Találatok a következő kifejezésre: A párommal évig voltunk együtt, (48 db)

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!
na szerinted? -.-
bizonyára jó
ez rossz, nagyon nagyon rossz
Sajnálom az elõzõ barátodat amiért 3 évet pazarolt rád feleslegesen...
Azt megkérdezhetném, hogy szerinted hogyan tudja ezt elérni a párod?
Ezt az ostoba kérdést... igen, ez tök rossz, hogy van egy 2 éves kapcsolatod és a mai napig szerelmes vagy, tényleg...

4 és fél évig voltunk együtt. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Hogyan szerezzem vissza a párom?

Még nagyon friss a szakítás és nem is akarom könnyedén elengedni. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Persze mindig mondogatta, én meg nem vettem komolyan.Most hogy már érzem hogy tényleg mennyire fontos ez neki, változtatnék rajt,mert nem akarom elveszíteni!!!Várom a tanácsokat!Köszi:)

Legjobb válasz: hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...

hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...
hidd el lesz majd 1 olyan srác, aki meg fog becsülni téged, s nem fog elhagyni nagyobb élvezetekért, van is egy mondás: "Aki költözni akar, annak segíteni kell csomagolni".
Szerintem sem szabad így maradni. Visszamész hozzá, naponta széttárod a lábad, csak azért, h megtartsd.Közben te nem is igényled.Ez eléggé lélektelen meló!Nálunk is volt olyan, h éppen én, vagy éppen a párom nem kívánta annyira a szexet, de olyankor megértettük mindketten, és türelmesen vártunk a másikra.Aztán 1-2 hét után helyreállt minden.Mi mindig leültünk megbeszélni, de sosem fajult vitáig, mert sokkal jobban szerettük/szeretjük egymást mintsem ilyen apróság tönkre tegye a dolgot.De mi össze is házasodunk. Viszont abban te is hibás vagy, hogyha a párod problémát jelez, és te meg nem vetted komolyan.Akármilyen aprócsepró szarról van szó, komolyan kell venni, mert lehet neki az sokat jelent.A lényeg pedig mindig az apróságokban van. Szerintem ezt a szakítást heverd ki, azt majd találsz olyat, akinek a szexuális igényei megegyeznek a tiéddel.

2 éve csókolóztam egy sráccal, de volt párom. Akkor pár hónapja voltunk együtt. Viszont most megtudta egy ismerős. Elmondjam a páromnak?

Legjobb válasz: Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!

Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 20 év felett vagyok, a párom pedig 30 felett, ezért tettem ebbe a kategóriába, pedig tudom, hogy szex és szerelembe kellett volna, de oda kis 14évesek járnak...Érettebb emberek tanácsa érdekelne.
Attól függ, ki az az ismerõs. Beszélni fog szerinted?

Hallottatok már olyanrol, hogy szakitáskor azt mondta az egyik fél, hogy SOHA többet nem akarja ujrakezdeni a kapcsolatot, majd par honap, ev utan ujra összejöttek? (3 évet voltunk együtt)

az illetö szerint,elete legjobb 3 eve volt,es megis ezt mondta,hogy soha:(

Legjobb válasz: Ha én kimondom, hogy VÉGE, akkor nem fogom újrakezdeni. Ezért szoktam alaposan átgondolni, hogy lezárok-e valamit, mert nem csinálok segget a számból. DE nem vagyunk egyformák.

Ha én kimondom, hogy VÉGE, akkor nem fogom újrakezdeni. Ezért szoktam alaposan átgondolni, hogy lezárok-e valamit, mert nem csinálok segget a számból. DE nem vagyunk egyformák.
ilyenkor két lehetõség van. Az egyik hogy tényleg szereti még, a másik hogy csak a szingli ûrt akarja betölteni
Igen, velem és az exemmel volt már ilyen. 2x is, harmadszorra több eszünk volt és végleg hagytuk egymást.
Mi is összejöttünk egy éven belül újra, pedig azt mondta hogy soha többet nem fogunk, és aztán én még levegõnek is néztem és mégis:)
Persze, jó szar kapcsolat lett belole másodjára is.
az illetö szerint, elete legjobb 3 eve volt, es megis ezt mondta, hogy soha:( Csak VOLT neki, most pedig a JELENBEN már nem így gondolja. Fogadd el.

