Találatok a következő kifejezésre: A párommal mint 2 (232 db)

A párommal már 2 éve együtt vagyok, de majdnem minden napunk veszekedésből áll, meg minden kis apróságon kiakad. én szeretem, és ezt mindig ki si mutatom neki, de ő meg csak akkor ha már összvesztünk nekke mi lehet az oka?

Meg már gondolkoztam azon is hogy szakítok vele, mert nem hiszem hogy ezt sokáig birom idegekkel, meg mások is mondják, hogy szakítsak vele, mert bunkó, meg csak szerintük kihasznál. ( ebben mondjuk sajnos van valami) és nem tudom hogy közölhetném vele hogy szakítok vele, ha valkinek van pár ötlete leírhatná. Akár még üzibe is.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..

Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..
Szia! Szerintem is szakíts vele. Nem érdemel meg téged egy ilyen pasi. Ez nem egy kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolat... és is voltam már így. 1-2 hónapomba telt mire kimondtam, hogy vége. Egyerûen mondd el neki, hogy te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Bár azt nem tudom szereted-e...?
Elõbb-utóbb eléred azt a pontot, amikor már végképp nem bírod tovább és simán szakítasz vele. Addig valószínûleg nem, mert gyenge vagy.Kezdetnek próbálj meg kevésbé "szeretetkimutató" lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... sokat segítettek! van viszon még valami, ha olyasmit mond hogy megöli magát ha elhagyom mit mondjak?
Ne hagyd magad zsarolni!Ez szenyaság részérõl!Ha meg akar halni, haljon meg.Nem a Te felelõsséged, egyedül az övé.Egy embertõl, aki ilyennel próbál meg érzelmileg zsarolni, cifrább dolgok is kitelnek!Biztos lehetsz benne, hogy nem tenné meg. Menekülj!

Miért szakítanak a párok 1-2 év után, ha állítólag minden rendben volt?

Legjobb válasz: Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.

Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.
Azok a párok, akiknél minden rendben van, nem szakítanak.

Egy holnapban 2-3 alkalommal van szex, a parom mindig faradtan jon haza a melobol es keson, neki nem kell, van okom hogy feltekeny legyek? (FIU)

Legjobb válasz: Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?

Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?
Legyél ilyen vonzó! Akkor majd újra érdekelni fogod. http://www.noititkok.com/ellenallhatatlan_noi_tulajdonsagok...
Ma lesz a holnap tegnapja :D De most akkor ki a (FIU)? Tudom, a "párom" szót csak nõk használják, tehát a párod. Döntsd el, hogy dolgozik-e késõig, vagy rajta dolgoznak. Mindig ennyit akart, vagy csak mióta sok a munka? Tanácsolom, hogy ilyen fáradt estéken inkább ne is közeledj, próbáld inkább a szabadnapján egy kiadós alvás után (bizony, délelõtt!), és akkor nyújts élvezetes alakítást!
Járj te is munkába és megtudod! 25N
Örülj neki, h annyiszor van. Nálunk évente van ennyi. :S Csak sajna nem tudunk külön menni egymástól, de abban sem vagyok biztos, h ez a megoldás. 24/N

Normális, hogy a párom mindig Martin Solveig- Big In Japan számára szexel velem már vagy 2 hónapja?

Nekem furcsa, de eddig nem szóltam, de mikor szexre kerül a sor mindig mondja várj egy picit és berakja azt ismétlésre és lemegy vagy 3-4x is,,, miért csinálja ezt? nem merem tőle megkérdezni, gondolom szereti azt a számot, de mi köze a szexhez? inkább egy diszkóba illik nem a szexhez. 18/L

