Találatok a következő kifejezésre: A párommal éve jártunk, (12 db)

A párommal 3 éve jártunk, amikor most 3 hónapja szakítottam vele. Most mindent ígér. Mit tegyek?

Mert tudtam,hogy valami nem stimmel.Három év alatt mindig az volt a vita mikor költözünk már össze.Én igen ? meg még nem akarta./Középkorú vagyok/.Aztán hosszas id? után történt valami ami miatt szakítottam vele.Aztán bevallotta,hogy valamilyen formában együtt van a feleségével.Most mindent igér,hogy össze költözik velem,engem akar,stb....Ti hinnétek neki???Nagyon szeretem és szenvedek nélküle de nem merek neki hinni.Ti mit tennétek??????Komolyan kérdezem!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.
.

Beíratkoztam edzőterembe, , , még életemben csak egyszer jártam, pár évvel ezelőtt, de akkor inkább a társaság miatt. Most lejárok minden nap egy órára, ellipszis tréner, bicaj, futópad és taposógép, ez a 4 váltogatva 1, -1, 5 órán át?

Napközben megpróbálok egészségesebben enni: megvontam a fehér kenyeret, lisztet, cukrot. Eszem csirkemellet, zöldséget, reggelire zabpehely Délelőtt járok le, olyan 9-10 kürül, mikor hogy. Fáradtan jövök el, és utána mindig 1 -1,5 óra alvásra van szükségem. Eddig eléggé el voltam tunyulva igazság szerint.70 kiló vagyok,20 kilót szeretnék leadni, de elsőkörben 10-et. Szerintetek hogyan csináljam, elég eleinte aerob edzésforma és majd később beiktatni a súlyzósat folyamatosan? Ügyelek a fehérjebevitelre is. Eszem túrót esténként vagy egy adag Ultra loss shaket este Persze ezenkívül még húsokból is nyerek fehérjét. Szerintetek jó úton haladok?

Legjobb válasz: Akkor hajrá. Ha pár héten belül kiderül, hogy nem mûködik, ne add fel a célodat, csak dobd a kukába a fehérjekoncentrátumot, ami a sovány tejjel szintén felviszi az inzulint. Van, akinek bejön, talán neked is.

