Találatok a következő kifejezésre: A párommal Hol találhatnék (34 db)

Szeretnek valami kulonlegeset a paromnak, hol talalhatnek ra arra amire gondolok?

Egy kepet szeretnek adni neki semmi okbol kiindulva ,kicsit maskepp mint a megszokottak,nem epp programrol beszelek, mint pl a photoshop, hanem webcimekrol, oldalakrol esetleg mint peldaul ez:

Legjobb válasz: Majd meglátjuk, kedves, de tudod magadba is nézhetnél. Így ismeretlenül lehülyézni valakiket nem biztos hogy jó megoldás, szerintem az életben eléggé elszontyolodva jönnél be a laboratóriumomba.

Majd meglátjuk, kedves, de tudod magadba is nézhetnél. Így ismeretlenül lehülyézni valakiket nem biztos hogy jó megoldás, szerintem az életben eléggé elszontyolodva jönnél be a laboratóriumomba.
Ha nem tudod értelmesen leírni, hogy mire gondolsz, akkor miért várod, hogy valaki megválaszolja?
A kérdező hozzászólása: az elo pelda a link amit elkuldtem, nem latsz a szemedig?, amugy meg tudod mit? inkabb lapoztal volna teis tovabb mert annak ellenere hoyg irkaltal valamit oda az egyenlo a nullaval , nem ereztem az elso mondatodban segitseget mar megse haragudj.semmi baj..neked elnezem. Velem lehet vitatkozni en mindenre tudok visszavalaszolni, engem nem felemlitesz meg.) es mintmar mondtam nem sullyedek le a te szintedre, es en nem veszekszem :) varhatod mig egyszer is visszairok ezentul neked.)
"Oh mar elnezest, ki lett volna valahova irva hogy on/te ferfi vagy?" HA nem tudtad eldönteni, akkor miért tetted meg? Az én hibám, hogy szóltam? Leordítottalak? Nincs kicsit paranoidra hangolva valaki? "Ad majd tanacsot mas" Na látod, arra befizetek. Másokban annyi emberség sincs, mint bennem, mikor az elején fonoman felhívtam a figyelmedet arra, hogy hát a kérdés értelmezhetõsége nem kicsit problematikus. Tudod, a legtöbben ilyenkor odébb lapoznak, maradsz válasz nélkül, és sose tudod meg, hogy nem tudnak válaszolni, vagy nem értik a kérdést. Ellenben te úgy döntöttél, hogy mivel nyilván te tökéletes vagy, így a hülye csakis én lehetek. Az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg a kérdés tényleg nehezen értelmezhetõ. Mert nézzük, mi is a kérdés? "hol talalhatnek ra arra amire gondolok" - Ki tudja, mi is az, amire te gondolsz... ahogy ezt már te is kifejtetted. "kicsit maskepp mint a megszokottak" - Mi számít nálad megszokottnak? "Valami hasonlo oldalakkal ki tudna nekem segiteni?" - Miben legyen hasonló? Miben legyen különbözõ, hiszen ha az általad adott oldal nem jó, akkor meg kell tudni mondanod, hogy MI NEM JÓ benne. Érted? Szóval kb: Mondjatok olyan dolgot, amire gondolok, de nem zöldség, és hasonlít a szõlõre, de nem az.
A kérdező hozzászólása: Oh mar elnezest, ki lett volna valahova irva hogy on/te ferfi vagy? azutan ordits le miutan megtudod ezt mondani, lol .) amugymeg nem szeretnem elbaszni a napom es idomet elfecserelni egy olyan ok miatt amit nem is akarok, Ad majd tanacsot mas, es mar az elso mondatodbol kimertem hogy nekem semmi szuksegem a velemenyedre, a beszolasaidat meg tartogasd masoknak, mert ez az az oldal ahol kerdezunk es valaszolunk nem pedig visszaszolunk :) szep napot neked, vitatkozzal innentol magadba :) )))