Legjobb válasz: xD

xD
Nem lehet, hogy egyszerûen csak tetszik neki, jó kedve lesz tõle, feltöltõdik energiával és csak jót akar neked is? :) Nem kell mindent túl misztifikálni. Ha annyira zavar kérdezd meg. 24/F
ez jó :DDD
A párodnak valószínûleg rejtett homoszexuális hajlamai vannak. 2 hónapja ugyanerre a b_zis zenére csinálni, úgy, hogy be van rakva loop-ra az azért eléggé gázos. Gondolom a dolog sem a legjobban mûködik neki és inkább magára figyel közben.
Mi annó exemmel erre csináltuk, mindig õ akarta hallgatni közben http://www.youtube.com/watch?v=UMHTjkCJews Ne kérdezd én se értettem, de különösebben nem zavart amíg volt szex.
Õ ezt szereti, erre szereti csinálni. :D Kérdezd meg tõle miért, fõleg ha már unod, h folyton ez szól közben. :D
Én szétverném a lejátszót, és tuti beszólnék neki! Ez már perverzió! Talán erre a számra kefélt A discóban egy másik csajt, és ez kellemes emléket ébreszt benne. Mitõl nem mersz rákérdezni? Lehet, hogy ez lesz a válasza?
Ütös.me <3
Vagy Dopeman-Megbaszlak-ra.
Még mindig jobb mintha SP re akarna :D
Problem? ;)
:DDDD
Hááh XD
Egyáltalán nem. Ez egy elég rossz szám arra szerintem.

Mitől lehet hogy már 2 hete nem jött meg a havim? A párommal mindig gumival védekezünk és eddig semmi baj nem volt! Vajon lehetek terhes? Eddig még soha nem késett ennyit!

Legjobb válasz: Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.

Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.
Terhességi teszt és doki.

Vajon teherbe estem? Vagy csak a hormonjaim viccelnek meg? Január 31-én együtt voltunk a párommal. Rá 2-3 hétre elkezdtem minden evés után rosszul lenni, székrekedés jelentkezett és utána folyamatos émelygés plusz, amikor üres a hasam rosszullét.

A mellemen is látok apró változásokat. Mai napig sem múlt el (a székrekedésen kívül) egy tünetem sem. Mensim Február 22-én volt. El?tte is és utána is 1-2 hétten csináltam tesztet. Mindkett? negatív volt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha olyan volt a mensid, mint máskor, nem kevéske (pl) akkor nem vagy terhes.

