Találatok a következő kifejezésre: A párommal kisbabát, (125 db)

A párommal kisbabát szeretnénk, év eleje óta próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül, ami egyre inkább elszomorít. Próbálok nem "rágörcsölni", de nem megy, ráadásul vannak problémák (lent) . Mit tehetnék?

Sajnos alapban negatív beállítottságú ember vagyok, de ráadásul van pár dolog amivel csak még nehezebbé válik. Nekem 29 évesen els? baba lenne, de a páromnak már van egy 6 éves kisfia és én én próbálok megküzdeni az érzéssel, hogy nem velem fogja átélni a várandósság, a szülés, az "els? gyerek" csodáját.

Legjobb válasz: Év eleje óta 5 hónap telt el ez még nem olyan sok idõ, próbálkozzatok tovább. A párod pedig Téged választott, ne foglalkozz a másik nõvel csak kettõtökkel, és azzal se foglalkozz hogy mit mondanak mások. Most csak saját magad legyen a fontos, és a leendõ babóca.

Év eleje óta 5 hónap telt el ez még nem olyan sok idõ, próbálkozzatok tovább. A párod pedig Téged választott, ne foglalkozz a másik nõvel csak kettõtökkel, és azzal se foglalkozz hogy mit mondanak mások. Most csak saját magad legyen a fontos, és a leendõ babóca.
Szia! Nem irigyellek! Nehéz lehet. De az biztos, h. a babának a legnagyobb ellensége a stressz! Próbálj a párodban maximálisan megbízni, és ha mindketten ugyanazt akarjátok, hisztek benne és nem görcsöltök rajta, hidd el, sikerülni fog. Az exet meg próbáld olyan formában figyelmen kívül hagyni, h. ne tudjon az életetekbe beleszólni, legalábbis nem mutasd. Ez tényleg csak és kizárólag kettõtökrõl szól, és hidd el, ha megfogan a közös gyermek, ugyanolyan figyelemmel lesz felétek a párod, mintha az elsõ lenne, ha igazán szeret, biztos így lesz. Ne légy féltékeny az elsõ gyerekére (vagy legalábbis ne látszódjon, de próbáld is leküzdeni). sok sikert és boldogságot kívánok nektek!
Szerintem ne foglalkozz senkivel a párodon kívûl! Tudom, könnyû ezt mondani. Szerintem az lenne a legjobb ha elmennétek kettesben nyaralni (akár itt magyarországon is) legalább 2 hétre belekalkulálva azt, hogy mikor van pé-ed. Nyugodt lenne akörnyezet és csak egymásra figyelnétek! Én a te helyedben minimálisra próbálnám csökkenteni annak az esélyét, hogy az ex-el vagy párod anyjával találkozz ha megoldható ez a dolog és legalább ez miatt sem idegesítenéd magad! Próbálj kiiktatni minden idegesítõ, zavaró tényezõt az életedbõl amit csak lehet!!!!!! Szorítok neked!!!
szia hát nemkönnyü neked. de tényleg azért 5 honap nemsok idõ! nemkell félni öszefog jönni. én pl. 18honapja probálkozom a gyerekkel és még semmi. most meg clostit irt a doki és most van is peteérésem és most a méhnyálkahártyám vékony. szoival elég szar érzés. ne izgulj nemsokára öszejön a baba és az anyosod is megfog változni veled. és szerintem azért ilyen az anyosod mert neked még nincs a fiátol babája. de ha lesz hidd el megváltozik. és ne törödj senkivel. az exe az exe és téged szeret azért van veled és nem vele. fõlegha teljesen melletted al a párod. nem kelle félni nemlesz itt semmi baj. amugy rendes a menzid?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem rendben van, 27-28 napos ciklusaim vannak, bár az utóbbi két alkalommal szinte alig volt "valami". De állítólag ez is megeshet... Hõmérõzést is próbáltam már, de attól csak még jobban stresszeltem magam, így abbahagytam.
a legbisztosabb ha csak a nyálkát nézed. és ha van akkor irány az ágy. vagy 2 naponta szeretkezni és nemkell figyelni se semmit.
Én ugyanebben a helyzetben vagyok , csak nálunk nem 1 gyermeke van a páromnak, hanem 3 (!). Mindegyik az anyjuknál van, de azokat a kérdéseket mint Te, én is soxor feltettem már magamnak. Lehet, hogy ezért nem jön össze? Ne kenõdj el, mi 10 hónapja próbálkozunk és ma megint megjött....Pedig peteéréskor (is) vagyunk együtt. Aki nincs ugyanilyen helyzetben nem értheti meg teljes mélységében azokat a kétségeket idegeskedéseket, amik pl. az exszel való egyeztetésekkel járnak. Ha gondolod írj privit. Túl lehet ezt élni, és igaz az hogy a párunk minket választott és ez a lényeg. Ugyanakkor olykor tényleg egy csomó bizonytalansági tényezõ van. Én már voltam hormonvizsgálaton, uh-on, szûrésen, a páromat is vizsgálták, minden oké, mégsem sikerült eddig.
Honnan tudjuk? Csinálj tesztet! Nem látunk beléd!
teszt??????
Lehetsz!Vegyél tesztet...

