Találatok a következő kifejezésre: A párommal egymástól (39 db)

Melyik film lehet ez? Elhidegül a pár egymástól, sexben sem találják a hangot, még a szado-mazo-t is kipróbálják, a nő már végül szőkére festi haját, megalázza magát. Férje/párja mások előtt alázza rendszeresen.

... vol egy jelenet: tudod kire hasonlít a feleségem? Emlékszel a szomszédunkra? Nah, neki volt egy pincsije! Õrá hasonlít!!! (Pff) Aztán a pasi úgy ejti párját (nem bizti, hogy házasok voltak), hogy a repül?re felülteti, majd infarktust szinlelve leszáll az iratokkal. Pár hét/év mulva pasit elüti egy autó, csaj visszatér, és lerántja korházi ágyról, és lebénul a pasi. Majd gyámolgatja és folyamatosan kínozza... Fürd?be teszi, és elmegy telefonálni 3-4 órára, míg a víz kihül, stbstb. Melyik ez a film? :P Köszönöm!

Legjobb válasz: Én nem tudom, de ha beírják a címét, én is letöltöm. :-)

Én nem tudom, de ha beírják a címét, én is letöltöm. :-)
A kérdező hozzászólása: Senki? :(

Elhidegülnek a párok egymástól?

miért van az hogy a párok egy id? után már nem kívánják egymást annyira, nem szeretik egymást olyan hévvel mint mondjuk az els? hónapokban vagy hónapban. Ez mit?l lehet?:S

Legjobb válasz: Megszokják egymást úgymond, és nincs az az izgalom, ami a legelején, amikor még egyáltalán nem ismerik egymást.

Megszokják egymást úgymond, és nincs az az izgalom, ami a legelején, amikor még egyáltalán nem ismerik egymást.
A lila köd viszonylag hamar elszáll.Utána kezdõdik az igazi munka.Tenni azért, hogy kelljünk a másiknak.Sokan esnek abba a hibába, hogy ha már "megvan" az illetõ, onnan kezdve csak ülnek a babérokon és hagyják ellaposodni a dolgokat.Nagyon nehéz megdolgozni a mûködõ kapcsolatért, de megéri.
Nekünk a férjemmel "nem sikerült" eddig, már huszon-éve vagyunk együtt, de még mindig kivánjuk egymást.
Ne minden pár hidegül el. De egy kapcsolatért dolgozni kell, nem megy lendületbõl akármeddig.
Ha két ember szereti egymást, nemcsak szerelmes, és a kapcsolata nem csak a szexen alapul, akkor nem hidegülnek el egymástól. Lehet, hogy a szex ritkább, de tartalmasabb is lehet. Figyelni kell a másikra, toleránsnak lenni vele, a gondokat megbeszélni és együtt megoldani, akkor nincs elhidegülés! 30 évi házasság után mondom ezt.
Akárki akármit is mond, annak ellenére, hogy ideális esetben egy házaságban éli le az ember az életét és remélhetõleg igyekszik ebbõl minél többet kihozni; a párok döntõ többsége elhidegül egymástól (azt nem merem írni, hogy szinte mind). A környezetemben a legszebbnek indult szerelmi kapcsolatok kb 7 évig tartottak (fiatal korosztály), a statisztikák szerint a házasságok felének válás a vége, amelyiknek meg nem, annak is biztos egy jelentõs része rosszul mûködik. Egyébként is irreális, hogy egész életünkben egy másik emberért legyünk csak oda - az más kérdés, hogy ha tiszteled a társad, akkor semmit nem ngedsz meg magadnak mellette. Szóval az elhidegülés normális jelenség - ha meg házas az ember, az komplexebb emberi kapcsolat a párkapcsoaltnál és a többi részére kell gyúrni ha már a szerelmi nincs meg.
szüleim jövöre lesznek 25 éves házasok...semmiféle elhidegülés nincs közöttük, szerelmesebbek mint sok más fiatal... én a párommal igaz csak másfél éve vagyunk együtt, de nem hogy kezdünk elhidegülni, hanem méginkább szeretjük a másikat, szerelembõl, mégjobban kívánjuk a másikat, egyre közelebb kerülünk egymáshoz és egyre jobb minden...persze, a megszokás már megvan, de ettõl a szerelem nem múlt el, remélem nem is fog :) 22L

Elég messze lakunk egymástól a párommal, és csak hétvégén tudunk találkozni, ki lehet ezt igy birni?