Ha olyan volt a mensid, mint máskor, nem kevéske (pl) akkor nem vagy terhes.
Ha negatív volt, akkor nem vagy terhes, fõleg mivel mensiztél is. (De melyik évrõl is van szó, ez csak mellékesen kérdem?)
Igen, egy kicsit elírtad a dátumokat. valószínû inkább valami másról lehet szó, valami vírus, bár ne legyen igazam! A lényeg, hogy a meg nem jött mensi után csinálj tesztet, és kiderül hogy + vagy -
Miért kellene várnia, ha szereted?
Hát az a koma sem komplett, hogy 2 évet várt....
Nos mozgástér azért van. A vágyakat, fantáziákat lehet közelíteni egymáshoz, technikailag is lehet fejlõdni, ez mindössze nyitottság kérdése. Attól, hogy vallásos még lehet nyitott, bár tényleg ritka az ilyen. Ez még a "létezik mozgástér" kategória, páronként eltérõ mennyire. Viszont ami biztosan nem orvosolható, ha nem mûködik a kémia, és/vagy nagyon durva méretbeli eltérések. Ez a javíthatatlan kategória, 0 a mozgástér. Na most ha ebbe belefutnak akkor vége dalnak. Vagy elviselik holtodiglan a rossz/nem kielégítõ/fájdalmas együttlétet, vagy borul az egész idõ kérdése. Ha ragaszkodik a kérdezõ ehhez a felfogásához, akkor csak szerencsét kívánhatok nekik, mert nagyon kellhet majd. Egyébként az nem szerepel a kérdés leírásában, hogy õ kívánja e a párját, csak valami vallási/más okból elfojtja, megtagadja e. Mert ha még nem is kívánja a fiút az beszédes nagyon. Vagy a kérdezõ nem elég szexuális lény, vagy nem mûködik már most a kémia, bármi is az oka, teljesen biztos a bukta. Tehát nagyon fontos a jövõre nézve, hogy most megerõszakolja e magát a kérdezõ, vagy nincsen vágya, mert nagyon nem mindegy! Elvégre a szándék az, hogy együtt éljék le az életüket.
Ha nem veszed tolakodásnak így ismeretlenül és névtelenül, megkérdeheztem, hogy Te milyen megfontolásból tartod fontosnak és/vagy helyesnek, hogy ne szeretkezzetek a nászéjszakáig? Azt látva, hogy megfogalmaztál egy olyan kérdést, hogy "Miért nem bír várni ha szeret?", felmerült bennem az a kérdés is, hogy Te vajon mennyire kívánod a párodat, mennyire vágysz az érintésére, az ölelésére. Két éve együtt vagyok. Felnõtt nõ vagy, õ felnõtt férfi. Nem tudom, mennyire kerültetek egymáshoz közel testileg-lelkileg, de Te nem vágysz nagyon arra, hogy szeretkezzetek? Neked mennyire nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy végre megtörténjen?
Írj egy levelet, hogy "kösz, hogy elcseszted az életem" és tedd bele egy borítékba. Max 5 éven belül oda kell add az idióta szülõknek/papnak. Sajnálom. Én még abban sem vagyok biztos, hogy már most nem vagy elkésve.
az a baj ezzel az elképzeléssel, hogy "vár rád", hogy nincs mire. egyedül te vagy az akadályozó tényezõ. hogy nemet mondasz. az a várás, mikor elmegy a barátom a háborúba, és átmenetileg nem lehetünk együtt. így viszont azt érezném a fiúd helyében, hogy nem bízol bennem. hogy neked röghöz kötöttségi szerzõdés kell ahhoz, hogy együtt lehessünk mindenhogyan. késõbb mihez fogod kötni majd a szexet, esküvõ után? vagy épp hogy kötelességednek érzed onnantól? neked amúgy nem hiányzik, hogy szexeljetek? N
Még annyi: a kérdezõ tényleg kifejthetné a kérdést. Miért döntött így, mi vezérli, egyáltalán van e nemi vágya. Mert elõbbi esetben ha szerencséjük van passzolni fognak és tárgytalan a kérdés is (ha nem akkor úgy is bukta az egész, de ezt még nem tudjuk ugye, és nem is fogjuk megtudni), viszont ha nem kívánja nagyon fontos lenne felhívni a figyelmét, hogy a srácot ítéli a házasságon belül teljes rabságra. Egy életet kéne leélnie gyatra/nem létezõ nemi élettel, ami olyan szinten aljas dolog, hogy szavak sincsenek rá. Szóval nem egyértelmû a helyzet azért.
