Találatok a következő kifejezésre: A párommal hónapja vagyunk (523 db)

Mit tehetnék még? A párommal pár hónapja vagyunk csak együtt, de nem lehet megbeszélni vele semmit.

Bármin vitázunk, vagy bánt valami, rosszul esik, mindig egyből támad, felemeli a hangját, ordít, indulatos.Mindig az lesz a vége, hogy én érzem magam rosszul, és ő a megbántott.Bárhogy próbálom, nem tudom rávezetni arra hogy nem így kellene.Úgy érzem lassan kudarcot vallok.Már mindent megpróbáltam,magyarázni, szép szóval elbeszélgetni, sajnos én is ordítottam már, de nem használ semmi, csőlátása van még mindig.Mindenben.

Legjobb válasz: Szakíts. Felesleges olyan emberrel lenned, aki pár hónap után már így viselkedik, kutyából pedig nem lesz szalonna.

Szakíts. Felesleges olyan emberrel lenned, aki pár hónap után már így viselkedik, kutyából pedig nem lesz szalonna.
Picit azért részletezhetnéd... Mik voltak a viták okai???
Nem kell ezt részletezni. Olyan emberrel, aki mindig úgy húzza ki magát a vitából, mint a megbántott kis bárányka, nem lehet kapcsolatot építeni. Szakíts vele addig, most, míg nem köt hozzá annyi emlék és szál.
Én azért kíváncsi vagyok... Mert három változat van... Az egyik félé, a másik félé, és az igazság... Ez a leírás pedig túl egyoldalú...
aki ordítozik velem, attól menekülnék. Mi lesz késõbb, leüt?
Így már minden világos, és érthetõ... Hagyd ott... Nem tudok mást mondani...
Kérlek hagyd el, egy percig se gondolkodj!!!!!! Ez az ember nem szeret csak kell, hogy legyen ott valaki ..néha...beteg ember..nem jelentesz neki semmit , mert akkor pornó helyett hozzád bújna meg egyáltalán..gondolkodj már a vak is látja semmibe nem néz.Egy párkapcsolat nem ilyen.ÍRJ privit pszichológus vagyok, szívesen segítek.

Ismertek olyan párt akik szakítottak és rá pár hónapra vagy akár évre újra összejöttek és most működik a kapcsolatuk? Jobb lett a kapcsolatuk vagy semmi nem változott?

Legjobb válasz: Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).

Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).
Én 8 évig voltam az exemmel se veled se nélküled kapcsolatban. Volt amikor 1 évig külön voltunk, neki is, nekem is lett kapcsolatom, aztán azoknak vége szakadt és újra összejöttünk. Eleinte minden jobb lett, késõbb meg ugyanolyan unalmas, semerre nem tartó. Akkoriban azt hittem, ez életem végéig így lesz, hogy hol külön, hol együtt. De nem! Jött nekem a nagy Õ, szakítottam, összekerültünk a mostani, és remélem utolsó párommal. 3 éves a fiunk. Nem jó ez az "újrakezdõsdi", legalábbis az én tapasztalataim alapján.
Nem nem ismerek olyat ahol jó vége lett a kibékülésnek, vagy újbóli összejövésnek, én 4 után szakítottam, aztán 2 év után újra összejöttünk, 7 év után vége lett, és nem volt jobb a kapcsolat mint elõtte.Meg is csalt.
Én egy exemmel összejöttem újra fél év után, még 3 évig voltunk együtt majd szétmentünk. Ismerõs 8 évet pazarolt el így az életébõl. Egy barátnõmnél viszont rövid szakítás után újra összejöttek és együtt is maradtak, most várják második babájukat.
Igen, a szüleimet. :) Nem tudom pontosan, mi volt az oka, hogy pár hónap járás után szakítottak, de aztán valahogy újra egymásra találtak, és 29 éve élnek kiegyensúlyozott házasságban.
Én ismerek olyan párt. 6 hónapig nem voltak együtt.van egy kislányuk.Elég csúnyán váltak el és utána is sokszor veszekedtek mikor az apuka ment a kislányért de aztán ahogy telt az idõ ezek elmúltak.Egy nap a kislány aki akkor 5!éves volt azt mondta nekik, hogy most üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat én elmegyek a mamához.:) Akkor békültek ki.Ennek 7 éve.És jól megvannak.Mondjuk ott a pasi kicsit papucs.:)
Igaz csak félig-meddig szakítás volt, a férjem(akkor még csak barátom) és én...Egy hónapra elköltöztem itthonról, kibékültünk és rá pár hónapra összeházasodtunk. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint elõtte. Mi az alatt az idõ alatt átgondoltuk, hogy mit és hogyan akarunk tovább, nekünk ez volt, ami ráébresztett, hogy nekünk valójában együtt a helyünk.
6 év járás után ismerõsömék szétmentek egy évre kb, de aztán újra összejöttek, mert nem bírták egymás nélkül. Már járnak 2 éve megint, jobb mint régen, mert ami régen rossz volt kijavították úgymond. Most házasodtak össze augusztusban :)
nem lesz jobb, hidd el. felesleges áltatni magad. mi 7 évet voltunk együtt, fél évre szétmentünk, majd újra összejöttünk, volt még 1 csodás évünk, majd elõjöttek ugyanazok a problémák, és újra szétmentünk. most újra próbálkozik, de kösz nem, több évet már nem pazarlok el. te se tedd. felmelegítve csak a káposzta jó ;)
Mi is így voltunk, jártunk, szakítottunk, fél év szünet, megint összejöttünk, pár év járás, eljegyzés, házasság, gyerekek, és azt mondom, akkor, tiniként az a fél év inkább segített elgondolkodni. Imádjuk egymást :)
Az én szüleim is kb. 8 év házasság után szétváltak, de aztán újra összejöttek. Azóta is boldogan élnek (már kb. 15 éve). De õk a szétvált szakaszban is kulturáltan viselkedtek - apa például mindenféle bírósági végzés nélkül is fizetett "gyerektartást".

Pár hónapja vagyok együtt a párommal, aki mielőtt összejöttünk külföldön volt és nem igazán volt együtt lánnyal jópár hónapig. Mikor lesz megint a régi?

Nagyon jó vele a szex, már ha bírja...ugyanis az els?nél mindig pár percre sikerül utána meg egyre tovább tart, bár néha nem. az ? állítása szerint is vissza kellett volna már rázódnia, mert eléggé sokat "gyakorlunk", de mégse tapasztalunk valami nagy változást. Lehet ez ellen tenni akármit is, vagy egyáltalán mikor lesz újra "normális"?

Legjobb válasz: nem meleg csak külföldön nem volt csaja magyarul nem szexelt senkivel

