Találatok a következő kifejezésre: A párommal lakunk és (67 db)

Társasházban lakunk. Ha a párom hazakísér, és NORMÁLIS hangnemben beszélgetünk egy kicsit a kapu alatt, akkor a kapu mellett lakó szomszédom jogosan küld-e el melegebb éghajlatra és fenyeget meg, hogy darabokra szed?

Illetve én feljelenthetem-e testi épségem veszélyeztetéséért?HA kihívom ilyen esetben a rend?rséget megéri-e?

Legjobb válasz: ne az õ ablaka alatt intézzétek a jövõben a pároddal a dolgokat,és senki nem fog veled üvölteni,és a rendõrség sem fog kelleni

ne az õ ablaka alatt intézzétek a jövõben a pároddal a dolgokat, és senki nem fog veled üvölteni, és a rendõrség sem fog kelleni
Vannak íratlan szabályok. Ezek közé tartozik az is, hogy ha lehetõség van rá, nem zavarom a másik ember nyugalmát.Nyáron nyitott ablaknál alszanak az emberek. Nem hiszem, hogy olyan megterhelõ lenne kicsit odébb állni. Nagyon nagy divat lett mostanában mindenért feljelentgetni a másikat.
Egyik kutya, másik eb. A másik ablaka alatt éjjel se normálisan, se halkan nem beszélgetek, tehát nem is szól rám. Ha a szomszéddal bajom van, azt meg kulturált hangnemben közlöm, nem fenyegetõzve meg hasonlók. A rendõrnek mit mondasz? Felkeltetted, mérges lett, és vigyék be az õrsre aludni? Látom, jó szomszédok vagytok. :D Az ilyen emberek ne lakjanak panelban, oda ennél sokkal több tolerancia kell.
Nehogy ne beszélgethessek már annak a társasháznak a kapujában, ahol lakom!!!! Pech, hogy neki pont ott van az ablaka, de ha nem hangos beszélgetés, viháncolás, ordibálás, akkor köze nincsen hozzá. Szard le! Ne vitatkozz vele! A rendõrséget kár hívni, ilyenért csak körberöhögnek!
A kérdező hozzászólása: Nem panel, társas ház. A kapu alatt beszélgettünk nem az õ ablaka elõtt. Az õ ablaka a kapu mellett van. Egyébként tisztelettudó vagyok, ha kiszol kulturáltan természetesen elnézést kérek és arrébb megyünk. De azzal indított hogy az anyámat szidta, majd megfenyegetett hogy csak menjek be a kapun szanalmasnak szét szed. Persze nem ilyen szavakkal tette. Én végig szinte suttogva és mosolyogtam, gondoltam nem veszem fel ezt a gusztustalan stílust. A rendõrségget azért hívnám mert életveszélyesen fenyegetett meg. Féltem bemenni a kapun, bármennyire is nyugodtan kezeltem a dolgot. Egyébként meg szerintem, ha a párom hazakísér, illik megköszönni. És nem enyelegtunk, nem hangoskodtunk. Köszönöm a válaszokat!
én már laktam pár társasházban...mindenhol vannak idióták, szard le, amit mond ;)

Párom anyjánál lakunk, velünk él párom lánya is a családjával. A párom testvérei és családjuk szinte minennap jönnek hozzánk. Mit tegyek az állandó vircsaft ellen?

A két nővére gyakran iszik és ilyenkor kötekednek, veszekednek. Én semmit nem szólhatok mivel nekem ott egy szavam sem lehet. Ha jönnek menjek el otthonról? De belegondolva akkor csak aludni mennék haza. Mi legyen?

Legjobb válasz: tessék szépen önállósodni, és elköltözni!

tessék szépen önállósodni, és elköltözni!
Érdemes lenne felvetned párodnak azt a lehetõséget, hogy keressetek egy albérletet, bár szerintem nem fog belemenni. Nekem sem volt közelezõ odaköltözni, gyanítom, nem a költözésed napján szûrted le hogy a 2 nõvér iszik, stb.
nekeD***
Hát, ez a ház a mamáé, azt enged meg amit akar. Vagy tûrtök, vagy elköltöztök, esetleg te lépsz ki a családból, ha a párod nem áll melléd.
Megszoksz, vagy megszöksz. Anyósodé a ház, ha neki jól esik vendégül látni a gyerekeit, akkor az ellen te nem tehetsz semmit.
Hát meg kell beszélni velük szépen, hogy nem kell minden nap nálatok lógniuk. Ha nem megy, akkor önálló életet kellene kezdenetek!
Ki zárta le és miért?
Gondolom, neked (mega többi lakónak) van kulcsa a házhoz. A mentösöket beengeded (lemégy egy emeletet, és kiniytod belülröl a kaput)! Ez a legtöbb helyen így van, nem pedig az a megszokott, hogy a kapun az jön be, aki éppen arra jár.
Miért akarsz bárhová is fordulni "jogilag"? Abban nincs semmi törvény-, vagy jogsértö, ha egy társasház kapuját csak a lakók tudják kinyitni kulccsal.

