Találatok a következő kifejezésre: A párommal mint 2 (213 db)

A párommal már 2 éve együtt vagyok, de majdnem minden napunk veszekedésből áll, meg minden kis apróságon kiakad. én szeretem, és ezt mindig ki si mutatom neki, de ő meg csak akkor ha már összvesztünk nekke mi lehet az oka?

Meg már gondolkoztam azon is hogy szakítok vele, mert nem hiszem hogy ezt sokáig birom idegekkel, meg mások is mondják, hogy szakítsak vele, mert bunkó, meg csak szerintük kihasznál. ( ebben mondjuk sajnos van valami) és nem tudom hogy közölhetném vele hogy szakítok vele, ha valkinek van pár ötlete leírhatná. Akár még üzibe is.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..

Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..
Szia! Szerintem is szakíts vele. Nem érdemel meg téged egy ilyen pasi. Ez nem egy kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolat... és is voltam már így. 1-2 hónapomba telt mire kimondtam, hogy vége. Egyerûen mondd el neki, hogy te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Bár azt nem tudom szereted-e...?
Elõbb-utóbb eléred azt a pontot, amikor már végképp nem bírod tovább és simán szakítasz vele. Addig valószínûleg nem, mert gyenge vagy.Kezdetnek próbálj meg kevésbé "szeretetkimutató" lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... sokat segítettek! van viszon még valami, ha olyasmit mond hogy megöli magát ha elhagyom mit mondjak?
Ne hagyd magad zsarolni!Ez szenyaság részérõl!Ha meg akar halni, haljon meg.Nem a Te felelõsséged, egyedül az övé.Egy embertõl, aki ilyennel próbál meg érzelmileg zsarolni, cifrább dolgok is kitelnek!Biztos lehetsz benne, hogy nem tenné meg. Menekülj!

Miért szakítanak a párok 1-2 év után, ha állítólag minden rendben volt?

Legjobb válasz: Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.

Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.
Azok a párok, akiknél minden rendben van, nem szakítanak.

Egy holnapban 2-3 alkalommal van szex, a parom mindig faradtan jon haza a melobol es keson, neki nem kell, van okom hogy feltekeny legyek? (FIU)

Legjobb válasz: Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?

Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?
Legyél ilyen vonzó! Akkor majd újra érdekelni fogod. http://www.noititkok.com/ellenallhatatlan_noi_tulajdonsagok...
Ma lesz a holnap tegnapja :D De most akkor ki a (FIU)? Tudom, a "párom" szót csak nõk használják, tehát a párod. Döntsd el, hogy dolgozik-e késõig, vagy rajta dolgoznak. Mindig ennyit akart, vagy csak mióta sok a munka? Tanácsolom, hogy ilyen fáradt estéken inkább ne is közeledj, próbáld inkább a szabadnapján egy kiadós alvás után (bizony, délelõtt!), és akkor nyújts élvezetes alakítást!
Járj te is munkába és megtudod! 25N
Örülj neki, h annyiszor van. Nálunk évente van ennyi. :S Csak sajna nem tudunk külön menni egymástól, de abban sem vagyok biztos, h ez a megoldás. 24/N

Normális, hogy a párom mindig Martin Solveig- Big In Japan számára szexel velem már vagy 2 hónapja?

Nekem furcsa, de eddig nem szóltam, de mikor szexre kerül a sor mindig mondja várj egy picit és berakja azt ismétlésre és lemegy vagy 3-4x is,,, miért csinálja ezt? nem merem tőle megkérdezni, gondolom szereti azt a számot, de mi köze a szexhez? inkább egy diszkóba illik nem a szexhez. 18/L

