Találatok a következő kifejezésre: A párommal mint 2 éve megszakításos (2 db)

A párommal több mint 2 éve megszakításos módszerrel védekezünk és nem estem teherbe. Annyan estek így teherbe. Ez azt jelenti hogy lehet én nem is eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem azt jelenti. Amíg mi is úgy védekeztünk, én sem lettem terhes. Akkor lettem terhes, mikor nem védekeztünk.

Szia! Egyáltalán nem azt jelenti. Amíg mi is úgy védekeztünk, én sem lettem terhes. Akkor lettem terhes, mikor nem védekeztünk.
Egyáltalán nem jelent ez semmit! Mi évekig így védekeztünk és nem lettem terhes. Aztán elkezdtük élesbe csinálni és már a második hónapba terhes maradtam! Ne izgulj!
Simán teherbe lehet esni így is.Én legalább 3 csajt ismerek aki ennél a védekezési módszernél esett teherbe.25 hetes kismami
Teherbe esni úgy lehet ilyen esetben, avagy ilyen védekezés mellett, ha nem rendszeres állandóan a ciklusod. Mert ugye akkor hiába számolgatsz....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem ha majd élesben fogjuk csinálni nem lesz semmi akadája a babának :-)
Szia! Akkor mit szóljak én? Már 8 és fél éve így védekezünk. Én is gondolkoztam már ezen. Mi jövõre tervezzük, hogy neki látunk. Én bízok benne, hogy minden oké lesz! :) Te se gondolj ilyenekre csak nagyon szeressétek egymást amikor majd babát terveztek és reméljük a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Neked is a legjobbakat kívánom. Csak a sok "megszakításos módszerrel védekeztünk és teherbe estem" után valaki azért elgondolkozik ezen.
Szia! Abszlolút nem jelenti azt, hogy nem lehet babád. Mi egy évet csináltunk úgy, mert azt akartam, hogy mindenképp kiürüljön a szervezetembõl a fog.gátló, meg úgy voltunk vele, ha jönni akar a bébi hadd jöjjön, de mikor már tényleg szerettük volna a bébit a második hónapban jött össze! 18 hetes kismama
Én is egy évig igy védekeztem s nem lettem terhes, de ez azért kockázatos dolog, mert ha pl. többször vagytok együtt egymás után s pl. a partnered nem mossa meg a nemi szervét, már megtörténhet a baj...vagy az elõváladéktól is.Sok olyat ismerek, akik évek óta igy csinálják s nincs baj. Most azért én is félek, mert 1 hónapja hagytam abba a fog.gátlót s megszakitással védekezünk, igaz Pharmatex kúppal kiegészitve, de ez kevésbé biztonságos, mint a fog.gátló.Ez sztem a nõi szervezettõl függ. Egy barátnõm 3 hónapja szed fog.gátlót, a menszesze is megjött s nemrég derült ki, hogy mégis terhes. Az ilyen esetek megrémisztenek.

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!