Találatok a következő kifejezésre: A párommal 3 éve (200 db)

Problémás kamasz? A párommal 3 éve vagyunk együtt és nyárra várjuk a közös babánkat. Nekem van egy 6 éves fiam aki nagyon várja már a kistesót, a páromnak meg egy 14 éves lánya aki nem velünk él.

Most tudta meg(17 hetes vagyok),hogy kistestvére lesz és teljesen kiakadt!Azt mondta, hogy "az" neki nem lesz a testvére ?t nem érdekli, nem fog vele foglalkozni és ha rajta múlott volna nekünk nem lenne gyerekünk! Egyébként egy csúnyaszájú, elkényeztetett, undok lány (folyton számonkéri az apját+követel?zik). Az apjának nem lehet semmit mondani a lányról mert elfogult és még én vagyok az utálatos az ? lányával szemben! Mindent megkap t?lünk de soha egy köszönömöt nem bir kinyögni nekem. Ráadásul ugy volt, hogy a nyáron egy házba költözködünk (addigra lesz meg a babánk is) de én nem szeretnék ezzel a lánnyal egy házba lakni! Nem szeretnék az párommal veszekedni de ha mégis megtörténik az mindig az Õ lánya miatt van! Nemtudom mi lesz ennek a vége?

Legjobb válasz: Van,amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg,ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely,mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt,nem talalom.

Van, amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg, ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely, mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt, nem talalom.

A párommal 3 éve vagyunk együtt és még mindig olyan, mint az elején. Ez jót jelent? Nálatok is így van?

24 és 27 évesek vagyunk. Még mindig minden alkalommal amikor találkozunk,egymásnál alszunk, 2x - 3x szexelünk. Ugyanúgy bújunk egymáshoz mint az elején, ugyanúgy küldünk naponta többször szerelmes smseket egymásnak, többször telefonálunk, és van, hogy csak annyit küld, hogy nagyon szeret. Úgy érzem, hogy több mint 3 év után is ugyanolyan jó, vagy talán még jobb a kapcsolatunk mint az elején, pedig azt hallom másoktól, hogy egy-két év után már megszokássá, kicsit unalmassá válik, nem kívánják egymást annyira, kevesebb a szex is. Ez azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunk jobb az átlagnál, és ez így maradhat még sokáig? Nálatok hogy alakult ez?

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.

Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.
Nekem ez túl cuki-muki. Lesz még itt nagy koppanás szerintem összeköltözés után...
mi 2 hónap után szétmentünk és azóta sincs senkim. így alakult ez.
3 év, persze együtt jártok, na ez egészen más, mint amikor együtt fogtok élni, nézd volt ismerõsöm 7 évig járogattak, összeházasodtak, 1 hónap után vége lett, szóval nem lehet ezt tudni mi lesz, nincs erre garancia N
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ezek nem túl bíztató válaszok :D Nem baj, nemsokára kiderül, 2 hónap és összeköltözünk. kíváncsi leszek akkor hogy alakul majd :)

A páromnak 3 éve operálták meg a térdét kiszedtek belöle egy porc darabot. Időre érzékeny, ma emelt nagyot és roppant egyet, zsibbad a lába, ha megáll. Az orvos azt mondta a csontjai öregebbek 10-20 évvel mint ő. Mivel tudnánk itthon javitani rajta?

Legjobb válasz: Különbözõ izületi krémekkel és szedjen Q10-et!Vagy a Dona is jó,most sokat is reklámozzák! (ugyanez a problémám,3éve és októberben is mütöttek!)

Különbözõ izületi krémekkel és szedjen Q10-et!Vagy a Dona is jó, most sokat is reklámozzák! (ugyanez a problémám, 3éve és októberben is mütöttek!)
A kérdező hozzászólása: Probáltuk a Donát de egy nagy sz... Még jobban fájt neki a lába.köszi a választ.R

A párommal 3 éve jártunk, amikor most 3 hónapja szakítottam vele. Most mindent ígér. Mit tegyek?

