Találatok a következő kifejezésre: A párommal napja szeretkeztünk (74 db)

Figyelj bogaram, egy terhességgi teszt kábé 700 FT. Úgyhogy nagyon gyorsan menj el egy patikába!!!
Kimosással semmit sem érsz, okoska..
Én nemrég olvastam egy újfajta gyógyszerrõl, amit 5 napon belül kell bevenni.Szerintem nem árt megkérdezni az orvosod errõl.
Ha az esemény utániról lemaradtál, marad a várakozás... Vegyél tesztet (de ha pár napja történt akkor még nem fogja kimutatni...olvasd majd el a tájékoztatót, h mikortól használható!)
Egy átlagos nõnek peteérés elõtti napon 25% (a legmagasabb) esélye van hogy teherbe essen... Vajon miért vannak annyian akik hónapokat szenvednek át azért, hogy teherbe essenek? Egy alkalom nem minden, nyugodj meg szépen és máskor védekezzetek, mert hosszútávon baba lesz belõle.
Figyelj, ha már nemi életet élsz, tudhatnád, hogy mi hogyan mûködik. Akármennyit is élvezett beléd, a spermium szapora jószág és azért szívós is tud lenni. Ha nem használtok gumit, akkor mindig használj fogamzásgátlót. Sose kifogásokat keress magadnak, hanem menj tutira a nem kívánt terhesség elkerülése végett(fogamzásgátló+gumi=100%-os védelem).
19:19 Az nem elég! Még hüvelytabletta, spermicides zselék, pesszárium.. Ja, és ne is éljen nemi életet! Így tuti nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: Az utcsóó nem igazán jön be de...azért kösz. Ezek után meglesz a védekezés az tuti és remélem igazad van a 25%-kal mert jólenne most egy kis szerencse:)
A 25% elég sok tud lenni, sõt az 1% is, ha abba épp beleesik az illetõ.Az, hogy mások évekig próbálkoznak nem jelent semmit, valakinek azonnal sikerül.Az egy alkalom is alkalom és teherbe lehet esni.Sok olyan kérdést látok, hogy "ha akkor veszítettem el a szüzességem, akkor ugye nem lehetek terhes?", de igen! "ha mensi alatt csináltuk, akkor ugye nem lehetek terhes?", de igen!Sosem lehet tudni, valószínüsíteni lehet, de a lehetõsége mindig adott.Egy alkalommal is és ezer alkalommal is.Attól, hogy másoknak sikerült megúszni még nem vigasz annak, akinek nem.A legszebb az egészben, hogy az ember sosem tudja, hogy melyik táborba fog tartozni.
A kérdező hozzászólása: -Bíztam benne, h nem lesz gond mivel"kimostam". -De 1 re jobban parázok:( -Tervbe van a gyógyszer csak még nem jutottam el odáig h kiváltsam, de ha ezt túlélem gyerek nélkül akkor megyek...
Szerintem egy 72 órás elkélt volna!!
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszike, de van arra esély hogy megúszom és nem lesz baba? A párom akarja hogy legyen de én még nem készültem fel rá!
Hát van rá esély, de elég kevés :S Úgyhogy, ha nem szeretnél babát, akkor vegyél egy tesztet...
72 órás tabi nem ártott volna, de már mindegy...
De mielõtt azthinnéd, a teszt nem véd meg attólhogy gyereked legyen...de ha van azt kimutatja és akkor esetleges abortusz...és kicsit gondolkodj...ha a párod szeretne gyereket, biztos az, hogy "véletlenül" élvezett beléd?
A kérdező hozzászólása: Kösz a jó tippet...akkor az lesz a kövi elsõ dolgom h megyek és veszek tesztet. Hát remélem semmi gáz nem lesz...:S
Van akitus utáni tabletta is de az 5000- 7000ig huf Ja meg beléd turkálnak
A kérdező hozzászólása: a 72 órát már lekéstem...:S
Az esély megvan, több is, mint megszakítással, de nyilván biztosat csak a teszt és késõbb a doki fog mondani.Azon én is elgondolkodnék, hogy véletlenül csinálta-e a párod.Ha õ már szeretne és te nem, akkor miért nem szedsz tabit vagy védekezel legalább hüvelykúppal?
Fogamzásgátló + gumi... hallod ha fizeted :D sajnos nem arany terem a kertben. Azért egy kicsit túlzás... Gumi is 100%-os, ha megfelelõen tudják használni.
Lehet , hogy vadabb volt a kelleténél és azért.
Ne már... 1. a hasfájás nem a szeretkeZéstõl van. A hüveLY fájhat a durvaságtól de az sem valószínû hogy vár egy napot míg elkezd fájni. Menj dokihoz... ;) 2. Szerezz egy helyesírás kézikönyvet. Nem az ékezetekkel van gond...
Sok minden lehet gyulladás vagy felsértett valamit szerintem menj el dokihoz!
olyan nincs, hogy vadabb a kelleténél. a vad a jó!!!!
A szüzességem elvesztése után nekem is így volt, teljesen normális, no-spa a lelke.