Akkor hajrá. Ha pár héten belül kiderül, hogy nem mûködik, ne add fel a célodat, csak dobd a kukába a fehérjekoncentrátumot, ami a sovány tejjel szintén felviszi az inzulint. Van, akinek bejön, talán neked is.
Össze kéne állítani egy komplett szálkásító diétát. Napi 2, 5-3g*testtömegkg fehérje és 1-1, 5g*testtömegkg ch. Mintaétrendek itt vannak, találsz párat: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Heti3-4 aerob + súlyzós edzés kellene, ennek egy része már meg van valósítva. Edzéstervet találsz az oldalon, amit linkeltem. Hogy szálkásításhoz végig teljes testes edzés kell-e azt nem tudom, de mindenképp azzal kezdd.
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy néz ki, hogy bejön, de majd pár hétz múlva többet tudok :) 1 hét alatt -3kg... a víz lemenni látszik :) a következõ hét már nehezebb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Oké, reggelire azért meghagyom a zabpelyhet:) Tegnap este 9-kor ittam egy adag Ultra loss Shaket, úgy eltelített, szerintem már tegnap túlzásba is vittem az evést.. bár gondosan megválogattam Mégis 2 kilóval már kevesebbet mutat a mérleg, - tudom, ez még nem sokat jelent még! És csak víz távozik. Az viszont elég sûrûn :( Mintha gyorsulna az anyagcserém a sûrûn beiktatott étkezésektõl...
A sárgarépa micsoda? Fehérje, zsír vagy szénhidrát? Szénhidrát. A répa és a rizs között az a különbség, hogy a zöldségben lévõ szénhidrát fokozatosabban szabadul föl, nem löki az égbe az inzulint. A zabpehely, ha nyerset veszel és te fõzöd meg, nem rossz - de még ennél is jobb a zöldség.
A kérdező hozzászólása: Azt nem szeretném megtenni, hogy egy kis riszt is telhesen kiiktatok, hiszen kell a szénhidrát is. :) Azért remélem, visszfogással és sporttal is menni fog a dolog. Köszönöm a válaszokat!
Tudtommal meg pont reggelre kell a zabpehely a CH miatt, mert az úgy feldob és tart egész nap, mert másból is viszel be aztán CH-t. De persze jó helyette tojás mondjuk, de csak zöldség már hülyeség reggelire. Valamennyi CH meg zsír azért kell. Nem beszélve a fehérjérõl, ami a zöldségekben nem túl sok.
Cm? Ha 20 kilót kell fogynod, jobban jársz, ha a kis kruplit és rizst is elfelejted, helyette még több zöldség és saláta. A csirkemellet meg fogod unni, de nem kell ezt enned, mehet a comb is. Kicsit több zsír, de jobban eltöm, kevesebbet eszel másból. Reggelire szerintem nem jó a zabpehely - tojás, hús, zöldség egészségesebb. Mozgás: ne fáraszd túl magad. Kellene a súlyzós edzés, mondjuk egy héten 3 x 40 perc, és közöttük a kardió. A síma kardiónûé jobb a rövidebb intervallum edzés. És ezek mellett (nem helyett) kellene minél több, kellemes alacsony intenzitású mozgás. Járj gyalog (elég andalogni), ne használj liftet, ilyesmi. Sohase éhezz. Ha éhes vagy egyél salátát, zöldséget, akár húst is.
Az a lényeg, hogy cukor és barátai ne legyen és jó lesz. Meg a napi CH és fehérje meglegyen. Zsír is kell, ha jól tudom 1g*testtömegkg egy napra.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezeket a diétákat már néztem és meg is próbáltam egyet kialakítani, Reggel zabpehely: 20dkg, 8 körül edzés elõtt aztán 2. étkezés: csirkemell, zöldség: cukkini, paradicsom, kis rizzsel vagy krumplival 3., 3 fõtt tojás, zöldség körettel 4., fehérje, 5, sovány túró valami ilyesmit próbálok beiktatni.
Na hogy haladsz? Mennyi ment le?

Ez szerintetek miért van? Jó pár éve nem hiszek istenben és misére se járok, előtte gyermekként, tini koromban jártam, de akkor is a szülők miatt.

Aztán a napokban voltam egy közeli hozzátartozómért mondott misén, és potyogtak a könnyeim, és mintha közel éreztem volna magam Istenhez. De ha megkérdezték volna t?lem miért sírok, nem tudtam volna megmondani. Véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Emberi érzésekrõl van szó. Ez minden.

