Találatok a következő kifejezésre: A párommal feküdni és (17 db)

A párommal leszeretnénk feküdni és még mind a ketten szüzek vagyunk. én csak attól félek h terhes leszek.. Mit tegyek h ne adjak csalódást a páromnak?

gumit használnánk és én csak attól félek hogy terhes maradok csak ezért nam mernék lefeküdni vele hogy nehogy terhes maradjak....de én naon akarnám de nem tudom hogy merjem e MIT TEGYEK????

Legjobb válasz: 100%-os védelem nincs, ha elõírásszerûen használjátok a gumit, valószínûleg nem lesz baj. Ezenkívûl a gumi mellett használhatsz hüvelytablettát, kúpot, vagy valamilyen spermaölõ krémet. Akkor még biztosabb a védelem.

100%-os védelem nincs, ha elõírásszerûen használjátok a gumit, valószínûleg nem lesz baj. Ezenkívûl a gumi mellett használhatsz hüvelytablettát, kúpot, vagy valamilyen spermaölõ krémet. Akkor még biztosabb a védelem.
Tényleg nem létezik 100%-os védelem. Az óvszert lehet még kombinálni kúppal, krémmel stb., ez még növeli a biztonságot. De elég az óvszer is, ha helyesen használjátok.
Kérdések: hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Szerény véleményem az, hogy egy pasi tud várni (elég sokat), ha tényleg szeret, és nem dob, ha nem fekszel le vele, amikor õ akarja - fõleg, ha elsõ alkalomról van szó. Ha csak a teherbeeséstõl félsz (mindenki fél tõle, aki nem akar gyereket), használj Pharmatexet a gumi mellé - így 120%-os a védelem, és megnyugtatod a lelkedet. A tablettát nem ajánlanám, amíg nem túl gyakoriak az együttlétek. De elsõ körben mindenképpen azt javasolnám, hogy legyetek sokat együtt, pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét és reakcióit. Így egyre kevésbé fogsz félni a nagy eseménytõl! Sok sikert!
Egyszerû, mint az 1x1. Pharmatex. És mellé az óvszer.. ezek mellett igazán nem aggódhatsz. Viszont olvass elõtte a "gyógyszerrõl", hogy mit és hogy. Ha nem gyõzött meg (pharmatex.hu , minden fent van) akkor szedj tabit. A tabi és az óvszer tuti. De szerintem az óvszerrel se lehet baj.. mármint ritkán van, csak ügyesek legyetek. És elsõnél általába az óvszer ajánlatos. És elég, ne aggódj.
Amúgy, kedves harmadik válaszoló.. mindketten akarják! Te lehetsz az, aki mindenhol azt hirdeti, hogy a pasik tudnak várni.. persze, h tudnak, de minek? Mindketten akarják, és szerintem tök jó, h ez a legnagyobb problémája, h terhes lesz-e... Félhetne még más egyéb 100 dologtól is. Azonkívül szerintem egy komolytalan kapcsolatban mégse nevezné "párom"-nak.
A kérdező hozzászólása: hja én CSAK attól félek hogy terhes maradok....:( jaja mind a ketten akarjuk 100%-ban....csak félek a terhességtõl nehogy én legyek olyan , , szerencsés" hogy valami baj legyen....:( kül köszike a segitségeteket...:)
Tényleg tökjó hogy csak a terhesség miatt aggódik. A nagy átlagnak ilyenkor max. az jut eszébe hogy dobjon le az anorexiás súlyából még 10 kilót, vagy a melle hogy legyen DD kosaras, vagy hogy milyen extra trükköt csináljon amitõl kifekszik a pasi. Na ehhez képest tökjó h a terhesség a téma. Nyugodtan merd ha felkészültnek érzed magad, és sikerült nem aggódnod. Ha ez nem megy még várjatok. Bár szerintem óvszer mellett nem kell aggódni, ha jól használjátok, ha pedig még spermiciddel is kombináljátok, pláne semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy segitettél!!!!!ja majd összeszedem a bátorságomat és remélem, hogy minden rendben lesz!!!
A mi helyzetünk is hasonló volt :) két szûz és egy kis félelem :) Eleinte non÷stop beképzeltem magamnak, hogy esetleg terhes lehetek, de aztán a stressz lassacskán eltûnt, mert ha megfelelõen védekezünk normális esetben nem lehet semmi probléma... Véletlenek persze mindig vannak, de ha erre összpontositsz, akkor nem fogod igazán élvezni a szexet...

