Találatok a következő kifejezésre: A párommal éve jártunk, (14 db)

A párommal 3 éve jártunk, amikor most 3 hónapja szakítottam vele. Most mindent ígér. Mit tegyek?

Mert tudtam,hogy valami nem stimmel.Három év alatt mindig az volt a vita mikor költözünk már össze.Én igen ? meg még nem akarta./Középkorú vagyok/.Aztán hosszas id? után történt valami ami miatt szakítottam vele.Aztán bevallotta,hogy valamilyen formában együtt van a feleségével.Most mindent igér,hogy össze költözik velem,engem akar,stb....Ti hinnétek neki???Nagyon szeretem és szenvedek nélküle de nem merek neki hinni.Ti mit tennétek??????Komolyan kérdezem!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem ne higgyj neki. Én hittem a volt barátomnak, hogy elhagyja a feleségét, összeköltözünk és boldogok leszünk. Azt mondta, még soha nem érzete ezt a boldogságot, amit melletem érzett. Hittem minden egyes szavának. És most miatta szenvedek, mert egyik napról a másikra minden megváltozott, és elhagyott. A mai napig nem kaptam választ a miértre.Ha eddig nem változtatott, akorr nem is fog. Ha akart volna lépni, már megtette volna. Tapasztalatból beszélek. De létezhetnek még csodák.Azért mert én igy jártam, és kifogtam a világ leggyávább pasiját, nem biztos, hogy te is így pórul jársz. De ha nem engedsz a csábításnak, csak egy darabig lesz rossz. Az idõ megold mindent (tudom közhely, de igaz, nagyon igaz). De van még egy megoldás! Csináljátok addig a dolgokat, míg teljesen meg nem utálod.(Nem túl jó, de hatásos). Remélem egy kicsit segítettem.
.

Beíratkoztam edzőterembe, , , még életemben csak egyszer jártam, pár évvel ezelőtt, de akkor inkább a társaság miatt. Most lejárok minden nap egy órára, ellipszis tréner, bicaj, futópad és taposógép, ez a 4 váltogatva 1, -1, 5 órán át?

Napközben megpróbálok egészségesebben enni: megvontam a fehér kenyeret, lisztet, cukrot. Eszem csirkemellet, zöldséget, reggelire zabpehely Délelőtt járok le, olyan 9-10 kürül, mikor hogy. Fáradtan jövök el, és utána mindig 1 -1,5 óra alvásra van szükségem. Eddig eléggé el voltam tunyulva igazság szerint.70 kiló vagyok,20 kilót szeretnék leadni, de elsőkörben 10-et. Szerintetek hogyan csináljam, elég eleinte aerob edzésforma és majd később beiktatni a súlyzósat folyamatosan? Ügyelek a fehérjebevitelre is. Eszem túrót esténként vagy egy adag Ultra loss shaket este Persze ezenkívül még húsokból is nyerek fehérjét. Szerintetek jó úton haladok?

Legjobb válasz: Akkor hajrá. Ha pár héten belül kiderül, hogy nem mûködik, ne add fel a célodat, csak dobd a kukába a fehérjekoncentrátumot, ami a sovány tejjel szintén felviszi az inzulint. Van, akinek bejön, talán neked is.

Akkor hajrá. Ha pár héten belül kiderül, hogy nem mûködik, ne add fel a célodat, csak dobd a kukába a fehérjekoncentrátumot, ami a sovány tejjel szintén felviszi az inzulint. Van, akinek bejön, talán neked is.
Össze kéne állítani egy komplett szálkásító diétát. Napi 2, 5-3g*testtömegkg fehérje és 1-1, 5g*testtömegkg ch. Mintaétrendek itt vannak, találsz párat: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Heti3-4 aerob + súlyzós edzés kellene, ennek egy része már meg van valósítva. Edzéstervet találsz az oldalon, amit linkeltem. Hogy szálkásításhoz végig teljes testes edzés kell-e azt nem tudom, de mindenképp azzal kezdd.
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy néz ki, hogy bejön, de majd pár hétz múlva többet tudok :) 1 hét alatt -3kg... a víz lemenni látszik :) a következõ hét már nehezebb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Oké, reggelire azért meghagyom a zabpelyhet:) Tegnap este 9-kor ittam egy adag Ultra loss Shaket, úgy eltelített, szerintem már tegnap túlzásba is vittem az evést.. bár gondosan megválogattam Mégis 2 kilóval már kevesebbet mutat a mérleg, - tudom, ez még nem sokat jelent még! És csak víz távozik. Az viszont elég sûrûn :( Mintha gyorsulna az anyagcserém a sûrûn beiktatott étkezésektõl...
A sárgarépa micsoda? Fehérje, zsír vagy szénhidrát? Szénhidrát. A répa és a rizs között az a különbség, hogy a zöldségben lévõ szénhidrát fokozatosabban szabadul föl, nem löki az égbe az inzulint. A zabpehely, ha nyerset veszel és te fõzöd meg, nem rossz - de még ennél is jobb a zöldség.
A kérdező hozzászólása: Azt nem szeretném megtenni, hogy egy kis riszt is telhesen kiiktatok, hiszen kell a szénhidrát is. :) Azért remélem, visszfogással és sporttal is menni fog a dolog. Köszönöm a válaszokat!
Tudtommal meg pont reggelre kell a zabpehely a CH miatt, mert az úgy feldob és tart egész nap, mert másból is viszel be aztán CH-t. De persze jó helyette tojás mondjuk, de csak zöldség már hülyeség reggelire. Valamennyi CH meg zsír azért kell. Nem beszélve a fehérjérõl, ami a zöldségekben nem túl sok.
Cm? Ha 20 kilót kell fogynod, jobban jársz, ha a kis kruplit és rizst is elfelejted, helyette még több zöldség és saláta. A csirkemellet meg fogod unni, de nem kell ezt enned, mehet a comb is. Kicsit több zsír, de jobban eltöm, kevesebbet eszel másból. Reggelire szerintem nem jó a zabpehely - tojás, hús, zöldség egészségesebb. Mozgás: ne fáraszd túl magad. Kellene a súlyzós edzés, mondjuk egy héten 3 x 40 perc, és közöttük a kardió. A síma kardiónûé jobb a rövidebb intervallum edzés. És ezek mellett (nem helyett) kellene minél több, kellemes alacsony intenzitású mozgás. Járj gyalog (elég andalogni), ne használj liftet, ilyesmi. Sohase éhezz. Ha éhes vagy egyél salátát, zöldséget, akár húst is.
Az a lényeg, hogy cukor és barátai ne legyen és jó lesz. Meg a napi CH és fehérje meglegyen. Zsír is kell, ha jól tudom 1g*testtömegkg egy napra.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezeket a diétákat már néztem és meg is próbáltam egyet kialakítani, Reggel zabpehely: 20dkg, 8 körül edzés elõtt aztán 2. étkezés: csirkemell, zöldség: cukkini, paradicsom, kis rizzsel vagy krumplival 3., 3 fõtt tojás, zöldség körettel 4., fehérje, 5, sovány túró valami ilyesmit próbálok beiktatni.
Na hogy haladsz? Mennyi ment le?

