Találatok a következő kifejezésre: A párommal 3 (1179 db)

Õ megcsalt téged.
Hívj meg egy harmadik beszállót... az emlékezetes lesz!
Új helyszín, új pózok. Esetleg be is öltözhetsz. Bár, én nem tudom, hogy õ milyen helyeket szeret. Kis változatosságot bele vihettek szerintem. De otthon, a közös szobátokban, gyertyafénnyel; vagy esetleg a fürdõszobában is csodás tud lenni, ha szeretitek egymást. ;)
egy kis kötözõs játék, tisztázva a játékszabályokat eléggé fel tud dobni egy estét :)

Nem fogok vérezni az első együttlétnél ha a párom 3 ujja már befér?

Legjobb válasz: de lehet, sõt még lehet hogy fájni is fog. barátnõmnek is befért 3 ujjam, de attól nem szakadt át neki, aztán amikor megtörtént vérzett rendesen

de lehet, sõt még lehet hogy fájni is fog. barátnõmnek is befért 3 ujjam, de attól nem szakadt át neki, aztán amikor megtörtént vérzett rendesen
én azt mondom, hogy ez egyénfüggõ! Ha kellõen ellazulsz, és nem stresszelsz, akkor nemfog se vérezni, sempedíg fájni! egy laza masszír, vagy egy gyertyafényes vacsora segíthet rajta! --Chocky--
Attol mert befér 3 ujjad, nem azt jelenti hogy nemn is fog fájni . Nem feltétlen szakította át a szûzhártyádat, sõõt, biztosan nem !
Egyéntõl függ, pl: nálam is így volt, 3újja befért, igaz én akkor véreztem picit mikor mind3 újját berakta, de az elsõ együttlétnél nem véreztem és még jó is volt, egyáltalán nem fájt:)
Szerintem fogsz.. Nálam ez úgy volt hogy szeptemberben elvesztettem a sz.-em aztán csak ujj volt de amikor újból rendesen együtt voltunk igaz már nem fájt de még vérzett. Úgy hogy lazulj el és nem lesz gond!

Problémás kamasz? A párommal 3 éve vagyunk együtt és nyárra várjuk a közös babánkat. Nekem van egy 6 éves fiam aki nagyon várja már a kistesót, a páromnak meg egy 14 éves lánya aki nem velünk él.

Most tudta meg(17 hetes vagyok),hogy kistestvére lesz és teljesen kiakadt!Azt mondta, hogy "az" neki nem lesz a testvére ?t nem érdekli, nem fog vele foglalkozni és ha rajta múlott volna nekünk nem lenne gyerekünk! Egyébként egy csúnyaszájú, elkényeztetett, undok lány (folyton számonkéri az apját+követel?zik). Az apjának nem lehet semmit mondani a lányról mert elfogult és még én vagyok az utálatos az ? lányával szemben! Mindent megkap t?lünk de soha egy köszönömöt nem bir kinyögni nekem. Ráadásul ugy volt, hogy a nyáron egy házba költözködünk (addigra lesz meg a babánk is) de én nem szeretnék ezzel a lánnyal egy házba lakni! Nem szeretnék az párommal veszekedni de ha mégis megtörténik az mindig az Õ lánya miatt van! Nemtudom mi lesz ennek a vége?

Legjobb válasz: Van,amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg,ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely,mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt,nem talalom.

Van, amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg, ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely, mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt, nem talalom.

A párom 3 gyerek után megcsal? Nem szeret már? Nagyon ki vagyok.

Azt írta msn-en a nöjének, hogy engem csak érzelmileg kihasznál. A csaj másik pasival is kikezdett, nem csak a párommal. Van völegénye is, és gyereke. 1 honapja a csaj a mindene, velem meg folyamatosan veszekszik. Miota kiderült, hogy a csajnak másik pasi is kell, azota viszont nyalizik nekem. Nem tudom mit tegyek. Szeretem, de már nem tudok bizni benne. Legszivessebben kiraknám, de itt a 3 gyerek. Nem tudom mit tegyek, csak azt hogy nagyon fáj......

