Találatok a következő kifejezésre: A párommal egy (6973 db)

A párommal egy fotózáson veszünk részt. Kitaláltunk már egy pár beállást de ez nem elég, és olyan oldalt szeretnék kérni ahol tudnék lesni ötleteket! Hol találok ilyen képeket?

Legjobb válasz: Google képkeresõ: jegyes fotózás, jegyesfotózás, párfotózás, love session, engagement session, e-session, esession, couple session.

Google képkeresõ: jegyes fotózás, jegyesfotózás, párfotózás, love session, engagement session, e-session, esession, couple session.
Menjetek olyan fotóshoz, akinek magától is vannak ötletei.

Szakítasz a pároddal, egy idő után találsz mást és végül rájössz, hogy az előző párod nélkül nincs értelme semminek, volt már ilyen?

Legjobb válasz: Én még nem szakítottam úgy, hogy egy idõ után azt megbántam volna. De lehet, hogy lesz ilyen, nem lehet tudni. 22/l

Velem ez még nem történt meg, de Húgommal igen. 14 hónapot volt együtt a Párjával, de a fiú otthagyta (egy másikért). Húgomnak persze nagyon rossz volt, elsõ nagy szerelem... De túlélte, közben volt 1-2 randija, meg egy rövidebb kapcsolata. Eltelt kb. 1 év, és a fiút megcsalta össze-vissza az új barátnõje... Szakítottak, visszajött a Húgomhoz. Abban az 1 évben is tartották a kapcsolatot, néha telefonáltak, SMS-eztek... Most pedig már kb. 15 hónapja együtt vannak :)
Volt már, h elhagytak igen.Aztán eltelt x idõ és vissza akart jönni.Nem békültem ki minek.Ha fontos lettem volna nem így történik.Nem leszek senki bohóca.
Én még nem szakítottam úgy, hogy egy idõ után azt megbántam volna. De lehet, hogy lesz ilyen, nem lehet tudni. 22/l
Férfi büszkeség is van, ha már talált mást te már nem biztos , hogy kellesz neki. Egy próbát megér de többet ne. Beszélj vele vagy írj neki levelet elõbb, próbáld meg visszahódítani.
Igen. persze az ex nem hajlandó békülni. El kell felejtenem :(
Milyen rég történt ez? Saját történetet ugyan nem, de egy ismerõs párét leírom. Együtt voltak elég rég óta. A lány szakított a fiúval, kaland kellett neki, egy kicsit élni. Összejött egy másik fiúval. Rájött, hogy ez így nem megy, nem akar a másik nélkül lenni. Visszament. Több éve együtt vannak. Viszont ott van a másik oldal is, a saját tapasztalat. Együtt voltam egy fiúval. Szakítottam vele. Eletelt fél év, nekem több futó kapcsolat, neki senki. Hiányzott. Visszamentem hozzá. Aztán nagyon boldog hónapok jöttek, együtt voltunk fél évig. Ismét szakítottam vele. Ez után egy év telt el. Nekem ismét futó kalandok, de egyik sem ért semmit. vele voltam csak boldog, és azt az érzést senki sem tudta pótolni. Neki még mindig semmi. Visszamentem újból. Most sem mûáködött. Szakítottunk. Azóta eltelt megint egy év. Baráti viszonyban vagyunk, és én sokszor gondolok rá újra, hogy hiányzik, visszamennék, milyen szép volt vele. De nem kezdem újra, nem akarom újra összetörni. Részemrõl ez egy se vele, se nélküle kapcsolat.
mittomén, de azt viszont tudom hogy... RÉ[email protected]Ú BAGOLY
A kérdező hozzászólása: nekem így majdnem fél év után már könnyebb :) ..bár mostanában egyre többször jut eszembe, de mióta hazaköltöztem nem beszéltünk, és nem is láttuk egymást.Nem tartjuk a kapcsolatot, õ talált mást a szakítás után 1-1.5 hónap múlva.Hát ez van. Majd egyszer eljön az idõ, amikor újra le tudunk ülni egymással szembe, és újra emberként beszélgetni...
3 hete ment el... nekem õ az igazi. Nem csak úgy írom, tényleg. De ez van... reménykedek, tartjuk a kapcsolatot, de talán így még rosszabb. Nekem az a legjobb ha itthon vagyok. Még mindig csak bõgök, szörnyen nézek ki. Elmentem társágba, plázába, moziba. Mindenrõl õ jut eszembe, néha alig bírom vissza tartani a sírást amikor látom a párokat. Az a legrosszabb, hogy hiába próbálok nem gondolni rá.. nem megy. :((
Mi 2 évig éltünk együtt, majd elköltözött. Az oka: nem tud ebben a városban élni. Visszament az anyjához. 280 km a távolság közöttünk. Azt mondja, hogy hiányzok, de nem tud itt élni. Távkapcsolatot akar? Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: És nem akarom zaklatni, mert azzal csak épp az ellenkezõjét érném el, és szerintem az olyan szánalmas, mikor valaki nem ért a nembõl.
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, köszi :) )! A baj az, hogy 260 kilométerre lakunk egymástól :(.Még mindig nincsen munkám, pedig most tényleg neki fogtam keresni, már fél éve semmi.Amikor együtt voltunk felszaladt rám 10 kiló és õt ez nagyon zavarta, most már lement majdnem 11 is..mindig azt mondta, hogy olyan szép voltam, mikor megismerkedtünk, most megint ugyan olyan vagyok, de sajnos mosolyogni még mindig nem tudok. :( Anyukájával és tesójával szoktam beszélgetni, de megkértem õket, hogy ne említsék neki ezt, mert nem szeretném magam elásni(hogy esetleg rajtuk keresztül akarok visszamenni), de õket nagyon szeretem, és nem tudok velük nem levelezni, vagy sms-ezni. És ha az a másik lány az igazi? És ha tényleg most szerelmes, nem akkor volt? Nem tudok róla semmit, nem tudom mit érez most..és nem is merek semmit tenni..
Na akor kezd bele!Mutasd meg, hogy mit tudsz! Keress munkát! sportolj valamit!változtass frizurát! mutasd meg, hogy nem egy lébecolós csajszi vagy akinek semmi életcélja csak a szeretett csávó visszahódítása. Természetesen próbálj meg a közelébe maradni valamilyen szinten, hogy észre vegyen téged és a változásokat. Ha nem veszi hívd fel a figyelmét rá!!Ha szereted akkor semmi és senki nem állíthat meg abban, hogy ne próbáld újra vele, és tedd félre a büszkeségedet, hogy "Õ"mondta ki és akkor mi van???? Semmi majd Õ látja be, hogy tévedett.
A kérdező hozzászólása: Két hónapja történt..úgy váltunk el, hogy neki még ez nem megy, találjam meg magam , a céljaimat az életemet és kezdjük újra, ha az élet megint összesodor minket, csak kell 1-2 év, hogy õ is összeszedje magát (anyagilag) meg én is.Én most jöttem ki a suliból, most munka nélküli vagyok. Nem hívom fel, nem kezdeményezek már semmit.Õ mondta ki a nemet, én csak szeretném, ha majd tényleg visszajönne, ahogy ígérte :( Nagyon nagyon szerettem és õ is azt mondta, hogy már nem szeretne mást, csak ha én lennék a végleges... De most talált valakit..talán mert így könnyebb neki..talán mert tévedett velem kapcsolatban..már nem tudom...
az ilyen történetek adnak nekem is reményt!! Talán végre egyszer velem is csoda történik, hisz békében váltunk el, néha telozunk, de neki már van bnõje.DE tartjuk a kapcsolatot, aranyos velem nem bunkó, és még szeret is. csak most igy döntöt.Én meg várok.mert nekem Õ az igazi. 30/N
A kérdező hozzászólása: Köszi, leírnátok a történeteteket? (a másodiknak ez nem szól) Annyira kíváncsi vagyok rá, velem is most nemrég szakítottak, és én annyira szeretem a volt páromat, de neki már van valaki más..és csak az ad erõt, hogy majd egyszer..talán megint.. És ne is írjátok, hogy majd lesz nekem is más, mert még rosszabbul érzem magam tõle :(
A kérdező hozzászólása: Én is találtam valakit lassan két hónapja :D és nagyon jól érzem magam VELE :D. Mondjuk sûrûn eszembe jut a volt párom is, például az, hogy ma lettünk volna két éve együtt... Mindegy már, õ még mindig azzal a lánnyal van együtt, és ahogy látom rajta nagyon szereti. Furcsa érzés még ennyi idõ után is rá gondolni...
A kérdező hozzászólása: Nimfapapagájt is elfogad párnak?
Nem fogadja el a nimfát!! Ez olyan mintha téged bezárnànak egy szobába egy kisállattal.. Jól megvagy vele de azért kell rendes társaság is!! Vegyél mellé ellenkezõ nemû hullámost, ha nem akarsz fiokákat ne tegyél fel odut. Nézd meg hogy jönnek ki egymással ha megvannak együtt akkor ok ha bántják egymást tedd külön kalitba az újat vagy vidd vissza a kereskedédbe/add el
az elsõnek igaza van, viszont szinte 100%, hogy elfogadják majd egymást

