Találatok a következő kifejezésre: A párommal egymástól. Mit tegyek (3 db)

A párommal elhidegültünk egymástól. Mit tegyek?

Fél év hogy együtt vagyunk a barátommal. És én angyon szeretem ?t. És ? is engem. De mostanság rengeteget veszekszünk, szinte minden nap összekapunk valami apró dolgon. Félek hogy el fog hagyni, mert azt mondta mégegy ilyen hiszti és komolyan elgondolkodik hogy mi legyen velünk. De én akarom ?t, hiszen imádom. Lehet én vagyok a hibás, de segítsetek, mivel szorítsam újta magamhoz? Van valakinek valami trükkje? :) Segíítsetek :(

Legjobb válasz: Hát valószínûleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és elõjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Fõleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok idõt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidõt egymásnak. Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.

Hát valószínûleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és elõjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Fõleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok idõt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidõt egymásnak. Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.
A kérdező hozzászólása: Például ha kések, akkor kiakad, hogy miaz hogy õ vár rám. Vagy például ha vitázunk akkor természetesen én mennjek oda hozzá békülni, õ nem jönne. Ez az õ hülyesége. Sajnos igen apróságokon veszünk össze, de szerelmesek vagyunk, ettõl függetlenül. A szexel sincs semmi baj, ha együtt vagyunk imádjuk egymást...de ha jönnek a viták már nem minden olyan szép mint volt :(
szerintem beszéljétek meg. ne csak te gondolkodj el, minden veszekedés 2 emberen múlik. neki is csinélni kéne valamit, nem? vagy ez hogy megy? megsért téged és még te mész oda hozzá bocsánatot kérni?
Ide figyelj, kezdjünk mindent az elején. Apró dolgok, oké. Nos, ha késel, az pont az pont a másik semmibevételét jelenti. Ez így van, nem én találtam ki. (mellesleg sajnos én is többet kések a "kelleténél.." tehát tudom milyen kínos, mégis le kell róla szokni, hosszútávon senki se viseli el!) Szóval ilyenekkel tényleg adj okot rá, h haragudjon rád. Másodszor az apróbb viták.. el lehet kerülni. Mikor vmin megint összekaptok, számolj el 10-ig (vagy csak 5-ig) mosolyogj rá és öleld meg. Aztán adj neki egy puszit, és mondd, h sajnálod, nem szeretnéd, ha állandóan csak ilyen hülyeségeken vitáznátok. Ha õ is mondja, h sajnálja, akkor ok. Ha pedig ezt már sokszor eljátszottad, és õ még mindig nem teszi hozzá, h õ is, akkor viszont tényleg gond van, mert tényyleg azt hiszi, mindenért te vagy a hibás, és elvárja, h magadravállalj mindent. Ha közösen megegyeztek, h szeretitek egymást, és egyyütt akartok maradni, akkor sikerülni fog! Ha a szerelmetek elég erõs, legyõzi ezt a sok értelmetlen dolgot, és vitát!
Bocsi a helyesírási hibákért :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, és a tippeket, sokat segítettetek!

Mit tegyek! 3éve vagyok a párommal és szeretne kimenni külföldre dolgozni! Havi egyszer jönne haza 3napra kb mit tegyek fogadjam el vagy beszéljem le? Félek hogy eltávolodunk egymástól vagy hütlen lesz!

Legjobb válasz: ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.

ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást nem fogom! De a hiányába belefogok pusztulni!
barátom 2 honapja van kint, es meg 6honapot lesz, ossz vissz 8 at!es ugy hogy nem johet haza, majd csak ha lejárt a 8 honap!nagyon nehezen engedtem ki, de megbeszeltuk h megvárom!5 eve vagyunk egyutt en 20 eves vok , pasim 23!kitartást tudok majd ajánlani, sok elfoglaltságot, barátnoket, es tanulást:D
A kérdező hozzászólása: Köszi ari vagy!És neked is kivánok kitartást!
ebben a gazdasági helyzetben örüljön az ember, ha legalább külföldre mehet! szomorú dolog elbúcsúzni és várni heteket-hónapokat, de ha nem megy ki, sosem lesz közös jövõtök csak adósság-adósság hátán, ezt akarod? ugye nem, hát akkor ennyi áldozatot tehetsz elõre is a gyerekeitekért. Minden fejben dõl el, ha úgy engeded ki, hogy ne csalj meg meg ilyenek, és itthon ezen görcsölsz, biztos meg fog történni. bízni kell benne, õ sem szórakozni megy. emellett lehet neten tartani a kapcsolatot, minden este beszélgetni órákat :) ha már régebb óta együtt vagytok, nem lesz gond, de persze az eltávolodás benne van a pakliban, ezért kell majd abban a pár napban jó programokat csinálni..:)
ugyanebben a cipõben járok :S én mondom neki, hogy menjen ki, meg, hogy jó lesz, de igazából nem tudom, hogyan fogom túlélni :( de nem akarom elrontani a jövõjét
Én is távkapcsolatban éltem sokáig! A párommal úgy jöttem össze, hogy tudtam külföldön dolgozik és nem is fog itthon amíg nem muszáj! 4 év után abbahagyta, végleg itthon maradt és azt hitte nem is megy vissza többet, mert majd itthon külföldi tapasztalatokkal, nyelvtudással el fog helyezkedni és milyen jó lesz. Van is munkája, csak pénzt nem kap :( Ha kap is, szinte semmire nem elég. És bár, együtt vagyunk minden nap, vele fekszem, vele kelek, de elõrébb mégsem jutunk :( Szóval, tervben van újabb néhány év külföldi meló.. Ki lehet bírni azt a pár hetet egymás nélkül. nem mondom, hogy jó és nem hiányzik meg nem mennél utána, de ha a jövõtökre gondolsz, nincs más megoldás sajnos! Én még elfogadom azt a tényt, hogy nem megyünk sehova, mert kell a pénz másra (rezsi, tankolás, egyéb költségek) de ugyanezt nem szeretném majd a gyerekemnek is mondani :, (