Mert tudtam,hogy valami nem stimmel.Három év alatt mindig az volt a vita mikor költözünk már össze.Én igen ? meg még nem akarta./Középkorú vagyok/.Aztán hosszas id? után történt valami ami miatt szakítottam vele.Aztán bevallotta,hogy valamilyen formában együtt van a feleségével.Most mindent igér,hogy össze költözik velem,engem akar,stb....Ti hinnétek neki???Nagyon szeretem és szenvedek nélküle de nem merek neki hinni.Ti mit tennétek??????Komolyan kérdezem!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.
.

A párommal 3 éve vagyunk együtt. És mikor nem vagyok otthon pornót néz. Tudom, hogy elcsépelt kérdés, de érdekel, hogy ezt a pasik azért teszik mert én már kevés vagyok neki? Már nem izgatom?

Magyarázza már el valaki, hogy miért kell ez? Azt mondom, hogy néha jó, meg esetleg még nézem is vele, de szinte minden szex el?tt pornót néz a tvben vagy a neten és akk utána jön, hogy legyen vmi.

Legjobb válasz: Unalmas minden nap ugyanazt látni.

Unalmas minden nap ugyanazt látni.
Fel izgatja magát szex elõtt, szerintem normális. Nincs ezzel semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Akkor valszínüleg azért teszi mert én már nem izgatom fel. nem?
Hát ez kicsit érdekes, hogy megnézi mielõtt együtt lesztek. Mert úgy érthetõ lenne, ha akkor néz pornót, amikor nem tudtok együtt lenni, na de így... De szerintem 3 év után, már elmélyült annyira a kapcsolatotok, hogy ezt meg merd tõle kérdezni.
Többieknek igazuk van, de arra figyelj, hogy ha éppen szex közbe nézi, vagy nézése nélkül nem képes veled közösülni akkor vidd orvoshoz, mert pornótól is lehet függõ az ember.
nézzétek együtt, az úgy izgisebb :)
Kedves elsõ, nehogy természetes legyen már! Szerintem is beszéld meg a pároddal. Mert a pornó az kis érdekességnek van, nem barátnõ pótlónak, és az elég gáz, ha ezzel izgatja fel magát. Ott van mellette egy nõ, de helyette csak a filmbáli dolgokra izgul. Nekem az egyik volt barátom nézett sok pornót, és persze nem állta meg, hogy a végén ne segítsen magán. Annyira megszokta a saját kezét, hogy csinálhattuk akár hogy, nem élvezett el, csak ha kézzel csinálta magának. Ezt elõször nem tudtam. Borzasztóan szégyelltem magam amiatt, hogy nem tudom kielégíteni a páromat. És õ mocsok módon csak vigasztalt, hogy jaj semmi baj, majd máskor, nem is fontos.... Szóval beszélj vele, szokjon le róla, esetleg doki...

A párommal 3 éve vagyunk együtt. Kb 500 szor fordult elő, hogy éjjel felül tudattalanul, elkapja a karomat, vagy ahol éppen ér, mintha mentene. Ötletek?

Néha fáj is kicsit. Szorít, húz, és mindig ilyesmiket mond/kiabál:Jól vagy? Megvagy? Élsz még? Vagy gyere gyere gyere/ne ne ne.. Élsz? Csak ezeket mondja mindig. Megnyugtatom, és visszafekszik.

Legjobb válasz: "Nincsenek konfliktusai,megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerû,furcsa a gyerek" Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nincs problémája. Azt is jelentheti, hogy elfojtja õket. Amúgy nem értem. Tudja jól, hogy fájdalmat okoz neked szinte minden éjjel, és nem érdekli?

