Találatok a következő kifejezésre: A párommal egymástól. Mit (12 db)

Mit tegyek! 3éve vagyok a párommal és szeretne kimenni külföldre dolgozni! Havi egyszer jönne haza 3napra kb mit tegyek fogadjam el vagy beszéljem le? Félek hogy eltávolodunk egymástól vagy hütlen lesz!

Legjobb válasz: ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.

ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást nem fogom! De a hiányába belefogok pusztulni!
barátom 2 honapja van kint, es meg 6honapot lesz, ossz vissz 8 at!es ugy hogy nem johet haza, majd csak ha lejárt a 8 honap!nagyon nehezen engedtem ki, de megbeszeltuk h megvárom!5 eve vagyunk egyutt en 20 eves vok , pasim 23!kitartást tudok majd ajánlani, sok elfoglaltságot, barátnoket, es tanulást:D
A kérdező hozzászólása: Köszi ari vagy!És neked is kivánok kitartást!
ebben a gazdasági helyzetben örüljön az ember, ha legalább külföldre mehet! szomorú dolog elbúcsúzni és várni heteket-hónapokat, de ha nem megy ki, sosem lesz közös jövõtök csak adósság-adósság hátán, ezt akarod? ugye nem, hát akkor ennyi áldozatot tehetsz elõre is a gyerekeitekért. Minden fejben dõl el, ha úgy engeded ki, hogy ne csalj meg meg ilyenek, és itthon ezen görcsölsz, biztos meg fog történni. bízni kell benne, õ sem szórakozni megy. emellett lehet neten tartani a kapcsolatot, minden este beszélgetni órákat :) ha már régebb óta együtt vagytok, nem lesz gond, de persze az eltávolodás benne van a pakliban, ezért kell majd abban a pár napban jó programokat csinálni..:)
ugyanebben a cipõben járok :S én mondom neki, hogy menjen ki, meg, hogy jó lesz, de igazából nem tudom, hogyan fogom túlélni :( de nem akarom elrontani a jövõjét
Én is távkapcsolatban éltem sokáig! A párommal úgy jöttem össze, hogy tudtam külföldön dolgozik és nem is fog itthon amíg nem muszáj! 4 év után abbahagyta, végleg itthon maradt és azt hitte nem is megy vissza többet, mert majd itthon külföldi tapasztalatokkal, nyelvtudással el fog helyezkedni és milyen jó lesz. Van is munkája, csak pénzt nem kap :( Ha kap is, szinte semmire nem elég. És bár, együtt vagyunk minden nap, vele fekszem, vele kelek, de elõrébb mégsem jutunk :( Szóval, tervben van újabb néhány év külföldi meló.. Ki lehet bírni azt a pár hetet egymás nélkül. nem mondom, hogy jó és nem hiányzik meg nem mennél utána, de ha a jövõtökre gondolsz, nincs más megoldás sajnos! Én még elfogadom azt a tényt, hogy nem megyünk sehova, mert kell a pénz másra (rezsi, tankolás, egyéb költségek) de ugyanezt nem szeretném majd a gyerekemnek is mondani :, (

Ha a vendégsereg és a házasodó pár zenei ízlése nagyon elüt egymástól, mit érdemes lakodalomra betenni?

A mi esküvőnk, de nem akarunk tahó házigazdák lenni és azt nézni, hogy mindenki csak ül és néz ki a fejéből. Nagyon rockpártiak vagyunk de a vendégsereg még az ír kocsma zenéket sem szereti, a vőlegényem pedig... áh, rühelli a divatzenét és a mulatósat.

Legjobb válasz: Dettó... Végül kompromisszum a retró lett... Parom ezt sem kedveli, de legalább én igen , a mulatóstól fintorokat vág... Valamennyi kesz biztos, mert mulatósak a családtagok...de a zenésszel lebeszéltük, hogy ha lehet kerüljük, viszont ha nagyon csak arra van hangulata a vendégeknek, akkor ez van... (Mi dupstepet, dnb - t hallgatunk amúgy, de nem a mai popposítottat)

