Találatok a következő kifejezésre: A párommal lefeküdtem. Nem (38 db)

nem leszel terhes, nyugi^^
olvasd el ezt az értelmetlen baromságot, amit írtál...
örülj, ha akarsz
a szinted pedig még ott maradt:
Kb most van peteérésed, szerintem sem vagy terhes.
elég ritka idõpont lenne a teherbeesésre, de végülis nem kizárt...
a menzeszed elsõ napjától számitott 8.naptól kb.18.-ik napig próbálkozzatok az talán esélyesebb.2naponta legyetek együtt
Ha nem 13-14 éves vagy, hanem majdnem a duplája, akkor még szomorúbb, hogy ennyire nem tudsz írni! Azért második olvasásra kihámoztam, mi történt. Kevés az esélye a teherbeesésnek így. Ha babát akartok, akkor az ovuláció környékén kellene próbálkoznotok.
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére

Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?

Kérlek írjatok!!!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, az a biztos, sosem lehet tudni.

Csinálj tesztet, az a biztos, sosem lehet tudni.
DE felelõtlen vagy! És DE lehetsz terhes.Keress vissza volt már iylen kérdés.
DE! Attól még mert nicns meg lehetsz. De gondolom még 16se vagy. Elég nagy felelõtlenség meg hülyeség volt. MOndj el egy imát szerintem.
De van olyan nõ is akinek élete végéig nem jön meg... szal DOKI!!
Ha még nem volt menstruációd soha akkor nem, nem tudom ki találta ezt ki.Akkor van menstruáció mikor termékennyé válsz!!És ha neked tényleg soha nem volt akkor biológiailag nem lehetsz terhes! de én azért elmennék egy orvoshoz a helyedben! Amúgy se ártana meglátogatnod egy nõgyógyászt, ha már nemi életet élsz!!
Téged felvilágosított valaki??:O Uram Isten!A menstruáció az amikor a petesejt megérik, de nem terményekül meg ergo nem szexeltél védekezés nélkül.Ilyenkor a petesejt távozik vérrel együtt.Tehát neked még a petesejtjeid nem érnek ergo nem lehetsz terhes. Hány éves vagy?(én 12nek saccollak.):D
Dehogy is, kizárt dolog...
Nem lehetsz terhes, mert a petesejted nem érett meg így azt nem lehet megtermékenyíteni. Nyugodj meg. De tényleg elég nagy felelõtlenség így együtt lenni valakivel. Az a legbiztosabb, ha elmész egy dokihoz.
Nos, ha még nem menstruálsz, akkor ELVILEG nem lehetsz terhes.DE: HA épp most indult el az elsõ peteérésed, ami 2hét múlva jönne meg, akkor bizony van lehetõség a teherbe esésre. PLUSZ: Védekezés nélkül szeretkezni nemcsak a teherbeesés kockázata miatt felelõtlenség.Hanem a nami úton terjedõ betegségek miatt is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget!:) Fõleg akik normálisak és nem olyan bunkók voltak! Meg most istenem! Lehet h most ilyen kis csira csitrinek gondoltok, meg felelõtlen meg ilyesmi...de nem...én is arra godoltam, h ha nincs meg akkor h az ördögbe eshetek teherbe...ezért is volt az...de viszont a pasim idõben kihúzta...és elég ciki de mindig amikor berakta kb 2 másodpercig csinálta is ki is vette, mert már elment...de mindig idõben kihúzta...de azért picit megijedtem és inkább azért kérdeztem itt is h biztos legyek!:) De azért köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Még vmi! Utánna azonnal elmentem WC-re+lezuhanyoztam alaposan...
