Találatok a következő kifejezésre: A párommal napja szeretkeztünk (72 db)

Figyelj bogaram, egy terhességgi teszt kábé 700 FT. Úgyhogy nagyon gyorsan menj el egy patikába!!!
Kimosással semmit sem érsz, okoska..
Én nemrég olvastam egy újfajta gyógyszerrõl, amit 5 napon belül kell bevenni.Szerintem nem árt megkérdezni az orvosod errõl.
Ha az esemény utániról lemaradtál, marad a várakozás... Vegyél tesztet (de ha pár napja történt akkor még nem fogja kimutatni...olvasd majd el a tájékoztatót, h mikortól használható!)
Egy átlagos nõnek peteérés elõtti napon 25% (a legmagasabb) esélye van hogy teherbe essen... Vajon miért vannak annyian akik hónapokat szenvednek át azért, hogy teherbe essenek? Egy alkalom nem minden, nyugodj meg szépen és máskor védekezzetek, mert hosszútávon baba lesz belõle.
Figyelj, ha már nemi életet élsz, tudhatnád, hogy mi hogyan mûködik. Akármennyit is élvezett beléd, a spermium szapora jószág és azért szívós is tud lenni. Ha nem használtok gumit, akkor mindig használj fogamzásgátlót. Sose kifogásokat keress magadnak, hanem menj tutira a nem kívánt terhesség elkerülése végett(fogamzásgátló+gumi=100%-os védelem).
19:19 Az nem elég! Még hüvelytabletta, spermicides zselék, pesszárium.. Ja, és ne is éljen nemi életet! Így tuti nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: Az utcsóó nem igazán jön be de...azért kösz. Ezek után meglesz a védekezés az tuti és remélem igazad van a 25%-kal mert jólenne most egy kis szerencse:)
A 25% elég sok tud lenni, sõt az 1% is, ha abba épp beleesik az illetõ.Az, hogy mások évekig próbálkoznak nem jelent semmit, valakinek azonnal sikerül.Az egy alkalom is alkalom és teherbe lehet esni.Sok olyan kérdést látok, hogy "ha akkor veszítettem el a szüzességem, akkor ugye nem lehetek terhes?", de igen! "ha mensi alatt csináltuk, akkor ugye nem lehetek terhes?", de igen!Sosem lehet tudni, valószínüsíteni lehet, de a lehetõsége mindig adott.Egy alkalommal is és ezer alkalommal is.Attól, hogy másoknak sikerült megúszni még nem vigasz annak, akinek nem.A legszebb az egészben, hogy az ember sosem tudja, hogy melyik táborba fog tartozni.
A kérdező hozzászólása: -Bíztam benne, h nem lesz gond mivel"kimostam". -De 1 re jobban parázok:( -Tervbe van a gyógyszer csak még nem jutottam el odáig h kiváltsam, de ha ezt túlélem gyerek nélkül akkor megyek...
Szerintem egy 72 órás elkélt volna!!
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszike, de van arra esély hogy megúszom és nem lesz baba? A párom akarja hogy legyen de én még nem készültem fel rá!
Hát van rá esély, de elég kevés :S Úgyhogy, ha nem szeretnél babát, akkor vegyél egy tesztet...
72 órás tabi nem ártott volna, de már mindegy...
De mielõtt azthinnéd, a teszt nem véd meg attólhogy gyereked legyen...de ha van azt kimutatja és akkor esetleges abortusz...és kicsit gondolkodj...ha a párod szeretne gyereket, biztos az, hogy "véletlenül" élvezett beléd?
A kérdező hozzászólása: Kösz a jó tippet...akkor az lesz a kövi elsõ dolgom h megyek és veszek tesztet. Hát remélem semmi gáz nem lesz...:S
Van akitus utáni tabletta is de az 5000- 7000ig huf Ja meg beléd turkálnak
A kérdező hozzászólása: a 72 órát már lekéstem...:S
Az esély megvan, több is, mint megszakítással, de nyilván biztosat csak a teszt és késõbb a doki fog mondani.Azon én is elgondolkodnék, hogy véletlenül csinálta-e a párod.Ha õ már szeretne és te nem, akkor miért nem szedsz tabit vagy védekezel legalább hüvelykúppal?
Fogamzásgátló + gumi... hallod ha fizeted :D sajnos nem arany terem a kertben. Azért egy kicsit túlzás... Gumi is 100%-os, ha megfelelõen tudják használni.