Hát én nem nagyon tudom,hogy ennek van-e igy értelme,segitsetek,kérlek...

Legjobb válasz: szia, nekem 4 éve van távkapcsolatom csak hétvégeken találkozunk, közel 200 km-re egymástól, igaz gyerek és egyebek nincsenek benne ebben a kapcsolatban, igy rendben!! de elõbb utóbb közös céloknak kell, hogy legyenek pl család !! a szererelem-szeretet van akkor sem az idõ és sem a távolság nem ölheti meg a kapcsolatot, sõt!!! ha igazán egymásnak vagytok rendelve akkor ez a távolság nem szedheti szét a kapcsolatot, na persze az én esetem nem a "normál" kategóriába tartozik, de min 2 év után már tudni kell, hogy mit szeretnétek közös célt lakás, stb ezek a tényezõk függnek ugye, hogy suliba jársz-e még vagy már dolgozol. az a lényeg, hogy a fiú mit lép, ha neki igy megfelel akkor nincs mit tenni! ha pedig sürgeted, hogy döntsön, az sem jó! ha szeretitek egymást akkor pedig megoldjátok, hogy közös nevezõre tudjatok jutni! egyébként, pedig csak tapasztalat, nálunk minden 7vége mennyország, mert csak egymásra figyelünk, csak egymásnak élünk és napi 24 órát csak egymással foglalkozunk.. miért jó? mert a napi szürke hétköznapok nem mérgezik meg a kapcsolatunkat! :-)) de mint irtam a miénk elég egyedi! erre biztosan akik minden nap együtt vannak a párjukkal arra voksolnak, hogy inkább az, de hát vannak ilyen kapcsolatok is.. vannak olyanok akiknek a férjük 5 hetente látja a családját, mert külföldön dolgozik évek óta, a külföldi munkásoknak meg ilyen életük van, a kamionsoförõk élete sem különb ..stb sztem próbáld ki, ha nem megy akkor lépj!