A kérdező hozzászólása: Ezért szinte nem is nagyon csinált semmit...meg tény ami tény...nem túl nagy neki:$
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h ez jelent-e vmit...De ha így jobb így részletesen leírtam! Biztos ami biztos! Tudjátok többit is ne csak a nagy részét! KÖszönöm!:)
Az elsõ menszeszed elõtt két hétel van az elksõ peteérésed. Ezt ráadásul nem tudhatod, hogy mikor lesz. de ha épp akkor védekezés nélkül vagy együtt a pasiddal, akkor teherbe eshetsz. Hogy mekkora a szerszáma, az egyáltalán nem számít. és az se számít, hogy kimosod-e utána magadat. Akkor már ugyanis késõ. Ráadásul az se számít, hogy elélvez-e benned, vagy kihúzza "idõben", mert mnár az elõváladékban is lehet annyi hímivarsejt, amennyitõl teherbe eshetsz. Mindig védekezni kell! Akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem eshetsz teherbe (még nem jött meg a vérzésed, épp megvan a vérzésed, két nap múlva fog megjönni vagy tegnap múlt el stb). Strandon a vízben, zuhany alatt, állva, fürdõkádban ülve is teherbe lehet esni!
Nekem 18 és 20 éves korom között egyáltalán nem volt menstruációm, az akkori barátommal álandóan együtt voltunk és belém élvezett nem gyengén és soha nem lettem terhes. Hogy lehettem volna mikor nem volt peteérésem!!!!Szóval nyugi!
15 vagy és hülye.és felelõtlen és nem tudzs gondolkodni.agyailag 8sem vagy kedves ;)
A lényeg hogy az elsõ menstruációval az elsõ megérett petesejt távozik! Tehát 2 héttel (mivel általában félidõben van peteérés) az elsõ menstruáció elõtt már teherbe lehet esni! (Szülés után se jön meg az embernek egy darabig, mégis teherbe lehet esni, mert az elsõ elõtt van peteérés!) Nagyon nagy pech kell hozzá, hogy pont most jött volna meg elõször, de elõfordulhat!
A kérdező hozzászólása: már elmúltam 15...
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragugy de 15 vok....
Egyáltalán nem biztos, hogy nem lehetsz terhes. Egyszer beindulnak a hormonok és az elsõ petesejt megérhet még azelõtt mielõtt neked megjön az elsõ vérzésed.
FELELÕTLEN vagy. Remélem ezután az eset után megtanulod egy életre, h nem mész bele védekezés nélkül semmilyen szexuális együttlétbe. Mivel ebbõl lesz a nem kívánt terhesség, az abortusz, és nem utolsó sorban akár a nemi betegség! És le lehet pontozni ezért, de ha már ennyi ideje együtt vagytok és úgy érezted h 13 évesen össze kellett jönnöd egy hapsival, akkor ehhez sem vagy kicsi és old meg magadnak. Aki két éve van kapcsolatban annak tudnia kéne h mi erre a kérdésre a válasz.
A kérdező hozzászólása: De nem tehetek róla, ha ilyen késõn érõ vagyok...15 vagyok és még mindig nem jött meg..a nõvéremnek is csak 17 éves korában ött meg...m nagyon szeretem a pasim, 2 éve eggyütt vagyunk..biztos h nem lehetek?
A kérdező hozzászólása: Na most akkor lehetekk vagy nem? Eggyáltalán nem jött még meg...soha! am igaz 15 vagyok...de ez nem felelõtlenség mert már a párommal 2 éve eggyütt vagyok...de azért köszi
elég gáz lehet a pasid ha csak 2 másodpercig bírja aztán eldurran... attól hogy megfürdesz még maradhat benned sperma. A hüvelyedet nem tudod üvegmosoó kefével kimosni! Istenem hogy milyen ostoba vagy! Nekem 15 évesen ennél több eszem volt!

