Találatok a következő kifejezésre: A párommal kiszakadt az (25 db)

A kutyám kiszökik az engedélyem nélkül kiszökik mikor szólok neki hogy álljon meg! Jó tanítás lenne ha kizárnám egy pár órára?

Mikor visszajön a szaglászásból áll a kapu elõtt!

Legjobb válasz: Sétáltatni szoktad?

Sétáltatni szoktad?
A kérdező hozzászólása: Igen, de valahogy úgy megy el, hogy engem szivasson! Az utolsó pillanatban kirohan!
Hát ha eleve azért szökik hogy kint legyen, mibõl gondolod hogy jó "lecke" lenne az neki, hogy hagyod kint maradni? Ráadásul ez igen nagy felelõtlenség is, mert a kutya póráz nélkül nem flangálhat az utcán, akinek nem tetszik ez hív egy sintért és simán elviszik vagy megbüntetnek. Sétáltatni kéne normálisan és többet foglalkozni vele.
Felügyelet nélkül nem maradhat kint az utcán!! és ha elszökik és nem jön vissza?? vagy arra megy egy agresszív és erõs kóbor (másik kiszökött) kutya és megtámadja vagy széttépi? Nem egy ilyen történetet hallottam már. Vagy ha elgázolják? vagy ellopják? Lehet a kerítést kéne megeszkábálni. És megtanítani a kutyát türelemmel és következetes, hogy csak engedéllyel mehet ki. A kerítés a gyorsabb projekt :) Odaálltok a kapuhoz (eleinte hosszú póráz), nyitod a kaput, kilépsz, ha magától ki akar menni rámordulsz, jelzed, hogy csak az engedélyeddel. Aztán kihívod. Ugyanez bemenetelnél is. Úgy tudom, ehhez nem kell jutalomfalat, mert ez nem feladat, hanem a Te vezetésednek az elismerése.
Kizárni az utcára? Bakker, de okos vagy te is :P

Szeretkeztünk a párommal és sajnos megtörtént a baj. Kiszakadt az óvszer. Félek elmenni az orvoshoz, de tudom h muszáj csak érdekelne előtte hogy van valami módszer megelőzni az abortuszt, ha esetleg terhes lennék?

Esemény utáni tablettára gondoltam.. jo ötlet?

Legjobb válasz: Jónak jó, csak mondjuk nem ide kéne írogatni, hanem sietni felíratni az esemény utánit. Az ugyanis 72 órás, és minél hamarabb veszed be, annál biztosabban hat.