„kerdeset ahogy a kisasszony epp nem erti meg” Ez a kisasszony lennék én? Ahhoz képest sok a szakállam... lol. „ilyen modon allapitod meg nalam, , egy idegen embernel hogy en hulyenek neztelek?” Vö. „mert gondoltam vagy olyan ertelmes” ÉS „ vannak toled okosabbak is ne aggodj” Mindketten tudjuk (hazugság volna tagadni is), hogy ez mind a kettõ olyan lesajnáló, flegma mondat, amely flegmaságot nálam (tévesen) észrevenni méltóztatott, saját magánál, úgy tûnik, nem ilyen magas a mérce.
A kérdező hozzászólása: Amugy meg bocs, epp ahogy te mondtad milyen modon allapitod meg nalam, , egy idegen embernel hogy en hulyenek neztelek? egy szoban sem irtam ki oda azt hogy huje, szoval nem tudod mit gondolok....:) es nem tudsz megfogni :)
A kérdező hozzászólása: kezdjuk ott hogy aki kicsit is inteligens akkor az nem flegmatikusan lenezi a masikat, hogy miert epp ugy tette fel a kerdeset ahogy a kisasszony epp nem erti meg, hanem segitokeszen valaszol, esetleg azt mondja nem tudom .) ezen azert gondolkozz el, en a segitsegedet kertem nem azt hogy beszolj vilagos?
A kérdező hozzászólása: mert gondoltam vagy olyan ertelmes es ennyibol megertessz :) de latom nem.....semmi gond....vannak toled okosabbak is ne aggodj :)
"az elo pelda a link amit elkuldtem, nem latsz a szemedig?" Nézd, ha neked jó volna az a link, akkor nem kérdeznéd, hogy van-e olyan, ami mégsem olyan. (Mert igen, láttam a linket, meg is néztem.) Ebbõl arra következtettem (normális embereknél ez a követkzetetés be szokott jönni), hogy ez az oldal valami olyasmi, ami neked kell, de mégsem az. Például azt érteném, hogy kéne valami, ami "olyasmi mint ez az oldal, csak több animált bigyóval", VAGY "olyasmi, mint ez az oldal, csak lehessen saját profilt beállítani". De így, hogy "olyasmi mint ez az oldal, találjátok ki hogy mire gondolok, de nem a photoshopra"... ez így kicsit nehéz. "nem ereztem az elso mondatodban segitseget mar megse haragudj" Nem haragszom, olyan édes vagy, elképzelem, hogy vörös fejjel dühongesz, és mániákusan csapkodod a lepontozó gombot, és virulsz, mert én nem tudlak lepontozni. Lehet, hogy nincs igazam, de kb így képzellek. Mellesleg az, hogy te mit érzel és mit nem, az nem az én hibám. Azt már láttuk eddig is, hogy a magadba szállás, meg az arcból visszavevés nem erõsséged még indokolt esetben sem, szóval a magam részérõl nem számítok olyasmira tõked, hogy "bocs, hogy lehülyézetelek". Igazából az érvelés se erõsséged, úgy tûnik. Igazából arra se számítok, hogy végre megtudjam, mi is kérdés valójában. "engem nem felemlitesz meg" Régen rossz, ha azt hiszed, hogy majd én pont téged akarlak megfélemlíteni. Nem körülötted forog a világ, nehogy azt hidd, hogy én azon reszketek, hogy hogyan félemlítsek meg egy pisist. "nem sullyedek le a te szintedre" Nem is, mert ahhoz emelkedni kéne. "varhatod mig egyszer is visszairok ezentul neked." Jó. Várom. Van egy ilyen - talán némileg perverznek nevezhetõ - belsõ késztetésem, egyfajta szent küldetés, hogy hülyéket gyõzzek meg arról hogy hülyék, annak érdekében hogy felnyíljon a szemük, és végre hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Voltaképpen ezt az egészet a társadalomért teszem. Olykor sikerül, és az illetõk többé nem hülyék. Esetedben úgy tûnik, kudarccal jártam.

Van pár modellező lufim, saját kezűleg hajtogatnék a gyerkőcöknek, hol találhatok, ehhez olyan oldalt, ami segít a hajtogatásban?

ismertek ilyen oldalakat?Ti csináltatok már ilyet?Szülinapra,gyereknapra tök jó ajándék,szórakozás lenne,és most nagyon jó áron jutottam hozzá,ha érdekel ebben is tudok segíteni.