"Miért nem bír várni ha szeret?" Micsoda önzõség. Kérdezhetnénk úgy is: miért nem bírsz lefeküdni vele, ha mindig akarja, és szereted? Ráadásul a felsorolt okok miatt ésszerûbb is. Nem tudom, milyen srác lehet az, aki egy lányért 2 évet vár. Vagy nagyon jó nõ vagy, õ meg nagyon balek, vagy nemtudom mi más lehet.
aljas, ez jó:D itt senki nem akar rosszat viszont. kérdezõ, pengeélen táncolsz. derítsd ki, milyen vele az ágyban, mielõtt elkötelezed magad. az sem mindegy, milyen helyen élsz, vagy mit dolgozol... és a szex sem, ami körülvesz. A JÓ SZÁNDÉK NEM MINDIG ELÉG
es te miert nem adod at magad neki ha szereted? a parkapcsolat 2 szemelyrol szol, nem csak a te velemenyed szamit
Tök jó, hogy vallásos vagy, meg minden, de szerintem 2 évet váratni egy pasit nagy önzõség. Lehet kiderül, hogy nem jó veled a szex, és otthagy, vagy te nem akarsz majd vele lenni. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, de úgysem fogsz vele lefeküdni, hiába mondják itt neked, mert annyira be vagy állva a vallásos maszlagra. LEhetséges, hogy már rengetegszer megcsalt, egyéb esetben elég furcsa, hogy 2 éve nem feküdt le senkivel. Az nagyon sok idõ.
Nos, nem fejtem ki, hogy mennyire ostobaságnak tartom ezt a gondolkodásmódot. DE, ha már ennyit kibírt a srác, akkor ezt a pár hónapot már féllábon is. Házasság után, meg reménykedj, hogy összepasszoltok vágyak, igények terén és anatómiailag is. Ha nem akkor csúnya világ lesz. Nem godnoltál még bele, hogy mivan akkor, ha õ naponta többször szeretné, te meg csak hetente, két hetente, havonta? Tudod, mennyi veszekedés van ebbõl, és mennyire meg tud mérgezni egy alapjáraton jó kapcsolatot? Tudod, hogy milyen amikor másra vágytok, és nem tudjátok egymásnak megadni amit szeretne? Tudod milyen amikor nem illetek össze szexuálisan? Hatalmas felelõtlenség így összekötni az életedet valakivel, de ti tudjátok... Lehet a srác rájött ennek a rizikófaktorára, ezért erõlteti. Meg tudom érteni.
2 éve nem szexelt???
Ha vár rád, akkor hülye.
Ha 2 éve vagytok együtt, és még nem szexeltetek akkor egyáltalán örülj hogy még veled van. Egyáltalán hogy tudsz olyanhoz hozzámenni akivel azt se tudod milyen a szex?
Ha tényleg szeret akkor megvár téged. Ennyi. Ezt neki is mondhatod nyugodtan.
szerintem, ha 2 évig bírtátok, most már õszig simán lehetne, ha ez neked fontos. és úgy látszik, hogy eddig megértett, akkor most már csak pár hónap lenne.
A hülyék között is koronás vagy. Mond már el, hogy egy papír mit változtat azon, hogy le akarsz-e vele feküdni, vagy sem?: D AZ EGY KIB**SZOTT PAPÍR!
A szex természetes egy párkapcsolatban érthetõ az igénye. Ostobaság elvárni egy embertõl, hogy megerõszakolja magát, és a vágyait. (ahogy neked sem kéne) A legtöbb féri nem így mûködik, és ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret vagy sem. Arról ne mis beszélve, hogy ha a házasság után derül ki, hogy a nemiségetek nem találkozik vágyak, libidó, fantáziák, reakciók, durván eltérõ méretek miatt akkor meg is vagytok lõve. A szex a párkapcsolatnak egyik oszlopa a többi mellett, szarvashiba alulbecsülni, és alacsonyabbra helyezni mint a többit. És ne csodálkozz. Két éve együtt vagytok gyakorlatilag azóta nem volt nõvel (ha nem csalt meg, de ebbõl indulunk ki). Egy felnõtt férfinak ez kínzás. És egy felnõtt párkapcsolatnak is. Én amondó vagyok, hogy szeretkezzetek mindegy mikor lesz az esküvõ.
Hidd el, már rég megcsalt téged.
A szex a párkapcsolat legeslegfontosabb része.
az utolsónak igaza lehet
Nem hiszem ezt el! Nem akarom elhinni! Manapság ritkán hallok ilyent egy csajtól fõleg esküvõ elött ez nagyon szép dolog tõled. Ha az én jegyesem (gondolom már a jegyese vagy ha õsszel lesz az esküvõ)lennél én várnék rád szívesen. Ha igazán szeret akkor megért téged és kibírja.