Szeretnénk már a párommal kisbabát, emiatt voltam nőgyógyásznál! Megnéznétek az eredményemet? Szerintetek jók?

Feltárás:negatív kolposcopia:ép hám Cytológia:N/254 Vv/Rv:kis tömött ut. afv-ben.szab.körny Szerintetek jók ezek az eredmények???

Legjobb válasz: Nincs semmi bajod.:)

Nincs semmi bajod.:)

A párommal kisbabát szeretnénk. Hogyan is müködik ez az egész?

Mivel mèg kissè tàjèkozatalanok vagyunk szeretnèk tanàcsot kèrni.

Legjobb válasz: Pontosan mire lennél kíváncsi? Hát elõször is szeressétek egymást olyan gyakran és annyiszor ahányszor csak jól esik. Ha kicsit rá akarsz segíteni a dolgokra, akkor LH teszttel megtudod nézni, hogy mikor van peteérésed, és akkor mindent bele. Ha eltelik esetleg több hónap, és még mindig nincs baba, akkor se keseredj még el, nem minden egészséges párnak sikerül elsõre a baba. Van, hogy hónapok telnek el, mire sikerül. Ha fogamzásgátlót szedtél, és most hagytad abba esetleg, az is befolyásolhatja a teherbeesés lehetõségét. De ha felkészülten szeretnél belevágni, akkor legjobb, ha elmész a nõgyógyászodhoz, és csináltatsz vele egy általános vizsgálatot (rákszûrés, UH), és elmondod neki, hogy babát szeretnétek. Biztosan adni fog hasznos tanácsokat neked. Én így csináltam, mielõtt belevágtunk volna, elõtte elmentem a dokihoz, hogy rendben vagyok e. Azóta sajnos még nincs babánk, de nálam a fogamzásgátló zavart be. Remélem segítettem picit! Sok sikert!

Pontosan mire lennél kíváncsi? Hát elõször is szeressétek egymást olyan gyakran és annyiszor ahányszor csak jól esik. Ha kicsit rá akarsz segíteni a dolgokra, akkor LH teszttel megtudod nézni, hogy mikor van peteérésed, és akkor mindent bele. Ha eltelik esetleg több hónap, és még mindig nincs baba, akkor se keseredj még el, nem minden egészséges párnak sikerül elsõre a baba. Van, hogy hónapok telnek el, mire sikerül. Ha fogamzásgátlót szedtél, és most hagytad abba esetleg, az is befolyásolhatja a teherbeesés lehetõségét. De ha felkészülten szeretnél belevágni, akkor legjobb, ha elmész a nõgyógyászodhoz, és csináltatsz vele egy általános vizsgálatot (rákszûrés, UH), és elmondod neki, hogy babát szeretnétek. Biztosan adni fog hasznos tanácsokat neked. Én így csináltam, mielõtt belevágtunk volna, elõtte elmentem a dokihoz, hogy rendben vagyok e. Azóta sajnos még nincs babánk, de nálam a fogamzásgátló zavart be. Remélem segítettem picit! Sok sikert!
Egyet értek az elõttem szoloval!!Még anyitt mondanék hozzá ami szerintem a legfontossab!!SOHA NE GÖRCSÖRJ ÉS NE SZORONGJ mert ez is befolyásolhatja a teherbe esést!Hajrá!