A kérdező hozzászólása: nem meleg csak külföldön nem volt csaja magyarul nem szexelt senkivel
Itass meg vele elõtte egy kis innivalót, amiben alkohol van (pl. sör, bor)... Így nem lesz annyira érzékeny, és felszabadultabb is lesz az ágyikóban:) Igaz, hogy az ital káros, meg etc baromság, hidd el, hogy jót fog tenni neki, és a teljesítményének is:) Egy idõ után már alkohol nélkül is menni fog neki hosszabb ideig is:) A másik megoldás, hogy maszturbáljon elõtte, vagy mikor masztizik, gyakorolja, hogy mikor érzi, hogy elmenne, álljon le, és mikor elmúlik az inger, folytassa... Ezt szexben is lehet gyakorolni, ha érzi, hogy el fog menni, vegye ki egy kicsit, és ha elmúlt az érzés, hogy elmegy, tegye vissza...Így el lehet nyújtani. Kellemes gyakorlatozást nektek, és remélem tudtam segíteni... 23/F
Na jo akkor oszinten , nekem miutan visszajottem , nem igazan kivantam a felesegemet , nem tudom mi okbol, de egy gyertyafenyes vacsora es egy par uveg bor visszateritett a rendes vaganyba... ido ...(MERT EZT KERTED) 3 nap>
"nem igazan volt eggyutt lannyal"?????? talan meleg?
En is ezt mondtam a felesegemnek!!
A kérdező hozzászólása: elhiszem de én mégis inkább szeretnék tanácsokat vagy valamiféle ötleteket kapni
Valószínû már stresszeli is magát, emiatt méginkább nem akar javulni a helyzet. Fel kell oldódnia rendesen. Nálam hasonló helyzetben egy kupica itóka segített, pár alkalom után már az sem kellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
katasztrófa...... hogy bírsz így élni, de tényleg?
Miért szeretnél tõle ajándékot? Persze egy virág olykor pl. jól tud esni. De én nem azért vagyok valakivel, hogy kapjak ajándékot :o
A verzió: "Kérlek vegyél nekem ajándékot!" B verzió: Azonnal hagy ott, tedd lapátra, mehet a levesbe, hogyan is képzelte ez a lúzer, hogy megtarthat egy olyan remek NÕT, mint TE ajándékok halmozása nélkül??? :)
Hát az tényleg gáz hogy se egy csoki se egy virág hónapokig. Azt se lehet mondani hogy anyagi kérdés lenne, azt meg lehet érteni ha valakinek nem áll módjában nagyobb ajándékot venni. És te szoktál venni neki valamit? (ne értsd félre hogy ezt kérdezem) Én pasi vagyok de legalább kis dolgokat veszünk egymásnak a barátnõmmel. Hülyén hangzik de én a helyedben néha adnék neki egy csokit hátha észreveszi magát.
Ha sétálgattok és látsz egy olyan dolgot, amit el tudnál képzelni ajándéknak, akkor finoman utalj a dologra. Pl.: ugye milyen jól néz ki az a..., vagy milyen cuki ez a... stb. Elõbb-utóbb le fog esni neki a dolog. Férfi létemre ilyet mondok, ejjjejjj :D.
A kérdező hozzászólása: nem azt akarom, hogy elhalmozzon ajándékokkal, de a 3 hónap alatt egy csokit sem kaptam tõle. és azért néha jólesne, ha kapnék valami kis apróságot. a nyaralásunk alatt egy fagyit nem kaptam... és ez elég rosszulesett
inkább örülj neki h van pasid ne mindig arra vágyj ami nincs:)
Gondolom olyan 12-13éves lehetsz. akkor érthetõ a hozzáállásod, bár mondjuk akkor jobb ha ajándékoztok meg egymás kezét fogjátok és ennyi.
valószínûleg nem is gondol ilyesmire hogy ajándék, azért van veled mert szeret és csak az számít neki hogy együtt legyetek , de ha említenéd neki biztosan venne

Ha kiderülne, hogy halálos beteg vagy, elmondanád a barátodnak/barátnődnek, akivel még csak pár hónapja vagy együtt, vagy inkább szakítanál más indokkal? Csak egy elméleti kérdés

Legjobb válasz: De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.

De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.
Ez sok mindentõl függ.
Senkinek nem mondanám el.
Én elmondanám, bár nem tudom, hogy ha valóban az lennék, hogy reagálnék..
Én is elmondanám. És megkérném õt, hogy ne sajnáljon, viselkedjen velem úgy, mint elõtte, mert az utolsó idõt (ha visszafordíthatatlan) ki akarnám használni még az életbõl. Én megadnám a barátomnak is az esélyt, hogy felkészüljön (ha komoly a kapcsolat) vagy el is hagyhat emiatt (ha hosszúra terveztem, úgyis mindegy lesz, ha elhagy, nem?). Ha meg csak egy kicsi esély is lenne, és mindig van szerintem, ki dönti el, hogy nincs? és küzdenék a gyógyulásért.
Igazából Nekem volt ilyen.Akkor voltam pár hónapja együtt a Párommal, elmondtam Neki, jobban megértett, mint más..a többi ember folyton felhozta, és szörnyülködött, sírt körülöttem, de Õ nem, elfelejtette Velem.De mostmár minden oké, volt azért remény.Szerintem jobb az õszinteség.De ez véleményfüggõ.:)
Utolsó vagyok, jó azért nem nagyon tartozik a "halál" kategóriába az Én esetem, de azért leírtam.