szia, nekem 4 éve van távkapcsolatom csak hétvégeken találkozunk, közel 200 km-re egymástól, igaz gyerek és egyebek nincsenek benne ebben a kapcsolatban, igy rendben!! de elõbb utóbb közös céloknak kell, hogy legyenek pl család !! a szererelem-szeretet van akkor sem az idõ és sem a távolság nem ölheti meg a kapcsolatot, sõt!!! ha igazán egymásnak vagytok rendelve akkor ez a távolság nem szedheti szét a kapcsolatot, na persze az én esetem nem a "normál" kategóriába tartozik, de min 2 év után már tudni kell, hogy mit szeretnétek közös célt lakás, stb ezek a tényezõk függnek ugye, hogy suliba jársz-e még vagy már dolgozol. az a lényeg, hogy a fiú mit lép, ha neki igy megfelel akkor nincs mit tenni! ha pedig sürgeted, hogy döntsön, az sem jó! ha szeretitek egymást akkor pedig megoldjátok, hogy közös nevezõre tudjatok jutni! egyébként, pedig csak tapasztalat, nálunk minden 7vége mennyország, mert csak egymásra figyelünk, csak egymásnak élünk és napi 24 órát csak egymással foglalkozunk.. miért jó? mert a napi szürke hétköznapok nem mérgezik meg a kapcsolatunkat! :-)) de mint irtam a miénk elég egyedi! erre biztosan akik minden nap együtt vannak a párjukkal arra voksolnak, hogy inkább az, de hát vannak ilyen kapcsolatok is.. vannak olyanok akiknek a férjük 5 hetente látja a családját, mert külföldön dolgozik évek óta, a külföldi munkásoknak meg ilyen életük van, a kamionsoförõk élete sem különb ..stb sztem próbáld ki, ha nem megy akkor lépj!
simán ki lehet bírni.Én a párommal 1 éve vagyok együtt és 3-4 havonta jön csak haza ugyanis külföldön dolgozik.(idegenlégió...)Igaz hogy nem könnyü, sõt vannak borzasztóan nehéz pillanatok is, fõleg hogy most várok kisbabát.De közös céljaink vannak és már nem sok van hátra.Hiszem hogy ez a mi kapcsplatunk igazi próbája.
100% :) van egy barátom aki 300Km-re lakik a barátnõjétõl... :) és boldogan élnek. A távolság nem számít, ha szereted akkor kibírod. Ha nem akkor meg semmi értelme.
persze hogy van a nõvérem kollégista volt és a árjával csak hétvégén talákozott akk eggyütt aludtak és szombat vasárnap egymásra koncentráltak az biztos h õ nem a távolság miatt mentek szét szal a távolság nem probléma csak legyetek eggyütt amennyit tudtok
Tuti hogy kilehet bírni :) Ha igazán szeretitek egymást, ez nem lehet akadály. Az egyik kedves ismerõsöm is évek óta együtt van a párjával úgy, hogy csak hétvégén találkoznak. Hétköznap meg ottvan a telefon, msn... És hidd el, meg is erõsítheti a kapcsolatotokat. Többre tudod értékelni így õt, hogy ottvan neked és minden hétvégére már izgulva készülsz, hogy láthasd õt. Szerintem így a romantikus randevúk, találkozások sokkal tovább "elhúzhatók", mintha minden nap találkoznátok és lassabban köszöntenek be a megszokott hétköznapok is :) Bár tudom hogy nehéz, de mindenképp van értelme szerintem.
Sztem is ki lehet bírni, nem azt mondom, h simán, de ha szeretitek egymást, akkor minden együtt töltött percet élvezni fogtok, gyakorlatilag nincs idõ a veszekedésre. Ez a pozitív oldala :) Én is távkapcsolatban élek, kolis vagyok, a barátom meg otthon van, minden hétvégén találkozunk, és nagyon szeretjük egymást. A nõvérem is 300 km-re lakik a barátjától, õk már a közös jövõjüket tervezgetik, pedig az is távkapcsolat... Szóval itt csak az a kérdés, h mennyire szeretitek egymást és hogy mennyire vagytok napi kapcsolatban (telefon, msn). Kitartást! ;)
A barátnõm tõlem 260 km-re lakik. 1-2-3 hetente látjuk egymást, de nekem nagyon bejön ez az egész. Van szabad mozgásterünk, plussz megõrülök érte ha viszontlátom.Eddig nekünk mûködik!
Ez csak rajtatok és az érzelmeiteken múlik. Ha a sors egymásnak teremtett titeket, akkor kibírjátok, illetve tesztek azért, hogy összeköltözzetek. Én pécsi vagyok, férjem gyõri, a neten ismerkedtünk meg egy éve januárban . Elõször mi is hétvégén találkoztunk, vagy õ jött, vagy én mentem. Aztán febrár közepén már tudtuk, hogy össze akarunk költözni, felmondtam , de még 6 hetet dolgoznom kellett, így április közepén költöztem hozzá. Szeptemberben terhes lettem és azóta házasok vagyunk:-) Szóval majd megérzitek, hogy bírjtok-akarjátok ez ezt így, vagy nem erre teremtettetek..


Mit tegyek! 3éve vagyok a párommal és szeretne kimenni külföldre dolgozni! Havi egyszer jönne haza 3napra kb mit tegyek fogadjam el vagy beszéljem le? Félek hogy eltávolodunk egymástól vagy hütlen lesz!

