Találatok a következő kifejezésre: A párommal lefeküdtem (99 db)

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...
Igen, lehetsz. Kérdés, hogy mennyi az esélye.
Bármikor teherbe lehet esni, látatlanban nem tudja senki megmondani, hogy mennyi az esélye, tény, hogy nem túl nagy. Menj el nõgyógyászhoz, majd ír fel neked esemény utánit. (Sürgõsségi nõgyógyászhoz)
Hát Hölgyeim, ez azért nem szép!!! Nem mindenki olyan nagyon okos mint ti! Nem értem, hogy miért kell szegény kislányt leidiótázni meg mit tudom én. Elég szomorú az, hogy nem az édesanyjától kérdezi meg a szex-szel kapcsolatos dolgokat, hanem idegen nõktõl!! Inkább segítenétek neki!! Az " eszeteket " ne fikázásra használjátok, hanem segítésre!! Kérdezõ!! Én úgy tudom, hogy nem lehet teherbe esni, de a fertõzésveszély tényleg magas és nem a pasira nézve hanem rád!! Védekezz!!
nekünk azt mondta a tanár még ált suliba h mensi alatt nem lehetsz terhes szal sztem nem :D
A kérdező hozzászólása: akkor úgy kérdezem , hogy mekkora az esélye annak hogy terhes lettem? Egyépként én is így hallottam, hogy menstruáció alatt nem lehet teherbe esni válaszotokat köszönöm:)
Ha gumit használtatok volna, sokkal kisebb lenne a terhességed esélye, mint így.
Nincs olyan idõpont a ciklusod során, amikor biztosan nem lehetsz terhes. Más kérdés, hogy van amikor nagy rá az esélyed, és van amikor kicsi.
Tanulj meg védekezni, addig ne szexelj, ennyire nem lehet senki idióta könyörgöm! Továbbá az nem jutott el a kis agyadig, ha menzesz alatt szexelsz, sokkal nagyobb a fertõzésveszély? Hihetetlen komolyan...
*egyéBként, EGYÉBKÉNT !!!! Amúgy bármikor teherbe lehet esni, nincs olyan, amikor nem.
egyépként = egyébként biztos készen állsz te a szexre?
DE MIÉRT KAMASZOK?

Teshes lehetek ha a párommal lefeküdtem gumi nélkül, de amikor elment, előtte kivette?

Nem szedek fogamzásgátlot!

Legjobb válasz: Én is így voltam, február 13-ra vagyok kiírva. Szóval igen, lehetsz! Én az elsõ ijedtség után örültem neki, de ha nem akarsz még babát szedj gyogyit.

Én is így voltam, február 13-ra vagyok kiírva. Szóval igen, lehetsz! Én az elsõ ijedtség után örültem neki, de ha nem akarsz még babát szedj gyogyit.
Az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Így lehetséges. persze ez attól is függ, hol tartottál a ciklusodban. Ha közvetlenül a mensi elõtt vagy utána, akkor kisebb az esély, ha a félideje körül, akkor nagyobb. Legközelebb inkább védekezzetek.
Persze, hogy terhes lehetsz, nem is értem, hogy lehet így dugni?
ennek a védekezési módnak az "eredménye" van most a kezembe.szóval vigyázz, ha nem akarsz babát.
Szia! A 3.ik válaszoló obszcénságát egy nyílt fórumon azért kiábrándítónak tartom.Én is szoktam ide elég drasztikusan, fájón fogalmazni, de az obszcénság egy nõre, és egy leendõ anyára nézve kiábrándító. Én is azt javaslom, ha nem akarsz babát még sehogysem, akkor maradj a gyógyinál, ha nem gond ha "becsúszik", akkor hajrá.Ennek a védekezési módszernek nagy rizikója van, de a peteérést le tudod mérni ovuteszttel, vagy hõmérõzéssel.Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, írj privit, szívesen segítek.Egy öreg róka
Sztem se durván, se bántón nem kéne válaszolni! Én is kaptam már durva, lekezelõ választ. Pedig az ényémnél voltak már sokkal ostobább kérdések is! Na ja és mindenkinek más az "egyértelmû"!!!
Szia!Nos természetesen lehetsz babás, de ennek az esélye 1% és 99% hogy nem.Nem értem hogy miért írják azoknak akik nem akarnak babát azt, hogy "persze terhes vagy irány a doki meg a sok hormontabletta meg minden" és annak aki gyereket akar annak meg azt hogy " nem lehetsz csinálj tesztet és türelem sok próbálkozás kell meg bla-bla-bal...".Van aki gyereket szeretne és minden nap együttvannak és mégis hónapok, évek kérdése, persze tisztelet a kivételnek! Bocsi eltértem a választól de ez igy van. Szerintem nagy valószínûséggel nem vagy terhes de legközelebb védekezzetek másképp is.Bár én is védekeztem így hogy "hatvannál kiszállt" és bevélt persze ezt csak akkor ajánlom ha nem gond ha mégis becsúszik.És ha idegeskedsz nagyon hogy vajon baba lesz e akkor lehet pár napot az idegeskedéstól késni fog.Nyugi nem vagy babás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm h írtatok!!! Nem vagyok terhes hála az istennek!!! mert én csak 15 éves vok!!!
Csak a megnyugtatásod kedvéért. Én évekig megszakításos módszerrel szeretkeztem a férjemmel, és mégsem sikerült be a baba.(Nem lett volna gond, ha sikerül.)Ez azért még nem azt jelenti, hogy nálatok is így lesz, de ha már 15 évesen szexelsz, ne csak az aktus után jusson eszedbe, hogy baj is lehet belõle. Mindenképpen védekezzetek, ha nem akartok idõ elõtt gyermeket vállalni. Minden jót.