Jogos a féltékenység ha a párod egy baráti társaságban többet ölelget egy embert a kelleténél?

Legjobb válasz: Ja, nem azonos nemût? Nem tudom. Ha én egy másik pasit ölelgetnék, akár a párom szeme láttára, tutira vaj lenne a fülem mögött. De a párom egyszer megmasszírozta az egyik barátnõm vállát egy összejövetelen. Az nekem is rosszul esett, de bevallotta, hogy nagyon kínos volt neki nem velem foglalkozni. Így utólag nem zavar.

Ja, nem azonos nemût? Nem tudom. Ha én egy másik pasit ölelgetnék, akár a párom szeme láttára, tutira vaj lenne a fülem mögött. De a párom egyszer megmasszírozta az egyik barátnõm vállát egy összejövetelen. Az nekem is rosszul esett, de bevallotta, hogy nagyon kínos volt neki nem velem foglalkozni. Így utólag nem zavar.
Az attól függ. Én biszexuális vagyok, úgyhogy a férjem érthetõ okokból nem örül, ha "gyanús" módon ölelgetem valamelyik barátnõmet spicces állapotban. Én viszont tudom, hogy nem hajlik a péniszre, úgyhogy engem nem zavar, ha megölelgeti a haverjait. Mondjuk elõttem nem szokták, mivel nekik valahogy kellemetlen egy nõ elõtt kimutatni az érzelmeiket.
A kérdező hozzászólása: Mármint nem azonos nemût.
eseménytõl függ és viszonytól függ. mit jelent azt hogy többet a kelleténél? Mennyire vannak jóviszonyba? Történt e valami speciális alkalom? MIért kapja az illetõ az ölelést? HOgyan öleli meg õt? Viszonozva van e az ölelés?
Attól függ milyen beállítottságú. Én pl. nem vagyok ölelgetõs fajta maximum egy születésnapkor felköszöntésnél megölelem. Viszont van, aki ilyen természetû. Na meg az ok sem mindegy. Nem lennék féltékeny, ha valami baj lenne és azért öleli meg esetleg találkozáskor/elköszönésnél. De nekem sem tetszene, ha rendszeres lenne pl. felállnak és megöleli.
A kérdező hozzászólása: Nem csak elköszönéskor.Az engem sem zavar, sõt egyáltalán nem.Hanem csak úgy spontán.Elvileg baráti viszony.
Ez attól függ, milyen viszonyban van az illetõvel, mióta és honnan ismerik egymást, milyen helyzetben, hol és hogyan kerül erre sor, nyomult-e már rá az adott személy és adott-e okot, hogy féltékeny légy rá, stb, stb.