Legjobb válasz: xD

xD
Nem lehet, hogy egyszerûen csak tetszik neki, jó kedve lesz tõle, feltöltõdik energiával és csak jót akar neked is? :) Nem kell mindent túl misztifikálni. Ha annyira zavar kérdezd meg. 24/F
ez jó :DDD
A párodnak valószínûleg rejtett homoszexuális hajlamai vannak. 2 hónapja ugyanerre a b_zis zenére csinálni, úgy, hogy be van rakva loop-ra az azért eléggé gázos. Gondolom a dolog sem a legjobban mûködik neki és inkább magára figyel közben.
Mi annó exemmel erre csináltuk, mindig õ akarta hallgatni közben http://www.youtube.com/watch?v=UMHTjkCJews Ne kérdezd én se értettem, de különösebben nem zavart amíg volt szex.
Õ ezt szereti, erre szereti csinálni. :D Kérdezd meg tõle miért, fõleg ha már unod, h folyton ez szól közben. :D
Én szétverném a lejátszót, és tuti beszólnék neki! Ez már perverzió! Talán erre a számra kefélt A discóban egy másik csajt, és ez kellemes emléket ébreszt benne. Mitõl nem mersz rákérdezni? Lehet, hogy ez lesz a válasza?
Ütös.me <3
Vagy Dopeman-Megbaszlak-ra.
Még mindig jobb mintha SP re akarna :D
Problem? ;)
:DDDD
Hááh XD
Egyáltalán nem. Ez egy elég rossz szám arra szerintem.

Mitől lehet hogy már 2 hete nem jött meg a havim? A párommal mindig gumival védekezünk és eddig semmi baj nem volt! Vajon lehetek terhes? Eddig még soha nem késett ennyit!

Legjobb válasz: Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.

Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.
Terhességi teszt és doki.

Vajon teherbe estem? Vagy csak a hormonjaim viccelnek meg? Január 31-én együtt voltunk a párommal. Rá 2-3 hétre elkezdtem minden evés után rosszul lenni, székrekedés jelentkezett és utána folyamatos émelygés plusz, amikor üres a hasam rosszullét.

A mellemen is látok apró változásokat. Mai napig sem múlt el (a székrekedésen kívül) egy tünetem sem. Mensim Február 22-én volt. El?tte is és utána is 1-2 hétten csináltam tesztet. Mindkett? negatív volt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha olyan volt a mensid, mint máskor, nem kevéske (pl) akkor nem vagy terhes.

Ha olyan volt a mensid, mint máskor, nem kevéske (pl) akkor nem vagy terhes.
Ha negatív volt, akkor nem vagy terhes, fõleg mivel mensiztél is. (De melyik évrõl is van szó, ez csak mellékesen kérdem?)
Igen, egy kicsit elírtad a dátumokat. valószínû inkább valami másról lehet szó, valami vírus, bár ne legyen igazam! A lényeg, hogy a meg nem jött mensi után csinálj tesztet, és kiderül hogy + vagy -

Már 6 éve vagyok együtt a párommal. Körülbelül 2 hete vettem észre, hogy regisztrált egy társkeresőn. Mi lehet ennek az oka? Minden időnket együtt töltjük amikor nem dolgozunk. A szexuális életünk jó. Kíváncsiság hajtja vagy más? Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N

Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N
Ha nincs egyéb oka, akkor lehet, hogy csak kíváncsi, hogy képes-e még felkelteni más nõk figyelmét.
Örülök, igazán. Örülj, hogy van egy rendes párod 6 éve, biztosan van/lesz elég baj még mindenfelé, ne csinálj direkt!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! Törlöm az egész regisztrációt! Semmi értelme nem lenne, hisz tudom, hogy csak engem szeret!! Köszi, hogy felnyitottad a szemem!!!! :)
Nem teszed jól! Látod, hogy leszarja, nem is foglalkozik vele, tehát semmi féle õszintétlenséget nem mutatott, te meg kamuból elkezded provokálni?
A kérdező hozzászólása: Megtörtént az utánajárás. Sikerült "feltörnöm" a lapját, nincs egy küldött üzenete sem, csak kettõt kapott, de nem voltak megnyitva és valami félig magyar, félig külföldi szövegen írt levelek voltak. Nagyon remélem, hogy potyára paráztam be! A biztonság kedvéért én is regiztem magam (persze hamis adatokkal) és megnézem, hogy táncba lehet-e vinni. Jól teszem? Az igazság az, hogy megbízom benne, de motoszkál a kis ördög!
Én is volt, hogy "regisztáltam" már valami ostoba oldalon, akaratom ellenére. Elég, ha valami olyanra kattintasz... aztán meg alig lehet magadat letörölni. Ha tényleg kevés adat van róla azon oldalon, akkor lehet itt is valami hasonlóról van csak szó... járj kicsit utána mielõtt leteremtenéd.. esetleg alaptalanul :)
Én regisztráltam rendesen, mikor még volt - a párom mellõl, de akkor rendesen. Van most egy csomó olyan agresszív lap, ami úgy mûködik, hogy kapsz egy mailt, hogy valaki üzent neked valahol, rákattintasz és akkor már, mint regisztrált tagok mutatnak. Ha semmi nincs kitöltve, akkor no para, lehet nem is tud róla, de biztosan nem indította be a fantáziáját. Ha kerül fel kép, kitöltések, kit keres, hány kiló, - az más helyzet.
Simán lehet, hogy csak érdeklõdés, én is gondolkoztam ilyenen, de sosem csalnám meg a barátnõmet. Az a legjobb, ha vele beszéled ezt meg mivel minden ember más.
A kérdező hozzászólása: Ez a Faceról is elérhetõ Rátalálsz oldal. Se fénykép, se semmi fontos adat, csak horoszkóp, lakhely és név. Nincs kitöltve a többi adata és az sem, hogy kit keres. Egyszerûen nem tudok olyan idõpontot, amikor megcsalhatna.
Azért nézd mg mennyire komolyan kitöltött az adatlapja (pl. a családi státusz!), mert mondjuk a Badoo-ra elég egy figyelmetlen kattintás is, máris fenn vagy, de csak egy lényegében üres lappal.
Kérdezd meg tõle, máshogy nem fogsz tudni rájönni.
Ez semmiképpen nem poén, ahhoz túl macerás... tapasztalatból tudom, pasiszemmel
ezt csak ö tudja megmondani. beszéljétek meg.
Szerintem se aggódj, amit leírtál, az alapján csak olyan oldal lehet ahová valószínûleg nem saját akaratából regisztált, lehet, hogy nem is tud róla. Facebook meg egyéb oldalakon keresztül is olykor 'regisztrálnak' emberek olyan helyekre, hogy nem is gondolnád... úgyhogy én azt mondom no para és szerintem sincs értelme azzal szórakozni, hogy irogass neki... ha semmi jel nem utal félrelépésre akkor meg fõleg. Örülj inkább, hogy neked legalább van párod, ráadásul 6 éve és jól megvagytok.
Jól. Eleve nem kellett volna füves pasinak szülni.
Nem normális dolog a füvezés. Ha szeret titeket nagyon, akkor hagyjon fel vele.
hagyd el
Méghogy normális-e??? Hisz ezt te saját magad is meg tudod válaszolni hogy NEM NORMÁLIS DOLOG! Szerinted milyen jövõje lesz a gyerekednek egy füvezõ apa mellett?? Na szép kilátások, szép példamutatás szegény kicsinek....
