Találatok a következő kifejezésre: A párommal hónapja vagyok együtt. Az (49 db)

A párommal 2, 5 hónapja vagyok együtt. Az első két hónap csodás volt abból a szempontból is, hogy szinte naponta vagy hetente biztos, hogy kaptam tőle egy kis kedves üzenetet e-mailben vagy telefonon. Miért csak az elején ilyenek a pasik?

Nagyon aranyos volt, nagyon tetszett, hogy így gondol(t) rám.

Legjobb válasz: Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.

Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.
hát nemtom...én 3 honapja vagyok a barátnömmel...de lehet hüle vagyok de ha este orákat msnezünk én akkor is lefekvéskor irok neki egy szép smst..nem mindig de elég soxor...sztem ez egy jolesö dolog a csajoknak, és nem is érzem jol magam ha ez elmarad..:)
én a barátommal lassan 1.5 éve vagyok együtt és naponta orákat msn ezünk szinte minden nap találkozunk :) és általában minden este kapok egy szép sms t:) és amikor van pénz a kártyáján napközben is! sztem ez emberfüggö:) és boldog vagyok h ilyen édes pasit sikerült kifognom:)
Csakhogy a többieknek ellentmondjak, nálunk is kb. ez a helyzet! Az elején a lehetõ legédesebb... Mindig velem lenne.. romantikus, udvarias, stbi... Mostmeg már a fele se annak, ami volt. Lehet, h tényleg emberfüggõ. De hát hivatkozhat itt elég sok mindenre, nekem is tök jól esik, mikor héba-hóba felhív. Szerintem max annyit tehetünk, ha nagyon zavar, hogy célozgatunk. És ha nagyon rosszul esik ez neked, akkor azt úgy is észrefogja venni, és nem fogja végignézni.
Az elején mi is küldtük az smst ezerrel. Egy idõ után túlléptünk ezen.Minden idõszak után ez változik. Most már örülök egy csokinak vagy ha elvisz dolgozni vagy suliba.Ezen ne akadj fel. Vegyél észre más figyelmességeket is.

Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és rákerült a sor a sexre, sajnos az első alkalommal bestresszeltem és nem volt kellő merevedése, és ez kihatott a következő alkalmakra is ahol féltem h megint bestresszelek és nem lesz merevedés. Mit tegyek?

Az el?játéknál, ölelkezésnél, söt még amikor puszilgatom a nyakát akkor is van, de amikor odakerül a sor h behelyezzem a péniszemet addigra elmúlik. Tudom h a stresszt?l van és nem mertem beszélni vele err?l. Tegnap felhozta a témát és nagyon cikinek éreztem, mondta h szeret, sajnos nem tudom h mit csináljak! Ha volt vki ilyen problémába megköszönném h leírná h hogyan oldotta meg!

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!

én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!
volt. szépen nyugodj meg, legyen önbizalmad, és ne stresszelj, ennél jobbat én se tudok mondani. bonuszként: probálj meg olyan pózt, ahol fix merevedésed lesz, nálam pl. akármilyen szétütött vagyok, a "vau-vau" póznál mindig merev.
elmúlik néhány próbálkozás után. találkoztam ilyennel. ha a lány nem gondolja, hogy ez gáz, és támogat, akkor hamarosan minden oké lesz. 34/L
hány évesek vagytok? szerintem tudj beszélni errõl a dologról vele. õ is kicsit megnyugodnak, és jobb ezt a dolgot tisztázni. vagy lehet elõször még jobban fel kéne fedezni egymás testét. ne aggódj, nincs gond, csak ne stresszelj rá ennyire.
Szerintem is beszéld meg a lánnyal. Biztos meg fogja érteni és segíteni fog neked. Egy kis gyakorlással el fog múlni. Ne idegeskedj csak próbálj megnyugodni nem lesz semmi baj.:) 15/L
Nekünk is volt ilyen gondunk, nem sikerült neki, majd emiatt ideges lett és újból nem sikerült. majd én kezdeményeztem, hogy beszéljük meg, persze nem nagyon akarta de eröltettem picit és utána nyugodtabb lett, és sikerült is :) ha olyan a kapcsolatotok a lánnyal akkor meg kell tudnotok ezt beszélni és utána minden rendben lesz sok sikert!
Szûz vagy még? És õ??
A kérdező hozzászólása: Én még az vagyok õ már nem!én 19 vagyok õ meg 20. Tegnap beszéltünk róla, megértõ volt teljesen, mondta h segítünk rajta nem tudja h de fogunk! Én abba reménykedek h így elmondtam neki, akkor menni fog!
Kérd meg, hogy segítsen olyankor szájjal, ha valamiért lelankad közben. Bár ha már nem szûz, és valóban megértõ, akkor elvileg õ is tudhatná, hogy ilyenkor "mi a dolga", és nem is szólna talán, csak csinálná.
erotikus masszázs, sztriptíz...
Egy kis szeksz?!!!
sztriptiz? bujj el vhova es o meg kell talaljon szemleyes kis kerdesekre adott valaszok alapjan.
Anal Intruder 2000. Na az biztos meglepné! :D:D:D:D:D
:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: na jó jó.. de mi az?
A kérdező hozzászólása: igazán elmondhatná valaki.
Vibrátor.
A kérdező hozzászólása: még van 10 percem, hogy ideérjen. Hogy szerezzek addig egy ilyet? Nem kérek erre választ.:D De a kérdésem továbbra is aktív.
Egyszerûen csak mond neki, hogy SZERETLEK!de azt tiszta szívbõl!
Hát nem tudom. Lehet neki jobb lesz, ha olyan emberrel veszti el akit szeret.
Na nehogy már bántani kelljen a kérdezõt, mert szûz. Ez a hozzáállás szánalmas.
semmivel se lesz jobb h eddig vártál.. hidd el..
Nem tudok egy 45 éves fejével gondolkozni (az azért mégiscsak egy másik generáció) de engem kicsit riaszt ha egy lány még szûz. 25/F
az én barátom is 25, sose volt még szûz lánnyal, és nem is akar.. mondjuk, meg is értem.. nem bántani akartalak, de tényleg mi tartott eddig??
ma 18:16 És mikor volt divat eddig megtartani? Abban a világban, amikor 16-20 évesen már férjhez mentek, és 25 évesen vénkisasszonynak számítottak? Ugyan már... Félreértés ne essék, én nem akarom piszkálni a kérdezõt, szép dolog, hogy õ megtartotta.
Te vagy az a lány aki hoxán is indított errõl fórumot? :D Amúgy biztosan értékeli, de mi honnan tudhatnánk ezt?
45 évesen nincs még családja? Ez a kapcsolat vagy zsák a foltját lesz vagy pedig csak kihasznál az idõs fazon. Te meg a 25 éveddel elég naiv vagy! Normális kapcsolatot nem találtál?
dehát õ szerelmes, és nem számit semmi.. :D
Nyilván amíg szerelmes, addig nem gondolkodik. Ez velem is volt már így, csak ugye a szerelem nem tart örökké. Ezt mindenki tudja, de tényleg elképesztõen naív vagy 25 éves létedre. Ja, és pusztán szerelem nem elég egy kapcsolathoz. Dehát majd rájössz a saját károdon, mint a legtöbben.
Õ szeret téged? Hogy jöttetek össze? Mióta vagytok együtt? Milyen a kapcsolatotok? Bocsi, hogy kíváncsiskodom. Egyébként, mi nem tudjuk, hogy értékeli ezt, de miért nem beszéled vagy kérdezed meg ezt tõle... :-)
Én ezt nem értem most az a kérdés h szerintünk értékeli e a párod h még szûz vagy? Nem tudom írta e már valaki de: hát ezt mi honnan tudjuk??? Hát ha azt mondod h szerelmesek vagytok, ennyire csak ismered már remélem. És lehet rosszmájú megjegyzés de szerintem 45 éves fejjel még örülni is fog h lehet még dolga szûz lánnyal. Aztán h hova megy tovább a dolog majd eldöntitek, elég idõs vagy h eldöntsd mit akarsz.
mire vártál eddig??
Nem fogja-
1. Szerintem a kérdezõn kívül nem nagyon kéne másnak kérdeznie. 2. Minden ember más. Akik válaszoltak azok legjobb esetbe is csak átlagot mondtak. Mi nem tudjuk, hogy pont azaz ember milyen és, hogy hogyan áll hozzá a dolgokhoz. A legjobb ha vele beszéled meg.
Undorodom, es hanyingerem van ettol a vilagtol! Most komolyan hogy tizen evesen tobb faszt fogtatok mint kilincset az jo dolog, mert ki eltetek magatokat??? Szanalmas es undorito erkolcstelen vilagbam elunk, ahol a szuzesseg mar problema jezusom... Az ilyen emberektol csak arra lennek kivancsi, hogy vilagon mindenkinek a szemebe beletudtok nezni emelt fovel???ha elmentek egy tarsasagba megis nem ego nektek hogy a ferfiak tobbsegevel volt ma dolgotok??
jaj drágám.. igen, most még igy gondolod, aztán rájössz, h naa ezt is ki akarod próbálni, meg azt is.. és gázabb ezt csinalni 25 évesen mint tizenévesen :)
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg, hogy 25, 45 vagy 75... hanem hogy szeretem.
amugy nem hiszem h akkora érték a szüzesség.. többet kell veled bajlódnia..
A kérdező hozzászólása: Riaszt?? De miért? Nem találtam meg eddig azt az embert, akivel szerettem volna... csak úgy meg nem akartam akárkivel "túlesni" rajta, sõt... Ez tényleg gond?
nem bántom, de mitõl lesz jobb neki most?
A kérdező hozzászólása: Akkor a párom miért vár vele ha annyira nem érdekli a pasikat ez a dolog? (nem impotens)
A kérdező hozzászólása: 18:13 - mondjuk emiatt vártam eddig!
18:09-es vagyok Riasztó ugyértem , hogy elvenni egy lány szüzességét inkább tûnik macerának mint kiváltságnak. Meg én alapból is totál neurotikus vagyok és ha pusztán arra gondolok, hogy mi is történik ilyenkor a testben akkor olyan érzésem van mintha legbelül elzárkóznék és azt mondanám "kösz de kösz nem".
Szerintem sem kell bántani a kérdezõt! Az csak a mai világban fucsa hogy valaki 25 évesen szûz, mert mostanában "divat" 13-14 éves korban elveszteni a szûzességet.
Fura, hogy amiatt piszkáljátok, hogy szûz. Szerintem ennél sokkal durvább a 20 év korkülönbség... nem is értem, nekem elképzelhetetlen lenne hogy egy majdnem apám korúval...komolyan hosszútávú kapcsolatot tervezel egy 45 évessel? 22/L
Abszolút nem gondolom, hogy piszkálnám... Csak leírtam, hogy hogyan gondolkozom/érzek ezzel a dologgal kapcsolatban.
én se piszkáltam.. én se 13-14 évesen vesztettem el..
Ha szeret biztosan értékeli. És csak ez számít semmi más!