Mitõl lehet hogy a párom egyre ritkábban akarja az együttlétet?

Elsõ években, mint lenni szokott naponta, aztán szép lassan elapadt. Manapság (6.évben) havi 2-3 alkalom és kész. Mindig a fáradtság meg egyéb okok. Én is minden nap dolgozok, edzek, sportolok, de sose sírok hogy nincs erõm egy kis hancúrra. Nem csaltam meg, úgy tudom/érzem õ se engem, de ha így megy tovább bele fog hajszolni..

Legjobb válasz: Ha kezdeményezel,akkor nagyon elutasít,vagy csak finoman mondja, hogy fáradt? Amikor van ritkán akció,akkor ki kezdeményez? Esetleg frissíteni kellene pár dolgon.Jó programok,randizás,kis utazás esetleg?Több kommunikáció... Sokan azt mondják, hogy természetes, hogy több év után márcsak havi 1-2 alkalom,bár én sem tudnék ebbe beletörõdni.

Ha kezdeményezel, akkor nagyon elutasít, vagy csak finoman mondja, hogy fáradt? Amikor van ritkán akció, akkor ki kezdeményez? Esetleg frissíteni kellene pár dolgon.Jó programok, randizás, kis utazás esetleg?Több kommunikáció... Sokan azt mondják, hogy természetes, hogy több év után márcsak havi 1-2 alkalom, bár én sem tudnék ebbe beletörõdni.
És miért nem ülsz le vele megbeszélni, hogy neked ez kevés és ezeket érzed? Az lenne a legegyszerûbb és a legcélratörõbb. Tudom, hogy nehéz de ez a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom beletörõdni, azt hittem javulni fog, de ez egyre rosszabb. Az elutasítás nem durva inkább ilyen "passzív" jellegû. puszi aztán, hátatfordítós tv nézõs maszlag, amitõl néha idegbajt tudnák kapni.. Beszéltünk már róla, az után javult kicsit a dolog de pár hét után újra kihagyások és kedvetlenség jött, szerintem egyszerûen nem akar.. Most hiába hányom a szemére hogy így nem megy tovább attól még nem fog megjönni a kedve :(
De a beszélgetésnél ezt is megmondtad, hogy te így nem fogod folytatni? Tudja, hogy így elveszít? Viszont abban lehet valami, hogy csak belefásult a hétköznapokba és kellene egy kis színt vinni a dolgokba. Nálunk is volt ilyen idõszak és egy kis levegõváltozás sokat segített. Igaz mindketten tettünk is érte.

Szerintetek nagyon bántó ha elküldöm a párom egy kivizsgálásra? Hogy tegyem?

Volt jópár alkalmi kapcsolata előttem ráadásul voltak olyan kapcsolatai is ahol nem használtak óvszert mert a nő tabit szedett. Ugyebár vannak olyan nemi betegségek aminél a férfi csak hordozó és magán nem észleli a tünetet emiatt még sosem védekeztünk csak tabival mindig használtunk óvszert is! Viszont szeretném én is és ő is óvszer nélkül de nem akarok felelőtlenül belemenni. Így arra gondoltam hogy megkérem esetleg menjen el egy teljeskörű vizsgálatra de nem tudom hogy tálaljam és a reakciójától is félek. Szeretem és bízok benne de a tudtán kivül is hordozhat betegséget. L/21

Legjobb válasz: Szerintem tök igazadvan. Ha párod ezt nem érti meg akkor mutass neki fényképeket, ronda elfertõzõdött vaginákról, és akkor hátha levágja hogy mi van.

Szerintem tök igazadvan. Ha párod ezt nem érti meg akkor mutass neki fényképeket, ronda elfertõzõdött vaginákról, és akkor hátha levágja hogy mi van.
Szerintem ha értelmes akkor nem lesz gond belõle. Megmondod hogy szeretnéd gumi nélkül de elõtte menjen el kivizsgálásra. Jó lenne ha mindenkinél ez alap lenne.
Meg fog sértõdni. Inkább úgy mondd el, hogy olvastál a HPV vírusról, és megijedtél egy kicsit, menjetek el együtt kivizsgálásra mert meg vagy ijedve.
Ha ettõl megsértõdik, vele van a gond.
szerintem alap, jól csinálod ha elküldöd. én is ezt tenném
Szerintem kossetek kompromisszumot :D Nem fer, hogy csak o megy el, akar neked is lehet valamilyen betegseged ( nem feltetlenul nemi uton szerzett) A legjobb , legpraktikusabb, es a legjobb megoldas az volna ha mindketten elmennetek

Hányszor találkozol a pároddal egy héten?