Legjobb válasz: hát ha már tisztában vagy vele,hogy van valami nõcskéje,akkor miért nem dobod?van a 3 gyerek,de neked rosszabb.attól õk még láthatják az apjukat,te meg idõvel kereshetsz mást. a férjed meg azután olyan nõcskével lehet,amilyennel akar.

hát ha már tisztában vagy vele, hogy van valami nõcskéje, akkor miért nem dobod?van a 3 gyerek, de neked rosszabb.attól õk még láthatják az apjukat, te meg idõvel kereshetsz mást. a férjed meg azután olyan nõcskével lehet, amilyennel akar.
elõzõ vagyok...elõtte beszélj vele, hogy ez mi volt!
Megértem, hogy a gyerekek miatt nem mersz lépni, mert akkor mi lesz velük?? Csonka család, stb.. Viszont hidd el, hogy az se jó nekik, ha látnák, hogy az anyukájuk egész nap szomorú, stb... Pedig nem lennél boldog ebben a kapcsolatban. Én nem ismerem a férjedet, de nagyon úgy néz ki, hogy csak azért akar visszaszerezni, hogy ne legyen egyedül, tudod, ne essen a két szék közül a padlóra. Nem szabad ilyen kapcsolatban maradni, lépj. Ne érezze, hogy te vagy a kis szánalmas, aki minden után visszaveszi. Vagy ha végképp nem akarod elhagyni, tedd próbára. Mondd meg, hogy idõre van szükséged, ezt nem tudod egybõl elfelejteni neki. Ha teper, és bizonyít, akkor még lehet vmi a dologból, ha nem, akkor felejtõs.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy csak azért probál békülni, és kiengesztelni, mert látja, hogy mennyire megbántott, hogy mennyirre összetört lelkileg, fél, hogy hülyeséget csinálok....
Az "nem olyan" hosszú idõ pedig. Figyelj, a te döntésed az egész. Viszont, ha visszafogadod, akkor tisztázzátok le, hogy kinek mi a sérelme. Õ miért tette, amit tett, ilyesmi. Viszont azzal a tudattal élni, -"ha már egyszer megtette, akkor megint meg fogja tenni"- nem könnyû.
A kérdező hozzászólása: 7 éve
Ez nem lehet az oka. Hiszen az õ gyereke is, neki is tudnia kéne, hogy a kicsinek szüksége van rád! Maximum annyi lehet, hogy a kapcsolat ellaposodott ( azért 3 gyerek mellett nem könnyû), másra kíváncsi. Bár ez attól is függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt.
A kérdező hozzászólása: Pedig tudja milyen nélkülünk. A kicsi császárral lett, és 1 hétig voltam korházba, a két nagy a nagyinál. Szenvedett nélkülünk, ezt az anyosom is látta rajta. Csak azota a kicsi az elsö, a mindenem, majdnem elveszitettem, és féltem. Lehet, hogy közbe öt elhanyagoltam. És ez a baj???
A kérdező hozzászólása: Új munkahelye van. 1 honapja rákattant a netre, msn, titkos email cim, eddig még gép elé se ült. Amikor kérdeztem mindig azt mondta, hogy én nem bizok benne, meg én bizonyitsam, hogy szeretem. Legjobb védekezés a támadás. Eddig nem volt ugymond gond a kapcsolatunkba. Vagy mégis... De mit kiderült ö már rég tudta, csak én nem.... Elhanyagolt, hagyta, hogy szenvedjek..
Hé, a hitelt együtt vettétek fel, együtt kell kifizetni!! Már csak a gyerekek miatt is, még akkor is, ha nem éltek már együtt. csak nem akarna rosszat a saját gyerekeinek. Látod, amit írtál, az jó, de véletlenül se hívd fel!!!!
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy idõ kell. Azt is mondtam neki, hogy még nem döntöttem el, hogy együtt maradunk, vagy sem. Meg azt is, hogy ezután nagyon ki kell tepernie, hogy ujra legyen köztünk valami. Egyelöre ami nagyon visszatart, az a lakás, deviza, és egyedül nem birnám fizetni. Jelenleg el akarok tünni egy pár napra szó nélkül, hogy tudja meg milyen lenne nélkülünk.
ugy rosszabb, h a gyerekek látják majd a feszültséget, sztem.. ez már nem lesz jobb. :S de h lett 3 gyerek, ha közben csalt, nem tudtál róla????
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele. Elvileg nem akar semmit már a nötöl. Nem akar elvesziteni. De ezt a mondatot nem birom elviselni, hogy engem csak érzelmileg kihasznál. Ezt is probálta kimagyarázni, de ezt nem lehet szerintem
Hát ne haragudj, de szánalmas párod van. :( Szerintem ne te tegyél neki szivességet, azzal, hogy nem válsz el. Legalább egy pár napra lépj le a gyerekekkel, pl anyukádékhoz, ha ez megoldható: igen, szenvedjen csak. Valamint ne fõzz neki, hanem vegyél egy zacskó virslit, este rakd ki üziként a konyhába: virsli a hûtõben:D ezek elég gyerekes dolgok, de néha kell :)

A párommal 3 éve vagyunk együtt és még mindig olyan, mint az elején. Ez jót jelent? Nálatok is így van?

