Találatok a következő kifejezésre: A párommal Hol (588 db)

Anyám teljesen kihasználja a páromat, hol ezt hol azt csináltat vele. Szegény már át sem szeret menni hozzá. Ha szólok anyámnak megsértődik és azt mondja, hogy akkor ne is menjünk. Miért ilyen? Mit tehetnénk?

Legjobb válasz: Kérdés mettõl kihasználás,illetve mettõl segitség.Ha anyukád felnevelt,tartozol neki annyival ,hogy segits rajta.Ha ugy érzed tulzásba viszi,gondolom megtudjátok beszélni

Kérdés mettõl kihasználás, illetve mettõl segitség.Ha anyukád felnevelt, tartozol neki annyival , hogy segits rajta.Ha ugy érzed tulzásba viszi, gondolom megtudjátok beszélni
Ne menjetek hozzá, aztán kész.
Miért baj az ha megkéri, hogy segítsen? Egyedül él? Mégis miket csináltat meg vele? Miért nem mész te is és segítetek neki? Lehet meg sem tudja egyedül csinálni, fõleg ha nehezebb fizikai munka.
Kisbalta. Ne zavarjon, hogy anyád.
A kérdező hozzászólása: Én azért nem sajnálom meg mert nem érdemli meg. Ha tudná a párom, hogy miket mond róla...
Párod megsajnálja. Rendes, melegszívû társad van. Te miért nem sajnálod meg? Párod jobban szereti anyádat, mint te? Mindig ilyen võre vágytam...:) Vagy menyre....:)
A kérdező hozzászólása: De akkor õ átjön és elkezd sipárogni... A párom megsajnálja. .A nem mintha megérdemelné.
A kérdező hozzászólása: De õ nem csinálja csak dirigál.
A kérdező hozzászólása: Nem igaz, hogy nem tud kitakarítani, megfõzni és elmosogatni mikor más dolga sincs egésznap.
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudja megcsinálni mert nem is akarja. A múltkor a párom vágott neki fát aztán anyám a hátamögött elhordta mindennek. Ezért segítsen?
amilyen patkánylelkû vagy, kérdezõ, elsipákolod neki, miket mond róla - "Miért ilyen? Mit tehetnénk?" -mondtam, kisbalta. Milyen párkapcsolat, milyen anya-gyerek kapcsolat ez már?

Hol lehet most a párom, hol keressem? Kilenckor elment cigiért, azóta nem tudok róla semmit.

Egyszer már volt ilyen, akkor volt telefonja és felhívtam, de majdnem megvert amikor hazajött, hogy nem bízok meg benne. Itt ülök tehetetlenül. Köszi!

Legjobb válasz: Sztem éppen kufircol valahol...,ennyire nem lehetsz naiv!!

