Találatok a következő kifejezésre: A párommal egy éve (680 db)

A párom egy év után közölte velem hogy nem vagyok jó az ágyban, de majd bele jövök! Igaz a szex téren tanuló vagyok mert ő nekem az első! De akkor is egy év után? Előttem mindíg idősebb nőkkel volt!

Eléggé elvette a kedvem és lehangolt!De tudom hogy én vagyok a hibás!De akkor is szólhatott volna már az elején hogy mit hogyan csináljak!! Elhagyjam,hogy keressen magának olyat aki jó neki az ágyban?

Legjobb válasz: ne hagyd el. kérd meg, h mondja, mit csináljál, mit csináljál máshogy, mert tanulni szeretnél és fejlõdni, h neki jobb legyen.

ne hagyd el. kérd meg, h mondja, mit csináljál, mit csináljál máshogy, mert tanulni szeretnél és fejlõdni, h neki jobb legyen.
ne hagyd el tanulj, kérdezz, nézz utána mit hogyan de tényleg õ is csinálhatott volna valamit ez ügyben és nem várni a csodára
Hát! Szerintem ez csak kifogás, gyenge magyarázat arra, hogy Õ fog elhagyni! De ha annyira neveletlen (finoman fogalmazva!), hogy nem segít a kezdeti nehézségekben (mindenki volt kezdõ, Õ is!), akkor menjen a fenébe! Nem egy év után jött rá, hogy nem érzi elég jól magát veled! Ne sajnáld, menjen a fenébe! Te pedig keress egy normális, megértõ, türelmes srácot, aki szívesen tanít!
Soha nem ?
Ha nektek ez így jó, akkor normális.
Nem normális szerintem! Mi is 1 éve együtt vagyunk, naponta találkozunk, smárolunk, ölelkezünk!
Az emberek nem egyformák: kinek erre van igénye, kinek arra. Ha nektek ez így jó, megfelel, és nem érzitek az említett dolgok hiányát, akkor nincs semmi probléma. Viszont ha valamelyikõtöknek hiányoznak ezek a dolgok, akkor elõbb-utóbb a kapcsolat látja majd kárát...
Ezt nem lehet bekategorizálni, hogy normális vagy nem. Ha ez mindkettõtöknek így megfelel akkor teljesen mindegy, hogy más mit gondol. Biztos vannak akik máshogy fejezik ki a szeretetüket, mindenki más, az a fontos, hogy valamilyen formában jelezzétek ezt a másik felé. Azonban ha valamelyikõtöket ez zavarja akkor azt érdemes lenne megbeszélni. Mi pl a párommal a mai napig folyamatosan szóban cselekedetben gesztusokat teszünk egymás felé, sokszor mondjuk egy nap is hogy szeretlek. Olyanok vagyunk mintha most jöttünk volna össze. Nekünk is már mondták, hogy túlzás amit csinálunk. :)
HA Nektek jó, akkor jó. Én nem tudnám ezt elképzelni. A võlegényemmel 3 éve vagyunk együtt lassan és állandóan becézzük egymást, simik, puszik, tapik, ölelések... És sokszor mondjuk szóban is, hogy mennyi mindent jelentünk egymásnak. :) Mondhatni az elsõ pillanatok óta töretlen a szerelmünk. (4 hónap múlva lesz az esküvõnk) 24N
Hát, a nagynénémék 30 éve házasok, de még mindig csókolóznak és ölelkeznek. Na nem úgy, mint a tizenévesek, de láttam már, ha náluk voltam. Egyszóval: nem, nem normális.
Nem normális. Jó házasok húsz év után is csókolóznak és ölelkeznek. Akiknél minimális intimitás sincs, azokat általában már csak a megszokás tartja össze.
Akkor ti nem is szeretkeztek. Csak dugtok :(
A kérdező hozzászólása: Miért ne szeretkeznénk?
Ha neked jó, hogy a kapcsolatotok sokkal inkább baráti, mint szerelmi, akkor normális. Nekem nem lenne az.
Ha neked és párodnak is megfelel így akkor igen.
Az aztán akkor kapcsolat -.-
A kérdező hozzászólása: Mi inkább olyanok vagyunk mint két barát.
egy év után még az lenne a normális, ha naponta csókolóztok, hatalmas szeretkezések vannak, és fogjátok egymás kezét az utcán. mi 5 éve vagyunk együtt, de képesek vagyunk úgy smárolni, mintha tegnap jöttünk volna össze. én személy szerint nem érezném jól magam egy ilyen kapcsolatban, ennél több szenvedélyre van szükségem. persze akadnak olyan napok, amikor nem bújunk egymás popójába, de gyakran mondjuk, hogy szeretlek, és kedveskedünk a másiknak.
Mi 7. éve vagyunk együtt, van egy 2 éves kislányunk is. Soha nem ölel meg a párom és azt sem tudom, milyen már a csók. :( Ha igényed lenne rá, akkor inkább keress olyat, akitõl megkapod, mert a végén késõ lesz és csak ülsz otthon, a kislányod alszik, bort kortyolgatsz és a gyakorin válaszolgatsz... :( Ha nem igényled, mert egyébként minden happy... ez a te életed, te tudod, mi a "normális" neked.
Nálunk meg pl. idõszakos. Van hogy én vagyok nagyon bújós napjaimban, van hogy õ és én pont nem. Van hogy egyikünk sem, de van hogy mindkettõnk egyszerre. És az nagyon jó érzés :) 3 éve vagyunk együtt. Neked kedves kérdezõ ( nem tudom esedékes e még), ha érzed hogy még is csak több az az ember neked mint egy szimpla haver, vagy barát de ti így fejezitek ki a szerelmet akkor oké, teljesen normális. Viszont ha nincs sex, semmi féle lelki és néhai testi vonzódás akkor az nem kapcsolat :S

A párommal egy évben, egy nap, stb, pár óra eltéréssel születtünk. Szerintetk összeillik két ilyen "egyforma" ember? Kijövünk egymással a későbbiekben is?

Legjobb válasz: Ha azt mondom hogy nem, akkor szakítani fogsz? Te beteg vagy? Ha jól elvagytok, és gondolom összejöttetek valami oknál fogva, és boldogok vagytok, akkor nem lehetne lexarni ezt a hülyeséget? Mi döntsük el hogy összeilletek e? Tényleg elment az itt kérdezõk esze, ha ilyen baromságokat kérdezgetnek. 21.század.

Ha azt mondom hogy nem, akkor szakítani fogsz? Te beteg vagy? Ha jól elvagytok, és gondolom összejöttetek valami oknál fogva, és boldogok vagytok, akkor nem lehetne lexarni ezt a hülyeséget? Mi döntsük el hogy összeilletek e? Tényleg elment az itt kérdezõk esze, ha ilyen baromságokat kérdezgetnek. 21.század.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez tök érdekes helyzet.Ha nem tudsz normális választ írni, akkor ne írj!Köszi.
a kérdezõ valószínûleg arra gondolt hogy akkor is jól el lesznek e ha már elszállt a rozsaszin köd , és mivel ez az asztrológia témakörnél tette ezért normális a kérdés! amugy foogalmam sincs de eze engem is érdekel :)
Pár óra eltérés azért nagy különbség. Más az Ascendensetek, más a Hold-jegyetek, és valószínûleg Merkúr és Vénusz is odébb áll néhány fokkal. Ezek már más fényszögeket zárnak be. Valóban sok a hasonlóság, de a legszemélyesebb dolgok máshogyan állnak. Nap-Asc-Hold hármas az ami a legfontosabb. Nektek ebbõl csak a Nap-jegy azonos. Illetve a hasonló energiák is más életterületen mutatkoznak meg hiszen a házak is máshogyan állnak. Egy-egy bolygó jelentése más-más házban nagyon más.
Hát ha ugyanabban az évben is születtetek, tényleg egyformák vagytok. Ha nem egy évben, akkor az aszcendensetek lehet más, de közös az biztos van bennetek. Biztos jól kijöhettek, de ami nagyon megvan benned, ugyanannyira akár idegesíthet is, hogy a partnered ugyanolyan.


