Találatok a következő kifejezésre: A párommal éve vagyunk (728 db)

A párommal ma vagyunk 4. éve együtt azt szeretném kérdezi hogy mit adjak neki vagy mit csináljak amikor este 11-éjfél körül fog haza érni? Tippek? !

Legjobb válasz: Csinálj neki kuponfüzetet. (papírdarabokat egyformára vágsz, középen összefûzöd õket damillal vagy cérnával, és félbe hajtod). Az érvényessége 1 év. A kuponokra olyan dolgokat írj rá, amit ha letép a párod, és odaad neked, akkor azt neked azonnal megkell tenned, abban a pillanatban. Ez lehet pl: szex itt és most, de olyasmi is hogy Ma te mosogatsz, vagy hogy ma azt a filmet nézzük amit én akarok. Nagyon ötletes és egész évre kitart, hacsak nem szórja el 1 heten belül az egészet :D

Csinálj neki kuponfüzetet. (papírdarabokat egyformára vágsz, középen összefûzöd õket damillal vagy cérnával, és félbe hajtod). Az érvényessége 1 év. A kuponokra olyan dolgokat írj rá, amit ha letép a párod, és odaad neked, akkor azt neked azonnal megkell tenned, abban a pillanatban. Ez lehet pl: szex itt és most, de olyasmi is hogy Ma te mosogatsz, vagy hogy ma azt a filmet nézzük amit én akarok. Nagyon ötletes és egész évre kitart, hacsak nem szórja el 1 heten belül az egészet :D
hát gondolom munkából jön és semmi kedve nem lesz kimozdulni, évfordulók szempontjából inkább vagyok 'program' párti mint ajándék. rittyentsd ki gyönyörûre a lakást, fõzz valami különleges vacsit (vagy rendelj ha nem vagy biztos a dolgodban), gyertya az asztalra bla bla bla :)
Háát passz ha romantikusak vagytok és pestiek akkor egy esti séta a Margitszigeten pl. Gyertyafényes szeretkezés kocsikázás bele az éjszakába. Hangulatos étterem. Stb én anno amíg volt barátnõm ilyesmiket csináltunk
ha szakács, akkor feljtsd el a kaját, illetve koncentrálj egy olyan desszerter, amit még nem evett :) hangulatvilágítás, gyertyák stb. vegyél csümölcsöt és tejszinhabot és díszítsd fel a meztelen testedete apróra vágott gyümölcsökkel és tejszinhabbal. feküdj a konyhasztalra. a bejárati ajtóra meg írd ki, hogy "vacsora az étkezõben" :)
Díszítsd a lakást saját készítésû és személyre szóló feliratokkal, rajzokkal (csomagolópapír, filctoll). Minél bénább, annál meghatóbb:) A szexet dobd fel "kosztümmel", még van idõd kérni (barátnõ), vagy egy használt ruhákat árusító üzletben venni valami vadító göncöt! A többit a fantáziádra bízom:)
Én egyszer ilyet csináltam: pici üdvözlõkártyákba szerelmes idézeteket írtam, felfûztem õket, és a szobában felakasztottam, keresztbe az ágy fölött. Szatén ágynemût húztam, szépen megágyaztam, leterítettem egy szép kendõt az ágyra, és egy tálba mindenféle édességet tettem: csokigolyók, bonbon, stb. Természetese, mivel este lesz, várhatod selyempizsiben, vagy valami szexy, lenge ruhában. Egy üveg pezsgõ vagy bor jöhet ráadásnak :) Utána pedig akkor is különleges lesz a szeretkezés, ha minden másnap csináljátok:) Gyertyafény és romantikus zene alapkövetelmény:) Szerintem írtó romantikus:) 19/L
ha fáradt lesz, hagyd aludni, majd reggel ünnepeltek.
Háát ha 4 év után sem ismered ki annyira h mire vágyik... nos akkor az sztem tré...
A kérdező hozzászólása: de ki ismerem csak pont ez az hogy olyan dolgokat szeret miket nappal lehet csinálni ezért nem tudom mit csináljak aminek este is örül!nem vagyok annyira agyag zokni:-(
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet csak az a baj hogy szakács és este nem bír már rá nézni a kajára!:-/ tudok fõzni talán nem is azért de egyszerüen nem tudok mit kitalálni!a sex mégsem lehet ajándék ha már szinte minden másnap meg van nem?