Fiziotherápiás asszisztensnek tanulok, és ez az utolsó évem. Ingyen elkezdhetnék e ebben a pár hónapban egy sima svédmasszöri tanfolyamot ami 2 hónap? (mivel még iskolába járok. és ilyenkor ingyenes, vagy nem? ! )

Legjobb válasz: Mitõl kezdhetnéd ingyen? Én nem tudom a pontos szabályokat, de a svédmasszõri tanfolyamok jellemzõen nem akkreditáltak, biztosan nem OKJ-sek, nem hiszem, hogy valaki támogatná. Szerintem inkább tanulj gyógymasszõrnek, az ugyan pénzes, de neked beszámíthatnak egy csomó mindent a tanulmányaidból, és most elég könnyen el tudnád végezni, mert egy csomó mindent már megtanultál.

Mitõl kezdhetnéd ingyen? Én nem tudom a pontos szabályokat, de a svédmasszõri tanfolyamok jellemzõen nem akkreditáltak, biztosan nem OKJ-sek, nem hiszem, hogy valaki támogatná. Szerintem inkább tanulj gyógymasszõrnek, az ugyan pénzes, de neked beszámíthatnak egy csomó mindent a tanulmányaidból, és most elég könnyen el tudnád végezni, mert egy csomó mindent már megtanultál.
Ez nagyon igaz! :) Én is gyógymasszõrnek tanulok, februárban lesz a vizsga, ami nekem már pótvizsga. :) Rengeteg tantárgyat letudhatnál, kérhetnél felmentést belõlük. Egyedül a masszázselmélet és gyakorlat kéne sztem. A többi tantárgy: Klinikum (ortopédis, belgyógyászat, bõrgyógyászat, traumatológia, reumatológia, ideggyógyászat), Fizioterápia, Elsõsegély, Anatómia. Gyógymasszõrként pedig többrétû tudásod lesz, mint svédmasszõrként!
17:06:Kapos? :-)
Az! :) Kedves Farkas család. Honnan tudtad? :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :-) és elöbb tudnám hozni a vizsgát? Mert...legkésöbb agusztus felé..kiszeretnék menni Angliába.
19:55 Gondolom, a csoporttársad voltam, onnan tudom, mikor van a pótvizsga. :-)
Nem tudom, hogy lehet elõrehozni a vizsgát. Egy ötletem van: mivel valószínûleg a teljes elmélet megvan neked a fizióról, próbáld körbejárni a képzõ cégeket, és rádumálni valamelyiket, hogy most rögtön elkezdhesd a gyakorlattal helybõl. Gyakorlatot szerezni lehet a cégek képzõhelyein, pl. tanmûhelyben, fürdõben, de nálunk volt egyéni képzési lehetõség is. Szerintem elvben nem kizárt, az a kérdés, hogy mennyire rugalmas céget találsz.
Oh, szal csoporttárs. :) Írd meg légyszi priviben, h ki vagy! :) Pussz! Szabadi Niki :)

A barátommal már voltunk együtt kb 16szor. Most azt mondtam h tartsunk kicsi szünetet pár hónap vagy ilyensmi. Emiatt meg is haragudhat?

Semmi olyan ok miatt hogy nem volt jo vagy meguntam vagy ilyensmi csak egyszrüen kicsi szünetet szeretnék tartani de csak abba.

Legjobb válasz: a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?