24 és 27 évesek vagyunk. Még mindig minden alkalommal amikor találkozunk,egymásnál alszunk, 2x - 3x szexelünk. Ugyanúgy bújunk egymáshoz mint az elején, ugyanúgy küldünk naponta többször szerelmes smseket egymásnak, többször telefonálunk, és van, hogy csak annyit küld, hogy nagyon szeret. Úgy érzem, hogy több mint 3 év után is ugyanolyan jó, vagy talán még jobb a kapcsolatunk mint az elején, pedig azt hallom másoktól, hogy egy-két év után már megszokássá, kicsit unalmassá válik, nem kívánják egymást annyira, kevesebb a szex is. Ez azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunk jobb az átlagnál, és ez így maradhat még sokáig? Nálatok hogy alakult ez?

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.

Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.
Nekem ez túl cuki-muki. Lesz még itt nagy koppanás szerintem összeköltözés után...
mi 2 hónap után szétmentünk és azóta sincs senkim. így alakult ez.
3 év, persze együtt jártok, na ez egészen más, mint amikor együtt fogtok élni, nézd volt ismerõsöm 7 évig járogattak, összeházasodtak, 1 hónap után vége lett, szóval nem lehet ezt tudni mi lesz, nincs erre garancia N
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ezek nem túl bíztató válaszok :D Nem baj, nemsokára kiderül, 2 hónap és összeköltözünk. kíváncsi leszek akkor hogy alakul majd :)

Nem szeret a párom 3 hete nincs köztünk szexuális kapcsolat. És nem is közeledik felém. Mi lehet ennek az oka?

Még fiatal 23 éves én meg 25. Szerintem ez nem normális! Nem szeret csókolózni meg nem össze bújós típus. Az elején még más volt 2 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: Sajnos az hogy van más

Sajnos az hogy van más
De próbáld meg elõvenni, amit elõ kell, simogasd neki, vedd a szádba.. hidd el, nem fog ellenkezni. Ha ezek után sem változik meg, akkor szerintem dobd Te, ha már neki nincs mersze.
Szóval kezdeményezz, v hülyeség szted ?
A kérdező hozzászólása: Hát nem hülyeség kezdeményezni .De ha mindig nekem kell kezdeményezni akkor alapból az nem jó kapcsolat szerintem.Néha a másik félnek is tenni kell a kapcsolatért nem csak az egyiknek.
Ez igaz, de lehet újból lesz kedve mindenhez.. lehet elfelejtette hogy milyen is egy jót szexelni veled. :D
A kérdező hozzászólása: Meg próbálom mert próba szerencse :) de ha megint oda jutok ahonnan elindultam akkor lehet nektek van igazatok és ott kell hagyni az ilyen embert.
Figyelj, ha nincs semmi testiség köztetek, akkor az egy barátság. Ez különbözteti meg a párkapcsolatot a barátságtól.. Látod, hogy frusztrált vagy a mindennapokban és stresszelsz. Folyamatosan azon gondolkodsz, hogy hol rontottad el(nem tetted!), hibáztatod magad feleslegesen. Hiányzik ez az életedbõl ? Biztosan normális vagy, ha ennyire próbálod javítani a dolgot mert ragaszkodsz, de tudod ez egyedül nem fog menni, bármennyire is vagy ügyes-és jó. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiányzik az életembõl..de én mindenesetre próbálkozom legalább tiszta a lelkiismeretem , hogy én mindent megtettem a kapcsolatunkért.Mert ha szét megyünk nem lesz mit a fejemhez vágni hogy miattam.Tényleg mindent megteszek de olyan önzõ és csak magával foglalkozik folyamatosan próbálok beszélni errõl az egész dologról vele de ki nevet és nem veszi komolyan hogy rá mehet a kapcsolatunk.
Már rá ment. :) Majd találsz olyat, aki értékelni is fogja, hogy mennyit adsz bele a kapcsolatba és megérdemel téged.
A kérdező hozzászólása: Remélem csak nehéz csak úgy feladni meg kell próbálni küzdeni csak ilyenkor az van az emberben hogy lehet ilyenkor már csak rá erõltetem és mivel nem akarja azért teszi ne keljen halhatnia engem.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiszem hogy meleg :) 2 éve élünk együtt sokat nem dolgozik legalább is nem mondanám.szerintem nem szeret csak nem tudom mi lehet az ok amiért egy férfi ezt nem valja be.?
csak tippelni tudok...de nem lehet h meleg/asex és csak látszatkapcsolatot akart vagy mást szeret vagy beteg, csak nem meri megmondani..vagy tényleg kuvasokat dolgozik és fáradt...?
A kérdező hozzászólása: Ezen már túl vagyok azt mondta fáradt :( meg mindig van valami kifogása .Már ötletem sincs mit kérdezzek mindenhogyan kérdeztem .
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem hinném mert nem jár sehová maximum dolgozni ami itt van a városban .Azt mondja szeret de akkor mi lehet a baj ?
ki a lény és ki a fiú ki nem közeledik akkor esetleg többet tudnánk segíteni elsõ voltam
lány*
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány és a fiú nem közeledik azt mondja nem kívánja a szexet meg nem szeret csókolózni sem mondjuk csókolózni nem is szerettett de az elején még igen .És szerintem nem normális hogy valaki 23 évesen nem kívánja a párját ha tényleg szereti. Valami oka kell hogy legyen de nem tudom hogyan derítsem ezt ki mert már kérdeztem tõle de nem mondott semmit csak hogy õ ilyen és kész pedig mondtam neki ez így nincs rendben meg nem normális és mondja meg ha nem szeret .
nem élvezi veled a szexet, ennyi. nem vagy valami bevállalós vszeg.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem mondanám !! Nagyon is bevállalós vagyok szerinte az átlag lányokhoz képest..Eddig minden oké volt köztünk kb.2 hónapja ilyen vissza húzódó mint aki nem akar már tõlem semmit.De ha így van és nem mondja a szemembe akkor hogy szedjem ki belõle mi miatt van ez ?
honnan tudod milyen az átlag ?
A kérdező hozzászólása: Ez csak tipp de szerintem igen is bevállalós vagyok mert én már mindent felajánlottam neki amit csak lehetett de erre sem hajlik.Ezért izgat mi az oka Érted?
Vegyél fel valami tûzpiros melltartót-francia bugyival/tangával, spontán kezd el kényeztetni, nyúlj oda, hagynia kell.. Ha ez sem, kérdezd meg, h miért nem.. esetleg megcsalt-e és a bûntudat, stb.
Ez triviális. Ha szeretné, kezdeményezne.. hidd el.