Miért van az, hogy jó pár hónapja próbálkozom a neten lányoknál és mostanáig egynek sem kellettem igazán, erre most meg már több lány simán le is feküdne velem, volt aki le is utazna hozzám, miért most és miért, mi történt a lányokkal?

Még továbbra is ronda vagyok és alacsony. Szóval nem értem miért tetszem nekik vagy egyáltalán akárkinek is. Sosem volt még barátnőm, nem ismertem kezdeményezni élőben még, mert a rút külsőn miatt mindig is tisztában voltam az esélyeimmel, vagyis inkább az esélytelenségemmel.

Legjobb válasz: Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...

Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...
Valószínû azért, mert kamu képet töltöttél fel a társkeresõn!
Lehet, hogy eddig õk nem vettek észre. A netre nem mindenki azonos idõpontban és azonos helyre megy fel, lehet eddig azok, akiknek tetszel nem voltak fent, és most igen. Egyébként nem tökmindegy az oka, ha nincs barátnõd, és van kedved hozzá, hát vágj bele, ha nem, és úgyse akarsz szexelni, akkor meg nem értem ezt a drámát.
A kérdező hozzászólása: ma 22:14 Dehogy, nem csináltam még sosem ilyet! Én felvállalom magam, akármilyen csúnya is vagyok!
NEM vagy csúnya. Ezt most fejezd be ;)
én is kíváncsi vagyok rád, ha már a kép küldésnél tartasz :)
Azért mert a jó pasik elkeltek, és maradtál te. :)
És a "több lány" tulajdonképpen mit is takar?

Hüvely-szindróma? 17 éves vagyok, a páromat őszintént szeretem, és le szeretnék vele feküdni, de!

Évek óta tart nálam ez a dolog, hogy tampont sem merek használni, az el?z? barátomnak nem engedtem meg, hogy megujjazzon és a n?gyógyásztól is rettegek! Mire ez a félelem???

Legjobb válasz: Nincs a kiskorodról valami ilyesmi hüvelyi kellemetlen élmény..vagy valami.. Vagy nem vagy szégyenlõs inkább?:S:D