5 éve vagyunk együtt a párommal 2 és fél éve lakunk eggyütt 20éves lány vok elvesztetünk 2 babát és azóta megromlot a kapcsolatunk nagyon szeretjük egymást és nem bírnánk 1napot a másik jelenléte nélkül de ennyi! Mit tehetnék h jobb legyen?

Nem tudok nélküle élni!Sex is nagyon ritka és nem olyan tomboló,és odaadó mint rég! hogy kelthetném fel újra a figyelmét?

Legjobb válasz: 20 évesen miért akarsz gyereket?

20 évesen miért akarsz gyereket?
Mikor veszítettétek el a babát, ha szabad kérdezni, ergo mennyi idõ telt el azóta? Terveztek e még gyereket? vagy csak egyikõtök szeretne már? Te magad õszintén, mit gondolsz mi romlott meg? Unalmas lett az életetek? Egyhangú a szex, vagy a babák elvesztése óta csökkent? Felsorolni tudod azt , hogy miért szereted, vagy érzed azt hogy igazán szereted de pontosan nem tudod hogy miért, melyik változat? Nem e lett olyan az életetek mint egy 90 éve idõs párnak? hogy nem mentek sehová mondjuk?
ÉS ami lemaradt, hogy a párod hány évvel idõsebb?
A kérdező hozzászólása: Azért akarok gyereket mert minden vágyam egy baba és neki is attól hogy még csak 20 vagyok és egy éve vesztettük el! õ 24 éves és most õszintén leírom miért de magam sem tudom miért szeretem a szívem minden egyes dobbanásával, mert mellette minden más mielõtt kimondanám mire gondolok õ már tudja, bármit megtesz értem, ha nincs itthon alig várom hogy lássam és ha velem van fülig ér a szám.Mesébe illõ volt ez az egész míg a baba elnem ment mind ketten nagyon boldogok voltunk és vártuk, de sajnos... Próbáltam vele 1 hogy tartsunk szünetet de nem engedett el és én sem bírnék ki nélküle egy napot se!De így se jó!
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas az életünk!És õszintén nem tudom miromlott meg köztünk, sokat civakodunk mostanában minden kis apró dolgom!És igen a sex is nagyon egyhangú és igen a baba óta, nekem rajta kívül még soha nem volt senkim nem is vágyom rá!Helyre akarom hozni!
A leírtak alapján én csak azt tudom mondani, amit én ilyen esetben tennék. Igyekeznék változtatni a dolgokon...tehát ha eddig nem tetted várd otthon vacsival, meg ilyen kis apróságok, komolyan üljetek le és beszéljetek át mindent, ez a nehezebb része, de hidd el megéri.(persze összeveszés nélkül:) )A szex problémára meg csak annyit tudok mondani, ha õ nem kezdeményez abban, hogy feldobja kicsit a dolgot, akkor tedd meg te;)1000 módja van ennek:)
Az a baj, bár biztos sokan mondták már ezt nektek, hogy az ilyen nagyon fiatalon kezdõdött kapcsolatok szinte sosem tartanak örökké. Ha nem szakítanak 20 éves korukban, akkor 1-2 gyerek után majd elválnak 40 évesen, de nagyon ritka, hogy együtt maradjanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a jótanácsot! Am az én anyukám és apukám meg az õ szülei is tinédzser koruk óta eggyütt vannak!Meg teszek érte mindent hogy javuljon a kapcsolatunk!És mégegyszer köszi!

(kiskora óta sportol párom) De van nekünk 2 gyerek már, mi a 8. kerületbe lakunk . De anyukája 13. kerületbe lakik és onnan megy ki futni Margitszigetre szinte minden nap nagyon ritka ha nem megy és az engem zavar. Mit tegyek?

