Találatok a következő kifejezésre: A párommal leszünk 5 évesek, az (3 db)

A párommal most leszünk 5 évesek, az exe eddig közöttünk volt, februárban elköltöztem szüleimhez, mert sok volt, de azóta kiábrándultam teljesen belőle, szakítani szeretnék vele, de nemhagy békén! Talán szakítanom kéne?

Folyton telefonálgat, és ide akar jönni hozzám, mint ha minden redben lenne, csinálja nekem itt a közös hétvégi programokat, de én nem akarok vele menni sehova, s már az id?met sem szeretném rá pazarolni.

Legjobb válasz: Nálam hasonló a helyzet, úgyhogy nem is részletezem. Talán azt kéne tenni, hogy határozottan megmondani neki, hogy vége, befejezted, és ezután bármit tesz, bármivel és bárhogyan próbálkozik, nem kell róla tudomást venni. Nem kell felvenni a telefont, nem szabad válaszolni, nem szabad beengedni. Tudom, hogy ez marha nehéz, de szerintem egy idõ után belátja, hogy hiába küszködik. Az is jó, ha telefonszámot változtatsz, mert nem tud elérni, és nem olvasod a hülye SMS-eit, nem idegesíted magad. Én most épp ezzel próbálkozom, majd meglátjuk, beválik-e....

