Találatok a következő kifejezésre: A párommal napja szeretkeztünk. Mikor tudom (2 db)

A párommal 8 napja szeretkeztünk. Mikor tudom meg leghamarabb hogy terhes vagyok-e?

görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: A sex után kb 14-16 napra már a teszt elvileg kimutatja a terhességet! Sok sikert! :))

A sex után kb 14-16 napra már a teszt elvileg kimutatja a terhességet! Sok sikert! :) )
Ha kimarad a mensesed, csinálsz tesztet, ami pozitív lesz, elmész orvoshoz, aki ultrahanggal igazolja a 6. hét körül a terhességet, mert akkor már szívhang is van.
Szia! Kimaradt menses után egy héttel( ha nem akarsz feleslegesen tesztelni)érdemes tesztelni reggeli vizeletbõl, de még akkor is lehet negatív, ne görcsölj rajta!Sok sikert!
Szia!Hasgörcs felfázástól is lehet, ilyen zimankóban elõfordul.Várj mensikimaradás után 1 hetet legalább, akkor csinálj tesztet, és menj el dokihoz rá kb.1 hétre, az a 90%, akkor is ha a teszt nega, és megjött.Akkor lehet más gond is.Ja, és ha babát szeretnél, akkor lehetõleg hetente 3-4 alkalommal legyetek együtt, mert a nõk 40%-a nem 10.-16.nap között ovulál, hanem elõtte és utána.

Menses után pár nappal szeretkeztem a kedvesemmel és azóta 2-3 napja, alhasi fájdalmaim vannak. Nem görcsölök, de olyan, mint mikor megjönne. Babát szeretnénk most már 1, 5 éve, de nem sikerül valamiért. Tehát nem tudom mi ez? Márti

Legjobb válasz: Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.

Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.
tényleg el kéne menned nõgyógyászhoz. én ismerek olyan párt, akik próbálkoztak, de iszonyú sokat. többször sikerült is nekik, csak aztán sajnálatos módon elment a babájuk:( és még ezek után sem adták fel.a végén lett belõle egy nagyon édes kisfiú :D külsö beavatkozás nélkül persze. nektek sok sikert. a fájdalom nem tudom mitõl lehet, talán a nõgyógyász:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!