Le írom nektek hogy telik egy nap felkelünk reggelizünk kislányom 2 éves ö bölcsibe jár ha párom viszi el akkor már nem is jön haza ahogy be adta a bölcsibe megy is anyukájához és megy futni igen de utána már ha végez a futással nincs ideje haza jönni hozzám megy anyukájától egyenesen a munkába este 22óráig dolgozik akkor én már alszok.Ha én viszem bölcsibe amire én haza érek ö már nincs itthon mert megy futni .Alig van velem elegem van már én nekem olyan férfire vágyom aki családjával is van .Már nagyon ott tartok hogy fogom a gyerekeket és elköltözök tesómhoz ott nyugalom lenne Mindig mondja szeret nagyon én már nem hiszem el

Legjobb válasz: Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.

Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.
vigyétek együtt a bölcsibe, és menj vele te is... jó dolog a futás :)
Nehogy megfogadd az elsõ tanácsát! Nem minden férfi örül, ha a párja szajhát játszik. Az orál meg az anál nem jön be mindenkinek. Beszélgessetek el. Várd meg, míg hazajön, vagy reggel vigyétek el együtt a gyerekeket a bölcsibe.
Attól, hogy jó a szex, még nem lesz szajha az asszony.
Ha nem dolgoznál akkor húzz el dolgozni, egyrészt. Másrészt legyél egy kicsit szexibb hogy a farka haza húzza a kedves férjedet. Borotvált punci, szexis bugyi, combfix, tûsarkú, bevállalós, pucsítós asszonyka jó orális-anális-vaginális szex. Rajtad áll vagy bukik a dolog. (mindjárt le leszek pontozva, de ez is csak az igazamat bizonyítja... Fáj az igazság.)
ÚÚÚÚÚÚ, de nagyot tévedsz...
Offolok de nem bírom ki. Ha a kicsi két hónapos, akkor minek járatod a két évest bölcsibe? Nem ráérne majd anno óvodába járni? Vagy jobb ha nincs veled? Addig sincs gond vele? Más nõ elmenne dolgozni, de nem tud, mert nincs bölcsöde, ahova felvennék a kicsit, te meg otthon vagy és eldobod magadtól, csak hogy a kicsivel lehess. Szép anya vagy.
Jobb ha nincs vele a nagy, hidd el :) Látnod kéne az elsõ kérdését...
Egyébként mint mindenhez, a kapcsolat megromlásához is minimum két ember kell anyák gyöngye, szóval te is ugyanolyan hibás vagy mint a férjed.
Jaja, látnotok kéne az elsõ kérdését. Az a nem mindegy.. Kár, hogy nem tudom már hogy volt, nem tudok rákeresni.
Csak akkor is zavar, hogy bölcsibe adja a nagyot. Miért? Minek? Nem is tudom, hogy sikerült neki kilobbiznia, más anya nem adhatja bölcsibe a gyerekét, mikor otthon van, csak azért, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Minden bölcsõde 8-12X túljelentkezéssel küzd, nagyon megválogatják, hogy kinek a gyereke kerüljön be. Ez meg beadja, mert nincs kedve otthon lenni a gyerekkel. Szégyen az ilyen nõ...
A kérdező hozzászólása: Milyen anya vagyok, jó anya azért vagyok rossz anya mert a nagyobbik bölcsis?Ö nem bírja ki ha nem játszhat gyerekekkel elõbb ismerj meg aztán mond a rosszat rólam .Szüksége van neki gyerekekre ezt csak én tudom jobban .
A kérdező hozzászólása: Már 1évesen járt bölcsibe mert dolgoztam egészen 7 hónapos terhesen dolgoztam Lányom maradt a bölcsibe mért vegyem ki ha jól érzi magát ezért vagyok szégyen mert játszhat sokat bölcsibe hát az ilyen a szégyen aki nem is tud semmit a dologról és így fejezi ki magát
A kérdező hozzászólása: ELÕBB KÉRDEZ UTÁNA ÍTÉLJ :) ))ENNYI
Te meg a "kérdezz" szót írd két z-vel! Anyák gyöngye...
Nem olvastam végig, a válaszokat. Csak annyit, hogy én is a "nyóckerben" lakom és az Orczy kertbe járok futni. Van olyan szép, mint a Margitsziget. Van salakos futópálya, egy "erdei futópálya", de a kertben bárhol lehet futni. Javasold, hogy egyszer menjetek el családostól. Van játszótér és egy kis tóparti büfé, nagyon hangulatos, futás után beülhettek oda családostul.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked nem jut el az agyadig:) itt nem a szex a lényeg..odafigyelés törõdés elég néha egy ölelés.De olyan ne írjon aki nem arra válaszol amit kérdeztem Hát nem értem sok bunkó ember írogat ide én normális emberektõl várom a választ..... Köszönöm a jó válaszokat .. Beszélgetünk és remélem minden rendben lesz
A kérdező hozzászólása: A másik gyerek 2honapos kisfiu
Akkor meg pláne kapd össze magad!!!
Tedd fel a kérdést, hogy te nem futni mennél, de neked is szükséged van arra, hogy karbantartsd a lelked-ha õ a testét. Vállalja, hogy heti 2x vigyáz a babára, mikor te fodrászhoz, shoppingolni, vagy csak kirakatot nézni mégy. Fele-fele egy házaspár élete.
Mi van, nem tetszettek a múltkori kérdésedre kapott válaszok? Érdekes, most már nem írtad le olyan részletesen az esetet :) Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy próbálj meg kilépni ebbõl a kapcsolatból, mert az elõzõ kérdéseden érzõdött, hogy egyáltalán nem vagy szerelmes, ez csak egy kényszer megoldás számodra.
A kérdező hozzászólása: Hát az lesz csak eddig a gyerekek miatt próbáltam tûrni de februárba költözök tesomhoz....
Jaja én is emlékszem a múltkori kérdésedre, te vagy az, aki 21 éves, 2 gyereke van 2 apától és a futás a legnagyobb problémája. Valaki linkelje már be a kérdést.
Na igen, a gyerekek miatti tûrésed volt talán az elsõ értelmes, önzetlen tetted az életben. Eleve a második gyerek hiba volt. De mindegy, a lényeg, hogy ilyen feszült környezetben a gyerekeknek se lesz jó. Legjobb lenne, ha a tesódhoz költöznél, és megpróbálnád összeszedni magad minél elõbb. Nõj fel, menj dolgozni és próbáld kialakítani a saját életedet, állj meg a saját lábaidon. És csak ezután próbálkozz a pasikkal. Ez az egyik helyrõl ugrok a másikra módszer sosem kifizetõdõ. Ha tényleg szereted a gyerekeidet, így teszel!
Kerestem a kérdést a megválaszoltjaim közt, de nem találtam sajnos. Lehet, hogy törölték, vagy nem tudom.
Két emberen áll elsõ, nem egyen... Amúgy meg a szex nem sokat segít, ha más a probléma, de gondolom ez a csöpp agyadig nem jut el... Menj azt b*sszál, mást gondolom úgyse tudsz...
Végigolvastam a válaszokat. Inkább nem írok semmit, jó gusztustalan társaság gyûlt itt össze. Kérdezõ, ne foglalkozz velük, elég nyomorult életük lehet, ha itt élik ki magukat!