Dettó... Végül kompromisszum a retró lett... Parom ezt sem kedveli, de legalább én igen , a mulatóstól fintorokat vág... Valamennyi kesz biztos, mert mulatósak a családtagok...de a zenésszel lebeszéltük, hogy ha lehet kerüljük, viszont ha nagyon csak arra van hangulata a vendégeknek, akkor ez van... (Mi dupstepet, dnb - t hallgatunk amúgy, de nem a mai popposítottat)
Szóval ti ketten nem szeretitek a mulatóst, a vendégsereg meg a rockot. Meg kell találni a középutat. Az én párom sem szereti, nem is volt sok, bár kinek, mi a mulatós ugye. Nálunk a 60-70-80as évek zenéi voltak legtöbbet, pl. Gyöngyhajú lány, Csavard fel a szõnyeget, Nem csak a 20éveseké a világ... stb.
Na nekünk pont ilyen megfontolásból volt kettébontva a legzi. Esküvõ délelõtt 10kor, családdal ebéd szolid zenével szám.géprõl (egyedül a mulatósat tiltottam meg, mert azt rühellem) és amit akartak mehetett, majd 6kor el és egy másik helyszínen a fiatal gárdával, haverok, rokonok ifjabb része házibuli jelleggel vigadás reggelig. Így sértõdés se volt, mert õk is mulattak tovább nélkülünk olyanra ami nekik tetszik, nekünk se kellett sokáig elviselni a Mari néni-Pista bácsi stílusát és mi is kibuliztuk magunkat a saját stílusunkban. Valószínû ez nálatok már nem megvalósítható, de hátha valakinek értékelhetõ ötletet ad a jövõben :)
Van az az egy-fél órás idõszak, amikor elmentek átöltözni új asszony új ember ruhába éjfél körül. Na ezt a részt elhúzhatjátok akár 40 percre is, ekkor legyen mulatós zene, õk is rophatnak, ti meg épp nem vagytok ott :)
Igenis neked kell a legjobban érezned magad!!!! Viszont fontos az is, hogy ne csak te érezd jól magad, hisz akkor elmennek a vendégek. Nálunk hasonló volt a helyzet csak mi nem a rock, hanem az elektronikus zenét szeretjük. Nálunk vegyesen volt minden, kettõ körül pedig már csak a barátok voltak, akkor az egyik DJ barátunk zenélt. Szóval ha valami középutat találtok amiben van azért rock is, akkor szerintem mindenki jól tudja érezni magát és a vége felé pedig mehet az ami igaziból a ti stílusotok. Ha van olyan szám amit végképp nem akartok, akkor arról meg szóljatok a zenészeknek, hogy azt semmiképpen. Náunk volt néhány ilyen. Például mi nem akartunk vonatozást. Bár abban maradtunk, hogy ha nagyon sokan kérik, akkor legyen de semmiképp ne a szerelemvonat és csak valami rövidített verzió. Végül a megy gözöst játszották nagyon röviden, annyit meg kibírtunk
Állítsatok össze egy hosszú zenei listát (vegyesen), küldjétek körbe e-mailen, hogy ezekbõl lehet majd válogatni. Így az lesz, amit ti szeretnétek, de megõrzitek annak a látszatát, hogy a vendégek is dönthetnek. Vagy újítsatok teljesen: jazz, swing, bossa nova...
NEM neked kell jól érezned magad. hanem a vendégeidnek! Ez alapvetõ illemszabály! Ha meghívod õket és elvárod az ajándékot. akkor nem a te ízlésed a döntõ! Válasszatok szalonzenét, éjfél körülre mulatósat, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ne olyant, amitõl a hajuk is égnek áll. Közben leget egy-egy szám a ti kevencetekbõl. De ha minden szám az lesz, akkor nagyon tahó házigazdák lesztek. Voltam ilyen lagziban. A vendégek közül csak a tinik és a szülõk maradtak ott vacsora után. A többi zúgolódva hazament.
A kérdező hozzászólása: A saját lagzimon ne érezzem jól magam? Hogy néz már ki ha a menyasszony és a võlegény, akiknek a legboldogabban kéne mulatniuk, undorodva ül és mered maga elé?
A kérdező hozzászólása: /Háromszori/ lista körzésen vagyunk túl és még mindig mindenki nyavalyog. Nem akarok a saját esküvõmön rosszul érezni magam de eret vágnék, ha a vendégek arcán savanyú mosolyokat látnék és csak mímelnék, hogy jól érzik magukat. A legesélyesebb az ír kocsmazene volt, mert arra még lehet táncolni - direkt úgy írtuk össze a listát, hogy ne metál és rock legyen (arra maximum pogózni lehet). De rágják a fülem, hogy beválogassak olyan számokat is, amiket rühellek. Édes Istenem, mi lesz így?
Csináljátok azt, hogy váltogatjátok a stílusokat. 1 ti 1 vendég.
Legyen vegyes zene, retro slágerek, normálisabb táncos popzenék, az elmaradhatatlan táncolós zenék és közbe mehetnek az emészthetõbb rock zenék és az elviselhetõbb mulatós. Aztán úgyis látja a dj, hogy mire hogy reagálnak az emberek és akkor igazodhat kicsit, hogy mindenki kitáncolhassa magát. Ha meg épp nektek van kedvetek valamihez csak szóltok neki, és akkor berakja azt. Ha mindenki tud táncolni legalább 3-4 neki tetszõ zenére, akkor mindenki boldog lesz. :)
Esküvõs táncokat tanítunk, sok párral beszélgetünk ugyanerrõl, mindenkinek más az áldásos megoldás. Bármit választasz, lesz nyavalygás utólag. Ez vele jár, nem érdemes vele nagyon sokat foglalkozni. A saját esküvõnkön alap volt, hogy a mi zenei ízlésünk a lényeg, nem a vendégeké. Ha már egyszer a mi napunk, akkor szóljon rólunk, legalább mi érezzük jól magunkat! Aki azért jön, hogy azt ünnepelje meg, hogy én összekötöm az életemet valaki mással, elsõsorban az én kedvemért jöjjön. Ha olyan zene van, amit nem szeret, akkor mosolyogva üldögélje végig, foglalja el magát és pont. Nálunk a mi és a baráti körünk zenei ízlése volt kb. 80%-ban, és kb. 20%-ban volt olyan, ami "egyéb". Mondjuk a "mi" zenéinkben sok középutas zene volt, az örökzöldek, retró zenékben sok olyan van, ami már mindenkinek belefér. A listára viszont olyan nem kerülhetett fel, amit én vagy a párom megvétóztunk. Nálunk ez a kategória volt a mulatós zene. Egyik ismerõsünk zseniálisan oldotta meg a kérdést: Külön választotta. Elsõ nap volt a ceremóna a vacsorával, amire a szûkebb kör, meg a család volt hivatalos, és tartottak egy bulit másnap, amire meg a tágabb baráti kör és mindenki más is meg volt hívva. Így a szülõk-nagyszülõk kategória megkapta amit akart a vacsihoz adott zenével, másnap meg mehetett a parti a haverokkal.
Lehet, hogy nyers leszek meg egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de annak a kulturáltsági szintjérõl megvan a véleményem, aki nekiáll az esküvõ elõtt nyavalyogni meg dirigálni a párnak, hogy milyen zene LEGYEN az esküvõjükön, fõleg miután látszik, hogy próbálnak a listaküldözgetéssel a kedvükre tenni. Az ilyen kritizálós nyafogógépek úgyis találnak vmi olyasmit, amin csámcsognak sajnos, mindig, tapasztalatból mondom. Ha nem a zenén, akkor a dekoron kezdik el, hogy a fehér rózsa szebb lett volna. Ilyen esetekben, a zenével kapcsolatban, én a retró slágereket szoktam ajánlani, abból talán találtok olyat, amit ti is szerettek, és a vendégsereg is meghallgat. De én személy szerint olyan dalt, amitõl borsódzik a hátam, nem tennék be, max. amíg átöltözöm menyecskeruhába, mert az én esküvõmön ne legyen már semmi olyasmi, amitõl irtózom.