Menses után pár nappal szeretkeztem a kedvesemmel és azóta 2-3 napja, alhasi fájdalmaim vannak. Nem görcsölök, de olyan, mint mikor megjönne. Babát szeretnénk most már 1, 5 éve, de nem sikerül valamiért. Tehát nem tudom mi ez? Márti

Legjobb válasz: Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.

Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.
tényleg el kéne menned nõgyógyászhoz. én ismerek olyan párt, akik próbálkoztak, de iszonyú sokat. többször sikerült is nekik, csak aztán sajnálatos módon elment a babájuk:( és még ezek után sem adták fel.a végén lett belõle egy nagyon édes kisfiú :D külsö beavatkozás nélkül persze. nektek sok sikert. a fájdalom nem tudom mitõl lehet, talán a nõgyógyász:)
Lehet , hogy vadabb volt a kelleténél és azért.
Ne már... 1. a hasfájás nem a szeretkeZéstõl van. A hüveLY fájhat a durvaságtól de az sem valószínû hogy vár egy napot míg elkezd fájni. Menj dokihoz... ;) 2. Szerezz egy helyesírás kézikönyvet. Nem az ékezetekkel van gond...
Sok minden lehet gyulladás vagy felsértett valamit szerintem menj el dokihoz!
olyan nincs, hogy vadabb a kelleténél. a vad a jó!!!!
A szüzességem elvesztése után nekem is így volt, teljesen normális, no-spa a lelke.

Már egy hónapja szedem a Lindynette20 tablettát. A 14. napon szeretkeztünk a párommal. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra,nyugodjál meg :-)

Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra, nyugodjál meg :-)
Én most írattam ezt a tabit. A doki azt mondta, a peteérést már gátolja az 1. hónapban is. Szal ha a mensi 1. napján kezdted el szedni, akkor ugye peteérés a 14. nap körül van. Tehát védettnek kell lenned elméletileg. Egyesek szerint már az 1. tabi is véd, mások szerint 2 hetet kell várni, megint mások szerint 1 hónap a tuti. Tesóm 2 hetet várt és nem lett terhes. Én tutira kivárom az 1 hónapot, addig gumival védekezünk. Az a legbiztosabb.

Ha a párommal együtt voltam, és nem védekeztünk, akkor teherbe eshetek? (A menstruáció előtt 2 nappal szeretkeztünk!)

Legjobb válasz: Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!

Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!
Egyszer egy orvos aztmondta, hogy 100%-os védelmet a terhesség ellen csak az jelent, ha nincs szex:) :) Véleményem szerint viszont igen csekély az esély a fogamzásra.Régen nagy anyáink is naptári módszert használtak csak nem vallják be:) :)
én így sikerültem. :) anyukám szülésznõ és szépen kiszámolták, h mikor nem eshet teherbe :) hát nem jött össze :) (hála nekik)
És szerintem: Jöhecc mehecc, ojan raj mint a kérdezõ sosem lehecc. Itt van 16évesen gyerek. Már bocs..
Mekkora barom vagy!18 évesen el sem tudod tartani, érzelmileg sem vagy olyan érett hogy anya legyél.A gyerek csak szenvedni fog, ti meg úgy is el fogtok válni, mekkora naiv paraszt vagy hogy azt hiszed örökre melletted marad a srác:D Na mindegy, hajrá csak fosd világra a gyereked és majd meglátod hogy igazam lesz.
Hú hallod, el kellett volna menni 72 órásért, mert elég nagy az esélyed arra, hogy terhes legyél....Menzesz alatt is teherbe lehet esni, menzesz után is. Fõleg ha beléd is élvez....
felsõoktatársa nem akarsz menni eszpesölli?
A kérdező hozzászólása: 17:54 köszönöm hogy kiálltál mellettem sokat jelent hogy nem mindenki úgy reagál mint 12:55:(
A kérdező hozzászólása: 12:55 te mekkor alpári paraszt vagy ezért tök fölkös volt irnod:(
nanana... azért nem kell lebarmozni, mert ilyen idõsen egy kicsit több anyai ösztön szorult belé, mint meléd. honnan tudod, hogy hogy élnek? milyen az egzisztenciális háttér, hogy mentálisan mennyire rátermettek? én se szülnék ilyen idõsen, de cak mert még tanulni, szórakozni akarok. lehet, hogy õk kevésbé önzõbbek, mint pl.: én vagy ti, és ezeket hajlandóak lennének eldobni. nem kell egybõl vagdalózni. egyébként is, nekem a dokim mondta, hogy a szexuális érettség ott kezdõdik, ha már nem vetetnéd el a babát. 19/L
utolsó, azt hittem, h csak nekem nem normalis ennyi évesen tervezni a gyereket. :) az 1 dolog, ha becsuszik, de basszus, tervezni.. :)
nem tom, te milyen körülmények között nõttél fel, de a 18 éves kor még nem a gyerektervezésre való idõ. meg nekem fontosabb a suli.
A kérdező hozzászólása: Hát gratulálok, és gondolom hogy te is feltudod nevelni... Nem tudom miért meglepõ 18 évesen babát tervezni :(
A kérdező hozzászólása: Van akinke már 16 évesen gyereke van(pl: oszitársamnak). nem mintha az õ példáját szeretném követni mert itt nem véletlen lenne a baba de én már igen is szeretnék és a párom is!A sulit már kijártam, és 18 at is töltöttem senkinek sincs beleszólása és a körülmények sem rosszak!
18 évesen ne már attól parázz, h nem esel teherbe!! az én anyukám elájult volna, ha megtudta volna, 18 évesen, h nem védekezünk!!
Ja, oké...A vérzés nem tudom, hogy mitõl lehetett. Menj el dokihoz, az a biztos! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs is probléma mert úgyis akarunk babát! De mitõl lehet az a kis vérzés? Ez jobban aggaszt:S
Szia:) Ne törõdj a többiekkel:) Én nagyon szép dolognak tartom, ha valaki gyereket szeretne:) Én 19 éves vagyok és már nem védekezünk:) A párommal, aki szintén 19 gyereket szeretnénk! És komolyan gondoljuk és kitartunk egymás mellett!! Amúgy ha vki 25 évesen tervez gyereket, akkor pont ugyanúgy leléphet a pasi, mint most..Ez nem a kortól függ, hanem hogy milyen az ember..

Hétfőn szeretkeztünk a párommal (gumival), 1napra rá kedden meg is jött.3napos volt a mensi, aztán semmi. Azt hittem elmúlt, erre 4-5-6-7. napokon már csak barnás folyás jelentkezett, nem nagy mennyiségben. Mi lehet az oka?

a mensis napok görcsösen teltek el.

Legjobb válasz: Valaki hasonlót kérdezett. Közvetlenül a menszesz elõtt már nem szabad szexelni, így a legkönnyebb bacikat összeszedni. Pár nappal elõtte álljatok le a szex-szel.

Valaki hasonlót kérdezett. Közvetlenül a menszesz elõtt már nem szabad szexelni, így a legkönnyebb bacikat összeszedni. Pár nappal elõtte álljatok le a szex-szel.
A kérdező hozzászólása: köszí remélem tényleg csak ennyi.... bár nem tom, nem nagyon éreztem h mikor fog megjönni... eléggé kiszámíthatatlan mostanában...

5 napja szeretkeztem a parommal ma kezdett fajni a mellem es 3 napja faradekony vagyok! Lehetek terhes?

Mit kell tennem ahhoz hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Ha csak 5 napja történt a dolog, akkor még semmilyen tüneted nem lehet. Egyszerûen csak bebeszéled, mert még lehetetlen, hogy ennyi idõ alatt tüneteket produkálj. Az meg, hogy mit kell tenned, hogy teherbe ess, nehogy már nekünk kelljen elmondani...