Mivel tudom meglepni a parom? Egy eve vagyunk egyutt. Kreativ otleteket varok

Szooval ne avval kezdjetek hogy en ismerem stb. Hanem valami sajat keszitesu dolgok erdekelnenek. Annyi hogy nagyon szereti a traktorokat. Ebben tudok segiteni. Torta kilove. :-)

Legjobb válasz: Szökjél meg egy traktorossal. Garantált meglepi!

Szökjél meg egy traktorossal. Garantált meglepi!
Vegyél fel egy jó kis cowgirl ruhát és akkor el van intézve :D
vegyél neki egy mûfaszt ;)
Én anno vettem egy natúr fadobozt a papírírószerben és egy cuki szalvétát rádecoupage-oltam és teli tettem különleges cukorkákkal. Másik alkalommal egy párnára varrtam pomponos huzatot és középre hímeztem a kezdõbetûjét. Aztááán, csináltam neki egy 40-50 cm magas gyöngyfát drótból. Nagyon szép lett, igazán ékesítette a szobáját. Többnyire kézzel készített ajándékokat adtam neki, de ha nem akarsz bíbelõdni, akkor egy fini ágyba reggeli is lehet. Ha mindenképpen tárgyiasítani szeretnéd, akkor vegyél egy naptárat, határidõnaplót és anyukájával írjátok bele a család összes tagjának a névnapjait, szülinapjait, a te szülinapod, névnapod, évfordulót és nyomtass képeket és össze vissza ragaszgass bele. Tuti örülni fog neki, a pasik hadi lábon állnak a határidõkkel :)
Vegyél neki traktoros ajándékot: http://johndeerem.uw.hu/index_elemei/ajandek.html
Vedd az egyik képedet, amin ti vagytok, vagy csak te, és rajzold le nagyon szépen (ha tudsz rajzolni:D) én fekete-fehérbe ajánlom de ha színeset akarsz akk inkább pasztellt használj. Rakd be egy képtartóba, amin szív van, és egy kis címkét illlessz rá, h szeretlek:) Nekem bejött, na de nem tudom konkrétan mire gondoltál.Remélem segítettem!
Tetováltass a hátadra egy hármas ekét!
Vegyél neki egy traktort :D Valami makett félét, ha igazira nem jutja.
Vegyél egy szép fényképtartót, vagy akár te magad is készíthetsz egyet és tedd bele az egyik közös képeteket. Tuti, hogy tetszeni fog neki!
Aham, aztán a mi kreatív ötleteinkkel akarsz villogni a párod elõtt? Még mit nem. :D
Én csináltattam egy szív alakú puzzle-t amin a mi képünk volt. Azt hiszem ilyen 3-4e forint volt szállítással együtt.
keszits fuzetet amibe beleirod a kozos emlékeket és fenykepeket is rakj bele :)

Ti miről szoktatok a párotokkal beszélgetni? Nekünk semmi közös témánk nincs a párommal. Egy éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Nálunk mindig akad valami, csak néha valamelyikünk nincs beszédes kedvében. pl: párom gyereke, a gyerek anyja, munka, suli, osztálytársaim, szüleim, bevásárlás, szomszéd, terveink a jövõre nézve, múlt....