Miért van hogy a tőlem pár évvel vagy velem egyidős fiúk mellett az idősebb (20-30) nők is vonzanak? 15/L

veletek nem volt még ilyen? lányok!

Legjobb válasz: kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)

kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)
A kérdező hozzászólása: én már voltam egy 26 éves nõvel együtt..köszönöm a választ amúgy!
az szép..
"...n már voltam egy 26 éves nõvel együtt..k" azaz biszex vagy?
A kérdező hozzászólása: mikor vele voltam még úgy gondoltam biztos kíváncsiság, de mikor már minden 10. ilyen korú lány/nõ bejön komolyan foglalkoztat hogy miért van. Igen amúgy biszexuális vagyok, de nem értem hogy ha tetszenek a lányok akkor már miért nem a korombeliek tetszenek

Elmondanád a párodnak, hogy megerőszakoltak pár éve vagy inkább hallgatnál róla?

Legjobb válasz: Gondolom, bíznék benne ennyire, és rá is tartozik, ha emiatt gátlásosabb vagyok a kelleténél.

Gondolom, bíznék benne ennyire, és rá is tartozik, ha emiatt gátlásosabb vagyok a kelleténél.
Elmondanám.
Ez dúrva téma. Mindenféle képpen elmondanám, de csak akkor, ha már eljutott egy bizonyos szintre a kapcsolat. Ha a barátnõm ilyet mondana nekem, akkor biztos, hogy fontosabb lenne számomra, jobban odafigyelnék rá, mert ilyet nehéz feldogozni.
Ha engem megerõszakolnának, akkor valamilyen szinten magamban csalódnék, hogy nem tettem meg mindent az eset elkerülése érdekében. Így lehet egy darabig hallgatnék róla, de ha kellõen komollyá válna a kapcsolatunk, elmondanám. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Én is így vagyok vele, hogy valamilyen szinten én is hibás vagyok és nem szeretném "sajnáltatni"magam emiatt.
kicsit megkésve, de másnak jól jöhet.... :) tapasztalataim szerint eszedbe se jusson, csak már ha 'egy életre' választottad. Bennem csak jobban elõhozza a macera, hogy annyira próbálna odafigyelni és kérdezget...ha nem is konkrétan ezért teszi, de mindig bennem van hogy biztos azért ilyen mert tudja mi volt és ezen kattog õ is. Ettõl feszült leszek, akkor meg már megette a fene...:S Magadban kell rendet rakni aztán szépen eltemetni jó mélyre. Teljesen felesleges hogy a másik is azon forogjon... De persze, ha úgy alakul vagy nem tudtad túltenni magad rajta és el kell mondanod akkor hajrá, beszéljétek meg, csak ez nem egy "jó pont"...sok a nyûg az ilyen csajokkal :)
Mivel ismerem a párom, tudom, hogy azonnal odamenne a férfihez, aki megerõszakolt, vagy addig keresné, amíg meg nem találja, és szó szerint képes lenne megölni. Úgyhogy nem hiszem.
2011-02-09 19:13 -es válaszoló vagyok, érdekes... Nemrég derült ki az egyik lány ismerõsömrõl, hogy tizenéves korában megerõszakolták. Õ már túl tette magát ezen, ezt mondja, de szerintem nem sikerült neki. Sokszor tesz olyat, ami miatt haragudhatnák rá, de valahogy nem tudok. Nagyon szeretem. Nem szeret róla beszélgetni, de szerintem jó lenne, mert senkivel nem tudta megosztani, családban nem mondta el.