Jónak jó, csak mondjuk nem ide kéne írogatni, hanem sietni felíratni az esemény utánit. Az ugyanis 72 órás, és minél hamarabb veszed be, annál biztosabban hat.
Soha nem értettem ezeket az idióta kérdéseket. Komolyan itt ülsz és vársz a csodára, ahelyett, hogy elhúznál a dokihoz? Remélem tudod, hogy míg 12 órán belül 95%-ban hatásos a tabletta, 48-72. órában már csak alig 60.... Majdcsak addig sopánkodsz itt a hülyeségeden, hogy abortusz lesz a vége.
Hány éves vagy? félsz elmenni orvoshoz nem lehetsz több 15-16nál, ha ennyi vagy akkor nagyon nem kellett volna, ha idõsebb vagy akkor meg nem értem mire vársz miért nem mész dokihoz, az esemény utánit 72órásnak nevezik de minél késõbb veszed be annál kisebb az esélye, hogy hatásos, megelõzni az abortuszt tudod hogy lehet, pl nem veteted el..idióta...
Abortuszt megelõzni, ha terhes lennél? Ezt hogy gondoltad? Beveszel egy eseményutánit 6 hetes terhesen és majd jól elvetélsz tõle?! Ilyen nincs. Ha terhes vagy, akkor 3 lehetõséged van. Az egyik az abortusz. Egyébként menj minél hamarabb dokihoz. Mondjuk én biztos nem íratnék fel magamnk tablettát, csak akkor ha el is ment bennem(a legvégén vettétek észre). Ha közbe kiszakadt, észrevettétek, és folytattátok egy újjal, akkor nem paráznék rajta.
Az orvos nem fog semmit sem csinálni csak kiír neked receptre egy esemény utáni tablettát! Érdemes ilyenkor minél elöbb elmenned , mert az idõ nem neked dolgozik!Minél késõbb veszed be a tabit annál valószinübb hogy nem fog hatni !Szóval ne fecséreld az idõd!!!
csak orvos irhatja fel.. mit félsz? nem fog megenni :D
Mindenképpen el kell menned orvoshoz! De ha elõtte utána akarsz olvasni akkor a facebookon keresd meg a ne ess pánikba oldalt és számtalan információt találsz! Velem is megtörtént már sajnos ez és semmi mellékhatása nem volt az esemény utáni tablettának, mellesleg inkább mint az abortusz!
utolsónak igaza van.. elõváladéktól rohadt kicsi az esély, felesleges a tabletta.. nagyobb bajt csinal...
termékeny napjaidban voltal? hova ment a cucc?
a az esemény utáni tabletta tudtommal, lényegében megöli a megtermékenyült petesejtet ami már egy élet de az abortuszt semmiképpen mert utána 50% hogy meddõ leszel és szerintem nem jó kockáztatni
Hm.. Utolsó.. Volt abortuszom, s már a második gyermekemmel vagyok árandós. Semmi probléma nem volt velük.
a tabletta a BEÁGYAZÓDÁST akadályozza meg, nem a megtermékenyült petesejtet löki ki..... :D mellesleg meg, abortusz után is simán lehet vkinek gyereke.
Nem hinném, de néhány nap mulva csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem leszek terhes!Bizok a gyógyszerben!
Én ugyanígy jártam, de nem lettem terhes. Sõt!Ahogy számoltam akkor volt peteérésem. Mink az aktus befejeztével vettük észre, hogy elszakadt a világmárkás óvszer. Szerencse, hogy szedtem a tabit.Üdv!Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsi az esélye, hogy terhes legyek?Végülis rendesen szedem a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Eléggé félek, hogy terhes leszek!Remélem nem lesz gond
Ha így terhes lennél, szerintem mindenki leállhatna a szexel... 99, 99%, hogy nem vagy az!!! Nyugodj meg;)
A többség csak 1 módszerrel védekezik, mégsem lesz terhes. Ti 2-vel próbáltatok védekezni, amibõl 1 felmondta a szolgálatot. Tehát ott vagytok, ahol többség. Annyira vagy védve amennyire a gyógyszered védetté tesz. Az, hogy még nem ment el e barátod még nem elég védelem, mivel az erekciós cseppek, amik még elötte jelentkeznek nála is teherbe ejthetnek. Én a helyedben nem aggódnék, mivel a gyógyszert is szeded. De nagyon kicsi eséjed azért van rá, hogy terhes legyél.
Borzasztó kicsi az esélye, szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: De még nem ment el, még nem tartottunk ott!igy is lehetek terhes?
Nem hiszem, sõt.A statisztikai valószínûsége 3:100000-hez.Tehát, ha minden nõ így védekezne, akkor 100000bõl csak 3 lenne babás. Nyugodj meg!Nincs mitõl félned.Én gond nélkül használtam csak magát a tabit is 2évig, pedig volt, hogy elfelejtettem bevenni, vagy ilyesmi.(Utána babára terelúõdött a szó.)
A gyógyszerben bízhatsz! Nyugi, nem vagy terhes!
az ördög nem alszik.. 72órás!
ha szabályos a ciklusod, akkor kevés. de neked kell mérlegelni.
Az ovulációt az orgazmus is kiválthatja... Lehet, hogy egész életedben egyszer történik meg, de mi van, ha pont ez az alkalom volt az?... Én nem kockáztatnék. 20L
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek.hétfõn irány a doki.
Ha be akarod venni, akkor ne hagyd hétfõre, mert akkor már majdnem felesleges... Utolsó 24 órában már csak60%, hogy hat...
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom elõbb bevenni.de úgy számoltam hogy tegnap este 7 körül történt a dolog igy tehát a 72 óra kedden 7kor jár le.szóval szerintem hétfõn még bõven jó ha beveszem.
Van esélye , de kisebb.
igen lehetsz terhes, ha belefér a 72 órába én átgondolnám a sürgõsségi fogamzásgátlás lehetõségét. minden nap van olyan akinek kiszakad az óvszer... egyszerûen nem bírom felfogni hogy hogyan. én 5 évig védekeztem gumival és soha sem szakadt ki. egy óvszer olyan teherbíró hogy 3-4 liter vizet bele lehet engedni, kibírja. inkább lehet hogy egyszerûbb lenne azt írni hogy nem használtatok gumit.
A kérdező hozzászólása: Nem írom, mert használtunk. Nekünk sem szakakd még ki sosem.. nem tudom most mi történt.