Legjobb válasz: Milyen párommal ? XD

Milyen párommal ? XD
Szinte minden egyes szabad percem vele töltöm.
Össze vagyunk nõve, szó szerint. Együtt megyünk mindenhova, mindent együtt csinálunk el se lehetne választani tõle. Sõt, belehalnék ha elveszíteném. Szeretem a jobb kezem:)
egyetemi idõszakban hétvégente, mert nem egy városban vagyunk hétköznap. most nyáron hétvége+ 1/2 délutáni összefutás, mert dolgozik.
amikor tehetem :D de általában este örülök neki a legjobban :Ð
Egyszer sem...viva forever alone :D
Mindennap =)
Havonta egy hétvége :/

Szakítanál a pároddal egy iwiwes "ismerős" miatt?

Új ismer?sre bukkantam párom ismer?sei közt az iwiwen. Átlagon felül gyönyör? lány, bikiniben. Pont olyan, amilyenr?l a párom álmodozik. A csaj viszont valószín?leg nem létezik. Szóval a név és a hozzá tartozó személyiség kitaláltnak t?nik, független az egyetlen fent lév? fotótól. Azért gondolom ezt, mert egyrészt ha valaki ilyen csodaszép, miért csak 1 kép van róla fent? Másrészt semmi igazán személyeset nem ad meg magáról. Bejelölt valami középiskolát, meg annyit írt, hogy imád barátkozni, ismerkedni és 5 évig élt külföldön, most jöttek haza. Van majdnem 700 ismer?se, ebb?l van néhány n? is, de a többség pasas. Az egyszem fényképéhez 30 hozzászólás érkezett, mind férfi részr?l, és természetesen mindnek csorog a nyála és agyba-f?be dícsérik. Több hozzászólásból kiderül, hogy nem ismerik a lányt, és találgatnak, hogy létezik vagy a fotó nem ??

Legjobb válasz: Elbeszélgetnék a párommal,sürgõsen! Egyébként,attól,hogy egy képe van fent nem biztos,hogy kamu!Nekem is egy van fent,és én sem vagyok ronda...