a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?
A kérdező hozzászólása: végülis az az oka annak hogy szünetet akartam mert elbeszélgettem anyuval..õ nem tud róla hogy már voltunk együtt és nem is merem elmondani neki.azt mondta hogy nagyon megbizik bennem és hogy nem csinálok hülyeséget mert még elér meg stb...olyan roszz érzésem volt hogy ennyire megbiznak bennem de én nem teszem azt amit õ szeretne.nem kell félreérteni nem arról van szó hogy megbántam azt amit eddig tettem, nem sõt nem bántam meg csak egyszerûen úgy éreztem hogy jót tenne 1 kis szünet.legalabb 1hónap...de lehet hogy hülyeség ez az egész....
arra még mindig nem kaptunk választ, hogy miért kell neked szünet, esetleg ha megírnád, hogy mi a probléma, amiért szünetre van szükséged, akkor meg tudnánk mondani, hogy jogos e, vagy hogy megérti e majd a fiú. ha ok nélkül csak úgy szünetet kérsz, azt nem foja megérteni
Ha jót akarsz és nem akarod a pasidat elveszíteni akkor ne, mert rossz lesz ha más csajnál keresi meg amit te nem adsz meg neki, és jogosan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ jól meggondolom, lehet h nem lesz olyan sok szünet, biztos hogy és is fogom kivánnni meg minden...
Nem értem de h birnád ki több hónapig, ha már vki él nemi életet a párjával meg minden akko tuti kivánnád te is meg minden, de ne várj több hónapot, ez naon fog rontani a kapcsitokon sztem, nem fog neki tetszeni az biztos, nekem se tetszene lány létemre a pasim azt mondaná h tartsunk szünetet, nekem ha 1-2 hetet mond már akko félnék h mit rontottam el meg minden, biztos az is felmerülne h nem kíván már vagy nem érdeklem, én is 16 vok de ha már 4 nap eltelik már belehalok h nincs vmi oan köztünk!:P Sztem ha ennyire szünetet akarsz tartani akko ne pár hónapot, hanem 1-2, me naon rosszul fog neki esni!Meg sztem te se szeretnéd ha ez miatt menni tönkre a kapcsitok és tán más lány után nézzne! Fontold azé meg:)
Akkor minek "kinzod" magadat is meg õt is ?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy nem vágyok rá!amugy 16 vok
Azt nem mondtad hogy mennyi idõsek vagytok meg stb.... ettõl is függ .... Egyébként én srác vagyok és elsõre nekem az jut eszembe hogy milyen nõi hülyeség ez... (pedig nem vagyok az a típus aki csak a szexre hajt)... egy normális párkapcsolatnak a szex is része... és ha ennyi kimarad ott már valami gyanus .. Ha van valami betegséges nyugodtan mond meg neki... mert egy idõ után el kezd gyanakodni hogy lehet hogy van neked más és azért nem vágysz rá
Akkor szakíts vele. Vagy esetleg ebszéld meg, mond el, h miért kell szünet, olyan nincs, hogy mert csak...
A kérdező hozzászólása: Jó egy kis idõ...lehet hogy nem lesz belõle pár hónap...nem félek semmitõl nincs is semmi baj csak egyszerûen kene 1 kis szünet...
lehet egy kis szünet szerintem , de pár hónap?:) az sok szerintem
Szerintem a nem csinálsz hülyeséget úgy értendõ hogy felelõségteljes vagy... azaz védekezel vagy fekszel le mindenkivel .... Egyébként ez nem olyan dolog amit annyira a szülõknek hiresztelnének :) általában látszik rajtunk :)

Pár hónap múlva szülök, a párommal nem vagyunk összeházasodva, igaz az hogy sok pénzt kell fizetni azért, hogy a nevére vegye a kicsit?

úgy hallottam,hogy ez a legújabb,hogy fizetni kell ezért is! valaki járatos a témában? mi a menete? köszi

Legjobb válasz: Nem kell :) teljesen ingyenes,és nem is egy bonyolult dolog.