Van egy kis gondom ami csak mostanaba jelentkezett par honapja. Mikor egyutt vagyok a baratnommel hamar elélvezek ez azt jelenti h 5 perc. Segitenetek? Esetleg mi okozhatja?

Legjobb válasz: párod fogja vissza magát a tapiban és egyéb dologban, amit tenni szoktatok és inkább te dogozz.

párod fogja vissza magát a tapiban és egyéb dologban, amit tenni szoktatok és inkább te dogozz.
ez nem gond ha már ugy érzed h elélvezel akk lassits le szünetelj egy picit és tovább fogod birni

Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?

Sajnos én öt szeretem,tudtam hogy nös elmondta én vállaltam igy is, mert nagyon megtetszett!Azóta nagyon belezugtam.Most rádásul ugynéz ki ,hogy terhes vagyok töle!Ö nem akarja a gyereket ,elvetetni meg nem lehet,meg nem is akarnám!Nemtudom mit tegyek,én csak öt szeretem!?

Legjobb válasz: Hát, elõbb kellett volna gondolkodni, és nem lett volna szabad teherbe esni tõle. Nem fogja otthagyni a feleségét miattad. Ha van gyerekük, akkor meg fõleg nem.

Nem kellett volna leallj vele, foleg, hogy tudtad, hogy nos.ott a felesege, tudhattad volna, hogy csak a masodik leszel.Szerintem felejtsd el, ha akarod a gyereket tartsd meg es nezz mas ferfi utan.:S Tudom, mondani konnyu, de szerintem nincs mas megoldas.
Hát, elõbb kellett volna gondolkodni, és nem lett volna szabad teherbe esni tõle. Nem fogja otthagyni a feleségét miattad. Ha van gyerekük, akkor meg fõleg nem.
Nem, sajnos nem szeret. Változatosságot akart. Nem bír a vérének parancsolni. Sajna ez van. Felejtsd el kislány, lépj tovább, sok erõ kell majd hozzá, de meg tudod csinálni!
20:07-es O.K., valamennyire igazad van, én is elítélem a házasságba bekavaró nõket, engem is egy másik nõ miatt hagyott el a férjem 2 gyerekkel maradtam egyedül. DE! Sajnos vannak olyan lányok, akik túlságosan naívak, nagyon vágynak a szeretetre, és tapasztalatlanság miatt nem látják a lehetséges következményeket. Szerintem a kérdezõ is így van vele. Sajna neki még sok-sok fájdalomba és könnybe fog kerülni amíg megtanulja az élet szabályait. Mondhatnám durván is: megszívta. Azért nem akarok ilyen durván fogalmazni, mert még nem ismeri az élet szabályait. Hát most sajnos megtanulja õ is. Tuti, hogy nem fog többé ilyet csinálni!
Nem kell Neked ilyen pasi, Téged is megcsalna, ahogy a feleségét megcsalta Veled! Tényleg felejtsd el! Ha az segít, sírd ki magadból, de utána rázd meg Magad, Te ennél többet érsz, mint hogy harmadik legyél! Lesz majd olyan pasi akinek te leszel az elsõ! Oké?
Talán lehetett volna benned annyi gerinc, hogy nem teszel ilyet, és nem kéne itt siránkoznod. Többet inkább nem írok...
Nem vagy konnyu helyzetben...en is voltam szeretoje egy hazas embernek....de azert mindig vigyaztunk...mondjuk en nem voltam ennyire oda erte mint te...de miert alazkodsz meg ennyire?oszinten szolva nem hinnnem h a pasi visszamegy hozzad, foled ezek utan h eltunk mint szurke szamar a kodben, meg meg a gyereke se kell neki.Ez egy gyava alak, aki nem szeret teged, maskepp valalt volna.Amugy hany eves vagy?:) sok sikert es batorsagot 18/L
A kérdező hozzászólása: Az utolsotol megkérdezném:Ti milyért szakitotatok?Ha nem voltál oda annyira érte te milyért voltál ele?És a férfi mit mondot miért van veled?Léci irjál
Azért volt veled, mert könnyen megkapott a vágyai kielégítésére (magyarán [email protected] akart párat). Arról ne álmodj, hogy pont veled lenne hûséges, pláne, hogy többször megcsalta a feleségét. Szerinted milyen apja lenne a gyereknek, ha a saját családja is ennyit jelent számára, hogy lépten-nyomon félrekefél?
A kérdező hozzászólása: De olyan rossz még a telefont is kinyomja ha hivom!Abszolult nem akar velem beszélni!Utoljára amikor lehetet vele beszélni azt mondta többet ne is keresem felejtsem el!Aszem holnap felhivom a nejét( megvan a száma a telcsijéböl lestem ki)azt megmondom neki , hogy terhes vagyok a férjétöl!Vagy menjek el hozzá?
Szerintem ne várj sokat ettõl az embertõl.Lehet hogy te beleszerettél de valoszínû hogy csak a szeretõje voltál az ágyban és nem akar többet.Szoval kicsi rá az esély hogy valaha is vissza tudod szerezni.Az hogy te most mit csinálsz az a te dolgod.A pasitól gerinctelen dolog volt hogy megcsalja a feleségét te emg valószínûleg családi botrányt robbantanál ki ha megtudná hogy gyereked lesz a férjétõl (ha még nem tudja).Az lehet hogy csak megszokásból vannak együtt de egy ilyen családi vita meg válás nem tenne jót a gyerekeknek.Amugy meg a gyerektartást kötelessége fizetnie még akkor is ha nem akarja felválalni.De jobban járnál ha egy másik tisztességesebb embert keresnél mert az egy dolog hogy te azt gondolod hogy majd hüséges lesz melletted meg minden de az ilyen emberek soha nem javulnak meg.Ugyhogy jobban jársz ha inkább egy normális értelmes embert keresel.1 gyerek mellett biztos fogsz taslálni valakit aki jobban fog szeretni és a gyereket is elfogadja.A nõvérem 5 gyerek mellett talált magának élettársat.Õ is hasonló helyzetben volt a férjével szoval ismerem az ilyen embereket.Már nemtudom hanyadik nõnek csinálja a gyereket.Mert a nõvéremen kivül még 2-3 nõnek is van gyereke tõle és mászkál az ujjabb nõkhöz.
Neked nagyon sürgõsen szakember segítségére van szükséged! Keress egy jó pszichiátert és kezeltesd magad, és legfõképpen felejtsd el ezt a férfit. Nem kellesz neki. De ezt már leírta itt néhány válaszoló. Milyen nyelven írjuk még le, hogy megértsd, fölöslegesen töröd magad? Ha tovább piszkálod még rontasz a helyzeten, aztán majd pisloghatsz ha feljelentenek zaklatásért. A felesége is érdekes asszony lehet, hogy már többször is megcsalta a férje és mégis mellette marad... ki tudja mi van a háttérben, lehet, hogy anyagi függõség, de bármi más lehet. Lehet, hogy szeretik egymást de nyitott házasságban élnek és néha az asszony is félremegyeget egy kicsit amikor kalandra vágyik... ilyen is van. Ki tudja. Minden esetre ebben a színdarabban Neked nem osztottak lapot a további felvonásokra, nyugodj bele. És ha nem tudod egyedül feldolgozni, akkor tényleg keress egy jó szakembert, idõvel majd megnyugszol és képes leszel normális párkapcsolatra egy olyan férfival aki tényleg szeret téged és nem csak kihasznál.
