Találatok a következő kifejezésre: A párommal közösüléssel voltunk együtt, (2 db)

ti nem vagytok normálisak ...
Állítsuk meg a népességfogyást!
én a helyedben már elmentem volna nõgyógyászhoz...van egy ismerõsöm õ már 4 hónapos terhes volt de még mindig menstruált, semmilyen tünetet nem tapasztalt az 5. hónapig
Mi 2 évig így védekeztünk, de házasok voltunk már, és megtartottuk volna a babát, ha mégis becsúszik. Mikor szerettünk volna, 2. hónapban összejött. Szerintem vegyél egy tesztet, mikor itt lenne az ideje a mensidnek. Ha még nem szeretnétek gyereket , térjetek át biztonságosabb módszerre!

A párommal megszakított közösüléssel voltunk együtt, kezére került a sperma, majd a vaginámba nyúlt. Nem bánnám, ha babánk lenne, de így van rá esély hogy teherbe eshetek?

Egyébként pont a peteérésem körül történt.

Legjobb válasz: szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :))

szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :) )
Hát van rá esély!De kevesebb mintha benned ment volna el!Mivel kevesebb sperma jutott így a szervezetetbe!De elég akár egy élénk sperma is!:-)
Szerintem is lehetsz. De ha nem bánnátok, hogy terhes lennél miért megszakított közösülést alkalmaztok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!