Elbeszélgetnék a párommal, sürgõsen! Egyébként, attól, hogy egy képe van fent nem biztos, hogy kamu!Nekem is egy van fent, és én sem vagyok ronda...
Inkább beszéljétek meg a dolgokat. Az mindennek lehet a megoldása. Egyébként elküldöd az adatlapját a csajnak? Kiváncsi vagyok erre az "álom"nõre:D (24/L)
Az ismeretlen ismerõs miatt nem, de ahogy beszélsz róla, az alapján biztosan szakítanék vele, Ha azt mondod a párodról, hogy szánalmas, és nincs vér a pucájában... ht akkor ez nem szerelem, nem tudsz rá felnézni, s függetlenül attól, hogy ez ki hibája, felesleges folytatni kapcsolatot.
Nem lehetsz benne biztos hogy a párod jelölte be vagy a csaj jelölte be õt. Hiszen ha tényleg kitalált a profil akkor igy gyüjti az ismerõseit hogy jelölget. Vagyis szerintem.. Bár... nemlehet tudni. A döntés a tiéd:-)
Tudod, furcsa, hogy pont bikinis kép van fent.... Prostigyanús az adatlap szerintem (amúgy nem ez volna az elsõ ilyen eset)....
Szerintem hallgasd meg a párod véleményét is errõl, bár úgy látom már elhatároztad magad a szakítás mellett. Szerintem ez a csajszi hasonlítható a pornó világához. Aki pornót néz, még attól szereti a párját és nem akarja megcsalni. Legalábbis én így látom ezt.
ha már neked tök mindegy, akkor nem mindegy mit csinálsz?
nehogy már:) várd meg elmegy e a randira. addig egy ilyen hülyeség miatt nem kell. hûséget fogadott nem vakságot;)
Az csinál kamu iwiwet, aki kamuból társkeresõzik. Mivel ugye egybõl mondják társkeresõn, hogy hadd nézze meg a másik félt iwiwen. Szóval szerintem 99 % az esély rá, hogy társkeresõn vagy másféle ismerkedõs oldalon keresztül ismeri. Kérdezted már, hogy honnan ismeri?
Te sem vagy egy könnyû eset.
Hát akkor azt eléggé elrontottad :S
A kérdező hozzászólása: Éjjel-nappal megy a net. Totál függõ. És persze minden elõzmény automatikusan törlõdik. Egyszer valamiért nem törlõdött, akkor 3 napig nézegettem az elõzményeket. Akkor találtam meg az excsajos oldalt egy vagon amatõr pornó mellett. Az utóbbi kevésbé zavart. És amikor rákérdeztem, letagadta.
"Atyaég. Könyörgöm! Sokszor bejelölnek engem is, páromat is, visszajelölünk, és nem is gondolkozunk azon, hogy ki az, mert annyira nem számít, hogy csak na. Én nagyon féltékeny típus vagyok, de te messze überelsz... Nem, nem szakítanék a párommal egy ilyen iszonyat nevetséges ok miatt, mert szeretem." Nem is azzal van a probléma, hogy visszajelölte. Hanem, hogy nem vállalja fel!! És így a kettõ együtt elég gázos. AZ meg nem elég, hogy az egyik fél szereti a másikat, annak kölcsönösnek kellene, hogy legyen.
mondjuk egy felnõtt férfinél a pornó nem annyira rendkívüli..
Barátom is szokott pornót nézni, sõt, néha együtt is szoktunk. Az nem gáz. Csak társkeresõt ne lesegessen... Van msne?
A kérdező hozzászólása: Van, miért?
Lehet egyszerûbb lenne felvenni msnre valami kamu cimmel. De azt emg úgy kéne, hogy ne lásson téged. Ki van neki téve iwiwre a címe?
A kérdező hozzászólása: Igen. De mindegy, arc nélkül nem fog reagálni semmiféle ismerkedésre.
msnen is lehet képet küldeni vagy képet kitenni
*eredményt
na ez az írj neki várjuk az ereményt:D
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy írok neki újra, kamuból, hogy jaj bocsi, most jöttem rá, hogy a társkeresõrõl vagy ismerõs nekem... Lehet, hogy már fûzték egymás agyát. Én meg írtam neki egy bemutatkozó mailt, na szép...
Mai napi regisztrációval kiszúrná a barátja, hogy most csináltad, úgyhogy az nem jó! De írni kéne neki üzit, vagy vmi ismeretlen telszámról smst (már ha fentvan a mobilszáma iwiwen) hogy nagyon tetszel...
Az elõzmények jó ötletlenne, de ha olyan oldalakat látogat, akkor szinte tuti, hogy ügyel arra, hogy kitörölje. De egy két ismert társkeresõn utánakereshetnél, mert nekem gyanús, hogy úgy tesz, mintha nem lenne neki senkije se (lsd nincs képe rólad, nincs kiírva h kapcsolatban) Csak nem tudom, hogy milyen ismérvekkel lehetne keresni rá. Lakhelyet nem biztos, hogy megadja, fõleg, ha valami kis helyen éltek.
nah az excsajok.hu oldal nézegetése miatt én aggódnék..
excsajok.hu...? nem is ismerem, utánalesek már:D
Atyaég. Könyörgöm! Sokszor bejelölnek engem is, páromat is, visszajelölünk, és nem is gondolkozunk azon, hogy ki az, mert annyira nem számít, hogy csak na. Én nagyon féltékeny típus vagyok, de te messze überelsz... Nem, nem szakítanék a párommal egy ilyen iszonyat nevetséges ok miatt, mert szeretem.
énis most néztem meg :DD
email-címet könnyû csinálni..ÍRJ neki egy levelet..:D
Nem tudom, együttlaktok? SOkat szokott gépezni??
excsajok.hu fõleg perverzek nézik:s
Vagy még olyat is lehetne csinálni, hogy erre az oldalra: http://www.tineye.com feltölteni egy pár képét, hogy megnézhesd, fent van e olyan oldalon, amirõl te nem tudsz. Most láttam elõször ezt az oldalt, így nem ismerem, hogy mennyire részletesen mutatja, hogy akép hol található, ill. a jelszavas oldalakról is jelzi, hogy fel van töltve a kép. De meg lehet próbálni.
az a legkevesebb. keress a neten egy képet egy csajról. tedd ki msn megjelenítõ képnek, a neved meg legyen vmi plázacicás... és vedd fel!
én küldtem a tineyesos linket, de az nem tud belátni olyan oldalakra ahol regisztrálni kell, azaz ami jelszavas, pl iwiwre sem lát be, se társkeresõkre.
aha volt egy sejtésem...
na még mindig semmi?
A kérdező hozzászólása: Semmi. Pedig gép elõtt ül a munkája miatt és 30 másodpercen belül válaszolni szokott a leveleimre. Most is gép elõtt van. Ez tuti. Nem mer válaszolni. Á, profi számítástechnikus, biztos hogy õ is megtalálta már a csaj képét. Átnéztem 2 társkeresõ oldalon vagy 500 férfit, egyelõre nem találtam meg. Na, mindegy:( Igazából mit keresek én? Csak valami jó nagy oldalbarúgást, hogy végre ki merjem mondani, hogy vége van már réges régen.