Emberi érzésekrõl van szó. Ez minden.
Semmi, én is bõgök a temetéseken, de az nem azt jelenti, h betenném a lábam egy templomba is.Én nem vagyok ateista, de a vallás minden formáját elutasítom.
Mire megnõttél megjött az eszed. Az egyház már hat éves kortól tömi a gyerek fejét a vallásos dogmákkal és nevel a lélek "nyomorúságára" (féljed Istent, közben õ szeret téged). Amikor kitágul világnézeted és még a tudomány eredményeit is megismered, valamint a Bibliát ésszel tanulmányozod, akkor jössz rá, hogy a hit terjesztõi milyen rettegésben tartják híveiket. A templomokat, ha megvizsgálod, azért építették nagyra, hogy te elvesszél benne és "kicsinek - porból vétettnek" érezzed magadat. A papokat külön tanítják a retorikára és prédikálásra. Mindig a lelkeden keresztül akarnak megfogni és azért sírsz, mert nem tudsz ellene védekezni (ezt hívják lelki terrornak). Ha templomot és az amerikai ûrsiklót (elfektetve) összehasonlítod, akkor tapasztalod, hogy mindkettõ kinézetre azonos. Az egyik az isteni lakhely, a másikkal keresik Istent.
Isten meghívott a kegyelemre. Ajánlok egy kis olvasnivalót, amely segít majd Téged kiképezni a hitre, ez majd sok mindent segít megérteni: http://maranatha.uw.hu/kijezus.htm http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm http://depositum.hu
A közeg túl nyugodt ott. Én rühellem az egészet. 18/F
Hasonló gyerekkorom volt nekem is, mise mise hátán. Felnõttként én sem járok, nem szeretem a papokat, az egyházat. De hiszek, a magam módján, biztos vagyok benne, hogy van Isten, vagy nevezzük, ahogy akarjuk. Nem érzem magamévá egyik egyház dogmáit sem, és ettõl tisztábbnak érzem az egészet. A templom, érdekes hatással van rám is. Hihetetlenül megnyugtató, áhítatos, van benne valami magasztos. Szeretek templomban lenni, valahogy jobban magamra találok. Persze nem járok, de attól még ha néha-néha betévedek egy templomba, határozottan ezt érzem. Lehet, hogy Veled is hasonló történik.
lehet, hogy "csak" a rokonodhoz fûzõdõ érzelmek miatt történet vagy rájöttél valamire
Megszólított Isten. Higgyél benne, hiszen létezik. HA nem is jársz templomba (Bár kéne), akkor is olvasd a Bibliát, azon keresztül is megszólíthat.


Lefekudnetek olyan valakivel, akivel tobb mint egy eve jartok, de tudod h a parod fel ev mulva el kell koltozzon kulfoldre es valoszinu h soha tobbe nem fogod latni? !

16 evesek vagyunk mind a 2en ... szuzek ... en pedig lany vagyok ... es nagyon nagyon szeretjuk egymast :(

Legjobb válasz: hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).

hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).
Ha szeretnél tedd meg, és használjátok ki az idõt amig együtt lehettek.Az meg hogy soha többé nem látod, ne gondolj ilyesmikre, az élet útjai kifürkészhetetlenek:-))
Ha úgy érzed, hogy Õ az akivel szívesen megtennéd, akkor ez a dolog ne gátoljon benne, mert ha elmegy és megbánod, hogy nem lehettél vele és nem találsz olyan fiút, aki megérdemelje, akkor verni fogod a fejed a falba, hogy mért nem annak adtad magad, akit igazán szerettél!Akármi is legyen a vége, így legalább érzelmes és jó emléked lenne róla. 17/lány
Ja és 18éves vok nö
Ha szereted akkor igen hisz azzal feküdjünk le kit igazán szeretünk az ebben a kérdésben mindegy hogy ö elmegy külföldre!!Itt az érzések a fontosak!
Ha szeretitek egymast akkor miert is ne!L/14
Jah és azalatt a félév alatt 1000x is lefeküdhettek. elõzõ voltam
Én ha szeretem nagyon nagyon nem érdekelne hogy mikor hova megy el és visszajön-e én mindenképpen odaadnám neki a szüzességem. Nehogymár az gátoljon meg ebben hogy õ elfog menni
A kérdező hozzászólása: es ha lehet eletkort meg h fiu v lany irjatok oda....koszi
Szerintem igen
Csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed! Ha nem vagy biztos benne akkor ne, mert lehet meg fogod bánni.(17 nõ)
hallod. Ez nagyon megható dolog. 16/f léttemre itt majdnem elbõgöm magam hogy szeretitek egymást és el kell hagynotok egymást (testileg legalábbis) mert éppen elköltöznek :S:S Szerintem tedd meg és élvezd ki mig együtt vagytok de a búcsú fájni fog szerintem :'( na sziasztok :)
A tegnapi 17:00-kor kommentelõ lánynál a pont, teljességgel egyetértek.

