Találatok a következő kifejezésre: A párommal lefeküdtem. Nem védekeztünk, de (7 db)

nem leszel terhes, nyugi^^
olvasd el ezt az értelmetlen baromságot, amit írtál...
örülj, ha akarsz
a szinted pedig még ott maradt:
Kb most van peteérésed, szerintem sem vagy terhes.
elég ritka idõpont lenne a teherbeesésre, de végülis nem kizárt...
a menzeszed elsõ napjától számitott 8.naptól kb.18.-ik napig próbálkozzatok az talán esélyesebb.2naponta legyetek együtt
Ha nem 13-14 éves vagy, hanem majdnem a duplája, akkor még szomorúbb, hogy ennyire nem tudsz írni! Azért második olvasásra kihámoztam, mi történt. Kevés az esélye a teherbeesésnek így. Ha babát akartok, akkor az ovuláció környékén kellene próbálkoznotok.

A párommal hétfőn lefeküdtem. Nem védekeztünk, de még időben leszálltam róla. Félek, hogy terhes vagyok. Lehetséges?

Legjobb válasz: A válasz: igen, lehetséges. De a menstruáció elõtti és utáni napokban kisebb a lehetõsége.

A válasz: igen, lehetséges. De a menstruáció elõtti és utáni napokban kisebb a lehetõsége.
Lehetséges! Nem csak az orgazmus során jönnek spermiumok, hanem az elõváladékban is lehetnek!!! A biztonság kedvéért azt ajánlom, h 72 órás gyógyszert vegyél.
Szerintem már késõ a 72 órás gyógyszer!Már csak reménykedhetsz hogy nem vagy terhes, hiába szálltál le idõben a párodról bõven elég az elõváladék!
Ha nem akartok gyereket, miért nem védekeztek inkább?
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére
Esély mindig van. Csak az 100%, ha nem élsz nemi életet!!!
Ha nem akarsz babát miért nem vedekezel? Nem kapkodni kell meg aggodni h.most mivan... Lehetsz terhes persze... Tiszta gáz h.ha sikerült mert ez is ugy fogant h.nem vartak...más a kezét osszetenne h.terhes legyen

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!
akkor mi a baj? ha még el se ment? :D
Ez csak utóhatás a Mikulás miatt szerintem! Ne aggódj elfog múlni :)
de h védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, menzesz után 2nappal voltunk együtt..
nekem is volt ilyen, h orgazmus után 3 napig fájt a hasam, de nagyon.. :( aztan elmult..
Akkor kb ovulációkor voltatok együtt, ha 1-másfél héétem a menzesz után?
A kérdező hozzászólása: 1hete volt meg vagyis 1.5 ...
lehet h meg fog jönni?
A kérdező hozzászólása: Hát, hogy mitõl fájhat a hasam? Beképzelem? Vagy mi?
TERHES VAGY!

Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?

Kérlek írjatok!!!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, az a biztos, sosem lehet tudni.