Múlt, jelen, jövõ. Szomszédok, szülõk, lakás, gyerek, honnan hova költözzünk, kaja, vásárlás, munka. Helyesírás, irodalom, könyv, film, ezotéria, biológia. Meg van még biztos más is, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nálunk mindig akad valami, csak néha valamelyikünk nincs beszédes kedvében. pl: párom gyereke, a gyerek anyja, munka, suli, osztálytársaim, szüleim, bevásárlás, szomszéd, terveink a jövõre nézve, múlt....
Mindenrõl, ahogy az elõttem szóló is írta. Ami éppen az adott idõben érdekel.
Akkor hogy a jó életbe jöttetek össze? Én egy éve fûzök egy lányt, akivel teljesen azonos a jellemünk, a humorérzékünk, a vérmérsékletünk, az ízlésünk az ételek, a filmek, a sorozatok, a hobbik, túrázás, stb, szóval minden területén, ha elmegyünk szórakozni egy nagyobb társaságban, akkor mindig egymással vagyunk, folyton egymással beszélgetünk és csinálunk mindent, de akkor sem akar velem összejönni. -.-' Fel nem bírom fogni, hogy akiknek semmi közös témájuk nincs, azok hogy vannak együtt...
hát akkor nem nagyon kéne ezt erõltetni...
Kölcsönös szimpátia...... ideig-óráig elég. Azonban ha nem tudtok egymással mirõl beszélgetni akkor hamar ráuntok egymásra. Én 4 éve vagyok a párommal és nem emlékszem olyanra h ne lett volna mirõl beszélnünk.
Mi a gyerekrõl beszélgetünk, vagy a házról, amit meg karunk venni, a munkájáról, ha haza ér. Volt egy ilyen idõszakunk nekünk is, mikor úgy éreztem, hogy nincs mirõl beszélgetni. De igazából akkor még csak közös cél nem volt.
Ha beszélgetni sem tudtok miért házasodtatok össze??
A kérdező hozzászólása: Szoktunk beszélgetni pl. ismerõsökrõl.
Vásárolni szoktunk közösen, mivel neki van kocsija, elmegyünk a testvéreihez vagy anyámhoz. Beszélgetni nem nagyon van mirõl mert õ elmegy az apjához meg tv-t néz.
Ha nincs közös témátok, mit csináltok egész nap? Mert akkor ez csak lakótársi viszony extrákkal. Ha viszont mégis szoktatok beszélgetni ismerõsökrõl, akkor van közös téma. Egyszer olvastam egy írást arról, hogyan bizonyosodjunk meg arról, hogy érdemes a másikkal összekötni az életünket. Két hétig nem szabad egymáshoz érni. Nincs szex, csók, de még ölelés vagy kézfogás sincs. Ha ezalatt a két hét alatt tartalmasan el tudjátok tölteni az idõt, akkor érdemes házasságban gondolkodni.Ha viszont csak kínos csend van, akkor a kapcsolatot csak a szex tartja össze. Szerintem nektek érdemes lenne kipróbálni a dolgot.
A beszélgetés hiánya önmagában se túl szerencsés... de mi a fene az a "kölcsönös szimpátia"??? Az embernek illene legalább egy kicsit szerelmesnek lennie a párjába, fõleg egy év után. Mi a napi dolgokról szoktunk beszélgetni - bár elvileg ez nem számít ilyen esetben, a napi dolgokat az ember a lakótársával is megbeszéli -, zenérõl sokat, mert mindketten zenélünk, továbbtanulásról, családról, meg millió apróságról, ami érdekel. Tipikus vitánk például, hogy én imádok izgalmas belsõépítészeti megoldásokat nézegetni, õ meg kivitelezõként már kollektíven utálja az összes belsõépítészt, mert szerinte sokszor lehetetlen és indokolatlanul drága ötletekkel állnak elõ. Ezen órákat tudunk vitatkozni és nem hinném, hogy valaha is a végére érnénk :D
Azt árulja már el valaki, aki notórius pontozó, hogy miért jön nála az inger, hogy nyomja, nyomja a piros kezeket? Bármilyen kérdésnél. Már lehet tudni, na, ez a kérdés kivívja az ingert, hogy mindenkit lepontozzon, aki kicsit is mást ír, mint ami az õ meggyõzõdése. Röhögnöm kell, hogy egy ilyen témában, ahol ki-ki leírja, mirõl, meddig szokott beszélni a párjával, be lehet lõni, hogy ez 77, vagy 38%-os hasznosságú. Én ilyet is megbeszélek például a párommal, és kitárgyaljuk, milyen lelki habitusa lehet az ilyen sáska-olvasónak, aki végigtarolja a fórumtémákat, és odaböködi a hatalmát.Vajon neki van kivel megbeszélnie a dolgait?
Miért ne lenne közös témátok? Kezdj el mesélni a gyerekkorodról, és kérdezgesd hogy neki milyen volt. A napotokat nem beszélitek meg esténként? Nem tervezgetitek hogy hova mentek jövõ nyáron, milyen házat vesztek ha megnyeritek a lottót, stb? :) Nem hiszem hogy ne lehetne bárkivel beszélgetni, fõleg a pároddal..
A kérdező hozzászólása: Nyaralni nem megyünk, nincs rá pénzünk, anyámtól tudom, hogy a páromnak milyen gyerekkora volt. Amúgy a párom házában lakunk.
Elég fura gondolkodásod van kérdezõ, azt mondod anyádtól tudod milyen gyerekkora volt, igen és? Akkor már nem kell megkérdezni tõle? Vagy úgy vagy vele amit hallasz róla neked bõven elég? Agyilag egy óvodásnak a szintjén vagy! Írd már meg hány éves vagy, de ÕSZINTÉN! Amúgy a szimpátián kívül szereted a párodat egyáltalán? Szerelembõl?
Szerintem fontos, hogy a párok mindenrõl õszintén tudjanak beszélni egymással és persze legyek közös érdeklõdési pontjuk is. Én pl egyáltalán nem értek ahhoz, amivel õ foglalkozik, mégis szívesen meghallgatom, legfeljebb nagy butaságot kérdezek és akkor nevetünk egy jót. :) Amúgy a kérdésre a válasz: Mindenrõl beszélgetünk! A régi közös emlékekrõl, a jövõbeli tervekrõl: esküvõ, gyerek. Motorokról ill minden ehhez kapcsolódó dologról. Közös programokról, az érzéseinkrõl, aggályainkról, egyetemrõl, háziállatokról, zenérõl, filmrõl, videóról, politikáról, érdekes cikkrõl a neten, kajáról, vásárlásról, ünnepekrõl, hogy kinek mit vegyünk vagy készítsünk ajándékba pl.: szülinapra, idõjárásról ×D És minden nap végén, arról, hogy hogy telt a másik napja. Sosem volt még kínos csend.
elõzõ vagyok: jav.: legyen * (bocsi)
Mi 3, 5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Beszélgetünk sok mindenrõl: közös pont a könyvek:) , a kedvenc írónk is ugyanaz:) , illetve õ inkább meséket szeret nézni, azokról mesél, én inkább sorozatokat, én azokról mesélek neki. Aztán megdumáljuk az új híreket a haverokról, családtagokról, munkáról, ha pl évfordulót, vagy házassági évfordulót ünneplünk akkor szoktunk nosztalgiázni, meg csöpögni is egy kicsit:) Pl most hétvégén is megemlítettem neki olyan dolgot az életembõl, amit (mint kiderült) még sose meséltem el :) pedig 2 és fél éve élünk együtt. 27/N
Mirõl szeretnél vele beszélni? Már mint van olyan téma amit nem mersz felhozni? Lehet hogy csak Te érzed azt hogy nem beszéltek, vagy tényleg ültök egymás mellett csendben? Nem kell mindig magatokról beszélni, de azért közös célok kellenek mert az visz elõre. Meg persze fontosak a közös élmények. Mennyire szoktatok programot csinálni? Van olyan amit mind a ketten szerettek?
Hány éves vagy kérdezõ? Semmi köze ahhoz, hogy ki milyen családból származik, hány testvére van, ÚRISTEEEEEN
A kérdező hozzászólása: Sok közös van bennünk, mindketten szegény családból származunk, mindketõnknek három testvére van, õ is én is jólelkûek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Valahogy egyikõnk sem igényli a közös témát.
A kérdező hozzászólása: Mi is inkább pletykálkodni szoktunk. Magunkról nem igazán beszélünk.
A kérdező hozzászólása: Mi a kölcsönös szimpátia miatt jöttünk össze.
A kérdező hozzászólása: Szoktunk beszélgetni, de inkább másokról.
Pedig a hosszú, jó házasság titka, ha a felek sokat beszélgetnek, van mondanivalójuk a másik számára, és szívesen meghallgatják a másikat. Ez a mindennapok legapróbb eseményeitõl az olvasott könyvekig, látott tv mûsorokig, a munkahelyi eseményektõl a politikáig mindent felõl. Ehhez az kell, hogy legyen egyforma értékrendjük, vagy legalább tolerálják a párjuk esetlegesen más felfogását.
Egy éve és ennyire kifújt... Hát ez nem lesz hosszú életû szerintem :/
Mi 24 órából 23 órát együtt vagyunk, de mindig van mirõl beszélni. (ami éppen történik, család, jövõ, utazás, hírek, stb.) 9 éve vagyunk együtt
mindig van mirõl, imádok vele beszélgetni :)
Az én párom a korábbi házasságomból született gyerekek nevelõapja is. Mi kerüljük a konfliktust. Fõleg a mindennapi élettel, adózással, megoldandó problémákkal kapcsolatban beszélgetünk. Nekünk teljesen különbözõ az érdeklõdési körünk, egyetlen közös vonás, hogy szeretnük utazni.
Az exemmel is olyan volt a helyzet, mint veletek, a közös szimpátia hamar nem elég, 4 évig bírtam, teljesen más iránt érdeklõdtünk... A férjemmel elõször barátok voltunk (mert mindketten kapcsolatban éltünk), utána lettünk szerelmesek. Sokkal jobb így, mivel közös az érdeklõdés, mindig találunk témát, amirõl beszélgetni tudunk, szerintem így az ideális :)
Mindenfélérõl, bármirõl.Magunkról is az érzéseinkrõl, mi történt velünk.Egy helyen is dolgozunk igy a munkát is megbeszéljük.Nem emlékszem, hogy lett volna olyan nap, hogy ne tudtunk volna beszélgetni egymással.Szinte csak vele beszélek igazán, hiszen Õ a legjobb barátom is. 6 éve.
Közös szimpátia miatt jöttetek össze? Elhiheted, hogy ez hosszabb távon nem fog mûködni, csak kérdés, hogy meddig még. Hogy mi mirõl szoktunk beszélni? Mindenrõl. Mi történt velünk a munkahelyen, milyen napunk volt, a közös életünkrõl és még rengeted dologról. Van, hogy olyan kis apróságról kezdünk el dumcsizni amit a tv-ben láttunk.
Nincs közös téma?????? marhára tartalmas lehet a kapcsolat. Mirõl szoktam vele beszélgetni? soroljam? a m. f. sz. b-re ünnepek atomkapszula lucy mi volt a munkahelyen a babáink jelmezek tervek a jövõrõl gerinctorna a fejbõr zsírosodása a kapitány a fény angyala a kicsavart gyerekek a flóra szappan és még 1000 más dolog