Nincs a kiskorodról valami ilyesmi hüvelyi kellemetlen élmény..vagy valami.. Vagy nem vagy szégyenlõs inkább?:S:D
mielõtt a dologra kerülne a sor igyál meg 2 feles pálinkát és már sokkal bátrab leszel :D
A kérdező hozzászólása: Mi bajod van? Szerelmes vagyok ebbe a fiúba és szeretnék örömet okozni neki is és magamnak is! Ha neked nem adódik meg ilyen dolog, sajnálo, de nekem fontos õ és ez a dolog is.
hol van neked még "párod" 17 évesen!!? nagyon elégedetlenek a mai emberek de télleg! örülj, hogy valaki egyáltalán jár veled, tood más még ezzel is beérné, de látszik, hogy neked annyira magasak az igényeid, hogy belefutottál egy szép vigilizmusba.pszichologust még lécci ne terheld ilyesmikkel, vannak rászorulóbb emberek, akik a sok betonpinju miatt nem jutnak ellátáshoz
A kérdező hozzászólása: próbáltam, de nem mertem/nem ment, úgyhogy nem erõltettem...
gyakorolj magadon kicsit...nem próbáltad még egyik ujjadat feldugni magadnak?
A kérdező hozzászólása: Értelmes komment:) Én nem szórakozni járok ide, mellesleg nem hiszem, hogy rusnyának tartanál, ha látnál élõben de ez lényegtelen a kérdés szempontjából:)
Löhöt rusnya dagadt és szégyenlõs vagyol. Az ilyentõl óvja az ég a fiatalokat! Nö csüggegyé azé. Ha a dörös ló kimú napszámba alkalmazolak húni az ekevasat. Máha töröd a mázsát! Kele bá
A kérdező hozzászólása: Próbálok rájönni, mi lehet a probléma, de eddig még nem sikerült..ha most ez van, mi lesz a szexnél?? :(
Ez még önmagában nem baj, lazulj el, legyen nyugodt környezet, simogasd a csiklódat, izgasd fel magad rendesen, és akkor próbáld meg csak nagyon finoman egy ujjadat picit betenni. Ha nem megy nembaj, majd legközelebb. Nálam is ez volt, iszonyat szûk is voltam, de miután magamnak megtapasztaltam, hogy nem vészes a dolog elmúlt a félelem.Vagy hagyd, hogy a párod csinálja, és csak akkor állítsd le, ha tényleg fáj.
Sok volt az az uborka....
Csak te tudhatod, hogy mitõl félsz...ha kicsit jobban megismered magad és rájössz, tudod kezelni/kezeltetni a problémát.
ilyenrõl még nem is hallottam (ami nem azt jelenti, hogy nem létezik, csak meglepett). egyetértek anyukáddal. szerintem várd meg az elsõ együttlétet, és ha akkor is érzel zavart emiatt, fordulj szakemberhez. lehet, hogy az elsõ szex, beindítja az ösztöneidet. ha nem, mindenképp kérj segítséget, minden probléma megoldható, csak nem szabad a szõnyeg alá söpörni.

Az jó ha a párom le akar velem feküdni, de én nem, de mégis megteszem vele? Sajna van vmi fehérfolyásom és írtó büdi. Mondhatnám azt is hogy tőle kaptam.

Legjobb válasz: Mond el neki, mit szeretnél, ha nem ért meg, akkor pedig inkább hagyd... Fehér folyás: nõgyógyász, AZONNAL! És eszedbe se jusson soha nemi kapcsolatot létesíteni úgy BÁRKIVEL, hogy tudod, hogy valamid nincs rendben. Nem csak a HIV-tõl kell félni, egy bakteriális/viriális fertõzésnek is komoly következménye lehet (pl. megnövelt méhnyakrákkockázat). Ilyen egészségügyi gonddal SE félj orvoshoz menni, látnak azok sokkal durvábbat is és ha nem lenne természetes, hoy néha valami gáz van, nem kéne orvosokat nevelni (és én se a genetikával szívnék most...)

Mond el neki, mit szeretnél, ha nem ért meg, akkor pedig inkább hagyd... Fehér folyás: nõgyógyász, AZONNAL! És eszedbe se jusson soha nemi kapcsolatot létesíteni úgy BÁRKIVEL, hogy tudod, hogy valamid nincs rendben. Nem csak a HIV-tõl kell félni, egy bakteriális/viriális fertõzésnek is komoly következménye lehet (pl. megnövelt méhnyakrákkockázat). Ilyen egészségügyi gonddal SE félj orvoshoz menni, látnak azok sokkal durvábbat is és ha nem lenne természetes, hoy néha valami gáz van, nem kéne orvosokat nevelni (és én se a genetikával szívnék most...)
Csak akkor feküdj le vele ha te is akarod! Beszéld meg vele, hogy te még nem szeretnéd. Megfogja érteni! Fehérfolyás: Valószínû gombásfertõzés...
Az elõzõ tökéletesen írta: ROHANVA menj orvoshoz, és a közeledbe ne engedd, amíg gond van! Nyugodtan mondd meg neki, hogy beteg vagy. Ha pedig fennáll az esélye, hogy tõle kaptad el, akkor neki is hoz gyógyszert - akkor is, ha õ tünetmentes. Különben 5 perc alatt visszakapod tõle. Ha szólsz az orvosnak, felírja azt is.
Rosszul mozdultatok! Mással is megesik! A két dolgot nem nagyon tudom, összekapcsolni. A mostani szexet a puffadással!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát ki tudja lehet van valami ott!
Baba? Mikor volt meg utoljára?
szia , velem is tortent mar hasonlo nekem is fajt de sajnos nem baba volt nekem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És neked meddig fáj mert én még most is érzem! Minden jót nektek

