Találatok a következő kifejezésre: A párommal először szeretkeztünk! (5 db)

Igen
igen feleslegesen agódsz elsõ perctõl véd a gyógyszer még a 7 napos szünetben is
A kérdező hozzászólása: ksözönöm szépen :) megnyugodtam a 7 napos szünetben tudom, hogy véd, csak ez még az elsõ levél gyógyszer és azért voltam bizonytalan

6 hete szültem és tegnap szeretkeztünk először a párommal. Normális ha szeretkezés után barnás folyásom van?

Ma pedig barnás nyálkás folyásom volt.mit?l lehet ez?az lehet,hogy felsértettük a hüvely falát?tegnap voltam dokinál és ? azt mondta,hogy minden ok..

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.1-2 napig tartott,majd elmúlt.

Nekem is volt ilyen.1-2 napig tartott, majd elmúlt.
Nagyon édes (és rendjén is van így), hogy a hat hetes vizsgálat után rögtön egymásnak estetek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
egy szûzhártyával megrövidítetted:D
ha te voltál neki az elsõ akkor a szûzhártya, ha nem akkor nem, vagy nem volt eléggé benedvesedve, vagy szûkebb a hüvelye és kellett neki hogy illeszkedjen hozzád, a vérzés pedig vagy sérülés, vagy esetleg méhszájseb (ha legközelebb is elõfordul)
Az, hogy megölted õt, leszúrtad a péniszeddel! Gyilkos!!!
Elsõ szeretkezésnél ez a normális. Ha nem így lenne az lenne a gyanús. Ha azt mondta már nem szûz, akkor valószínûleg kamuzott, vagy elég sajátosan értelmezi a szüzességet.
Ezt komolyan kérdezed? Hány évesek vagytok 6? Gondolom nem is védekeztetek...
elszakítottad a kis puncijában lévõ szûzhártyát, gratulálok te szûzoltó
12:34, az igaz, hogy elsõ szeretkezésnél ez normálisnak tekinthetõ, de nem ez A normális. Nekem pl. semmi ilyesmi nem volt, a legelsõnél sem. Ez nagyon egyéni.
Kinyírtad, szétszakítottad, egy állat vagy! Na ugyan mi lehet az oka? szerintem málnaszörpbe ült így elsõre.

A párommal most először szeretkeztünk! Gumit használtunk és mikor elélvezett kivette belőlem... a gumi nem is szakadt ki (ebbe kb 99%-ig biztosak vagyunk) lehetek terhes?

(ma megkellett volna jönnie de nem jött meg..29.nap)

Legjobb válasz: Akkor mégis mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Ahhoz spermiumnak kell eljutnia a petesejtig! Egy nap késést bármi okozhat.

Akkor mégis mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Ahhoz spermiumnak kell eljutnia a petesejtig! Egy nap késést bármi okozhat.
Ha vigyáztatok, akkor szerintem szinte biztos, hogy nem vagy terhes! Ha gumit használtatok ami ráadásul ki sem szakadt! Ne aggódj!Egy csomó dolog lehet ami miatt nem jött meg! Ne izgulj, meg fog jönni! Szorítok neked!
Nem, ne aggódj, nem vagy terhes.Az óvszer megfelelõ használat mellett nagyon biztonságos.Egy-két napot bármi miatt késhet a mensi, ne félj, meg fog jönni.
szia szerintem nem.én évek óta ezzel védekeztem és nem lettem terhes.hány éves vagy?lehet hogy nég nem rendszeres
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokatt!!sokat segitetek!15 éves vagyok!!(már megvan kb 4éve)de nem mindig 29napra jött meg!változó!csak nagyon félek mert nem szeretném az életemet egy ilyen piti üggyel elrontani!mert az abortuszanak nagyon komolya következményei lehetnek!!tényleg köszönöm mindenkinek!!nyugtató amiket irtatok!!
semmi gond nem lesz.jo hogy felelöség teljes vagy.itt kezdõdik a felnõtté válás
Nem lesz gond! Nyugi! Jó hogy azért figyeltek arra, hogy biztonságban legyetek, már az elsõ alkalommal is!
Biztos, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!végül tényleg megjött!!csak késett!!húú nagy kõ....!!de nem birtam ki és csináltam egy terhességit is még mielõtt megjött!!ez volt a biztos!!köszönöm mégegyszer miondenkinek!

Tegnap amikor szeretkeztünk a párommal, elkezdett fájni elöször a bal oldalt a hasam majd hirtelen a jobb oldalam begörcsölt, ezt bajt jelent? 28 hetes vagyok

miután abba hagytuk elmult,de ez csak akkor van ha kutya pózban vagyunk,amugy minden oké lenne csak éppen már nagy a hasam igy elég nehéz megfelel? pózt találni!

Legjobb válasz: szia!! szerintem megnyugodhatsz, ha nem véreztáál szeretkezés után, nincs baj. vszínüleg megnyomott egy ideget, vagy csak egyszerûen kényelmetlen volt a babónak :) 35 hetes pocakos

szia!! szerintem megnyugodhatsz, ha nem véreztáál szeretkezés után, nincs baj. vszínüleg megnyomott egy ideget, vagy csak egyszerûen kényelmetlen volt a babónak :) 35 hetes pocakos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!