Apósom nem fogad el engem, együtt lakunk, és zsarolja a páromat. Mit tegyek? Párommal még nem házasodtunk össze, de együtt vagyunk 5 éve.

Apósom folyamatosan mérgezi a leveg?t körülöttünk, ha boldogok vagyunk, akkor próbál keresztbe tenni, mert ha ? nem boldog, akkor más se lehet az. Folyamatosan próbálja ellenem uszítani a páromat.Van több házuk, ami üresen áll, de nem ad egyet se, mert bír élni a fia nélkül. Nem ilyen n?t képzelt el a fia mellett, mint én. Mosok, f?zök (apósra, anyósra), takarítok, vasalok, kertet rendezek, mindent megcsinálok. Mit tegyek, hogy békén hagyjon minket?

Legjobb válasz: Szia! Szinte mindenben igazuk van a hozzászól oknak! Nagyon vigyázz mert el fogod szúrni az életed,és a végén depressziós leszel!Ilyen környezetbe babát ne szüljél!Mert aztán akkor jön még a java,ha unoka is lesz. Ne feled nem kell anyós,apósnak megfelelni a lényeg,hogy pároddal jól kijöjj.Egy megoldás van,mond meg párodnak,hogy te ezt így nem bírod,és szeretnél nyugalmas életet élni,ott ahol szeretnek téged.Költözzetek el.Ha szeret igazán a párod akkor megy veled,ha nem akkor nem kár érte!Apósod neked senkid,nem kell neki megfelelned!! Az ilyen ember mind õ saját magát szereti csak!Én is beleestem ugyan ebe a helyzetbe mind Te vagy most!Csak én szültem unokát is,olyan éles harc lett,hogy most perelni fog azt mondja!Babát csak úgy vállalja ha nyugodt környezetet tudsz biztosítani neki!!Szorítok neked! Szia egy édesanya

Igen!Az lenne a legjobb megoldás ha lépnél/lépnétek! Akkor jöhetne a baba is:) Boldogságba, szeretetben, és békességben:)
Egy a lényeg, éket ne tudjon közétek verni senki, és el kell költözni, mielõbb annál jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített, mert sajnos ki vagyok már idegileg. Sajnos nagyon összetett, mert párom örökölni fog egy céget az apjától(!), és nem sok pénzünk van most. Albérletbe nem tudnánk menni, talán ezért használja ki apósom a helyzetet. Nem akarom, hogy párom ne kapja meg a céget örökségként, mert az az én gyermekemnek is csak jó lenne. Apósom a céggel-tudat alatt zsarolja a párom, mert jóformán nem is látja, hogy mit tesz velem apósom. Párom is menne külön, de anyagilag még nem mehetünk.
Szia! Szinte mindenben igazuk van a hozzászól oknak! Nagyon vigyázz mert el fogod szúrni az életed, és a végén depressziós leszel!Ilyen környezetbe babát ne szüljél!Mert aztán akkor jön még a java, ha unoka is lesz. Ne feled nem kell anyós, apósnak megfelelni a lényeg, hogy pároddal jól kijöjj.Egy megoldás van, mond meg párodnak, hogy te ezt így nem bírod, és szeretnél nyugalmas életet élni, ott ahol szeretnek téged.Költözzetek el.Ha szeret igazán a párod akkor megy veled, ha nem akkor nem kár érte!Apósod neked senkid, nem kell neki megfelelned!! Az ilyen ember mind õ saját magát szereti csak!Én is beleestem ugyan ebe a helyzetbe mind Te vagy most!Csak én szültem unokát is, olyan éles harc lett, hogy most perelni fog azt mondja!Babát csak úgy vállalja ha nyugodt környezetet tudsz biztosítani neki!!Szorítok neked! Szia egy édesanya