17éves lány vagyok. A párommal lefeküdtünk 2napja. Hihetetlen érzés volt. Fájt és nagyon véreztem is, de ettől eltekintve jó volt. Még mindig vannak vérzés nyomok a bugyin. Ez mitől lehet? Vagy meddig fog ez tartani?

Igazából,ugye nyár van és szeretnénk fürödni a Velencei tóban de semmilyen fert?zést nem szeretnék elkapni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: ha huzamosabb ideig fog vérezni akkor kress fel egy orvast

ha huzamosabb ideig fog vérezni akkor kress fel egy orvast
én mikor elvesztettem, nekem is szintén nagyon fájt, és 3 napig tartott a vérzésem.
dugj fel magadnak egy tampont és mehetsz fürödni
A kérdező hozzászólása: köszönöm minden kommentelõnek a válaszát. sikerült megoldani a dolgot. szép napot mindenkinek:)
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére

Mit tegyek, ha kimaradt egy tabletta és másnap a párommal lefeküdtünk, majd az után vettem be a két tablettát?

A szitu: A 18. napon nem vettem be a tablettát délután, másnap délben lefeküdtünk, elment bennem többször is, majd délutáni órákban bevettem a kimaradt és az aznapi tabit.. Tegnap kellett volna megjönnie, néha a mai napon, ritkán szombaton..DE BELEÕRÜLÖK MÉG EGY ÓRA VÁRAKOZÁSBA IS!!!

Legjobb válasz: Mióta szeded a tabit? Én nekem is volt ilyen, én már másfél éve szedem és nem volt gond belõle. Melyiket szeded?

Mióta szeded a tabit? Én nekem is volt ilyen, én már másfél éve szedem és nem volt gond belõle. Melyiket szeded?
Én úgy tudom, nem szabad egyszerre kettõt bevenni, ha kimarad nem kell pótolni, hanem normálisan folytatni, és mellette kiegészítõ védekezést használni. Reméljük a legjobbakat, hogy nem lesz semmi baj.
Én vagyok az elsõ válaszoló. A Yasminellnél a betegtájékoztatóban az van, hogy kettõt egyszerre kell ilyenkor.

15 éves lány vagyok. A párommal lefeküdtem gumi nélkül, nem szedek gyógyit. Megjött a menszeszem. Azért lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!

Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!
Ne izgulj!!! Nem valószinü hogy teherbeestél!!Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet és tesztelj...Máskor meg védekezzetek!!Szedjél fogamzásgátlót az a legjobb.
gratulálni tudok csak

A parommal lefekudtunk, de sajnos kiszakadt az óvszer. Szerintetek mennyi az esélye h valami lehet?

Kivette mielőtt elment volna, és épp megvan a menstruaciom,és pisilni is elmentem utánna.. Létezik egyébként valami 72 órás fogamzásgátló vagy valami??

Legjobb válasz: Igen, létezik. Escapelle a neve. Orvos írhatja ki! Amúgy ha a mentruáció idejéhez közel van a lány, akkor kicsi a terhesség esélye.