Már 6 éve vagyok együtt a párommal. Körülbelül 2 hete vettem észre, hogy regisztrált egy társkeresőn. Mi lehet ennek az oka? Minden időnket együtt töltjük amikor nem dolgozunk. A szexuális életünk jó. Kíváncsiság hajtja vagy más? Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N

Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N
Ha nincs egyéb oka, akkor lehet, hogy csak kíváncsi, hogy képes-e még felkelteni más nõk figyelmét.
Örülök, igazán. Örülj, hogy van egy rendes párod 6 éve, biztosan van/lesz elég baj még mindenfelé, ne csinálj direkt!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! Törlöm az egész regisztrációt! Semmi értelme nem lenne, hisz tudom, hogy csak engem szeret!! Köszi, hogy felnyitottad a szemem!!!! :)
Nem teszed jól! Látod, hogy leszarja, nem is foglalkozik vele, tehát semmi féle õszintétlenséget nem mutatott, te meg kamuból elkezded provokálni?
A kérdező hozzászólása: Megtörtént az utánajárás. Sikerült "feltörnöm" a lapját, nincs egy küldött üzenete sem, csak kettõt kapott, de nem voltak megnyitva és valami félig magyar, félig külföldi szövegen írt levelek voltak. Nagyon remélem, hogy potyára paráztam be! A biztonság kedvéért én is regiztem magam (persze hamis adatokkal) és megnézem, hogy táncba lehet-e vinni. Jól teszem? Az igazság az, hogy megbízom benne, de motoszkál a kis ördög!
Én is volt, hogy "regisztáltam" már valami ostoba oldalon, akaratom ellenére. Elég, ha valami olyanra kattintasz... aztán meg alig lehet magadat letörölni. Ha tényleg kevés adat van róla azon oldalon, akkor lehet itt is valami hasonlóról van csak szó... járj kicsit utána mielõtt leteremtenéd.. esetleg alaptalanul :)
Én regisztráltam rendesen, mikor még volt - a párom mellõl, de akkor rendesen. Van most egy csomó olyan agresszív lap, ami úgy mûködik, hogy kapsz egy mailt, hogy valaki üzent neked valahol, rákattintasz és akkor már, mint regisztrált tagok mutatnak. Ha semmi nincs kitöltve, akkor no para, lehet nem is tud róla, de biztosan nem indította be a fantáziáját. Ha kerül fel kép, kitöltések, kit keres, hány kiló, - az más helyzet.
Simán lehet, hogy csak érdeklõdés, én is gondolkoztam ilyenen, de sosem csalnám meg a barátnõmet. Az a legjobb, ha vele beszéled ezt meg mivel minden ember más.
A kérdező hozzászólása: Ez a Faceról is elérhetõ Rátalálsz oldal. Se fénykép, se semmi fontos adat, csak horoszkóp, lakhely és név. Nincs kitöltve a többi adata és az sem, hogy kit keres. Egyszerûen nem tudok olyan idõpontot, amikor megcsalhatna.
Azért nézd mg mennyire komolyan kitöltött az adatlapja (pl. a családi státusz!), mert mondjuk a Badoo-ra elég egy figyelmetlen kattintás is, máris fenn vagy, de csak egy lényegében üres lappal.
Kérdezd meg tõle, máshogy nem fogsz tudni rájönni.
Ez semmiképpen nem poén, ahhoz túl macerás... tapasztalatból tudom, pasiszemmel
ezt csak ö tudja megmondani. beszéljétek meg.
Szerintem se aggódj, amit leírtál, az alapján csak olyan oldal lehet ahová valószínûleg nem saját akaratából regisztált, lehet, hogy nem is tud róla. Facebook meg egyéb oldalakon keresztül is olykor 'regisztrálnak' emberek olyan helyekre, hogy nem is gondolnád... úgyhogy én azt mondom no para és szerintem sincs értelme azzal szórakozni, hogy irogass neki... ha semmi jel nem utal félrelépésre akkor meg fõleg. Örülj inkább, hogy neked legalább van párod, ráadásul 6 éve és jól megvagytok.
Jól. Eleve nem kellett volna füves pasinak szülni.
Nem normális dolog a füvezés. Ha szeret titeket nagyon, akkor hagyjon fel vele.
hagyd el
Méghogy normális-e??? Hisz ezt te saját magad is meg tudod válaszolni hogy NEM NORMÁLIS DOLOG! Szerinted milyen jövõje lesz a gyerekednek egy füvezõ apa mellett?? Na szép kilátások, szép példamutatás szegény kicsinek....
A fû és a drogok a világ legelfogadhatatlanabb dolgai számomra. Minta értékû apa lesz a lányodnak. Vágd ki a fenébe, ha nem akarja megérteni, hogy ne drogozzon...