Ha többször is megcsalta már a feleségét, akkor te ne reménykedj abban, hogy nálad megmaradna. Egy darabig biztosan, amíg érdekes vagy neki. Aztán jönnek a mindennapok, és megint keres valakit. A feleségét tényleg nem értem, én rég kirúgtam volna ajtóstól.
A kérdező hozzászólása: Még annyit ezt a feleségétöl tudom(beszéltem vele telefonon ugy).Állitólag megcsalta máskor is márt a férje!Akkor minek van vele a felesége?Lehet hozzám hüséges lenne a férfi nem?Csak vissza kellene szereznem!
Leírtuk már párszor, hogy miért volt veled. Friss húsnak tartott. A feleségével biztos gondjai voltak, és ahelyett, hogy megoldotta volna õket, gyáván elhúzott. Hozzád. Miután nálad kiderült, hogy baba lesz, ezért mit csinál? Na vajon... Visszamegy az asszonyhoz, aki elég balfék, és négy hónapnyi megcsalás után visszafogadja. És téged pedig gyáván elhagy.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak meg mindenkinek köszönöm a választ!Én beszéltem vele, de azt mondta akkor leirom szó szerint UTÁL engemet!Meg azt mondta azért , mert én egy büdös [email protected] vagyok, aki a gyerekkel akarta megfogatni magát!Megzt is a képembe vágta Sohasem szeretet.DE AKKOR MINEK VOLT VELEM?Mért nem a nejével volt?És annyira fáj nekem amit mondot!
Sajnos csak a gyerektartás fizetésére kötelezhetik, mert ha õ nem akarja a nevére venni, és látogatni, akkor arra nem kényszeríthetik!!! De viszont megbeszélhetnéd vele ezt az egészet, hogy mért kellett játszania az érzéseiddel, ha csak azért kellettél neki...!!! Ha meg nem, akkor mér nem téged választ...!!! De ha elmész hozzájuk leülsz velük, és a felesége mellett megbeszéled azt vele, hogy nem szeretnéd, ha a gyermeked apa nélkül nõne fel, és hogy 1 héten 1X jó lenne ha meglátogatná, és még annyit hozzá tennél, hogy a gyermek nem tehet semmirõl, akkor valószinûleg a felesége mondaná neki, hogy látogassa a gyermeket, csak a lényeg, hogy a gyerek nevébe beszélj és ne magad miatt!!! Ha sikerrel jársz, akkor pedig ne támadd le egybõl, hanem csak szavakkal pillantásokkal vagy akár mozdulatokkal (de óvatosan nehogy elmenekítsd ha esetleg még nem akarna semmit) kimutathatod neki, hogy te még szereted mindig, és benne lennél...!!!
VANNAK AKIK TERHESSÉG ALATT IS MENSTRUÁLNAK! Ritkaság, de úgy tûnik, te is közéjük tartozol. Azzal viszont egyet értek, hogy mivel nem védekeztetek, eszedbe kellett volna jutnia, hogy 72 órásat írass, vagy legalább tesztet csinálj...Gyanítom nem véletlen csúszott be az a baba...Õszintén szólva, nem lesz egyszerû dolgod ezzel a gondolkodásmóddal felnevelni szerencsétlent. Elmesélek neked vmit. Véletlenül születtem, mert anyám fog.gátlót váltott és besikerültem. Nem akart megtartani, de apám rábeszélte. Ígért fût-fát, hogy majd együtt felnevelnek stb. Megjegyzem, ikrek lettünk. 6 éves voltam, amikor apám elhagyott minket, hozzáteszem, mindennapos volt a verés a családban és anyám alkoholista volt. Én egy levélbõl tudtam meg, hogy hogyan is sikerültünk be tesómmal. Nincs annál rosszabb, mikor rájössz, hogy nem kívánt gyerekként születtél. Viszont sosem kaptam szeretetet és az egész életem szenvedés volt addig is. Ez a levél meg megvilágosította a dolgokat, a dolgok miértjét. Ma már azt kívánom, bár mégis elvetetett volna anyám és sosem szült volna meg. Nem én választottam ezt az életet. Ebbe születtem bele. Ezt írták meg számomra a nagy könyvben. Vajon a te gyermeked szeretne a világra jönni abban a helyzetben, amiben most vagy? Vajon meg tudsz majd neki adni mindent, amire egy gyermek vágyik? Vajon mit fog szólni, ha megtudja, hogyan fogant? És még sorolhatnám a kérdéseket. Bocs, hogy ennyit filozofáltam...
20.46-nak: Nem irigyellek az exférjedért, nagyon igazságtalan ez az elvárás. Ha te is dolgozol, akkor bizony kétfelé kell oszoljon az a háztartás. Remélem, azóta (amennyiben új párod van) nem ez a felállás... Egyetértek egyébként a második bekezdéseddel: az ún. "szerelemgyerek" fogja ennek a levét meginni...
20:46 vagyok...sajnos én így jártam. Az ex férjem vezetõ beosztásban dolgozott, elvárta, ki is mondta, hogy õ itthon semmit nem hajlandó csinálni, eleget dolgozik õ a munkahelyén.... hát nyilván én voltam a hülye, hogy ennek bedõltem, mert amikor már én is dolgoztam és pénzt kerestem, ugyanúgy nekem kellett mindent megoldani itthon. Na, O.K., ez nem a kérdéshez kapcsolódik, csak rákérdeztél. A kérdezõnek: egyre inkább az az érzésem ahogy olvasom amiket írsz: nagyon álomvilágban élsz! Ezt felejtsd el, rosszat teszel vele magadnak és a gyereknek is... ha már megszülöd..... de aztán késõbb ne rajta verd le, amikor a jelenlegi szerelmes érzéseid átcsapnak kétségbeesett harcba! Nem Õ kérte, hogy megszüld. Egyébként normális vagy te, hogy 1 hónap alatt teherbe rakattad magad? Kicsit mintha önzõ lennél.... Így akartad megfogni, magad mellett tartani? Mit képzeltél?
Na jó, akkor szerintem fogj össze a feleségével, és forgassátok ki mindenébõl.
Megismerkedtunk amikor meg nem volt nos, egy ket honapot tartott, kitudodott es nem talalkoztunk tobbe...masfel evig...kozbe o megnosult.Aztan ujra osszehozott a veletlen, en ekkor mar el is felejtettem ugymond mar nem abrandoztam rola.Masfel het utan lefekudtunk, es utana par napra kiderult vagyis h meg mindig tartjuk a kapcsolatot, nem az h mi tortent koztunk.Kiderult a felesegetol h terhes es akkor otthagytam.Azota nem talalkoztunk..es mar 1 honapja...azert voltam utoljara vele mert jol ereztem magam vele, mindent megadott amit egy ferfitol kerhetnek...18\L Es te hany eves vagy?:)