Miért szólított a párom egy év után a volt barátnője nevén? Nagyon kiakadtam.

a második eset volt az els?t még elnéztem könnyebben ezt nem tudom elviselni.fáj

Legjobb válasz: mennyi ideig volt vele együtt?Mert néha nekem is gondolkoznom kell ha hirtelem mondani akarom a nevét h. véletlenül se a volt barátom nevét mondjam(6 évig voltunk együtt),pedig nem szeretem, csak a megszokás

mennyi ideig volt vele együtt?Mert néha nekem is gondolkoznom kell ha hirtelem mondani akarom a nevét h. véletlenül se a volt barátom nevét mondjam(6 évig voltunk együtt), pedig nem szeretem, csak a megszokás
Véletlen. Bocsás meg neki!
Én 4 évig voltam a férjemmel, 3 hónapja már különváltunk, van egy új kapcsolatom, és bizony nekem is volt olyan szitu, hogy majdnem a volt férjem neve csúszott ki a számon. És nem azért, mert szeretem még, vagy állandóan rá gondolok, hanem egyszerûen belém rögzült a 4 év alatt. Nézd el neki, biztos vagyok benne, hogy neki is hasonló okok miatt csúszott ki a száján.
nálam volt egy vicces szitu, balhéztam az osztálytársammal, és véletlenül az akkori pasim nevét mondam, mert belém rögzült, hogy azt mondom, h "Dani, fejezd már be!" :D amúgy engem a barátom egy idõben Dórizott, de szerintem csak azért, mert 2 haverjának is Dóri nevû barátnõje volt, és gyakran találkozott velük. azért idegesített:)
Ezért érdemes minden nõnek beceneveket adni és azon szólítani õket. :)
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a válaszokat!! muszály lesz elnéznem neki mert nem tudok vele haragban lenni
Velem is elõfordul néha (fõleg buliban, ha ittam egy kicsit), hogy a volt párom nevén szólítom a barátomat. Nincs belõle gáz, mert már semmit nem érzek az exem iránt és ezt a barátom is tudja. Nézd el neki, nem hiszem, hogy még mindig vonzódik az elõzõ lány iránt!

A párom egy éve jegyzett el otthon melegítõben. Egy vacsorát viszont megígért de akkor miért nem tud rendesen eljegyezni úgy ahogy kell? Meddig legyek türelmes? Vagy csak én kérek túl sokat?

Valószínû csak le foglalózott mint egy ruhát, elég Elszomorító próbálom vele megbeszélni de csak ideges lesz tõle pedig tudja hogy nekem ez nem játék.Igaz mikor összejöttünk rá pár hónapra jegyzett el. Persze nem is nyaggattam vele idáig, de azért egy év alatt lett volna lehetõsége megtenni ezt az ígéretét.A családja miatt sajnos másképpen nem lehetett megtartani eddig.Ti mit gondoltok? valószínû nem is fontos ez neki?

Legjobb válasz: Eljegyeztek már,akkor minek még egyszer? Szerintem baromira nevetséges lenne, az eljegyzés jobb esetben nem a körülményekrõl hanem a szándékról szól, az meg suhogós nadrágban is ugyan az.