Legjobb válasz: http://www.lufifigura.hu/index.php?stilus=lap&hiv=15&forr=4

Én múltkor a youtube-n találtam klassz kis vieókat.
Ûrszekerek 2: Khan haragja
Na, ez engem is érdekelne.
A kérdező hozzászólása: hasonló egy kicsit a la soubrette cimû filmhez

Hol találhatnék párt a szalagavatóra?

Az osztályban 3x annyi a lány mint a fiú, és közülük is a legtöbb alacsonyabb nálam (170cm vagyok). Szeretnék kering?zni szóval muszály lenne találnom egy herceget :D. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Kérd meg az egyik jófej, fiatal csaj tanárt, hogy kerítsen neked másik osztályból. Nálunk volt ilyen. :) Két csaj elmondta a számtech tanárnak, hogy nincs párjuk, egy héten belül lett. :D

Kérd meg az egyik jófej, fiatal csaj tanárt, hogy kerítsen neked másik osztályból. Nálunk volt ilyen. :) Két csaj elmondta a számtech tanárnak, hogy nincs párjuk, egy héten belül lett. :D
tánciskola? haverok? ismerosi kor? vagy dobj egy privit, melyik varos es mikor, esetleg raerek (185 centi vagyok), szivesen megtanulnek keringozni
Osztályodból esetleg egy testvér, nálunk is volt jópár elég magas csaj, és egy másik lány tesója tökéletesen illett a magassága miatt és volt olyan rendes, hogy bevállalta:)
Ha lehet külsõssel (azaz olyannal aki nem az iskolátokba jár) táncolni akkor nem olyan nehéz a helyzet, biztos tudsz ismerõsök, családtagok által szerezni valakit. Ha nem, az már bonyolultabb. Nálam ez volt a helyzet, csak én még magasabb vagyok nálad és a fiú-lány arány kb ugyanilyen volt. Ráadásul a fiúk nagy része nem is akart táncolni. Jó ötlet végig járni a többi évfolyamot és a tanárok, ismerõsök segítségét kérni. Mást nem tehetsz, muszáj bedobnod magad a dolog sûrûjébe:) Sok sikert!
15 eve nem voltam szalagavaton! Megyek! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajnos nálunk nincsen jófej fiatal tanár, és sajnos az egész gimiben nagyon kevés a fiú. Köszönöm, hogy hajlandóak lennétek elvállalni de velem kb. egykorú fiúval kell táncolnom ( gondolom elmúltál 30 ha 15 éve nem voltál szalagavatón), viszont ha valaki 18- 20 év körüli magas és ráér akkor azt szívesen fogadnám. :D

A páromat szeretném meglepni szülinapján egy oakley napszemüveggel! Hol található olyan optika, üzlet ahol levásárolható utalványt lehet venni?

arra gondoltam, hogy egy optikában vennék neki egy utalványt, így legalább olyan szemüveget választhatna magának ami tetszik neki! zala megyében hol van olyan optika ahol vásárolhatok ilyen utalványt, ill. oakley napszemüveget? csak, mert hiába "a google a barátunk" nem jutok vele semmire !

Legjobb válasz: Csapd a hónod alá a párodat, vidd el egy boltba, együtt válasszátok ki neki, olyat, ami neki is, és neked is tetszik, és vedd meg neki azt.

Csapd a hónod alá a párodat, vidd el egy boltba, együtt válasszátok ki neki, olyat, ami neki is, és neked is tetszik, és vedd meg neki azt.
A kérdező hozzászólása: :)
Sztem lemész a cigánytelepre és segítenek szívesen
Sajnos én sem tudom, de nézni fogom a válaszokat, hátha valaki belinkel valami jó oldalt :)

Régen a Biblia több könyvböl ált de volt valami formálása amely során pár könyvet kiszedtek belőle, mert a vatikának pár könyv nem tetszett. Létezik e még az Eredeti bilia? Ha igen hol találhatom meg?