Sztem éppen kufircol valahol..., ennyire nem lehetsz naiv!!
Én nem is keresném, örülnék, hogy nem jött haza. Inkább cseréltetted volna le a zárat gyorsan, amint kitette a lábát!
Akkor talán hívd fel.
gondolom kocsmában, vagy valami nõvel... ne haragudj de aki majdnem megver ilyenért, abból ennyit tudok kinézni...
Éppen egy másik csajt d*g, vagy a kocsmás haverjaival van. Amúgy én egy ilyen "majdnem megvert" után már leginkább csak exemnek szólítanám... De ez csak egy vélemény.
A kocsmában a csaposlányt csöcsörészi.
Persze, biztos, valami baja van! "mert megérdemled".
Nekem az a gyanúm, hogy a kérdés kiírója szintén NÕ :-)))
Vagy fake kérdés, vagy a kérdezõ hülye.
És ha a kérdezõ is nõ??????
Most ment el tõlem. Mindjárt hazaér. -Egy qrva
Legalább ha kitalálsz egy kamu történetet elõtte gondold át, hogy mi, hogy legyen...tudod A terv ha ezt írja valaki B terv ha azt...csak hogy ne ütközz ellenmondásokba...
Jaj, már értem, hogy nõ! De azt is, hogy jó nagy tutyi-mutyi papucs lehet ez a férfi, aki itt kesereg! Ez a nõ mindent megtehet veled, neked egy dolgod van: nem kérdezni, nem reklamálni, hanem a sarokban ülve kussolni. Kegynek felfogni, ha magához enged, ha kimehetsz a napsütésre, ha szóba állhatsz egy haverral, ha megihatsz egy pohár sört. Jól kiválasztottad a "királynõdet"!
Öröm volt végig olvasni a kommenteket, rég röhögtem már ennyit.))
FAKE:--)))))) De legalább vicces FAKE:) ))
de mi az hogy a férfi nem mert kimenni megkeresni a nõt mert rossz környéken laknak?:D:D:D
Ez a kérdés mosolyt csalt az arcomra(illetve röhögtem XD), köszi ;) Kicsit sem gáz, hogy egy férfi nem meri megkeresni a feleségét, áh nem, az hogy majdnem megvert egy NÕ pedig kééész XD
kocsmában keresd.. de az is lehet , hogy találkozott egy régi haverjával és elkeztek beszélgetni ^^
ja azt hittem , hogy ma reggel 9-kor ment el :O
A kérdező hozzászólása: Gyanakodásod alaptalan.
Én is arra gyanakszom, hogy mindegyik nõ... XD
Elején válaszoltam, akkor abban a tévhitben voltam, hogy a kérdezõ nõ de most meglepõdve olvasom, hogy férfi lenne?És megvert a csajod, meg nem mersz kimenni este a veszélyes környékre?Nem vagy semmi:XD
ha egy "pöppet" összetorte a kcosit, akkor nem hiszem, hogy azzal foglalkoztál volna, hogy minket értesíts. -.-
Nem olvastam el a válaszokat. De kedves kérdezõ "de majdnem megvert amikor hazajött" ezek után te még együtt vagy vele???
Majdnem megvert a párod, aki nõ? Téged, akirõl nem lehet tudni, hogy férfi vagy-e, vagy nõ? Hatalmas kamunak néz ki...
"Igen, megjött. A kocsit egy csöppet összetörte." Nem értem miért kell érte annyira aggódni, ha kocsival ment...nem egy sötét sikátorban ment egyedül az éjszaka közepén, hanem egy kényelmes autóval. Meg, hogy összetörte a kocsit?!Hagyjuk már, tiszta kamu ez a kérdés....
Nem is válaszol, biztos kamu.
Azt hittem hogy ma 9-kor tûnt el, de már látom hogy tegnap.Ha férfi vagy nem semmi ha a nõd megver.Ha nõ vagy akkor inkább nem szólok semmit. 22/L
mi történt?? :o
nyugi .. ismerõsöm mesélte hogy az apja eltünt hajnal és már a rendõrök is a keresésére indultak aztán kiderült hogy elment a tescoba sörért mert elfogyott otthon :D
utolsó dehülyevagy...NEM ÉRTED H NÕ??????
