Találatok a következő kifejezésre: A párommal 1 hónapja (208 db)

Ha a párom 1 hónapra munkanélküli lesz, akkor kell fizetnie társadalombiztosítást?

Legjobb válasz: Ha 1 hónapra, akkor NEM, ugyanis az állás megszûnése után még 45 napig jogfolytonos a biztosítása. És ez tuti, nekem 2 hónap volt, nemrég voltam benn a NAV-nál, és 17 napot kellett fizetni a 2 hónap kapcsán.

Ha 1 hónapra, akkor NEM, ugyanis az állás megszûnése után még 45 napig jogfolytonos a biztosítása. És ez tuti, nekem 2 hónap volt, nemrég voltam benn a NAV-nál, és 17 napot kellett fizetni a 2 hónap kapcsán.
Nem tudom, melyik banga pontozta le a 2-est, pedig igaz, a jogviszony megszûnését követõen a tb még 45 napig passzívan él. Értsd, ha 45 napon belül új jogviszony létesül, akkor a társadalombiztosítási jogviszony folyamatos, ha nem létesül új jogviszony (azaz munka, hallgatói jogviszony stb.), akkor a 46. naptól kezdve kötelezõ fizetni a szolgáltatási járulékot.
A kérdezõ (#4)-esébõl nem derül ki, hogy az illetõ a nappali tagozatos tanulmánya, vagy egy munkaszerzõdés alapján volt-e biztosított, ha a munkaszerzõdés alapján, akkor annak felbontása + 45 nap, ha a nappalis tanulói jogviszony alapján, akkor úgy van, ahogy a #8-as linkelte. Szóval a 45 nap az a biztos, a 100%, ha az mégis kevés lenne, akkor be kell menni valamelyik NAV ügyfélszolgálatra, húzni egy sorszámot, elmondani a helyzetet, és megkérdezni, az a tuti.
ha biztos, hogy csak 1 hónapról van szó, nem kell cifrázni, ha lesz állása, bepótolja
Valami szokásos pontozgatómûvész... és hát ja, ha az embernek volt elõtte akármilyen 45 napot meghaladó biztosítotti jogviszonya, akkor jár a 45 napos passzív jogosultság, úgyhogy még azt is meg lehet tenni legálisan és törvényesen (a NAV-os ügyintézõ hívta fel a figyelmem, hogy mik vannak:) ) hogy kilépés - 45 nap, utána megy el az ember 90 nap álláskeresésire ami biztosított, utána jár újra a 45 nap passzív, na és utána kell fizetni a 222 Ft/naptári nap biztosítási díjat, tehát jó idõzítéssel a 3 hónap álláskeresési mellé újabb 3 hónap passzív biztosítotti jogviszonyt lehet legálisan szerezni. Ez a törvény.
igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
nem
Az OEP honlapján a bal oldali menüben az ’Ellátások Magyarországon’ címszó alatt találod a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatos kérdéseket. Ez elvezet többek közt erre a linkre: http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. Ennek 4. oldalán ezt találod: Ha a jogosultsági feltétel (pl. gyed folyósítása) megszûnését megelõzõen ez a feltétel megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt, akkor az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság további 45 napig marad fenn. Ha ez sem elég, akkor hívd fel õket!
Ha nem diákmunka volt és megvan 3 éven belül az 1 év munkaviszonya, akkor a hallgatói jogviszonyának megszûnése után jelentkezzen a munkaügyiben és kap álláskeresési járadékot.
A kérdező hozzászólása: június 30.-ai határidõvel mond fel közös megegyezéssel, és az új munkahelyen augusztus elsején kezd, és ez tuti:) szóval ez benne van a 45 napban.
A munkaviszony alapján biztosított (hacsak nem diákmunka, akkor viszont TBje sincs az alapján), a nappalis hallgatói jogviszonya alapján pedig eü. ellátásra jogosult. Ilyen esetben az számít, hogy melyik jogviszony eredményez hosszabb jogosultságot. Ha a munkaviszonya megszûnik, attól még a diákigazolványra jogosult október 31-ig, tehát addig jogosult az eü. ellátásra is és utána kezdõdik a 45 napos passzív jogosultság.
A 45 nap mindenképp tuti, csak ha azon túlmenne, akkor célszerû megkérdezni a NAV-ot...
A kérdező hozzászólása: Munka mellett tanult nappali tagozaton, és most fog diplomázni. De ha a 45 nap tuti, akkor nincs mitõl félnünk. Egyébként a 2 jogviszony kb. egyszerre jár le.(mármint az egyetem és munka)
A kérdező hozzászólása: már megvan az új munkahely, csak a kezdés elõtt 1 hónappal bontják fel a mostani szerzõdést. És az számít, hogy most fejez be nappalin egy MA szakot?
Ha most végzett és nappalis volt, akkor december 15-ig rendezett a TBje: http://www.nav.gov.hu/nav/regiok/kozep_dunantul/kozepdunantu..
Ráadásul, ha közös megegyezéssel szüntette meg a munkaviszonyát és nem õ mondott fel, akkor - ha egyéb feltételek fennállnak (pl. munkaviszony hossz=min. 1 év) - még álláskeresési járadékra is jogosult arra az egy hónapra. Nem kell megmondani, hogy már van szerzõdése, simán be kell menni másnap, amikor megszûnt a munkaviszonya az illetékes munkaügyi központba a papirokkal. Az álláskeresési járadék folyósítása alatt pedig automatikusan jár az eü biztosítás... Aprópénz, de minek hagyod ott? Itt ki is számolhatod, mi jár: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=allaskereso_tamogata..