Lefeküdtünk a párommal és kiszakadt az óvszer. Lehetek terhes?

Tudom hogy lehetek.. de itt olvasható több... Kés?bb vettük észre hogy kiszakadt, de ez már a második együttlét volt. Nem szedek fogamzásgátlót. A menzeszem elmúlásától számított 10 napba történt a "baleset" Cigizek és iszok is alkalmakként, azon az este is ittam mint a párom, ?s is cigizik,én nem kávézok és ritkán sportolok. Mennyi az esélye hogy ilyen egészségi állapot mellett lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ilyen IQ állapotban szinte 100%

Ilyen IQ állapotban szinte 100%
Az egészségi állapotod tökmindegy. Lehetsz terhes.
Dehogy mutatja, ki ostobaságot beszélnek! Az aktustól számítva minimum két hét kell, hogy elteljen, de sok kismamának csak a vérzés elmaradása után jóval lesz pozitív a teszt. A két hét az a minimum. 26/N
Sokkal kevesebb hormont kapsz a tablettától, mint magától a terhességtõl, esetleg egy nem kívánt abortusztól.
A ciklust mindig a vérzés elsõ napjától számítjuk, mert akkor kezdõdik meg a peteérés, teljesen mindegy, hogy a vérzés maga meddig tart, semmi jelentõsége, ezt kérlek tanuld meg. Nagyon úgy tûnik, hogy pont az ovulációd környékén (talán valamivel utána) történt a dolog, plusz az is ront a helyzeten, hogy második menet volt, azaz a pasid farkában szinte biztos, hogy volt egy rakás élõ spermium az elsõ orgazmusából. Szóval mindenképpen 72 órás tabi. Attól, hogy iszol, cigizel még ugyan úgy teherbe eshetsz, viszont a babának nem teszel jót vele. Egyik sem fogamzásgátló...
A kérdező hozzászólása: a terhességi teszt kimutatja 1 nap után? ugy tudom hogy nem. még 3 hét múlva se "tudja" biztosan
Szerintem mindenképp vegyél egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem múlt el. ez az elsõ nap.
szerintem esemény utáni tabletta... ha még nem mult el 3 nap
A kérdező hozzászólása: csak sok a hormon a tablettába és kicsit félek. de nincs mese.
Több, mint 50% a 10. napon.
kb pont a peteérésnél, ami azt jelenti, hogy simán lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. megyek tablettáért. csak reménykedtem benne hátha nem. de sejtettem h ilyen nincs. köszönöm
72órás...?
Ovuláció környékén tényleg lehetséges a terhesség, 72 órás tabi, ha nem akarsz gyereket. Terhességi teszt nagy baromság az elsõ pár hétben.

Az ovulációm környékén együtt voltunk a párommal, óvszert használtunk, ám szerintem nem jól helyezhettük fel, mert kiszakadt, a barátom belém ment el. Azonnal elmentem eseményutániért. Aktus után 3 óra múlva be is vettem, szerintetek nem lesz gond?

29 napos a ciklusom, és a 15. napon történt a dolog, eddig pharmatex-el védekeztünk, át akartunk térni az óvszerre. Sajnos tabit nem szedhetek. Kicsit szeretném ha megnyugtatnátok, hogy hatni fog az esemény utáni :( 21 L

Legjobb válasz: Nyugi. Okos voltál. Nem lesz gond.