Szerintem nem normális a párod. Minden nap hozzátok kéne haza siessen, és a társaságotokra vágyjon, nem pedig az öccséhez sietni. Te is vágysz a társaságra és a gyerek is az apukájára. Valami nincs rendben a pároddal (esetleg az otthonról hozott mintával), hiszen egy érett apuka az új családját választja munka után. Az hogy füvezik csak rontja a helyzetet. Én a gyerekem közelébe nem engednék olyan embert, aki füvezik (szintén 2 éves a gyerekem).
Ráadásul (bármennyien is tagadják) elsõ lépés a komolyabb drogozás felé.
Eloszor meg kell probalni megoldani a helyzetet. Probald meg ravenni, hogy hagyja abba a fuvezest. Ha semmikepp nem hagyja abba, es nem tudsz igy vele elni, akkor jobb, ha inkabb szetvalnak utjaitok.
Milyen már az a nõ aki drogos embernek szül gyereket?!
Figyelj! Véleményem szerint, nagyon felelõtlen voltál, hogy ilyen pasinak szültél gyereket. Azt írod, hogy szeretitek egymást. Ne haragudj, de a szerelem nem itt kezdõdik. Én a szerelmem és a gyerekem érdekében igenis leszoknék a drogokról (ha drogoznék), mert tényleg õk az elsõk. Az, hogy a párom boldognak lássam. Végül is mi lenne, ha te is füveznél? Azt elfogadná, benne lenne, hogy együtt szálltok el?Benne lenne, hogy a gyereketek beteg is lehetne a drogos szülei miatt? Vagy neked az tilos? Csak neki lehetnek feszült napjai? Nekem sose kellene olyan pasi, aki füvezik, ha annyira gyenge, hogy ebbe menekül, akkor egy felelõtlen ember.
Neked voltaképp akkor nem is az a bajod, hogy a pasid, a gyereked apja füvezik és ilyen példa mellett nõ fel a lányod, hanem az, hogy munka után nem rohan haza egybõl? Így már nem látom be, hogy ezért el kellene hagyni. Az én férjem is eljár focizni, pókerezni, nem zavar, sosem tiltom, ha minden nap megy se. De ha ilyen példát mutatna a gyerekeinknek, mint a te párod, akkor bizony repülne. A te értékrendeddel sincs minden rendben, ha csak annyi kifogásolnivalót találsz ebben az egészben, hogy nem hozzátok rohan egybõl munka után, holott ha azt nézzük, fél-1 óra nem olyan vészes. Csak hát ahogyan tölti...szomorú, hogy ez neked belefér.
Kedves kérdezõ, én voltam az eredeti "otthoni üzemmódos", meg aki elõtte rákérdezett a sörözésre - pont azért, hogy megmutassam, azért kaptál itt annyira egyöntetû véleményeket, mert a témába belekeverted az illegális élvezeti szer másik témáját... holott ez valójában kettõ, teljesen különálló kérdés. Most, hogy ez így másoknak is nyilvánvalóvá vált, nézzük õszintén a kérdésed valódi lényegét... szóval, amit éleírsz, az az "izolációs szindróma kezdeti szakasza" - népszerû nevén GYES-betegség, nu:) A történet az én értelmezésemben arról szól, hogy ott vagy 300 km-re a szüleidtõl és feltehetõen a barátaid, ismerõseid, rokonaid zömétõl is, arra kényszerülve, hogy a hét 7 napjának 24 órájában CSAK és KIZÁRÓLAG anya legyél... ebbõl következõen számodra a párod hazaérkezte minden nap valami olyasmi lehet, mint amikor a kisgyerek dec 24-én este várja, hogy végre megszólaljon az a csengettyû, szólaljon már meg az a csengettyû... és ahogy nem szólal meg, válsz egyre frusztráltabbá... így lesz egy egyébként teljesen normális jelenség - hogy egy apa az nem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG apa, hanem emellett persze kollega is meg rokon is, meg barát is, meg gyerek is valakik számára - idegesítõvé, és egy olyan történet esetleg válóokká, amivel minden myomi krimi is befejezõdik, annyira hétköznapi: hpogy a meló után az emberek még beülnek valahova kicsit ellazulni, nem hazaárasztják a családba a külvilág összes gondját és mocskát... Szóval ez a fajta feszkód egyébként magától is csökkenni fog, ha te is kiszabadulsz a 4 fal közül, és már nem csak a nap legfõbb programja, hogy a párodat VÁRD. De addigis továbbra is a