A fû és a drogok a világ legelfogadhatatlanabb dolgai számomra. Minta értékû apa lesz a lányodnak. Vágd ki a fenébe, ha nem akarja megérteni, hogy ne drogozzon...
Szerintem nem normális a párod. Minden nap hozzátok kéne haza siessen, és a társaságotokra vágyjon, nem pedig az öccséhez sietni. Te is vágysz a társaságra és a gyerek is az apukájára. Valami nincs rendben a pároddal (esetleg az otthonról hozott mintával), hiszen egy érett apuka az új családját választja munka után. Az hogy füvezik csak rontja a helyzetet. Én a gyerekem közelébe nem engednék olyan embert, aki füvezik (szintén 2 éves a gyerekem).
Ráadásul (bármennyien is tagadják) elsõ lépés a komolyabb drogozás felé.
Eloszor meg kell probalni megoldani a helyzetet. Probald meg ravenni, hogy hagyja abba a fuvezest. Ha semmikepp nem hagyja abba, es nem tudsz igy vele elni, akkor jobb, ha inkabb szetvalnak utjaitok.
Milyen már az a nõ aki drogos embernek szül gyereket?!
Figyelj! Véleményem szerint, nagyon felelõtlen voltál, hogy ilyen pasinak szültél gyereket. Azt írod, hogy szeretitek egymást. Ne haragudj, de a szerelem nem itt kezdõdik. Én a szerelmem és a gyerekem érdekében igenis leszoknék a drogokról (ha drogoznék), mert tényleg õk az elsõk. Az, hogy a párom boldognak lássam. Végül is mi lenne, ha te is füveznél? Azt elfogadná, benne lenne, hogy együtt szálltok el?Benne lenne, hogy a gyereketek beteg is lehetne a drogos szülei miatt? Vagy neked az tilos? Csak neki lehetnek feszült napjai? Nekem sose kellene olyan pasi, aki füvezik, ha annyira gyenge, hogy ebbe menekül, akkor egy felelõtlen ember.
Neked voltaképp akkor nem is az a bajod, hogy a pasid, a gyereked apja füvezik és ilyen példa mellett nõ fel a lányod, hanem az, hogy munka után nem rohan haza egybõl? Így már nem látom be, hogy ezért el kellene hagyni. Az én férjem is eljár focizni, pókerezni, nem zavar, sosem tiltom, ha minden nap megy se. De ha ilyen példát mutatna a gyerekeinknek, mint a te párod, akkor bizony repülne. A te értékrendeddel sincs minden rendben, ha csak annyi kifogásolnivalót találsz ebben az egészben, hogy nem hozzátok rohan egybõl munka után, holott ha azt nézzük, fél-1 óra nem olyan vészes. Csak hát ahogyan tölti...szomorú, hogy ez neked belefér.
Kedves kérdezõ, én voltam az eredeti "otthoni üzemmódos", meg aki elõtte rákérdezett a sörözésre - pont azért, hogy megmutassam, azért kaptál itt annyira egyöntetû véleményeket, mert a témába belekeverted az illegális élvezeti szer másik témáját... holott ez valójában kettõ, teljesen különálló kérdés. Most, hogy ez így másoknak is nyilvánvalóvá vált, nézzük õszintén a kérdésed valódi lényegét... szóval, amit éleírsz, az az "izolációs szindróma kezdeti szakasza" - népszerû nevén GYES-betegség, nu:) A történet az én értelmezésemben arról szól, hogy ott vagy 300 km-re a szüleidtõl és feltehetõen a barátaid, ismerõseid, rokonaid zömétõl is, arra kényszerülve, hogy a hét 7 napjának 24 órájában CSAK és KIZÁRÓLAG anya legyél... ebbõl következõen számodra a párod hazaérkezte minden nap valami olyasmi lehet, mint amikor a kisgyerek dec 24-én este várja, hogy végre megszólaljon az a csengettyû, szólaljon már meg az a csengettyû... és ahogy nem szólal meg, válsz egyre frusztráltabbá... így lesz egy egyébként teljesen normális jelenség - hogy egy apa az nem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG apa, hanem emellett persze kollega is meg rokon is, meg barát is, meg gyerek is valakik számára - idegesítõvé, és egy olyan történet esetleg válóokká, amivel minden myomi krimi is befejezõdik, annyira hétköznapi: hpogy a meló után az emberek még beülnek valahova kicsit ellazulni, nem hazaárasztják a családba a külvilág összes gondját és mocskát... Szóval ez a fajta feszkód egyébként magától is csökkenni fog, ha te is kiszabadulsz a 4 fal közül, és már nem csak a nap legfõbb programja, hogy a párodat VÁRD. De addigis továbbra is a kompromisszumot javasolnám, te fogadd el, hogy a párod általában meló után még lazít egy kicsit, csak cserébe várd el, hogy néha viszont pont azért sprinteljen haza, hogy te is el tudj menni lazítani kicsit... gondolom, vannak azért már neked is ismerõseid ott, ahol élsz, és hidd el, ha elmennél te is hetente néhány órára lazulni, pár órában nem anya lenni, hanem nõ, aki a barátnõivel pletyizik egy koktél mellett vagy sétálgat és kirakatot néz, vagy úszik egyet az uszodában vagy akármi, attól összességében nem rosszabb anya lennél, hanem jobb anya, aki kiviszi a feszkót a családból és nem növeli. (mindig leszólják a GYES-frusztráltakat, de ezen nézz át... az ilyesfajta négy fal között csak a gyerekkel izoláció teljesen emberidegen, abnormális, és csak az elmúlt évtizedek sajátja... elõtte az emberiség teljes történetében mindig voltak mások is az anya és gyermeke körül, a horda, a faluközösség, a nagycsalád, stb) A másik vonalról, a fûrõl meg nyilván megvan a saját toleránsabb vagy elutasítóbb véleményed...
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy a szeretetet szavakban méred? "szépeket mond és becézget" Ja, választási kampányban is szépeket mondanak a politikusok, aztán rendre jön a feketeleves utána. Ennyi erõvel én is becézgethetlek meg mondhatok szépeket, attól még nem lesznek érzelmeim feléd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy mikor megismerkedtünk már akkor csinálta rendszeresen. Én elfogadtamm, mostmeg azt mondja, hogy én nem fogok belõle papucsot csinálni, hogy megváltoztassam:( Azt már sikerült elérnem, hogy leg. itthon napközbe ne! Régebben úgy indultunk le a Balcsira, vagy vhova, hogy teker elõtte egy cigit levezetésként...:( Most megpróbálok nem szólni érte(nem tudom, menni fog-e), hogy fél7-kor van vége a munkának, 8 körül ér haza, addig kondi, +öccsével a cigitekerés:( Minden nap...:( Azt mondja, ennyi kell, ha már nem jár sehova:( Én meg eldöntöttem, beíratkozok egy tanfolyamra, szept-tõl meg rem. felveszik a kislányom bölcsibe. Ha ezekben nem támogat(mert amúgy iszonyú féltékeny) akkor repül!!!
Ha az én közelemben élne olyan család, ahol pici gyerek mellett egyik szülõ naponta "teker", jelenteném a gyámügynek és bíznék benne, hogy amíg nem jön helyre a "tekerõs" szülõ esze, nem adják vissza a gyereket. Megdöbbentõ, hogy vannak ilyen családok... és anyuka elfogadja...
A baj ott van, hogy elfogadtad ezt. Viszont a lányod, ha nem két éves lenne, hanem húsz, elfogadná? Gyereket szültél neki, miért voltál ilyen buta? Az eszem megáll. Akkor repül, ha nem fogadja el, hogy tanfolyamra jársz? AKKOR? A baj nem a féltékenységgel van elsõsorban, hanem azzal, hogy egy rossz füvesnek szültél. És most sírsz? Ne te sírj, mert te vállaltad. A lányodat - mint már mondtam - nagyon sajnálom. Szégyen, hogy felnõtt emberek így kitolnak magukkal és a tulajdon gyerekükkel...