"Nincsenek konfliktusai, megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerû, furcsa a gyerek" Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nincs problémája. Azt is jelentheti, hogy elfojtja õket. Amúgy nem értem. Tudja jól, hogy fájdalmat okoz neked szinte minden éjjel, és nem érdekli?
ha pontos a három év, akkor minden második éjszaka ... ennyi idõ alatt már kiderülhetett volna, hogy mit álmodik ilyenkor :)
Szerintem õ a helyi drogbáró, attól lehet ez. Minden stimmel. Fél a szerettei elvesztésétõl, na meg a tûtõl. Megy a biznisz, nyolc osztály. Robotszerû zseni. Ezer százalék, hogy minimum maffiózó, fõleg ha még kopasz is :)
A kérdező hozzászólása: Én csak most regisztráltam.Ilyenkor át kell helyezni a pszichológia témakörbe:) ?
Jó az egy dolog, hogy õ belül robbant pezsgõt, de akkor is "kb. 500-szor" az már durva, és szerintem több ennél.
A kérdező hozzászólása: Hmm. Ez is érdekes megközelítés.Akár ezt is el tudnám fogadni, mert nem nagyon nyilvánítja ki az érzéseit.Nem mondja, hogy szeret, nem ölel meg magától, és az érzéseirõl sosem beszél.Nem csak velem kapcsolatban nem.Sosem láttam még õrült mód vágyakozni, vagy kitörõen örülni, vagy kétségbe esni, sem nagyon szomorúnak lenni.Mivel jól ismerem, az apró jelekbõl tudom kiolvasni az aktuális érzelmeit.Na bocs mááá, hogy álomfejtésbe írtam, csak beszélgetés közben szembesülök vele, hogy pszihológia cucc lehet inkább :P Ez jutott eszembe, mert álmában csinálja, Azt hittem álmodik ilyenkor.Visszatérõt, vagy ilyesmi.
És arra miért nem gondoltok, hogy simán csak szereti és félti a lányt? Ha kissé antiszoci meg visszafogott, visszafojtja az érzéseit, akkor simán lehet, hogy álmában "éli ki" a szenvedélyt, félelmet attól, hogy a lánnyal valami rossz történik. Mert akkor nincs tudatos kontroll. Szerintem ez inkább a pszichológia témaköre, mintsem az álomfejtésé.
A kérdező hozzászólása: Értelek!
A kérdező hozzászólása: Áá, annyira nem durva.Ha fáj, az nagyon nagyon ritka, és csak egy pillanatig tart.Szólok hozzá, és egybõl lelágyul, elenged.Van, hogy röhök kicsit utána, mintha magát röhögné ki, de ez is tudattalan.Talán vegyül az érzés a hirtelen ébredéssel, ijedséggel.Tûfóbiás amúgy:) Én meg krónikus ijedõs vagyok.Bármitõl, a szellõtõl is és hangos "hiiiii" hang társul hozzá.
Amit leírtam az olyan, hogy éri egy sokkhatás, ami utána vagy csak álmában, vagy akár éber állapotban is be tud villani, és ilyenkor újra éli.
A kérdező hozzászólása: Sajna arra -50 százalék van, hogy elhajtsam:( A gimit otthagyta.Utálja szívbõl a sulit, és kicsit antiszoci, ha lehet ilyet mondani.Lehet, hogy tényleg történt valami, amit eltemetett?Lehet a suliban.Hmm Érdekes, hogy ezt hoztad fel.Még nem gondoltam ilyenre. Az én életemben 9 évesen volt elég durva sokk.15 évesen villant be minden nagy bõgés közepette.(lány vagyok) Valahogy nekem kell kiderítenem. Köszi a válszt, elõrébb vittél talán:)
Hát te csak nehezen fogod tudni, vagy sehogy. Amíg õ nem megy el szakemberhez, addig ez marad. Inkább erre kéne rábeszélni.
A kérdező hozzászólása: De hogy derítsem ki? Elég materialista. Kis zseni féleség.Elég bölcsen/semlegesen él.Sosem kiabál.Nincsenek konfliktusai, megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerû, furcsa a gyerek :D Alvásvizsgálatra nem akar menni.Semmi ilyesmi.Hogy túrjam ki az agyából?
Tudom, hogy az ezoterikus része izgat, de én inkább a pszichológiai részére alapoznék.
A kérdező hozzászólása: Próbálom faggatni ilyenkor, hogy megtudjuk végre, vajon mit álmodik.Sajnos sikertelen.:( Sokk? Elváltak a szülei, de már nagyon régen, és már 15 éves volt.Elég idilli élete volt.Inkább az enyémben van sok sokk:) de attól nemhiszem. Elõzõ élet is eszembe jutott.Hogy esetleg meghaltam mellette vagy ilyesmi. Hogy faggassam ki álmában?
*Nem érte valami sokk?
Nem érte valami sokk. A poszt traumásoknál is szokott ilyen lenni.
Azt majd a moderátorok megteszik, ha egy vamzer jelenti a kérdést.