Mi lett, házasok vagytok már azóta?
Tudom , hogy szomorú ... de egy év után bele kéne törõdni .Ez nem olyan , hogy csinálunk pót lánykérést ... Majd az esküvõvel lehet kompenzálni .. az is lehet különlegesebb . Persze egyébként igen , lehet különleges helyszínt találni ..anno én is olvadoztam pl .egy ilyen flashmob lánykérõs videó láttán , de van amikor az akkor és ott a tökéletes , bármennyire is gyámoltalan , vagy nem így képzelte el korábban azt a bizonyos NAPOT .
A puccos dolgokról meg annyit, az eljegyzésem valóban különleges volt(nem étterem...), az esküvõnk pedig nagyon egyszerû kéttanús. Tehát a puccos dolgokról annyit, hogy az esküvõn meg feszengtél gondolom a ruhádban egy csomó ember elõtt Étteremben...khm...és a többiek is... Érti valaki amirõl beszélek?
Lehet, hogy neked ez így tökéletes volt. Nem kell feltétlen étterem érdekes, mindenki csak az éttermet ismeri? Használjátok már a fantáziátokat, ha van! Pl. Este felcsalna a hegyre és ott kérné meg, vinne egy dugipezsgõt, vagy akármi! Ez is mód, nemcsak a zabálás! A kérdezõ viszont szomorú amiért így kérték meg a kezét, ezért tette fel a kérdést!
Mindenkinek magánügye hogyan kérik meg a kezét utolsó , és senkié sem különb azért mert ahogy te fogalmazol , meg van adva a módja .A te szemedben akkor az enyém is egy nagy 0 lenne ... mert valóban otthon történt , spontán és tényleg a tv is ment a háttérben .Ez engem egyáltalán nem zavart , a világ legboldogabb nõje voltam abban a pillanatban .Nekem az lett volna mesterkélt , ha egy puccos étteremben történik ... tán még térdre is ereszkedik a párom (:D Isten ments!).Nem hiányzott volna , hogy ott feszengjek .Nekem (és állítom nem csak én vagyok így vele) ez így tökéletes volt , és nem volt bennem hiányérzet .
Én viszont eléggé ledöbbentem a válaszokon. Ezek szerint az ittlévõ hölgyeknek tökéletesen elég ha a párjuk akivel le fogják élni az életüket, odaböffenti a melegítõben (netalán a tévé is megy közben)hát, Maris gondolkodtam, hozzámjössz? És a nõ boldogan borul a nyakába igent rebegve és hagyja abba a fõzést eme boldog pillanat tükrében. Elég szánalmas, de biztos szép történet lesz az unokáknak. Én sem vagyok Cambridge-i hercegnõ, de annyira nõ vagyok, hogy igenis ez egy ALKALOM ami egyszer van jó esetben az életben, tehát a minimum, hogy megadja a módját. Aki szerint nem érdemel meg egy különleges pillanatot amikor egy életre szóló döntést hoz, õszintén sajnálom hogy nem tartja magát többre.ÉS a párja sem. (aki szintén tudja, hogy egy nõ életében ez egy mérföldkõ, csak le.rja...) De ha nektek mindegy, nekem is, hiszen úgyis igen lesz a vége, nemigaz? :-) Kérdezõ, a gondolkodásod ne a gyakorin válaszolók véleménye formálja, mert látod mostanra már belenyugodtál hogy jól van ez így, pedig nem!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok kommenttet kaptam , és kicsit már én is másképp látom a dolgot :) Igen kaptam gyûrût, most már nem kattogok ezen a dolgon . Igaz hogy a figyelem megcsappant az utóbbi idõben, de bízom benne hogy a beszélgetésünk megteszi hatását.
"Mindenkinek tud járni a szája, de fogadjunk nektek se tetszett volna így(akinek meg igen, annak mindegy, csak vegye már el valaki)" Remélem ezt te se gondoltad komolyan. Igen is van akit nem a mesterkélt lánykérés vonz, (többek közt én is) ettõl még nem menne hozzá senki senkihez azért hogy vegye már el valaki... nem vagy normális ha ezt komolyan írtad.
A lánykérés a lényeg, nem az hogy valami filmbõl lopott klisével csinálja, flancos vacsorával meg ilyenek.... nekem az nem is tetszett soha aki így csinálja. Az én férjem úgy kérte meg a kezem pl hogy átmentünk hozzá összepakolni pár cuccot, mert strandra igyekeztünk a haverjaihoz. És ott letérdelt és elmondta amit el akart, és megkérte a kezemet. Pedig csak 1 hónapja voltunk együtt. Utána megünnepeltük egy kis szexxel aztán mentünk strandolni. Nekem nagyon tetszett ez így. Ma meg már több mint 2 éve házasok vagyunk. Miért kell flancos erõltetett vacsora? Nem értem... Jó az is igaz hogy én a spontán dolgokat jobban szeretem. 27/N
de most kaptál gyûrût is? Csak azért kérdem, mert nekem is "melegítõs" eljegyzésem volt, sõt, én voltam, aki rombolta a hangulatot, mert rossz kedvem volt, de amikor megkért, úgy bömböltem, mint egy óvodás. És? Ma már házasok vagyunk, és nem is szeretném, hogy másképp legyen.
Szia! Mondjuk ez nekem olyan fura, amit írsz... Én pl. sohasem támasztottam követelményeket a võlegényemnek, hogy hogyan kérje meg a kezem. Amit Te írsz, hogy otthon melegítõben kért meg, nekem ezzel sem lett volna semmi bajom. Nem is azon van a hangsúly, hogy most vagy étteremben vagy otthon kér meg, hanem azon, hogy melletted van érezteti veled, hogy szeret. Szóval úgy érzem, Te az eljegyzésnek is csak az anyagi oldalát látod, meg hogy lepjen meg a párod. De gondolom azért vagy vele, mert szereted és nem azért, hogy csak étterembe és stb vitesd magad. Mondok 1 példát: Párom mindig minden évfordulóra kitett magáért vagy étterembe mentünk vagy rózsát vett stb. Viszont tavaly decemberben voltunk 1 éve jegyben és akkor nem lepett meg semmivel, helyette én leptem meg egy finom gyertyafényes vacsorával és nem akadtam ki, hogy nem vett rózsát stb. Mert azt hozzá kell tenni, ha valamire szükségem van azt Õ mindig megveszi nekem és most azon akadtam volna ki, hogy 1x nem vett rózsát vagy nem mentünk étterembe. Mikor így is rengeteg mindent kaptam már tõle és én nem is vártam tõle semmit, hogy vegyen nekem.
Kedves kérdezõ! Itt kijelenthetem, hogy ti sem most, sem pár év múlva nem fogtok összeházasodni. Ha netán mégis akkor max 2 éven belül el is váltok.
Kérdezõ, a te bajod nem az hogy otthon melegitõben kérte meg a kezed. Hanem inkább az, hogy nem figyel rád, nem szentel rád idõt, nem tudja mit szeretnél, nem tölt veled elég idõt, sosem kedves hozzád, stb. Igazam van? És nem lennél boldogabb egy étterembe menéstõl sem, max pár hétig. Gondold meg, neked õ álmaid férfija? (nekem otthon konyhában mackónadrágban kérte meg a kezem, rajtam kötényke, nyakig maszatosan, mert vendégeket vártunk és órákon át sütöttünk fõztünk.De nem éreztem, hogy ehhez felhajtás is kell, pedig 1-2 havonta járunk étterembe, elegáns és romantikus helyekre)
Azert ha mar egy ev utan lapos a kapcsolat, szerinted mi lesz egy hazassagban?
De miért nem tudsz te fõzni egyet és meglepni öt. Eljegyzés már úgyis megvolt.
Nem feszengtem ...mivel még nem volt meg az esküvõ ... A párom viszont nem az a tipus , akibõl pl kinézném , hogy térden állva kérte volna meg a kezem .. .Egyébként nem kell félreérteni , nem fikázom a különleges lánykérést .(Csak a sajátomat hoztam fel példának , hogy sok -sok együtt töltött év és egy iskolás gyerek után nem esett rosszul , hogy csak otthon , spontán kérte meg a kezem .)A kérdezõ helyében pedig nem vágynék + eljegyzésre stb ...Esetleg annyit tennék , hogy én lepném meg a páromat otthon spontán gyertyafényes vacsi , ahol elmondanám milyen boldoggá tett azon a bizonyos egy évvel ezelõtti napon és boldoggá tesz a tudat , hogy a felesége lehetek stb.Nem a férfitõl kell elvárni mindig a meglepit , lehet az fordítva is .
45 szerintem hagyd 44 et. Úgyse fogja fel. Szerinte egy nõ aki nem mesterkélt lánykérést akar hanem spontánt, az "megelégszik" az odaböffent lánykéréssel, meg nem tartja magát többre, és ilyenek..ami nevetséges marhaság. De úgyse érti meg mert nem jut el az agyáig. Az ilyet hagyni kell.