A párommal egy évig voltunk együtt, és én sokszor más fiúk után nézegettem, ő ezt megtudta, és nem bízik bennem, és szakított velem. Hogyan tudnám újra meghódítani?

Soha nem csaltam meg,amíg jártunk; nem feküdtem le senkivel,de még csak egy csók sem történt. Csak más fiúkkal is chateltem,elég kétértelm? dolgokról. (akarna-e velem járni stb...) Õ ezt meglátta,és azóta nem hisz nekem. Úgy érzem,hogy elvesztettem a másik felem, és nem tudom mit csináljak. Hogyan lehet felépíteni a bizalmat újra valakiben? Vagy felejtsem el és ne er?lködjek mert csak id?pocsékolás?

Legjobb válasz: Elég nagy marhaságot csináltál. Szerintem ha eljárszottad a bizalmát, akkor már nem sokat tehetsz. Nem fog benned bízni. Nem kellett volna másokkal kétértemû dolgokról beszélni. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy szereted, és nem csaltad meg a szó szoros értelmében soha, de ez nem jelenti azt, hogy újra összejöttök.

Elég nagy marhaságot csináltál. Szerintem ha eljárszottad a bizalmát, akkor már nem sokat tehetsz. Nem fog benned bízni. Nem kellett volna másokkal kétértemû dolgokról beszélni. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy szereted, és nem csaltad meg a szó szoros értelmében soha, de ez nem jelenti azt, hogy újra összejöttök.
De minek csináltál ilyeneket, ha szereted? Ha szeretek valakit akkor nem csetelgetek másokkal, hogy járna-e velem stb... Ha úgy érzed idõpocsékolás lenne, akkor minek kérdezed?
Te tényleg hatalmas baromságot csináltál.Ha szereted, akkor miért csináltál ilyeneket?Lehet, hogy Õ neked a másik feled volt, de hogy neki te ezután nem leszel az, az elég egyértelmû.Olvastam valahol, hogy az ember a másik fele mellett el is sétálhat, de el is veszítheti...mint gondolom most te is. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha tényleg nem csaltad meg és sosem gondolkodtál azon, hogy elhagyd, akkor talán még van esély, ha ezt õ is megérti...de ettõl függetlenül, tényleg nagyon elszúrtad, én sem bíznék benned.
Én nem tartom olyan nagy marhaságnak mint az elõttem szólók. Ha számodra ez jelentette a kikapcsolódást akkor jól tetted. Azon gondolkoztál már, hogy miért tetted? Valóban szeretted ezt a fiút? És õ valóban szeret/szeretett téged elsõre elhiszi rólad, hogy megcsalod? Ha fontos neked, semmiképpen nem idõpocsékolás, idõvel õ is megértni, hogy egy kis flört nem a világ vége és hogy neked fontos az, hogy szépnek, barátságosnak lássanak az emberek. Azért azt mégsem kellene, hogy másokat azzal hülyíts, hogy járnál velük, közben pedig nem...
Lehet, hogy oka van annak amiért ezt hiszi. A logika ezt diktálja. Egyébként is azt írtad, hogy mióta meglátta ezeket a dolgokat, azóta hullottatok széjjel. Egyébként felõle tapasztaltál hasonló dolgot? Õ össze akrt jönni melletted másvalakivel? Szerintem ha már egy chatelés arról szól, hogy járnál e mással, akkor ez már régen túllépte a flört határát. Teljesen megértem a barátodat, én is szedném a sátorfámat.