Legjobb válasz: ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.

ha lebeszéled ugyanúgy elfogtok távolodni egymástól. mert õ valszeg kiszeretne menni, temeg le akarod õt beszélni, emiatt belül haragudni fog rád. és ugyanúgy elfogtok távolodni. a hûtlenséget pedig egyáltalán ne vedd készpénznek. a barátnõm pasija is ígyvolt, egy hónapban jött haza 2-3 napra, ezment fél évig, és abszolút nemvolt hûtlen. és hiszek neki, mert tényleg olyan jellegû a pasija h ezért nemlenne hûtlen a barátnõjével szemben mert õ kint dolgozik külföldön. nem minden pasi megy a farka után. ha a tied is ilyen, becsüld meg, és engedd ki nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást nem fogom! De a hiányába belefogok pusztulni!
barátom 2 honapja van kint, es meg 6honapot lesz, ossz vissz 8 at!es ugy hogy nem johet haza, majd csak ha lejárt a 8 honap!nagyon nehezen engedtem ki, de megbeszeltuk h megvárom!5 eve vagyunk egyutt en 20 eves vok , pasim 23!kitartást tudok majd ajánlani, sok elfoglaltságot, barátnoket, es tanulást:D
A kérdező hozzászólása: Köszi ari vagy!És neked is kivánok kitartást!
ebben a gazdasági helyzetben örüljön az ember, ha legalább külföldre mehet! szomorú dolog elbúcsúzni és várni heteket-hónapokat, de ha nem megy ki, sosem lesz közös jövõtök csak adósság-adósság hátán, ezt akarod? ugye nem, hát akkor ennyi áldozatot tehetsz elõre is a gyerekeitekért. Minden fejben dõl el, ha úgy engeded ki, hogy ne csalj meg meg ilyenek, és itthon ezen görcsölsz, biztos meg fog történni. bízni kell benne, õ sem szórakozni megy. emellett lehet neten tartani a kapcsolatot, minden este beszélgetni órákat :) ha már régebb óta együtt vagytok, nem lesz gond, de persze az eltávolodás benne van a pakliban, ezért kell majd abban a pár napban jó programokat csinálni..:)
ugyanebben a cipõben járok :S én mondom neki, hogy menjen ki, meg, hogy jó lesz, de igazából nem tudom, hogyan fogom túlélni :( de nem akarom elrontani a jövõjét
Én is távkapcsolatban éltem sokáig! A párommal úgy jöttem össze, hogy tudtam külföldön dolgozik és nem is fog itthon amíg nem muszáj! 4 év után abbahagyta, végleg itthon maradt és azt hitte nem is megy vissza többet, mert majd itthon külföldi tapasztalatokkal, nyelvtudással el fog helyezkedni és milyen jó lesz. Van is munkája, csak pénzt nem kap :( Ha kap is, szinte semmire nem elég. És bár, együtt vagyunk minden nap, vele fekszem, vele kelek, de elõrébb mégsem jutunk :( Szóval, tervben van újabb néhány év külföldi meló.. Ki lehet bírni azt a pár hetet egymás nélkül. nem mondom, hogy jó és nem hiányzik meg nem mennél utána, de ha a jövõtökre gondolsz, nincs más megoldás sajnos! Én még elfogadom azt a tényt, hogy nem megyünk sehova, mert kell a pénz másra (rezsi, tankolás, egyéb költségek) de ugyanezt nem szeretném majd a gyerekemnek is mondani :, (

A párommal egyre jobban távolodunk egymástól. Meg lehet akadályozni, h ne váljunk el?

Egyszer megcsalt.Interneten írt egy lánynak,h szeretne vele talizni,én megláttam véletlen a levelei között.nem tagadta,szakítottunk.Most volt egy dolog ami miatt be kellett vna lépjek a fb-jába,de határozottan ellenezte.Ismét előjött az ami volt,h biztos megcsal. Persze azt mondja nem,és h hagyjam a hülyeségeimmel!Totál eltávolodtunk...már ott tartunk,h elvalunk m nem bízom benne..nem vettem észre korábban se,h csalt,most is megeshet.Szeretem nagyon,de bizalom nélkül folytathatjuk?Nem értem miért nem engedte h belépjek ha nincs takarnivalója?!