A párommal 4 éve vagyunk együtt én nagyon szeretem valahol még ő is. Most egy pár hónapja úgy érzem egyre távolodunk egymástól. Javítható ez még? Mit kellene másként csinálni?

Családi gondok is adódtak ami miatt most a közel jöv?ben költözünk ahol csak ketten fogunk élni. Nem tudom mennyit javíthat a dolgon. Egyre kevesebbet vagyunk együtt én estig dolgozom. Nem egyeznek az álmaink mindketten mást szeretnénk. A sex is egyre kevesebb... Én szerettem volna gyereket nekem azt mondta Õ is de minden ismer?sömt?l azt hallom hogy Õ még nem akar gyereket. Tanácstalan vagyok. Hogyan lehet össze csiszolni az álmainkat régen minden olyan jó volt.

Legjobb válasz: Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L

Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L
A kérdező hozzászólása: 4 éve élünk együtt egyik napról a másikra össze költöztünk. Az anyukámmal laktunk eddig ( most is ) De nagyon megromlott a kapcsolat amit nem tudom hogy lehetne javítani de bízom benne a távolság segít majd mielõtt teljesen megöljük egymást. Szoktam fõzni neki és igyekszem napközben dolgozni nem este 10 ig de a beosztásom nem csak rajtam múlik. Tegnap beszélgettünk hogy nem szabad hagyni hogy elvesszen ez a 4 év ha igazán fontosak vagyunk egymásnak. Láttam rajta hogy õt is bántja a dolog. Reggel mielõtt elment dolgozni össze bújtunk. Én úgy érzem nekem Õ a másik felem csak valahogy Õ most eltévedt. Szeretném ha vissza találna hozzám. Májusban leszünk 4 éve együtt valami meglepin agyalok de még nincs túl nagy ötletem. Õ nem egy nagy sexuális étvággyal rendelkezik nekem napi 3 is kevés lenne. Már lassan annak is örülök ha heti egyszer oda jutunk... Nagyon bízom benne mert én vele képzeltem el az életem. Nem vagyok naív tisztában vagyok a hibáival az enyémekkel is.... Tudom hogy ez az utolsó esélyünk ha nem megy nem kell erõltetni. A tudat hogy mást ölelne mást csókolna kikészít.


A párommal elhidegültünk egymástól. Mit tegyek?

Fél év hogy együtt vagyunk a barátommal. És én angyon szeretem ?t. És ? is engem. De mostanság rengeteget veszekszünk, szinte minden nap összekapunk valami apró dolgon. Félek hogy el fog hagyni, mert azt mondta mégegy ilyen hiszti és komolyan elgondolkodik hogy mi legyen velünk. De én akarom ?t, hiszen imádom. Lehet én vagyok a hibás, de segítsetek, mivel szorítsam újta magamhoz? Van valakinek valami trükkje? :) Segíítsetek :(

Legjobb válasz: Hát valószínûleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és elõjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Fõleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok idõt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidõt egymásnak. Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.

Hát valószínûleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és elõjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Fõleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok idõt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidõt egymásnak. Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.
A kérdező hozzászólása: Például ha kések, akkor kiakad, hogy miaz hogy õ vár rám. Vagy például ha vitázunk akkor természetesen én mennjek oda hozzá békülni, õ nem jönne. Ez az õ hülyesége. Sajnos igen apróságokon veszünk össze, de szerelmesek vagyunk, ettõl függetlenül. A szexel sincs semmi baj, ha együtt vagyunk imádjuk egymást...de ha jönnek a viták már nem minden olyan szép mint volt :(
szerintem beszéljétek meg. ne csak te gondolkodj el, minden veszekedés 2 emberen múlik. neki is csinélni kéne valamit, nem? vagy ez hogy megy? megsért téged és még te mész oda hozzá bocsánatot kérni?
Ide figyelj, kezdjünk mindent az elején. Apró dolgok, oké. Nos, ha késel, az pont az pont a másik semmibevételét jelenti. Ez így van, nem én találtam ki. (mellesleg sajnos én is többet kések a "kelleténél.." tehát tudom milyen kínos, mégis le kell róla szokni, hosszútávon senki se viseli el!) Szóval ilyenekkel tényleg adj okot rá, h haragudjon rád. Másodszor az apróbb viták.. el lehet kerülni. Mikor vmin megint összekaptok, számolj el 10-ig (vagy csak 5-ig) mosolyogj rá és öleld meg. Aztán adj neki egy puszit, és mondd, h sajnálod, nem szeretnéd, ha állandóan csak ilyen hülyeségeken vitáznátok. Ha õ is mondja, h sajnálja, akkor ok. Ha pedig ezt már sokszor eljátszottad, és õ még mindig nem teszi hozzá, h õ is, akkor viszont tényleg gond van, mert tényyleg azt hiszi, mindenért te vagy a hibás, és elvárja, h magadravállalj mindent. Ha közösen megegyeztek, h szeretitek egymást, és egyyütt akartok maradni, akkor sikerülni fog! Ha a szerelmetek elég erõs, legyõzi ezt a sok értelmetlen dolgot, és vitát!
Bocsi a helyesírási hibákért :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, és a tippeket, sokat segítettetek!

A párommal kicsit eltávolodtunk egymástól. Úgy érzem már nem szeret. Mit csináljak hogy újra belém szeressen?

11 hónapja tart a kapcsolatunk. Nem lakunk közel egymáshoz. 140 km választ el minket. Suli időbe kéthetente találkozunk. Most nyáron kicsit többet voltunk együtt, de úgy érzem már nem olyan mint régen. A számítógép jobban lefoglalja mint hogy velem legyen. Nekem ez nagyon rosszul esik. Ráadásul egyre bunkóbb velem. Segítsetek. Mit csináljak hogy visszaszerezzem őt. Mindennél jobban szeretem őt.