Lindynette tabit szedek 1, 5 éve. Az utolsó 4 napos menzeszemkor a 3. nap voltam együtt a párommal. A 8. nap ismét elkezdtem a gyógyszert. A 7. tabi után pecsételő vérzést észleltem. Ma (12. 06. ) már 3. napja van. Van okom az aggodalomra?

Voltam dokinál azt mondta, hogy valószín?leg nem szivodott fel rendesen a gyógyszer. De biztosat csak akkor tudna mondani, ha megvizsgálna, de én ebbe nem egyeztem bele. Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...

És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...
Egyezz bele a vizsgálatba. Egyébként meg úgy kell neked.

Ma délután meghalt az egyik degum a párja azóta folyamatosan keresi, 3 éve voltak együtt (anya-kölyke), már elég idős a degum úgyhogy nemakarok mellé újtársat, lehet, hogy a magányba tényleg belehal?

a mellette levő ketrecekbe van nyuszi és tengerimalacok ez segìt valamit?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz többé társat neki, akkor neked kell sokkal többet foglalkoznod vele, mint eddig. Nagyon nehezen bírják a magányt. Minden nap kiengedni, kicsit megfuttatni, kézbevenni, vakarászni... csak ne engedd vezetékek közelébe, nehogy megrágja. És mindig legyen elég rágcsálnivaló ág is a ketrecben, hogy lefoglalja magát.

Ha nem akarsz többé társat neki, akkor neked kell sokkal többet foglalkoznod vele, mint eddig. Nagyon nehezen bírják a magányt. Minden nap kiengedni, kicsit megfuttatni, kézbevenni, vakarászni... csak ne engedd vezetékek közelébe, nehogy megrágja. És mindig legyen elég rágcsálnivaló ág is a ketrecben, hogy lefoglalja magát.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi a választ!
ne vegyél neki társat, ha idõs, mert akkor képes megverni!!!

Mit tegyek? A parommal egy es fel evet voltunk egyutt, szakitottunk, a szuelim miatt mert ok nem szerettek ot.

ki nem allhatjak. most meg mindeg kotodok, hozza, nagyon rossz egyedul, szugsegem van ra. a szikatas nagyon megvislet es belemenekultem 2 nem kapcsolatban levo szexbe,mar megbantam. pocsek volt. s most o kezdett el randizni, rettegek hogy jobbat kap mind en. a szuleim latni sem akarjak, o meg randizni kezdett. o mondta h meg nincs tul rajam, de mi van ha megis elcsvarja a maisk lany a fejet, egy kis szexel v egy mely dekoltazsal?

Legjobb válasz: Az még nem jelenti azt, hogy õ most új kapcsolatba kezdett, hogy túl lenne rajtad. Bocsi, de ez természetes dolog, hogy ha egy kapcsolat valami miatt nem mûködik rendesen (pl: szülõk) akkor annak vége lesz. Vagy ha meg mûködik akkor nézd a te oldaladról. Jó lenne ha a szüleiddel nem lenne jó a kapcsolatod? Elõbb vagy utóbb az a másik csajba beleszeret. Õt is másképp fogja szeretni mint téged ahogy szeretett.

Az még nem jelenti azt, hogy õ most új kapcsolatba kezdett, hogy túl lenne rajtad. Bocsi, de ez természetes dolog, hogy ha egy kapcsolat valami miatt nem mûködik rendesen (pl: szülõk) akkor annak vége lesz. Vagy ha meg mûködik akkor nézd a te oldaladról. Jó lenne ha a szüleiddel nem lenne jó a kapcsolatod? Elõbb vagy utóbb az a másik csajba beleszeret. Õt is másképp fogja szeretni mint téged ahogy szeretett.
Szia! Miért nem szerették a szüleid a párod? Én is így voltam, és kiharcoltuk hogy együtt lehessünk :)
Szia! Én anyukám is utálja a párom, nagyon sokszor keresztbe akart már tenni nekünk, elképesztõ dolgokkal, de hálistennek bírjuk már egy éve, és eszünkbe nem jutott hogy ez miatt szakítsunk. Ha két ember igazán szereti egymást, semmi nem állhat az útjukba! Szeretitek egymást..béküljetek ki!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszokat:)
Szerintem se hagyjátok, hogy a szüleid közétek álljanak! A te életed, a te párod, a te döntésed. Persze, ha a párod egy sorozatgyilkos vagy drogdíler, örülj, hogy megszabadultál tõle!