Menses után pár nappal szeretkeztem a kedvesemmel és azóta 2-3 napja, alhasi fájdalmaim vannak. Nem görcsölök, de olyan, mint mikor megjönne. Babát szeretnénk most már 1, 5 éve, de nem sikerül valamiért. Tehát nem tudom mi ez? Márti

Legjobb válasz: Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.

Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.
tényleg el kéne menned nõgyógyászhoz. én ismerek olyan párt, akik próbálkoztak, de iszonyú sokat. többször sikerült is nekik, csak aztán sajnálatos módon elment a babájuk:( és még ezek után sem adták fel.a végén lett belõle egy nagyon édes kisfiú :D külsö beavatkozás nélkül persze. nektek sok sikert. a fájdalom nem tudom mitõl lehet, talán a nõgyógyász:)

Már egy hónapja szedem a Lindynette20 tablettát. A 14. napon szeretkeztünk a párommal. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra,nyugodjál meg :-)

Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra, nyugodjál meg :-)
Én most írattam ezt a tabit. A doki azt mondta, a peteérést már gátolja az 1. hónapban is. Szal ha a mensi 1. napján kezdted el szedni, akkor ugye peteérés a 14. nap körül van. Tehát védettnek kell lenned elméletileg. Egyesek szerint már az 1. tabi is véd, mások szerint 2 hetet kell várni, megint mások szerint 1 hónap a tuti. Tesóm 2 hetet várt és nem lett terhes. Én tutira kivárom az 1 hónapot, addig gumival védekezünk. Az a legbiztosabb.

Ha a párommal együtt voltam, és nem védekeztünk, akkor teherbe eshetek? (A menstruáció előtt 2 nappal szeretkeztünk!)

Legjobb válasz: Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!

Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!
Egyszer egy orvos aztmondta, hogy 100%-os védelmet a terhesség ellen csak az jelent, ha nincs szex:) :) Véleményem szerint viszont igen csekély az esély a fogamzásra.Régen nagy anyáink is naptári módszert használtak csak nem vallják be:) :)
én így sikerültem. :) anyukám szülésznõ és szépen kiszámolták, h mikor nem eshet teherbe :) hát nem jött össze :) (hála nekik)

Hétfőn szeretkeztünk a párommal (gumival), 1napra rá kedden meg is jött.3napos volt a mensi, aztán semmi. Azt hittem elmúlt, erre 4-5-6-7. napokon már csak barnás folyás jelentkezett, nem nagy mennyiségben. Mi lehet az oka?

a mensis napok görcsösen teltek el.

Legjobb válasz: Valaki hasonlót kérdezett. Közvetlenül a menszesz elõtt már nem szabad szexelni, így a legkönnyebb bacikat összeszedni. Pár nappal elõtte álljatok le a szex-szel.