A párom 3 éve elvált, 2 gyermekük van. Az ex-szel normális viszonyban vannak. Ez azt is jelenti, ha a kicsik úgy akarják, közös programokat is szerveznek. Semmit nem akarnak egymástól, barátok, de ennek így kell lennie. Van ok a féltékenységre?

Engem megesz a fene, nem a bizalom-hiány miatt, hanem mert... Mégis. Sok évig voltak házasok anno. Normális dolog így fenttartani egy kapcsolatot a gyerekek miatt?

Legjobb válasz: Nos hát igen a gyerekek igen erös kötelék de nem hinném hogy agodnod kéne ez miat hissz valamiért elváltak nem?

Ha mondjuk együtt kimennek a Vidámparkba, fagyizni, játszótérre, szerintem az még belefér (bár lehet, hogy engem otthon azért kicsit enne a fene). De azért ottalvós programra azért nem kell menjen velük, pl. nyaralni.
22:13 - Ezt hívják úgy, hogy önzés. Ha békében váltak el, és kicsik a gyerekek, nem fogják érteni, hogy mi a gond, és ez az õ lelkivilágukat nagyon meg tudja zavarni. Konkrétan azért tudom, mert anyukám tanítónõ, és kicsikkel van, 9-10 évesekkel, és minden, ami az õ lelkiviláguknak zavaró, az nagyon nagy hatással van rájuk, és nem éppen jó értelemben, és ez kiütközik az iskolában.
Nos hát igen a gyerekek igen erös kötelék de nem hinném hogy agodnod kéne ez miat hissz valamiért elváltak nem?
Irtad, hogy ha a kicsik úgy akarják.... ezek szerint még picik a gyerekek, õk még nem tudják igazából felfogni a válást. Nyilvánvaló, hogy próbálják úgy alakítani, hogy minél kevesebbet érezzenek meg ebbõl. A házasságuk már nem mûködött, hiszen ezért váltak el. Nincs okod féltékenységre, próbáld elhessegetni magadtól ezt a gondolatot, mert ez megmérgezheti a kapcsolatotokat. A gyerek örökös kötelék marad a válás után is.
Sztem nincs okod a féltékenységre, ez valóban így a helyes. Jó h ilyen rendes apa és törõdik a gyerekeivel, az meg h találkozik a volt nejével csak a gyerkõcök miatt van. Viszont nagyon rossz ötlet volt elvált embert 2 gyerekkel párodul választani. Sosem lehet úgy igazán a "tiéd", mindig kötõdni fog hozzájuk. Szokj hozzá h ez mindig így fog menni, nemcsak ideiglenes állapot.
5 éve váltunk el, a lányunkat én nevelem, azóta mindkettõnknek új családja és gyereke is van, de a kapcsolatunk most is mindennapos. A lányunk észre sem vette, hogy elváltunk, ez igy helyes. Minden, amit tesznek már nem egymásnak szól, hanem a gyerekeknek, hogy nekik jobb életük legyen. Az én párom is féltékeny volt, igyekeztem belevonni õt is a két család közti barátság kialakitásában, és annyira sikerült, hogy már a két pasi együtt jár horgászni, az exem felesége pedig addig nálunk van és a család 3 gyerköce együtt viháncol egész nap. Ami elmúlt két ember között az elmúlt, de maradhat ennél sokkal több a gyermekek érdekében.
de, ottalvós programra is kell velük menni, csak akkor mész már te is. nagyon irigylem a mostohagyerekeidet, hogy ilyen jó szüleik vannak, de féltékenykedj, mert azzal a gyerekeknek ártasz, azt meg gondolom nem akarod. és persze másodsorban a kapcsolatodnak.
