Találatok a következő kifejezésre: A párommal éve jártunk, amikor (2 db)

A párommal 3 éve jártunk, amikor most 3 hónapja szakítottam vele. Most mindent ígér. Mit tegyek?

Mert tudtam,hogy valami nem stimmel.Három év alatt mindig az volt a vita mikor költözünk már össze.Én igen ? meg még nem akarta./Középkorú vagyok/.Aztán hosszas id? után történt valami ami miatt szakítottam vele.Aztán bevallotta,hogy valamilyen formában együtt van a feleségével.Most mindent igér,hogy össze költözik velem,engem akar,stb....Ti hinnétek neki???Nagyon szeretem és szenvedek nélküle de nem merek neki hinni.Ti mit tennétek??????Komolyan kérdezem!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.
.

A Légy jó mind haláliggal kapcsolatban lenne pár kérdésem! 1. Hány évig jártak abba az iskolába? 2. Hány évesek lehettek amikor oda bementek tanulni? 3. Hány lány járt Misiék osztályába? 4. Mi szerint ültek a gyereke? Hol ült Misi?

Legjobb válasz: Szégyen ,hogy ilyen szar kérdéseket tesz fel a tanárod.Az õ szegénységi bizonyítványa ,hogy nem tudja normális módon eldönteni ki olvasta el és ki nem.Mivel ez mind kikereshetõ ezért én azt javaslom ne olvasd el ezt a könyvet. *protip: google.hu

Szégyen , hogy ilyen szar kérdéseket tesz fel a tanárod.Az õ szegénységi bizonyítványa , hogy nem tudja normális módon eldönteni ki olvasta el és ki nem.Mivel ez mind kikereshetõ ezért én azt javaslom ne olvasd el ezt a könyvet. *protip: google.hu
Szia ! Nem jártak lányok a gimnáziumba. Hárman ültek egy padban, Misi középen ült. Az író szavaival "érdem szerint ültek" az iskolapadokban, azaz tanulmányi eredményük szerint. Elõl ültek a jó tanulók, hátrébb a gyengébb, a rossz tanulók.
A Debreceni Református Gimnáziumba 6 évig jártak a tanulók. A gimnázium elsõ osztályába az jelentkezhetett, aki elvégezte a 4 elemi iskolát, /ez a mai alsó tagozatnak felel meg/ és betöltötte a 10. életévét. A regény fõhõse Nyilas Misi a történet idején a 2/B osztályba járt, tehát másodikos gimnazista volt. Ekkor kb. 12 éves lehetett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!