Legjobb válasz: A Biblia most is több könyvbõl áll. Egyébként apokrif iratoknak nevezik azokat a könyveket, amiket végül az Egyház nem vett bele a Bibliába. Természetesen manapság ezeket is simán be lehet szerezni.

A Biblia most is több könyvbõl áll. Egyébként apokrif iratoknak nevezik azokat a könyveket, amiket végül az Egyház nem vett bele a Bibliába. Természetesen manapság ezeket is simán be lehet szerezni.
Annak idején, amikor a Bibliát összerakták, kb. 90%-ot kihagytak belõle. Azóta a zsinatok csak még többet kihúztak. Nincs olyan, hogy "eredeti" Biblia, mert sokáig alakult. Rengeteg más vallásból sok mindent átvettek, és sokáig kérdéses volt, hogy mit vesznek át és mit nem.
http://www.krisztus.ro/biblia1.php Állítólag magát a Bibliát hosszú éveken keresztül írták, már elkezdték az idõszámítás elõtt írni. Egyébként én valami olyasmirõl hallottam/olvastam valahol, hogy kb. 243-ban/234-ben (?) megtartott zsinaton "ollózták meg" az addigi bibliát, és nagyon sok részt kihagytak, elhagytak belõle. (Fõleg Jézus magánéletére vonatkozó részek maradtak ki belõle, ill. azokat a részeket, amelyek a papság addigi és késõbbi pozícijót, létük fontosságát, jelentõségét kisebbítették)
..az üdvösséghez bõven elég az amit a ma használatos Bibliában talász, és ha abból csak egy keveset is képes leszel megérteni...(mert a Biblia ugyanazt a dolgot sok oldaláról világítja meg annak, aki képes annak megértésre...de arra csak az lesz képes akit az ISTEN erre kiválaszt, fölkészít, és tanít...(nem egyház, valóban, hanem az ISTEN személyesen, ahogyan Jézus magát is...:)
Az ilyen eszmefuttatást azt propagálja, aki nem ismeri azt, ami ellen küzd. Nem tudom milyen iskolába jársz kérdezõ, de még azzal sem vagy tisztába, hogy a pápa csak a katolikus egyház feje. Nem kötelezõ katolikusnak lenni, ha nem tetszik a rendszere, biztos vagyok benne, hogy megtanították, hogy több más egyház is van. Ha ilyeneket nem tudsz, akkor hogy gondolod objektív tudásnak azt, amit leírtál?
A kérdező hozzászólása: Régen vallásos voltam konformáltam stb. Templombajártam egy idejig. Konkrétan eddig: 1. És lõn a harmincadik esztendõben, a negyedik hónapban, a hónap ötödikén, mikor én a foglyok közt a Kébár folyó mellett voltam: megnyilatkozának az egek, és láték isteni látásokat. 2. A hónap ötödikén (ez az ötödik esztendeje Jojákin király fogságba vitelének). 3. Valójában lõn az Úrnak beszéde Ezékiel paphoz, a Búzi fiához a káldeusok földén, a Kébár folyó mellett, és lõn ott rajta az Úrnak keze. 4. És látám, és ímé forgószél jött északról, nagy felhõ egymást érõ villámlással, amely körül fényesség vala, közepébõl pedig mintha izzó érc látszott volna ki, tudniillik a villámlás közepébõl. 5. És belõle négy lelkes állat formája tetszék ki, és ez vala ábrázatjok: emberi formájok vala. 6. És mindeniknek négy orcája vala, és négy szárnya mindenikõjüknek. 7. És lábaik egyenes lábak, és lábaik talpa mint a borjú lábának talpa, és szikráznak vala, mint a simított érc színe. 8. Továbbá emberi kezek valónak szárnyaik alatt négy oldalukon. Mind a négyõjöknek orcái és szárnyai. 9. Szárnyaik egymás mellé lévén szerkesztve, nem fordultak meg jártukban, mindenik az õ orcája irányában megy vala. 10. És orcájok formája vala emberi orca, továbbá oroszlánorca mind a négynek jobb felõl, és bikaorca mind a négynek bal felõl, és sasorca mind a négynek hátul. 