Semmit nem tudsz tenni, azon kívül, hogy elmentek. Nem fogod tudni megváltoztatni, ha nagyon kedves vagy hozzá akkor is rossz lesz, ha veszekszel akkor is rossz. Én a párod helyében megmondanám nekik a vélemenyemet és megkérném, hogy hadd menjetek külön. Ha nem egyeznek bele, akkor is mennék, az ilyen napi szurkálódás hamar bedarál egy kapcsolatot.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nem fogadott el, nem is fog. Az, hogy segíthetne nektek különköltözni, és mégsem segít, az is bizonyítja, mennyire szereti a fiát. Mármint szerintem egy szülõnek a gyermeke boldogságának örülnie kéne, nem pedig az útjába állnia. Én ugyanígy vagyok anyóssal, de hál' Istennek nemsokára költözünk, és igaz a nulláról fogjuk kezdeni. Próbáld a párodat ráébreszteni, hogy érzelmi zsarolással az apja részérõl nem fogtok tudni közös jövõt tervezni. Ha a párod nem hajlik a költözésre, akkor sajnos sok mindent nem tudsz tenni, mint átértékeled a kapcsolatotokat. De szerintem a párod sem akarja, hogy a jövendõbeli felesége univerzális szobalányként mûködjön az apja házában, és még az életét is irányítsák. Remélem sikerrel jársz, és 6! évig voltam ebben, de mióta gyerekünk van, azóta másképp látom, és mertem a sarkamra állni, még a párommal szemben is. Most esett le neki, hogy a családi boldogsága mindennél fontosabb. Még az anyjánál is!
Szerintem is jobb ha elköltöztök, de ha lehet ne haraggal váljatok el. A kapcsolatotokat ne engedjétek szétzilálni.
A párod, hogy látja a helyzetet? Te igazán nem tudsz semmit másképp tenni, de ha a pároddal megtudod beszélni és közös nevezöre juttok akkor van megoldás. Tehát:1, ülj le a pároddal és indulatok nélkül beszéld meg a helyzetet.2, üljetek le apossal és higadtam beszéljétek meg miért ilyen és mit lát megoldásnak. 3, ezt záró jelben irom ha a párod nem áll meletted gondolkozz el a kapcsolaton. BESZÉLJÉTEK MEG A PROBLÉMÁT MERT HA MEGADBA TARTOD CSAK BOLDOGTALAN LESZEL ÉS TUTI RÁMEGY A KAPCSOLAT.
Koltozzetek el toluk, ilyen kornyezetbe nehogy babat szuljel!!! Soha nem leszel boldog. Ha a parod nem koltozne el a szuleitol, en azt is meggondolnam, hogy folytassam-e a kapcsolatot vele. Miert kellene nyelned, turnod, rosszul erezned magadat "otthon"? En nem martirkodnek, nem tennem tonkre magamat egyetlen ffi, az aposom miatt. Mar az 5 ev alatt el kellett volna mennetek es valahol mar boldogan elhetnetek a paroddal.
Nem vonjuk másik válaszolót kérdõre!Milyen jogon tennéd ezt?Nem hozzád szólt ha nem a kérdezõnek próbált segíteni!Ennyi!Kicsit tahó dolog ez szívem!
Elõzõnek: Após fog téged perelni??
Ameddig após hordja a nadrágot nálatok addig nem lesz nyugtod!!Vagy leültök vele egy kiadós beszélgetésre, vagy tönkremész miközben tûröd a modorát. Tudja õ nagyon is jól mit csinál, sajnos tudja azt is hogy a markába vagytok!De iszonyatosan önzõ, önimádó fajta apósod! Nem tudom így mi lesz veled/veletek!Nagyon sajnálom, hogy ilyen családba csöppentél!
13:57-nek: Nem akartam a másik válaszolót kérdõre vonni, csak nagyon megdöbbentem amit írt, hogy perelni akarja, és ha jól értelmeztem a válszt akkor az apósa. Nem vagyok tahó, és nem is muszáj válaszolnia, nem sértésnek szántam a kérdést!