Csak így normális.A gyerekek nem tehetnek arrl, hogy a szüleik nem értették meg egymást, hiszen ezért váltak el.Ha téged nagyon zavarnak a közös programok, menj te is velük.Ha komoly a kapcsolatod a pároddal, és hosszú távra tervezitek, akkor neked is jóviszonyba kell lenned a gyerekekkel.Ha esetleg neked is lesz gyereked, azok féltestvérei lesznek a párod gyerekeinek.Több elvált családot ismerek, akiknél ez jól mûködik.Mindig a gyerek érdekének kellene lennie a legfontosabbnak.
Persze, hogy normális. Legalább a két gyerek nem úgy nõ fel, hogy a szülõk marják egymást. Felnõtt ember vagy, ne féltékenykedj már. Ha a párod meg akar csalni, úgyis megteszi, nem kell hozzá az ex...
nézd azt hogya gyerekek szemében õ anya és apa.Ugyanúgy szükségük van rájuk.elhiszem hogy nehéz elfogadnod ezt de egy idõ után ez az állapot meg fog szûnni.Amint a gyerkõcök ngyobbak lesznek nem igénylik anyát apát meg a közös délutánokat.Sõt kifejezetten gáznak tartják. Arra viszont nagon figyelj hogy az anyjuk hogy viselkedik.nem egy olyan esetet láttam már hogy anyuci a gyerek segítségével akarta apucit visszaédesgetni.
Akik eddig válaszoltak, azok nem voltak még ilyen helyzetben, mint te! Az valóban normális, hogy a gyerekeivel együtt van a "párod"(?), de az exével miért szervez közös programokat? Szerintem õ még õt szereti! Sok sikert a "szeretõ párodhoz"! Nem ártana elbeszélgetnetek!!!
Helyes a szülõk viselkedése. Miért nem kerestél olyan pasit akinek nincs gyereke ha zavar ez a helyzet? Nekem sosem kellett volna elvált férfi, gyerekes pláne. Az elsõket legalább együtt vállaljuk.
A féltékenységre csak akkor van okod, ha nem tartoztok össze. Amúgy akkor meg fölösleges. A gyerekek semmirõl nem tehetnek. Elvennéd tõlük az apjukat végleg, a féltékenység miatt? Mit szólnál, ha te lennél a gyerekek helyében?
Most itt én leszek az egyetlen kivétel. Én bizony nem örülnék neki, ha a férjem a volt nejével kirándulgatna. Hozza el hozzánk a gyerekeit és menjünk együtt. Nekem ez így normális. Természetesen tartsa a kapcsolatot a gyerekekkel és szeresse is nagyon õket, de a mi kettõnk közös otthonában és ne a régi élete párjával és annak lakásában.
Én abszolút egyetértek 13 válaszolóval!!!! Ha két ember elválik természetesen lehet normális a kapcsolatuk, de ez nem azt jelenti, hogy eljátsszuk a gyerekek elõtt, hogy minden rendben: apa és anya szereti egymást, és együtt vannak. A gyerekeknek a válás nem jó dolog, de a hazudozás sem, hiszen azért, mert gyerekek még nem "bolondok", csak gyerekek. Az, hogy békében tudnak a szüleik megbeszélni dolgokat, vagy bizonyos dolgokban együtt döntenek a gyerekek sorsát illetõen teljesen rendben van, de az, hogy közös programokat csinálnak anyuval én egyáltalán nem így értékelem. Ezt akár úgy is felfoghatom, hogy csak idõ kérdése, és újra egymásra találnak, mert vannak akiknek csak némi különélés elég lehet ehhez. Szerintem ez inkább nõi rafinéria, hátha aput vissza hódítjuk, ha másképp nem a gyerekekkel, meg a lelkiismerettel. Ha új életet kezdenek a felek, az a normális, hogy az új partnerekkel alakítják ki a jó kapcsolatot a gyerekekkel!!!!