Legjobb válasz: Szakíts vele egy idõre és mutasd meg neki, hogy milyen az, amikor nem lehet veled. Túl biztosnak érzi a kapcsolatát. Ha szeret, akkor észreveszi magát és késõbb jobban oda fog figyelni rád.

Szakíts vele egy idõre és mutasd meg neki, hogy milyen az, amikor nem lehet veled. Túl biztosnak érzi a kapcsolatát. Ha szeret, akkor észreveszi magát és késõbb jobban oda fog figyelni rád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Még hagyok neki egy kis idõd. 1 hónapot. Ha nem változik semmi akkor szakítok vele.
A kérdező hozzászólása: Sz bánt a legjobban hogy õ ebbõl semmit nem vesz észre. Azt mondta szereti h nem veszem komolyan a beszólásait, de már túl ment minden határon

Kezdünk teljesen elhidegülni egymástól a párommal. Mit tegyek?

Másfél éve vagyunk együtt. Mint a mesében az elején minden rendben is volt, egészen fél évig... Onnantól kezdve sok a vita, az amúgy is nehezen induló kapcsolatunkban. Úgy érzem nem szeret úgy, ahogy én Õt, - ezt be is ismeri, valamint ha megszólnak, nem áll ki értem egy mondat erejéig sem. Fogalmam nincs mitév? legyek, nem akarom elveszíteni, de ezek a gondok csak töredékei a valóságnak. Fogalmam nincs mit tehetnék, így is azt mondják szeretteim, hogy túlságosan sokat fektetek bele ebbe a kapcsolatba, szerintük a fiú ezt annyira nem becsüli meg. Arról nem is beszélve, hogy nagyon apás.. Amit Édesapja mondd, annak úgy kell lennie, az szent és sérthetetlen. Ezzel sem lenne gond, a gond az, hogy nem kapom meg azt a tör?dést és figyelmet, amit megérdemelnék és nem anyagiakra gondolok! Szerintetek mit tehetnék? Miért nem érzem magam fontosnak a számára? Sokszor úgy érzem nem vesz komolyan.. Õ él a meghitt, tökéletes világában, én pedig küszködöm, verg?döm egymagam. Sok vigaszt, támogatást nem kapok. Még csak önbizalmam sincs. Velem van gond? Mit tegyek még, hogy igazán szeressen? Sokat csalódtam életemben, ugyan nem szerelmi téren... de akkor sincs egy szakításra szükségem! Viszont, ha nem érzem magam fontosnak, akkor keresnivalóm sincs nála.

Legjobb válasz: "Másfél éve vagyunk együtt." Aha és máris elhidegültök.Hagyjátok egymást a pcsába...

"Másfél éve vagyunk együtt." Aha és máris elhidegültök.Hagyjátok egymást a pcsába...
közöld vele hogy mi a problémád és ha nem változtat rajta akkor lépni kell én így gondolom
Sajnálom. Ebben a kapcsolatban csak fájdalom fog érni.
Másfél év alatt? Úgy gondolom ez nem lesz hosszú távú kapcsolat. Legyen már tartásod... 25/N
Te is tudod, h ez jobb nem lesz. Magad érdekében kellene nagyon átgondolni, h megéri e ez neked...
Egy kapcsolat akkor müködik jól, ha mind a két fél akarja tesz is érte, hogy jó legyen és az is maradjon, ugy érzem a te kapcsolatod nem ilyen, beszélj a pároddal az érzéseidröl, ha nem változik, szerintem lépned kell, mert különben az idöd pazarolod rá.
Hát nehéz ügy, nekünk is hasonló problémánk volt exemmmel 1, 5 év után kezdõdött, õ is nagyon anyás-apás volt, de ez az elején nem zavart. 4 évet töltöttünk együtt õ most 32, és megmondom õszintén akárhogy javítgattam a dolgot...végén már csak anyu pótlék és háztartási robot lettem, se puszi se csók se semmi.. ami egyszer már elromlott azt nem lehet helyrehozni... tanulj a példámból és ne szúrj el idõt ilyenre...
Az ilyesmit érdemes csírájában elfojtani. Nálunk is volt idõszak, mikor anyuci meghatározóbb volt, mint kellett volna. Meg kell beszélni. Ha nem megy, tipli. Még most.

Hogy békéljek bele hogy a párom kifog menni külföldre dolgozni! Nagyon félek a hiányától meg attól hogy eltávolodunk egymástól! Mit tehetnék hogy ne távolodjunk el és meg békéljek a gondolattal?

Legjobb válasz: Kilenc éve ismerjük egymást a férjemmel. Három éve vagyunk házasok. Az elsõ perctõl tudtam hogy külföldön dolgozik, és 2-3 hetente jár haza. Vállaltam, vállaltuk, mert a szeretetünk egymás iránt összetart minket. Naponta telefonálunk egymással. Tulajdonképpen így szoktuk meg.