Hogy vegyem rá a páromat 3-as szexre?

Jó pár éve együtt vagyunk de a szex egy kicsit már unalmas,és engem mostanság kezdett el izgatni az a dolog hogy bevegyünk még egy lányt vagy esetleg egy másik párral! Viccesen szoktam mondani neki de ő egyből azt vágja rá h nem szeretem,pedig nem így van!! szerintetek?

Legjobb válasz: szerintewm sem szereted.

szerintewm sem szereted.
Undorító vagy...
A kérdező hozzászólása: elõször is csak lánnyal, sztem vele oldottabb lenne a hangulat, utána lehet belemennék h egy fiút is bevegyünk! felizgatna ha elõttem megdugnák és közben engem nézne!:) :P
ez így nem fog menni, ha nem akarja nézd itt ennek érzelmi vonulata van, ha szeretitek egymást, ha eltudjátok viselni, hogy egymás elõtt mással dugtok, szopás, nyalás, stb. ezek késõbb okoznak gondot, így viszont Neked hiányzik, szóval úr marad, mondhatnám szép lesz minden, de ez hazugság, mert a vágyak maradnak, így egyszer megléped, az megtudod hova vezet ... N
kövezetek meg azért amit most mondok de: ha ott van egy kis gyerek akkor vagy szálj ki gyorsan ebbõl az egészbõl vagy húzd meg magad... mert ha bevonál mégis valahogy egy lányt annak súlyos következményei lennének veszekedések egymástól való elhidegülés stb... Mindnek szegény 3 éves ártatalan kislány isssza meg a nevét mit tudok tanácsolni: öltöztesd be a kedvesed, análszex, extrém helyen szex durva tanács: 2-3 prostitualt és te... még ez is jobb mert nem derül ki csak te fogod tudni igy se a párod se a kis tündér 3 éves leány nem sérül
Te vagy a férfi? Gondolom abból, hogy lányt akarsz bevenni. És ha férfi lenne a harmadik? Egyébként szerintem undorító és fõleg megalázó a másik fél számára, ha tõlem a mindenkori párom valaha is ilyesmit kérne... hát, azt hiszem be is fejezõde a kettõnk története. El nem hiszem, hogy olyasvalaki, aki ilyet kéri szereti a partnerét. De minimum rávenni nem akarnád, ha Õ maga nem szeretné. Retardált primitív állatok.
A kérdező hozzászólása: szeretem!csak vele tudom elképzelni az életemet, sõt van egy 3éves kislányunk is! de valami pluszra vágynék már persze vele együtt...
Nem fog bele menni, hiába is szeretnéd!Kicsit érthetõ!
Ha annyira szeretnéd, nem azzal akarnád feldobni a szexet hogy még egy csajt vonsz bele... nem egy nem kettõ dolog van ami új lehet és izgalmas , nem hiszem hogy az lenne a megoldás hogy egy 3. at bevesztek.
ember kezeltesd magad