Ha csak 5 napja történt a dolog, akkor még semmilyen tüneted nem lehet. Egyszerûen csak bebeszéled, mert még lehetetlen, hogy ennyi idõ alatt tüneteket produkálj. Az meg, hogy mit kell tenned, hogy teherbe ess, nehogy már nekünk kelljen elmondani...
ahhoz, hogy teherbe ess, szexelni kell elõször is (védekezés nélkül). ha nem sikerül hónapokig, akkor jöhet a többi dolog. terhes lehetsz (majd), de tünetek még NINCSENEK!!! hiszen be sem ágyazódott még az embrió, tehát hcg sem termelõdik ami a tünetekért felelõs. a mellfájdalom jelenthet közelgõ mensest, vagy peteérést is, fáradékony meg vagy 600 dologtól lehetsz. az elsõ és legbiztosabb jel a menses kimaradása és/vagy egy pozitív teszt.
Drága kérdezõ baba elõtt tájékozódj egy kicsit! Menstruációd elsõ napjától számolva (vérzés elsõ napja) kb. 14.-16. napon van a peteérés ekkor kell együtt lenni. (hõmérõ módszerrel, LH teszttel pontosabban behatárolható a peteérés idõpontja) A peteérés után ha sikeres volt a sejtek találkozója akkor a két sejt kb. 5-7 napig vándorol a méhig, utána elkezd beágyazódni kb. 5-7 napig tart a beágyazódás folyamata is. Ha megtörtént ez a két folyamat (összesen legalább 14 nap) utána beszélhetünk terhességrõl, ennél elõbb NEM!
Inkább biológia órára kellett volna járnod, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket. 5 nappal szex után??? majd kb 14 nappal szex után! (bocs a stílusért, a hormonok..)
A kérdező hozzászólása: nem rohanok, de 6 éve vagyunk együtt a barátommal és szeretnénk továbblépni és ez lenne a következõ lépés mindketten nagyon szeretnénk már, úgy érezzük most jött el az ideje:)
21 éves vagy. hova rohansz?? szexeljetek, lehetõleg félidõben és pont.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztató választ!:) én olyanra gondoltam hogy pl vmilen étel vagy tabletta ami jobban elõsegíti:)
Osztódjál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon szeretnénk babát ezen dolgozunk most. 5 éve volt egy abortuszom most vagyok 21 éves és kicsit félek hogy amiatt nehezebben fog összejönni:/ Próbálkozunk most , esetleg tudnátok ajánlani valami módszert a szexen kívül?
Ilyen korán nem lehetnek tüneteid! Szeretnétek babát vagy nem? Védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segített:)

6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Na most..mint tudjuk, sokminden felszívódhat, aminek fert?zési veszélyei vannak, és ha ? most ilyen szemétlá[email protected] volt és ezt tette, lehet baja a kicsinek? Csak mert azóta vannak rosszulléteim is, amik eddig nem voltak.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.