Kilenc éve ismerjük egymást a férjemmel. Három éve vagyunk házasok. Az elsõ perctõl tudtam hogy külföldön dolgozik, és 2-3 hetente jár haza. Vállaltam, vállaltuk, mert a szeretetünk egymás iránt összetart minket. Naponta telefonálunk egymással. Tulajdonképpen így szoktuk meg.
A kérdező hozzászólása: Mi 3éve vagyunk együtt mindennap találkozunk szinte ha nem találkozunk msn vagy telefon de ha 2napig egy huzamba nem látnám már rossz lenne! Végülis azért menne ki hogy házat vegyen és összeköltözhessünk meg esküvõre de az jó pár évig menne igy!
Miért nem mész te is, és inkább külföldön telepednétek le.
Igazis, miért nem mész ki teis? Suliba jársz még? Vagy van egy jó munkahelyed?
Kedves elsõ! nem szúrkálódásból mondom, de nem gondolod hogy ez alatt az idõ 10szer csalhat meg?:)
A kérdező hozzászólása: Én még suliba járok és hogy jó állásom legyen majd 30 40 éves koromba még egy jó ideig tanulni fogok
akár megis csalhatja kedves utolsó, de ennek akkoris lenne esélye, ha a szomszéd városba dolgozna, és négy helyett öt órakor érne haza, mert bocs de ma kicsit több volt a meló... :S
Az én férjem is rengeteget van külföldön. Minden második évet ott tölti és közben nem találkozhatunk. Nem távolodtunk el. Fõ a kitartás. Sok múlik mindkettõtök türelmén és személyiségén. Szerintem ha ennyire szeretitek egymást és õ olyan országba megy dolgozni, ahová vele tudnál menni, akkor a suli után menj vele. Ott is lehet suliba járni...nem tudom, hogy melyik országról van szó, de ha dolgozol, estin simán el tudod végezni az egyetemet úgy, hogy nem kell felvenned hitelt (kivéve pár országot, ahol ez nagyon sokba kerül).
6 éve vagyok külföldön. 3 hetes hazajárás 2 napra, 2 naponta telefonálás illetve 6 hetente 1 hét szabi. Ez a minimum amit be kell tartani. Lakás telefont csináltassátok meg. Õ meg a kinti lakásra kérje rá az europa ingyenes korlátlan opciót. Szolgáltató függõ. Kb 15€/hó. Ja és ha sokat dumál a munkáról akkor állítsad le. Mond hogy nem érdekel. Inkább kettõtökröl beszéljetek. Hamar ellaposodhat.

Kezdünk elhidegülni egymástól a párommal, de őt mintha nem zavarná ez. Mit tehetnék?

30 évesek vagyunk, 5,5 éve együtt, van 2 kisgyerekünk.

Legjobb válasz: Az hogy valaki apa,az nem azt jelenti hogy a családja miatt áldozza fel a saját életét.Hiszen õ is emberbõl van és neki is vannak igényei.Szerintem egyszerüen depresszios a sok munkától és az idiota fõnökétõl!