Mi a párommal együtt vagyunk 3éve de házasok 1 éve vagyunk. Szeretnénk babát de még sajnos nem jött össze. Doktornő ki írta nekem az elvitet és a biocinket mi a véleményetek erről a két gyógyszerről?

És ha valaki tudd nekem egy-két tanácsot adni hogy eshetnék minél hamarabb teherbe nagyon megköszönöm :D

Legjobb válasz: Egyik sem gyógyszer, ezek csak vitaminok, a teherbeesést nem befolyásolják. Ha egy éve próbálkoztok, akkor érdemes felkeresni endokrinológust és termékenységi gondokra specializálódott nõgyógyászt.

Egyik sem gyógyszer, ezek csak vitaminok, a teherbeesést nem befolyásolják. Ha egy éve próbálkoztok, akkor érdemes felkeresni endokrinológust és termékenységi gondokra specializálódott nõgyógyászt.
Válasszatok ki egy hozzátok közel esõ meddõségi központot, és kérjetek idõpontot!
Az én dokim is azon az állásponton van, hogy ha valaki vitaminhiány miatt nem esik teherbe, akkor annak már eléggé láthatót tünetei vannak. Szóval nem igazán segíti a teherbeesést! Keressetek egy másik orvost!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Hát igen sokan mondták hogy más orvoshozz kellene mennem csak az tõlem messze van mert debreceni vagyok és igazábol ott találnának a problémámra gyógyirt minden képpen meg probálok máshozz is el menni!
Menjetek el a debreceni Kaáli intézetbe (Nagyerdei krt. 98.), ott megcsinálnak minden szükséges vizsgálatot, és kiderül, ha testi oka van a dolognak. Ha mindent rendben találnak, akkor elképzelhetõ, hogy lelki okokra vezethetõ vissza a sikertelenség. A Kaáli intézetben a kivizsgálás ingyenes.

Ha valaki teljesen lefogy és eltelik pár év ( vagy valamennyi idő) meglehet róla külsőre mondani hogy egykor kövér (akár tartósan kövér) volt? (alkata alapján) (a bőr az más kérdés)

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mibõl lehetne? Ha lefogyott, s évek után is normál testalkatú, s ekkor találkozom vele, nem jönnék rá, hogy kövér volt :). Tegnap is volt az egyik mûsorban, hogy X személy mennyit fogyott, mutattak róla képet régebbrõl, a riportban pedig látszódott a mostani állapota. Senki se mondaná meg, hogy kövér volt szerintem, kivéve, aki ismerte :).

Szerintem nem. Mibõl lehetne? Ha lefogyott, s évek után is normál testalkatú, s ekkor találkozom vele, nem jönnék rá, hogy kövér volt :) . Tegnap is volt az egyik mûsorban, hogy X személy mennyit fogyott, mutattak róla képet régebbrõl, a riportban pedig látszódott a mostani állapota. Senki se mondaná meg, hogy kövér volt szerintem, kivéve, aki ismerte :) .
van egy haverom, tegnap mutatta az egyik igazolványképét, amin még úgy nézett ki, mint egy jól megtermett böllér :D iszonyat kövér volt a csávó. most meg semmi sem látszik rajta. szinte kisebb nadrágot hord mint én lány létemre. mondjuk én sem vagyok nádszál, de no :DDD

16 éve élek együtt a párommal. Nem vagyunk összeházasodva, sőt be sem vagyunk jelentve, mint élettársak. Örökölhetek utána?

Ha hírtelen meghalna, örökölhetnék utána, vagy a gyerekei kitehetnének a házból, ami az övé?

Legjobb válasz: Kitehetnek...