Ha önkormányzati lakásban lakunk párommal együtt és, mind a kettőnknek ez csak az ideiglenes lakcíme, (bővebben lent)?

akkor a születend? gyermekünk az én állandó lakcímemre lesz bejelentve(?!) vagy ez ilyenkor másképpen alakul, mintha egy magánszemélyt?l bérelnénk lakást?

Legjobb válasz: A baba automatikusan az anya állandó lakcímét kapja.Mi albérletben lakunk,és a fiam is az állandó lakcímemet kapta meg.

A baba automatikusan az anya állandó lakcímét kapja.Mi albérletben lakunk, és a fiam is az állandó lakcímemet kapta meg.
De miért nem jelentkeztek be oda?
Igen, az anya állandó lakcímét kapja a gyermek.

Most szeretnék vásárolni egy hullámos papagájt és lenne pár kérdésem.1, Panel épületbe lakok és a hullámos pagagáj nemlenne túl hangos? (lehet tőle aludni) 2, Hol vásároljam Boltba vagy tenyésztőtől?

Legjobb válasz: hm.. énmég pár évvel ezelõtt vásároltam 2 db hullámos papagályt tenyésztõtõl, ha jól emlékszem fizettem értük 1000-1500 Ft-ot. Boltban szerintem drágábban jutsz hozzájuk. ÉS lehet tõlük aludni, nyugalom:) nem hangosak.

