Találatok a következő kifejezésre: A párommal kisbabát, már elég (2 db)

A párommal szeretnénk kisbabát, már elég rég óta próbálkozunk. Van valami tuti tippetek?

Párom már vol vizsgálaton Vele minden ok.

Legjobb válasz: Ilyenkor tuti tippjei nincsennek az embernek,esetleg ötletei.Te is voltál orvosnál ugye.Egyébként szerintem nagyon sokat számit,ha az ember nem akarja olyan görcsösen.Nagyon sok ismerösömnél beigazolodott,mikor már nem görcsöltek annyira összejött.Orvosoddal is beszélhetsz,vannak más beavatkozások,még a lombik elött.Sok sikert kivánok.

Ilyenkor tuti tippjei nincsennek az embernek, esetleg ötletei.Te is voltál orvosnál ugye.Egyébként szerintem nagyon sokat számit, ha az ember nem akarja olyan görcsösen.Nagyon sok ismerösömnél beigazolodott, mikor már nem görcsöltek annyira összejött.Orvosoddal is beszélhetsz, vannak más beavatkozások, még a lombik elött.Sok sikert kivánok.
ovuteszt, mikroszkóp, hõmérõ... nem tudom milyen "praktikákat" vetettetek be eddig
A mi praktikankat egy kedves szuleszno ismerosunk javasolta: a ciklus 10. napjatol a 20. napjaig masfel-ketnaponta szeretkezni. (ciklusod elso napja ugye a menstruaciod elso napja). Az elso probalkozos honapban figyeltem a peteerest, es celiranyosan akkor voltunk egyutt, de nem sikerult elkapni. Masodik honapban vegigcsinaltuk a 10-20. nap kozotti akciokat, es terhes lettem :) 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 12 órás váltómûszakban a hõmérõzés kizárva és a 10-20. napokon való állandó szeretkezés is, mivel meglehetõsen fáradt vagyok.A mikroszkópot meg nem lehet kapni a környékünkön sehol, pedig pesti vagyok. A görcsösség meg nem jellemzõ, pusztán érdeklõdök! Fogadok, ezt olyas valaki írta akinek már van gyermeke....
neten úgy tudom meg lehet rendelni a mikroszkópot ha szeretnél; én speciel az auchan óbudában vettem a gyógyszertárban
Nem olyan irta akinek van gyereke.

Miért nem lehet egy kisbabát pár hónapos utcára, városba vinni? Sok nõ mondja, hogy elege van már a bezártságból

Akinek nincs senki segítsége az is elmegy akár pár napos babával a bevásárolni miért baj ez?És miért kell hozzászoktatni a gyereket a többi idõ sétákhoz miért nem lehet egybõl nagyobb útra menni?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk akinek nincs segítség, mi mindenhová visszük magunkkal a pici babát. Nem is jó neki ha bent van egész nap. Jót tesz nekik a levegõ.

Sokan vagyunk akinek nincs segítség, mi mindenhová visszük magunkkal a pici babát. Nem is jó neki ha bent van egész nap. Jót tesz nekik a levegõ.
nyilván az esély nagy rá, de nem biztos. :) a lényeg, hogy fokozatosan szoktasd a kinti világhoz fõleg ilyenkor, télvíz idején. :) A hivatalos ügyeket, meg ha te nem kellesz hozzá személy szerint (pl csekk befizetés), akkor azt anyud vagy párod simán megteheti neked, vagy akár barátnõd is, munkába menet, vagy jövet.
Az én két lányom júliusi, hazajöttünk, és már másnap mentünk sétálni. De elõször csak 10 percre, aztán egyre többet. Gondolj bele, eddig teljesen védett, zárt helyen volt, meg kell neki szokni még a levegõt is. Fokozatosan kell hozzászoktatni a sétához, meg az emberekhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt nem tudtam.És mi az az idõ ameddig nem ajánlatos emberek közé vinni?Ha valakinek nincs segítsége és muszáj a babát vinni emberek közé(hivatalos, dolog meg egyebek) akkor biztos, hogy elkaphat betegséget vagy csak esély van rá?
Igen, az a másik amit a 6. írt. A május végi gyerekemet már elég hamar kivittem, de a decemberit nem, mert mindenhol taknyos emberek köpködték a bacijaikat.
A pár napos babához jár egy anyuka, akibõl dõl a tej, fáj az izéje vagy a gátsebe, részletekben aludt pár órácskát és az agyát elborították a hormonok. A pár napos babának meg nincs ritmusa, egy pár hetesnél-hónaposnál tudod, hogy ha mondjuk 11-kor evett akkor bealszik és 3-ig fel sem ébred, tehát nyugodtan tudsz vásárolni. A pár napos babánál még nem tudod, hogy 10 perc múlva nem fog üvölteni mint a sakál a hasfájása miatt.
Mert egy pár napos babának az immunrendszere még nem állt fel. Kisfiam novemberben született, eleinte csak a teraszra vittem levegõzni, pár hetesen mentünk elõször sétálni az utcára. Hogy miért? Nem akartam a megfázós szezonban emberek közé vinni, hogy elkapja a bacikat. Egy bevásárló központ még rosszabb, az még zárt is, légkondival. De te nyugodtan viheted majd a kórházból hazafelé menet a gyereked bevásárolni :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi pár napos babát akartam írni.csak mert hallani több helyen , hogy egész nap otthon vannak ne mehetnek sehova mert kicsi a gyerek a párja megy el vásárolni.És, hogy miért kell akár pár napos babával is otthon ülni.Ugyan úgy lehet menni intézni a dolgokat mint eddig csak a bab is ott van.
Mert 2 hónaposan kapja meg az elsõ nagyobb oltáscsomagot. Elõtte védtelen.
Valaki beszólt, vagy mi? Mert én is kimentem a pár hónapos gyerekkel, mások is... Nem értem miért lenne ez probléma.
Ez attól is függ szerintem, hogy mikori születésû a baba. A kisfiam februári, hideg volt. Így csak 3 hetesen vittem ki egy kicsit a teraszra. Elõtte szellõztetés közben levegõzött pár percet a szobában. 4 hetesen volt az elsõ nagy utunk a védõnénihez. Onnantól naponta sétáltunk akár 2x is, kivéve ha nagyon hideg, esõ, vagy nyálkás, ködös idõ volt. Ha nyári/tavaszi lett volna kivittem volna már 2 hetes korában.
Amíg nincs az embernek gyereke, addig azt hiszi, hogy minden ugyan olyan lesz csak tol maga elõtt egy babát :-D Pedig a szülés után kezdõdik az élet 2.0 :-) Akkor jön rá az ember, hogy mennyi aggódni való van, lásd amit 6- os is írt es akkor még egy "egyszerû" elindulás sem olyan mint korábban melyik taskahoz melyik cipõ es szajfeny illik es mar megyünk is :-) Egy kicsit minden körülményesebb, de szebb is! Nem egyszerû kell idõ mire az ember rutinos lesz es elvezi a "kimozdulast"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!