A kérdező hozzászólása: 01.36. Ki mint él, úgy ítél!
szerintem ha holnap estig nem keröl elõ, jelentsd be! Rokonok, közeli barátokat kérdezted már?
Egy nõ vert meg téged majdnem a múltkor? :O XD
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy nem csajozik, és nem fogdossa a pultoslány mellét, mert õ Nõ! Azt hiszem elég sok az elõítélet abban a tekintetben, hogy ilyet csak egy férfi tehet.
Szerintem csavarog:/ Ha holnap kiderül hol volt megírod? kíváncsi vagyok, csak most megyek aludni:)
Az ilyenbõl aki majdnem megver azt tudom kinézni, hogy kocsmába van a haverjaival, k*rvázik vagy felszedett egy csajt és épp azt dugja vagy készül megdugni. (Ha rám kezet emelne a férjem megmondanám neki hogy még egy ilyen és válok, mert aki egyszer "majdnem megver" az egy idõ után tényleg megver).
Szoktasd le a cigirõ".
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs itthon! Kórházi nyilvántartót már hívtam, ott nem tudnak semmit.
A kérdező hozzászólása: Nincs nála teló.
A kérdező hozzászólása: Tudom. Köszi!
Ha õ a nõ és te a férfi, miért õ megy a sötétben ki a veszélyes környékre? és te miért nem mered megkeresni? ennyire puding vagy? akkor nem csoda hogy majdnem megvert egy nõ és hogy egy FÉRFIhoz menekül. 18/L
Amerikában a férfiak 8-10 szézaléka úgy hagyja el a közös otthont, hogy "leugrok cigiért" Ez ugyanis a legkevésbbé sem gyanús. Aztán a életben nem tér vissza.
elment pisilni de szart visszajonni
Mi történ vele? :O
A kérdező hozzászólása: Igen, megjött. A kocsit egy csöppet összetörte.
elõkerült?
selfowned?
ja bocsi én meg má nem tok olvasni:D de hülye vok:D bocsi este van xD
olvassátok el még egyszer a kérdést:D "ha lenne most párom"
kamuuuu
A kérdező hozzászólása: Nem merek elmenni megkeresni, mert elég "rossz" környéken lakunk. Biztos, valami baja van.
Én szeretnék, de elõbb párt kéne hozzá találni.
Mi már összeköltöztünk. Elõször bútorozott albérletet vettünk ki, ami ugyan kicsit drágább havonta, viszont nem igényel nagy befektetést. Félretettünk pénzt, és a jelenlegi lakásunk két évvel késõbb abból rendeztük be. Elég spórolós vagyok, úh kb. 500 ezer volt, de ágyat, nagy szekrényt meg hûtõt kaptunk. Szerintem ez a jobb megoldás, láttam már azóta olyat, ahol egy millát beleöltek az összeköltözésbe, és fél évig se bírták ki együtt.
Párom szüleitõl kaptunk használatra egy lakást, azaz még a szülei nevén van. A festésen kívül mindent mi fizettünk. A lakásban az elõzõ tulaj otthagyott egy szekrénysort, hûtõt, volt konyhabútor, a hálóba ruhásszekrény és egy nagy ágy bontatlan matraccal, uh ezeket szerencsére nem kellett megvennünk. Ami a legtöbbe került az a mosógép, kanapé, redõnyöket felszereltetni és a konyhai felszerelés. Már szinte minden megvan, ami még nagyobb kiadás lesz az a szõnyeg a nappaliba és a tv, de ezek nem olyan fontosak. Mi január óta vásároltuk meg apránként a dolgokat, sokszor kivártuk az akciókat. Párom kb. 300 000-et költött, én 160 000 körül. Most fogunk július elején beköltözni. :) 23/N
Én :) Július elején visszük át a cuccokat, gyakorlatilag csak egy új ágy kell. Önkormányzati bérlakás, egyelõre így jövünk ki a legjobban, és próbálunk félretenni.
Nincs felesleges pénzem, amit erre kidobhatnék az ablakon.