3éve vagyok a barátnőmmel, hamar elmegyek, gumit használunk, pár hónapja használunk olyat ami érzéstelenítőt tartalmaz, sokkal tovább bírom, de páromnak 3 év alatt nem sikerült elmennie belülről csak a csikló ingerlésével sikerül, aki tud segítene?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy de ez a természetes:) Ha elötte nem pettingeltek elég hamar elmész, és a barátnõd biztos hogy nem fog tudni elmenni, hiszen kevés inger éri. Minden nõ ilyen, foglalkozni kell elötte vele hogy anélkül is orgazmusa legyen hogy Te a csiklóját ingerled. Aki nem így van vele az bizony szinlelheti az orgazmust. Nem kell kétségbe esned, légy büszke hogy a Te barátnõd tuti hogy nem színlel, mert ilyenekre is figyelsz. Amugy más testrészen is vannak ilyen ingerelhetõ részek: pl. mell, comb belsõ része,akár a csók stb. Kicsit hosszabb elõjátékot javaslok és kérdezd meg tõle is, ha 3 éve együtt vagytok ez már nem hiszem hogy kellemetlen kérdés lenne. Szia.

Nem tudom hány éves vagy de ez a természetes:) Ha elötte nem pettingeltek elég hamar elmész, és a barátnõd biztos hogy nem fog tudni elmenni, hiszen kevés inger éri. Minden nõ ilyen, foglalkozni kell elötte vele hogy anélkül is orgazmusa legyen hogy Te a csiklóját ingerled. Aki nem így van vele az bizony szinlelheti az orgazmust. Nem kell kétségbe esned, légy büszke hogy a Te barátnõd tuti hogy nem színlel, mert ilyenekre is figyelsz. Amugy más testrészen is vannak ilyen ingerelhetõ részek: pl. mell, comb belsõ része, akár a csók stb. Kicsit hosszabb elõjátékot javaslok és kérdezd meg tõle is, ha 3 éve együtt vagytok ez már nem hiszem hogy kellemetlen kérdés lenne. Szia.
mi van? az a normális ha nem élvezel el belülrõl????
Szia! Én mint nõ, tudom hogy igen nagy részben befolyásolja hgoy van egy vaginális orgazmusom, az hogy én mennyire figyelek oda a páromra. A lényeg hogy próbáljatok ki új pózokat, pl: elkezditek misszionáriusban, és a barátnõd feljebb emeli a csípõjét olyan magasra, hogy ha térdelsz, akkor pont a hüvelye legyen a péniszeddel egymagasságban. Ekkor ha beteszed neki, nem kell teljesen (és õ kicsit hátrahajlik, vagy a háta az ágyon van) érezni fog egy pontot, ahol olyan (elõször csak persze) mintha pisilnie kéne. Ez a G-pont. Ha ezt ingereled, akkor valószínû hogy vaginális orgazmust is el tudtok érni, de ehhez õ is kell, és lehet hogy sokkal tovább fog tartani mint a klitorális (csiklói), de sokkal élvezetesebb is. (legalábbis szerintem:) ) SS! Lex/17/L
Az hogy nem ment el nem baj. Függ attól is hány éves. Ha pl még csak 17 körül akkor nem csoda mert tudtommal ahhoz a nõknél sok idõ kell hogy kialakuljon. És attól nem nagyon függ azért hogy milyen hamar mész el mert 20 perc nem hamar de annyi alatt is el kéne mennie. Kialakul.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok és a barátnõm is annyi, egyszerûen nem tud elmenni vaginálissan, próbáltuk már több pozban is de nem megy.
Nekem csak lovagló pózban sikerül a hüvelyi orgazmust elérni, de azt sem az elsõ sexuális élményeknél. Amúgy meg aki azt írta, hogy ha valakit nem izgatnak hosszan az aktus elõtt, az csak megjátsza a hüvelyi orgazmust az NAGYON BUTA! Én nekem anélkül is ment.
A kérdező hozzászólása: 7-8 perc alatt elmegyek, hiába az elõjáték. el vagyok már keseredve, de nagyon
Akkor én mit szóljak? Nekem lepuhul közben és nem tudom miért most írtam ki kérdést rá szóval aki olvassa az ott válaszoljon! És az orvos se mondott rá semmit. 3500 ft a semmiért.

Van Párom 3 éve. Ugy ahogy megvagyunk, de a munkahelyen van egy srác aki nagyon tetszik és mindig incselkedik velem. Nem tudom hogy szivat vagy komoly. ő neki van párja és gyereke is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van párod. Neki van párja és gyereke. Itt már tudnod kéne, hogy mi a helyes döntés. De segítek kicsit: ha kapcsolatban vagy, te és a párod tisztelitek és szeretitek egymást, õszinték vagytok egymáshoz, kitartotok egymás mellett. Na meg kérdem én, mivel jobb a másik? -Ugye? ;) Egy idõ után mindenkivel kezdõdnek a szürke hétköznapok. Mocskos dolog valakinek tönkretenni a családi életét, a saját párod porba tiporni. Itt általában 2-en jól járnak, a többi szenvedõ alany. És lássuk be, ha valami jól mûködik, azt ugyebár nem rontjuk el szándékosan...