Hát már jó régi a kérdés, de hozzászólok. Én megértelek, pedig nekem konkrétan kínos visszaemlékezni arra ahogy a párom eljegyzett, pedig örülnöm kéne, hogy megtette, azóta meg már egy éve házasok is vagyunk. Szerintem senkit nem kell lehúzni, szánalmasozni azért mert szeretné ha egy olyan pillanat ami jó esetben csak egyszer van az életben, az tényleg egy kicsit jobban meggondolt pillanat lenne. Mert a letérdelek macinaciban hogy gizi gyere mán hozzám. Örülök, hogy valaki szereti az ilyen spontán dolgokat, de õ miért tör pálcát egy olyan ember felett aki meg mást szeretne? Nem vagyunk egyformák, és igen, van akinek mondjuk nem jutnak egyébként nagy alkalmak, szép vagy romantikus pillanatok az életben. Nekem még egy szalagavató sem jutott, mert addig szivatott a családom azzal hogy hogy nézne már ki egy ilyen fiús lány a keringõruhában, hogy elment teljesen a kedvem.(más kérdés, hogy beleadni nem akartak, maguknak viszont vetettek szép ruhát az én keresetembõl, végül anyám nézett ki úgy mint aki szalagavatózott...) Õszintén bocsánat, hogy pl a gyerekemnek/unokámnak nem azt akarom elmesélni hogy "igen apád a haverjaival sörözött a deákon aztán amikor hazaért, gyûrû nélkül(másfél év után kaptam gyûrût, se nem sima karika, se nem eljegyzési, sima dekorgyûrû) közölte, hogy amúgy hozzámegyek e, mert õ elvenne. Bocs, de erre nem vagyok büszke hogy ennyit ért neki egy olyan pillanat amit megismételni már nem lehet. És igen, nem egy romantikus alkat ez tény, de tisztában volt vele, hogy ez nekem fontos. Gondolom a kérdezõ párja szintén tudta, hogy õ szeretné, hogy ha már amúgy nem igazán vannak szebb pillanataik a hétköznapokban(akár vacsi, akár, hogy valami szép helyre kiránduljanak bármi) akkor legalább VALAMI jelezze, hogy ez azért egy fontos döntés és pillanat volt. Hogy legyen egyáltalán mire emlékezni és úgy hogy ne legyen hiányérzet. Ennyi.
Jó szánalmas vagy. Az én párom is egyszerû ruhában, a beágyazatlan ágy mellett kérte meg a kezem, és nagyon örültem neki! Soha semmit nem vártam el azóta tõle, hogy hú de meg kellene ezt még ünnepelni valami nagy felhajtással mert kinek?! Ez csak nektek szól! Én boldog voltam, nem kell az, hogy még a "külvilágnak" is eljegyezzük egymást...
Leírom a velemenyem, aztan lehet mar reg nem is olvasod a valaszokat. Komoly problemad van. Ahelyett, hogy ertekelned, hogy valaki veled szeretne leelni az eletet, nyafogsz amiert csak melegitoben, otthon kerte meg a kezed. A parod azert mergedt fel rajta\d mert nem esik jol neki, amit csinalsz. Hogyan reagalnal, ha a parod, a toled kapott karacsonyi ajandekjat megkritizalna? Olyan erzesem van, te nem a Pasid szereted, hanem egy fiktiv palit, akit par eve kitalaltal magadnak-a tokeletes lanykeressel egyutt. A kuslosegekre utazol, gyerekes vagy. Erned kellene meg ahhoz, hogy melto parja lehess a ferfinak, aki gyuruvel kinalt. Kerem a piros kezet, mert nem egy altalad preferalt pozitiv valaszt adtam az abszurd kerdesre, mellyel onmagad es a normalis parkapcsolatok karikaturaja lettel. Gratulalok!
Minek kellett ezt a kérdést kiemelni. Akkor mondj nemet aztán kész, de zen kattogni hónapok óta nagyon szánalmas.
Én megértem hogy ez nem tetszik neked, mert amit írsz abból nekem úgy tûnik hogy itt nem konkrétan csak az eljegyzéssel kapcsolatos vacsoráról van szó, hanem egyáltalán bármilyen romantikusabb együttlétrõl, és szerintem érthetõ hogy ez hiányzik. Szerintem próbáld meg megbeszélni vele, ha ennyire elfoglalt akkor lehet hogy elfeledkezett róla (nem azért mert nem fontos neki), vagy ha nem hoztad fel neki azóta a témát akkor lehet hogy úgy gondolta hogy te is jól megvagy enélkül.
Ha meghitten, kettesben akarsz ünnepelni, miért akarsz éttermet ahol 20 másik ember van rajtatok kívül? Fõzz meglepi vacsorát, vegyél egy üveg finom bort, és Voliá. Ott a meghitt este.
Egyáltalán van tervben idõpont, hogy össze is házasodnátok?
Szerintem erre nincs semmiféle szabályzat. :D Ennyire csak a formaságok számítanak? :D Egy barátnõm kezét melós ruhában kérte meg a barátja tavaly. :D Azóta sem volt megtartva, de így is boldogok! 28N
Lánykérés (esküvõ, temetés, karácsony stb.) esetén kiöltözünk. Megadjuk a módját. Ha nem teszi meg valaki, az nagyfokú igénytelenségre vall, arra, hogy nem tiszeteli sem a házasságot (a fenti példékban: a házasulandókat, az elhunytat, az ünnepet stb.), sem a másik embert (önmagát sem, de az az õ dolga). Ha pár hónap múlva jegyzett el, miután jártatok, de egy év múltán még mindig esze ágában sincs elvenni, akkor tényleg gáz van. Ez azt jelenti, hogy "lestoppolta" a lányt, az övé, de felnõttt, felelõsségen és hûségen alapuló kapcsolatra nem hajlandó. Egy felnõtt ember nem takarózik a családjával, és semmi mással sem a döntéseiben. Ha azt teszi, akkor nem felnõtt. Gondold át, mérlegelj, és tégy azt, amit akarsz.
Valahogyan bele kell kötni a párjába!!
Együtt vagytok, boldogan és ez a legnagyobb problémád?
Valaki irta, hogy az itt kommentelo nok arra vagynak ez esetben, hogy a kanapen "Maris, gondolkodtam, hozzamjossz?" kerdes hangozzon el. Nem. Nem erre vagyunk. Csak arra, hogy ne minden az anyagiassag korul forogjon, hanem az eljegyzes attol legyen kulonleges, hogy meghitt/szerelmes/vicces/romantikus vagy egyeb, de annal jobban szivbol jovo pillanat legyen. Tolem megkerhetik a kezemet a legertekesebb gyemanttal is, ugyanugy fogok neki orulni, mint egy fagylalttal elem valo leterdelesnek. Ha meg mar egyutt lakom vele, akkor nekem 8 hogy elmegyunk e vagy sem utana, elotte, kozben vhova enni, de nekem mondjuk a gyroszos is szobajohet, mert en ilyen vagyok.
hagyj:)
Szerintem meg a te agyadig nem jutott el, mirõl beszélek...úgyhogy hagylak. :)
" 26 Nem illetek össze. Évek múlva mégrosszabbá fog válni neked. Õ észre se fogja venni, hogy baj van, csak te fogsz fuldoklani a magánytól." Na ez tök igaz!!! Kérdezõ, jól fontold meg! Én is voltam így, hogy beleadtam mindent, és még többet is adtam volna, de hát õ meg azon kívül, hogy az elején is már kissé megjátszotta magát, szóval eleinte hajtott, hogy el ne veszítsen idõ elõtt, utána már ezt sem tette. Én meg egyre magányosabban éreztem magam vele... Életem legjobb döntése volt vele szakítani! És utólag is bánom a rá pazarolt 7-8 évet... Csak hát még fiatal voltam, huszon éves... Mondjuk nálunk nem volt téma eljegyzés, meg esküvõ, mert ahhoz nekem fontos lett volna, hogy ne érezzem ezt az egyensúlytalanságot...
Nem tudom mi bajotok van, én megértem a kérdezõt. Tõlem is elõször otthon, pizsiben kérdezte meg, hogy hozzámennék feleségül? Örültem is, de kicsit csalódott is voltam, hogy ezt csak így kell megkrédezni? De, szerencsére, õ tudta mire vágyom és nagyon szépen meglepett, virágokkal, gyertyákkal, gyûrûvel, úgy ahogy álmodik róla egy lány:) Az unokáimnak is el tudjuk majd ezt mesélni, az kevésbé lett volna szép, hogy hát, néztük az xfaktort, aztán nagyapátok felém fordult és megkérdezte, hogy hozzámegyek-e. Ettõl még szeretheti a párját, egyszerûen másképp képzelte el ezt a fontos pillanatot. Mindenkinek tud járni a szája, de fogadjunk nektek se tetszett volna így(akinek meg igen, annak mindegy, csak vegye már el valaki)
"Nagyon szeretem õt, csak többet kéne beletennie a kapcsolatunkba, ellepte megszokás lehet. Szép szavakat is ritkán mond. Pedig én mindent megteszek." Az a baj, hogy a kapcsolat elején ez még kissé zavaró dolog, néhány év múlva viszont válóok lesz. Gondoljátok át ezt a házasságot, mert innen csak rosszabb lesz, jobb nem.
Ha utál fõzni, fõzz te valami különleges vacsorát, teríts meg szépen bontsatok bort, vagy pezsgõt. Vagy menjetek el egy hangulatos kis vendéglõbe, akkor egyikõtöknek sem kell fõzni és mosogatni.
Úgy gondolom, hogy az eljegyzés közös öröm. Õ megtette ami fontos volt számára, hisz megkérte a kezed. Ha neked fontos, hogy megünnepeljétek egy étterem, akkor azt a részét intézd te.
A kérdező hozzászólása: Kicsit szerintem félre értelmezitek a szándékomat a kérdéssel kapcsolatban.nem mondtam hogy csilli villi étterembe vigyen nekem otthon is nagyon tökéletes lenne, de semmire nincs ideje, és fõzni is utál. én szívesen fõznék vele együtt de mindig talál valami kifogást.
Jelentsd be neki, hogy holnap vagy most hétvégén ünnepeltek. Mondd neki, hogy öltözzön fel rendesen, és válassza ki az éttermet. Vagy te is kiválaszthatod, lefoglalhatod az asztalt.