Nézd, ebben szerintem nincs "jól gondol" meg "rosszul gondol" kinek mi a vágya, elképzelése... ha ti egy párt alkottok, akkor nyilván ebben a témában is valamiféle kompromisszumra kellene jutnotok egymással, például, ahogy említetted is most... Egyébként egy rakat ember van (köztük magam is) aki a meló meg a közlekedés idegbaja után nem tud egybõl "otthoni üzemmódra" váltani, kell a kikapcsolás, az átmenet... én pl. leesek a kávémmal a net elé amint hazaértem, és akkor 20-30 percig ne szóljon hozzám senki... és nem azért, mert ne szeretném életem párját, hanem azért, mert így mûködik az agyam... kell a fél óra magam elé révedés, meg a bulvárbaromság olvasás meg akármi, hogy a napi stressz oldódjon...
A kérdező hozzászólása: Jó, de ha hazajön teljesen normális velünk. Leül, játszik a kislánnyal, csak én kezdek el vele hisztizni. Ezért vagyok kétségek közt...
A kérdező hozzászólása: Igen, az is ugyanígy zavarna! Sztem munka után egy apának a családjához kell menni, nem mással lenni! Én nem mondom, hogy soha, mondjuk heti egy beleférne, de hogy minden nap, az számomra elfogadhatatlan! Vagy rosszul gondolom?
Neked a szerelem elég indiok volt ahhoz, hogy szülj neki egy gyereket? A kislányotokat nagyon sajnálom. Ha a párod ilyen gyerek, legalább te gondolkozhattál volna. Mostmár az a dolgod, hogy a hibát, amit elkövettél, próbáld meg kijavítani: azaz hagyd ott, és teremts normális életet a lányodnak.
Ha a meló után minden nap a kollegáival ülne be valahova meginni egy sört, az is ugyanígy zavarna? Mert a kettõ között ugye csak annyi a különbség, hogy az egyik épp most legális élvezeti cikk, a másik meg épp most nem legális élvezeti cikk. Úgyhogy vállalom, hogy én leszek itt most a "nagy ellentmondó": ha tényleg csak ennyi a problémád vele, szerintem ezért ne hagyd el.
Szerintem elõször állítsd konkrét tények elé.Szóval mondd neki, hogy beszéltél a szüleiddel és te hazaköltözöl, ha nem hagyja abba a füvezést. Erre õ vagy abba hagyja vagy nem.Ha nem fejezi be akkor ez azt jelenti, hogy a fû fontosabb neki, mint te meg a lányod. És ebben a helyzetben el kell költözzél.
Kérdezd meg tõle mit fog szólni, ha majd a lánya állít be füves pasival, ne adj isten õ fog füvezni.
szerinted??? igen, normális! el ne hagyd, minek??? ne viccelj már, nekem nem kéne megerõsítés...
Ez az ember még egy tini. Nem az a legnagyobb baj, hogy füvezik (persze az is), hanem ahogy hozzátok viszonyul (unalmas vagy?!) Elõször azért megpróbálnám meérlelni a szerpére, de nagy eséllyel válás lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ki vagyok idegileg... Igen, szültem neki, mert nagyon szerettük(szeretjük) egymást. De így 5 év után betelt a pohár:( õ azt mondja, ennyi jár neki ebben a feszült világban, mert bulizni nem jár, csak ezek a minden napi munka utánni lazulások... És megpróbálja elhitetni velem, hogy azért nem siet haz, mert én unalmas vok, és velem nem lehet semmit csinálni! Amúgy ne a szexre gondoljatok, mert az az egy amiben megértettük egymáást.. szimplán az, hogy velem nem lehet kikapcsolódni! Tehetek én róla, hogy senki nincs, aki a kislányra vigyázna! õ megteheti, ezt, én nem...Sztetek menthetetlen ez a kapcsolat? Mert a fûrõl, soha nem mondd le azt mondta:(
Kedves kérdezõ, szerintem jól átláttad a problémád lényegét, és valszeg jó döntést hoztál. Amire itt a fentiek kihegyeznék a kérdést, a legális és illegális tudatmódosító szerek, illetve az ahhoz való viszonyunk az is egy fontos téma, de az egy másik téma. Ide max annyi tartozik belõle, hogy az élvezeti szer (ha legális, ha illegális) éveken át, napi rendszerességgel fogyasztva biztosan nem jó, nem is ez a funkciója. Szóval szerintem ne tegyál le arról a szándékodról, hogy ebben is érjél el változást, de nyilván nem zsarolással, nem a másik letámadásával, hanem a jó pillanatban elõadott ész-érvekkel.