Na, mi van? Ha mégis meggondolod magad, egy ismerõsömnek van iwiw meghívója. Csinálj egy új adatlapot a kamucsaj adatlapjával. A magamról infóhoz írd oda, hogy az eredeti adatlapját valaki feltörte, és ez új. Amúgy valaki bejölte a pasidat iwiwen innen?
*bejelölte
Igen, ennek így tényleg semmi értelme, hiszen ez kapcsolat? Ne vesztegesd az idõdet tovább, mássz ki ebbõl a langyos szarból a saját érdekedben.
Sajnálom, hogy idáig fajult :(
Felvette ezeket az alkalmazásokat? Én még nem kaptam üziket ezektöl.. nem is vagyok regizve. De elképzelhetõ, hogy úgy is küldözget bár kétlem. Ha régebben kapta az üziket, akkor lehet hogy regizve volt csak letörölte az alkalmazást. De nekem volt olyan, hogy még nem vettem fel az egymás szemébent, de mégis kaptam értesítést iwiwre, hogy egyik ismerõsöm válaszolt egyik kérdésre blabla.. aztán belementem és csak úgy nézhettem meg az eredményt, hogy ha felvettem az alkalmazást. Tehát elképzelhetõ...
Az egyik válaszoló küldte ezt az oldalt még az elején és az a kép 56 olalon van fent. Küldött egy linket, arra menj rá. De nem mind1 ha már ugyis tudjuk h kamu az egész? Inkább a barátodat kéne megnézni ha van olyan képe(i) amit sûrûn használ (iwiw, vip, facebook...)
Tudhatod az msnjelszavát? És esetleg a többi oldalon a jelszavait? Telefonjába belenézhetsz? Msnre meg kiteszel egy szebb csajt, ha felvesz, azzal még nincs gáz, én is el szoktam fogadni, aztán ráirok az illetöre, h honnan is ismer... Ne írj rá egybõl, várd meg még rádír, és figyeld, milyen stílusban. Ha nem ír rád egy idõ után se, akkor írj neki vmi kamut. EZ jó ötlt sztem.
szedd le iwiwrõl a kamu csaj képét, majd azt tedd ki msnre!!!
és te miért nem vagy ilyen jó csaj, mi a bajod magaddal vagy a pasid azt mondta neked hogy nem vagy álomcsaj, akkor meg miért jár veled...látod ez a gáz egyébként meg van egy üres iwiwem ha kell
te mért ne lehetnél szép, csak idõ és pénz kérdése, nem siránkozni kell ilyen nõkön.
a kamu csaj képe lehet h nem jó ötlet msnre, lehet a barátja már kiszúrta, hogy kamu az egész...
Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége:D
A kérdező hozzászólása: :DDD Na, hát rám lehetne költeni a világ pénzét, akkor se lennék ilyen szép. Meg elõbb költeném kutyamenhelyre. Azért aranyos vagy. Mondta, hogy ki a jó nõ, csak hogy legyen elképzelésem. Merthogy olyanra voltam féltékeny, aki szerinte nem olyan szép. Nincs önbizalma igazán szép nõkhöz, és ez amiatt van, mert hiába keres jól, sose lesz annyi pénze, hogy házat vagy lakást vegyen. Minden mondatából vagy hallgatásából az derült ki számomra, hogy én nem vagyok neki jó nõ. Ez van. Régen legalább annyit mondott, hogy de õ engem szeret, és nem érdeklik a szebbek, meg mindenfélével megnyugtatott. De mostanában már nem. Csak hallgat. Mint most is. Írtam neki újra, hogy már nem társkeresõzik? Persze blöfföltem a csaj nevében, de nem válaszol, néma mint a hal:(
és nem gondolod h esetleg azért nem válaszol, mert nem érdekli más csaj?
A kérdező hozzászólása: 19:08-as Nem tudom ezt megcsinálni, hogyan kell? Az álomnõ képével esetleg nem tudnád megkeresni, hogy a csaj képe melyik társkeresõ oldalon lehet fent?
Szia! Igen, akárki kaphat üzenetet a Csajok és Pasiktól és a Lovehuntertõl, az is, aki nincs beregizve. Én is mindig kapok pedig nem vagyok egyikre sem beregizve, de csak annyi jön, h értékelt ott vki meg nézzek be abba az alkalmazásba és megtudom ki az meg ilyenek. szal akk is kap ilyeneket, ha nincs beregizve , sajna akk is jön a sok marhaság már unom:) További szép napot!:)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy a csaj jelölte be, nem is kétlem. Látszik, hogy gyûjti a trófeákat. Vagy õ, vagy valaki poénból. De ha párom nem ismeri, és visszajelölte, az azt jelenti, hogy szeretné ismerni... Ez a társkeresõs dolog gyanús...De még ezt se hiszem, tényleg gyáva a párom. Elõttem sem nagyon csajozott, mégpedig azért, mert szegény családból származik és saját bevallása szerint a mai lányok csak azt nézik, van-e házad, autód. Én nem azt néztem, így velem jött össze. De ettõl függetlenül saját bevallása szerint is van mellettem hiányérzete, de nem a külsõmmel van baj, csak nem mondja el, hogy mivel...De igen, a külsõmmel van baj. Ha olyan lennék, mint az a lány, nem lenne semmiféle hiányérzete, ha nem tudnék fõzni, ha kipillognám tõle az összes pénzét, akkor se.
privibe írd meg nekem, ha gondolod.. Amúgy sztem nem kell aggódnod...
Nem vagy te egy kicsit paranoiás? Jesszusom...
A kérdező hozzászólása: Már egyikõtöknek megírtam és többször nem enged 1 órán belül privátot küldeni...
Nálunk is megesett már hasonló!De mivel kiderült, hogy a csaj jelölt, és vagy 1000 ismerõse van már, úgy voltam vele, hogy h.lye p.csa, gyûjtögeti a csávókat. Csináltam egy hisztit, hogy ugyanannyi idõ/energia rányomni az elutasítra mint az elfogadra.. Egyébként én is kiváncsi vagyok a ribire:D ELküldöd a nevét priviben?:)
küld el nekem az iwiwes linkjét és megmondom kamus e.:)
Tényleg, ha ide beteszed a linket, akkor arra nem jön rá a párod.
Engem az jobban zavarna, hogy nem tett rólad képet, mint hogy visszajelölget. De így együtt elég ütõs:S Kérdezted már miért nem tesz rólad ki képet?
A kérdező hozzászólása: Oké, most az egyszer utoljára felmegyek iwiwre. Amúgy percenként küldhetek privit, nem óránként, most vettem észre.
Amúgy hány évesek vagytok ha szabad kérdezni?
mondd már a csaj nevét, v vmi infót :D nagyon kivi vagyok ki ez
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem a városra és a sulira sem:( És nem merek felmenni iwiwre, mert a párom tutira gyanakszik, és ma már vagy 5-ödjére mennék fel és ezt kiszúrhatja...2 hétben egyszer szoktam felmenni. Majd késõbb megadom a prosti nevét, nyugi.
