Találatok a következő kifejezésre: A párommal közösüléssel voltunk (3 db)

Óvatosan szexeljetek! Valószínûleg túl nagy hozzád a párod intim mérete.
Igen, nyilván azt érzed. Igen, másnak is van ilyen problémája. Nekem fõleg kutyapózban jött elõ, nagyobb méretû pasival. Szóval szerintem érdemes nem ilyen pózokban csinálni, ha már fáj...
Hatalmas a párod szerszáma az a baj (bár közel sem akkora mint az enyém)
Nekem egy éven keresztül volt ugyan ez a problémám. Orvostól orvosig jártam, és nem találtak semmit. Ezért én is a beleimre gyanakodtam. A párom pedig, teljesen átlagos volt (talán inkább átlagon aluli)... Láttam a tv-ben, hogy pszichés alapon is elõfordul ugyan ez. Szakítottunk az akkori barátommal, és pár hónapra rá összejöttem egy másikkal, aki meg átlagon jóval felüli volt, de semmilyen fájdalmat nem éreztem. magamon is meglepõdtem, és jobban utána néztem a dolognak. Sokan írják, hogy pszichés alapon éreztek fájdalmat. Önmagában ez furcsa, és kicsit hihetetlen dolog, de sokszor nincs más magyarázat
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, hogy néha székelés elõtt is érzem, csak enyhébben
A kérdező hozzászólása: Pszichés? ez elég fura, mondjuk többször elõfordult már, hogy annyira szúrt, hogy abba kellett hagyni a szexet. Szeretem a páromat és nem akarom, hogy kellemetlenül érezze magát, ez ellen a szúrás ellen mit lehetne tenni?
Exekkel volt ilyen, ha kutyapózban csináltuk az elején. Kezdjetek más pózokban, hogy a hüvelyed tudjon alkalmazkodni. Akkor is fáj, mikor õ utánnad élvez el?
A kérdező hozzászólása: akkor is, de egyébként szinte mind egy milyen pózban, ha 1x elkezd fájni akkor mindenképp abba kell hagyni mert elviselhetetlen :/
ti nem vagytok normálisak ...
Állítsuk meg a népességfogyást!
én a helyedben már elmentem volna nõgyógyászhoz...van egy ismerõsöm õ már 4 hónapos terhes volt de még mindig menstruált, semmilyen tünetet nem tapasztalt az 5. hónapig
Mi 2 évig így védekeztünk, de házasok voltunk már, és megtartottuk volna a babát, ha mégis becsúszik. Mikor szerettünk volna, 2. hónapban összejött. Szerintem vegyél egy tesztet, mikor itt lenne az ideje a mensidnek. Ha még nem szeretnétek gyereket , térjetek át biztonságosabb módszerre!

A párommal megszakított közösüléssel voltunk együtt, kezére került a sperma, majd a vaginámba nyúlt. Nem bánnám, ha babánk lenne, de így van rá esély hogy teherbe eshetek?

Egyébként pont a peteérésem körül történt.

Legjobb válasz: szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :))

szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :) )
Hát van rá esély!De kevesebb mintha benned ment volna el!Mivel kevesebb sperma jutott így a szervezetetbe!De elég akár egy élénk sperma is!:-)
Szerintem is lehetsz. De ha nem bánnátok, hogy terhes lennél miért megszakított közösülést alkalmaztok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!