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

A párommal 1 hónapja vagyunk együt (koleszos vok hétvégén talizunk )?

de még nem volt komolyabb csók csak 1-2 rövid nyelves amikor talizunk ideges vok amikor velem van megnyukszog és teljesen kikapcsolodok amikor nincs velem hiányzik szerintetek ez szerelem (mit tegyek a lánynak már több tapasztalata van mint nekem és félek a csókóktól mindig )?

Legjobb válasz: Nem tom, lehet hogy te magad is kocka vagy és interneten jöttetek össze, ahol megy a csajozás, mivel olyan gyorsan gépelsz, gondolta hátha jók az ujjaid az ágyban... Ha szerelmes lennél, szerintem nem paráznál rá ennyire, bár én még nem voltam soha komolyan szerelmes, de ilyen problémáim még nem voltak. Sztem meg kéne küldened, hátha utána feloldódnál...

Nem tom, lehet hogy te magad is kocka vagy és interneten jöttetek össze, ahol megy a csajozás, mivel olyan gyorsan gépelsz, gondolta hátha jók az ujjaid az ágyban... Ha szerelmes lennél, szerintem nem paráznál rá ennyire, bár én még nem voltam soha komolyan szerelmes, de ilyen problémáim még nem voltak. Sztem meg kéne küldened, hátha utána feloldódnál...
szerintem tanulj meg írni mert egy ilyen olvasása közben vérzik a szívem..
Dokit kérdezz meg, és ne minket, + ha nem szeded akkor is használjatk sztem gumit vagy vmit, fõ a biztonság :)
Nekem még évekkel ezelõtt mondta az orvos, hogy fél évente egy hónapot, aztán nem rég olvastam a neten, ilyen orvos válaszol oldalon, hogy ez hülyeség, és egyáltalán nem kell szünet. Hát most igazodjon ki az ember lánya...
3 év után javasolt 3 hónap szünet, 5 év után fél év szünet az orvosom szerint. Azért, hogy megnézzük, minden rendben van-e, normálisan visszatér-e a ciklus. "1 hónapja abbahagytam, de tudtommal így is véd" Ekkora orbitális baromságot honnan szedtél? Ha nem szeded, akkor nem véd. Miért védene? Nyilván azért kell naponta szedni, mert csak úgy véd.
Ha nem szeded, nem véd! Amikor abbahagyod már az utolsó 7 napos szünetben sem véd már, mert nem kezdted el a következõ levéllel! Amúgy jól írták elõttem, 3 év után 3 hónap, 5-6 év után 6 hónap szünet javasolt. A Tri regol amúgy is egy õskövület lórúgás :)
A kérdező hozzászólása: oké.köszi

Már több mint egy hete késik a mensim. Amióta abbahagytam a gyógyszert (1 hónapja) nem jött meg. A párommal megszakítással voltunk együtt. Lehet babám?