a 22:16 os valaszolo vagyok, akitol kerdeztel meg kommentbe is kerdeseket
Na mi volt? Mesélj, mi van azóta veletek??
bocsi, de te is beláthatod, hogy abban a korban levõ fiatalok gondolkodásmódja ilyen zavaros és gyerekes, nem vonatkozik mindenkire, de gyakori
Na azert ne sertegessuk a 16eveseket...:P en annyi vagyok, es nagyon szanalmas helyzetnek latom...:P
több nézõpont van és nem akarok bíráskodni, mert ez egy szánalmas helyzet, aminek a levét a szegény baba szívja meg. az igazat megvallva nem csak a te hibád hogy gyereket vársz, de látszik hogy nem tudnál gondoskodni róla, hiszen még magadról se tudsz, a felelõsség teljes hiánya mutatkozik meg rajtad. ami megtörtént, az megtörtént, tedd túl magad és próbálj helyesen cselekedni, különben nagyon rossz vége lesz. személy szerint fiatalabb vagyok nálad, de a gondolkodásmódbeli különbség meglátszik, az álomvilágod nem fog semmitõl se megvédeni, nõj fel. amúgy felesleges a rohadt férjet szapulni, õt is meg lehet érteni, kellett egy fiatal(agyilag túlságosan is, amíg nem mondtad, hogy 23 vagy 16-nak gondoltalak)lány aki körberajongja és bármit megtesz neki az ágyban. a feleségét még szeretheti, ilyen az emberi természet(bárki bármit is mond, ez van). csodálkozom, hogy a feleség még nem vert laposra téged, egy rohadt szemét undorító hülye kis szarkavaró kúrvának tarthat, ami jogos lehet, hisz ha felcsináltatod magad azért hogy megszerezd azt a disznót, nem hiszem el, hogy nem vetted észre hogy nem vagy terhes (tudom, hogy vannak kivételes esetek), pár százért már lehet tesztet kapni, ha csak egy picit nem vagy biztos!!!!!! JA ÉS NYUGODTAN LE LEHET ENGEM IS PONTOZNI, TUDOM H EGY ROHADÉKNAK GONDOLSZ, DE EZ ÉRTHETÕ, HA MAJD SIKERÜL ÉRTELMESEN GONDOLKODJ, MEGÉRTED!
A kérdező hozzászólása: SOHA NEM ADNÁM ODA A GYERMEKEMET SENKINEK SEM!
Rettenetesen buta és naív vagy! Felelõtlenek voltatok te és a volt szeretõd. Az, hogy te még reménykedsz a nyilvánvalóan csak kihasznált szeretõdben ez is csak az bizonyítja, hogy mennyire naív vagy. És önzõ, hiszen olyan gyermeket hozol világra, akit az apja nem akar és az anyja is csak azért akart, hogy megfogja vele a szeretõjét. Ez az igazság! Belegondoltál 23 évesen, hogy mennyi energiába, pénzbe van egy picibaba?? Kiharcolhatsz gyermektartást, sõt kérheted azt is, hogy az apuka álljon a pici jövetelével kapcsolatos költségek felét mint pl.: babakocsi, babaágy, stb.DE ezzel nagyon meg fog gyûlölni, mert a másik gyermeke megélhetését fogod veszélyeztetni!! Soha nem fog tisztelni téged sem és a gyermeket sem! Nem hiszem el, hogy ennyire buta emberek is léteznek!!! Neked van munkahelyed??? Egy gyereket nem csak megszülni kell hanem gondoskodni is kell róla, csak nehogy az legyen a végén, hogy majd marad a nagyszülõknél, mert betoppan egy új szerelem és annak esetleg nem kellesz gyerekkel, csak gyerek nélkül, te meg amilyen mindent beleadok egy kapcsolatba típus vagy zokszó nélkül oda adod a gyermeked a szüleidnek. Bocsi ha sértõ volt amit mondtam, de ez az õszinte véleményem! Hófehérke ébredj már fel!!!
Elõször: naiv kislány vagy 23 évesen, megérdemled, hogy utál a pasi! Másodszor: Undorító dolog, hogy belekavartál valakinek a házasságába, és mivel a férj kitartott a felesége mellett, tök fölöslegesen csináltál mindent! Harmadszor: Ennyire felelõtlen nem lehetsz, hogy nem védekeztetek!!! Negyedszer: Én a feleség helyében annyira megtépnélek, hogy azt nem emlegeted meg. (Szóval NE hívd fel, hogy terhes vagy! -egyrészt meg jól kiröhög, amit ugye meg is érdemelsz, a másik meg, hogy nem fog lemondani a férjérõl csak úgy!) Ötödször: Ha igazán szereted azt a férfit (aki egy mocsok, gennyláda, hülye f.sz) akkor ENGEDD EL, és FELEJTSD EL ÖRÖKRE! Ne tedd tönkre még jobban az életét. Gyerekes dolog ez a: ha az enyém nem lehet ne legyen másé se! Hatodszor: Ne hívogasd se a nõt se férfit mert FELJELENTHETNEK ZAKLATÁSÉRT - én már rég megtettem volna! Hetedszer: Kérdezd meg a szüleidet, hogy õk mit mondanak. Sly
Biztosan kamu kérdés, mert ilyen ember nem létezik , mint a kérdezõ. Bár, ha a Mónika show-ra gondolunk elgondolkodtató, hogy van ilyen.
Nem fogod tudni elfelejteni, már csak azért sem, mert a gyerek mindig emlékeztetni fog rá. Amit tehetsz, hogy elengeded a lelkedbõl, nem zaklatod, nem üldözöd és nem táplálsz magadban hiú reményeket. Amíg saját magadat spannolod, addig nem fogsz tudni megnyugodni, és mi itt bármit írhatunk Neked, úgysem nyugszol bele. Saját magadon tudsz csak segíteni. Menj el pszichiáterhez, mert csúnya vége lesz ha nem teszel valamit sürgõsen. Tépd el az összes fényképét, töröld ki az összes e-mailjét és sms-ét ha vannak ilyenek, és ne gondolj rá többet. Hagy õket békén, nem fogja elhagyni a feleségét. Késõbb majd fogsz szeretni mást, de csak akkor ha õt kitörlöd a szívedbõl.
Ez most egy kamukérdés?? ennyire beteg ember a világon nincs...XD
A kérdező hozzászólása: De hogyan felejtsem el?Nagyon szeretem.Állitolag a felesege is szereti, azert bocsáltott meg neki mindig.Ugyhogy ez a gond, ha a neje nem szeretne talán könnyebb lenne nekem öt visszakapnom.
És akkor most már valdd be nyugodtan, hogy cihológia szakon diplomázol, és ebben a témakörben írod a szakdolgozatodat, és ehhez gyûjtötted az emberek vélemyényét... Mert ennyire beteg és szûklátókörû ember még a romák között sincs! Ha igazam van, jössz egy sörrel, az Amstelt szeretem. Ha nincs igazam, télleg beteg vagy, és még a Mónika sóban sincs helyed!