Legjobb válasz: Én valami mást nem értek: ha már egyszer megcsalt, és valószínûleg most is erre készül, akkor MINEK akarsz vele maradni?

Én valami mást nem értek: ha már egyszer megcsalt, és valószínûleg most is erre készül, akkor MINEK akarsz vele maradni?
A levelezés még nem megcsalás, csak szólok. Amúgy nekem sincs takargatnivalóm, de én sem engedem a páromnak, hogy belépjen a fiókomba mert rohadtul zavar- más kérdés, hogy nem is akar. Ennyi magán szférám hadd legyen már!! Ha érdekli valami kérdezzen és megkeresem neki, de önhatalmúlag csak ne lépegessen be! Nálunk nem dívik a másik ellenõrizgetése és a hisztérikus követelõzõs, fenyegetõzés. Egyébként neked nincs fb-od vagy ez most csak egy nagyon elkúrgált próbálkozás volt az ismételt ellenõrzésére?
A szerelemhez a bizalomis csatlakozik, de sak úgy ha viszonozva van, ha már nem, akkor nagyon nehéz helyrehozni ésmindkettõtöknek kell akarnotok, nemelég sak az egyik, vagy másik akarata. Ha a férjed félrekandikál, akkor gondok vannak a házasságban és a bizalmad mindig ingatag lesz.Vele kellene megbeszélni és tõle kérdezni. Sok sikert!
most megcsalt vagy csak irt egy lanynak hogy szeretne talalkozni?
En a fb-omot sokszor az felesegem is megnezi(megnezheti)en elotte is nezek barmilyen oldalt.de ha a te parod ir(t)v-kinek attol az illeto meg nem kerul a szulo szobara?!de ha 1 ferfi elkenyszerul otthonrol az csak a sajat nojenek a NAGY hibaja legtobb esetben.ha az egesz fogad is faj, 5 perced mindig legyen a parodra.mert ha nincs, van masnak.sajat tapasztalat.ezt meg kell dumcsizni ha van akivel, mert sokszor nincs is akivel.nem is konnyu a parkapcsolat.sok sikert kivanok.
üljetek õszintén beszélgetni, kinek mi a komoly célja a másikkal. Azután jussatok egyességre hogy együtt vagy külön tovább.
A kérdező hozzászólása: nem csak írt! nem akartam ellenõrizni, csak megjelölték egy képen, ami nem fb-ra illõ! nem volt gép közelben és mondtam, h én szívesen leszedem. õ meg felháborodva h mit gondolok, nem adja meg a jelszavát! és elgondolkodtam, hiszen egyszer már volt rá példa..persze h utána h ellenkezett még kíváncsibb lettem...azért akarok, m nagyon szerelmes vagyok!
AAha. És te honnan tudod, hogy megjelölték? Hát úgy, hogy 10 percenként ellenõrizgeted a profilját-a sajátodról- hogy ki és mit ír ki rá. Mellesleg van egy olyan funkció is, hogy elõször rá kell bólintanod a mások által az idõvonaladra posztolt bejegyzésekre, csak utána jelenik meg. Szóval elég egyértelmû, hogy ellenõrizgeted.
te nem vagy normális. én is mindennél jobban szeretem a barátomat, kb bármire képes lennék érte, de ha megcsalna, rögtön kidobnám. miért? nem tudnék bízni benne, állandóan azon agyalnék, hogy nem megcsal-e éppen, meg persze kinek hiányzik az, hogy szórakozzanak vele? :) és tudom, hogy nagyon rossz lenne, hiába csalna meg, szeretném, és szenvednék de akkor sem maradnék vele. neked sem kéne...
se vele, se nélküle kapcsolat.
2 év együttlét után, amikor már minden mozdulatát és vonását ismered, fél szavakból értitek egymást... Persze, hogy hiányzik. Ugyanakkor pontosan emiatt az egymásra hangolódás miatt már nem látod benne azokat a dolgokat, amik miatt anno beleszerettél/megtetszett. Vagy õ változott meg, vagy már annyira hozzájuk szoktál, hogy már nincsenek rád hatással. Igazából a megoldást nem tudom a problémádra, ez is csak az én véleményem, elõfordulhat, hogy nem így van. Te ismered a részleteket, remélem tudtam segíteni!