kompromisszumot javasolnám, te fogadd el, hogy a párod általában meló után még lazít egy kicsit, csak cserébe várd el, hogy néha viszont pont azért sprinteljen haza, hogy te is el tudj menni lazítani kicsit... gondolom, vannak azért már neked is ismerõseid ott, ahol élsz, és hidd el, ha elmennél te is hetente néhány órára lazulni, pár órában nem anya lenni, hanem nõ, aki a barátnõivel pletyizik egy koktél mellett vagy sétálgat és kirakatot néz, vagy úszik egyet az uszodában vagy akármi, attól összességében nem rosszabb anya lennél, hanem jobb anya, aki kiviszi a feszkót a családból és nem növeli. (mindig leszólják a GYES-frusztráltakat, de ezen nézz át... az ilyesfajta négy fal között csak a gyerekkel izoláció teljesen emberidegen, abnormális, és csak az elmúlt évtizedek sajátja... elõtte az emberiség teljes történetében mindig voltak mások is az anya és gyermeke körül, a horda, a faluközösség, a nagycsalád, stb) A másik vonalról, a fûrõl meg nyilván megvan a saját toleránsabb vagy elutasítóbb véleményed...
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy a szeretetet szavakban méred? "szépeket mond és becézget" Ja, választási kampányban is szépeket mondanak a politikusok, aztán rendre jön a feketeleves utána. Ennyi erõvel én is becézgethetlek meg mondhatok szépeket, attól még nem lesznek érzelmeim feléd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy mikor megismerkedtünk már akkor csinálta rendszeresen. Én elfogadtamm, mostmeg azt mondja, hogy én nem fogok belõle papucsot csinálni, hogy megváltoztassam:( Azt már sikerült elérnem, hogy leg. itthon napközbe ne! Régebben úgy indultunk le a Balcsira, vagy vhova, hogy teker elõtte egy cigit levezetésként...:( Most megpróbálok nem szólni érte(nem tudom, menni fog-e), hogy fél7-kor van vége a munkának, 8 körül ér haza, addig kondi, +öccsével a cigitekerés:( Minden nap...:( Azt mondja, ennyi kell, ha már nem jár sehova:( Én meg eldöntöttem, beíratkozok egy tanfolyamra, szept-tõl meg rem. felveszik a kislányom bölcsibe. Ha ezekben nem támogat(mert amúgy iszonyú féltékeny) akkor repül!!!
Ha az én közelemben élne olyan család, ahol pici gyerek mellett egyik szülõ naponta "teker", jelenteném a gyámügynek és bíznék benne, hogy amíg nem jön helyre a "tekerõs" szülõ esze, nem adják vissza a gyereket. Megdöbbentõ, hogy vannak ilyen családok... és anyuka elfogadja...
A baj ott van, hogy elfogadtad ezt. Viszont a lányod, ha nem két éves lenne, hanem húsz, elfogadná? Gyereket szültél neki, miért voltál ilyen buta? Az eszem megáll. Akkor repül, ha nem fogadja el, hogy tanfolyamra jársz? AKKOR? A baj nem a féltékenységgel van elsõsorban, hanem azzal, hogy egy rossz füvesnek szültél. És most sírsz? Ne te sírj, mert te vállaltad. A lányodat - mint már mondtam - nagyon sajnálom. Szégyen, hogy felnõtt emberek így kitolnak magukkal és a tulajdon gyerekükkel...
Nézd, ebben szerintem nincs "jól gondol" meg "rosszul gondol" kinek mi a vágya, elképzelése... ha ti egy párt alkottok, akkor nyilván ebben a témában is valamiféle kompromisszumra kellene jutnotok egymással, például, ahogy említetted is most... Egyébként egy rakat ember van (köztük magam is) aki a meló meg a közlekedés idegbaja után nem tud egybõl "otthoni üzemmódra" váltani, kell a kikapcsolás, az átmenet... én pl. leesek a kávémmal a net elé amint hazaértem, és akkor 20-30 percig ne szóljon hozzám senki... és nem azért, mert ne szeretném életem párját, hanem azért, mert így mûködik az agyam... kell a fél óra magam elé révedés, meg a bulvárbaromság olvasás meg akármi, hogy a napi stressz oldódjon...
A kérdező hozzászólása: Jó, de ha hazajön teljesen normális velünk. Leül, játszik a kislánnyal, csak én kezdek el vele hisztizni. Ezért vagyok kétségek közt...