én személy szerint mindig is felhajtás ellenes voltam. Mi otthon hétköznapi ruhában felhúztuk egymás ujjára az eljegyzési gyûrût, és egy kicsi levelet írtunk egymásnak emlékbe, amit el is raktam :) amit a párom írt, azon rajta van, hogy többet fog mosogatni :D Ez egy olyan dolog, ahol tényleg az a lényeg, hogy megtette. Az, hogy hogyan, az maximum neked tetszik vagy nem tetszik, az eljegyzés komolyságát nem befolyásolja.
Az könnyen lehet, hogy nem érti, nekem is kétszer kellett elolvasnom mire elhittem, hogy valakinek ennyire fontos lehet egy eljegyzési ceremónia. Jó alaposan el kell magyaráznod neki. Miért lesz tõle ideges? Mi a probléma a családjával?
Hát én a férfi helyébe még a gyûrût is visszakérném, nem hogy még egyszer megkérjelek. Szerintem gondold ezt át.
Õõõõ nem nagyon értelek. Engem 2 éve jegyzett el a párom, amikor a szüleinél betonoztunk.És???Kit érdekel?Azóta számtalanszor voltunk étterembe vacsizni, de eszembe sem jutott, hogy ott is megkérje a kezem "rendesen" ahogy te akarod. Idén nyáron lesz az esküvõnk.Én így is boldog vagyok! :)
Úgy ahogy kell? Olyan nincs. Mindenkinek más az ideális. Szerintem az lehet romantikus, kedves, ha otthon kettesben történt az eljegyzés. Különben is az érzés a lényeg, és a szerelem. Nekem az nem tetszik, ha vacsora közben idegenek elõtt, vagy egy családi ebéden történik. Azok nekem elcsépeltek. Mindenkinek más tetszik. Ilyen hülyeséggel felesleges piszkálnod a párodat. Örülj neki, hogy szeret és eljegyzett.
A kérdező hozzászólása: Persze örültem az eljegyzésnek, csak szimplán nem így képzeltem el. Nem azt akarom hogy százszor jegyezzen el, ne így értsétek, csak ha már családdal nem lehetett megtartani, akkor kettesben meghitten megünnepelhetnénk .
Én nem értem mi bajod van... eszem megáll. Megkérte a kezed otthon, meghitten... te meg hisztizel, hogy miért nem vacsora közben, cicomázva. Akarsz egy cicomás eljegyzést, nyúzod vele... Persze, hogy ideges, mert ezzel tudatosítod benne hogy neked nem volt jó, ahogy eljegyzett. Nem kéne nyúznod ezzel a témával egy ideig, mert szerintem már gyomoridege van tõle. Majd ha lecseng a dolog, megmondhatod, hogy azért te szeretnéd megünnepelni az eljegyzést egy vacsorával. Fõztök közösen, v. elmentek egy étterembe, elhívtok pár embert... Nem attól lesz valaki eljegyezve, hogy nagy feneket kerítetek neki, hanem attól, hogy két ember eldönti, hogy együtt szeretné leélni az életét!
???? Most te a párodat szereted, vagy a felhajtást? Mi az, hogy "rendesen eljegyezni, úgy ahogy kell"? Hogyan "kell" eljegyezni "rendesen"?? Puccos ruha, mindenki téged ünnepeljen, kórusban éneklõ pincérek között a Gundelben, vagy hogy?
Szóval neked csak onnantól kezdve hivatalos az eljegyzés, hogy elvisz egy puccos étterembe és ott kéri meg a kezed? jajj
"nem tud rendesen eljegyezni úgy ahogy kell?" Mi az hogy úgy ahogy kell? Van talán erre egy szabálykönyv?
"és fõzni is utál" Nem elég, hogy megkért, de még fõzzön is rád??! Egyéb kívánságok??? Te nagyon unhatod magadat!!
Szerintem tök feleslegesen csinálod a hajcihõt ! Eljegyzett , ez a legfontosabb , mit akarsz még ?! Nekem speciel most 12 év után szintén itthon , itthoni ruhában kérte meg a párom a kezem ! Nyílt titok volt , hogy megkéri a kezem , mégis az egyik legboldogabb nap volt az életemben (a másik a lányunk születése ;-) ), engem egyáltalán nem érdekelt a körítés , a szándék a lényeg !!! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy vegetálna, csak fáradt sokszor, kevés figyelem.
28 Hiába szereted te, ha õ csak vegetál melletted. 29 Ez nem igaz.
Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem õt, csak többet kéne beletennie a kapcsolatunkba, ellepte megszokás lehet. Szép szavakat is ritkán mond. Pedig én mindent megteszek.
26 Nem illetek össze. Évek múlva mégrosszabbá fog válni neked. Õ észre se fogja venni, hogy baj van, csak te fogsz fuldoklani a magánytól.
A kérdező hozzászólása: Igen a romantikát és a változatosságot is hiányolom. De szeretem õt, csak midig én kedveskedek neki, õ soha.
Nekem az a fura... Hogy az elmúlt egy évben nem vot olyna alkalom, hgy elmentetek valahova, vagy csak otthon nem ettetetk ünnepi vacst, ebédet.. Az hgy mégegyszer ndesen megkérjen butaság.. Egy év után azt ünnepelni is butasg... (Olajos foltosan kért meg a párom gyûrû nélkül...5 hónapra rá meg is esküdtünk) Igazából ha beleondolok mi legalább 2 havonta csinalunk gyertyafényes vacsit, évetpnte 1-2 szer pedig elmengyün étterembe is...csak úgy, nert kedvünk van:) Ha pedig eljegyzés, akkor nem az van amit a családom akar, hanem már mi mint új család mit akarunk...
Miért nem leped meg te??Ha hazaérve megkérdezi mi ez a gyertyafényes teríték csak mosolyogva mond hogy még meg sem ünnepeltétek...pl...
Én teljes mértékben megértelek! Nálam is hagyott egy kis rossz szájízt az eljegyzés, és igenis azért, mert én sosem így képzeltem el...én egyszerûen valami különlegeset szerettem volna (és ezt õ is tudta), erre egy reggel mikor sminkeltem magam a tükör elõtt, melóba készülõdve benyögi a kérdést...hm.. Jobbik esetben egy nõnek 1X adatik meg ez a pillanat és igenis arra vágyunk, hogy kicsit "más" legyen, amit olyan jó érzés elmesélni, ha megkérdezik hogy jegyeztek el...értitek? De visszatérve a kérdésre, én sosem erõltettem utána, hogy ünnepeljük meg "tisztességesen", az már nem is esett volna jól a lelkemnek, olyan erõltetett feeling lett volna. Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg, igazán fontos ez neked? Más lesz tõle utána? Ha a válasz igen, akkor viszont mindenképp valósítsd meg ezt az estét!
A kérdező hozzászólása: Igen pár év múlva tervezzük.
Szerintem te nem is erre a võlegényre vágysz, úgy érzem. Te tele vagy romantikával, érzékiséggel, õ pedig egy földhözragadt, teljesen más típusú ember. Szerintem nem az igazit találtad meg és kár lenne összeházasodnotok, mert nem lesztek így hosszú távon boldogok.
19. Akkor most az a probléma, hogy nem volt eljegyzési vacsi, vagy alapból hiányolod a romantikát és a változatosságot a kapcsolatotokból, mert azért nem mindegy?
Hát nem tudom, nekem 1 év után nem az lenne a fõ kérdésem, hogy lesz-e vacsora is. Hanem hogy komolyan gondolja és házasodunk-e vagy sem. Persze ha ti azt beszéltétek meg, hogy több év múlva teszitek hivatalossá a kapcsolatotokat egy esküvõvel, akkor nem szóltam.
A kérdező hozzászólása: Nem unom magamat mindennap fõzök, és szeretek is fõzni, és a mosogatással is jóban vagyok, csak nem árt kedveskednek az embernek egy évbe egyszer . Azért ez valljuk be nem nagyon megerõltetõ egy férfinak sem. Szerintem teljesíthetõ lenne.
Eljegyeztek már, akkor minek még egyszer? Szerintem baromira nevetséges lenne, az eljegyzés jobb esetben nem a körülményekrõl hanem a szándékról szól, az meg suhogós nadrágban is ugyan az.
Köcsög. Szerintem...... 20L
Aki teljesen túl van az exén és fõleg szerelmes az új kapcsolatában, az nem érdeklõdik felõle. Én is azt hittem, hogy ez rendben van, de rájöttem, hogy még mindig izgat valahol mélyen az exem. Aztán jött a mostani párom és mióta õ van az életemben, már csak néha jut eszembe az ex, de akkor is csak olyan szinten, hogy remélem, rendben van az élete, érdekelni nem érdekel egyáltalán, konkrétan mi van vele.
Hát nekem azt mondta, hogy nincs senkije... Na 99% hogy nem az én exemrõl van szó.Hát itt ujrakezdés és veled szakítás lesz a vége...
Miért? Mégis csak az exe volt? Nem vele beszélget, hanem csak érdekli mi lett vele és mástól meg megkérdezi. Szerintem ez nem bûn.
ha van egy jól mûködõ kapcsolat ott NINCS helye exnek..nyilván még érez valamit az exe iránt vagy megfogalmazódott benne az újrakezdés gondolata stb..
két dolog lehetséges, vagy nem semleges neki, vagy te fújod fel, a hátad mögött elég sokat beszél gondolom a párod, mert nem lehettek mindig együtt, ha csak annyi, h összefutott egy régi közös ismerõsükkel, akkor az már csak a minimum, h rákérdez mi van vele, ez ennyibõl nem derül ki, lehet ez is, de lehet az is, h még zárta le egészen, nem tudom
18:57 Teljesen egyetértek veled! Neki van igaza szerintem.