Kitehetnek...
Én úgy tudom, még ha össze is vagytok házasodva, azt, ami nem közös szerzemény, mindenképpen a gyerekei öröklik. Neked csak haszonélvezeti jogod lesz, de csak ha összeházasodtok.
Kedves kérdezõ!Sok ilyen eset van amikor a szülök felé nem is néznek a gyerekek, de mikor örökölni kéne akkor érdekes mód feltünnek.(ez forditottan is igaz mert van olyanélettárs is aki semmit nem vitt a kapcsolatba mégis követelné a dolgokat).Nálad az áll fenn hogy a gyerekek nem is foglalkoznak az apjukkal, de az örökségre azért igényt tartanának gondolom.A jog jelen esetben a gyerekek melett van, de ha a pároddal jo a kapcsolatod nyugodtan felvetheted neki hogy legalább jelentsétek be h élettárak vagytok a te érdekedbe, hogy ne legyen baj majd belõle.
Az öröklési jog, ha nincs végrendelet, úgy mûködik, hogy az örökhagyó gyerekei örökölnek akkor is, ha házasságban él valakivel, de akkor is ha nem. Akkor is, ha tartják a kapcsolatot, akkor is, ha nem. Törvényes örököst még végrendelettel sem egyszerû kizárni az örökségbõl. Házasság esetén annyi a különbség, hogy a házastárs haszonélvezeti jogot kap a házastársa tulajdonára, de tulajdonjogot nem szerez. (Amikor sokan itt azt állítják, a házasság csak egy papír, nincs jelentõsége, az ilyen és a hasonló kérdéseket, helyzeteket szívesen megmutatnám nekik.)
igen kitehetnek minden további nélkül! neked ott úgymond nincs "jogod"
Ha semmi papírod nincs róla, hogy együtt vagytok, akkor nem örökölhetsz. De különben is, úgy tudom, a gyerekek örökölnek, ha össze is házasodtok, ami az õ nevén van, az a gyerekeié lesz.
1. vagyok, jól írja a 2. Kérd meg a párodat, hogy tegyetek a házra haszonélvezeti jogot a részedre.
Nem örökölsz utána csak bejegyzett élettársként vagy ha ir végrendeletet.Pont most van benne egy ismerösöm hasonlo procedurába.Ott a gyerekeket ismerem és az apjuk élettársa ki akarja öket semmizni.Én személy szerint úgy vagyok vele hogy szerintem az aki ennyi idõt leélt valakivel annak már jár valami, de egyértelmüen a gyerekeknek is, szóval igazságosan elosztanám ha rajtam mulna.Mivel azért a saját gyereket nem kéne kisemmizni viszont akik évtizedeket leéltek együtt biztos vagyok benne hiáa van az h azt mondjék sokszor h külön kasszán voltak meg hasonlok azért az aki ennnyi ideig vele volt joban rosszban annk is jár valami.(Ja és én nem hiszem abban h ugy lehet lenni valakivel 20-30 évig h egyáltalán egy forintot sem adott bele vagy érdemi minkát az egyik fél.)A legjobb lenne bejelentenetek vagy irjatok végrendeletet, sajnos bármi megeshet és azért szerintem senki nem akar az utcára kerülni emiatt.
Mi kiraktuk apám élettársát. Apámmal együtt végigszivatta anyut, 18 éves korunkig, majd apám akkor elvált. Így nem kellett gyerektartást fizetni. Persze nem velünk lakott, csak hitegette anyut, hogy elhagyja a szeretõjét és visszajön. Gyûlöljük a nõt... kitettük, jól tettük...
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Megkaptad a zöld kezecskét.
A kérdező hozzászólása: Oké, megkérem rá. Te is megkaptad a zöld kezecskét.
A kérdező hozzászólása: A gyerekei egyáltalán nem látogatják, nem törõdnek vele. Igaz, õ sem keresi õket. Az unokáit pl. még nem is látta.
Nemrég irok ide igy nem tudom pontosan mi a zöld kéz de köszi, asszem az h értlemes választ adtam szerinted.Amúgy azt sem értem amikor valakit jelentenek vagy offolnak. Ui:Anyukám is ilyen helyzetben van hogy évek ota együtt élnek de nincs róla hivatalos okirat õk most fogják intézni majd nemsokára.A barátja belátta h anyu sokmindent vitt be a kapcsolatba(lakásfelujitás, közös kassza stb).Náluk mondjuk nincs gyerek és a pasinak sincs. Anya nem a vagyonát akarja csak a lényeg ha bármi van nem kerül majd kellemetlen helyzetbe mert a barátja beimseri h abbol ami van abban van közös vagyon is.
A kérdező hozzászólása: Én sem a házára apellálok, csak nem szeretnék fedél nélkül maradni. Az én halálom után már azt csinálhatnának a gyerekei a házzal, amit akarnak.