Kedves kérdezõ! Nem nyugszol, ugye? Mert nem olyan válaszokat kaptál, ami Téged igazol. Én most akkor koppintani fogok valakit, mert ugyanezt tette egy másik kérdésnél, és utólag is bocs érte. Szóval: TELJENEK IGAZAD VAN, EZ A PASI CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TÉGED SZERET, EL FOGJA HAGYNI A FELESÉGÉT ÉS A MÁR MEGLÉVÕ GYEREKÉT MIATTAD ÉS A TE GYEREKED MIATT! CSAK AZÉRT BESZÉL VELED CSÚNYÁN, MERT AKÁRHÁNYSZOR HÍVOD, MINDIG OTT VAN AZ ASSZONY, TUDOD, AZ A [email protected] AKI EDDIG IS ELNÉZTE A FÉLRELÉPÉSEIT, ÉS CSAK ARRA VÁRT, HOGY NEKED ÁTADHASSA A FÉRJÉT, PIROS SZALAGGAL ÁTKÖTVE, EZENTÕL SZAGOLHATOD A FINGJÁT, MOSHATOD A SZAROS GATYÁIT, CSONTOZHATOD NEKI A CSIRKÉT, MERT Õ ENNI SZERET ÉS NEM BÛVÉSZKEDNI! SÕT! ODA FOGJA VENNI AZ ELÕZÕ HÁZASSÁGÁBÓL IS A GYEREKEKET, HISZEN TE VAGY SZÁMÁRA A TÖKÉLETES ASSZONY, ÉS A VOLT FELESÉGÉTÕL MÉG GYEREKTARTÁST IS KÖVETELHETTEK! ÚGY FOGTOK ÉLNI MINT HAL A VÍZBEN, IMÁDJÁTOK EGYMÁST FOREVÖR, HISZEN TE VAGY A VÉGZET ASSZONYA SZÁMÁRA, HISZEN MEG IS MONDTA NEKED BURKOLTAN! EGÉSZEN NYUGODT SZÍVVEL TEGYÉL TÖNKRE EGY CSALÁDOT, NEM SZÁMÍT HISZEN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE SZÁMÍTASZ, KÖRÜLÖTTED FOROG MÉG A NAP IS, NÉLKÜLED MÉG A NÖVÉNYEK SEM NÕNEK! MINDENHEZ JOGOD VAN, MINDEN ÉS MINDENKI CSAK A TIÉD! Elég érthetõ volt?
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok.Köszi , hogy irtál.És a férfi az minek volt veled mit mondot?
Ne haragudj, nem támadásból, nem rosszindulatból, de megkérdezem: ha már felelõtlenek voltatok és nem védekeztetek, nem jutott eszedbe, hogy csinálj egy tesztet? Annak ellenére, hogy megjött? Szerintem 100 nõbõl 99-ben ott lenne a kisördögök, hogy na most megtörtént a dolog, mégis megjött, na most mi van. Tudatlan vagy. Sajnálom.
Kérdezõ, ha három hónapig nem jött meg a vérzésed, nem volt gyanús? De most komolyan...
"nem vettem észre, mert megjött a vérzésem"... Persze, persze, persze...
A kérdező hozzászólása: De tudja , hogy terhes vagyok, mondtam neki!Azt mondta neki nem kell a gyerek, soha nem fogja sajátjának tekinteni!Neki van sajátja a feleségétöl!Meg azt is mondta nem tud támogatni sem, !(gyerektartásra gondoltam)Tehát öt abszolult nem érdekli a gyerek!Akkor most mit csináljak?Ügyvédre nincs pénzem!
Tudod a gyerekre elõbb kellet volna gondolkoznod...Mondjuk a védekezésnél...Merész dolog ennyi idõ után felcsináltatni magad... Az apát nem kötelezheted, hogy látogassa a gyereket. Õ magának kiharcolhat láthatási jogot, de az állam nem fogja kötelezni a látogatásra. Gyerektartást kicsikarhatsz belõle, persze gondolom bizonyítani sem ártana, hogy õ az apa. Ha van pénzed, akkor belevághatsz a pereskedésbe...Mert gondolom nem fogja önként dalolva utalgatni a pénzt a bankszámládra, hogy eltartson a picivel. Mégis mit gondoltál? Veled csalta a feleségét...majd pont gyereket vállal veled és melletted marad? Ugye nem gondoltad komolyan 1 percig is? Már lecsúsztál az abortuszról? Tudod nehéz ám egyedül gyereket nevelni, pláne ebben a helyzetben, amiben az ország van. Egyedülálló szülõként még nehezebb. Új párt találni gyerek mellett...hát az sem kis feladat... Mellesleg valóban nem helyes nõs pasikkal kikezdeni, vagy belemenni, ha õ kezdeményez. De most már te is tudod... Ha õ is szeretne téged, akkor nem lépett volna le. Mellesleg ne várj csodát olyan pasitól, aki épp veled csalja a feleségét. Lehet nem is a feleségéhez ment vissza, hanem van egy 3. is, akirõl egyikõtök sem tud. Az ilyenektõl minden kitelik... Köszi a lepontozást!
20.25-ös: az elõttem szólók kommentjeihez szóltam hozzá (20.18, 20.20).
Akkor marad az ügyvéd. A pasast viszont felejtsd el, õ nem szeret téged. Ha szeretne, nem használt volna ki így. Ha bárkit is szeretne saját magán kívül, akkor nem csalná meg a feleségét (akinek állítólag örök hûséget esküdött), és nem feküdne össze veled ki tudja, miket ígérgetve. Hanem elõbb elválna, aztán veled lenne. De mivel erre nem hajlandó, mert túlságosan kényelmes és önzõ, ezért ne is reménykedj. Elégedj meg annyival, hogy jó nagy gyerektartást csikarj ki belõle.
20:22-es Te mirõl beszélsz??????
tanulj meg valamit, a pasik egyformák. ha kalandot akarnak, kalandot szereznek maguknak. nem kell bedõlni nekik. és ha terhes vagy, akkor tuti nem fogja otthagyni a feleségét miattad, ha mégis, téged is meg fog csalni. kitartás.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom elvetetni, elmúltam 3 hónapos terhes!Meg nem is vetetném el ha eltunám akkor sem, olyan jó érzés , hogy bennem van valami ami az övé is!mert ö életem szerelme!
Vadászösztön? Menekülni? A franc az ilyenekbe. Ha egy nõ "menekül" meg "vadászik", akkor rögtön ribanc, egy férfinek pedig szinte jár, mert kell a változatosság. Micsoda alakok lehettek...
Nézd, ez a pasi téged kihasznált. Kellett a friss hús, te pedig ott voltál. És bocs, de szerinted mit érezhet a felesége? Egyébként pedig te megbíznál egy olyan férfiban, aki megcsalta a feleségét? Négy hónapon keresztül? És ugye milyen érdekes, hogy rögtön behúzta a farkát (tehát nem mert téged felvállalni), amint kiderült, hogy létezel? Gyáva egy alak lehet, menekülj elõle. Azt neked kell eldöntened, hogy megtartod-e a gyereket, de ha megtartod, az apjára ne számíts. Ami a láthatást, gyerektartást illeti: beszélj egy ügyvéddel. Lehet, hogy nem leszek népszerû, de gondold meg az abortuszt is. Ezt a férget pedig felejtsd el.
Neem, nem és nem! A pasiknál ez nem így mûködik, hogy csak akkor csalják meg a feleségüket ha már nem szeretik. Bennük van a vadászösztön. Plusz néha picit menekülnek a családi problémák elõl, egy olyan helyre ahol nem arról beszélnek nekik, hogy sírt a gyerek, megjött a számla amit ki kell fizetni, satöbbi.... Baby, sajnos nem vagy nyerõ pozícióban. Ha meg is tartod a gyereket, ne számíts sok jóra az apukától. De azért ne keseredj el, jönni fog egy férfi akinek Te vagy az elsõ helyen! Csak ne akard kétségbeesetten, ami meg van írva a nagykönyvben, az úgy is lesz.