Úgy két hete nagyon érzékeny volt a mellem, és amelyik nap meg kellett volna jönnie, fehérfolyásom volt.2 negatívot teszteltem, és azóta semmi tünet, csak a fáradtság.

Legjobb válasz: Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.

Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.
Én a helyedben már régen elmentem volna orvoshoz... Majd írd meg mi lett.
szia.Utolso vagyok.Én is most hagytam abba a gyogyszert, elméletileg most lesz pém(tünetek is megvannak).Helyzet azota milyen??Mi lett?
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy nekem ha kimaradt is volna egy hónap, már akkor is a második mensimnek meg kellene jönnie.. de semmi mensizõs érzés.. kicsit félek azért, hogy valami más baj van.. :S
A megszakításos védekezés kb. 70%-os védelmet nyújt. Tehát minden 100 nõbõl 30 nõ terhes marad azok közül a nõk közül, akik egy évig így védekeztek. Ergó simán lehetsz terhes.
anno én is igy voltam , minden honapban lödöztem a teszteteket, aztán semmi, és volt hogy 40 napra jött csak meg..
A kérdező hozzászólása: Már tényleg nem tudom .. :) Eddig reménykedtem titkon, hogy lehet hogy babó, aztán most meg hogy ha nem babó, legalább megjöhetne.. Érdekes az élet.. :)
lehet hogy ennyivel kitolodik, mert most hagytad abba a gyogyszert...
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha valami már történne.. :) De semmi.. Hasszurkálás, no menstruáció, és ugye az elõzõ negatív tesztek.. Egyenlõre ennyi..
Akkor irány minnél hamarabb a doki.Inkább mondja azt hogy te fujtad fel a dolgot, minthogy valami gáz legyen.Ird meg majd mi volt...
A kérdező hozzászólása: neked is ilyesmid van?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, még aznap de negatív lett... Szerintem ebbõl doki lesz... :(
teszzteltél???
A kérdező hozzászólása: 3 éve szedtem a gyógyszert, és nekem sokan mondták, hogy megszokta a szervezetem, rendre meg kell jönnie.. Ehhez képest.. :) Csak várok-várok és várok.. 2 negatív teszt után furcsa.. De köszi a választ :)
3 év után nagyon kevés nõnek áll vissza egybõl a rendes ciklusa. Szóval valószínûleg csak ezért késik, de mivel nem túl biztonságos módszert használtatok, érdemes egy-két hét múlva tesztelni ha még mindig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) Akkor még várok :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig csak várok ...
A kérdező hozzászólása: Nem lenne baj, csak tudnám ..:) Ez a bizonytalanság...
ha lesz valami ird meg majd lécci..
Csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív akkor sajnos noncs baba szerintem. A helyedben én elmennék nõgyógyászhoz, mert nekem a gyógyszer abbahagyása után csak segítséggel jött meg, utána segítséggel állt be a "normálisra" de még most sem tökéletes...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap tesztelek egyet, és meglátjuk :)
Egyik barátnõmnek a gyógyszer abbahagyása után a 4. hónapban jött meg elõször. A fogamzásgátló abbahagyása elég sok mindent bekavarhat, de szerintem is nézz el egy orvoshoz.

Szerintetek ez milyen ötlet? A párommal 1 éve vagyunk együtt távkapcsolatban. Sajnos csak kéthavonta tudtunk találkozni, mert Németországban él.1 hónap múlva viszont hozzáköltözök.

Eszembe jutott, hogy küldhetnék valamilyen apróságot neki postán. Nem mellesleg ma van a szülinapja. Tehát az ötletem:

Legjobb válasz: Én értékelném

Én értékelném
A kérdező hozzászólása: ha lehet, akkor nemet és kort is írjatok :) elõre is köszönöm!
Én biztos örülnék neki:D Ez egy nagyon klassz ajándék fõleg egy fiúnak :D és a naptár ötlete is nagyon tetszik! kreatív vagy :D 19/F
A kérdező hozzászólása: de jó ezt hallani :) még nem érkezett oda a csomag, remélem neki is tetszeni fog :)
Igen, teherbe eshetsz.
könyörgöm, ne csináld ezt, ne akarj még egy abortuszt! igen, elõváladéktól is lehet teherbe esni, de hogyhogy ezt nem tudtad? még abortusz után sem néztél utána normálisan a dolgoknak? :(
3 nap. 1 hónapos szüneteltetéssel mit akarsz elérni? Csak borítod a ciklusodat, a hormonháztartásod, semmi értelme 1 hónap szünetnek, többet árt, mint használ. Ha szünet, az minimum 6 hónap, és az a nagyon minimum. Nem Tictac.
Te jó ég, hogy lehetsz ennyire buta??? 5 hónapja volt abortuszod, semmit nem jelentett ez neked? Miért kockáztatod, hogy megint becsúszon egy nem akart baba? Igen megszakításos együttlétel teherbe eshetsz. Tanulj egy kicsit: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hány napig lehet bevenni az esemény utáni tablettát?nem tudja valaki?
A kérdező hozzászólása: ÁLLJ!Mielõtt bárki itélkezne, mikor 5 hónapja abortuszom, volt nem azért mert nemakartam megtartani a babát-hanem azért mert a gyerek meghallt 3.-hónapos kora elõtt!Ennyi csupán-Most ugy állok, hogy a gyógyszert szüneteltetni akartam, de ezt szedtem, 4 hónapig, most letelt a 7 gyógyszermentes nap-és utána rá 7 nap mulva vettem be a másik levél 1. bogyiját-ekkor akartam szünetelni, ebben a második 7 nap, ebben közösültem a férjemmel, megszakitásosan, és reméllem nem estem ujra tehetbe, mondjuk sztem nem.ki, mit gondol errõl?
Megszakításos közösüléssel kisebb az esélye a teherbeesésnek, de nem lehetetlen! Függ attól, hogy a fiú mennyire "ügyes", attól, hogy az elõváladéka éppen tartalmaz e spermiumokat, attól, hogy mikor van a peteérésed, attól, hogy az aktus után csináltátok e újra, mert akkor maradhatott is vmi...Egy spermium is elég a fogantatáshoz, egyébként erre vannak vmi statisztikák, most nem akarok hülyeséget beszélni, de én ugy emlékszem, hogy egy év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe azok közül, akik így "védekeznek", de ebben nem vagyok biztos. Az esemény utáni tablettát 72 óráig lehet bevenni, minél elõbb veszed be annál jobb. Minden más esetben azt mondanám, hogy ha nem vagy a ciklusod közepén, akkor nagyon kicsi az esély a teherbeesésre, ellenben a tabletta hatalmas hormon adag, ami borítja a szervezetedet, de így, hogy 5 hónapja abortuszod volt én nem kockáztatnék semmit. Sok szerencsét.
Igen, teherbe eshetsz (még folyamatban van, kb. 14 nap, mire beágyazódik). Amit írtak, az mind igaz, kezdve onnan, hogy nem lehet 1 hónap szünetet tartani, sõt, kimondottan tilos, odáig, hogy termékenyebb vagy, mint tabletta nélkül. Mi lenne, ha a magánakciók helyett megkérdeznéd a nõgyógyászodat? Azért kapja a fizetését.
Utolsó vagyok. Na meg azt se értem, hogy 8 hónapja fogyott el a gyógyszer, aztán terhes lettél? Mi van? Most szedés alatt lettél terhes vagy utána? Mert ha szedés alatt, akkor nem jut eszedbe, hogy talán nem gyógyszerrel kellene védekezni, ha nem hat? Na persze nem is megszakítással. Az óvszert nem ismered??
Te tényleg ennyire buta vagy? Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak. Egy abortusz nem volt elég lecke? Mindenképp akarsz egy másodikat is? 1. A tablettát max. 4-5 év után kell szüneteltetni (akkor sem muszáj), nem 4-5 hónap után. 2. Mielõtt ilyen baromságot kitalálsz, talán meg kellene kérdezni róla egy szakembert. 3. Abbahagyás után sok nõnél rögtön peteérés van, akár több is, így bizony akár termékenyebb is lehet, mind egyébként. Komolyan megáll az eszem. Remélem a hülyeséged miatt nem hal meg még egy gyerek...
4-5 hónapja szeded a symiciát és elõtte 8 hónapig meg szedtél valami mást, de 5 hónapja abortuszod volt, most meg lehet megint terhes vagy? És még megszakítással akarsz védekezni? Atyám borogass...
szunet pont arra jo teherbe ess.gyogyszert nem kell sot felesleges es veszelyes pihentetni .akar non stop szedheted nem kell stop het sem ezt mondjak a modern kutatasok
A kérdező hozzászólása: reméllem :s mert még nincs meg mindenem ahoz, hogy baba legyen-általában mindig megszakitásos-an vagyunk együtt ha van gyogyszer ha nem , reméllem nem lessz gond, köszönöm mindenkinek
2 nap alatt ki sem tud alakulni, szerencsétlen spermium nem ennyire gyors azért:) Ha van érett petéd, kb most küzdenek érte, hogy melyikük lesz a gyõztes:) De szerintem semmi gond nem lesz, fõleg hogy megszakításos védekezés azért volt.
A kérdező hozzászólása: kb. 4-5 hónapja szedem a symicia-t. csak szünetet akartam, de akkor nem, köszönöm segitséged.akkor ne képzeljem be hülyeségeket?vagy vegyek egy teszt-et az kimutatja a 2 napos tehességet, amit nem hinnék, hogy lenne.....
2 nap az nem probléma, simán kezdheted, valamelyest még védettséget nyújtott az együttléthez is, ha 8 hónapja szedted. Ilyen 1-2 hónapos kihagyásokat felejts el, 3 hónap, mire a ciklusod beáll megint, semmi értelme, csak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Értem.A gyógyszer kb:8 hónapja fogyott el, elõtte rendesen menstruáltam.akkor most is fenn áll a veszély?vagy még a gyógyszer hatása fenn áll?még elkezdhetem szedni, 2 nap maradt el!!neem?
na itt kérhetek 1 kis segítséget, 5 hónapja abortuszom volt de volt rá okom miért vettetem el a kicsit, elkezdtem gyógyszert szedni most 1 hónapja nem szedem de kicsit zzeretnék teherbe eshetek?