ezt az ügyet nem fújnám fel annyira...max megkérdezném h. ki ez a nõ? és ha válaszol rá (mindegy mit) akkor elmondanád h. ha ilyen szép akkor miért nincs több képe...stb.. (amit leírtál) és észhez kellene téríteni, de ha nem ez az elsõ akkor nagyobb beszélgetés..no meg ha nem érzed magad jól vele (mert az írásodból azt veszem ki) akkor szakíts...és magyarázd is meg neki.
áh ez csak szórakozás:d
Ha ennyire nem bízol benne, ez már rég veszett ügy.
én nagyon féltékeny típus vagyok, de ennek semmiképp sem tulajdonítanék jelentõséget. Rengeteg a kamu profil iwiwen, a csaj meg csak gyûjtöget... én is visszaigazolok néha idegeneknek, de ez nem azt jelenti h meg is akarom ismerni... Egyébként a mailra se válaszolt amit küldtél neki, szval sztem absz. nem érdekli õt a dolog. 20/L
ki a "lány"?
"Átlagon felül gyönyörû lány, bikiniben. Pont olyan, amilyenrõl a párom álmodozik." Es te ezek utan meg vele vagy? Es ha te nem vagy egy atlagon feluli szepseg, akkor mi van? Ne azert legyen mar veled a baratod csupan, hogy hogy nezel ki. Ez nem szerelem, de meg szeretet sem. Ilyet tinedezserek csinalnak. Viszont attol, hogy iwiwen van egy ilyen ismerose, meg nem jelenti, hogy o megcsal vagy barmi. Tulkombinalod ahelyett, hogy rakerdeznel. Nem ilyenert kell szakitani, hanem az elv miatt - hogy csak a kulso erdekli. Mar ha ez tenyleg igy van es nem bekepzeled.
A kérdező hozzászólása: Most még nem írom ki a nevét, mert párom rákereshet a gyakorikérdéseken vagy Google-ban és az is kidobhatja neki a kérdésem. Márpedig szerintem rákeres a levelem után, mert tudni akarja õ is, ki ez a lány?
akkor legalább a kort/kersztnevet/várost/sulit add meg h.mi rákereshessünk:D
Hisztis p.icsa vagy. Meg a párod is hülye hogy prostikat visszajelöl. Összeilletek.
A kérdező hozzászólása: Senkirõl se tesz ki képet. Elég zárkózott ilyen tekintetben. Mondjuk 30-as pasik nem az anyukájukat szokták kirakni, meg a tesójukat, neki meg 2, 5 évvel ezelõttig sosem volt komoly kapcsolata akit kirakhatott volna. Nem kérdeztem. De azt kérdeztem, miért nem vállalt fel soha a közös fõiskolánkon? Miért engedte el a kezem az osztálytársak közelében. Igen, ezt megkérdeztem. Ez sokkal jobban fájt. Semmi értelmeset nem mondott. Nem tudja...2, 5 év után is csak annyit bírtam kihúzni belõle, hogy õ nem az a fajta, aki közkinccsé teszi, amije van. De ez csak duma. Ha büszke vagyok és szerelmes, nem kerülöm nagy ívben a barátnõmet mások elõtt. Szégyellt engem, mindig is tudtam.
A kérdező hozzászólása: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=13792458 Itt van Õ, a NÕ!:)
Én bejelölném pasidat, de nem vagyok elég szép:D Amúgy ha vissza is jelölne, semmit se jelentene..
A kérdező hozzászólása: Az IPHONE-on keresztül keveredhetett bele? Csak mert most meg van õrülve, hogy vesz valami GPS-es telefont. Mondjuk tök mindegy:(
mi van a fûtéseddel? õ fizeti? szép is a szerelem:)
én bejelölöm szívesen!
A kérdező hozzászólása: Pont az érdekelne, hogy nem szépeket is elfogad-e lazán ismeretlenül ismerõsnek? Mert akkor nem jelent semmit. Vagyis nem annyit:(
csinálj kamuprofilt és jelöld be te
én állítólag szép vagyok... :D én is bejelölöm szívesen ha gondolod, küldj egy privit :)
keress egy átlagos képet neten csinálj profilt és jelöld be
A visszajelölés nem számít..Levelet kell neki írni hogy arra mit reagál..
A kérdező hozzászólása: 2008 óta nem bírja megunni:( Nem egy nap alatt gyûjtött össze ennyi skalpot. Én tudtam, hogy kamu. Ettõl még baromira bánt. A párom nem ismeri, mégis ismerõsként elfogadta. Szóval igenis ismerkedni szeretne vele, csak nem mer. Most meg berezelt a mailtõl, tudom hogy gyanakszik rám.
google-ba írjátok be: IPHONE GIRL na ki az 1.találat?:) szóval ez egy (nem magyar)reklámarc....:D
Ez tényleg elég ciki, én szeretem mutogatni amim van. Nem viszem túlzásba, de jó érzés. Barátom is kicsit zárkózottabb, de alap, hogy tesz ki rólam egy pár képet, és megjelenik velem kézenfogva. Az már érthetõbb, hogy nem nagy fal az utcán, mint otthon, de ez is más dolog. EZeken kívül érezted még, hogy szégyellne? Voltak más jelek?
ez kamu!!! a kép bal sarkába lehet(ne) látni honnan van a kép leszedve!!
úristen, a sok kiéhezett fószernak annyi esze nincs h észrevegye h kamu az egész :S még írkálnak alá :D mekkora xDDD
kamukamukamu:D
a kép miatt ne aggódj sztem.. dehogy a kezedet nem fogja meg nyilvánosan, az aggasztó:S
http://www.tineye.com/search/0e095d893183b1fcfa7ecbe389ae2e7.. Nézd meg ezt a linket! A neten 56 helyen van fenn ez a fotó Azaz tényleg KAMU az adatlap :)
kamu bizony, de már meg is únhatta az illetõ, vagy nyaral... (aug 3án volt fent utoljára)
A kérdező hozzászólása: Bejelölné a pasimat valaki közületek ismeretlenül? Kíváncsi vagyok, visszajelöl-e. Mondta egyszer, hogy sokszor nem agyal azon, honnan ismeri az illetõt, egyszerûen csak rákattint, hogy ismeri és kész. De légyszi ne kezdjetek el kavarni, így is eléggé kivagyok. Még a téli fûtésemet se tudom nélküle megoldani, és sajnos még mindig szeretem:(
De hiába kamu az adatlap, attól még egy szép lány, és visszajelölte érted? Nekem kb 50képem van a párommal:D nem lenne hiteles, ha én jelölöm.
A párod csak otthon tud netezni vagy a munkahelyén is? Megnézhetnéd az internetes elõzményeket a gépen, hogy milyen oldalakat látogat meg, ( persze, ha ki nem törli...)mivel nekem még mindig gyanús, hogy márpedig társkeresõs oldalról "ismeri". Ugyanez volt egy ismerõsömmel, gyanús volt egy csaj az ismerõsei között, és kérdeztem tõle, hogy találkozott-e már élõben vele, illetve hogy honnan ismeri, és lám az egyik társkeresõn keresztül ismerte, persze ezután egybõl törölte is az ismerõsei között, hogy ne legyen fantomismerõse.