15 éves lány vagyok. A párommal lefeküdtem gumi nélkül, nem szedek gyógyit. Megjött a menszeszem. Azért lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!

Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!
Ne izgulj!!! Nem valószinü hogy teherbeestél!!Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet és tesztelj...Máskor meg védekezzetek!!Szedjél fogamzásgátlót az a legjobb.
gratulálni tudok csak

Most kezdtem el szedni a fog. gátló tabit, es a 20. szem utan lefeküdtem a párommal. Még nem jött meg, és ma bevettem a 21. szemet is (és ugye most jön a 7 nap szünet). Lesz vm baj?

Elvileg azt mondta h az elsö levél után már védett vagyok (de 1 szem maradt még)....

Legjobb válasz: Még nem is kellene, hogy megjöjjön, majd csak a 7 napos szünetben!Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor az elsõ szemtõl védett vagy! Tehát nem lehet baj!

Még nem is kellene, hogy megjöjjön, majd csak a 7 napos szünetben!Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor az elsõ szemtõl védett vagy! Tehát nem lehet baj!

Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal? ! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Bátran , az igazat, és hallgasd meg szüleid véleményét is.
Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
"8 honapja egyutt vagyok a parommal" "Nagyon szeretem ot es o is engem." "komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is." Engem meggyõztél, áldásom rátok. Szerintem a szüleidnek is ezeket hangsúlyozd ki, esetleg hozzátéve hogy legyenek olyan bûbáj kedvesek, hogy nem kényszerítenek rá hogy választanod kelljen azok között akiket a legjobban szeretsz a világon. A nemi életedet meg a továbbiakban ne osszad meg édesapáddal akár milyen jó is a kapcsolatotok. Elég rosszul esik neki az is ha tudja(nyilván nem hülye) nem kell hallania is.
Odemész a szüleidhez, és megmondod, hogy te tényleg nagyon szereted ezt a fiút, és komolyan gondoljátok. Meghogy már 8 hónapja együtt vagytok. Sokmindent ezekután már nem tehetnek. nem mondom, hogy szívük csücske lesz a fiú, de majd beletörödnek, hogy õt szereted.
tapintatosan
Minek kellett lefeküdni vele? Paráználkodtál! De ha igaz volt a vád, és a lány nem volt szûz, 5Móz. 22, 21 akkor vigyék a lányt apja házának a bejáratához, és kövezzék halálra a város férfiai, mivel gyalázatot követett el Izráelben azzal, hogy paráználkodott apja házában. Így takarítsd ki a gonoszt a magad körébõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok valami peldat ?! Mert gondoltam hogy beallitok a parommal es szemtol szembe akkor hogy megbeszeljuk .. De felek apum reakciojatol :( Ha meg elobb puhatolozok biztos nem akakr majd talalkozni vele hogy csak haggyon beken meg ilyenek :( Varom a tovabbi valaszokat !!!
A kérdező hozzászólása: varom a tovabbi segitseget hogy hogy kezdjem el a szuloknek elmeselni az egeszet ?! hogy azota megis egyutt vagyunk ?! vagy mit monddjak nekik hogy ne tiltsanak tole ? vagy hogy pozitiv benyomast keltsek ujra rola ?
A kérdező hozzászólása: 16 multam o 19 mult ... jo visoznyba vagyok a szuleimmel ! Nagyon szeretem ot es o is engem . Muszaly mostmar elmodnjam neki mert komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is. Addig keprol lattak teleofnon beszeltek vele meg amit meseltem es birtak , de miota lefekudtunk van problema :(
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem elõször a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele nem értem az ilyen szülõket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?! mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat.. de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülõi felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig õ még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
A kérdező hozzászólása: igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..." De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el ! Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is ! koszi a valasozkat es a segitseget !!
A kérdező hozzászólása: egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast .. koszi midnenkinek !!!!!
elég ideig tart a bemelegítés?
akaratod nelkul szeretkezel vele es nem is igazan akarod. mas szoval EROLTETED. menj zongorazni, kosarazni vagy makramezni.
Nem. De azt tudd, hogy nem véd 100%-ban a gyógyszer sem.
Ez milyen bogyó? Én sem hallottam még soha 22 szemesrõl.
Hallottam 22 szemesrõl, viszont mindegyiknél 7!!! nap szünet kell!
Áruld el nekünk milyen tabletta? Amúgy meg a kérdésre válasz: tájékoztató vagy orvos!
de akkor meg mondd, h milyen tabletta, ne nyomorékozz itt le másokat!!
Gracialt szed, és tényleg abban 22 szem van, és 6 nap szünet kell. http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/GRACIAL_tablett.. De okosak itt páran..
ok, azt meg lehet mondani, és nem anyázni össze-vissza..
A kérdezõnek: Egy tabletta maradt el az elsõ héten Vegye be az elmaradt tablettát, mihelyt az eszébe jutott (még ha ez két tabletta egyszerre történõ bevételét jelenti is), a következõ tablettákat pedig szedje a szokásos idõben. A következõ 7 napban még külön fogamzásgátló eljárást (barrier típusú - pl. kondom) is alkalmazzon. Hogyha a tabletta elmaradása elõtti héten közösült, akkor lehet, hogy terhes, ezért rögtön beszéljen az orvosával
Nem anyázni kellene, tény. Sõt jobb esetben úgy kezdeni: xy fogamzásgátlót szedek....
A kérdező hozzászólása: Álljál már le, így kell szedni. Nem vagyok hülye, 5éve szedem és nõgyógyászhoz is járok félévente. 22 tablettából áll, tehát 22napig szeded, mert napi 1x veszel be. Letelik a 22nap, tegyükfel pénteken, és következõ pénteken kezded el szedni az új levelet. Nyomorék.
csak h ezt nem igy kell szedni.. hormonzavaraid lehetnek.. sõt.. azonnal fordulj orvoshoz!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudom, hogy nem 100%-os védelem. Olyan nincs.
Megkérdezhetem, hogy miért így szeded?
nem ugy értette, h mindig igy szedi, hanem h most igy szedte.. orvost kérdezz meg..
"(már 5éve védekezek így, soha nem volt semmi gond"
én akkor is ugy értettem, h fogamzásgátlóval.. mert ha 5 éve igy szedné, akkor miért jönne ide kérdezgetni?
Sokan szedik máshogy, mint ahogy kéne. Nem tudom miért, mindig azt a választ kaptam, hogy õ tudja miért :D
A kérdező hozzászólása: Normálisan szedem, minden nap egyet 22napon keresztül, utána 6nap szünet van, ekkor jön meg, azért írtam csak le, h hogy mûködik a fog. gátlóm, mert nem tudtam, hogy számít-e hogy melyiket hagytam ki véletlen.
Van ilyen fogamzásgátló is? :O Én csak olyanról tudok, hogy 21 napig szedni, 7 nap szünet.
betegtájékoztató mire való...ha már a gyógyszer nevét nem sikerült leírnod, legalább olvass egy kicsit