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem va

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem van reggelente. Tavaly augusztustól próbálkozunk, szeptemberben spontán elvetéltem, 1 hónap tilalom után, novembertől próbálkozunk a bébivel. Szedtem 3 hónapig az Elevitet, jelenleg Gravidát szedek és Omega 3 Zsírsavkapszulát + D-vitamínt. A spontán vetélésem előtt se volt pozitív a terhességi tesztem. Lehetek várandós elméletileg negatív teszttel?Számításaim szerint együttlét óta 3 hét telt el.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem va

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem van reggelente. Tavaly augusztustól próbálkozunk, szeptemberben spontán elvetéltem, 1 hónap tilalom után, novembertől próbálkozunk a bébivel. Szedtem 3 hónapig az Elevitet, jelenleg Gravidát szedek és Omega 3 Zsírsavkapszulát + D-vitamínt. A spontán vetélésem előtt se volt pozitív a terhességi tesztem. Lehetek várandós elméletileg negatív teszttel?Számításaim szerint együttlét óta 3 hét telt el.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Én a páromnak a Pixelhõsök címû könyvet venném. Nah ezzel segítettem? :D
Én elkészítettem életem legrészletesebb rajzát, illetve vettem neki egy doboz leszarom tablettát, ami egyenlõ egy szõlõcukros dobozzal ami viccesen van beborítva. Tehát ajánlatom vmi saját készítésû és vmi vicces, de a legjobb mindig a személyre szabott ajándék vagy ami emlékhez kötõdik, illetve az egésznek függvénye az is, hogy te mit kaptál olyan szempontból, h ne legyen kínosan nagy az eltérés készülési idõben/értékben, ...
Az autósat már én is bejátszottam és imádta :) Idén xboxot kapott, de ha szeretsz szexelni vele, akkor azt nem tanácsolom....
Adj neki valami élményajándékot. Vidd el valami olyan helyre, ahova régóta vágyik, de úgy, hogy nem tudja vagy mást tud, hogy hova mentek. (': Esetleg egy hétvége kettesben egy apartmanban valami romantikus helyen?
Pont ma reggel jutott eszembe az az ötlet, hogy a páromnak szülinapján kikölcsönzöm álmai autóját, hogy vezethesse egy kört. Vagy egy napot. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!