Miért kellett terhesnek lenned? Hmm? Nos ha nem lesz apja a gyereknek akkor sajnos el kellene vetetni, amíg nem késõ. Nekem is van szeretõm, de azért teherbe esni kicsit erõs egy másodhegedûs szerepben... A faszi meg nem szerelmes beléd, mert én is a feleségemet szeretem, de kell a változatosság. El kell felejteni ezt az embert, ha csak úgy otthagyott. Illetve te sem gondolhatod, hogy ha van felesége majd otthagyja miattad. Sajnos ilyen a szeretõk élete.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek szeret, vagy akkor minek volt velem majdnem négy hónapot?
A kérdező hozzászólása: De azt akkor sem értem ha megcsalta a feleségét , akkor gondolom márt nem szerete azért tete nem?
A kérdező hozzászólása: De mit csináljak beleszeretem?A gyerekemmel is mi lesz ha ö nem akarja?Kötelezheti a gyámügy , hogy a nevére vegye, látogatja, meghogy fizetje a gyerektartást?Leginkább a látogatás érdekelne , erre van valamilyen törvény?Kötelezhetik ha az édesapát látogatásra?
Na az lenne az igazi genyóság, ha tartásdíj, meg láthatás, meg ügyvéd... az életét is megkeserítém, aki ilyet merne tenni velem. A nõnek kell okosabbnak lennie! Miért nem használt gyógyszert, vagy kényszerítette volna a gumira a faszit. Az õ hülyesége, hogy nem vetettette el a gyereket amíg lehetett. Mostmár viszont az õ sara a dolog. Számtalan megoldás lett volna, õ egyiket se választotta. Javaslom a kérdezõnek a saját élete megkönnyebítése szempontjából, hogy ne forduljon ügyvédhez!
Az igen! Az 1. hónapban teherbe estél és fel se tûnt 3 hónapig, hogy baba van benned??? Gratulálok...Szeretõként ennyi idõ után teherbe esni...Bátor vagy, meg kell hagyni! http://209.85.129.132/search?q=cache:Bks6ZA6bJVcJ:www2.hu-be..
Nagyon elmaradott, iskolázatlan, tudatlan egyénnél sajnos igenis elõfordulhat, hogy amikor elmarad a menzesz egyszerûen nem "hiányzik" neki. Nem veszi észre. Szomszéd is így járt... basszus én meg csak röhögtem... kínomban.
A kérdező hozzászólása: Nem vetem észre , mert megjött a vérésem!Most lettem rösszul kb.egy hete.
szerintem így akarta maga mellatt tartani ezt a pasit aki egy f.sz a csaj pedig egy lyuk... tizenéves vagyok, de százszor okosabb nálad, és direkt nem védekeztetek és 23 évesen, én is sajnálom szegény gyerekedet... és ez nem szerelem...
A legutolsó hozzászólónak: hát azt én sem értem, hogy három hónapig valaki ezt nem veszi észre...
Hogy tudtad nem észrevenni 3 hónapon át, hogy terhes vagy? Felettébb érdekes számomra... A többit már nagy vonalakban leírták az elõttem szólok. De ezt nem értem.
No, akkor durvábban fogalmazok. Õ téged nem szeret, te csak egy lyuk voltál neki, amibe idõnként beleélvezhetett. És amiért a felelõsséget rád bízta. Te pedig jó buta lehetsz, hogy 23 évesen nem tudod, hogy egy nõs pasival (és egy kapcsolat elején minimum) védekezni kell. Tudod, óvszer. De azért menj szépen cseszd szét a családját. Tuti, hogy nem kellesz neki. Iszonyatosan elvakult és fanatikus vagy. Õszintén szólva nem értem, hogy mit akarsz. Feltettél egy kérdést, elég sokféle válasz jött, ezek közül néhány tanács is. De nem, neked csak az az egy f.szkalap kell, aki kihasznált. Hát akkor rajta, fuss utána. A gyerekedet viszont sajnálom. 20.46-nak: nem, szerintem nem kell ezt a terhet a nõknek viselni. A pasik ugyanúgy kivehetik a részüket a mindennapokból. Legalábbis nálunk ez így mûködik, és bevált.
Szerelembõl fogant a pici :D :D :D Egyoldalú elvakult, naiv szerelembõl, ha helyesen akarsz fogalmazni. A pasi csak d*gott párat...Azt nem szerelemnek nevezik mifelénk.
20:22-esnek.. :) Én nõként írtam azt a választ, hogy a pasik kicsit menekülnek a hétköznapi gondok elõl. Sajnos így van. Nekünk nõknek kell vinni a vállunkon ezt a terhet. Én is voltam "szeretõ" státuszban, akkor egyszer, de meg is fogadta, hogy többet se! Be is tartom! Én is úgy vagyok vele, ha a nõ próbál kicsit "menekülni" miért hívják mindjárt ribancnak? Ezt én sem értem. Na, visszatérve a kérdezõre.... nem sok jó van ebben a dolgoban! HOgyan bírsz ennyire szerelmes lenni belé? Nem fogja felvállalni a gyereket. Pereskedhetsz évekig! Mondd csak, egészen véletlenül nem Halak csillagjegyben születtél? Õk ilyen elvakultak.....
Undorító az, aki házasságba (ráadásul ahol gyerek is van) kavar bele...legyen az nõ vagy férfi. Hányok az ilyenektõl. Meg is érdemled, hogy elhagyott, de az lenne a tuti ha a párocskád is 2 szék közt a pad alá kerülne és a felesége is kidobná. Nem vagyok kárörvendõ, de azt mondom, kapja meg mindenki a megérdemelt büntetését. Szeretnél te a feleség helyében lenni? Hogy téged csaljon meg a férjed? Hmmm? Neked hogy tetszene a dolog? Ezen gondolkozz el...
Szerezd vissza! Járj a nyakára és tedd tönkre a családot. Miután megutált a faszi, mert a feleségét és az igazi gyerekét is elhajtottad mellõle, tuti hogy nem téged választana! Ez teljesen sicher! Igazából óriási összegben mernék rá fogadni. Nagy betûvel írom, hogy megértsd: HAGYD ÕKET BÉKÉN! Vállald a hülyeséged, de egyedül!
A kérdező hozzászólása: Soha nem adnám örökbe a gyerekemet!Érted soha!Föleg , hogy a szerelmemtöl van!23 éves vagyok , és örülten szerelmes!
Nyílt örökbeadásra nem gondoltál? Hány éves vagy egyébként? Van egyébként ingyenes jogsegély is, a google-n keress rá erre a szókapcsolatra, több találat is van.
A kérdező hozzászólása: De nemtehetek róla akkor is öt szeretem!Ö életem értelme!Azért az az egy vigasztal , hogy a bennem van egy része!És nem hiszitek el , ez olyan jó érzés!Majd valahogy visszaszerzem a feleségétöl!!
Ezt a fajta ember nem bátornak hívják, hanem felelõtlen marhának! Nem volt elég egyedülálló faszi?? Anyukám ezt nagyon elrontottad mostmár azért dereng a dolog úgy látom.
A kérdező hozzászólása: De akkor minek volt velem?

