Találatok a következő kifejezésre: A párommal óta próbálkozunk. Folyamatos (2 db)

A párommal január óta próbálkozunk. Folyamatos fehér folyásom van. Emiatt nem esem teherbe, vagy ennek nincs köze a dologhoz?

Legjobb válasz: Szerintem derítsd ki az orvosoddal a folyás okát, és kezeltesd, de nem valószínû, hogy emiatt nem esel teherbe. Nekem is volt rendszeresen visszatérõ folyásom, de amikor úgy döntöttünk belevágunk, mert babát szeretnénk elsõre összejött. Szerintem ha egészséges vagy, a körülmények is megfelelõek, és nem stresszelsz a dolgon, csak szeretitek egymást a pároddal, akkor nem kell sokat várni. Sok sikert!

Szerintem derítsd ki az orvosoddal a folyás okát, és kezeltesd, de nem valószínû, hogy emiatt nem esel teherbe. Nekem is volt rendszeresen visszatérõ folyásom, de amikor úgy döntöttünk belevágunk, mert babát szeretnénk elsõre összejött. Szerintem ha egészséges vagy, a körülmények is megfelelõek, és nem stresszelsz a dolgon, csak szeretitek egymást a pároddal, akkor nem kell sokat várni. Sok sikert!
Nem hiszem, hogy a folyás lenne az oka, de kivizsgáltatni és kezelni érdemes. Csak nyugodtan, ne görcsölj rajta, szinte felejtsd el a babát, és hamarabb összejön, hidd el:-)
A folyamatos, szünet nélküli folyás nem természetes, valami enyhe fertõzésed, gombád lehet.Nincs picit ecetes szaga? Ezt egy kúrás gyógyszerrel ki tudják kezelni, viszont a teherbeesést valóban gátolhatja, mert a fertõzés a méhen belülre is átterjed, és nem tud tõle megtapadni a petesejt.
Mindenképp nézesd meg orvossal, hátha kezelni kell És még a hüvely kémhatása is megváltozhat tõle. Sok sikert!
Majd mikor legközelebb meg kellene jönnie.
Ha kimarad a mensid utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: hallottam, hogy valakinek el sem megy a menzije és mégis terhes. De azért köszi a válaszokat!
Igen van, hogy megjön, mégis terhes az illetõ, de ez azért ritkább eset, mint hogy tényleg nem jön meg a bab miatt. A lényeg hogy akár megjön, akár nem a mensi elsõ napját érdemes megvárni a teszteléssel. Elõtte nem biztos, hogy kimutatja, utána viszont nagyobb rá az esély.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem az elmaradt után 3 nappal már kimutatta.Szerintem érdemes megvárni hogy megjön e a következõ mensid.
10-12 napig tart a beágyazódás. Addig nem fogja kimutatni a teszt, hiszen nem termelõdik a HCG hormon. A terhesség 4. hete körül viszont a HCG-terhességi hormon gyors termelõdés elkezdõdik, ilyenkor már a teszt is kimutathatja a terhességet (a 4. hetet az elõzõ mensi elsõ napjától számolják, vagyis ezért érdemes a nem várt napján tesztelni elõször). http://www.terhesseg.com/terhesseg4.hete
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
nekem áprilisba megjött, májusba nem a teszt pozitív lett.egybõl mentem dokihoz ahol kiderült, hogy 8 hetes már a baba.Szóval az áprilisi mensi alatt már pocakos voltam.most vagyok 27 hetes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!