Szerintetek lehet, A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, és le szeretnék feküdni vele. Nem félek csak, hogy élvezhet e belém a párom gumival? Mind a kettőnek ez lesz az első 17L

Szerintetek lehet?

Legjobb válasz: Gumival nyugodtan elmehet benned. De a kérdésedbõl ítélve mondanám, hogy nézzetek utána a gumióvszer helyes használatának. Nehogy aztán a dolog elõtt bevegye egy pohár vízzel a pasid. :)

Gumival nyugodtan elmehet benned. De a kérdésedbõl ítélve mondanám, hogy nézzetek utána a gumióvszer helyes használatának. Nehogy aztán a dolog elõtt bevegye egy pohár vízzel a pasid. :)
14:34 felvetése jogos! Neked kell elõtte bevenned a gumit kettõ pohár vízzel.
Igen
Én azt gondoltam, a mai fiatalok sokkal felvilágosultabbak ennél.:) )
Gumival nyugodtan.
A párodat is kezelni kéne mert át is adhattad neki a fertõzést ha nem óvszerrel csináltátok.
A kérdező hozzászólása: Mindig használunk óvszert.

Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha a barátnőtökkel egy parkban hevesen csókolóztok és a barátnőtök a fületekbe suttogja, hogy le akar feküdni veletek?

Tegyük fel még friss a kapcsolat,egy hónapja jártok,de még nem volt szex. Kort is írjatok!:)

Legjobb válasz: semmit, mert nem lennék akkora paraszt, hogy egy parkban, nyilvános helyen ott faljam, ahol 5 évestõl 88 évesig, egyedülálló, kapcsolatban lévõ, boldog, boldogtalan láthatja.

semmit, mert nem lennék akkora paraszt, hogy egy parkban, nyilvános helyen ott faljam, ahol 5 évestõl 88 évesig, egyedülálló, kapcsolatban lévõ, boldog, boldogtalan láthatja.
Lefejelném meglepetésemben.
Ott a parkban? :D Jó, én benne lennék!:D 20
Megujjaznám, aztán irány a lakás. Vagy húznám még kicsit, mielõtt megkapná, amit akar. :D
Ha már egy hónapja járunk és hevesen csókolózunk, akkor azt gondolnám, hogy már éppen itt van a ideje. Viszont az a lényeg, hogy én hány éves vagyok, hanem az, hogy te mennyi vagy!
Visszasúgnám, hogy most nem lehet angyalom mert egy parkban vagyunk és itt ez közszemérem sértés volna!
Én vagyok Orbán Viktor! :DD
Rácsörögnék a Mikulásra, és tanácsot kérnék tõle.
Ott helyben beleültetném a farkamba.
A hormontúltengésben szenvedõk válaszaira nem adnék, de lehet hogy nyálasan hangzik, akkor is csak ha te is szeretned akkor hagyd magad. Ha te még nem állsz készen vagy tudom is én, akkor ne siessd el a dolgot!

15 és fél vagyok, a barátom 18. Pár hete jöttünk össze. Kb mennyi idõ múlva számítsak arra, hogy le szeretne velem feküdni?

Mik egy 18 éves fiú igényei? Mennyi ideig várassam?

Legjobb válasz: Már akkor le akart, mikor még össze sem jöttetek!