Mit tegyünk? 2 éve vagyunk házasok, nekem van csak állandó munkám. A páromnak, hol van hol nincs. Amikor a hivatal kiveszi a munkaügytől közmunkára. De az is csak fél év. Hiába keres nem talál munkát. Nagyon szeretnénk egy babát, de így hogy?

Legjobb válasz: ha tényleg keres munkát, akkor elõbb-utóbb csak akad valami, reménykedjetek benne. Próbálj félretenni, apránként vegyetek meg mindent, és térképezzétek fel, hogy kitõl mit kaphattok kölcsönbe a babának.

ha tényleg keres munkát, akkor elõbb-utóbb csak akad valami, reménykedjetek benne. Próbálj félretenni, apránként vegyetek meg mindent, és térképezzétek fel, hogy kitõl mit kaphattok kölcsönbe a babának.
De teherautóra vagy pótkocsisra is van neki? Mert arra kb mindig keresnek embert.
Külföld!!!
Ha még fiatalok vagytok, akkor nem maradtatok le még semmirõl. Keressen munkát mindenféle területen, egyszer csak talál! Vagy végezzen el tanfolyamokat, szerezzen jogsit, ha nincs és így lehet bõvíteni a lehetõségek tárházát.
A kérdező hozzászólása: mindenfelé keres, de nem kell ember sehova. jogsi az megvan
A kérdező hozzászólása: arra nincs.de köszi a tippet

Szoktátok egymást csikizni a pároddal? Hol vagytok csikisek?

Legjobb válasz: Néha. Ha "hülyülünk". Én a talpamon vagyok nagyon csikis. A páromnak ha a fülébe fújok, akkor akar meghalni.

Néha. Ha "hülyülünk". Én a talpamon vagyok nagyon csikis. A páromnak ha a fülébe fújok, akkor akar meghalni.

Évfordulón szeretnék végre először kettesben lenni a párommal, hol tudnánk ezt megoldani?

Kéne egy olcsó hely Budapesten, nem valami lepukkant, hanem aránylag normális. Ez lenne az els? együttlétünk. Nem mehetünk se hozzájuk, se hozzánk.

Legjobb válasz: Vannak kiado szobak olcson

Vannak kiado szobak olcson
Ha jól tudom(nem tapasztalatból) vannak ilyen "búvóhelyek" amiket akár 1-2 órára is lehet bérelni. Keress rá google-ben, valószínûleg találsz megfelelõt. :)

A párodnak hol van az erogén zónája?

