Találatok a következő kifejezésre: A párommal kiszakadt az óvszer, másnap (2 db)

A párommal szeretkeztünk, kiszakadt az óvszer, másnap vettünk gyógyszert és bevettem. Meg is jött, 4 napig volt meg. Lehetek ennek ellenére terhes?

Még most is nagyon félek, hogy terhes vagyok. . lehetek terhes?Reggelente nincsenek tüneteim csak ha rá gondolok

Legjobb válasz: Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.

Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.
Nyugi, biztos nem vagy terhes.
Nem, nem lehetsz terhes, ne félj!
Egyet értek az elõttem szólókkal.Nem lehesz terhes.

Szeretkezes vegen kiszakadt az ovszer es mar keson vettuk eszre. Elelvezett bennem a parom, azonban mar aznap is menstruaciom elotti barna folyasom volt. Masnap reggel pedig megjott normalisan a menzeszem. Eselyes hogy terhes vagyok? !

Legjobb válasz: " Az esemény utáni se csinálna mást, mint mensit. Tehát felesleges bevenni." Ez szerintem baromság. A barátnõmmel is jártunk így, kb. két hét volt a menzeszéig. Bevette, semmilyen vérzése nem volt abban a két hétben. Akkor jött meg amikor kellett.

" Az esemény utáni se csinálna mást, mint mensit. Tehát felesleges bevenni." Ez szerintem baromság. A barátnõmmel is jártunk így, kb. két hét volt a menzeszéig. Bevette, semmilyen vérzése nem volt abban a két hétben. Akkor jött meg amikor kellett.
nem kell semmi, nem leszel az, nyugi N
Az esemény utáni se csinálna mást, mint mensit. Tehát felesleges bevenni.
Nem kell bevenned semmit, ha a "baleset" utáni napon már elkezdtél menstruálni. Minek? Fizikai képtelenség, hogy teherbe estél egy abszolút nem termékeny napon...
én se véreztem, de mivel másnap megjött neki, felesleges.
Azért nem volt neki, mert már megvolt a vérzése.
esemény utánit vettél be?
Nem valoszinü. De azt deritsétek ki, hogy a párod mitöl ilyen kotonszaggato!
nem leszel terhes, nyugi.
A kérdező hozzászólása: nem sajnos. mert ugy gondoltam hogy ha megjott akk.talan igy nem lehetek allapotos. de ez mar negy napja volt.
Nagyon-nagyon-nagyon minimális az esélye. Kb. 0, 0001%.
Enis lefekudtem a baratommal és nem hasznaltunk ovszert és nekem is ugyanezek a tuneteim . De felek . Remelem nem leszek allapotos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!