Van párod. Neki van párja és gyereke. Itt már tudnod kéne, hogy mi a helyes döntés. De segítek kicsit: ha kapcsolatban vagy, te és a párod tisztelitek és szeretitek egymást, õszinték vagytok egymáshoz, kitartotok egymás mellett. Na meg kérdem én, mivel jobb a másik? -Ugye? ;) Egy idõ után mindenkivel kezdõdnek a szürke hétköznapok. Mocskos dolog valakinek tönkretenni a családi életét, a saját párod porba tiporni. Itt általában 2-en jól járnak, a többi szenvedõ alany. És lássuk be, ha valami jól mûködik, azt ugyebár nem rontjuk el szándékosan...
ezek szerint bár van párod, de ha lépne az illetõ, akkor belemennél? és még ha így is van, jegyezd meg: családos pasi SOSEM lépne ki a biztosból, max szeretõnek kellenél. túl kényelmes neki, megkap mindent. otthon vacsi, vasalt ruha, béke, veled a jó szex... barátnõm 10 éve vergõdik egy ilyen kapcsolatban, és a pasi az elején azzal áltatta, hogy majd elhagyja a nõt, ha a gyerekek elég nagyok lesznek... most a legkisebb is fõsulis...:S
Lehet hogy a kisgyerekes csávó megdug, de a tiéd nem lesz. Nõs gyerekes pasik sokszor félredugnak, de nem hagyják ott a családjukat... te tudod. F
Úúúú ez a helyzet kísértetiesen hasonlít az enyémre! Több mint három évig voltam együtt a párommal, de az utolsó egy évben már fûzögetett a nõs, gyerekes kollégám. Én dobtam a pasimat (nem csak ezért, ért a döntés már egy ideje), és a szeretõje lettem a kollégának. Mi szenvedünk, tudjuk, h nem kéne, de nem tudunk lemondani egymásról. Szerintem hagyd a kollégádat, könnyû modnai, meg pont én beszélek, tudom, de ha nem mentünk volna bele "komolyabban" a dolgokba, most nem szenvednénk itt mind a ketten. Viszont ha már megfordult a fejedben, hogy mással, akkor dobd a pasit is, mert ez nem tisztességes (megint én beszélek, tudom...) vele szemben sem, meg magadat is becsapod. Ha nekem lett volna eszem, így csináltam volna.
szavazás?
Rossz a kérdés. Azért mert nem ezt kell kérdezned. Ha már nem tudod mit tegyél akkor gond van. Azt mi úgy se tudjuk, hogy szívat vagy sem. De azt igen, hogy te elbizonytalanodtálXD Na ez gáz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!Azt hiszem már toum mit tegyek.
Szóba ne állj vele!!!

A párom 8 év alatt nem vett feleségül, pedig már 3 gyermekünk van, miért nem akarhat elvenni? !

8 éve vagyunk együtt,3 gyermekkel,már kétszer megkérte a kezem,de nem komolyan csak gy?r?t kaptam,de még a mégkérés sem volt romantikus.Az exfeleségét,aki többször is megcsalta 4 év alatt elvette,és amikor erre rákérdezek,hogy ?t miért,engem miért nem a válasza annyi,hogy nem tudom...szerintetek err?l mit gondoljak?!

Legjobb válasz: De neked miért 3 gyerek után jut eszedbe, hogy ez neked nem elég?