Méhszájseb lehet? Amikor a párommal együtt vagyunk úgy, hogy hátulról történik a behatolás, bele nyilallásokat érzek a méhszájnál. Ez mitől lehet? ! 4 éve szültem, lehet hogy a szülés miatt?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.

Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.
A mészájseb erõs folyással jár amit fehér színûû és sokszor véres is :( De ha nincsenek ilyen jelek akk nem kell agódnod, de ha tuvábbra is fájni fog menj el dokihoz

Hamarosan 2 éve annak, hogy a párommal együtt vagyok. Ezt úgy szeretném megünnepelni, hogy Budapesten vagy a környéken valahova elviszem. Az esti program már meg van. De nap közben még nem tudom, mit csináljunk?

Valamilyen kiállításra gondoltam, de nem művészire, valami olyan programra, ami nem feltétlenül romantikus, de a lényeg,hogy ketten legyünk! Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Legjobb válasz: Kiállításra nincs hirtelen ötletem, de ha van egy kicsit nagyobb kereted, akkor kuponos oldalakon (megabon, kahani) potom áron vannak 3 napok wellnesshétvégék. ;)

Kiállításra nincs hirtelen ötletem, de ha van egy kicsit nagyobb kereted, akkor kuponos oldalakon (megabon, kahani) potom áron vannak 3 napok wellnesshétvégék. ;)
Ez lehet hulye otlet, de en szivesen vennem ha a parom elvinne mondjuk allatkertbe/igaz, ahoz most hideg van/, de akar elmehetnetek a horror hazaba. Garantalt elmeny. Nezz utana.

6 év a párommal együtt vagyunk, de már nem vagyok nagyon boldog! Mit tegyek, hogy vele újra az lehessek?

6 éve vagyok együtt a párommal és lassan a kisfiúnk is 3 éves lesz. Most már nem érzem magam vele olyan boldognak.Puszit is csak akkor ad ,ha én kérek tőle. Magától nem. Csak akkor szeretget,ha esténként akar valamit. Amúgy nagyon figyelmes,mert megszokott lepni ajándékokkal,ha épp valami nap van. Amúgy nem. Régebben minden hónapban 1x kaptam virágot. Most semmi. Teljesen elhanyagol. És én már bele untam,hogy mindig én megyek oda hozzá pusziért vagy ölelésért. Szerintetek mi lenne a legjobb? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Mert úgye itt van a kisfiúnk!!

Legjobb válasz: Vele beszéltél már errõl? Hogy mi az oka, hogy kezdetetek elhidegülni? Az ilyen jellegû problémát csak együtt lehet megoldani, mindkettõtöknek akarnia kell. Ha beszélgettek, és megérti mi a gond, akkor lehet elkezdeni szervezni közös programokat, esetleg kettesben elmenni romantikus helyekre, kicsit több idõt szakítani egymásra. 28/n