Nem hiszem hogy a drog kiválasztódik az ondóba.
Nem. De mivel megijedtél, ettõl lehetnek rosszulléteid.
Szerintem nem lesz és nem lehet ebböl gond.Feltételezem nincs nyitott méhszájad nyákdugót nem is említve így semmi nem szívódhat fel.Nem akarok ítélkezni a párod felett, de ezt nagyon felelõtlennek tartom.Sajnos az én párom is volt ilyen bunkó csak szerencsére még mielõtt valami lett volna azelõtt abba hagytuk.Nagyon meglepõdtem ezen, azelõtt soha nem volt ilyen gondunk.Azóta mem nyúlt semmihez és megbeszéltük a történteket.Ahogy mi anyává õk úgy apává valnak nekik is nehéz lehet.
Szabad tudni milyen drogot használt?
Nem valószínû, hogy baja lesz, de elgondolkodhatnál, hogy kinek is szülsz. Ideje lenne a párodnak megkomolyodni.
utolsó: ezeknek hiába beszélsz. szegény gyerek:(
Ettõl nem leshet baja a gyereknek, attól viszont igen, hogy egy drogos csinlt neked gyereket! Nagyon felelõtlen vagy! Vagy mire számítasz?!
Te ennek szülsz? Kérdezd meg az orvosod a témáról. Az én párom nem drogozik.
és ha épp nem vagy terhes, te milyen drogot használsz?
Én is azt válaszoltam, hogy a babának nem lesz baja, de bocs, én véletlenül se irigyellek, mert a párod drogos bandával marad ki. Nem kell rögtön támadni, mert normális pároknál igenis furcsa, az én párom nem maradt ki drogos bandával, inkább engem vitt vacsorázni, moziba, vagy a haverjával megivott ritkán valamit.De ha te ezt normálisnak tartod, akkor sajnállak.
Szerintem Hollandiában sem drogoznak a gyermeket várók. Egyébként pedig igenis, le lehet szûrni belõle, hogy apuka milyen felelõsség teljes, és mennyire összhangban van a kérdezõvel, hogy ahelyett, hogy vele foglalkozna, inkább beszív. Én sajnálom a kérdezõt.
Hihetetlen, h milyen emberek vannak. Es most azokra gondolok, akik itt valaszoltak es a kerdezo anyukat meg parjat szidjak. Lattatok mi volt a kerdes??? Mi kozotok van az ok eletukhoz? Ha abban kert volna tanacsot, h mit csinalnatok ti a helyeben, mas lenne a helyzet. Na de igy...Tipikus magyar mentalitas..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezeket a csodás válaszokat! néhányan annyira buták vagytok, mint a pcsa. Az utolsó válaszolónak igaza van, tipikus magyarok...rosszindulat az megvan bennetek, arra nem panaszkodhattok!Tisztelet a kivételnek.Én sosem drogoztam, nem vagyok egy jellemtelen ember, hogy ilyen dolgokat csináljak..és képzeljétek, a párom sem csinálta még, csak sajnos egy olyan bandával maradt ki, akiknek nincs életük.Természetesen ezt be is vallotta, csak ezt elöbb is megtehette volna.A kapcsolatunkhoz egyébként senkinek semmi köze, sokan megirigyelhetnének és meg is irigyelnek minket, ha már ennyire belemásztatok a magánéletünkbe.Mellesleg egy jó embernek szülök gyereket, akivel nagyon szeretjük egymást és csak a halál választhat el minket.Az, hogy egyszer hibázott, gondatlan, felelõtlen volt, az itt most lényegtelen, mert az ránk tartozik.Nem errõl kértem a véleményeteket.Viszont a linket köszönöm és az összes értelmes választ is. A parasztok meg egy kicsit tanuljanak még, nem az iskolai tanulásra gondolok, hanem magára az ÉLETRE. Egyesek nagyon életképtelennek tûnnek, elveszett kutyák.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha már egyesek ilyen tájékozottak a drogok terén és merték feltételezni a férjemrõl, hogy csajozik, azoknak üzenném, hogy engem õ SOHA nem csalna meg, inkább meghalna, mint hogy ilyet tegyen. Lehet, hogy ti így éltek, csaljátok egymást orrba szájba, nálunk ilyen nincs.
Remélem azok a rosszindulatú nõk akik egybõl támadták itt a kérdezõt most egy kicsit elgondolkodnak azon amit a kérdés feltevõje írt az imént.
Jah, kérdezõ egy naiv buta "pcsa".