A partnered nemét is írd oda!

Legjobb válasz: Nyaka mellkasa általábanm ott nagyon szereti ha simogatom vagy épen csokolgatom amugy õ 30 F

Nyaka mellkasa általábanm ott nagyon szereti ha simogatom vagy épen csokolgatom amugy õ 30 F
Szia! Az én páromnak a füle, a nyaka, a dereka az érzékeny, mellesleg nagyon szereti ha orál szex közben kicsit simogatom/ szopogatom a zacsit :) 32/F a párom

Asztalos vállalkozó a párom! Hol hirdessük meg hogy felfigyeljenek rá?

Vidéken lakunk,de Pestre nagyon sokat dolgozott már!Tehát nem akadály semmilyen távolság sem.

Legjobb válasz: szeretne dolgozni valakinek valami cégnek, vagy ügyfeleket akartok szerezni?

szeretne dolgozni valakinek valami cégnek, vagy ügyfeleket akartok szerezni?
A kérdező hozzászólása: Cégnek is dolgozna, már volt rá példa.De természetesen magán ügyfelek is érdeklik!8 éve asztalos, most született egy kisfiunk, és jó lenne egy kicsit nagyobb kaliberû munkát találni.Én csak a GYED-mel tudok segíteni, ezért gondoltam hogy megpróbálok hirdetgetni neki.
baratok, ismerosokon keresztul esetleg...
bocs, beteg voltam meg nem láttam, hogy írtál, elsõ vagyok. szal lehet érdemes lenne vmi weblapot összedobni neki, valami ízléseset, és picit bereklámozni.
Ismerõsök ingyen vannak, weblap "filléres" tétel. Nagy cég beszállítójának kellene lenni, ez is kicsit ismertség vagy direkt levél a nagy cég ügyvezetõjének és sok referencia képekkel.

Szoktátok egymást csikizni a pároddal? Hol vagytok csikisek?

Mi sokszor csikizzük egymást a barátommal:) Én szinte mindenhol csikis vagyok:)

Legjobb válasz: a végbelemben

a végbelemben
szoktuk nagyon sokat csak õ elõnyben van csak a háta csikis én pedig mindenhol :D csak az a rossz hogyha úgy találkozunk hogy haverjai is ott vanna mert akkor nagyon sokat csikiznek de barátomtol nagyon szeretem meg ha rossz kedvem van mástól is :) egyébként talp, hónalj, térdhajlat, comb, has, hát, derék, nyak, szval gyakorlatilag mindenhol :D
A kérdező hozzászólása: Szia 17:20-as. Az jóóó, birkózni mi is szoktunk:) Mekkora mázlija van a barátodnak, hogy egyáltalán nem csikis:)
A barátom csikiz engem rengeteget, de fõleg azért, mert én valamiért élvezem :$ Na de persze csak Tõle! :) Õ egyáltalán nem csikis, én viszont nagyon, és jó sok birkózás alakul ki ebbõl :P :D Fõleg a talpamon, hónaljamon és az oldalamon vagyok csikis. 20/l
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:) 5. válaszoló: Hihi:) Az én barátomnak meg a dereka csikis nagyon, hogyha egy ujjamat végighúzom:) Akkor összerezzen és hangosan felnevet, olyan édi:) 6. válaszoló: Na, akkor gyakorold azt a fogást XD
én nagyon csikis vagyok szinte mindenhol, de fõleg a hátamon és az oldalamon. és a barátnõm ezt gonoszul ki is használja :D õ meg sajnos nem csikis, bár néha sikerül úgy megfognom a combját hogy csikis neki de ez nagyon speciális fogás és nem mindig sikerül :D 21F
mi is szoktuk barátommal :) õ van elõnyben mert én mindenhol nagyon csikis vagyok, kivéve a talpam (nem is értem:D) õ meg csak a mellkasán és szigorúan csak akkor ha két ujjal cirógatom :) hmm most is úgy megcsikizném :) )
A kérdező hozzászólása: Szia 3. válaszoló:) Húú, te is sok helyen vagy csikis:) A barátnõdnek szerencséje van, ha valaki nem ismeri, hogy hol csikis, mert ha ott csikizi pont, ahol nem csikis, akkor benézte:)
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: :) )))
3. vagyok :D hát én: Talp, hónalj, nyak, hát, derék, fül, ágyék, sõt néha még akkor is ha hátulról beletúr a hajamba :D ezzel szemben bnõm csak: fül, nyak :S néha honalj+talp :D
Mi csokizni szoktuk egymást anál után.
A kérdező hozzászólása: Sziaszotk:) 1. válaszoló: Huhh:) Én még ott nem tapasztaltam, hogy csikis lennék:) 2. válaszoló: Hehe:) 3. válaszoló: Nálunk meg én vagyok a csikisebb, de azért a barátomnak is vannak olyan pontjai:) Én mindíg azokat veszem támadásba:) Talp, hónalj, nyak, hát, derék. Ezeken a helyeken nagyon csikis:) ))))
Uh nálunk pont fordítva van :D nálunk én vagyok a nagyon csikis, bnõm meg csak itt-ott :S:D 21/F
Szoktuk, de helyzeti elõnyben vagyok, õ mindenhol csikis, én meg nem igazán:D 18f
Fõleg õ engem, mert õ nem szereti. Engem viszont rettentõen felizgat. Mi nem birkózni szoktunk, hanem inkább azt szokta "tesztelni", hogy meddig bírom. (26/F)