Melyik film ez nem emlékszem a címére? Pár éve láttam egy filmet a tv-ben. Tipikus amerikai romantikus film. Egy fiatal pasiról és lányról szólt talán egyetemre jártak együtt aztán összejöttek.

a filmet ha jól emlékszem a pasi "mesélte el".. nem emlékszem konkrét részekre csak 1-re valamiért szakítottak aztán kés?bb a pasi sétált este a városba vmi park féleségbe a csaj megkereste és adott neki egy könyvet amit ? írt ha jól emlékszem magukról.. aztán beszállt egy taxiba és elakart vhova utazni..

Legjobb válasz: valami hasonlo: Szerelem a vegzeten talalkoznak, a csaj belirja egy konyvbe a telefonszamat, es amikor a pasi kesobb megtalalja valahogy, akkor kezdi keresni a csajt...valami ilyesmi. ez jutott eszembe az alapjan, amit leirtal.

valami hasonlo: Szerelem a vegzeten talalkoznak, a csaj belirja egy konyvbe a telefonszamat, es amikor a pasi kesobb megtalalja valahogy, akkor kezdi keresni a csajt...valami ilyesmi. ez jutott eszembe az alapjan, amit leirtal.
Nem Kirsten Dunst volt a fõszereplõnõ és azthiszem Oz(az amcsi pitébõl, de nemjut eszembe a neveXD) a srác? Amúgy nem ugrik be hirtelen a címe, de ha õk akkor megkeresem neked:D
A kérdező hozzászólása: sajnos nem emlékszem a szereplõkre:S ha tudnám akkor talán a film címe is meg lenne.. most nézem Kristen Dunst filmeit de nem találom azt amit keresek..:( de azért köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: nem ez sem az sajnos..:( viszont kicsit még gondolkoztam a filmen és ha jól emlékszem annak a bizonyos könyvnek ugyan az a címe mint a filmnek.. és volt benne egy holddal kapcsolatos idézet.. amit a csaj mondott a pasinak.. és amikor a pasi egyedül van ez is eszébe jut..
Rád vagyok kattanva?? Freddie Prinze jr??
A kérdező hozzászólása: Igen, az már meg lett..:) köszönöm azért
Nekem is az ugrott be amit a 2. ember írt. Egyébként köszönöm neki, mert nem emlékeztem a címére :)

Ajánlanátok jó nődokit Budapesten? Szeretnék váltani, 1, 5 éve nem jön a baba nálam minden ok, most megy a párom, és mindezekkel a eredményekkel mennék hozzá. Ahhoz a dokihoz, akihez jártam nem akarok tovább járni.

Legjobb válasz: dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)

dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)
Dr. Forgács - Forgács INtézet XX. Kossuth Lajos u. 143. A neten megtalálod a számát, meg a honlapját. Menj el, nézd meg, és meg fogod érteni hogy miért ajánlom.... Soha nem jártam még jobb orvosnál, pedig jártam már sajnos jónéhánynál..
Szerintem dugni akar, kancás! De ha neked is ez kell hajrá!:)
ennyi elég ha úgy érzed próbáld meg mit veszthetsz??
Fél év szünet az sok idõ. Felmelegítve csak a káposzta jó, de ezt neked kell érezned!
Szerintem ha annyira bizonytalan vagy, hogy itt feltetted a kérdést, akkor inkább hagyd ...csak rosszat tenne nektek. Viszont ha úgy érzed, hogy a szakítás okai megoldható dolgok, akkor próbáljátok újra, de felejtsétek el a régi kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy azt már ne folytassátok. Ez már egy teljesen új kapcsolat, ami jobban mûködhet mint a régi, ha ügyesek vagytok :)
Hívni fog ha kereket kell cserélni.
de ismerõs kérdés...
Elkérte a számod csak úgy, az jelent valamit:D
Persze, a következõ Kenó játékhoz gyûjti a tippeket :-D Pedro
azt jelenti, hogy elkérte a számod :)

11. -es voltam most de évvégén elég sokból meghúztak mer nem jártam be családi problémák miatt és a barátom miatt is mulasztottam pár igazolatlan napot. Hogyan dolgozzam fel hogy újra kell járnom ezt az évet?

