Találatok a következő kifejezésre: A párommal hónapja vagyok együtt (139 db)

Pár hónapja vagyok együtt a párommal, aki mielőtt összejöttünk külföldön volt és nem igazán volt együtt lánnyal jópár hónapig. Mikor lesz megint a régi?

Nagyon jó vele a szex, már ha bírja...ugyanis az els?nél mindig pár percre sikerül utána meg egyre tovább tart, bár néha nem. az ? állítása szerint is vissza kellett volna már rázódnia, mert eléggé sokat "gyakorlunk", de mégse tapasztalunk valami nagy változást. Lehet ez ellen tenni akármit is, vagy egyáltalán mikor lesz újra "normális"?

Legjobb válasz: nem meleg csak külföldön nem volt csaja magyarul nem szexelt senkivel

A kérdező hozzászólása: nem meleg csak külföldön nem volt csaja magyarul nem szexelt senkivel
Itass meg vele elõtte egy kis innivalót, amiben alkohol van (pl. sör, bor)... Így nem lesz annyira érzékeny, és felszabadultabb is lesz az ágyikóban:) Igaz, hogy az ital káros, meg etc baromság, hidd el, hogy jót fog tenni neki, és a teljesítményének is:) Egy idõ után már alkohol nélkül is menni fog neki hosszabb ideig is:) A másik megoldás, hogy maszturbáljon elõtte, vagy mikor masztizik, gyakorolja, hogy mikor érzi, hogy elmenne, álljon le, és mikor elmúlik az inger, folytassa... Ezt szexben is lehet gyakorolni, ha érzi, hogy el fog menni, vegye ki egy kicsit, és ha elmúlt az érzés, hogy elmegy, tegye vissza...Így el lehet nyújtani. Kellemes gyakorlatozást nektek, és remélem tudtam segíteni... 23/F
Na jo akkor oszinten , nekem miutan visszajottem , nem igazan kivantam a felesegemet , nem tudom mi okbol, de egy gyertyafenyes vacsora es egy par uveg bor visszateritett a rendes vaganyba... ido ...(MERT EZT KERTED) 3 nap>
"nem igazan volt eggyutt lannyal"?????? talan meleg?
En is ezt mondtam a felesegemnek!!
A kérdező hozzászólása: elhiszem de én mégis inkább szeretnék tanácsokat vagy valamiféle ötleteket kapni
Valószínû már stresszeli is magát, emiatt méginkább nem akar javulni a helyzet. Fel kell oldódnia rendesen. Nálam hasonló helyzetben egy kupica itóka segített, pár alkalom után már az sem kellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
katasztrófa...... hogy bírsz így élni, de tényleg?
Miért szeretnél tõle ajándékot? Persze egy virág olykor pl. jól tud esni. De én nem azért vagyok valakivel, hogy kapjak ajándékot :o
A verzió: "Kérlek vegyél nekem ajándékot!" B verzió: Azonnal hagy ott, tedd lapátra, mehet a levesbe, hogyan is képzelte ez a lúzer, hogy megtarthat egy olyan remek NÕT, mint TE ajándékok halmozása nélkül??? :)
Hát az tényleg gáz hogy se egy csoki se egy virág hónapokig. Azt se lehet mondani hogy anyagi kérdés lenne, azt meg lehet érteni ha valakinek nem áll módjában nagyobb ajándékot venni. És te szoktál venni neki valamit? (ne értsd félre hogy ezt kérdezem) Én pasi vagyok de legalább kis dolgokat veszünk egymásnak a barátnõmmel. Hülyén hangzik de én a helyedben néha adnék neki egy csokit hátha észreveszi magát.
Ha sétálgattok és látsz egy olyan dolgot, amit el tudnál képzelni ajándéknak, akkor finoman utalj a dologra. Pl.: ugye milyen jól néz ki az a..., vagy milyen cuki ez a... stb. Elõbb-utóbb le fog esni neki a dolog. Férfi létemre ilyet mondok, ejjjejjj :D.
A kérdező hozzászólása: nem azt akarom, hogy elhalmozzon ajándékokkal, de a 3 hónap alatt egy csokit sem kaptam tõle. és azért néha jólesne, ha kapnék valami kis apróságot. a nyaralásunk alatt egy fagyit nem kaptam... és ez elég rosszulesett
inkább örülj neki h van pasid ne mindig arra vágyj ami nincs:)
Gondolom olyan 12-13éves lehetsz. akkor érthetõ a hozzáállásod, bár mondjuk akkor jobb ha ajándékoztok meg egymás kezét fogjátok és ennyi.
valószínûleg nem is gondol ilyesmire hogy ajándék, azért van veled mert szeret és csak az számít neki hogy együtt legyetek , de ha említenéd neki biztosan venne

