Találatok a következő kifejezésre: A párommal 1 hónapja próbálkozunk, (6 db)

Babát szeretnénk a párommal, igaz 1 hónapja próbálkozunk, de most hamarabb jött meg 5 nappal. De viszont hánytam 2nappal ezelőtt. Mennyi idő még babás leszek?

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.

Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.
ezt hogy mitpl jött meg hamarabb, interneten keresztük nem lehet megondani. Ellenben egy orvos ha megvizsgál, azzal többre mész :) )
babatervezok.otthona.net ha ezt tanulmányozod, pontosan tudni fogod, mikor van peteérésed. nekem nagyon bejött az elsõnél. hõmérõzés + méhszáj magasság/keménység + méhnyakváladék vizsgálat, ez a titka.
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még hogy mitõl jöhetett meg hamarabb 5 nappal, ez zavar, eddig inkább késett nem hamarabb jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!!!:) és jó babázást!!!
Dettó mint az utolsó, annyit tennék hozzá, h. pont a 7. hónapban görcsöltem rá, akkor elõször ovuteszteltem, és bejött. Most 15 hkm. vagyok. Ha mihamarabb szeretnétek babát, ajánlom a vaterás ovuteszteket. Olcsó, és megbízható. Menzeskor megrendeltem, és ovukor már avval teszteltem, sikerrel.
A statisztikák szerint 80% 1 éven belul terherbe esik. Ezért szoktak csak 1 év után kivizsgálásokat csinálni, ha nem jott addig ossze. Nekunk 7 honapig tartott. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne gorcsolj a dologra. Jon, ha jonnie kell. A 7. honapban már nem figyeltem semmit, és akkor estem teherbe. Sok sikert. 15 hetes km
Azt mondják egy egészséges párnál is lehet akár 6-12 hónap is a próbálkozás.....szóval lehet hogy összejön elsõre de lehet hogy sokkal késõbb, ezt a világon senki ne fogja tudni megmondani neked. Egy biztos: ne úgy gondolj a dologra hogy "babásodni akarsz" hanem éld az életed, legyetek együtt a pároddal és hidd el jönni fog. Aki nem gyermeket vállalni akar hanem "babásodni" meg "babaprijektezni" azok egy idõ után felhergelik magukat, mindenféle tünetet beképzelnek és minden hnapban amikor negítv a teszt ki fognak borulni...ha jókedvvelvágtok bele és nem "babásodsz" hanem szeretkeztek akkor könnyebb lesz elvielsni az esetleges sikertelen hónapokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást:)
Mi is egészségesek vagyunk mert kivizsgáltak. Mégis a 12.hónapban sikerül a baba. Ne figyeld magad annyira, tessék ellazulni és annál hamarabb fog jönni a baba. Egyébként ezek tipikus pms tünetek, de épp jelezhetnek babát is.Majd utólag fogod úgy is megtudni, hogy nálad milyen tünetek mutatnak babát! Kitartást és mielõbbi babásodást kívánok. 8 hetes km
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a tüneteket figyelve, sûrûn járok pisilni nagyon, haspuffadás, hányinger...de lehet hogy képzelõdöm mert annyira akarjuk:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...:)

A párommal már 1 hónapja próbálkozunk, de nem akar összejönni. Hogy csináljam, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Egyet értek az elõttem szólókkal, de annyit hozzáfûznék jó tanácsként, hogy már most kezd el szedni az Elevit tablettát vény nélkül kapható és szerintem nagyon jó. NEm vagyok gyógyszer párti, de rengeteg vitamin van benne, amit nem mindig tudsz megenni.

Egyet értek az elõttem szólókkal, de annyit hozzáfûznék jó tanácsként, hogy már most kezd el szedni az Elevit tablettát vény nélkül kapható és szerintem nagyon jó. NEm vagyok gyógyszer párti, de rengeteg vitamin van benne, amit nem mindig tudsz megenni.
1 honap elég kevés idö, de én ajánlom, hogy ne steszelj rajta!(probáld meg!:) )tegyél párnát a feneked alá, és maradj ugy!sex közben emeld meg a csipödet, mikor a párod megy el, ha öt ez nem zavarja!remélem kicsit segitettem!én is ilyeneket csinálok!:)
Elöször is türelem ne stresszelj:) Valahol azt olvastam hogyha hátulról csináljátok a spermák méllyebre jutnak.Sok sikert:)
Ne idegeskedj! 1 éves próbálkozás után szoktak orvosi vizsgálatot végezni. Van még idõtök, ne stresszelj, mert az csak csökkenti az esélyeidet. Inkább élvezd a baba készítés folyamatát:-)
Ne stresszelj rajta, majd jön az a baba, ha akar! Vegyél ovuláciuós mikorszkópot, hogy jó idõben tudjátok csinálni.
Szia. Mindenképpen hátulról csináljátok, így a méhhez közelebb kerül a sperma.Utánna pihenj egy kicsit, ne mosakodj meg rögtön.Ja és ne szeretkezettek minden nap.Nem mindegy, hogy kötött e a sperma vagy sem.És élvezzétek a szexet , ne görcsölj a baba miatt.

Lassan 1 éve hogy a párommal próbálkozunk, de eddig sikertelen volt. Orvosnál még nem voltam. Hallottam az elevitről, hogy a terhesség előtt 2-3 hónappal kell szedni. Tényleg hatásos?

Legjobb válasz: Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!

Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!
szia, ÉN NEM AZ ELEVITET, HANEM A GRAVIDÁT SZEDEM, ÉN IS SZERETNÉK MÁR KISBABÁT. DE NEKÜNK NÖVEMBER ÓTA NEM AKAR ÖSSZE JÖNNI. SZTEM MENJ EL DOKIHOZ, JA ÉS ÉN KB. MINDEN MÁSNAPP VESZEK BE EGY GRAVIDÁT... ÁRTANI NEM ÁRT.. HÁTHA... :) SZURKOLOK...
Szia. A terhes vitaminok nem csodaszerek. Ha még nem voltál orvosnál akkor minél hamarabb menj(menjetek) el. De az is lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy lelki okai vannak hogy még nem jött össze. Az én barátnõmnek semmi egészségügyi baja nincs, és másfél éve nem tud teherbe esni sajnos. Remélem nálatok hamarosan kopogtat a gólya.
Sajnos a teherbeesést egyik vitamin sem segíti!
Kérj az orvosodtól hormonvizsgálatot. Ha azzal van gond, hiába szedsz vitamint! Sajnos, a mai nõk tipikus problémája a magas prolaktin szint (Ok: stressz, feszültség, túlsúly), ami nem engedi, hogy teherbe essél. A jó hír, hogy gyógyszerrel viszonylag hamar kezelhetõ. Ha ez sem segít, jön a HSG. Szerintem mindenféleképp menj el most már orvoshoz. Lehet az is, hogy a pároddal van a baj...
Nemrég bebizonyíatották hogy az Elevit miatt sok baba született betegen, NE SZEDD! Inkább szedj megbízhatóbb vitaminokat mint a szupradin vagy a Calcium magnézium cink...esetleg sörélesztõ...ezeg a termes bigyók általában csak vakítások már tablettában is ugyanezek az anyagok vannak...

15 hónapja próbálkozunk a párommal, igaz tudományosan (ovuteszt stb.) csak két hónapja. 22-én ovu, 22-23-24 együttlét. 9-re nem várom a mensit. Napok óta 37, 1 hőfok. Alhasi fájdalom. Zabagép. Talán sikerült?

Legjobb válasz: a ciklus második felében mindig magas a hõ. Ha nem megy le a nem várt mensi elõtt sem, és utána nem jön meg, és még mindig magas, akkor lehet gyanakodni. drukkolok:))) Nekem is 36,9 és 37,1 a hõm, de nekem vasárnap nem kellene megjönnie

a ciklus második felében mindig magas a hõ. Ha nem megy le a nem várt mensi elõtt sem, és utána nem jön meg, és még mindig magas, akkor lehet gyanakodni. drukkolok:) )) Nekem is 36, 9 és 37, 1 a hõm, de nekem vasárnap nem kellene megjönnie
A kérdező hozzászólása: Remélem szép vasárnapod lesz és 9 hónapig kidobhatsz minden betétet :-))
köszi énis remélem

Már 1 éve abbahagytam a gyógyszer szedését és négy hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig semmi. Miért nem esek teherbe?

Legjobb válasz: 4 hónap még nagyon rövid idõ, ne aggódj! Használsz ovulációs tesztet a kalkulátor mellé? Mindig sikerül azokon a napokon együtt lennetek, mikor termékeny vagy?

4 hónap még nagyon rövid idõ, ne aggódj! Használsz ovulációs tesztet a kalkulátor mellé? Mindig sikerül azokon a napokon együtt lennetek, mikor termékeny vagy?
Kedves kérdezõ !! Erre a kérdésedre nem lehet konkrét választ adni , pl írd le hogy figyeled-e a tested tüneteit mikor van péd van-e egyáltalán , méred a hõdet , vagy szoktál-e lh tesztelni, voltál -e orvosi kivizsgáláson a pároddal együtt , mert szoktál mondani ha baj van lehet hogy megtalálni nagyon nehéz de orvosolni a legegyszerûbb , kitartás még nagyon rövid ideje próbálkoztok de ha nagyon nem bírod menj el dokihoz hogy csináltasson labort a hormonokról , nézzen meg uh-n a párodat küldje el spermatogramra , de addig is kitartás , és nyugalom jönni fog az a babó lehet elõbb mint hinnéd , mielõbbi babavárást kívánok.

Mar probalkozunk par honapja a babaval. Meg vagy 1. 5 mulv kell megjonnie. A beagyazodast vagy ilyesmit nem lehet erezni? Vagy valamit mielott megjon?

Legjobb válasz: Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...

Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...
szia az én környezetembe az egyik hölgy most lett terhes úgyhogy frissek a tapasztalataim.nemjött meg neki(azt hitte késik)Kívánósabb volt és most 2 napja hányt és mi szóltun hogy nem kisbaba áll a dolog hátterében és elment az orvoshoz és 9 hetes kismama.elmondása szerint nem érzett különösen semmi fura érzést.(hasszurka, mellfeszülés, pescételés
Szia!Én 24 hónapja próbálkozom, 2 vetéléssel a hátam mögött, ahogy elõttem szólók is írták, tök egyéni.Nekem a méhen kívülinél megjött rendesen a havim, a másodiknál késett.De vannak olyan esetek, mint a 9 hetes szomszédasszony, hogy mint a könyvben van leírva, kimarad a vérzés, majd hányás és a többi tünet kezdõdik. Sajnos semmit nem lehet érezni, és tapasztalatból mondom, hogy nem is érdemes vele foglakozni ennyire, mert álterhességet is csinálhatsz magadnak, ha ennyire görcsölsz rajta, és folyamatosan figyeled magad.Törõdj a pároddal, ha a baba jönni akar, jelentkezni fog.Annyit érdemes még, ha eddig még nem csináltad, hogy mondjuk a ciklus.hu-ra regisztrálsz, és minden reggel feljegyzed az ébredési hõdet, mellette persze egy csomó mindent fel lehet még írni oda, a te döntésed, de ha esetleg netalán kérné a doki, akkor fel tudod neki mutatni.Ne görcsölj, és sok sikert.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!