nappalokat éjszakákat sírtam át emiatt..egyszer?en nem tudom elvilselni hogy én is.. csomó ismer?söm bukott, azt elnéztem nemis az érdekelt, de én saját magamnak nem tudom elfogadni :( életem legrosszabb nyara, mert 8ból buktam és of? is meg mindenki megmondta esélyem sincs.. új suli senkit nem ismerek talán annyira nem lesz ciki.. semmihez nincs kedvem..kimozdulni se.. nagyon rosszul érzem magam.. nagyon fura a családi helyzetem és barátom is alkotott elég sokat szóval éjszakáztam mindig.. attól mer egy évet elpocsékoltam az életemb?l lehetek még ugyanolyan ember mint mások? és hogy dolgozzam fel? rettenetesen rosszul érzem magam

Legjobb válasz: mint ahogyan én. én mondjuk tavaly buktam 10.-ben mert nem tanultam abszolút semmit, annak ellenére h bejártam. 4 tantárgyból buktam. idén viszont olyan osztályba kerültem akik 9.-be már tanultak olyan tárgyakat amiket én csak 10.-ben kezdtem el.. nekem sajnos idén megint nem sikerült az évem de készülök ezerrel pótvizsgára. a tavalyi nem nagyon érdekelt de az idei bukás annál inkább mivel ha valamiért megbukok pótvizsgán akkor ki leszek rúgva... feldolgozni nem nehéz, ezt a nyarat bulizd át, élvezd minden percét mert nem tart sokáig... :S és mikor kezdõdik a tanév tanulj ezerrel és mindig legalább a 3-as legyen a cél. (ha a hármasra hajtassz, tanulsz akkor a 2-es meglessz.)

mint ahogyan én. én mondjuk tavaly buktam 10.-ben mert nem tanultam abszolút semmit, annak ellenére h bejártam. 4 tantárgyból buktam. idén viszont olyan osztályba kerültem akik 9.-be már tanultak olyan tárgyakat amiket én csak 10.-ben kezdtem el.. nekem sajnos idén megint nem sikerült az évem de készülök ezerrel pótvizsgára. a tavalyi nem nagyon érdekelt de az idei bukás annál inkább mivel ha valamiért megbukok pótvizsgán akkor ki leszek rúgva... feldolgozni nem nehéz, ezt a nyarat bulizd át, élvezd minden percét mert nem tart sokáig... :S és mikor kezdõdik a tanév tanulj ezerrel és mindig legalább a 3-as legyen a cél. (ha a hármasra hajtassz, tanulsz akkor a 2-es meglessz.)
Én is megbuktam! De én azért, mert rossz társaságba kerültem + a matekom így is nagyon gyenge volt még általánosban is! 9-ben buktam én meg matekból pótvizsgáztam is, de szerintem már a magatartásom miatt se adták meg a kegyelem 2-est a pótvizsgán! Mert egész évben logincáltam + beszóltam a tanároknak miközben kitûnõ eredménnyel mentem el ált suliból és mint mondtam a rossz társaságnak köszönhetõ mindez! Megbuktam napokat sírtam és sírtam ROHADT nehéz volt egy másik osztályba bemenni azt hittem elsírom magam amikor évnyitóra kellett mennem! DE ÚJRAKEZDTEM! Jobb osztályfõnök jobb osztálytársak lett az eredmény + bukás után 4.5 lett az átlagom! Az igazgató külön kiemelt minden rendezvényen, h ezt is meglehet csinálni + a szülõknek is mindig velem érvelt ha diákokkal találkoztam mindig azt halottam, h te vagy az aki megbuktál és most kitûnõ tanuló vagy jaj anyámnak is veled pedálozott az oszim!
A kérdező hozzászólása: az elsõ kommentelõnek köszönöm :) a többiekbõl kiindulva tovább lehet lépni értem én csak nehéz és félek :S de majd csak alakul valahogy :S :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!