Igen, létezik. Escapelle a neve. Orvos írhatja ki! Amúgy ha a mentruáció idejéhez közel van a lány, akkor kicsi a terhesség esélye.
Nyomás esemény utáni tablettáért! Orvos felírja, ti kiváltjátok. SOS!!!
Ha ügyeletre elmentek, ott lehet ad is az éjszakás egy szemet :D Minél elõbb vedd be, ne várj 71 órát!
Felesleges esemény utáni tabletta ha nem benned ment el és épp megvan, Annyira ajánlgatja mindenki ezt az esemény utánit, pedig rohadtul káros az egész hormon rendszered felborítja...
A kérdező hozzászólása: Hát nem bennem ment el, de akkor is lehetséges hogy valami kerult belém is azért félek...és nem csak menstruáció közelben vagyok hanem akkor voltam epp menstruacio harmadik napjában...
A kérdező hozzászólása: Hétfõ délután tudnám kivenni, az kb olyan 58 óra szeretkezéstõl számitva... az még belefér?
Még bele, de inkább elõbb.

Tegnap mikor lefekudtem a parommal, es elelvezett bennem! Azutan egy par perc utan kegyetlenul elkezdett fajni lent a hasam. Marmint a mehem, es 1, 5h. Utan mult csak el a fajdalom! Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: lehet,hogy túl mélyen volt benned a párod és megsértette a méhed.esetleg gyulladásod van.mindenképp nézesd meg magad orvossal.

lehet, hogy túl mélyen volt benned a párod és megsértette a méhed.esetleg gyulladásod van.mindenképp nézesd meg magad orvossal.
Lehet, hogy elérte a méhszájadat. Keress fel egy orvost, hogy nézze meg, mert a méhszájseb elég veszélyes és kezelni kell.
A spermiumok átfúrtak :D

Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal? ! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Bátran , az igazat, és hallgasd meg szüleid véleményét is.
Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
"8 honapja egyutt vagyok a parommal" "Nagyon szeretem ot es o is engem." "komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is." Engem meggyõztél, áldásom rátok. Szerintem a szüleidnek is ezeket hangsúlyozd ki, esetleg hozzátéve hogy legyenek olyan bûbáj kedvesek, hogy nem kényszerítenek rá hogy választanod kelljen azok között akiket a legjobban szeretsz a világon. A nemi életedet meg a továbbiakban ne osszad meg édesapáddal akár milyen jó is a kapcsolatotok. Elég rosszul esik neki az is ha tudja(nyilván nem hülye) nem kell hallania is.
Odemész a szüleidhez, és megmondod, hogy te tényleg nagyon szereted ezt a fiút, és komolyan gondoljátok. Meghogy már 8 hónapja együtt vagytok. Sokmindent ezekután már nem tehetnek. nem mondom, hogy szívük csücske lesz a fiú, de majd beletörödnek, hogy õt szereted.
tapintatosan
Minek kellett lefeküdni vele? Paráználkodtál! De ha igaz volt a vád, és a lány nem volt szûz, 5Móz. 22, 21 akkor vigyék a lányt apja házának a bejáratához, és kövezzék halálra a város férfiai, mivel gyalázatot követett el Izráelben azzal, hogy paráználkodott apja házában. Így takarítsd ki a gonoszt a magad körébõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok valami peldat ?! Mert gondoltam hogy beallitok a parommal es szemtol szembe akkor hogy megbeszeljuk .. De felek apum reakciojatol :( Ha meg elobb puhatolozok biztos nem akakr majd talalkozni vele hogy csak haggyon beken meg ilyenek :( Varom a tovabbi valaszokat !!!
A kérdező hozzászólása: varom a tovabbi segitseget hogy hogy kezdjem el a szuloknek elmeselni az egeszet ?! hogy azota megis egyutt vagyunk ?! vagy mit monddjak nekik hogy ne tiltsanak tole ? vagy hogy pozitiv benyomast keltsek ujra rola ?
A kérdező hozzászólása: 16 multam o 19 mult ... jo visoznyba vagyok a szuleimmel ! Nagyon szeretem ot es o is engem . Muszaly mostmar elmodnjam neki mert komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is. Addig keprol lattak teleofnon beszeltek vele meg amit meseltem es birtak , de miota lefekudtunk van problema :(
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem elõször a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele nem értem az ilyen szülõket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?! mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat.. de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülõi felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig õ még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
A kérdező hozzászólása: igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..." De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el ! Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is ! koszi a valasozkat es a segitseget !!
A kérdező hozzászólása: egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast .. koszi midnenkinek !!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!