Találatok a következő kifejezésre: A párommal feküdni és még mind (2 db)

A párommal leszeretnénk feküdni és még mind a ketten szüzek vagyunk. én csak attól félek h terhes leszek.. Mit tegyek h ne adjak csalódást a páromnak?

gumit használnánk és én csak attól félek hogy terhes maradok csak ezért nam mernék lefeküdni vele hogy nehogy terhes maradjak....de én naon akarnám de nem tudom hogy merjem e MIT TEGYEK????

Legjobb válasz: 100%-os védelem nincs, ha elõírásszerûen használjátok a gumit, valószínûleg nem lesz baj. Ezenkívûl a gumi mellett használhatsz hüvelytablettát, kúpot, vagy valamilyen spermaölõ krémet. Akkor még biztosabb a védelem.

100%-os védelem nincs, ha elõírásszerûen használjátok a gumit, valószínûleg nem lesz baj. Ezenkívûl a gumi mellett használhatsz hüvelytablettát, kúpot, vagy valamilyen spermaölõ krémet. Akkor még biztosabb a védelem.
Tényleg nem létezik 100%-os védelem. Az óvszert lehet még kombinálni kúppal, krémmel stb., ez még növeli a biztonságot. De elég az óvszer is, ha helyesen használjátok.
Kérdések: hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Szerény véleményem az, hogy egy pasi tud várni (elég sokat), ha tényleg szeret, és nem dob, ha nem fekszel le vele, amikor õ akarja - fõleg, ha elsõ alkalomról van szó. Ha csak a teherbeeséstõl félsz (mindenki fél tõle, aki nem akar gyereket), használj Pharmatexet a gumi mellé - így 120%-os a védelem, és megnyugtatod a lelkedet. A tablettát nem ajánlanám, amíg nem túl gyakoriak az együttlétek. De elsõ körben mindenképpen azt javasolnám, hogy legyetek sokat együtt, pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét és reakcióit. Így egyre kevésbé fogsz félni a nagy eseménytõl! Sok sikert!
Egyszerû, mint az 1x1. Pharmatex. És mellé az óvszer.. ezek mellett igazán nem aggódhatsz. Viszont olvass elõtte a "gyógyszerrõl", hogy mit és hogy. Ha nem gyõzött meg (pharmatex.hu , minden fent van) akkor szedj tabit. A tabi és az óvszer tuti. De szerintem az óvszerrel se lehet baj.. mármint ritkán van, csak ügyesek legyetek. És elsõnél általába az óvszer ajánlatos. És elég, ne aggódj.
Amúgy, kedves harmadik válaszoló.. mindketten akarják! Te lehetsz az, aki mindenhol azt hirdeti, hogy a pasik tudnak várni.. persze, h tudnak, de minek? Mindketten akarják, és szerintem tök jó, h ez a legnagyobb problémája, h terhes lesz-e... Félhetne még más egyéb 100 dologtól is. Azonkívül szerintem egy komolytalan kapcsolatban mégse nevezné "párom"-nak.
A kérdező hozzászólása: hja én CSAK attól félek hogy terhes maradok....:( jaja mind a ketten akarjuk 100%-ban....csak félek a terhességtõl nehogy én legyek olyan , , szerencsés" hogy valami baj legyen....:( kül köszike a segitségeteket...:)
Tényleg tökjó hogy csak a terhesség miatt aggódik. A nagy átlagnak ilyenkor max. az jut eszébe hogy dobjon le az anorexiás súlyából még 10 kilót, vagy a melle hogy legyen DD kosaras, vagy hogy milyen extra trükköt csináljon amitõl kifekszik a pasi. Na ehhez képest tökjó h a terhesség a téma. Nyugodtan merd ha felkészültnek érzed magad, és sikerült nem aggódnod. Ha ez nem megy még várjatok. Bár szerintem óvszer mellett nem kell aggódni, ha jól használjátok, ha pedig még spermiciddel is kombináljátok, pláne semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy segitettél!!!!!ja majd összeszedem a bátorságomat és remélem, hogy minden rendben lesz!!!
A mi helyzetünk is hasonló volt :) két szûz és egy kis félelem :) Eleinte non÷stop beképzeltem magamnak, hogy esetleg terhes lehetek, de aztán a stressz lassacskán eltûnt, mert ha megfelelõen védekezünk normális esetben nem lehet semmi probléma... Véletlenek persze mindig vannak, de ha erre összpontositsz, akkor nem fogod igazán élvezni a szexet...

Már elég nagy a hasam, és ez bizony némi gondot okoz szeretkezésnél. Mindig is hason szerettem feküdni, párom meg ugye rajtam, szóval hátulról, de ez most lehetetlen. Mit tehetünk?

szóval, esetleg párbákkal vagy valamivel érdemes fölpolcolnom magam, hogy a hasam ne nyomjuk?vagy felejtsük el ezt a pózt?

Legjobb válasz: hason

A kérdező hozzászólása: hason
Szerintem keressetek más pózt. Most már csak nagyobb lesz a pocid, és hasra sem fogsz tudni fordulni tõle (meg szerintem nem is szabad). Ha hátulról szereted, állj négykézláb úgy, hogy csak a melled legyen az ágyon, a pocid, feneked meg a levegõben. Boldog babavárást, jó próbálkozást! :o)
Szia! Térdelõ póz hátulról. Nekünk az bevállt nagy hassal. Sok sikert és kitartást!
Szia. Nekünk is ez a kedvenc pózunk, de már sajna nem tudjuk gyakorolni. A térdelõ pozitúra jó helyette.... Üdv: 26 hetes kismama.
Párom súlyát is megtartani nem vállalnám be, ajánlom a kztyapózt, esetleg lovaglót, de én a babám születése elõtti napon is, meg végig hason aludtam, és semmi baaja nem történt;)
Próbáld meg úgy, hogy egyik lábad felhúzod kerékszögbe, akkor nem nyomod annyira a pocid. Meg a kutyapózis jó. Illetve jó a kiskifli verzió:-) Vagy ha te hanyatt fekszel, a párod meg oldalt rád derékszögben. Így át tudod tenni a lábad párod csípõjén, ez is kényelmes és kellemes póz. Vagy lehet lovagló is.-) Szóval azért van más lehetõség is:-))Vigáyzz a pocidra, ha fáj, változtass pózt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!