istenem....:) remélem nem idegesíted magad fel ezeken az asszonyokon:) én látom magam elõtt hogy néznek ki és hogy élnek és milyen a gondolkodásuk:) semmi baja nem lesz a babának és nem csal meg az apuka:) sõt azt sem hinném hogy elvonóra kellene vinned:) remélem ezek az anyukák még sosem ittak meg egy pálinkát vagy szívtak el egy cigarettát vagy ettek a mekiben stb stb, bár itt mindenki szent életû, és a te párod jaa és te is aljas szemétládák vagytok akiket deportálni kéne, és még az utcán is leköpni:)
Én régebben a kutyatémában fórumoztam mindig, és ott pontoztak le, ha nem egyforma a véleményem a többiekkel, és lám, amit nem hittem, itt is ugyanez megy! És csak gördül a téma, teljesen másfelé, mint ami az eredeti kérdés volt! Lehet úgy kéne megcsinálni a rendszert, hogy csak a kérdezõ láthassa az összes választ! Kedves Kérdezõ! Én azt válaszoltam neked, hogy nem választódik ki az ondóba a drog! Hogy utána a többiek milyen téma kezdtek a kérdés hatására, az már egy dolog, viszont, nem kellene elítélni, és lefikázni emiatt senkit! Ha te le hülye pcsázod, meg lekutyázod itt az embereket, akkor te sem vagy különb!!!!! Pontozzál le nyugodtan, kakilom le!
Az a sok okos anyuka biztos kiprobált vagy 10féle drogot ha ennyire tudják h mellékhatásként a csajozás a felelõtlenség a nemibetegségek társulnak... a kérdés a babát érhetõ esetleges veszélyekre irányult, nem pedig apuka szabadidõs tevékenységeire. Gondoljunk Hollandiára, ott is születnek gyerekek.
Ha nem tudta, akkor a kapcsolatuk is olyan lehet. Én nem az anyukát hibáztatom, de azért leülhetne, hogy a párját kicsit felébressze.
És te azt honnan veszed, hogy elõtte is drogozott? -nyilván a kismama abban a tudatban volt, hogy nem drogozott, különben nem lenne most annyira megijedve.
Még csak 6 hónapos vagy? :) Kicsit fiatal....
Szerintem csak azért vannak rosszulléteid mert ráparáztál és ez amolyan pszihés rosszullét. de biztos nem lesz baj, nyugodj meg. De ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenned, mert amint látod itt lehurrogják az embert. Nem értem õket. Nem tehetsz róla, hogy ez történt. Linkelek neked egy oldalt, itt szakembertõl tudsz kérdezni, az talán majd megnyugtat és nem hord el téged mindenféle felelõtlen embernek. Ettõl függetlenül párod szégyellheti magát, én sajnállak. Küldöm a linket.
Istenem attól hogy elszívott gondolom egy füves cigit még nem drogfüggõ....hagyjátok már olyan okos anyukák vannak itt.... hogy lehet ilyet írni h ilyen embernek szül??normálisak vagytok??
Nehogy már én legyek a h.lye, mert azt mondom, hogy nem normális egy férfitól, hogy babavárás közben drogozik, gondolom a megszületését is azzal ünnepli, késõbbiekben is talál okot. Képzeld normális vagyok, és szerintem olyan vállaljon gyereket, aki nem ilyen szarokkal kábítja magát, amúgy is nehéz egy gyerekkel.
Nyilván a drog mellé még csajozik is! A nemi úton terjedõ betegségektõl kellene inkább félned, ha a pasid "drogozgat"! Ki tudja mit csinálHAT!? Igaza van utolsónak, egyetértek vele!
Persze, meg már egybõl biztos öl is meg minden. Igen szélelje magát az apuka, nem is errõl van szó. De ti itt sokan az anyukát írjátok le felelõtlen embernek, holott õ is egy áldozat. Ezért nemm vagytok normálisak.
Ha azt írod, hogy az anyuka, azaz a kérdezõ egy áldozat, akkor gyorsan lépnie kellene a pasijától nem? Õ döntött így , hogy ilyen emberrel él együtt, és a gyermek a közös felelõsségük! És az õ viselkedésük is közösen hat majd a gyerekre! Ha drogozik a csávó, akkor ne csak a drog vegytani hatásától féljen!!!!!!
Már bocs, de a pasija nem hinném, hogy most próbálta ki elõször, és én felelõtlenségnek tartom, hogy ilyen
Gratulálok h egy 6 hónap terhes kismamát nem megnyugtattok hanem inkább még feszültebbé tesztek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!