetett , beképzelt kiscsaj vagyok.Aztán megismertek, pl.hogyha kell én is odaállok megpucolni a csirkét.. .És arra is rájöttek, hogy igazán szeretem az szemükfényét a páromat:)
Volt arab baratom, eletemben nem vert at ugy senki mint o. Azt sem kellett volna elhinnem amit kerdezett, dehat ez van, vigye akinek kell! :) Nyelvi akadalyok nem igazan voltak, jol megertettuk egymast (angolul beszeltunk). Nem tanult magyarul es en sem arabul.
3. Nálunk is vicces a magyar-török-német keveréke :) . De mi már 16 éve használjuk.

A párommal szeretnék kimenni Angliába au-pair couple-ként. Hol találok olyan családokat, akik au-pair párokat keresnek?

Már irtunk több családnak és regisztráltattuk magunkat több oldalra és egy közvetít?i irodánál is voltunk, de még nem hivtak. :-((

Legjobb válasz: Én is nézegetem az oldalaikat(fõként USA-t)és az a tapasztalatom,hogy kevés akik fogadnak couple-kat :(.(Megjegyzem,az USA-ban még mindig több van,mint Angliában)

Én is nézegetem az oldalaikat(fõként USA-t)és az a tapasztalatom, hogy kevés akik fogadnak couple-kat :(.(Megjegyzem, az USA-ban még mindig több van, mint Angliában)

A paromnak szeretnek venni egy kesztyut, karatezik es az edzesre hasznalna de nem tudom pontosan milyen lenne jo?

en ezt a tipusut nezegettem :

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Milyen stílusú karate,amivel a párod foglalkozik?

Kedves kérdezõ! Milyen stílusú karate, amivel a párod foglalkozik?
http://www.sportszert.hu/detail/Kuzdosport/Boxkesztyu/Mubor_.. http://www.decathlon.co.hu/HU/karate-kesztyu-160699066/ http://www.shopmania.hu/shopping~online-egyeb-sport-tevekeny.. Szerintem ez az utcso teljesen jó, amúgy a tiednek a szine lehet nem jönne be neki vagy neki lenne kellemetlen, én is vettem magamnak egy rózsaszin boxkesztyût és csak idõvel szokták meg és azért lehet h ha jár versenyekre jobb lenne valami semleges szín ami minden tuhához és védõfelszereléshez passzol ezért ajánlom a fehéret. Amúgy ezt az oldalt nagyon ajánlom, mert lehet kifogni jó és olcso dolgokat... http://www.budosport.hu/erdemes2010.html http://www.budosport.hu/arlista_hu2011.html
én is szeretném hogy aki épp páromnak érzi magát meglepjen edzéshez felszerelésseeeeel! ez olyan szép-kedves! jó ötlet!
Lehetosegek: -Budo Best -Hayashi

A 10 evfordulonk lesz a parommal. Szeretnek par napra elutazni. Hova mennetek 1 eves babaval? Magyarorszagon es kulfoldon? Lehet konkret hely is ahol jartatok.

Fiatal pat vagyunk.Szoval valami kirandulos,de megis mozgos helyre mennenk.Vinnenk a kislanyunkat is mert nincs kire hagyni.Szoval neki is jo kellen hogy legyen.Koszi!

A párod szereti ha a heréit nyalogatod vagy te szereted?

Legjobb válasz: Én alapból gyûlölöm, ha orálisan kényeztetnek. Kellemetlen érzés, nem tudom élvezni.

Én alapból gyûlölöm, ha orálisan kényeztetnek. Kellemetlen érzés, nem tudom élvezni.
nem szereti és én sem szeretem 24/L
nekem bejön ha nyalogatják:P
Az én párom nem szereti... :(
Én szeretem :) 21/F
Én szeretem és a párom is szereti csinálni:) 22/f
A barátom szereti, én is oda vagyok érte :-) Szívesen nyalogatom neki :-P 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!