Valaki hasonlót kérdezett. Közvetlenül a menszesz elõtt már nem szabad szexelni, így a legkönnyebb bacikat összeszedni. Pár nappal elõtte álljatok le a szex-szel.
A kérdező hozzászólása: köszí remélem tényleg csak ennyi.... bár nem tom, nem nagyon éreztem h mikor fog megjönni... eléggé kiszámíthatatlan mostanában...
És szerintem: Jöhecc mehecc, ojan raj mint a kérdezõ sosem lehecc. Itt van 16évesen gyerek. Már bocs..
Mekkora barom vagy!18 évesen el sem tudod tartani, érzelmileg sem vagy olyan érett hogy anya legyél.A gyerek csak szenvedni fog, ti meg úgy is el fogtok válni, mekkora naiv paraszt vagy hogy azt hiszed örökre melletted marad a srác:D Na mindegy, hajrá csak fosd világra a gyereked és majd meglátod hogy igazam lesz.
Hú hallod, el kellett volna menni 72 órásért, mert elég nagy az esélyed arra, hogy terhes legyél....Menzesz alatt is teherbe lehet esni, menzesz után is. Fõleg ha beléd is élvez....
felsõoktatársa nem akarsz menni eszpesölli?
A kérdező hozzászólása: 17:54 köszönöm hogy kiálltál mellettem sokat jelent hogy nem mindenki úgy reagál mint 12:55:(
A kérdező hozzászólása: 12:55 te mekkor alpári paraszt vagy ezért tök fölkös volt irnod:(
nanana... azért nem kell lebarmozni, mert ilyen idõsen egy kicsit több anyai ösztön szorult belé, mint meléd. honnan tudod, hogy hogy élnek? milyen az egzisztenciális háttér, hogy mentálisan mennyire rátermettek? én se szülnék ilyen idõsen, de cak mert még tanulni, szórakozni akarok. lehet, hogy õk kevésbé önzõbbek, mint pl.: én vagy ti, és ezeket hajlandóak lennének eldobni. nem kell egybõl vagdalózni. egyébként is, nekem a dokim mondta, hogy a szexuális érettség ott kezdõdik, ha már nem vetetnéd el a babát. 19/L
utolsó, azt hittem, h csak nekem nem normalis ennyi évesen tervezni a gyereket. :) az 1 dolog, ha becsuszik, de basszus, tervezni.. :)
nem tom, te milyen körülmények között nõttél fel, de a 18 éves kor még nem a gyerektervezésre való idõ. meg nekem fontosabb a suli.
A kérdező hozzászólása: Hát gratulálok, és gondolom hogy te is feltudod nevelni... Nem tudom miért meglepõ 18 évesen babát tervezni :(
A kérdező hozzászólása: Van akinke már 16 évesen gyereke van(pl: oszitársamnak). nem mintha az õ példáját szeretném követni mert itt nem véletlen lenne a baba de én már igen is szeretnék és a párom is!A sulit már kijártam, és 18 at is töltöttem senkinek sincs beleszólása és a körülmények sem rosszak!
18 évesen ne már attól parázz, h nem esel teherbe!! az én anyukám elájult volna, ha megtudta volna, 18 évesen, h nem védekezünk!!
Ja, oké...A vérzés nem tudom, hogy mitõl lehetett. Menj el dokihoz, az a biztos! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs is probléma mert úgyis akarunk babát! De mitõl lehet az a kis vérzés? Ez jobban aggaszt:S
Szia:) Ne törõdj a többiekkel:) Én nagyon szép dolognak tartom, ha valaki gyereket szeretne:) Én 19 éves vagyok és már nem védekezünk:) A párommal, aki szintén 19 gyereket szeretnénk! És komolyan gondoljuk és kitartunk egymás mellett!! Amúgy ha vki 25 évesen tervez gyereket, akkor pont ugyanúgy leléphet a pasi, mint most..Ez nem a kortól függ, hanem hogy milyen az ember..

19 napja szedek Novynette fogamzásgátlót, és kb.16 napig vérezgettem. Az elmúlt 3 napban már nem volt semmi és azalatt az idő alatt nem feküdtünk le a párommal. Ma miután szeretkeztünk kicsit mégis véreztem. Ez normális?

És így hogy 16 napig vérezgettem meg fog jönni rendesen 2 nap múlva mikor szünetet kell tartanom?