Az hogy valaki apa, az nem azt jelenti hogy a családja miatt áldozza fel a saját életét.Hiszen õ is emberbõl van és neki is vannak igényei.Szerintem egyszerüen depresszios a sok munkától és az idiota fõnökétõl!
Akkor egyszerüen fáradt és a háta közepére nem kivánja a szexet!Ennyi!Nem feltétlenül azért mert nem kiván, hanem a sok munka és idegeskedés miatt csökken az ember libidója, ez bizonyitott tény!Én úgy vagyok vele, hogy én biztos hogy elmennék onnan, hogy ne menjen rá a magánéletem és a jó kedvem!Leszarom a pénzt!Én olyat nem csinálok amit nem akarok, én már régóta így gondolkodom.Tudom gyerekek meg minden, de azért ezt sem lehet sokáig csinálni.Én amiota eljöttem az elözõ munkahelyemrõl, ahol szarba sem vettek és egy idiota volt a fõnököm!Azóta egy lepedõ akrobata vagyok!:) Komolyan!Én azt javaslom hogy mielöbbi munkahely váltás!!!!
én is és a párom is napi 10-11órát dolgozunk , heti hatszor. ez nem lehet kifogás.
Kedves kérdezõ!Neked 10 óra fizikai munka után mihez lenne kedved?Nekem sem sok mindenhez.Nyílván ha egy irodában ülnék 8 órát én sem fáradnék el annyira mint 10 óra fizikai munkától.Irodában is el lehet fáradni, de annyira nem.Bár nem árultad el hogy mivel foglalkozik!
Akkor keressen olyan munkát ami kielégitti õt és többet lehet veletek!Szerintem ez az egy megoldás van, mert nekem ahogy lejön a szavaidból nincs megelégedve a munkájával.Szerintem az a boldog ember, aki azt csinál amit szeretne.Függetlenül attól hogy mennyit keres!Én nem csinálnék olyat amit nem szeretek, bár addig még gyereket sem szeretnék, mert nem szeretnék egy kiégett alkesz lenni a munkám miatt!
Mi a kérdés lényegében?:) Mit tudunk mi segitteni?
Kérdem én!Miért mindig a férfit kell hibáztatni?10 órát dolgozik és te elvárod hogy mindig elégitsen ki szexuálissan, õ is emberbõl van és lehetnél kicsit megértõbb.Amúgy meg izgasd fel kicsit jobban, hogy ha hazaér, akkor egybõl rádugorjon.Mert tudod két emberen múlik egy kapcsolat!Az az rajtad is!!!!Te gondolom otthon vagy és sokkal többet tudsz pihenni mint õ, nyílván ha nem venne el ennyi energiát a munkája, akkor õ is jobban kívánna!
Kicsit adnál magadra mint nõ, akkor nem unnott pofával félig könyökölve akarna felizgatni.Gondolom semmi sexi ruha, szülés után meg lefittyentek a melleid is.A gyerekek sipákolnak körülötte, neked semmi nem jó, de nem is teszel az ellenkezõjéért.Hanyatdõlsz, õ meg ájuljon el. Mond már meg nekem, mitõl legyen olyan hû de jó kedvû, és miért kedveskedjen neked? Érdemeld ki!
A kérdező hozzászólása: 14.00: mire gondolsz, kifejtenéd bõvebben? Szerintetek olyan nagy dolog beszélgetni valakivel, akit társadul választottál és közös életet, gyerekeket vállaltatok? Az a normális, ha 2 ember csak a lakótársa egymásnak, mert hogy õk dolgoznak és másra már nincs energiájuk? Szép kilátások ezek a fiatal pároknak...
Kedves kérdezõ! Oké, hogy a párod ennyit dolgozik és elhiszem, hogy fáradt is, de azért szerintem nem kérsz sokat. Az, hogy néha kimutassa, hogy szeret szerintem elvárható. Ha ezt nem tudjátok összeegyeztetni, akkor mindenképpen új munkahely kell, mert így rá fog menni a kapcsolatotok. Szerintem a szexre két megoldás van a helyzetetekben: 1, körülugrálod, kedvében jársz, miközben nézi a Tv-t rámászol. 2, nem kezdeményezel és egy idõ után kívánni fogja a szexet és õ fog rádmászni.
Ahogy eddig látom, az a család vagytok, ami az ideális. Minden esélyetek megvan a tökéletes boldogsághoz, csak hát...egy kis kitérõ: Nagyon rosszak nekünk magyaroknak a lehetõségeink a kiegyensúlyozott élethez, fõleg pici gyerekekkel, babákkal. Mindenkinek vannak álmaik, vágyaik amiket nem szabadna feladni azért, mert itt a baba. Jó érzéssel tölt el, mikor boldog, kiegyensúlyozott családokat látok. A rokonságban is van háromgyerekes pár akiket nyugodtan az ideálisnak lehet nevezni. A „titkuk” nem adták fel vágyaikat, mert gyerekek vannak. 3000 Km-ert utaztak oda-vissza, hogy eljöjjenek oda, ahova vágynak, Budapestre. És velük jött a hat hónapos szopós babájuk is. Amit láttunk tapasztaltunk, az a tökéletes boldogság volt az egész családban. Nyugaton, nem azért mert nyugat, de gyakran látni boldog, vidám, kiegyensúlyozott családokat. Legutolsó ilyen élményem a Jungfraun 3500 m. magasan nagycsalád a gleccser jegén, a legkisebb családtag még szopós baba volt. Kisbabákkal is utaznak, kirándulnak még a nagy hegyekbe is. Visszatérve rátok: Keressétek meg, mik a titkos vágyaitok, hobbitok külön-külön gyerekek nélkül, és azt valósítsátok meg a gyerekekkel együtt. Egy nyári nyaralásra fél évig lehet készülni, tervezni, átélni a várható örömöket. Ha kirándultok, utána fél évig meglehet élni az emlékekbõl, készült fotókból, videókból. Ha összejönnek ilyen élmények, utána jöhet a gyertyafényes vacsora, meg egyebek. Az elején írt rokonok már egész Európát beutazták, eleinte kettesben, most már a gyerekekkel együtt.
Én is voltam hasonló szituban a férjemmel. Mi sokat beszélgettünk ráadásul, és tudtuk mit kellene tenni, valahogy mégsem. Én a gyerekek miatt voltam fáradt, Õ a melójától. Mostanában megjavult a helyzet viszont. Muszály erõltetni kicsit mindkettõtöknek az egymással való foglalkozást. Értem a tv-t, nem kell különösen figyelnie rá, mint ha veled beszélgetne, az komoly dolog ám neki most. De próbáljátok megbeszélni, és egy héten legalább egy napot kiszemelni, mikor a gyerekeket berakjátok a szobába játszani. (bár nem tudom mekkkorák) vagy valakihez vinni õket vigyázzon rájuk egy vacsora erejéig. Nem könnyû, én ezt 6 év után tettem meg, mert nem volt kit megkérni, és nem is szeretek megkérni. Viszont láttam, hogy jólesett a férjemnek a meglepetésem. Fáradtan hazajönni az otthoni melóra, hogy gyerekek, feleség stb. Nem mindig kikapcsolódás az nekik ám. Bocsi egy héten egyszer az sok lehet lepasszolni a gyerekeket, de kicsit beszélgetni vacsi közben, és nem a bajotokról, hanem valami régi emlékrõl, nem erõltetõsen. Próba szerencse. Egyszer lent egyszer fent, mi kibírtuk, és most jobb, remélem így is marad. Ja sex az még mindig nincs sokszor, de ez igényünk kérdése is.