Sajnos agusztusban nem volt meg a menstruáciom. és szeptember04. - én megjött. A párommal kisbabát akarunk. és augusztusban pecsételö vérzésem is volt 2 napig. Mikor van alegközelebbi peteérésem?

Legjobb válasz: Kicsit fogékony, esély lányra:2013.09.15. Közepesen fogékony, esély fiúra:2013.09.16. Nagyon fogékony, esély fiúra:2013.09.17. Ovuláció:2013.09.18. Elsõ terhességi teszt:2013.09.28. Következõ menstruációs ciklus:2013.10.02.

Kicsit fogékony, esély lányra:2013.09.15. Közepesen fogékony, esély fiúra:2013.09.16. Nagyon fogékony, esély fiúra:2013.09.17. Ovuláció:2013.09.18. Elsõ terhességi teszt:2013.09.28. Következõ menstruációs ciklus:2013.10.02.
Ennyibõl LEHETETLEN megmondani. Az elsõ által leírt menetrend is csak a 28 napos tankönyvi (elméleti) ciklusra vonatkozik. Kicsit olvass utána a témának, ha már ennyire tervezni akarsz.

Szerintetek? Számított pé-m napján és előtte 3 nap együtt voltunk a párommal, kisbabát szeretnénk. Pé-m után 4 napig nagyon fájt az alhasam, mintha meg akarna jönni.

Néha mintha le akart volna szakadni. Normális volt ez? Korábban sosem volt ilyen pém.Azóta bőséges krémes folyás, fájás elmúlt.Nem várom 24-ére, még 1hét

Legjobb válasz: PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.

PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudom, hogy a beágyazódás késõbb van. csak megijedtem hátha valami más bajom van. reménykedünk, hogy sikerült:)
Szerintem késõbb volt a peteérésed. Nekem akkor szokott fájni a hasam, ha peteérésem van, és nem utána. Mivel nézted meg? Vagy csak számolás alapján?
A kérdező hozzászólása: ciklus.hu, hõmérõzés, nyák-ezeket néztem. De ez nem olyan kis fájdalom volt, mint amit írnak, hogy pé-kor érezhetõ kis rövid fájdalom. Ma estére már a mellem is ég....remélem...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket!
Utolsó válaszoló vagyok. Nekem egész úgy szokott fájni, mint mikor megjön. Csak nem középen, hanem kicsit kétoldalt. :) Szorítok, hogy ne ez legyen, hanem beágyazódás! :D
Te érted a kérdést???
Hát mivel semmiz nem tudunk se a családodról, se a helyzetrõl, ezért erre nehezen lehet válaszolni... nem gondolod?
elég funny kérdés.
A kérdező hozzászólása: Rokonaink és családunk, mint mondana, ha a párom terhes lenne?
Már megbocsáss, de nem te vagy a bolygón élõ legmegfelelõbb illetõ arra, hogy pontos választ tudj adni erre a kérdésre? Honnan tudnám ÉN, hogy a te rokonaid mit gondolnának. Azt sem tudom te ki vagy.
:) Nem tudom. Ha 16-18 évesek vagy még tanultok fõsuli akkor azt mondanák jajjdejó! De de de! Azt gondolnák felelõtlen idióták.
Mármint, hogy nem tõled? Gáz. Tõled, az is gáz, bár kicsit kevésbé.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és szeretnénk a párommal kisbabát. A mensesem rendszeres és normális. A peteérésemkor vérzés jelentkezett. Kicsit megijedtem, mert erős alhasi fájdalmam is volt és van azóta is. Ilyen még nem történt velem. Szeretném meg