Kezdünk teljesen elhidegülni egymástól a párommal. Mit tegyek?

Másfél éve vagyunk együtt. Mint a mesében az elején minden rendben is volt, egészen fél évig... Onnantól kezdve sok a vita, az amúgy is nehezen induló kapcsolatunkban. Úgy érzem nem szeret úgy, ahogy én Õt, - ezt be is ismeri, valamint ha megszólnak, nem áll ki értem egy mondat erejéig sem. Fogalmam nincs mitév? legyek, nem akarom elveszíteni, de ezek a gondok csak töredékei a valóságnak. Fogalmam nincs mit tehetnék, így is azt mondják szeretteim, hogy túlságosan sokat fektetek bele ebbe a kapcsolatba, szerintük a fiú ezt annyira nem becsüli meg. Arról nem is beszélve, hogy nagyon apás.. Amit Édesapja mondd, annak úgy kell lennie, az szent és sérthetetlen. Ezzel sem lenne gond, a gond az, hogy nem kapom meg azt a tör?dést és figyelmet, amit megérdemelnék és nem anyagiakra gondolok! Szerintetek mit tehetnék? Miért nem érzem magam fontosnak a számára? Sokszor úgy érzem nem vesz komolyan.. Õ él a meghitt, tökéletes világában, én pedig küszködöm, verg?döm egymagam. Sok vigaszt, támogatást nem kapok. Még csak önbizalmam sincs. Velem van gond? Mit tegyek még, hogy igazán szeressen? Sokat csalódtam életemben, ugyan nem szerelmi téren... de akkor sincs egy szakításra szükségem! Viszont, ha nem érzem magam fontosnak, akkor keresnivalóm sincs nála.

Legjobb válasz: "Másfél éve vagyunk együtt." Aha és máris elhidegültök.Hagyjátok egymást a pcsába...

"Másfél éve vagyunk együtt." Aha és máris elhidegültök.Hagyjátok egymást a pcsába...
közöld vele hogy mi a problémád és ha nem változtat rajta akkor lépni kell én így gondolom
Sajnálom. Ebben a kapcsolatban csak fájdalom fog érni.
Másfél év alatt? Úgy gondolom ez nem lesz hosszú távú kapcsolat. Legyen már tartásod... 25/N
Te is tudod, h ez jobb nem lesz. Magad érdekében kellene nagyon átgondolni, h megéri e ez neked...
Egy kapcsolat akkor müködik jól, ha mind a két fél akarja tesz is érte, hogy jó legyen és az is maradjon, ugy érzem a te kapcsolatod nem ilyen, beszélj a pároddal az érzéseidröl, ha nem változik, szerintem lépned kell, mert különben az idöd pazarolod rá.
Hát nehéz ügy, nekünk is hasonló problémánk volt exemmmel 1, 5 év után kezdõdött, õ is nagyon anyás-apás volt, de ez az elején nem zavart. 4 évet töltöttünk együtt õ most 32, és megmondom õszintén akárhogy javítgattam a dolgot...végén már csak anyu pótlék és háztartási robot lettem, se puszi se csók se semmi.. ami egyszer már elromlott azt nem lehet helyrehozni... tanulj a példámból és ne szúrj el idõt ilyenre...
Az ilyesmit érdemes csírájában elfojtani. Nálunk is volt idõszak, mikor anyuci meghatározóbb volt, mint kellett volna. Meg kell beszélni. Ha nem megy, tipli. Még most.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!