Egészen pontosan 0 forintba került.
Nem kell érte fizetni csak apasági nyilatkozatott kell készíteni. Ehez kell egy igazolás az orvosodtól, hogy mennyi idõs terhes vagy mikor fogant a baba és mind a ketten el kell mennetek. A terhes kis könyv nem elég külön igazolás kell. Legalábbis nekünk igen itt fönt Pesten 2010-ben. Talán akkor kellene fizetni ha nincs ez a nyilatkozat, mert ennek hiányában automatikusan a te nevedet kapná meg a pici.
Nyugi teljesen ingyenes. Pár papír kell csak hozzá. Egy orvosi igazolás, a kiskönyved, és mindkettõtök személyije és lakcímkártyája. Nekünk nem kellett a családi állapotomról papír. Kb. 15 perc volt, utána kellett várni pár napot ameddig iktatták és telefonáltak, hogy mikor mehetünk érte.
Nem kell :) teljesen ingyenes, és nem is egy bonyolult dolog.
Mi sem vagyunk házasok, egy fillérbe sem kerül! Menjetek be az illetékes önkormányzathoz, és kb 20 perc alatt megcsinálják az apasági nyilatkozatot. Nekem elõtte ki kellett kérnem igazolást a családi állapotomról (ujjabb sorbanállás :-(
Én decemberben szültem.Engem is ezzel ijesztgettek, hogy 100 000 ft. Amúgy ingyen van nyugi.Pár papírt kell aláírni.:)
Dehogy kell!!!!Apasági nyilatkozatot kell kitöltenie a helyi polgármesteri hivatalban és ENNYI!!!!Ez 0Ft!!
Lányom 2 éves múlt, akkor még nem voltunk házasok, egy fillérbe sem került az apasági nyilatkozat. Azóta változott volna...hmmm, nem tudom.
Szia! 26-án született meg a kisfiunk, tehát friss adatok vannak. :) Valóban kell a terhesgondozást ellátó orvosodtól egy igazolás a fogantatás vélt és a szülés várható idõpontjáról. Ezzel bementünk a népesség-nyilvántartóba, ahol kellett kérjünk egy papírt hogy nem voltam ez idõ alatt kapcsolatban, házasságban. Ezzel a 2 papírral mentünk be a gyámügyi hivatalba ahol pároddal kell megjelenj, kaptok pár papírt amit alá kell írjatok közösen és kész is vagytok. Nekünk ez Budapesten semmibe sem került úgy 2 hónappal ezelõtt.
Dehogy kell!!!! Ingyenes. Januárban szültem, novemberben csináltattuk meg a papírt hozzá. Kellett az orvostól egy igazolás, amin rajta volt a szülés ideje, fogantatás dátuma, + érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya.
A nõgyógyászodtól kell egy igazolás a szülés várható idõpontjáról, (esetleg a kiskönyvet kérhetik)és ezzel be kell menni az anyakönyvi hivatalba, természetesen a párodat is vidd magaddal, mert ott apasági nyilatkozatot fognak veletek aláíratni, ennek egy példányát magaddal kell vinned a kórházba is, mert szülés elõtt kérik. Nálunk így történt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)

Lehet egy férfinek 29 évesen szexuális problémája? Barátommal pár hónapja vagyunk együtt és nem igényli igazán a szexet.

Ezt így nem mondja ki,de heti 1szer elég neki, pedig ott fekszem mellette és azon az 1 alkalmon is nagyon nehezen élvez el. Nagyon minimum 1 óra kell neki! Nem hinném, hogy máshoz jár. Elég sokat füvezik már jó pár éve, azt gondolom talán ez lehet az oka. Mit gondoltok? Kérdeztem t?le, hogy nem kíván vagy mi a gond, de a válasza az, hogy nagyon is, de mégse úgy látom. Egyébként nagyon zárkózott típus.

Legjobb válasz: Igen. Lehet az is probléma. De lehet lelki eredetû is, azt viszont csak szexuálpszichológus tudja kezelni.

Igen. Lehet az is probléma. De lehet lelki eredetû is, azt viszont csak szexuálpszichológus tudja kezelni.
Lehet, hogy te vagy túl dagadt vagy ronda, és csak azért ment bele a kapcsolatba mert ezt követelte a társadalmi protokoll 20-es éveinek a legvégén. Jó hogy akkor nem kivánja annyira a szexet. Erre nem gondoltál?? Jaaa.. hogy a férfit mindenért könnyebb okolni, a hibát másban keresni mint magunkban. Ezer bocs :D
az is lehet, hogy olyan vékony vagy, hogy azért nem kíván. vagy b*uzi
ha napi/heti rendszersséggel csinálja, az elnyomhatja a libidóját.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok dagadt és ronda! Mások véleménye szerint kifejezetten szép vagyok!!! Õ mondja pont mindig, hogy miért vagyok vele, mert sokkal jobb férfi illene hozzám, de engem ez nem érdekel. Az értelmes válaszokat, köszönöm.
"Elég sokat füvezik már jó pár éve" lírásban a válasz. Olvass utána a füvezés hatásainak!
#6-osnak igaza van, le kell állnia a füvezéssel. A zárkózottság is lehet ettõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!