Egy hete, mindennap lefeküdtem a párommal, pár napja meg már nem kívánom annyira a szexet, mitől lehet?

A párommal nincs semmi gond, a szex jó, nagyon szeretjük egymást, viszont mostanában ha rá gondolok nem izgulok fel annyira. 18L

Legjobb válasz: egyszerüen fogalmazva ha mindne nap töltöt káposztát eszel mikor unod meg? ezenkivül a pasid lehet nincs a helyzet magaslatán. több 100 póz van a káma szutrában. a világon meg több ezer hely ahol lehet egy jót sexelni.. (játszótér. tópart, stb..) ez azért fel tud dobni egy estét... az elõjáték meg a legfontosabb

egyszerüen fogalmazva ha mindne nap töltöt káposztát eszel mikor unod meg? ezenkivül a pasid lehet nincs a helyzet magaslatán. több 100 póz van a káma szutrában. a világon meg több ezer hely ahol lehet egy jót sexelni.. (játszótér. tópart, stb..) ez azért fel tud dobni egy estét... az elõjáték meg a legfontosabb
Talán dobjátok fel vmivel a szexuális életeteket vagy ne csináljátok minden nap!
Off: Tepsi hapsi...:D Szétröhögtem magam ezen a nicken. On: Ez normális, én is így vagyok ezzel.
sokat gondolkodtam hogy mi legyen a nevem :D
Szimplán ráuntál. most jön az a rész mikor lecseréled egy machóra, és utána bõgsz 3 hétig ha az félrek*r a hátad mögött a legjobb barátnõddel.
Végül is a kedvenc kajánkat sem tudjuk mindennap megenni, mert egy idõ után sok lesz már belõle, és megunod. Tartsatok mondjuk egy kis szünetet benne, utána hiányozni fog, és megint kívánni fogod ;)
Az a rossz ebben, ha közben a barátod minden nap szeretné, mert elõbb-utóbb meg is oldja ezt a problémáját, csak nem a kedved szerint. Szerintem, egy jól mûködõ kapcsolatban mind a ketten vállalnak áldozatokat, és nem dekáznak azon, hogy ki, mennyi áldozatot vállal a másikért. Ettõl mûködik jól.
Esély mindig van. Csak az 100%, ha nem élsz nemi életet!!!
Ha nem akarsz babát miért nem vedekezel? Nem kapkodni kell meg aggodni h.most mivan... Lehetsz terhes persze... Tiszta gáz h.ha sikerült mert ez is ugy fogant h.nem vartak...más a kezét osszetenne h.terhes legyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!