Nem olvastam végig az összes választ de hihetetlen, hogy mindenki a szex-dolgon pörög és a kérdezõt hibáztatja, amikor neki nem elsõsorban erre irányult a kérdése. Amikor szabadnapja van gyerekeket passzoljátok le nagyszülõkhöz, és legyetek csak kettesben, nem kell ahhoz pénz, fõzzetek együtt, masszázs, ilyesmi, szerintem ezt hetente igazán meg lehetne tenni, a gyerekeknek is jó, kirándulnak egyet nagyszülõknél.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat! Számomra is felfoghatatlan, hogy 1 válaszoló kivételével mindenki a szexhiányon lovagol, talán nektek is az van? :) )) Az odáig oké, hogy valaki sokat dolgozik és fáradt, ez teljesen érthetõ, hagyom is pihenni, amikor csak lehet. Itthon a gyerekkel való foglalkozáson kívül nem is kell semmit csinálnia, pedig sok családban a férj is kiveszi a házimunkából a részét, függetlenül attól, hogy a feleség otthon van, de nem is ez a lényeg. Tehát itthon tényleg csak annyi "dolga" van, hogy egy kicsit játszik a gyerekekkel, ez max. fél óra szokott lenni, majd a fürdetésben segít. Fél 9-tõl pedig teljesen szabad. Max. 10-kor már alszik, fél7-kor kel. Tehát itthon van kb. 1, 5 óra szabadideje és utána 8, 5 óra pihenés. A kérdés az, hogy ebbe az összesen 10 órába miért nem tud (akar) beiktatni egy 20 perces beszélgetést? Vagy ahogy az egyik válaszoló írta, mondjuk heti 1 órát? És miért nincs kedve sehová elmenni? Sehova sem járunk együtt, már a bevásárlást is külön intézzük. Együtt ki sem tesszük a lábunkat itthonról. Ez milyen élet így? :)
te tényleg menthetetlen vagy. meg is érdemled a sorsod.
pedig sok családban a férj is kiveszi a házimunkából a részét, függetlenül attól, hogy a feleség otthon van, de nem is ez a lényeg. Hát most akadtam ki!A [email protected] nõk, már elnézést a csúnyak kifejezésért, de mégis kit vártok????A férfi csináljon mindent!Dolgozzon, játszon a gyerekkel, az asszonyt minden nap kefélje meg rendessen, meg még a házimunkából is kivegye a részét!HÁT PERSZE HOGY IS NE!TI MEG CSAK ÉLVEZZÉTEK A GYÜMÖLCSÉT MI?Hát azt [email protected]átok!Na énm ezért nem fogok senkit feleségül venni! Te meg kérdezõ szálljál le önnan fenntrõl egy picit és akkor talán megérted a férjed.Menjél el dolgozni te is és nem biztos hogy neked lesz kedved minden nap egy jó kis csevejhez!A férjed meg mondjon fel, mert így nem lehet élni és ne miattad tegye, hanem saját maga miatt! Egyébként ezt a helyzetedet te választottad!
majd ha te is elkezdesz dolgozni napi 8 órában, ha nem is fizikai munkát végzel majd, plusz napi 2 óra otthoni fizikai munka után, megnézem hogy lesz kedved romantikázni meg csacsogni.
Nyavajogni azt tud a kérdezõ!:) De gondolom te otthon vagy egész nap!Így õ is kivánná a szexet, de ha majd te is elkezdesz dolgozni, te sem biztos hogy ennyire akarsz majd szexelni.De ettõl függetlenül megértelek téged is és a párod is!
A kérdező hozzászólása: A kérdésem az volt, hogy mit tehetnék az elhidegülés ellen, tényleg nem volt érthetõ? Akkor bocsi :) A 2. válaszoló nagyon eltalálta, sajnos valóban a munkahelyével van a gond. Egy szemét a fõnöke és kb. 100.000 Ft-tal kevesebbet keres, mint a régi melóhelyén, ahol túlóráznia sem kellett. De sajnos van egy lakáshitelünk, amit fizetnünk kell, így nem ugrándozhatunk. Én is megyek vissza melózni, ahogy 2 éves lesz a kicsi. Kedves 3. válaszoló, pedig nagyon tévedsz! Meglepõdnél, ha meglátnál, ugyanis senki meg nem mondja rólam, hogy van 2 gyerekem! Mindig átöltözöm és megfésülködöm, mielõtt hazajön a párom, bár amúgy sem kinyúlt melegítõben és szakadt pólóban vagyok itthon. A többit meg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Oké persze, megértem, hogy fáradt, nem is azt várnám el, hogy maratoni szexcsatákat vívjunk és 8x elégítsen ki orálisan, majd 5x kézzel :) És nem is mindennapos szexre vágyom, ezt jól félreértettétek :) Csak annyit szeretnék, hogy ne a tv jelentse számára az egyetlen kikapcsolódási formát a munka után. Ehhez felesleges egy kapcsolatot fenntartani. Én is tudom, hogy milyen az egész napos meló, dolgoztam én még 14 órát is naponta. De azt hogy nem veszi észre valaki és miért nem törõdik azzal, hogy van egy párja, akivel igenis foglalkozni kell. Hülye példa, de ha veszel egy növényt és nem locsolod, nem ápolod, akkor elszárad, nem? Nem kell minden nap 1 liter vizet ráönteni, de rendszeresen szüksége van egy kicsire, akkor nem megy tönkre. Így már értitek? :)
én is és a párom is napi 10-11órát dolgozunk , heti hatszor. ez nem lehet kifogás. És te szereted amit csinálsz?Mert az sem mindegy ám.... Meg persze hogy milyen a fõnököd, mennyit [email protected] és hogy milyen munkát végzel!Egy sofõrt mondjuk ne hasonlitsunk egy festõhöz vagy egy kõmüveshez!Sok mindentõl függ!
vagy mondjuk egy gyári munkáshoz.
15:47-es kicsit ingerült ma, lehet neki sem volt meg a kellõ szex.. ;) Annyi igazság van abban, amit írt, hogy a legjobban Neked kell tudni, hogy mit kell tenned, mi nem látunk bele a mindennapjaitokba, a fejetekbe.. Szerintem legyél türelmes.. még ha nem is megy, legyél Te az, aki ad.. figyelmet, törõdést.. Apró lépésekkel.. Gondolom vacsi alap, hogy várja a férjedet, de egy bekészített kád fürdõ gyertyákkal (nem, ez nem csak nõi hülyeség, az én Párom is szeret idõnként így relaxálni), egy tévézés közbeni váll-, láb- és/vagy hátmasszázs.. Mindenképp óvatosan érdemes elgondolkodni, hogy hol van egyéb más munkalehetõség, vagy hogy lehetne kicsit levenni a terheket az õ válláról is a családi harmónia érdekében. Persze ezt is csak óvatosan bevezetve, mert ha simán belököd elé ezt, tuti felkapja a vizet, hogy hagyd békén, fáradt.. Teljesen megértem amúgy, hisz a mi családunkban is van, akik napi 10-12 óra fizikai munkát dolgoznak, és látni, hogy nagyon elfáradnak, és nincs erejük másra. De ha ez ekkora kihatással van a házas életetekre, az hosszú távon nem vezet semmi jóra.. Sok sikert! :)
hát, nem vagy semmi! aki fizikai munkát végez, attól ne várj el semmit! olyan szinten kikészíti a szervezetet, hogy a nap végén a legtöbb embernek még beszélni sincs kedve, mert ahhoz is fáradt, nemhogy bármi egyébhez. ezek után nem kéne elvárnod, hogy lelkizzen, mielõtt szexelni akar. inkább add meg neki hosszas elõjáték nélkül is azt, amire vágyik, talán akkor javul a kapcsolatotok. és próbálj neki másik állást keresni, ezzel még segítheted, hátha elõbb-utóbb összejön egy olyan, ahol megint egy 100-assal többet keres majd.
örülj inkább, hogy ilyen férjed van, mert van, akié dolgozni sem nagyon akar, és még veszekszik is az asszonnyal, mikor hazaér.
pláne, hogy még a gyerekekkel is foglalkozik! ez igazi fõnyeremény férjed van! nem minden apa törõdik a gyerekeivel!
kedves utolsó válaszoló! te tényleg nem vagy normális... ha nem vetted volna észre õ is dolgozott és fog is amint a kisgyereke már nme igényel 24órás felügyeletet és amúgy nem értem hogy mért nme értik meg páran hogy a szülés és a szoptatás igenis nagyon fárasztó dolog természetesen a férjnek nagyon nehéz dolga van sok az a 10óra fizikai munka és a kérdezõ nem is azt várja el tõle hogy állandóan körülugrálja csak egy kis beszélgetést szeretne nem tudom mit kell ezen kiakadni a kérdezõhõz meg én is csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy picit kényeztesd:) maszírozd meg meg hasonlók biztosan jól fog neki esni és ha nagyobbak lesznek a gyerekek könnyebb is lesz mbnden bizonnyal minden...és a munkahely változtatás az tényleg esedékes lenne:) sok sikert!