A kérdező hozzászólása: Igen, az is ugyanígy zavarna! Sztem munka után egy apának a családjához kell menni, nem mással lenni! Én nem mondom, hogy soha, mondjuk heti egy beleférne, de hogy minden nap, az számomra elfogadhatatlan! Vagy rosszul gondolom?
Neked a szerelem elég indiok volt ahhoz, hogy szülj neki egy gyereket? A kislányotokat nagyon sajnálom. Ha a párod ilyen gyerek, legalább te gondolkozhattál volna. Mostmár az a dolgod, hogy a hibát, amit elkövettél, próbáld meg kijavítani: azaz hagyd ott, és teremts normális életet a lányodnak.
Ha a meló után minden nap a kollegáival ülne be valahova meginni egy sört, az is ugyanígy zavarna? Mert a kettõ között ugye csak annyi a különbség, hogy az egyik épp most legális élvezeti cikk, a másik meg épp most nem legális élvezeti cikk. Úgyhogy vállalom, hogy én leszek itt most a "nagy ellentmondó": ha tényleg csak ennyi a problémád vele, szerintem ezért ne hagyd el.
Szerintem elõször állítsd konkrét tények elé.Szóval mondd neki, hogy beszéltél a szüleiddel és te hazaköltözöl, ha nem hagyja abba a füvezést. Erre õ vagy abba hagyja vagy nem.Ha nem fejezi be akkor ez azt jelenti, hogy a fû fontosabb neki, mint te meg a lányod. És ebben a helyzetben el kell költözzél.
Kérdezd meg tõle mit fog szólni, ha majd a lánya állít be füves pasival, ne adj isten õ fog füvezni.
szerinted??? igen, normális! el ne hagyd, minek??? ne viccelj már, nekem nem kéne megerõsítés...
Ez az ember még egy tini. Nem az a legnagyobb baj, hogy füvezik (persze az is), hanem ahogy hozzátok viszonyul (unalmas vagy?!) Elõször azért megpróbálnám meérlelni a szerpére, de nagy eséllyel válás lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ki vagyok idegileg... Igen, szültem neki, mert nagyon szerettük(szeretjük) egymást. De így 5 év után betelt a pohár:( õ azt mondja, ennyi jár neki ebben a feszült világban, mert bulizni nem jár, csak ezek a minden napi munka utánni lazulások... És megpróbálja elhitetni velem, hogy azért nem siet haz, mert én unalmas vok, és velem nem lehet semmit csinálni! Amúgy ne a szexre gondoljatok, mert az az egy amiben megértettük egymáást.. szimplán az, hogy velem nem lehet kikapcsolódni! Tehetek én róla, hogy senki nincs, aki a kislányra vigyázna! õ megteheti, ezt, én nem...Sztetek menthetetlen ez a kapcsolat? Mert a fûrõl, soha nem mondd le azt mondta:(
Kedves kérdezõ, szerintem jól átláttad a problémád lényegét, és valszeg jó döntést hoztál. Amire itt a fentiek kihegyeznék a kérdést, a legális és illegális tudatmódosító szerek, illetve az ahhoz való viszonyunk az is egy fontos téma, de az egy másik téma. Ide max annyi tartozik belõle, hogy az élvezeti szer (ha legális, ha illegális) éveken át, napi rendszerességgel fogyasztva biztosan nem jó, nem is ez a funkciója. Szóval szerintem ne tegyál le arról a szándékodról, hogy ebben is érjél el változást, de nyilván nem zsarolással, nem a másik letámadásával, hanem a jó pillanatban elõadott ész-érvekkel.

Mitől lehet? A párom mindig belém élvez de 2-3 perc mulva kifolyik belőlem.

Legjobb válasz: Miért csökkenne a teherbe esés esélye? Aminek be kellet az már bejutott.

menj fel gyertyába és nem fog kifolyni:)
Miért csökkenne a teherbe esés esélye? Aminek be kellet az már bejutott.
Ilyen ez a sperma...
Ez mindenkinél így van.
mééé?Maradjon inkább benned?Istenem mekkora gyökér p i csa vagy!
Belõlem is kifolyik, mindenkibõl.Épp elég marad bent.
Talán rövid a farka...
A kérdező hozzászólása: Teherbe esés esélye csökken ezáltal?
Az ondó alapból zselés állagú (kb. mint a takony) viszont pár percen belül elveszti ezt a tulajdonságát és folyékonnyá válik (kb mint a víz).
GRAVITÁCIÓ
Legközelebb állj fejen miután beléd élvezett, akkor nem fog kifolyni.
az nem baj ha kifolyik. Belõlem is mindig kijön, mégis van egy 2 éves kisfiam :) nefélj elég marad bent és sok szerencsét a gyerekhez 34/n

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!