Azok a párok akik távol vannak egymástól (kb 20-50 km), hogy bírják ki egymás nélkül?

Minden nap beszéltek telefonon vagy neten?

Legjobb válasz: 20-50 km nem tavolsag. egy jo kocsival 20-30 perc.

20-50 km nem tavolsag. egy jo kocsival 20-30 perc.
jaja én is 30 km-re lakok bnõmtõl, és kocsival ha nincs nagy forgalom 30 perc kb :) De amugy igen, minden nap beszélünk telefonon.
Hát nemtom, mi 100 km-re vagyunk, és meg lehet oldani, ha nagyon akarjátok.
Mi 80 km-re vagyunk, minden hétvégén találkozunk, ez így tökéletes. Persze tervezzük az összeköltözést közbe. Minden nap msn-en beszélünk.
Fura volt azt olvasni, hogy 20 km az már távol van. :) Mi pár hónapig 300 km-re voltunk egymástól, mégis kibírtuk. Sõt, még most is együtt vagyunk. Minden nap netezés, igen. Meg néha telefon.
Meg egyszer az egyik, máskor a másikõtök utazik... Elõzõ voltam.
Mi 250 km-re vagyunk egymástól...nem egyszerû, de szeretjük egymást, szóval megoldjuk.Általában naponta kommunikálunk valamilyen formában, de a páromnak nagyon sok tanulnivalója van, szóval be kell osztanunk az idõnket.(de örülnék én annak, ha csak 20-50 km-re lennénk egymástól)
Mi 150 km-re vagyunk egymástól és van, hogy több hetente találkozunk, viszont interneten-telefonon mindennap beszélünk. Ha kapnék arrafelé munkát azonnal költöznék, akkor csak 30-40 km lenne köztünk. 20-nak már nagyon örülnék :)

Van valakinek rajtam kívül kisebbségi komplexusa amiatt, hogy a párja és ő anyagilag igencsak messze állnak egymástól? Hogy sikerül ezt az érzést legyőznötök?

A helyzet az, hogy egyedülálló anyaként munkanélküli is vagyok már lassan 1 éve. Minden addigi megtakarításunkat feléltük, hogy a rezsi mellett még enni is tudjunk valamit. Most úgy néz ki, hogy a lakásunkat is elveszi a bank a nem fizetett hitel miatt, és akkor költözhetünk el innen a gyermekemmel anyámhoz és a testvéremhez egy "lyukba" másik városba másik megyébe. A párom, aki külföldön dolgozik és csak évi 2X1 hetet tud sajnos csak személyesen eljönni, ugyan albérletben lakik ott kint másik 5 30-assal, de hitele nincs, megtakarítása viszont van. Ugyan egyszer felajánlotta, hogy segít kimászni a hitelcsapdából, de nem fogadtam el szerencsémre, mert azt mondta, ha elfogadtam volna, akkor nemhogy nem segített volna, de szakított is volna. Igaza is van, az én hülyeségeim miatt ne másnak kelljen fizetnie. Mostanában, amikor beszélgetünk próbálok úgy tenni, mintha engem nem zavarna ez az anyagi különbség, de igenis kisebbnek érzem magam emiatt, hogy az anyagi helyzetem jelenleg egyezik egy csóróéval. Attól is félek, hogy ez már a kezd?d? depresszió, mert úgy érzem, hogy tök feleslegesen van diplomám, ha per pillanat kitörölhetem vele, mert nem kisgyerekeseknek van jónéhány állás, pedig még állásinterjúra is bejutottam már párszor, és a héten is megyek egyre. Ha valamelyik?tök hasonló helyzetben van, az hogy gy?zi le azt, hogy ne érezze magát kisebbnek a párjánál (nem magasságban)? Egy 30-as anyuka

Legjobb válasz: Elvileg nem azért vagytok házasok, hogy rivalizáljatok.