Ha kiderülne, hogy halálos beteg vagy, elmondanád a barátodnak/barátnődnek, akivel még csak pár hónapja vagy együtt, vagy inkább szakítanál más indokkal? Csak egy elméleti kérdés

Legjobb válasz: De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.

De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.
Ez sok mindentõl függ.
Senkinek nem mondanám el.
Én elmondanám, bár nem tudom, hogy ha valóban az lennék, hogy reagálnék..
Én is elmondanám. És megkérném õt, hogy ne sajnáljon, viselkedjen velem úgy, mint elõtte, mert az utolsó idõt (ha visszafordíthatatlan) ki akarnám használni még az életbõl. Én megadnám a barátomnak is az esélyt, hogy felkészüljön (ha komoly a kapcsolat) vagy el is hagyhat emiatt (ha hosszúra terveztem, úgyis mindegy lesz, ha elhagy, nem?). Ha meg csak egy kicsi esély is lenne, és mindig van szerintem, ki dönti el, hogy nincs? és küzdenék a gyógyulásért.
Igazából Nekem volt ilyen.Akkor voltam pár hónapja együtt a Párommal, elmondtam Neki, jobban megértett, mint más..a többi ember folyton felhozta, és szörnyülködött, sírt körülöttem, de Õ nem, elfelejtette Velem.De mostmár minden oké, volt azért remény.Szerintem jobb az õszinteség.De ez véleményfüggõ.:)
Utolsó vagyok, jó azért nem nagyon tartozik a "halál" kategóriába az Én esetem, de azért leírtam.

Lehet egy férfinek 29 évesen szexuális problémája? Barátommal pár hónapja vagyunk együtt és nem igényli igazán a szexet.

Ezt így nem mondja ki,de heti 1szer elég neki, pedig ott fekszem mellette és azon az 1 alkalmon is nagyon nehezen élvez el. Nagyon minimum 1 óra kell neki! Nem hinném, hogy máshoz jár. Elég sokat füvezik már jó pár éve, azt gondolom talán ez lehet az oka. Mit gondoltok? Kérdeztem t?le, hogy nem kíván vagy mi a gond, de a válasza az, hogy nagyon is, de mégse úgy látom. Egyébként nagyon zárkózott típus.

Legjobb válasz: Igen. Lehet az is probléma. De lehet lelki eredetû is, azt viszont csak szexuálpszichológus tudja kezelni.

Igen. Lehet az is probléma. De lehet lelki eredetû is, azt viszont csak szexuálpszichológus tudja kezelni.
Lehet, hogy te vagy túl dagadt vagy ronda, és csak azért ment bele a kapcsolatba mert ezt követelte a társadalmi protokoll 20-es éveinek a legvégén. Jó hogy akkor nem kivánja annyira a szexet. Erre nem gondoltál?? Jaaa.. hogy a férfit mindenért könnyebb okolni, a hibát másban keresni mint magunkban. Ezer bocs :D
az is lehet, hogy olyan vékony vagy, hogy azért nem kíván. vagy b*uzi
ha napi/heti rendszersséggel csinálja, az elnyomhatja a libidóját.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok dagadt és ronda! Mások véleménye szerint kifejezetten szép vagyok!!! Õ mondja pont mindig, hogy miért vagyok vele, mert sokkal jobb férfi illene hozzám, de engem ez nem érdekel. Az értelmes válaszokat, köszönöm.
"Elég sokat füvezik már jó pár éve" lírásban a válasz. Olvass utána a füvezés hatásainak!
#6-osnak igaza van, le kell állnia a füvezéssel. A zárkózottság is lehet ettõl.