Csinálj tesztet, az a biztos, sosem lehet tudni.
DE felelõtlen vagy! És DE lehetsz terhes.Keress vissza volt már iylen kérdés.
DE! Attól még mert nicns meg lehetsz. De gondolom még 16se vagy. Elég nagy felelõtlenség meg hülyeség volt. MOndj el egy imát szerintem.
De van olyan nõ is akinek élete végéig nem jön meg... szal DOKI!!
Ha még nem volt menstruációd soha akkor nem, nem tudom ki találta ezt ki.Akkor van menstruáció mikor termékennyé válsz!!És ha neked tényleg soha nem volt akkor biológiailag nem lehetsz terhes! de én azért elmennék egy orvoshoz a helyedben! Amúgy se ártana meglátogatnod egy nõgyógyászt, ha már nemi életet élsz!!
Téged felvilágosított valaki??:O Uram Isten!A menstruáció az amikor a petesejt megérik, de nem terményekül meg ergo nem szexeltél védekezés nélkül.Ilyenkor a petesejt távozik vérrel együtt.Tehát neked még a petesejtjeid nem érnek ergo nem lehetsz terhes. Hány éves vagy?(én 12nek saccollak.):D
Dehogy is, kizárt dolog...
Nem lehetsz terhes, mert a petesejted nem érett meg így azt nem lehet megtermékenyíteni. Nyugodj meg. De tényleg elég nagy felelõtlenség így együtt lenni valakivel. Az a legbiztosabb, ha elmész egy dokihoz.
Nos, ha még nem menstruálsz, akkor ELVILEG nem lehetsz terhes.DE: HA épp most indult el az elsõ peteérésed, ami 2hét múlva jönne meg, akkor bizony van lehetõség a teherbe esésre. PLUSZ: Védekezés nélkül szeretkezni nemcsak a teherbeesés kockázata miatt felelõtlenség.Hanem a nami úton terjedõ betegségek miatt is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget!:) Fõleg akik normálisak és nem olyan bunkók voltak! Meg most istenem! Lehet h most ilyen kis csira csitrinek gondoltok, meg felelõtlen meg ilyesmi...de nem...én is arra godoltam, h ha nincs meg akkor h az ördögbe eshetek teherbe...ezért is volt az...de viszont a pasim idõben kihúzta...és elég ciki de mindig amikor berakta kb 2 másodpercig csinálta is ki is vette, mert már elment...de mindig idõben kihúzta...de azért picit megijedtem és inkább azért kérdeztem itt is h biztos legyek!:) De azért köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Még vmi! Utánna azonnal elmentem WC-re+lezuhanyoztam alaposan...
A kérdező hozzászólása: Ezért szinte nem is nagyon csinált semmit...meg tény ami tény...nem túl nagy neki:$
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h ez jelent-e vmit...De ha így jobb így részletesen leírtam! Biztos ami biztos! Tudjátok többit is ne csak a nagy részét! KÖszönöm!:)
Az elsõ menszeszed elõtt két hétel van az elksõ peteérésed. Ezt ráadásul nem tudhatod, hogy mikor lesz. de ha épp akkor védekezés nélkül vagy együtt a pasiddal, akkor teherbe eshetsz. Hogy mekkora a szerszáma, az egyáltalán nem számít. és az se számít, hogy kimosod-e utána magadat. Akkor már ugyanis késõ. Ráadásul az se számít, hogy elélvez-e benned, vagy kihúzza "idõben", mert mnár az elõváladékban is lehet annyi hímivarsejt, amennyitõl teherbe eshetsz. Mindig védekezni kell! Akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem eshetsz teherbe (még nem jött meg a vérzésed, épp megvan a vérzésed, két nap múlva fog megjönni vagy tegnap múlt el stb). Strandon a vízben, zuhany alatt, állva, fürdõkádban ülve is teherbe lehet esni!
Nekem 18 és 20 éves korom között egyáltalán nem volt menstruációm, az akkori barátommal álandóan együtt voltunk és belém élvezett nem gyengén és soha nem lettem terhes. Hogy lehettem volna mikor nem volt peteérésem!!!!Szóval nyugi!
15 vagy és hülye.és felelõtlen és nem tudzs gondolkodni.agyailag 8sem vagy kedves ;)
A lényeg hogy az elsõ menstruációval az elsõ megérett petesejt távozik! Tehát 2 héttel (mivel általában félidõben van peteérés) az elsõ menstruáció elõtt már teherbe lehet esni! (Szülés után se jön meg az embernek egy darabig, mégis teherbe lehet esni, mert az elsõ elõtt van peteérés!) Nagyon nagy pech kell hozzá, hogy pont most jött volna meg elõször, de elõfordulhat!
A kérdező hozzászólása: már elmúltam 15...
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragugy de 15 vok....
Egyáltalán nem biztos, hogy nem lehetsz terhes. Egyszer beindulnak a hormonok és az elsõ petesejt megérhet még azelõtt mielõtt neked megjön az elsõ vérzésed.
FELELÕTLEN vagy. Remélem ezután az eset után megtanulod egy életre, h nem mész bele védekezés nélkül semmilyen szexuális együttlétbe. Mivel ebbõl lesz a nem kívánt terhesség, az abortusz, és nem utolsó sorban akár a nemi betegség! És le lehet pontozni ezért, de ha már ennyi ideje együtt vagytok és úgy érezted h 13 évesen össze kellett jönnöd egy hapsival, akkor ehhez sem vagy kicsi és old meg magadnak. Aki két éve van kapcsolatban annak tudnia kéne h mi erre a kérdésre a válasz.
A kérdező hozzászólása: De nem tehetek róla, ha ilyen késõn érõ vagyok...15 vagyok és még mindig nem jött meg..a nõvéremnek is csak 17 éves korában ött meg...m nagyon szeretem a pasim, 2 éve eggyütt vagyunk..biztos h nem lehetek?
A kérdező hozzászólása: Na most akkor lehetekk vagy nem? Eggyáltalán nem jött még meg...soha! am igaz 15 vagyok...de ez nem felelõtlenség mert már a párommal 2 éve eggyütt vagyok...de azért köszi
elég gáz lehet a pasid ha csak 2 másodpercig bírja aztán eldurran... attól hogy megfürdesz még maradhat benned sperma. A hüvelyedet nem tudod üvegmosoó kefével kimosni! Istenem hogy milyen ostoba vagy! Nekem 15 évesen ennél több eszem volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!