Találatok a következő kifejezésre: A párommal éve vagyunk együtt (305 db)

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!
na szerinted? -.-
bizonyára jó
ez rossz, nagyon nagyon rossz
Sajnálom az elõzõ barátodat amiért 3 évet pazarolt rád feleslegesen...
Azt megkérdezhetném, hogy szerinted hogyan tudja ezt elérni a párod?
Ezt az ostoba kérdést... igen, ez tök rossz, hogy van egy 2 éves kapcsolatod és a mai napig szerelmes vagy, tényleg...

Arról mi a véleményetek, hogy 10 éve vagyunk együtt a párommal, de a szüleink még soha nem találkoztak egymással?

Nem vagyunk házasok. Hol és milyen keretek között mutatnátok be egymásnak a szül?ket?

Legjobb válasz: Mi több mint 5 éve vagyunk együtt,és az én anyukám nem találkozott a párom anyukjával(elváltak a szüleink) apukájával igen,1x.

Mi 12 éve együtt, a mieink sem találkoztak, sõt én is csak egyszer találkoztam anyósommal, apósommal talán kétszer. A szülõk távolról ismerik egymást, de igazából utcán sem szoktak találkozni. A párom finoman szólva nem tiszteli sem apját sem anyját, oka van rá, õ sem nagyon jár haza, érthetõ hogy nem szorgalmazza, hogy a szülõk találkozzanak. Annak a hozzászólónak aki nem tudja komolyan venni az ilyen kapcsolatot: Tegye sebességbe az agyát mielõtt kinyitja a száját.
A mi szüleink az unokájuk keresztelõjén találkoztak elõször egymással akkor a fiam 4-hónapos volt ez a megismerkedésünk után 11-évre volt. Itt sem nagy a távolság 140km de olyan alkalom nem volt ami miatt hamarább is találkozhattak volna.
A mi szüleink együtt járnak ide-oda, nélkülünk:) Mi szerveztünk nekik anno közös programokat már eleve, anyáknapi virágkiállítás, közös ebédek nálunk.
mi 2 éve vagyunk együtt, eddig még nem ismerik egymást jóanyáink. (apáinkkal nem tartjuk a kapcsolatot) talán majd lesz babánk. addig inkább nem erõltetem. de lehet utána se. sztem ha egyik szülõpár sem ragaszkodik hozzá, akkor nincs gáz, a lényeg, h ti jól megvagytok.
Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, és az én anyukám nem találkozott a párom anyukjával(elváltak a szüleink) apukájával igen, 1x.
Elég furcsa, hogy a 10 év alatt még soha nem futottak össze a szülõk! De van ilyen! Hívjátok meg a másik szülõpárt egy vacsira vagy ebédre.
Ahány ház, annyi szokás, ahogy mondani szokták. Igazából szerintem nem gond hiszen ha nem vagytok házasok akkor õk effektíve nem "rokonok", szóval szívetek joga hogy találkoznak és mikor. Ahogy elõzõ is írta, ha akarjátok hívjátok meg õket kajolni, vagy mondjátok szüleiteknek hogy hívják egymást nyugodtan. Nekünk anno így volt, apukáméknak szóltam, hogy nincs-e kedvük megismerkedni velük, és õk meghívták egy vacsira õket magukhoz úgy hogy mi is ott voltunk. Nem nagy dolog, egy gesztus, aztán a jövõ eldönti hogy akarják-e tartani a kapcsolatot vagy megmarad a formális találkozás, esküvõ-gyerekszületés...nálunk végül így lett, pedig egy idõben úgy tûnt nagyon jóban lesznek, de kiderült hogy nagy gondolkodásbeli különbségek vannak, ezért megmaradtak az udvariassági találkozásoknál.
az mi szuleink is csak az eskuvon talalkoztak. Szerintem nem is lesz tobbszor. Eroltetni nem fogjuk, de engem nem is zavar.
Hát igazából érdekes:) Én két és fél éve vagyok együtt a barátommal de már jó párszor találkoztak a szülõk egymással!Mi köztünk is 100km van de ha igazán megakarják egymást ismerni az nem akadály!10év elég szép idõ és azért illik bemutatni egymásnak a szülõket!Én meghívnám mindkét fél szüleit magunkhoz egy ebéd alkalmával, többi pedig majd alakul!
Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal, van két kislányunk, és még soha nem találkoztak a szüleink egymással... És ahogy a dolgokat látom, szerintem nem is fognak... :( Én megmondom õszintén, hogy 10 év múlva szerintem már értelme sincs erõltetni, ha eddig nem tettétek meg... 100km nem a világ vége, gondolom nem csak ez volt a probléma...
nem tudom komolyan venni az ilyen kapcsolatot. ennyi idõ elteltével már illene jól ismerniük egymást a szülõknek. ez nekem olyan, mintha szégyellnétek a családotokat. 100 kilométer...ugyan. Magyarországon nincsenek távolságok. 100 km kb másfél óra utazás..lófütty.
se egy temetés se egy esküvõ vagy valami hasonló családi esemény nem történt, ahol tudtak volna találkozni? csak úgy elhívni õket sztem nem olyan jó, mert félreérthetik, hogy mit akartok hirtelen tõlük 10 év után, szóval inkább várd ki a megfelelõ alkalmat. szerintem
A kérdező hozzászólása: 100 km van a szüleink között.
az lenne a legjobb, ha ti csinálnátok egy ebédet, ahova meghívjátok mindkét szülõket.
A mi szüleink az eljegyzésen találkoztak elõször, ez viszont nem 10, hanem 2 év után volt. Ha komolyan gondolja, kötelezze el magát, ha nem gondolja komolyan, ne húzzátok egymás idejét (fõleg a férfi ne a nõjét). Ha valamit akarsz, azon nem kell ennyit gondolkozni, csak ha egy jobbra vársz, azon. Úgyhogy nekem inkább a 10 évrõl van véleményem, bár nem ez volt a kérdés. Félre ne értsd, tudom, hogy a papír nem garancia semmire, de az elkötelezõdés szándékát jelenti, és a szándék nagyon fontos. Ha csak a bemutatás a problémád, hívjátok meg ebédre a szülõket akár magatokhoz, akár vendéglõbe. Ez lehet akár jövõ szombaton, de lehet valakinek a szülinapján, névnapján, esetleg karácsonykor vagy 2 ünnep között.
Szerintem nem létszükség a találkozás hiszen ti vagytok egy pár nem a szülõk...mármint amíg házasok sem vagytok addig meg abszolút semmi szál nincs közöttük. Csináljátok úgy ahogy nektek jól esik, erre nincs szabály. Áthívni õket, közös ebéd vagy vacsi, mindegy.
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, egy éve vagyunk házasok. A szüleink csak az esküvõn találkoztak. Elõtte se, utána se. Eleve nem egy korosztály, apukám fiatalabb a férjem idõsebb testvéreinél (!) , így anyósomék 70 felett vannak. Ráadásul kb. 350 km-re laknak tõlünk.
Ha nem hiányzik senkinek sem ez a találkozás (sem neked, sem a párodnak, sem a szüleidnek, sem az õ szüleinek) és megvagytok így is mindnyájan, akkor véleményem szerint rendben van a dolog. Ti így éltek. Ha nem kell egyikõtöknek sem azt hallgatnia otthon, hogy mi jobban támogatunk, mint a másik szülõpár, stb. tehát nincs áskálódás egymás ellen, akkor is oké a dolog. Abban viszont igazat adok az egyik elõttem szólónak, hogy 100 km nem lehet kifogás, a mi országunk nem egy nagy hely, nincsenek benne távolságok.