A barátommal már voltunk együtt kb 16szor. Most azt mondtam h tartsunk kicsi szünetet pár hónap vagy ilyensmi. Emiatt meg is haragudhat?

Semmi olyan ok miatt hogy nem volt jo vagy meguntam vagy ilyensmi csak egyszrüen kicsi szünetet szeretnék tartani de csak abba.

Legjobb válasz: a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?

a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?
A kérdező hozzászólása: végülis az az oka annak hogy szünetet akartam mert elbeszélgettem anyuval..õ nem tud róla hogy már voltunk együtt és nem is merem elmondani neki.azt mondta hogy nagyon megbizik bennem és hogy nem csinálok hülyeséget mert még elér meg stb...olyan roszz érzésem volt hogy ennyire megbiznak bennem de én nem teszem azt amit õ szeretne.nem kell félreérteni nem arról van szó hogy megbántam azt amit eddig tettem, nem sõt nem bántam meg csak egyszerûen úgy éreztem hogy jót tenne 1 kis szünet.legalabb 1hónap...de lehet hogy hülyeség ez az egész....
arra még mindig nem kaptunk választ, hogy miért kell neked szünet, esetleg ha megírnád, hogy mi a probléma, amiért szünetre van szükséged, akkor meg tudnánk mondani, hogy jogos e, vagy hogy megérti e majd a fiú. ha ok nélkül csak úgy szünetet kérsz, azt nem foja megérteni
Ha jót akarsz és nem akarod a pasidat elveszíteni akkor ne, mert rossz lesz ha más csajnál keresi meg amit te nem adsz meg neki, és jogosan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ jól meggondolom, lehet h nem lesz olyan sok szünet, biztos hogy és is fogom kivánnni meg minden...
Nem értem de h birnád ki több hónapig, ha már vki él nemi életet a párjával meg minden akko tuti kivánnád te is meg minden, de ne várj több hónapot, ez naon fog rontani a kapcsitokon sztem, nem fog neki tetszeni az biztos, nekem se tetszene lány létemre a pasim azt mondaná h tartsunk szünetet, nekem ha 1-2 hetet mond már akko félnék h mit rontottam el meg minden, biztos az is felmerülne h nem kíván már vagy nem érdeklem, én is 16 vok de ha már 4 nap eltelik már belehalok h nincs vmi oan köztünk!:P Sztem ha ennyire szünetet akarsz tartani akko ne pár hónapot, hanem 1-2, me naon rosszul fog neki esni!Meg sztem te se szeretnéd ha ez miatt menni tönkre a kapcsitok és tán más lány után nézzne! Fontold azé meg:)
Akkor minek "kinzod" magadat is meg õt is ?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy nem vágyok rá!amugy 16 vok
Azt nem mondtad hogy mennyi idõsek vagytok meg stb.... ettõl is függ .... Egyébként én srác vagyok és elsõre nekem az jut eszembe hogy milyen nõi hülyeség ez... (pedig nem vagyok az a típus aki csak a szexre hajt)... egy normális párkapcsolatnak a szex is része... és ha ennyi kimarad ott már valami gyanus .. Ha van valami betegséges nyugodtan mond meg neki... mert egy idõ után el kezd gyanakodni hogy lehet hogy van neked más és azért nem vágysz rá
Akkor szakíts vele. Vagy esetleg ebszéld meg, mond el, h miért kell szünet, olyan nincs, hogy mert csak...
A kérdező hozzászólása: Jó egy kis idõ...lehet hogy nem lesz belõle pár hónap...nem félek semmitõl nincs is semmi baj csak egyszerûen kene 1 kis szünet...
lehet egy kis szünet szerintem , de pár hónap?:) az sok szerintem
Szerintem a nem csinálsz hülyeséget úgy értendõ hogy felelõségteljes vagy... azaz védekezel vagy fekszel le mindenkivel .... Egyébként ez nem olyan dolog amit annyira a szülõknek hiresztelnének :) általában látszik rajtunk :)

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt és szeretnék tablettát szedni. Még nem voltam nőgyógyásznál, 17 éves vagyok. Hogy érdemes nekikezdeni ennek az egésznek? Hol találok jó orvost, kihez menjek?

Legjobb válasz: Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.

Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.
szia, veled egyidõs vagyok, remélem tudok segteni (: jó orvosokat magánklinikákon találsz. ha rám hallgatsz, ne menj a körzeti orvoshoz, nekem nincsneek jó tapasztalataim (nem igazán foglalkozik a problémákkal...). ha félsz elmenni egyedül, vidd magaddal anyukádat vagy a barátnõdet. egyébként az orvos-választásban lehet hogy õk is tudnak segíteni. bár hogy egy tabletta-vizsgálat hogy folyik, nem tudom, de azt igen, hogy ha jó az orvos akkor tudsz vele beszélgetni, és a vizsgálat sem fájdalmas. csak az elsõ alkalom félelmetes egy kicsit, de hajrá (:
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Gondoltam segítek kicsit. Én is 17 éves vagyok és pont a héten voltam nõgyógyásznál (ekõszõr) Tablettát feliratni. Hát én úgy kezdtem neki az egésznek, hogy fórumokon utánéztam a lakhelyem orvosainak. Így nagyjából megtudtam ki milyen ember. Utánna jelentkeztem, az egyik kiszemelthez (végül nem õ volt mert valami dolga volt, de ez lényegtelen) Szóval elmentem, mindenki azt mondta ne legyek félõs az orvosnál, mert azt nem szeretik, szépen határozottan mondtam mit akarok, megvizsgált (egyáltalán nem fájt amin csodálkoztam, mert azt mondják kellemetlen) SZóval szerintem nem olyan borzasztó, ki lehet bírni nem kell izgulni. Elküldött vérvételre, ugye az is kell a feliráshoz (legalábbis jobb orvosoknál) Holnap megyek vissza eredménnyel, remélem mostmár csak a felírás marad :) Szóval ezzel a kis történettel azt akarom mondani, hogy nem nagyon kell parázni Tõle. Meg annyira nem értek azzal egyet hogy magándokik, meg anyuka... Egyik ismerõsöm magándokihoz ment, kifizetett vagy 8-10 ezret, és még jól meg is bántotta az orvost azzal: "Hogyha nemi életet tudsz élni, akkor egy vizsgálatra is eltudsz egyedül jönni" (üvöltve) Sírva jött ki... szóval a lényeg bátran, mondd mitakarsz, és kész , egyébként minden beteg, minden orvos más, szóval lehetnek rossz tapasztalatok is :) SOk sikert, és csak pozitívan!!

A párommal 10 hónapja vagyunk együtt és az utolsó hónapokban sok a vita, olyan dolgokon amiken nem kéne, nem tudjuk megbeszélni vita nélkül. Mit tegyek?

Nagyon szeretem és ? is engem nem akarunk szakítani, de hiába próbáltunk bármit tenni nem változott semmi

Legjobb válasz: Nemtudom, h fiu vagy lány vagy-e, ezt nem irtad, de végülis mindegy, hiszen két ember kell, ahhoz, h egy kapcsolatban gondok alakuljanak ki. Én 2 hete szakítottam a barátommal, mi 3 évig jártunk, a sok veszekedés és a nyomás, h nem tudjuk megoldani a felmerülõ gondokat, tönkretette a kapcsolatunkat. Én azt javaslom, h beszéljétek meg, a legfontosabb, h tudjatok egymással kommunikálni!Én is szeretem nagyon az exemet, de a szerelem kevés, ahhoz, h jól mûködjön egy párkapcsolat, sok sikert!

Nemtudom, h fiu vagy lány vagy-e, ezt nem irtad, de végülis mindegy, hiszen két ember kell, ahhoz, h egy kapcsolatban gondok alakuljanak ki. Én 2 hete szakítottam a barátommal, mi 3 évig jártunk, a sok veszekedés és a nyomás, h nem tudjuk megoldani a felmerülõ gondokat, tönkretette a kapcsolatunkat. Én azt javaslom, h beszéljétek meg, a legfontosabb, h tudjatok egymással kommunikálni!Én is szeretem nagyon az exemet, de a szerelem kevés, ahhoz, h jól mûködjön egy párkapcsolat, sok sikert!
Nos...par napja hasonloan voltam a parommal...10 honapja vagyunk mi is egyutt...ugyanez...barmi van veszekedes veszekedes hatan, elmult bakik felemlegetese stb stb...3-4 napig ment az h egyik nap megbeszeltuk, masik nap ugyanaz a veszekedes kezdodott elolrol...aztan mar nem birtam idegekkel, de komolyan...egy 4. vagy 5. veszekedes utan elrohogtem magam es azt mondtam a baratomnak hogy ezt itt ahogy van ilyen stilusban befejeztuk...azert vagyunk egyutt h veszekedjunk? vagy mi?! aztan mondtam h ezutan lesz egy ilyen hulyeseg miatt veszekedes, fordulok meg, s megyek a masik iranyba, s fel ora mulva ugyanott ahol otthagytam talalkozunk:D (valoszinuleg ekkor mar mindenki levan nyugodva) tovabba azt is mondtam h a kapcsoat ket ember kozos dontesein alapul, nem pedig az egyik minndennapos puffogasain...igy rendeztuk le, azzota kevesebb (sot ritka) (kopogjam le:P) a felreertes kozottunk. szerintem erdemes hasonloan kompromisszumot kossetek! remelem sikerul megoldani, Udv
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Köszi a tanácsokat, megpróbálom, remélem beválik

A (legjobb) barátnőm pár hete szakított a barátjával, pár hónapot voltak együtt. Nagyon szemét vagyok, ha nemrég elkezdtem kavarni az exével?

Valószín?leg már mindketten tovább léptek..nem akarom elvesziteni a barátnöm.nem tudom mit csináljak. ? nemtud róla...L16

Legjobb válasz: igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.

igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.
Hát akkor csak idõ kérdése hogy megtudja. Attól még hogy van új barája zavarhatja hogy az exével kavarsz. Azt kellett volna csinálnod hogy kicsit várni és szép lassan finoman rákérdezni a barátnõdnél hogy zavarná e ha te találkozgatnál a sráccal mert tetszik. Ez így korrekt lett volna, ha nem tetszik neki megmondta volna, de könnyen lehet hogy azt mondja áldása rá. A jelen helyzet azért gáz mert a háta mögött csináltad. Talán még most se késõ felhozni, persze nem úgy hogy már kavartok hanem azt hogy mit szólna hozzá ha. A ciki már csak ott van hogy a srác elszólhatja magát hogy már egy ideje mozogtok akkor mega barátnõd rájön hogy elsumákoltad.. you know
A kérdező hozzászólása: de a csajnak már van másik barátja.
A kérdező hozzászólása: egy suliba járnak, és ma is beszéltek.
Igen, az vagy !
Ha van egy kis eszed nem találkozol a sráccal és imádkozz hogy ne derüljön ki a lelkiismerettel számolj el magadban véletlenül se valld be a barátnõdnek mert ott vége a barátságnak. Remélhetõleg az exével õ egyáltalán nem találkozik beszél már, nem egy suli egy osztály vagy hasonló. Mert ha igen akkor sanszos hogy kiderül majd. Holnap a srác meg akar majd dugni, ha menteni akarod a barátságodat semmiképp se menj el, ha elmész vállald fel hogy kockáztatod.
A legjobb barátnõdnek tartod, de azt sem tudod, hogy túllépett-e már a szakításon? Én nem szeretnék olyan barátnõket, mint te...
ne találkozz vele hanem mondd meg neki hogy vége Te ezt igy nem akarod. Ja és reménykedj hogy ne derüljön ki....
Sok sikert
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem esne jól.! ki kell hogy szálljak ebbõl. de holnap találkozok a sráccal, náluk.
S még barátnak érzed/hiszed magad??? A "szemét" nem jelzõ rád, meg a hozzád hasolnókra.
igen.neked jól esne ha az exeddel kezdene el kavarni a legjobb barátnõd?és látni h õk boldogak?és elõtted smárolnak.sztema barátnõd nem uszná meg sírás nélkül...pár hét alatt nem nagyon lehet túl lépni.ahot hónapok is kellenek.
Igen, nálam ez a szemét kategória (nem is tartanálak barátnõmnek ezután). Legjobb barátnõ nem jön össze a másik exével, akkor sem, ha szakítottak.
A kérdező hozzászólása: mindenképp el kéne neki mondanom, mert nem akarom elveszteni, és egy barátnõ azért sokkalfontosabb. nem akarok szemét lenni a szemében..a kavarás alatt értsétek azt, hogy minden nap beszélünk, neten és telefonon is. ma találkozunk elvileg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!