Már akkor le akart, mikor még össze sem jöttetek!
Ha szûz vagy, mindenképp várj vele.4 hónapig voltam együtt a barátommal mikor lefeküdtem vele, mostmár megbántam, mert csak amiatt volt velem.
kerdezd meg tole akar e mar tocskolni.
SZerintem is szeretné már.Várd meg amíg szóba hozza.Ne kapkodd el, akkor menj bele, ha már te is akarod.
Egy hónapot minimum!!!
Kérdezõ, nagy összegben fogadnék rá hogy CSAKIS AZÉRT jött össze veled, hogy megfektessen minél elõbb!! Szóval ne várattasd ha jót akarsz neki.
4
5
Barmikor. De ha normalis a srac, akkor varni fog Rad, amig azt nem erzed, hogy keszen allsz ra :)
holnap már tuti le akar veled feküdni!
Fejben már a randi elõtt megdugott vagy 6x! Lehet felmagasztalni a dolgot, de minden pasi dugni akar. És ennyi. Lehet itt közös érdeklõdés, összhang, lelkitárs, a végén mindkét fél egymásba gabalyodva fog izzadni önkívületi állapotban (jó esetben). Ne várasd, nem szabad. Azt döntsd el, te mit akarsz, és mikor. És ezt õ elõre tudja. Nem szabad életkorhoz vagy idõtartamhoz kötni, hogy ha már 1 éve vagyunk együtt, vagy ha majd betöltöm a 17-et csak akkor, stb. De gondold át mit érzel most, mi kell hozzá, hogy teljes szívvel benne legyél, és ezt esetleg mondd le neki. MErt akkor tudja mire számítson, nem fog türelmetlenkedni, és te is kerülj tisztába magaddal, hogy akarod e, kész vagy e rá, vagy sem. tehát nincs olyan, hogy a fiúnak mikor mi az igénye. TE döntesz, mert te vagy a szûz. Neked kell tudni.

Új szabály? Táppénzen vagyok mivel a munkaköröm veszélyes ezért nem dolgozhatom benne. Hallotta valaki, hogy aki huzamosan 9-es kóddal táppénzen van annak be kell egy pár napra feküdnie a kórházba? Ha nincs panasz akkor is?

Legjobb válasz: Szia, Tegnap óta én is táppénzen vagyok veszélyeztetett kismamaként. Én is 9-es kóddal vagyok itthon, de én még ilyenrõl nem hallottam :O Te ezt hol hallottad/olvastad?