Mitől lehet? A párom mindig belém élvez de 2-3 perc mulva kifolyik belőlem.

Legjobb válasz: Miért csökkenne a teherbe esés esélye? Aminek be kellet az már bejutott.

menj fel gyertyába és nem fog kifolyni:)
Miért csökkenne a teherbe esés esélye? Aminek be kellet az már bejutott.
Ilyen ez a sperma...
Ez mindenkinél így van.
mééé?Maradjon inkább benned?Istenem mekkora gyökér p i csa vagy!
Belõlem is kifolyik, mindenkibõl.Épp elég marad bent.
Talán rövid a farka...
A kérdező hozzászólása: Teherbe esés esélye csökken ezáltal?
Az ondó alapból zselés állagú (kb. mint a takony) viszont pár percen belül elveszti ezt a tulajdonságát és folyékonnyá válik (kb mint a víz).
GRAVITÁCIÓ
Legközelebb állj fejen miután beléd élvezett, akkor nem fog kifolyni.
az nem baj ha kifolyik. Belõlem is mindig kijön, mégis van egy 2 éves kisfiam :) nefélj elég marad bent és sok szerencsét a gyerekhez 34/n

24 hetes kismama vagyok.10 éve vegyok együtt a párommal minden jól működött közöttünk a terhesség elején amíg nem volt pocakom! Amióta van kb.2-3 hetente sexszelünk! Van vmi ötlet, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: De jóóóó!!! :) Én is szeptember 23-ra vagyok kiírva! Hol fogsz szülni? Kiderült már a babó neme? Nekem kislányom lesz! :)

De jóóóó!!! :) Én is szeptember 23-ra vagyok kiírva! Hol fogsz szülni? Kiderült már a babó neme? Nekem kislányom lesz! :)
Szia! Szerintem nincs semmi baj! Én is 24 hetes vagyok, és nálunk is ritkább a szex, de ez természetes, hiszen az embernek egyre ritkábban van kedve hozzá a növekvõ, kényelmetlen pocakkal. Egyébként ennek több oka is lehet a férfi részérõl. Az egyik (a gyakoribb), hogy félti a babátokat, mert az az érzése van, hogy "eléri" õt, és valami baja lesz. A ritkább ok az, hogy a nagy pocak miatt nem kíván annyira, de nem hiszem hogy nálatok errõl lenne szó. Szóval ne aggódj, nincs ezzel semmi baj, majd bepótoljátok ha már melesz a pici! :) Boldog babavárást! Amúgy mikorra vagy kiírva?
Semmit nem tudsz tenni, legalábbis ami a pocid méretét illeti. A párodnak jó lesz megbarátkozni a gondolattal, hogy még a duplájára fog nõni! Csak a szexnél zavarja a pocid a párodat? Mert ha igen, akkor lehet próbálkozni a kifli pózzal... Vagy egyébként is zavarja, hogy nõ a pocid? Bocsi, de nem teljesen tiszta nekem... üdv: 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valászokat! 1.Szeptember 23-ra vagyok kiírva. 2. Egyébként nem zavarja a páromat a pocakom mindig símogatja és beszél hozzá. Régen várt baba, de mégis furcsa nekem ez a helyzet.
Veled legalább sexel :-). Az én párom mióta meglátta a pozitív tesztet, az istenért nem tudom rávenni a sexre! De a pocit minden nap babusgatja. Hét évet vártunk rá és azt mondja hogy nagyon félti a babát. Ez van. Én a helyedben nem aggódnék, szerintem ez normális reakció! Bár tény, hogy nagyon kívánom a sexet, de megértem õt is.
34 hetes vagyok, a terhesség alatt nem jó nekem a szex...ezért nem is erõltettem....most már nem is merek nagyon, lesz még idõ bepótolni, ha nem jó nem kell erõltetni...kitartás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!