Nem tudom mi lesz? Párommal pár hónapja megromlott a kapcsolatunk. Azt mondja eltávolottunk egymástól. Igaz nagyon sokat dolgozik, de muszály hogy meg tudjunk élni. Én mindíg itthon várom a gyerekekkel. Ha itthon van hétvégén se megyünk együtt sehova

Szerintem nincs tovább.Leveg?nek néz.Nincs hova menjek és lakást se tudom egyedül fizetni.mitév? legyek?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok, engem 1 évig nézett levegõnek és ez akkor fordult meg, mikor megmondtam neki, hogy akkor fejezzük be. Szóval ne hagyd magad. Õ azt mondta, próbáljuk meg helyrehozni és sikerült. Újabb 1 évig tartott a közeledés, mert nagyon tüskés voltam, de most már olyan szerelmesek vagyunk, ma is bejött csak úgy a munkahelyemre, mert tudta hogy túlórázom és fél órán át csókolóztunk. Úgy, hogy 1,5 évig nem csókolózott velem! Gondolhatod akkor, mibõl jöttünk ki.

Elõzõ vagyok, engem 1 évig nézett levegõnek és ez akkor fordult meg, mikor megmondtam neki, hogy akkor fejezzük be. Szóval ne hagyd magad. Õ azt mondta, próbáljuk meg helyrehozni és sikerült. Újabb 1 évig tartott a közeledés, mert nagyon tüskés voltam, de most már olyan szerelmesek vagyunk, ma is bejött csak úgy a munkahelyemre, mert tudta hogy túlórázom és fél órán át csókolóztunk. Úgy, hogy 1, 5 évig nem csókolózott velem! Gondolhatod akkor, mibõl jöttünk ki.
Az eltávolodást vissza lehet csinálni. Csak akarni kell. Ha nem akarja valamelyikõtök, akkor persze nem, de ha mindketten akarjátok, minden helyre jöhet.
Szerintem ne a könnyebb utat válaszd hanem inkább dolgozz meg a kapcsolatotokért! Hidd el helyre tudjátok még hozni! Hétvégén vigyétek el a gyerekeket a nagymamához legyetek kettesbe, pihenjetek beszélgessetek este sétáljatok egyet esetleg elmehettek élményfürdõbe is vagy bármi más programot szervezhettek együtt kettesbe! Sok sikert! :)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Szükségetek van gyerekmentes napokra, hogy csak egymással törõdjetek! Lehet a párod a mindennapi robotolásban úgy elfárad hogy naná hogy nincs kedve kimozdulni otthonról ha épp szabad.
Nem fordulhat elõ, hogy õ a sok munka után nem kapja meg tõled azt a kedveskedést, türelmet, kényeztetést, amire vágyik?
Azt elfelejtettem megírni, hogy a kapcsolat-rehabilitáció kb 4 hónapot vett igénybe. és most voltunk másfél évesek.

Az lenne a problémám, hogy van egy fiú! 3éve jártunk pár hónapig, de szakítottunk, mert távol kerültünk egymástól, és ez kissé felemésztette a kapcsolatot. De az elmúlt félévben újra feltűnt és nem tudom mit csináljak?

Hónapokkal ezelőtt találkoztunk egy bulin, és félrehívott elmondani, hogy eddig én voltam a lejobb "csaj" az életében(-szakításunk után egy hónappal találkoztam vele egy buliba, részeg volt és sírt miattam). Nekem akkor barátom volt, elég régóta, mikor ezt mondta. Majd miután szinte 2hetente találkoztunk bulikba megcsókolt ( nekem akkor már nem volt barátom), és így megy ez hónapok óta. De ennyi! Volt, hogy ott is aludtam nála, de hozzám sem nyúlt! Nem értem, hogy ezt most miért csináljak, le akar fektetni, vagy ennyire unatkozik, vagy egyszerűen nem értem?? de sajna nekem már többet jelent egy kicsit és megijedtem...

Legjobb válasz: Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.

Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.
Nem akarta kihasználni a szitut. Hívd el randizni! 23F
Ja és mindenképpen akkor amikor nem részeg és nem buliban vagytok.
A kérdező hozzászólása: Jaaaa de azt elfelejtettem, hogy az õszi szünetben elhívott filmet nézni, el is mentem, megnéztük a filmet, írt utána, hogy tök jó volt, ismételjük meg. 2 nap múlva elmentünk sétálni, és megfogta a kezem fényes nappal, többen is láttak, ölelgetett, puszilgatott.. De megkezdõdött a suli és folytatódott minden a régibe. Ha épp ésszel gondolkodnék, hagynám a fenébe, de azért nem akarom, mert, ha 3 év után is összehoz minket a sors, akkor csak jelent valamit..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!