Nyugi. Okos voltál. Nem lesz gond.
Remélem neked több szerencséd lesz mint nekem. Mi már évek óta használunk gumit és egyszer mégis kiszakad, igaz, mi 5 órával az aktus után vettük be a bogyót. Szerdán a doki is megállapította a terhességet. :( Nektek több szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel eléggé elkeserítettél, mert az a 2 óra sztem nem sokat számít, megkérdezhetem milyen volt a fajtája a gyógyszernek? én escapellet vettem be.
Amikor nekünk kiszakadt, akkor épp peteérésem volt, 6 óra után vettem be esemény utánit (Rigesoft) és 5 napos késéssel megjött. Nyugi, korán vetted be, semmi baj nem lesz! És ne ijedj meg ha 1 hetet késik, mert ez normális :)
Pill... én rigesoftot kaptam. Mióta szexelek azóta visszamenõleg megvan az összes mesi naptáram, abba szoktam ezt is jegyezni. Ha esetleg bezavarna akkor kalkuláljak vele.
bár nekem csalós volt, mert megjött a mesim, igaz késve. Ezért nem is gyanakodtam. Csak a biztonság kedvéért vettem vettem egy tesztet, hogy minden bajt kizárjak. És az jelezte a pozitívat. Majdnem szívinfarktust kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd csinálok énis egy tesztet a biztonság kedvéért

Párommal szeretkeztunk, kiszakadt az óvszer, a baleset után 12 órával vettem be az escapelle-t, ugye nem vagyok és nem is lehetek terhes?

hulye válaszoktol légyszi kiméljetek, igy is eléggé ki vagyok THX!!!!

Legjobb válasz: Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.

Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.
Nem hiszem, de ha kételkedsz vegyél egy terhestesztet, a jobbak már kimutatják a 2 napos terhességet is(baágyazódás után). De az ovulációs idõszaktól is függ, hogy teherbeesel e.
A kérdező hozzászólása: menstruáció után 3 nappal vagyok, szoval pont a határon az ovulálásnak
Nem nyugtathatlak meg 100%-osan. "Az egyébként létrejövõ terhességek kb. 84%-át lehet megelõzni Escapelle tabletta alkalmazásával, ha a készítményt a védekezés nélküli közösülést követõ 72 órán belül alkalmazzák." Az esély, hogy használ a tabletta folyamatosan csökken a 72 óra alatt. Mivel elég hamar bevetted, jó esély van rá, hogy nem lesz baj. De a szeretkezéstõl számított két hét múlva csinálj egy tesztet! Remélem nem lesz semmi baj!
Én peteérés idején voltam mikor ezt kellett bevennem és 22 óra múlva jutottam hozzá.De nem lett semmi baj.Most tuti nem vagy terhes, mert még az hosszabb folyamat, de nyugodj meg, nem is leszel:)
ne izgulj, nem lesz gond. okos vagy, h bevetted. legalabb nem kell idegeskedned. de ha adhatok 1 tanácsot, tisztán csak jóból, hasznaljatok mellé pharmatexet, és peteérés idején kerüljétek a szexet. az orális szex, és a petting is tud legalább olyan jó lenni :) )
én mensi után 2 nappal jártunk így..ugyanezt a gyógyszert kaptam...5 nap múlva pecsételõ, barnás vérzésem volt.A következõ mensim 2 nappal hamarabb jött meg.Semmi mellékhatása nem volt nálam, én az aktus után 6-7 órával vettem be.De nyugi nem lesz baj, ha a gyógyszi rendesen felszívódott:)
Anyám 72 órás ellenére terhes lett, úgyhogy nem 100%-os a hatás sajnos. pár nap múlva csinálj tesztet, ha (remélhetõleg) negatív, rá egy hétre ismételd meg.

A párommal szeretkeztünk, kiszakadt az óvszer, másnap vettünk gyógyszert és bevettem. Meg is jött, 4 napig volt meg. Lehetek ennek ellenére terhes?

Még most is nagyon félek, hogy terhes vagyok. . lehetek terhes?Reggelente nincsenek tüneteim csak ha rá gondolok

Legjobb válasz: Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.

Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.
Nyugi, biztos nem vagy terhes.
Nem, nem lehetsz terhes, ne félj!
Egyet értek az elõttem szólókkal.Nem lehesz terhes.
Inkább az a baj, hogy nem vártátok meg a 6 hetet, ha meg "baj" történt akkor viseld...
Igen az a baj hogy nem vártad ki a 6 hetet. Nem véletlenül mondják hogy 6 hétig tilos.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!