Elvileg nem azért vagytok házasok, hogy rivalizáljatok.
2év > 4 hét együtt > 5000Ft/hét Még kis kimutatásokat is csinál a srác. Te tényleg elhiszed hogy jártok? együtt vagytok? Bármely barátomra sõt haveromra kategóriákkal többet "áldozok". Hát jóisten egy natúr pubba beülés 1 este alatt több ettõl. Õ meg még számszerûsít! Open your eyes!
*õ mennyire büszke arra, hogy a barátnõje nem viszi úgy a pénzt, mint az srácismerõseinél, mivel 2 év alatt összesen kb. 20 ezer ft-jába kerültem állítása szerint. És te büszke vagy rá, hogy ilyen "párod" van (pontosabban nincs), aki erre büszke? Én az utolsó filléremet odaadnám a páromnak, ha szüksége lenne rá. És ez fordítva is így van. Szerinted normális fejbõl tudni, számontartani, mennyibe "kerülsz" a "párodnak"? Szerintem nagyon nem.
* A párom, aki külföldön dolgozik és csak évi 2X1 hetet tud sajnos csak személyesen eljönni, Nem a párod, ez egy álkapcsolat. 52 hétbõl 50-et nem vagytok együtt. Anyagilag nem számíthatsz rá, hiszen nem él veled - és nem értetek van távol 50 hetet, ráadásul - és NEM szerencsédre! - baromi gusztustalan volt, hogy ÖNKÉNT felajánlotta, hogy segít, de ha elfogadtad volna, szakít. Meg akart dicsõülni, milyen segítõkész, aztán megalázott? Ha valaki szeret, akkor segít. Az ingyen szex viszont jól jön neki 2 hétig... Szuper kilátások, neked tényleg komolyan kell egy ilyen álkapcsolat? Mert addig is van valakid "papíron", nem kell társkereséssel foglalkoznod? Nem kell beismerned, hogy egyedül vagy? Mert egyedül vagy.
A kérdező hozzászólása: KHR listás vagyok, tehát bank nem is adna kölcsön. Mint mondtam a barátom szakítana velem, ha kérnék tõle pénzt. Pont azt mondta pár hónapja, hogy õ mennyire büszke arra, hogy a barátnõje nem viszi úgy a pénzt, mint az srácismerõseinél, mivel 2 év alatt összesen kb. 20 ezer ft-jába kerültem állítása szerint.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. A gyermekemnek sem õ, hanem a volt férjem az apja.
Én a helyedben mégis csak a barátom segítséget kérnem, ha másképpen nem kölcsön kérnék tõle. (Inkább a barátomtól mint egy idegentõl vagy netán banktól)
Egy egyedülálló anya új életrajzot írt, kihangsúlyozva, hogy "gyermektelen", és rögtön lett állása.
"Ugyan egyszer felajánlotta, hogy segít kimászni a hitelcsapdából, de nem fogadtam el szerencsémre, mert azt mondta, ha elfogadtam volna, akkor nemhogy nem segített volna, de szakított is volna." Tehát felajánlotta, hogy segít, de ha elfogadtad volna, akkor nem is segített volna? Hát milyen ember ez?? Ez a párod? Ez egy görény. Olyan gyorsan szakítanék vele, mint a franc!!!!!
Az anyámnak és ez komoly!!

A párom török távkapcsolatban élünk 230km-re egymástól. A munkájára hivatkozva (üzletel) már szinte nem is keres. A kezdetekben ez nem jelentett problémát.1hete áll fent ez a szituáció. Előtte még azt akarta költözzek hozzá. Szerintetek?

Legjobb válasz: Elég érdekesnek találom ezt a hirtelen változást,napokon belül...De lehet,hogy valóban a munka miatt nincs ideje veled rendesen foglalkozni....várj még pár napot,hátha javul a helyzet!Amennyien nem javulna,szerintem beszélgessetek el komolyan egymással...