Legjobb válasz: Szia4 Való igaz, hogy a gyógyszerek okozhatnak kisebb nagyobb menstruáció kavarodást az elsõ hónapokban, de 16 nap az azért sok. Vérveszteség szempontjából is veszélyes ha több, mint két hétig van meg a menstruációd, fõleg ha még szex után is. Menj vissza az orvosodhoz és közöld vele a problémát. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem lesz vele gond, akkor szedd tovább, de szerintem gyógyszer fog váltani. Szerintem meg fog jönni most is, ami még több vérveszteséget jelent. Ha nincs idõd elmenni a nõgyógyászhoz akkor legalább egy telefont. Remélem semmi gond nincs :)

Szia4 Való igaz, hogy a gyógyszerek okozhatnak kisebb nagyobb menstruáció kavarodást az elsõ hónapokban, de 16 nap az azért sok. Vérveszteség szempontjából is veszélyes ha több, mint két hétig van meg a menstruációd, fõleg ha még szex után is. Menj vissza az orvosodhoz és közöld vele a problémát. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem lesz vele gond, akkor szedd tovább, de szerintem gyógyszer fog váltani. Szerintem meg fog jönni most is, ami még több vérveszteséget jelent. Ha nincs idõd elmenni a nõgyógyászhoz akkor legalább egy telefont. Remélem semmi gond nincs :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Elõször is köszönöm a válaszod. Igazából nem nevezném menstruációnak az egész 16 napot. Kb 7-8 nap volt ami rendes volt, a többi nagyon gyenge vérzés (a végefelé inkább barnás folyás) Ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy normális, és hogy sok lánynak volt ilyen vérzése novynette-tõl. Engem inkább az zavar, hogy így 3 nap semmi után most újra pici vérzést tapasztaltam.
Szia! Biztos hogy ennek a gyógyszerhez van köze? Néha én is szoktam picit vérezni szex után, fõleg ha már rég nem szexeltem elõtte. :D Jókor kezdted el szedni a tabit? (A ciklus 5. napján asszem) Én 6 éve szedem a Novynette-t és nagyon bevált, mármint jók a mellékhatásai - szép bõr, rövid vérzés, fájdalom semmi.
A kérdező hozzászólása: A ciklus 1. napján kellett elkezdeni, akkor is kezdtem. Lehet, hogy tényleg nincsen köze a vérzésnek a tabihoz, mret azóta voltunk együtt és semmi vérzés nem volt. Ezalatt az 1 hónap alatt én annyi mellékhatását tapasztaltam, hogy jelentösen nõttek a melleim (barátom örömére:D) meg picit hangulatingadozó lettem.. Egyébként neked a 7 napos szünet hanyadik napján szokott megjönni?

Szeretkeztem a párommal úgy, hogy rá 2 napra kellet volna megjönnie. Lehetek terhes?

Ez volt az els? alkalom, hogy nem védekeztünk, mivel már szeretnénk egy kisbabát. Azóta már eltelt egy hét (vagyis már 5 napja meg kellet volna jönnie) és még nem jött meg. Eddig mindig pontosan 28 naponta megjött. Teszteltem is, persze negatív volt, mivel ez még túl korai volt. Tudom, erre csekély az esély, hogy ilyenkor essek teherbe, mert mindenhol csak azt a bizonyos 14. napot olvasom. Lehet, hogy pont én lennék a kivétel? Miért nem jött még meg? Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Hát ha még mindig nem jött meg,akkor elképzelhetõ!Különben se mindenki a 14.napon lesz terhes!Nekem pl.2 babám a menzi utáni 7.nap,kettõ meg a 17.napon fogant meg!Remélem + lesz majd a teszted!:)

Szia! Hát ha még mindig nem jött meg, akkor elképzelhetõ!Különben se mindenki a 14.napon lesz terhes!Nekem pl.2 babám a menzi utáni 7.nap, kettõ meg a 17.napon fogant meg!Remélem + lesz majd a teszted!:)
Szerintem csak az idegességtõl késik. Általában azért a peteérés félidõ környékén van. Persze megesik hogy valaki menzi alatt/körül lesz terhes, de ez ritka!
Elvileg a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak a menses körüli napok a legkevésbé termékenyek. Az esély nem nulla, de a teszt tényleg korai volt. (Az is lehet, hogy még egy elõzõ szeretkezésbõl fogant baba, amikor nem volt egészen hatékony a védekezés.) Ha várjátok a babát, légy egy kis türelemmel és tesztelj egy hét múlva újra!
Szerintem van esélyed igaz nem túl sok de van. A teszt korai volt ha nem jön meg ismételd meg egy pár nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap megjött :( De azért még nem adom fel!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!