Szeretnek valami kulonlegeset a paromnak, hol talalhatnek ra arra amire gondolok?

Egy kepet szeretnek adni neki semmi okbol kiindulva ,kicsit maskepp mint a megszokottak,nem epp programrol beszelek, mint pl a photoshop, hanem webcimekrol, oldalakrol esetleg mint peldaul ez:

Legjobb válasz: Majd meglátjuk, kedves, de tudod magadba is nézhetnél. Így ismeretlenül lehülyézni valakiket nem biztos hogy jó megoldás, szerintem az életben eléggé elszontyolodva jönnél be a laboratóriumomba.

Majd meglátjuk, kedves, de tudod magadba is nézhetnél. Így ismeretlenül lehülyézni valakiket nem biztos hogy jó megoldás, szerintem az életben eléggé elszontyolodva jönnél be a laboratóriumomba.
Ha nem tudod értelmesen leírni, hogy mire gondolsz, akkor miért várod, hogy valaki megválaszolja?
A kérdező hozzászólása: az elo pelda a link amit elkuldtem, nem latsz a szemedig?, amugy meg tudod mit? inkabb lapoztal volna teis tovabb mert annak ellenere hoyg irkaltal valamit oda az egyenlo a nullaval , nem ereztem az elso mondatodban segitseget mar megse haragudj.semmi baj..neked elnezem. Velem lehet vitatkozni en mindenre tudok visszavalaszolni, engem nem felemlitesz meg.) es mintmar mondtam nem sullyedek le a te szintedre, es en nem veszekszem :) varhatod mig egyszer is visszairok ezentul neked.)
"Oh mar elnezest, ki lett volna valahova irva hogy on/te ferfi vagy?" HA nem tudtad eldönteni, akkor miért tetted meg? Az én hibám, hogy szóltam? Leordítottalak? Nincs kicsit paranoidra hangolva valaki? "Ad majd tanacsot mas" Na látod, arra befizetek. Másokban annyi emberség sincs, mint bennem, mikor az elején fonoman felhívtam a figyelmedet arra, hogy hát a kérdés értelmezhetõsége nem kicsit problematikus. Tudod, a legtöbben ilyenkor odébb lapoznak, maradsz válasz nélkül, és sose tudod meg, hogy nem tudnak válaszolni, vagy nem értik a kérdést. Ellenben te úgy döntöttél, hogy mivel nyilván te tökéletes vagy, így a hülye csakis én lehetek. Az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg a kérdés tényleg nehezen értelmezhetõ. Mert nézzük, mi is a kérdés? "hol talalhatnek ra arra amire gondolok" - Ki tudja, mi is az, amire te gondolsz... ahogy ezt már te is kifejtetted. "kicsit maskepp mint a megszokottak" - Mi számít nálad megszokottnak? "Valami hasonlo oldalakkal ki tudna nekem segiteni?" - Miben legyen hasonló? Miben legyen különbözõ, hiszen ha az általad adott oldal nem jó, akkor meg kell tudni mondanod, hogy MI NEM JÓ benne. Érted? Szóval kb: Mondjatok olyan dolgot, amire gondolok, de nem zöldség, és hasonlít a szõlõre, de nem az.
A kérdező hozzászólása: Oh mar elnezest, ki lett volna valahova irva hogy on/te ferfi vagy? azutan ordits le miutan megtudod ezt mondani, lol .) amugymeg nem szeretnem elbaszni a napom es idomet elfecserelni egy olyan ok miatt amit nem is akarok, Ad majd tanacsot mas, es mar az elso mondatodbol kimertem hogy nekem semmi szuksegem a velemenyedre, a beszolasaidat meg tartogasd masoknak, mert ez az az oldal ahol kerdezunk es valaszolunk nem pedig visszaszolunk :) szep napot neked, vitatkozzal innentol magadba :) )))
„kerdeset ahogy a kisasszony epp nem erti meg” Ez a kisasszony lennék én? Ahhoz képest sok a szakállam... lol. „ilyen modon allapitod meg nalam, , egy idegen embernel hogy en hulyenek neztelek?” Vö. „mert gondoltam vagy olyan ertelmes” ÉS „ vannak toled okosabbak is ne aggodj” Mindketten tudjuk (hazugság volna tagadni is), hogy ez mind a kettõ olyan lesajnáló, flegma mondat, amely flegmaságot nálam (tévesen) észrevenni méltóztatott, saját magánál, úgy tûnik, nem ilyen magas a mérce.
A kérdező hozzászólása: Amugy meg bocs, epp ahogy te mondtad milyen modon allapitod meg nalam, , egy idegen embernel hogy en hulyenek neztelek? egy szoban sem irtam ki oda azt hogy huje, szoval nem tudod mit gondolok....:) es nem tudsz megfogni :)
A kérdező hozzászólása: kezdjuk ott hogy aki kicsit is inteligens akkor az nem flegmatikusan lenezi a masikat, hogy miert epp ugy tette fel a kerdeset ahogy a kisasszony epp nem erti meg, hanem segitokeszen valaszol, esetleg azt mondja nem tudom .) ezen azert gondolkozz el, en a segitsegedet kertem nem azt hogy beszolj vilagos?
A kérdező hozzászólása: mert gondoltam vagy olyan ertelmes es ennyibol megertessz :) de latom nem.....semmi gond....vannak toled okosabbak is ne aggodj :)
"az elo pelda a link amit elkuldtem, nem latsz a szemedig?" Nézd, ha neked jó volna az a link, akkor nem kérdeznéd, hogy van-e olyan, ami mégsem olyan. (Mert igen, láttam a linket, meg is néztem.) Ebbõl arra következtettem (normális embereknél ez a követkzetetés be szokott jönni), hogy ez az oldal valami olyasmi, ami neked kell, de mégsem az. Például azt érteném, hogy kéne valami, ami "olyasmi mint ez az oldal, csak több animált bigyóval", VAGY "olyasmi, mint ez az oldal, csak lehessen saját profilt beállítani". De így, hogy "olyasmi mint ez az oldal, találjátok ki hogy mire gondolok, de nem a photoshopra"... ez így kicsit nehéz. "nem ereztem az elso mondatodban segitseget mar megse haragudj" Nem haragszom, olyan édes vagy, elképzelem, hogy vörös fejjel dühongesz, és mániákusan csapkodod a lepontozó gombot, és virulsz, mert én nem tudlak lepontozni. Lehet, hogy nincs igazam, de kb így képzellek. Mellesleg az, hogy te mit érzel és mit nem, az nem az én hibám. Azt már láttuk eddig is, hogy a magadba szállás, meg az arcból visszavevés nem erõsséged még indokolt esetben sem, szóval a magam részérõl nem számítok olyasmira tõked, hogy "bocs, hogy lehülyézetelek". Igazából az érvelés se erõsséged, úgy tûnik. Igazából arra se számítok, hogy végre megtudjam, mi is kérdés valójában. "engem nem felemlitesz meg" Régen rossz, ha azt hiszed, hogy majd én pont téged akarlak megfélemlíteni. Nem körülötted forog a világ, nehogy azt hidd, hogy én azon reszketek, hogy hogyan félemlítsek meg egy pisist. "nem sullyedek le a te szintedre" Nem is, mert ahhoz emelkedni kéne. "varhatod mig egyszer is visszairok ezentul neked." Jó. Várom. Van egy ilyen - talán némileg perverznek nevezhetõ - belsõ késztetésem, egyfajta szent küldetés, hogy hülyéket gyõzzek meg arról hogy hülyék, annak érdekében hogy felnyíljon a szemük, és végre hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Voltaképpen ezt az egészet a társadalomért teszem. Olykor sikerül, és az illetõk többé nem hülyék. Esetedben úgy tûnik, kudarccal jártam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!