A párommal egy évig voltunk együtt, és én sokszor más fiúk után nézegettem, ő ezt megtudta, és nem bízik bennem, és szakított velem. Hogyan tudnám újra meghódítani?

Soha nem csaltam meg,amíg jártunk; nem feküdtem le senkivel,de még csak egy csók sem történt. Csak más fiúkkal is chateltem,elég kétértelm? dolgokról. (akarna-e velem járni stb...) Õ ezt meglátta,és azóta nem hisz nekem. Úgy érzem,hogy elvesztettem a másik felem, és nem tudom mit csináljak. Hogyan lehet felépíteni a bizalmat újra valakiben? Vagy felejtsem el és ne er?lködjek mert csak id?pocsékolás?

Legjobb válasz: Elég nagy marhaságot csináltál. Szerintem ha eljárszottad a bizalmát, akkor már nem sokat tehetsz. Nem fog benned bízni. Nem kellett volna másokkal kétértemû dolgokról beszélni. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy szereted, és nem csaltad meg a szó szoros értelmében soha, de ez nem jelenti azt, hogy újra összejöttök.

Elég nagy marhaságot csináltál. Szerintem ha eljárszottad a bizalmát, akkor már nem sokat tehetsz. Nem fog benned bízni. Nem kellett volna másokkal kétértemû dolgokról beszélni. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy szereted, és nem csaltad meg a szó szoros értelmében soha, de ez nem jelenti azt, hogy újra összejöttök.
De minek csináltál ilyeneket, ha szereted? Ha szeretek valakit akkor nem csetelgetek másokkal, hogy járna-e velem stb... Ha úgy érzed idõpocsékolás lenne, akkor minek kérdezed?
Te tényleg hatalmas baromságot csináltál.Ha szereted, akkor miért csináltál ilyeneket?Lehet, hogy Õ neked a másik feled volt, de hogy neki te ezután nem leszel az, az elég egyértelmû.Olvastam valahol, hogy az ember a másik fele mellett el is sétálhat, de el is veszítheti...mint gondolom most te is. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha tényleg nem csaltad meg és sosem gondolkodtál azon, hogy elhagyd, akkor talán még van esély, ha ezt õ is megérti...de ettõl függetlenül, tényleg nagyon elszúrtad, én sem bíznék benned.
Én nem tartom olyan nagy marhaságnak mint az elõttem szólók. Ha számodra ez jelentette a kikapcsolódást akkor jól tetted. Azon gondolkoztál már, hogy miért tetted? Valóban szeretted ezt a fiút? És õ valóban szeret/szeretett téged elsõre elhiszi rólad, hogy megcsalod? Ha fontos neked, semmiképpen nem idõpocsékolás, idõvel õ is megértni, hogy egy kis flört nem a világ vége és hogy neked fontos az, hogy szépnek, barátságosnak lássanak az emberek. Azért azt mégsem kellene, hogy másokat azzal hülyíts, hogy járnál velük, közben pedig nem...
Lehet, hogy oka van annak amiért ezt hiszi. A logika ezt diktálja. Egyébként is azt írtad, hogy mióta meglátta ezeket a dolgokat, azóta hullottatok széjjel. Egyébként felõle tapasztaltál hasonló dolgot? Õ össze akrt jönni melletted másvalakivel? Szerintem ha már egy chatelés arról szól, hogy járnál e mással, akkor ez már régen túllépte a flört határát. Teljesen megértem a barátodat, én is szedném a sátorfámat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!