3 hete szakított a párom velem 2 évig voltunk együtt, de a karácsonyt még is náluk töltöttem.Mi volna a helyes döntés? Hogyan cselekedjek?

Együtt aludtunk, és Õ közeledett felém, összebújtunk, csókoloztunk.

Legjobb válasz: Ha nem tudod megoldani a problémát, miszerint túl keveset találkoztok, akkor ugyanúgy tönkre fog menni a kapcsolat ha újrakezded. Találjatok kompromisszumot és szinte biztos, hogy életet tudsz lehelni a kapcsolatba. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor pedig zárd le, ne kínozd tovább se magad, se õt. Szerintem.

Ha nem tudod megoldani a problémát, miszerint túl keveset találkoztok, akkor ugyanúgy tönkre fog menni a kapcsolat ha újrakezded. Találjatok kompromisszumot és szinte biztos, hogy életet tudsz lehelni a kapcsolatba. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor pedig zárd le, ne kínozd tovább se magad, se õt. Szerintem.
Nem bántólag, de meg megkérdezném, hogy mit vársz most tõlünk? :) Elolvastam a kérdésed, írtam három választ, te pedig mindig hozzáadtál egy új részletet. Ezen túl mást nem nagyon lehet mondani. Bár lehet, hogy más majd mást mond. Ha akarod ezt a kapcsolatot, akkor állj a sarkadra és hozd rendbe. Van rá esélyed, hogy sikerül, de ez áldozatokat követel mindkettõtöktõl. Ennyi.
Nagyon jó a mondat, hogy "én úgy érzem, hogy van jövõje a kapcsolatnak". Az, hogy úgy érzed, nem biztos, hogy úgy is van.
Ha jól értem a soraidból, akkor karácsonyra õ hívott el magához. Ezesetben szerintem nyugodtan meghívhatod szilveszterre te magatokhoz. Apuddal beszéld meg a dolgokat, nehogy bekavarjon. Ha ezt nem sikerül megoldani, akkor menjetek máshova. Ha õ is szeretné rendbe rakni, el fogja fogadni a meghívásod... Sok szerencsét! :)
Az elsõ és a második válaszoló ugyan az a személy. :) Én azt javaslom, hogy üljetek le és beszéljétek meg ezeket a dolgokat. Mond el neki, hogy hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, kérd meg, hogy õ is tegye meg ezt és próbáljátok meg újra a dolgokat immáron úgy, hogy ami korábban probléma volt azon változtattok. Ha belemegy, akkor õ is érez még irántad sokat és ha jól csináljátok, akkor szerintem lehet jövõje a kapcsolatnak. Ha nem hajlandó kompromisszuma, akkor az jelzésértékû...
Az, hogy leírod az okát nem változtat a lényegen. Váltson valamelyikõtök sulit, vagy rendezze úgy az órabeosztását, hogy 3-4 nap alatt letudja a heti kötelességeit és a maradék idõben együtt tudjatok lenni. Esetleg ha 100 km-en belül vagytok, akkor egy évet ki lehet bírni bejárással is. Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, én bpesti vagyok, a lány Szombathelyre járt suliba. Meg tudtuk oldani, hétfõ reggel ment el, az elsõ óráját kihagyta, de a másodikon már ott volt. Csütörtökön délután pedig már megint nálam volt. Az a három nap elég könnyen eltelt, ráadásul többször elõfordult, hogy ilyen-olyan okok miatt egy nappal korábban jött, vagy egy nappal késõbb ment. De csak akkor tedd meg ezt, ha látsz a kapcsolatban jövõt.