Miért nem tudom a csúcsra juttatni? A barátnőmmel pár hónapja vagyunk együtt minden jól megy leszámítva egy dolgot. Remélem találok értelmes választ

A probléma az hogy amikor szeretkezünk nem tudom eljuttatni a csúcsra pedig nagyon igyekszem. Az els? menet elég gyorsan nálam (5-10perc) de engem már az is bánt, igaz nem jelzem felé. A másodiknál átlagban 30-40 percig bírom nem mértem csak saccolok. A probléma az mikor megkérdem t?le, hogy milyen érzés? Azt válaszolja kellemes de még az orgazmus közelében sincs. Pedig néha felnyög mikor megfeszítem benne magam. Ilyenkor mindig megkérdem, h fájdalmat okoztam-e, de azt válaszolja, hogy nem. Emiatt szomorú vagyok, hogy én elélvezek és ?t nem tudom kielégíteni. Igaz nem kért rá de már szinte mindent kipróbáltam, amit a káma szutra ír. Nem tudom, hogy számít-e, de mindig gumival szeretkezünk Kezdem azt érezni h velem van a hiba :S kérlek segítsetek mi lehet a baj? 20/F

Legjobb válasz: Amúgy sikerül a barátnõdnek elérni a hüvelyi orgazmust masztizásnál? Mert ha úgy se megy neki, akkor semmiképp ne hibáztasd magad. Ha úgy megy neki, akkor csak a technikán kell javítani, kérned kell, hogy õ irányítson, hogy megmondja, hogy jó neki, vagy õ mozogjon rajtad. Esetleg csinálhatnád azt is, hogy kielégíted elõször Te õt kézzel/ szájjal, vagy menet közben, aztán kezditek a konkrét aktust/ folytatjátok. Igazából ha szeretitek egymást, akkor ez nem fog közétek állni. Például nekem magamban sem sikerült elérni még soha a hüvelyi orgazmust, és 3 éve próbálkozunk a barátommal, de vele se megy (bár Õ csak egy menetet bír, azt kb 15-20 percig). Viszont olyan szintûre "fejlõdött" a nyalási technikája, hogy miután az elõjáték részeként elélvezek, az egész aktus során úgy érzem, mintha orgazmusom lenne... Tömör gyönyör minden pillanata. De igazából tudod miért van ez, és miért érzek már a legelsõtõl kezdve minden szeretkezést csodálatosnak? Mert szerelmes vagyok a barátomba, és az egész szeretkezést úgy élem meg, mint a szerelmünk beteljesülését egy magasabb szinten- így mindig élvezem, ha van orgazmusom, ha nincs. Hidd el, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, és idõvel majd kialakul az is, hogy kölcsönösen tudjatok egymásnak örömöt szerezni! 20/L