Szia, Tegnap óta én is táppénzen vagyok veszélyeztetett kismamaként. Én is 9-es kóddal vagyok itthon, de én még ilyenrõl nem hallottam :O Te ezt hol hallottad/olvastad?
A kérdező hozzászólása: A táppénzes felülvizsgálat alól engem is felmentettek. 2 hete voltam akkor senki nem mondott ilyet. Most valami új jogszabályt emlegetett a védõnõ
Ma voltam védõnõnél, tegnap nõdokinál egyik se mondott semmi ilyet...
8 hetes korom óta vagyok táppénzen és se kórházba nem kellett menni se táppénzes felülvizsgálatra egyszer sem.35 hetes vagyok most
Hát remélem, hogy nem igaz én is 18 hetes vagyok augusztus óta vagyok itthon tegnap voltam a védõnõnél meg a körzetinél semmi ilyet nem mondott.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál és tényleg be lehet hívni a kismamákat. Régen volt egy törvény miszerint aki 3 hónapot meghaladóan táppénzen volt azt kivizsgálták, hogy a táppénz oka fent áll-e. Ezt a törvényt állítólag a napokban újból hatályba léptették. Mivel minden kismamát akit táppénzre vesznek veszélyeztetettként tartanak nyilván ezért õket is berendelhetik kivizsgálásra. Ez általában 3 -4 kórházi nap. Itt igazolják, hogy továbbra sem keresõképes és marad a táppénz. Gondolom a táppénzcsalók miatt van....A tb sok megszigorítása közül ez az egyik.
Ez a "régi törvény" ez most is él, ezidáig is élt. Az orvosokat átlag havonta-kéthavonta ellenõrzik, ha az ellenõrzést végzõ úgy gondolta, akkor idáig is és ezután is behívhatja a betegeket ellenõrzésre, akár kismama, akár nem, de fekvõbeteget az otthonában is meglátogathatja. 2011. május 1 elõtt nem derült ki, hogy mi is a keresõképtelenség pontos oka (ugyanúgy 8-as kódot kapott a kismama, mint egy náthás), tehát akkor azért nem kaptunk külön figyelmet. Most már ugyan van ez a 9-es kód, de (ahogyan már korábban is leírtam) nincs olyan, hogy másfajta elbánást, ellenõrzést kapna egy 9-es kódos és egy 8-as kódos. Ad abszurdum, nem is esik szó kórházi tartózkodásról, felülvizsgálatról. Minderrõl a 102/1995. (VIII. 25.) Korm. rendelet rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy egy pár kismamát behívnak és így bizonyítja a kórház, hogy folytat õ is ellenõrzést.
A kórház egy intézmény, így nem folytathat felülvizsgálatot....
A 9-es kódra is ugyanazok a felülvizsgálati szabályok vonatkoznak, mint a többire. Olyan nincs, hogy kórházba kell idõnként menni ha 9-es kóddal vagy felvéve.
39 hetes vagyok és a 6.ik héttõl táppénzen vagyok Márciustól, 9-es kóddal, nem sokára szülök de nem kellett befeküdnöm!
Én is táppénzen vagyok a 7.héttõl!Csütörtökön voltam táppénzes felülvizsgálaton, ott nem mondtak semmi ilyesmit.Felmentettek alóla(mármint a felülvizsgálat alól)!ennyi..A védõnõnél tegnap voltam, õ sem mondott ilyet.Remélem csak valamit félreértettél. 21hkm
A kérdező hozzászólása: Most jöttem a védõnõtõl. Õ mondta, hogy készüljek, még az idén négy napra be kell feküdnöm.Lehet, hogy még majd tavasszal is.
hát ez jó:(( Nah csütörtökön én is megyek a védõnõhöz és a házidokimhoz is és leinformálom õket! ...de amúgy én ezt nem értem! Minek feküdnék be a kórházba ha amúgy meg nincsen semmi bajom? Menjek a betegek közé terhesen...ennél nagyobb badarságot én még nem hallottam:(
A védõnõ nem tudom, hogy honnan szedte ezt. A 9-es kódot alkalmazzák minden olyan esetben amikor veszélyeztetett terhességrõl vagy terhesség miatti keresõképtelenségrõl beszélünk. Te ez utóbbiba tartozol, de ez a táppénzes kód alapján a kutya meg nem tudja mondani. A kórházi tartózkodás alatt 50%-os a táppénz, hiszen állambácsinak többe kerül, ha kórházban vagy, mintha otthon. Ezért sem hiszem, hogy minden ok nélkül kórházba küldenének.
A kérdező hozzászólása: Még én sem hallottam ilyet. Én ma megyek este a dokimhoz, rákérdezek.A védõnõ azt mondta beszéljem meg az orvosommal mikor fekszem be. Hát kíváncsi leszek...
Majd írj a fejleményekrõl! amúgy te mennyi idõs kismama vagy? (elsõ)
Én is 9-es kóddal vagyok itthon augusztus óta. De ezt nekem még senki nem mondta! Hát mostmár én is kiváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: 18 hetes vagyok és a 6. héttõl vagyok itthon.
Ó, én errõl nem hallottam. Nem tudom milyen kóddal vagyok táppénzen, de már voltam kórházban, és sajna úgy néz ki, megint befektetnek, úgyhogy én mosom kezeimet.
Nyilván be kell feküdni pár napra, mikor szülni mész! :-) Amúgy nem hallottam ilyet, pedig én is végig táppénzen voltam, (de szó sem esett kórházi tartózkodásról, csak mikor felment a vérnyomásom, de utána meg is született a baba, tehát nem kód miatt kellett befeküdni).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!