Elég érdekesnek találom ezt a hirtelen változást, napokon belül...De lehet, hogy valóban a munka miatt nincs ideje veled rendesen foglalkozni....várj még pár napot, hátha javul a helyzet!Amennyien nem javulna, szerintem beszélgessetek el komolyan egymással...
Nem szeretnék senkit megbántani, kifejezetten raszistának nem mondanám magam, de ha nõ lennék az utolsó amit tennék, hogy egy török üzletemberrel bármilyen módon kapcsolatot tartsak. Ezzel csak szarul járhat az ember, bocs ha szereted, ez az õszinte véleményem. 18/F
A kérdező hozzászólása: írtam neki pár napja 1 ilyen most vége van?? sms-t.Azt írta hogy ne idegesítsem a hülyeségeimmel, sokat dolgozik.De a telefont nem veszi fel nem ír sms-re választ.Msn-re nem jön fel.Tudja hogy nekem lesz egy fontos "rendezvény" az életemben ahová meghívtam és kellett volna tudnom számíthatok-e a jelenlétére..szerinted válaszolt..azóta sem ja de ennyit: holnap szólok szeretlek
Ennyi önbecsüléssel mint ami neked van, elég sokáig tudja majd még húzni az agyadat. Ha nem jönnél rá magadtól hogy már rég [email protected] én is csak annyit írnék hogy hagyjál a hülyeségeiddel.
1.vok... Amit leírtál, én ezek után nem sok reményt fûznék ehhez a kapcsolathoz!Én már kidobtam volna, biztos nem várnám meg amíg még húzza az agyamat, aztán õ dob ki.... Találsz magadnak értelmeset is, aki szeret, és veled akar majd lenni, nem távkapcsolatban!!

A párommal 4 éve vagyunk együtt én nagyon szeretem valahol még ő is. Most egy pár hónapja úgy érzem egyre távolodunk egymástól. Javítható ez még? Mit kellene másként csinálni?

Családi gondok is adódtak ami miatt most a közel jöv?ben költözünk ahol csak ketten fogunk élni. Nem tudom mennyit javíthat a dolgon. Egyre kevesebbet vagyunk együtt én estig dolgozom. Nem egyeznek az álmaink mindketten mást szeretnénk. A sex is egyre kevesebb... Én szerettem volna gyereket nekem azt mondta Õ is de minden ismer?sömt?l azt hallom hogy Õ még nem akar gyereket. Tanácstalan vagyok. Hogyan lehet össze csiszolni az álmainkat régen minden olyan jó volt.

Legjobb válasz: Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L

Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L
A kérdező hozzászólása: 4 éve élünk együtt egyik napról a másikra össze költöztünk. Az anyukámmal laktunk eddig ( most is ) De nagyon megromlott a kapcsolat amit nem tudom hogy lehetne javítani de bízom benne a távolság segít majd mielõtt teljesen megöljük egymást. Szoktam fõzni neki és igyekszem napközben dolgozni nem este 10 ig de a beosztásom nem csak rajtam múlik. Tegnap beszélgettünk hogy nem szabad hagyni hogy elvesszen ez a 4 év ha igazán fontosak vagyunk egymásnak. Láttam rajta hogy õt is bántja a dolog. Reggel mielõtt elment dolgozni össze bújtunk. Én úgy érzem nekem Õ a másik felem csak valahogy Õ most eltévedt. Szeretném ha vissza találna hozzám. Májusban leszünk 4 éve együtt valami meglepin agyalok de még nincs túl nagy ötletem. Õ nem egy nagy sexuális étvággyal rendelkezik nekem napi 3 is kevés lenne. Már lassan annak is örülök ha heti egyszer oda jutunk... Nagyon bízom benne mert én vele képzeltem el az életem. Nem vagyok naív tisztában vagyok a hibáival az enyémekkel is.... Tudom hogy ez az utolsó esélyünk ha nem megy nem kell erõltetni. A tudat hogy mást ölelne mást csókolna kikészít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!