A kérdező hozzászólása: 2.hozzászólonak Én nekem kevesebb a suli kötelezettségem, heti két nap. Viszont melóm az itt van, de ezt is meg lehetne szerintem oldani. Itt talán az a baj, hogy rossz úgy mond elvárni a másiktól hogy csak ÕÕÕ utazik, és lehet hogy a pasi ezt kihasználásnak gondolja. Én úgy érzem van jövõje a kapcsolatunknak, már ha abból indulok ki, hogy karácsonyt náluk töltöttem, ott aludtam és közel kerültünk egymáshoz, a vágyak, érzelmek nem aludtak ki.
A kérdező hozzászólása: Volt téma közöttünk korábban az összeköltözés, de nem valósult meg, és az oka nem egészen anyagiakba kereshetõ, hanem abba hogy mind a ketten tanulunk és nem egy városba :-( Ezért volt az hogy péntektõl vasárnapig voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Én megköszönöm a válaszaidat :-) Tudom bonyolult és mindig jönnek új kérdések, amire a megoldást nem tõletek várom!!!! Csak hogy kívül álló személy jobban lássa a helyzetet, de mint írtad van rá esély hogy rendbe tegyük, persze ez két emberen múlik. Én a sarkamra állok, és megteszek mindent a kapcsolatért. Tanácsot csak azért kértem, hogy miként cselekedjek, kezdeményezem én a találkozásokat vagy várjam meg még az együtt töltött hétvége után Õ jelentkezik. Csupán csak arra voltam kiváncsi, mi volna a helyesebb, utána már a többi feladat rám/ránk vár. Csak az elsõ lépés a nehéz, mert nem tudom hogy most mi is volna helyesebb. S elnézést kérek a kommentekért.
A kérdező hozzászólása: Valahol nekem már az is egy jel, hogy lehívott karácsonyra és együtt töltöttük felnõttként e ünnepet, úgy mond félre tettük a hibáinkat, s nem gondolom azt, hogy csak azért történtek dolgok mert karácsony volt. Sokat beszélgettünk, hogy miért is lett vége és hogy mi az amit tudnánk tenni azért hogy újra együtt legyünk és a korábbi probléma megoldodjon. Akkor ott nem döntöttünk, hisz ezt át kell gondolni. Úgy érzem hiba is lett volna egy kicsit, hogy ha 3 hét után, minden nélkül egymás karjaiba estünk volna, jó ez valahol félig igaz, de itt egy alapos átgondolás és még sok-sok beszélgetés vár ránk. Én úgy érzem van jövõje a kapcsolatnak, újra csak ismételni tudom magam, hogy ami volt, az nem volt hiába. Inkább valahogy a félelmét kéne kiütnöm valahogy, hogy ne féljen, mert úgy érzem hogy itt ez is a probléma a folytatásra nézve, hogy Õ fél. Nem feltétlenül gondolom azt hogy a békülés után rögtön összekéne költöznünk. A másik problémám az, hogy nem tudom merjem e kezdeményezni azt, hogy új év napján jöjjön el hozzám, beszélgessünk újra. Igaz én lent voltam náluk, de az Õ helyzete talán közel sem olyan könnyû, mert anyumtól talán nem fél, de apumtól lehetséges, hisz nem én voltam a szakító fél. Én megtenném hogy felhívom magamhoz, de õszintén szólva nem tudom mit kéne tennem. Van aki azt mondja most egy kicsit hagyni kéne pihenni, mert talán felkavartam. De én meg úgy érzem, nem ez volna a helyes döntés hogy ülök és várok, mert ahogy megy az idõ úgy "letisztulhatnak" ezek a dolgok. Tényleg fogalmam sincs hogy merjek e lépni, nem akarok nagyon nyomulni, mert lehet hogy azzal többet ártok, de azt sem akarom hogy elvesszenek a dolgok. Csak egyet tudok látni szeretném minnél elõbb, fontos nekem nagyon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!