ne parázz már, csak rágörcsöl a lány, ha ennyire erõlteted. pár hónapja szeretkeztek, õ meg nem szokott magához nyúlni... ez egy tanulási folyamat, adj neki idõt. gyakrabban legyen felül, és jól tetted, hogy mondtad neki, hogy ismerje meg a testét, maszturbáljon. legyél türelmes, és ha aktus közben nem sikerül a csúcsra repíteni, akkor fejezd be neki kézzel vagy nyelvvel;) hajrá hajrá:)
Amúgy sikerül a barátnõdnek elérni a hüvelyi orgazmust masztizásnál? Mert ha úgy se megy neki, akkor semmiképp ne hibáztasd magad. Ha úgy megy neki, akkor csak a technikán kell javítani, kérned kell, hogy õ irányítson, hogy megmondja, hogy jó neki, vagy õ mozogjon rajtad. Esetleg csinálhatnád azt is, hogy kielégíted elõször Te õt kézzel/ szájjal, vagy menet közben, aztán kezditek a konkrét aktust/ folytatjátok. Igazából ha szeretitek egymást, akkor ez nem fog közétek állni. Például nekem magamban sem sikerült elérni még soha a hüvelyi orgazmust, és 3 éve próbálkozunk a barátommal, de vele se megy (bár Õ csak egy menetet bír, azt kb 15-20 percig). Viszont olyan szintûre "fejlõdött" a nyalási technikája, hogy miután az elõjáték részeként elélvezek, az egész aktus során úgy érzem, mintha orgazmusom lenne... Tömör gyönyör minden pillanata. De igazából tudod miért van ez, és miért érzek már a legelsõtõl kezdve minden szeretkezést csodálatosnak? Mert szerelmes vagyok a barátomba, és az egész szeretkezést úgy élem meg, mint a szerelmünk beteljesülését egy magasabb szinten- így mindig élvezem, ha van orgazmusom, ha nincs. Hidd el, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, és idõvel majd kialakul az is, hogy kölcsönösen tudjatok egymásnak örömöt szerezni! 20/L
Hát bakker úgy én sem tudnék elmenni, ha a csajom percenként faggatna, hogy nem fáj, így jó-e, úgy jó-e. Az eddigi nõim 100%a arra izgult fel, hogy én mennyire fel vagyok izgulva és ez hozta tûzbe. Felejtsd el a halvérû játékokat, meg az állandó matatást, birizgálást, kapcsold ki az agyad és adjál neki. Néha lehet finoman is, de az ösztönös vadállat elõembereket szeretik, akkor is ha nem vallják be.
Rástresszel a dologra, csak az orgazmusra koncentrál, hogy már nagyon el akar menni. En is ilyen voltam az elso barátommal, egy ido után sikerult az orgazmus, de nem volt az igazi. 3 év után szakítottunk majd megismerkedtem egy olyan fiuval, aki tapasztaltabb volt. O bevezetett a sex rejtelmeibe. Tudja, hogy mit kell csinálni. 6 éve vagyunk egyutt és már a férjem és van egy kislányunk is.
A kérdező hozzászólása: nem szeretném ha elhagyna igaz mind a ketten kezdõk vagyunk ja és gratulálok a kislányhoz :)
Koszi. Lehet, hogy nálatok máshogy alakul a dolog. Mi egyszeruen nem illettunk ossze. Ja és nem is nagyon torekedett, hogy nekem jo legyen, de látom, hogy nálad más a helyzet.
Ritmus hiba? Amúgy meg ajánlom a multiorgazmusos férfi könyvet. Felnyög meg folytasd, majd szól ha fáj.
hogyan zajlik egy aktus kb? milyen az elõjáték?
A kérdező hozzászólása: szeretem elnyújtani az elõjátékot :) kis romantika néha vadulás és minden van az elõjáték során szinte már õ kívánja h behatoljak
hát, jó sok konkrétumot hoztál fel.. :) így nem nagyon tudok segíteni. nehezen tudom megérteni, hogy lehet az, hogy valaki ennyire nem ismeri a saját testét. rendes tõled, hogy így töröd magad. :) szerintem hosszan izgasd fel, hogy tocsogjon, térj ki az összes erogén zónájára, mellbimbók, nyak, fül, has.. stb. készítsd ki, aztán nyald ki, kísérletezgess vele, hogy mikor jó neki, kezd lassan, aztán gyorsabban, látni fogod, hogy mikor jó és akkor ne állj le vele amíg el nem megy. ha tényleg nem megy neki, akkor lehet, hogy lelki problémája van, vagy valami perverziója.. :D 19/L
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm soha nem teszem neki szóvá h nem megy el hanem inkább õ szokta mondani. A múltkor még szomorú is lett miatta h nem ment el :S és vigasztaltam h majd egyszer el jön.
az orgazmus a nõknél fejben dõl el. ha piszkálod, meg zaklatod, hogy "miért nincs orgazmusod?!" az baromira nem tesz jót, mert szex közben azon fog agyalni, hogy "jaj, nem vagyok neki jó, mert nem tudok elmenni..." de ettõl még a szexet kívánhatja:) szóval azért tanácsolom, hogy nem kell ez állandó téma legyen. gyakoroljatok, próbáljatok ki sok-sok pózt, rá fog érezni;)
A kérdező hozzászólása: miért görcsölne rá ha van amikor õ támad le :P :D
A kérdező hozzászólása: 01:44 nem kérdezgetem állandóan, csak nagyon vigyázok rá és nem szeretnék neki fájdalmat okozni. És van amikor mondja h vaduljak :D
A kérdező hozzászólása: még soha nem maszturbált, nem tudom jól tettem-e h megkértem h próbálja ki mert így a saját testét felfedezheti h mi a jó és mi nem am a múltkor azt mondta majdnem elélvezett, de valamiért nem sikerült, ezt láttam is rajta meg a ritmusa is változott éppen õ volt felül. azt mondta h csak közeledett közeledett, és nem jött a nagy bumm
A kérdező hozzászólása: köszönöm az elsõ válaszolónak, megnézem a könyvet :)
A kérdező hozzászólása: nem szed semmit
Amúgy meg ha szed valamilyen gyógyszert pl antidepit akkor az korlátozhatja ebben. Meg nem tudom, engem nem dobna fel a gumi.
A kérdező hozzászólása: nem hinném h lenne valami extra különleges perverziója, de arra már én is gondoltam h tudat alatt lehet neki lelki gondja nem is egy

Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és rákerült a sor a sexre, sajnos az első alkalommal bestresszeltem és nem volt kellő merevedése, és ez kihatott a következő alkalmakra is ahol féltem h megint bestresszelek és nem lesz merevedés. Mit tegyek?

Az el?játéknál, ölelkezésnél, söt még amikor puszilgatom a nyakát akkor is van, de amikor odakerül a sor h behelyezzem a péniszemet addigra elmúlik. Tudom h a stresszt?l van és nem mertem beszélni vele err?l. Tegnap felhozta a témát és nagyon cikinek éreztem, mondta h szeret, sajnos nem tudom h mit csináljak! Ha volt vki ilyen problémába megköszönném h leírná h hogyan oldotta meg!

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!

én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!
volt. szépen nyugodj meg, legyen önbizalmad, és ne stresszelj, ennél jobbat én se tudok mondani. bonuszként: probálj meg olyan pózt, ahol fix merevedésed lesz, nálam pl. akármilyen szétütött vagyok, a "vau-vau" póznál mindig merev.
elmúlik néhány próbálkozás után. találkoztam ilyennel. ha a lány nem gondolja, hogy ez gáz, és támogat, akkor hamarosan minden oké lesz. 34/L
hány évesek vagytok? szerintem tudj beszélni errõl a dologról vele. õ is kicsit megnyugodnak, és jobb ezt a dolgot tisztázni. vagy lehet elõször még jobban fel kéne fedezni egymás testét. ne aggódj, nincs gond, csak ne stresszelj rá ennyire.
Szerintem is beszéld meg a lánnyal. Biztos meg fogja érteni és segíteni fog neked. Egy kis gyakorlással el fog múlni. Ne idegeskedj csak próbálj megnyugodni nem lesz semmi baj.:) 15/L
Nekünk is volt ilyen gondunk, nem sikerült neki, majd emiatt ideges lett és újból nem sikerült. majd én kezdeményeztem, hogy beszéljük meg, persze nem nagyon akarta de eröltettem picit és utána nyugodtabb lett, és sikerült is :) ha olyan a kapcsolatotok a lánnyal akkor meg kell tudnotok ezt beszélni és utána minden rendben lesz sok sikert!
Szûz vagy még? És õ??
A kérdező hozzászólása: Én még az vagyok õ már nem!én 19 vagyok õ meg 20. Tegnap beszéltünk róla, megértõ volt teljesen, mondta h segítünk rajta nem tudja h de fogunk! Én abba reménykedek h így elmondtam neki, akkor menni fog!
Kérd meg, hogy segítsen olyankor szájjal, ha valamiért lelankad közben. Bár ha már nem szûz, és valóban megértõ, akkor elvileg õ is tudhatná, hogy ilyenkor "mi a dolga", és nem is szólna talán, csak csinálná.

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.

A barátommal pár hónapja vagyunk együtt, szeretnék a szexxel még várni. Hogyan kezdjek hozzá a pettinghez?