LÁNYOK szerintetek meglephetem a páromat egy vibrátorral (és ha igen milyennel? ) mert ritkán találkozunk. Megfelelő élvezetet nyújt egy ilyen kütyü?

(tudom hogy még nincs neki)

Legjobb válasz: Hát csak akkor, ha a párod elég nyitott az effajta dolgokra;) Nekem spec tetszene:P Az meg, hogy milyet, hát azt Õ tudná Neked megmondani! Én pl örülnék egy szép zselésnek és színesnek:D De hát ez ízlések és pofonok:)

Hát csak akkor, ha a párod elég nyitott az effajta dolgokra;) Nekem spec tetszene:P Az meg, hogy milyet, hát azt Õ tudná Neked megmondani! Én pl örülnék egy szép zselésnek és színesnek:D De hát ez ízlések és pofonok:)
Szerintem valami zselés anyagúnak biztos örülne, de finoman kérdezz rá, hogy áll az ilyen "mû" dolgokkal, mert ismerek olyat, aki irtózik ezektõl.
Szerintem lepd meg úgy, hogy együtt elmentek vásárolni egyet. Mert lehet, hogy te kiválasztasz egyet, ami szerinted jó, meg minden, és õ túl nagynak, esetleg kicsinek talál, vagy lehet, hogy õ klirotiszizgatósat szeretne inkább, vagy olyat, ami olyan mint egy kuki, vagy éppen, hogy nem akar kukit utánzót, stb. Hatalmas a kínálat. Annak az esélye, hogy pont olyat válassz, ami neki is tetszik szerintem elég kicsi. Mi a barátommal már kiválasztottuk a megfelelõt, csak pont nem volt nálunk pénz, mert csak hirtelen felindulásból mentünk be a szexshopba. De nem biztos, hogy a te barátnõd is örülne egynek. Neked kell ismerned õt.
Amúgy attól is függ, hogy mennyit akarsz rákölteni.

Régóta együtt vagyunk. Kölcsönadok majd a páromnak egy nagyobb összeget amit természetesen amint tudja visszaadja. Én már ezt eldöntöttem, de ő nem akarja elfogadni. Én könnyebb helyzetben vagyok jóval. Más is volt már így?

Legjobb válasz: Igen... az én párom is ilyen... férfi büszkeség. Csak akkor fogadja el, ha máshonnan tényleg nem tudja elõteremteni. Szerintem nálatok is így lesz. Ha tényleg nem lesz más megoldás, akkor el fogja fogadni.

Igen... az én párom is ilyen... férfi büszkeség. Csak akkor fogadja el, ha máshonnan tényleg nem tudja elõteremteni. Szerintem nálatok is így lesz. Ha tényleg nem lesz más megoldás, akkor el fogja fogadni.
Kérdés, hogy mire akarsz neki kölcsönadni? Egyik barátnõm 5 éve volt együtt egy fiúval, mikor kölcsönadott neki, aztán pár hónappal késöbb szétmentek. azóta se kapta vissza a pénzt:(
Szia, én még nem voltam ilyen helyzetbe. De ha a párodat megnyugtatná, akkor írjatok egy papírt arról, hogy adtál kölcsön neki. Így neki is könnyebb, olyan, mintha hitelt venne fel egy bankból. (szerintem) Üdv: Mimi 25L
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzátenni 21 éves nõ vagyok, õ is ennyi.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzi ez gáz mert neki kellene adnia nekem.De régen mikor tanultam és õ már dolgozott õ is segített nekem, csak már elfelejtette.Attól fél mit szólna a családom. De mivel külön kasszán vagyok tõlük, nem kell elszámolnom.Úgy érzem én segíthetek neki egyedül.És nem kötöm más orrára otthon kinek adok és mit.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem ismerem annyira, bízzak benne. Õ talán olyan hogy ha szakítanánk akkor már csak azért is visszaadná .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!