3 éve vagyunk együtt a párommal, mindenhová együtt megyünk, de félek, hogy a terhére vagyok. Mit tegyek?

Nekem nincsenek barátaim, az ? barátai az enyémek is, de mégis úgy érzem, ha együtt megyünk valahová és a barátai is ott vannak, akkor én csak kívül álló vagyok. Úgy érzem, néha terhére vagyok. Nagyon szeretném elengedni csak a barátaival szórakozni, de akkor engem megöl az unalom. Én vagyok az egyedüli lány. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Legjobb válasz: Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.

Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem én, de nem mond semmit. Semmit. Csak mosolyog.
Szerintem ez igy nagyon fura.Keress te is saját barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda.Õ is elmehet az övéivel, te is a tieiddel.Akkor megtapasztalja, hogy milyen, ha hiányzol.Szerintem ezt még nem érezte, mióta együtt vagytok.Tudom nem könnyû valahonnan barátokat leakasztani, de ismerkedni kell.Tanfolyamra beiratkozni stb.
Én 2 évet voltam együtt az elõzõ barátommal, mi is mindenhova együtt mentünk, nagyrészt ezért is lett vége a kapcsolatunknak. Lehet közbe úgy érzed h de jó h együtt vagytok, én biztos vagyok benne h a párodat zavarja, egy férfinak kell a "szabadság", h a haverokkal legyen csak néha, h tudjon szabadon beszélgetni, sokkal másabb az. A hozzáállásod pedig nem tetszik. Csak azért nem akarod elengedni h kicsit lazítson, mert te unatkoznál. Ez elég önzõ dolog. A kapcsolatotok legyen a szemed elõtt, h sokkal jobb lesz, ha néha külön töltötök idõt, kell az h érezd h hiányzik, és h ne üljetek egymás nyakán.