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és szeretnénk a párommal kisbabát. A mensesem rendszeres és normális. A peteérésemkor vérzés jelentkezett. Kicsit megijedtem, mert erős alhasi fájdalmam is volt és van azóta is. Ilyen még nem történt velem. Szeretném megkérdezni, hogy normális-e ez az állapot? Lehet, hogy már nem vagyok egyedül? Válaszát nagyon köszönöm. Üdvözlettel Ciara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünet alapján nem valószínű, hogy probléma lenne, de természetesen ennél pontosabbat csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünet alapján nem valószínű, hogy probléma lenne, de természetesen ennél pontosabbat csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és szeretnénk a párommal kisbabát. A mensesem rendszeres és normális. A peteérésemkor vérzés jelentkezett. Kicsit megijedtem, mert erős alhasi fájdalmam is volt és van azóta is. Ilyen még nem történt velem. Szeretném meg

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és szeretnénk a párommal kisbabát. A mensesem rendszeres és normális. A peteérésemkor vérzés jelentkezett. Kicsit megijedtem, mert erős alhasi fájdalmam is volt és van azóta is. Ilyen még nem történt velem. Szeretném megkérdezni, hogy normális-e ez az állapot? Lehet, hogy már nem vagyok egyedül? Válaszát nagyon köszönöm. Üdvözlettel Ciara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünet alapján nem valószínű, hogy probléma lenne, de természetesen ennél pontosabbat csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünet alapján nem valószínű, hogy probléma lenne, de természetesen ennél pontosabbat csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Május 10-én szünt meg a munkaviszonyom 3év után. De aMunk. Központba csak 12-én jutottam el. Akkor regisztráltak. A párommal kisbabát szeretnénk. Ha most teherbe esnék kaphatnék Gyedet? Nemtudom neme baj, hogy az az 1 nap kimaradt?

Egyébként most felvettek egy tanfolyamra,amit a munkaügyi indít.Nemtudom,hogy ez munkaviszonynak számít-e?És ha ezalatt teherbe esek kaphatnék-e Gyedet és mennyit?

Legjobb válasz: Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.

Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm sokat segítettél
Én csak az 1 napra tudok reagálni. Ha két munkahely között is eltelik 30 nap, az sem baj, mert az elõzõ munkahely után még 30 napig biztosított vagy. Tehát felmondasz dec. 1-én, de csak dec 30-án lesz új munkahelyed, akkor jó vagy tb-ügyileg. Gondolom így van a munkahely és a munkanélküliség között is. A többire én nem tudom a választ.
Szia! AZ átfutási idõ 30 nap, tehát az a két nap nem gond. A munkanélküli alatt a biztosítottságod nem szûnik meg, mert nem jogvesztõ, tehát ha ez alatt szülsz akkor jogosult vagy tgyásra, gyedre ha a maradék feltételek is teljesülnek. Ha lejár a munkanélkülid és 42 napon belül szülsz akkor pedig passzív jogon jár a tgyás.
Elõzõ vagyok, bocsi elfelejtettem az elõbb írni, hogy nézd meg ha most teherbe esnél mikor jár le a munkanélkülid, viszont a szülés várható idõpontjához adj 2 hetet és abból vond vissza a 42 napot!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt mondták, hogy csak 3 hónapig kapom a munkanélkülit.Amibõl most van az elsõ.Utánna talán vmi segély.De mivel hétfõtõl kezdem a munkanélküli által támogatott tanfolyamot, ami 8 hónapig tart, így a még felmaradt 2 hónap munkanélküli kitolódik a tanfolyam utánra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!