hm.. énmég pár évvel ezelõtt vásároltam 2 db hullámos papagályt tenyésztõtõl, ha jól emlékszem fizettem értük 1000-1500 Ft-ot. Boltban szerintem drágábban jutsz hozzájuk. ÉS lehet tõlük aludni, nyugalom:) nem hangosak.
Szia!Nekem egy pár van és imádom õket.Aludni lehet tõlük ugyanis éjjel õk is aludnak, már sötétedéskor csendben vannak.Nappal persze élénken csicseregnek és korán kelnek.Minden nap takarítani kell utánuk, mert eléggé szemetelnek.Ha a szomszédokat nem zavarná akkor nyugodtan vegyél.Én kisállatbörzén vettem több éve õket és nincs is annál jobb mint õket hallgatni. :)
szia nekem is volt panelba kettõ hullámos papagájom akiket nagyon szerettem csak el kellett õket adnunk mert elég hangosak voltak..:S és a szomszédok szóltak és az alvás.. hát este semmi gond sincs mert õk is alszanak de még este le kell õket takarni hogy reggel sötét legyen nekik és azt higyjék hogy még este van de nekem akkor is nagyon hangosan kiabáltak már 7 órakkor azthiszem és bármit csináltunk állandóan csak csipogtak reggel de napközbe nem nagyon.. meg nyáron a letakarással is bajok voltak mert hát meleg van meg stb. úgyhogy láttuk hogy nem jó nekik és inkább eladtuk egy kertes házba ahol nem kell letakarni és csipoghatnak egész nap.. biztos jobb nekik:) de szerintem megér egy próbát mert most nem a kedvedet akartam elvenni csak leírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segíségeteket. Már sokat utána olvastam de egy darab lessz és kifogom engedni a szombámba hagy rapkedjen. Ehez még anyit hogy menyi idõ után engedjem ki? Meg hogy mennyi ideig engedjem ki?
az elõzõ elõtti vagyok énis kiengedtem de szerintem elég korán.. mert állandóan az ablaknak repûlt úgy hogy elkezdett vérezni a csõre.. (jah és azért írok mindig egyes meg többes számban mert elsõnek csak egy volt és utána vettünk neki egy másikat hogy ha nem vagyunk itthon ne unatkozzon.) de aztán azt csináltam hogy megfogtam és kézhez szoktattam és 1-2 hét után kiengedtem és odarepûlt a vállamra(L) annyiraa jó volt:) csak tényleg elég sûrûn szarik és állandóan leszarta a függönyt aminek hát anya nagyon örült.: D nah m1 szóval szerintem elõször szoktasd kézhez és majd csak utána engedd el amikor már megbízol benne valamennyire.
A kérdező hozzászólása: Okés köszike a segítséget.

Budapesti vagyok és ott is fogok szülni de Budapesttől 200km-re Szlovákiában lakom jelenleg mert a párommal itt élünk, mert őt nagyon sok minden ide köti jelenleg. Hasonló helyzet?

Úgyértem,hogy a várandósság alatt a kórházom és orvosom 200km-re vannak t?lem...

Legjobb válasz: Nekem csak 30 km-t kell utaznom majd, de az elõzõ nagyon gyors szülés volt, remélem, beérek. Egy ismerõsöm Kolozsváron lakott, Pesten akart szülni, és a szülés elõtt pár héttel egy ismerõséhez költözött, hogy ne akkor kelljen utazni. A vizsgálatokra meg idejött pár napra.

Nekem csak 30 km-t kell utaznom majd, de az elõzõ nagyon gyors szülés volt, remélem, beérek. Egy ismerõsöm Kolozsváron lakott, Pesten akart szülni, és a szülés elõtt pár héttel egy ismerõséhez költözött, hogy ne akkor kelljen utazni. A vizsgálatokra meg idejött pár napra.
Csak annyi, hogy az ismerõse pesti volt természetesen.
A kérdező hozzászólása: kicsit megnyugodtam:)
Abszolut nem tartom logikusnak... hogy fogod megoldani, ha beindul a szülés? És ha közben gond adódik? Oda minden...A dokid, a belefektetett pénzed, az ismert környezeted, és egy ismeretlen helyen fogsz szülni ismeretlen emberek között.... Mellesleg ha Szlovákiában élsz, akkor szlovákiai vagy, és nem budapesti!...Akkor vagy budapesti, ha budapesten élsz. Én is pécsi vagyok, ott éltem 28 évet, de már Gyõr mellett élek férjemmel, ezért már gyõri vagyok és GYõrben fogok szülni, nem Pécsen....
A kérdező hozzászólása: Mivel Budapestre vagyok bejelentve lakóhely szerint és magyar állampolgár vagyok és 3 hete vagyok a páromnál Szlovákiában ezért úgy gondolom amíg nem végleges a kiköltözésem addig budapesti vagyok, és ott is fogok szülni, ahogy az elsõ hozzászóló írta a vizsgálatokra napokra feljárok a szülés elõtt jó pár héttel pedig szüleimhez költözöm h ne legyen baj.utána persze vissza Szlovákia, ott már a bab "biztonságban" lenne mert az apuka szlovák neki lenne biztosítás...így tervezem...kíváncsi lennék h van-e más is aki volt vagy van ilyen helyzetben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!