Segitseg! A parommal mar 1 es fel eve vagyunk egyutt, mostanaba sokat veszekszunk es ritkabban talalkozunk, szerintetek van valakije?

Legjobb válasz: Mi az oka a ritkább találkozásnak? Mert a veszekedés nem indok rá. Nem biztos, hogy van valakije, ha õ nem akar találkozni, lehet, hogy csak simán nem akarja a balhét, (amit szintén nem írtál le, hogy ki is miért generálja) vagy nem szeret. Én a barátommal 2 éve vagyok együtt, ebbõl majdnem egy évet végigveszekedtünk, mégsem bírtunk meglenni egymás nélkül. Nem bírtuk utálni egymást semmiért, mert szeret, én szeretem, megdumáltuk, béke, aztán ment minden tovább. nincs értelme haragot tartani olyannal akit szeretsz.

Mi az oka a ritkább találkozásnak? Mert a veszekedés nem indok rá. Nem biztos, hogy van valakije, ha õ nem akar találkozni, lehet, hogy csak simán nem akarja a balhét, (amit szintén nem írtál le, hogy ki is miért generálja) vagy nem szeret. Én a barátommal 2 éve vagyok együtt, ebbõl majdnem egy évet végigveszekedtünk, mégsem bírtunk meglenni egymás nélkül. Nem bírtuk utálni egymást semmiért, mert szeret, én szeretem, megdumáltuk, béke, aztán ment minden tovább. nincs értelme haragot tartani olyannal akit szeretsz.
A kérdező hozzászólása: mikor egyutt vagyunk minden szep es jo . . . mindig kozbe jon valami altalabba neki , o aszt mondja, hogy szerett mi tevo legyek?

4 éve vagyunk együtt a párommal 2 éva nem védekezünk, szeretnénk babát de nem vagyunk görcsösen a témán! úgy gondoljuk ha jön akkor jöjjön! Mivel segíthetnék hogy termékenyebb legyek?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)

Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)
A kérdező hozzászólása: most regisztrltam!:D akkor is lehetek terhes ha párom nem bennem megy el??
Lehetsz persze. De igen csekély a lehetõség rá. Én is szeretnék már babót, de eddig még nem lettem terhes ilyen védekezés mellett. (mondjuk ez nem baj, mert legalább lesz hogyan védekezni, miután már lesz gyerekünk) :) ))

Egy éve vagyunk együtt a párommal és úgy érzem kezdünk eltávolodni egymástól. Miért?

Van, hogy napokig semmi baj nincs, minden olyan, mint régen, bókol, félórákig csókolózunk és minden olyan szép, aztán jönnek a veszekedések, a hisztik és a duzzogások.

Legjobb válasz: én is így voltam 1 év után a barátommal. de annak már rég vége. lehet túl sokat voltatok együtt, vagy nem vagytok elég kreatívak, csináljatok együtt új dolgokat, esetleg változtathatsz a külsõdön is, néhány apróságon, hogy ne a megszokott legyen neki. de ha mindent bevetettél már és semmi nem segít, akkor sajnálom

én is így voltam 1 év után a barátommal. de annak már rég vége. lehet túl sokat voltatok együtt, vagy nem vagytok elég kreatívak, csináljatok együtt új dolgokat, esetleg változtathatsz a külsõdön is, néhány apróságon, hogy ne a megszokott legyen neki. de ha mindent bevetettél már és semmi nem segít, akkor sajnálom
ne találkozzatok minden nap, egy kis szabadság jót tesz.ugorj el a barátnõidhez, stb.

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.

Mit adjak születésnapi ajándékként a páromnak, aki most lesz 23 éves? /4 éve vagyunk együtt/ Egyidősek vagyunk. Fiúk, ti minek örülnétek? (20-25éves korúak) Normális válaszokat várok. Lány, 22 éves.

Legjobb válasz: Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.

Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.
Guminõ, péniszpumpa, mellimplantátum(neked)aztán csöcsörészés, dugás, pénisz-pumpa, egy csomag óvszer, egy felköthetõ mûpénisz(neked, és akkor dughatjátok egymást pénisszel)és egyéb szexuális játékszerek
A 2. válaszolónak igaza van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!