Vele beszéltél már errõl? Hogy mi az oka, hogy kezdetetek elhidegülni? Az ilyen jellegû problémát csak együtt lehet megoldani, mindkettõtöknek akarnia kell. Ha beszélgettek, és megérti mi a gond, akkor lehet elkezdeni szervezni közös programokat, esetleg kettesben elmenni romantikus helyekre, kicsit több idõt szakítani egymásra. 28/n
A kérdező hozzászólása: Nem élünk házasságban. Élettársi kapcsolatban. És vele is ugyan annyit foglalkozom, mint a gyerekkel.
Tarts szeretõt, az feldob! Ha meg megsejti, akkor 1000-el megpróbál visszahódítani :-P (De hogy normális is legyek: beszéljetek. Minden kapcsolatnak ez az alapja: meg kell beszélni!)
feleséget akartam írni
Jó hogy ha én dugom a férjedet! 23/F
Azt lenne jó tudni hogy vajon házasságban éltek-e vagy csak úgy...
Mondd ezt el neki is. Ha vevõ arra, hogy nagy kapcsolatépítõ tréningbe kezdjetek, akkor túl nagy gond nem lehet. :) Lehet egyszerûen nem is gondol arra, hogy neked ezek hiányoznak! Ha õs is szeretne változtatni, akkor próbáljátok lepasszolni valahova a kissrácot, menjetek el kirándulni, egy wellness hétvégére, vagy bárhova, ahol újra csak ti ketten vagytok, egymással foglalkozhattok és újra egymásba szerethettek! :)
Mondd el neki ugyanazt, amit ide leírtál nekünk. Azt is, hogy neked hiányoznak ezek a dolgok, és próbáljon változtatni rajtuk. Egyedül nem tudod megoldani, beszéld meg vele, mi hiányzik neked.
Beszélj vele , mond el neki ezeket amiket most ide leirtál. Lehet ugy érzi , hogy most inkább a gyerekkel foglalkozol inkább és ezért nem olyan hozzád mint volt.
Szerintem ebben a helyzetben abszolút nem számít, hogy házasok vagytok-e avagy sem. Persze a válás hosszadalmasabb, mint egy sima költözés, de a lényege ugyanaz, elszakadsz attól az embertõl, aki az életed része és a kisfiad apja. Én mindenképpen megpróbálnám ezt megbeszélni vele és ha vevõ rá, akkor kicsit többet foglalkozni vele, elmenni vele ide vagy oda. Nem szabad a gyereket sem elhanyagolni, de talán most egy nagyon picit õ háttérbe kerülhet, amíg megpróbáljátok rendezni a kapcsolatotokat. Nem hinném, hogy ettõl bármi baja lenne. Engem is sokszor passzoltak le hetekre a nagyimhoz és azok a hetek a legeslegszebb, legbandázósabb kisgyerekkori élményeim. A nagyik ugye mindig engedékenyebbek/lágyabb szívûek mint a szülõk. :P Tehát én mindenképpen erre kezdenék el koncentrálni, elõször beszélgetnék vele az érzéseimrõl és ha vevõ rá, akkor tegyetek azért, hogy felkeltsétek azt a lángot! Sok sikert kívánok nektek, õszintén! :)
Nem is baj...
A szûk baráti körömben 5 fiú az elmúlt évben vágatta le a haját. A tágabb körben ennél jóval többen. Nem tudom az okát, pedig nekem tetszenek a hosszú hajú srácok :)
Szerintem is kevesebben vannak, pedig nekem is õk jönnek be leginkább.De ez van, semmi bajom a tüsishajúakkal se. :) 18L
Én hála egyre többet látok. :) (persze nem az ilyen emo félék vonzanak, hanem az igazi férfiak, amin lehetne vitatkozni, hogy hosszú hajjal nem az, de ez már ízlések és pofonok...) 21/L
Unokatesómnak hosszabb haja van mint nekem, fekete hullámos és olyan helyes, de sztem rövid hajjal még helyesebb lenne. :D 17/L
Idén 7 fiú barátom vágatta le a haját, akik egyébként tipikus hosszú hajú srácok voltak, és nem emós hajra gondolok, hanem az igazi hosszú hajra... érthetetlen :(
szerencsére felém nem jellemzõ :) férfi csakis hosszú (minimum hátközépig értendõ) hajjal jöhet szóba :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!