16 éves vagyok és még sz?z.A barátom már nem az,szóval neki nem lesz nehéz dolga,? már tudja mit kell csinálnia valószín?leg :D Azonban lehet furcsa,de nekem ? az els? barátom(emiatt nem érzem magam rosszul,vagy kevesebbnek),és a petting részét nemtudom hogyan elkezdeni... tudnátok adni tippeket? :)

Legjobb válasz: Hello. kezd el csókolgatni szép lassan elõször a száját utána a nyakát, mellkasát azután éassan haladj egyre lejjebb, közben simogathatod is. A többi majd magától jön.

Hello. kezd el csókolgatni szép lassan elõször a száját utána a nyakát, mellkasát azután éassan haladj egyre lejjebb, közben simogathatod is. A többi majd magától jön.
Nem muszåj egyböl vègig puszilgatni a testèt Elèg ha megsimogatod a fenekèt ès megkèrded hogy akarja e iletve szeretnè e hogy megsimogasd a fegyvert ès viszont ö is tèged Aztån ha mår fogjåtok egymåsèt jo ideig akkor lehet puszilgatni stb
sztem ha szenvedélyesen megcsókolod, akkor le fogja vágni h mire készülsz, és irányítani fog vmennyire, mert õ is szeretné jól érezni magát
Butaság! Nehogy kevesebb legyél már azért mert neked õ az elsõ! Nekem is 16 évesen lett elõször barátom. Gondolom ezt azért átrágtátok, hogy ki kinek a micsodájának a hányadik. Mert ha õ tudatában van annak, hogy neked õ az elsõ, pláne h õ már tapasztalt, akkor tudja mit hogyan, és téged is rá fog vezetni! A pettinget meg nem feltétlenül neked kell elkezdened. De ha mégis szeretnéd, akkor véleményem szerint, hosszan és érzékien csókold, közbe túrj a hajába, simogasd a hátát, stb. Letérhetsz a nyakára, a fül különösen érzékeny, kilégzésekkel, lehelettel külön ingerelheted két csók között, ám ez az utsó 2re egyaránt igaz. A többi jönni fog magától! Sok sikert! És légy kicsit magabiztosabb ;)
Reach the son of a bitch. What do you think, write it here? Choke fuck! You're white gypsy. bitch. bitch. Ah Choke Choke Choke! ohhh you're doing!

Mit tehetnék még? A párommal pár hónapja vagyunk csak együtt, de nem lehet megbeszélni vele semmit.

Bármin vitázunk, vagy bánt valami, rosszul esik, mindig egyből támad, felemeli a hangját, ordít, indulatos.Mindig az lesz a vége, hogy én érzem magam rosszul, és ő a megbántott.Bárhogy próbálom, nem tudom rávezetni arra hogy nem így kellene.Úgy érzem lassan kudarcot vallok.Már mindent megpróbáltam,magyarázni, szép szóval elbeszélgetni, sajnos én is ordítottam már, de nem használ semmi, csőlátása van még mindig.Mindenben.

Legjobb válasz: Szakíts. Felesleges olyan emberrel lenned, aki pár hónap után már így viselkedik, kutyából pedig nem lesz szalonna.

Szakíts. Felesleges olyan emberrel lenned, aki pár hónap után már így viselkedik, kutyából pedig nem lesz szalonna.
Picit azért részletezhetnéd... Mik voltak a viták okai???
Nem kell ezt részletezni. Olyan emberrel, aki mindig úgy húzza ki magát a vitából, mint a megbántott kis bárányka, nem lehet kapcsolatot építeni. Szakíts vele addig, most, míg nem köt hozzá annyi emlék és szál.
Én azért kíváncsi vagyok... Mert három változat van... Az egyik félé, a másik félé, és az igazság... Ez a leírás pedig túl egyoldalú...
aki ordítozik velem, attól menekülnék. Mi lesz késõbb, leüt?
Így már minden világos, és érthetõ... Hagyd ott... Nem tudok mást mondani...
Kérlek hagyd el, egy percig se gondolkodj!!!!!! Ez az ember nem szeret csak kell, hogy legyen ott valaki ..néha...beteg ember..nem jelentesz neki semmit , mert akkor pornó helyett hozzád bújna meg egyáltalán..gondolkodj már a vak is látja semmibe nem néz.Egy párkapcsolat nem ilyen.ÍRJ privit pszichológus vagyok, szívesen segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!