De neked miért 3 gyerek után jut eszedbe, hogy ez neked nem elég?
"de nem komolyan csak gyûrût kaptam" Mert komolyan hogyan kellett volna? Az én férjem se romantikusan "kérte meg" a kezemet. Valamit nyökögött, hogy "lehet, hogy most már együtt maradhatnánk". Aztán következõ héten együtt megvettük a gyûrût. Ez 17 éve volt ... és még mindig együtt vagyunk, 3 szép gyerekkel :-)
Ha ez már az elsõ terhesség alatt is probléma volt, akkor magadra vess, hogy te még szültél neki kettõt. Hadd ne sajnáljalak, a lehetõség megvolt, hogy lépj.
Ezt én sem értem. Miért 8 év és 3 gyerek után agyalsz ilyeneken? Talán a pároddal kellett volna leülni és megbeszélni a dolgokat.
az, hogy hogy kért meg, nem jelent semmit, de nem is szeretne elvenni? mondjuk, az is megfordult a fejemben, hogy miért is venne el, amikor mindent megadtál neki anélkül is? ne haragudj, de egy kicsit Te is hibás vagy ebben. már az elsõ gyereket is csak úgy vállaltam volna, ha elvesz...de ez mindegy mostmár...végül is kaptál gyûrût, meg vagy kérve, állj elé, és mondd meg, hogy Te úgy gondolod, 09.13-án (csak írtam 1 dátumot) megtarthatnátok az esküvõt, õ mit gondol? és mindjárt kiderül, mi van...
Rossz érzései vannak a házassággal kapcsolatban. Nekem elsõre ez ugrott be.
"exfeleségét, aki többször is megcsalta" Ezért.
A házasságkötést és az esküvõt meg szerintem amúgy is a nõk szervezik.
itt radikális megoldás kell szerintem. kérdezd meg, hogy akkor most elvesz-e vagy hozzámehetsz máshoz, mert amúgy sem könnyû 3 gyerekkel párt találni, és nem akarod elszalasztani a lehetõségeidet. vagy, ha bármivel elszámoltat, mondd meg neki, hogy nem vagy a felesége. csak észbe kap...
jaj tényleg ez a legnagyobb bajod? Nekem is fontos, hogy elvegyen majd a barátom a késõbbiekben, de talán mégsem minden áron. Van 3 gyereked, 8 éve együtt vagytok. Most komolyan tönkre akarod ezzel vágni a kapcsolatotokat? Tipikus nõi hozzáállás, én is hajlamos vagyok ilyenre: ha minden jól megy, akkor keresek valami problémát. A gyerekeidnek teljesen mindegy, hogy volt-e esküvõ, de az már kevésbé, hogy milyen otthon a légkör. Ismerek egy ilyen családot, pont három gyerek és nincs házasság. Szülõk boldogok, a legkisebb gyerek már 18 éves... A gyerekeket egyáltalán nem zavarja, hogy a szüleik nem házasok. Teljesen megértik, hogy ez akkor a szüleiknek nem volt fontos. L/20
Ha már megkért, akkor mondd meg, hogy most házasodni akarsz és pont, és cibáld el megbeszélni az idõpontot. Egyébként nálunk is húzódik a pénz miatt az esküvõ, de nyolc évet biztosan nem fogok várni, ha nincs keret, akkor megesküszünk szûk családi körben lagzi nélkül. Ennek a költsége csak párezer Ft.
Bocsi de ezért te is felelõs vagy egyrészt. Egy igazi kapcsolat abból áll, hogy megbeszélik a dolgokat és kompromisszumokat kötnek. De ahogyan az elõttem szóló írta, ha eddig megfelelt papír nélkül akkor pont most miért a papír a legfontosabb? Fõleg 3gyerek után? Vagy ha szerettél volna papírt is akkor a gyerekek elõtt kellett volna "erõltetni". De így meg boldog, mert van élettársa, gyereke stb. és ezen a helyzeten nem nagyon akar változtatni. Mert minek? Eddig is minden rendben volt ezután is az lesz. Kivéve akkor, ha Te hisztizel a papír véget.
Az igaz, hogy nem 8 év és 3 gyerek után kellene gondolkodni, hanem elõre. A legtöbb férfi sajnos, nem sajnos iylen, ha elkötelezõdés nélkül mindent megkapnak, amit akarnak, akkor nem fognak elkötelezõdni. Egyetlen megoldás van leülsz vele beszélgetni, és elmondod szültél neki 3 gyermeket vele képzeled el az egész életed, és nagyon bánt, hogy nem hivatalos a kapcsolatotok. Nagyon vágysz arra hogy esküvõd is lehessen. A pénzügyi részét meg meg lehet oldani, nem kell milliókat költeni, egy szebb esküvõt, mondjuk nem 100 vendéggel, hanem a közelebbi családtagokkal ki lehet hozni szerintem pár havi spórolásból. Gondolj bele, ha csak 10ezret is félreraktok mindkettõtök fizetésébõl, egy év alatt már csak összejön annyi, hogy egy kisebb esküvõ beleférjen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!