2 hét múlva leszünk a párommal 3 évesek. Mondanátok valami jó torta ill. süti receptet mondani?

Legjobb válasz: Milyenre gondoltál? Csokis, túrós, gyümölcsös?

Milyenre gondoltál? Csokis, túrós, gyümölcsös?
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy, az a lényeg hogy finom legyen :)
Szerintem egy szív alakú tortával próbálkozhatnál. Lehet venni szív alakú formát, de ha nem akarsz sem baj, sütsz egy tepsinyi vagy torta formájú piskótát és szív alakúra kivágod. Szóval a legegyszerûbb egy piskótát sütni, pudingkrémet rákenni, gyümölcsökkel befedni és esetleg zselét tenni rá.
De ha valami különlegesebbre vágysz, amit megértek :D akkor itt egy oldal: http://tortareceptek.blogspot.com/
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25631107 Ezt a tortát mindenképp figyelmedbe ajánlanám, mert isteni finom, de ha esetleg szeretnéd, hogy a torta nagyon mutatos is legyen, akkor probáld ki ezt:http://www.nosalty.hu/kapuciner_bomba_recept_1161 Én mindkettõt megcsináltam már többször is és szeintem fantasztikusak. Most épp ezt készülök megsütni:http://www.nosalty.hu/erdei_gyumolcsos_joghurt_bomba_recept_.. A hozzávalok már megvannak, hétvégén ki fogom probálni!
3 hetesen még szopiznotok kellene! A mindmegette hu.-n sok tortareceptet találsz, vagy az Andi konyháján is.
Mi 2 évesek leszünk, én eszterházy tortát készítek http://www.mitsussek.hu/eszterhazy-torta-eredeti-recept
mi van vagyunk 38 évesek, egy nagy tepsi almáspitét sütöttem, imádja az öreg csontom:) ))

Nekem 18-23ig volt a peteérésem. Szinte minden nap együtt voltunk a párommal.3-án nem kéne, hogy megjöjjön. Ha terhes lennék, akkor már most kimutatná a teszt, v. csak 3-a után?

Legjobb válasz: Még nem valószínû, de nem is lehetetlen. Nekem a 10-es teszt az együttlétünk után 9 nappal halványan kimutatta, még volt 4 napom a menstruációig. Ha van türelmed, még várj.

Még nem valószínû, de nem is lehetetlen. Nekem a 10-es teszt az együttlétünk után 9 nappal halványan kimutatta, még volt 4 napom a menstruációig. Ha van türelmed, még várj.
Elképzelhetõ, hogy kimutatná egy nagyon érzékeny teszt - hogyha korai beágyazódásod volt. De mivel a beágyazódás akár 10-14 napig is eltarthat, így én megvárnám a helyedben a kimaradást, mert ne aggodalmaskodj vagy szomorkodj feleslegesen egy negatív teszt miatt.. Drukkolok neked! Hajrá ++++++
1-2-án szerintem már próbálhatsz tesztelni egy érzékenyebb teszttel.

A párommal 3 éve jártunk, amikor most 3 hónapja szakítottam vele. Most mindent ígér. Mit tegyek?

Mert tudtam,hogy valami nem stimmel.Három év alatt mindig az volt a vita mikor költözünk már össze.Én igen ? meg még nem akarta./Középkorú vagyok/.Aztán hosszas id? után történt valami ami miatt szakítottam vele.Aztán bevallotta,hogy valamilyen formában együtt van a feleségével.Most mindent igér,hogy össze költözik velem,engem akar,stb....Ti hinnétek neki???Nagyon szeretem és szenvedek nélküle de nem merek neki hinni.Ti mit tennétek??????Komolyan kérdezem!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.
.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!