11. És ezek az õ orcáik. És szárnyaik felül kiterjesztve valának, mindeniknél két szárny összeér vala, kettõ pedig fedezé testöket. 12. És mindenik az õ orcája irányában megy vala, ahová a lélek vala menendõ, oda mennek vala, meg nem fordulván jártukban. 13. És a lelkes állatok közt látszék, mint egy égõ üszög, amely lángolt, mint a fáklyák, ide s tova futkározva a lelkes állatok közt; és a tûznek fényessége vala, és a tûzbõl villámlás jöve ki. 14. És a lelkes állatok ide s tova mozognak vala, mint a villámlás cikázása. 15. És mikor ránéztem a lelkes állatokra, ímé egy kerék vala a földön az állatok mellett mind az õ négy orcájok felõl. 16. A kerekek mintha tarsiskõbõl készültek volna, és mind a négyüknek ugyanazon egy formája vala, és úgy látszának egybeszerkesztve, mintha egyik kerék a másik kerék közepében volna. 17. Jártukban négy oldaluk felé mentek vala; meg nem fordulnak vala jártukban. 18. És talpaik magasak valának és félelmesek, és e talpak rakva valának szemekkel körös-körül mind a négynél. 19. És mikor járnak vala a lelkes állatok, járnak vala a kerekek is mellettök, és mikor fölemelkednek vala az állatok a földrõl, fölemelkednek vala a kerekek is. 20. Ahová a lélek vala menendõ, mennek vala, ahová tudniillik a lélek vala menendõ, és a kerekek fölemelkednek vala mellettök, mert a lelkes állatok lelke vala a kerekekben. 21. Ha azok mentek, ezek is mennek vala, és ha azok álltak, ezek is állnak vala, és ha fölemelkedtek a földrõl, fölemelkednek vala a kerekek is mellettök, mert a lelkes állatok lelke vala a kerekekben. 22. És vala mintegy mennyezet az állatok feje fölött, olyan, mint a csodálatos kristály, kiterjesztve felül fejök felett. 23. És a mennyezet alatt szárnyaik egyenesek valának, egyik a másikkal összeérvén; mindegyiknek kettõ vala, amelyek befedik vala innen, és mindegyiknek kettõ vala, amelyek befedik vala amonnan az õ testöket. 24. És hallám szárnyaik zúgását, mint sok vizeknek zúgását, úgy mint a Mindenhatónak hangját, mikor járnak vala, zúgás hangját, mint valami tábornak zúgását; mikor állának, leeresztik vala szárnyaikat. 25. És lõn kiáltás a mennyezeten felül, amely vala fejök felett, és õk megállván leeresztik vala szárnyaikat. 26. És a mennyezeten felül, amely fejõk felett vala, látszék mint valami zafírkõ, királyi széknek formája, és a királyi széknek formáján látszék mint egy ember formája azon felül. 27. És látám izzó ércként ragyogni, amelyet mintha tûz vett volna körül derekának alakjától fogva és fölfelé; és derekának alakjától fogva és lefelé látám, mintha tûz volna. És fényesség vala körülötte. 28. Mint amilyen a szivárvány, mely a felhõben szokott lenni esõs idõben, olyan vala a fényesség körös-körül. Ilyen vala az Úr dicsõségének formája, és látám, és orcámra esém, és hallám egy szólónak szavát.
Elõzõ komment: ez egy nagyon fontos, ÁTVETT szöveg. A zsidó magyarázatok szerint Ezékielre és szûkkörû családjára vonatkozik, valójában csak õk kaptak "kinyilatkoztatást" - és nem a teljes zsidóság. Ez egy alapvetõ tény, amit azért eléggé elrejtenek. Van egy szûk kiválasztotti rassz és vannak a "birkák" - a világ már nagyon régóta ilyen és ez nem is fog változni. A jelenlegi Biblia (a keresztényeké) 66 könyvbõl áll, a krokodilnak is pontosan ennyi foga van.
Holokausztosz = Égõ Áldozat. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy: Kik áldoztak? Kit? Kinek? Senki nem akar gondolkodni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!