Nálam hasonló a helyzet, úgyhogy nem is részletezem. Talán azt kéne tenni, hogy határozottan megmondani neki, hogy vége, befejezted, és ezután bármit tesz, bármivel és bárhogyan próbálkozik, nem kell róla tudomást venni. Nem kell felvenni a telefont, nem szabad válaszolni, nem szabad beengedni. Tudom, hogy ez marha nehéz, de szerintem egy idõ után belátja, hogy hiába küszködik. Az is jó, ha telefonszámot változtatsz, mert nem tud elérni, és nem olvasod a hülye SMS-eit, nem idegesíted magad. Én most épp ezzel próbálkozom, majd meglátjuk, beválik-e....
Az otthoni telefonhoz vehetsz hívószám-kijelzõt (ha még nincs). Én ilyenkor ha otthon vagyok, lehalkítom a telefont (így, ha nem akarom felvenni, nem idegesít a csörömpölés), és ha látom, hogy õ hív, nem veszem fel. Egy idõ után valószínûleg magúnja, hogy feleslegesen próbálkozik, és feladja. A fenyegetéseknek pedig nem szabad bedõlni! Általában csak üres vagdalkozás, kamu.
kemeny dio! ha mas megoldast nem talalsz kerd meg edesapadat, hogy beszelgessen el vele, amolyan ferfi a ferfival keppen. attol biztosan megszeppen. minden fiu tart egy kicst a jovendobeli apostol :)
A kérdező hozzászólása: Kedves, de nem valószínû, hogy kiakarná kioktatni és külömben is, mindig mindent megtud magyarázni, ettõl is hülyét kapot.... Egyébként 36 éves a párom, elfelejtettem oda írni. Nekem komoly gondjaim vannak vele, és szeretném ha vita mentesen lezárnánk! Csak ez az amit szeretnék, nem többet! :(
Elsõ körben én is azt tudom tanácsolni, hogy válts telefonszámot.Így egy lehetõséggel kevesebb, ahol zaklatni tud.Ha élõben folytatja, akkor legyél nagyon határozott vele szemben.A fenyegetõzéseivel meg ne foglalkozzál, mert lehet azért csinálja, mert ugy gondolja, hogy ezzel téged sakkban tud tartani.Sajnos, nem mindegyik pasi ért a jó szóból és nem mindent lehet nyugodtan, békésen megbeszélni, lezárni.Az, hogy tönkre menjél egy ilyen dolog miatt, az nem megoldás.Végsõ esetben kérjél segítséget, akár a szüleidtõl(általában minden apa félti a lányát)mondd el nekik, hogy zaklat stb.Vagy, ha ez nem jó, akkor olyan valakit kérj meg, akiben megbízol és van olyan határozott, hogy úgy el tudna vele beszélgetni, hogy tovább ne zaklasson.De elsõ dolog a számcsere legyen.
A kérdező hozzászólása: Engem megilyesztenek a fenyegetései, de még nem mutatom ki! A családom szeretném kihagyni belõle. sajnos vezetékes telefonon is folyton hívogat, ott azonnal tudja hogy otthon tartozkodok e vagy sem... unom, folyton csekkol és figyeltet... üldözési mániám van tõle... rendesen szorongok, ez nagyon gáz már! Nem ért a szép szóból azt hiszi lehet még komolyabb a kapcsolatunk, és hogy most csak leckéztetem az exe miatt, de nem! komolyan részemrõl vége, és nem fogadja el, ez a legrosszabb! Káosz most az életem tõle! Nem tudom normálisan kipihenni magam, mindig attól félek, ha megcsörren a telefonom az õ nevét írja ki.. rossz kiírni, de félek, más személyeket nem szeretnék ebbe belevonni...
Komolyan nem értem, most akkor szakítottál vele, vagy sem? Ha egyértelmûen szakítottál, és ennek ellenére zaklat, akkor végsõ soron fel is jelentheted - vagy legalább mondhatod, hogy feljelented. A szüleidnek meg igenis mondd el nekik, hogy mi a helyzet. Nem kell egyedül végigcsinálnod ezt, és ha otthon keres, akkor õk is felvehetik, és közölhetik, hogy nem akarsz vele beszélni.
Már pedig hiába is szeretnéd, egyedül ez nem fog menni. És barátságosan sem tudod ezt lezárni. Mindenképp segítség kell és sürgõsen! mielõtt durvulna...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!
A férjed nevét viseli majd, mivel még a házasság alatt fogant.
Anyaaaam fogjatok le Inkabb hasznald a p. Parkolonak es vedekezz
Menj a búbánatba...
Értem én..a férjedtõl válsz, a párodhoz mész, közben volt egy élettársad meg egy szerelmed is?óhh jehh hmm egyáltalán tudod ki annak a szegény gyereknek az apja?vagy berángatod ezt a pár emberkét dns-re majd csak kiderül a tuti..
Megvan! A vízóra-leolvasó!
Hahaha, ha ez nem kamú, akkor sok boóódogszágot és még legalább 8 gyereket!
Hát az Ottó. A Tót Ottó!
Ez tuti kamu. Másfél éves a kicsi, férjeddel közös gyereked, közben volt egy élettársad most a párod, és Te terhes vagy. Te tudod, ki a gyereked biológiai apja? Nem hiszem, hogy ilyen van. A gyerek a férjed nevén lesz, ha ez tényleg igaz.
Szerintem azt sakkozd ki, ki nem lehet. Ez a feladat egyszerûbbnek tûnik.
Szerintem Mustár ezredes tette, a nappaliban, egy gyertyatartóval!
Bocsi, az Mustard, ha jól tudom....de lehet, hogy tévedek:) )
"Ha megszületik a gyerek, akkor ki lesz az apja?" Az az apja, aki megcsinálta! Hogy jogilag ki lesz apának tekintendõ, arra 2 megoldás van: 1, ha a szülésig elválsz, de nem vesz el a mostani párod >>>akkor a volt férjed kerül be az anyakönyvi kivonatba, mint apa>>> az apai vélelem megdöntése iránt kell pert indítani, és a párodnak apasági nyilatkozatot tennni 2, Ha a szülésig elválsz és a párod utána, még a szülés elõtt feleségül vesz >>> A párod, vagyis a gyerek igazi apja lesz az anyakönyvi kivonaton feltüntetve Az új házassággal új apasági vélelem keletkezik! Vagyis akkor is az új párod lesz jogilag apának tekintendõ, ha netán nem is õ, de nem is a volt férjed a gyerek apja...
Amikor házasságon belül születik egy gyerek (mårpedig most úgy fog), akkor apånak automatikusan a fėrjet tekintik (ez lesz az anyakönyvben is), akkor is ha a gyerek biológiai apja esetleg egy másik szemėly. Akkor is így van, ha a fogantatáskor a házasok már nem éltek együtt.
"Boldog, boldogtalan. Aki épp soron van." #9-es síííírok :) ))
Hivatalosan a férjed lesz az apa, mégha gyakorlatilag nem is. Esetleg kérhet dns vizsgálatot, ahol kiderül, hogy õ nem az apa, így nem kell a nevére vennie a kicsit ( gondolom én).
aki nemzette.. jogilag viszont ha a válás után nem vesz el a párod, akkor a férjed lesz jogilag az apja, a vezetékneve pedig az lesz, ami a másik 2 gyereknek
mármint a jelenlegi férjed
Azt, hogy ki a gyerek apja, csak te tudod (remélhetõleg....). Hivatalosan a férjed lesz az apja, õ fog bekerülni a születési anyakönyvi kivonatba és a vezetékneve ugyanaz lesz, mint a meglévõ 2 gyereknek.
Faxa. Ennel gyorsabban nem lehetett volna, mi?
Nem vagy normalis , az a szereny velemenyem! 3 kisgyerek mellett pont az uj par hianyzott!
Így van, a jelenlegi férjed nevén lesz, de le lehet papírozni majd utólag is, hogy átvegye a párod a nevére, és írnak új születési anyakönyvi kivonatot is az új névvel (vagyis a tényleges apa nevével) . Barátnõm most intézte el, addig szünetelt a válás ügye is, amíg a fia apaságiját intézték.
Azt, hogy ki a gyerek apja, te tudhatod csak. A születendõ gyerek a volt férj nevét kapja... (Elég gáz történet...)
Boldog, Boldogtalan. Aki épp soron van.
A kérdező hozzászólása: Akkor a gyerek apja a férjem? De tõle válok és most a páromhoz megyek, de közben volt egy élettársam, szerelmem, akkor is a férjem a gyerek apja, mert most terhes vagyok?
Remélem, hogy kamu.... Hivatalosan az a gyerek apja, akivel hivatalos kapcsolatban voltál (házasságban) a gyerek fogantatásakor. Hogy közben kivel éltél, ke..ltél össze-vissza, az nem érdekli az államot. Élettársad pedig nem lehetett, amikor férjél voltál, max összecuccoltál az éppen aktuális szeretõddel. Ez sem érdekli a hivatalos szerveket. Annyit árulj már el, hogy 2 ilyen kicsi gyerek mellett hogy van idõd/energiád ennyit randizni, ismerkedni?
A gyerek apja az, aki megcsinálta. Nem értem a kérdésed! Az meg, hogy te kibe vagy szerelmes, a törvényt nem érdekli, a férjed nevére kerül a gyerek.
" Akkor a gyerek apja a férjem? De tõle válok és most a páromhoz megyek, de közben volt egy élettársam, szerelmem, akkor is a férjem a gyerek apja, mert most terhes vagyok?" Ja várjál, azt sem tudod ki vert teherbe??? :) 1. férj 2. élettárs 3. pár 4. szerelmed ez barátok közt is 4 apasági teszt! De ha egyikük sem az apa, akkor bajban vagy! :) az elõzõ két gyerek honnan van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!