Ez szerintetek miért van? Jó pár éve nem hiszek istenben és misére se járok, előtte gyermekként, tini koromban jártam, de akkor is a szülők miatt.

Aztán a napokban voltam egy közeli hozzátartozómért mondott misén, és potyogtak a könnyeim, és mintha közel éreztem volna magam Istenhez. De ha megkérdezték volna t?lem miért sírok, nem tudtam volna megmondani. Véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Emberi érzésekrõl van szó. Ez minden.

Emberi érzésekrõl van szó. Ez minden.
Semmi, én is bõgök a temetéseken, de az nem azt jelenti, h betenném a lábam egy templomba is.Én nem vagyok ateista, de a vallás minden formáját elutasítom.
Mire megnõttél megjött az eszed. Az egyház már hat éves kortól tömi a gyerek fejét a vallásos dogmákkal és nevel a lélek "nyomorúságára" (féljed Istent, közben õ szeret téged). Amikor kitágul világnézeted és még a tudomány eredményeit is megismered, valamint a Bibliát ésszel tanulmányozod, akkor jössz rá, hogy a hit terjesztõi milyen rettegésben tartják híveiket. A templomokat, ha megvizsgálod, azért építették nagyra, hogy te elvesszél benne és "kicsinek - porból vétettnek" érezzed magadat. A papokat külön tanítják a retorikára és prédikálásra. Mindig a lelkeden keresztül akarnak megfogni és azért sírsz, mert nem tudsz ellene védekezni (ezt hívják lelki terrornak). Ha templomot és az amerikai ûrsiklót (elfektetve) összehasonlítod, akkor tapasztalod, hogy mindkettõ kinézetre azonos. Az egyik az isteni lakhely, a másikkal keresik Istent.
Isten meghívott a kegyelemre. Ajánlok egy kis olvasnivalót, amely segít majd Téged kiképezni a hitre, ez majd sok mindent segít megérteni: http://maranatha.uw.hu/kijezus.htm http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm http://depositum.hu
A közeg túl nyugodt ott. Én rühellem az egészet. 18/F
Hasonló gyerekkorom volt nekem is, mise mise hátán. Felnõttként én sem járok, nem szeretem a papokat, az egyházat. De hiszek, a magam módján, biztos vagyok benne, hogy van Isten, vagy nevezzük, ahogy akarjuk. Nem érzem magamévá egyik egyház dogmáit sem, és ettõl tisztábbnak érzem az egészet. A templom, érdekes hatással van rám is. Hihetetlenül megnyugtató, áhítatos, van benne valami magasztos. Szeretek templomban lenni, valahogy jobban magamra találok. Persze nem járok, de attól még ha néha-néha betévedek egy templomba, határozottan ezt érzem. Lehet, hogy Veled is hasonló történik.
lehet, hogy "csak" a rokonodhoz fûzõdõ érzelmek miatt történet vagy rájöttél valamire
Megszólított Isten. Higgyél benne, hiszen létezik. HA nem is jársz templomba (Bár kéne), akkor is olvasd a Bibliát, azon keresztül is megszólíthat.


Lefekudnetek olyan valakivel, akivel tobb mint egy eve jartok, de tudod h a parod fel ev mulva el kell koltozzon kulfoldre es valoszinu h soha tobbe nem fogod latni? !

16 evesek vagyunk mind a 2en ... szuzek ... en pedig lany vagyok ... es nagyon nagyon szeretjuk egymast :(

Legjobb válasz: hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).

hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).
Ha szeretnél tedd meg, és használjátok ki az idõt amig együtt lehettek.Az meg hogy soha többé nem látod, ne gondolj ilyesmikre, az élet útjai kifürkészhetetlenek:-))
Ha úgy érzed, hogy Õ az akivel szívesen megtennéd, akkor ez a dolog ne gátoljon benne, mert ha elmegy és megbánod, hogy nem lehettél vele és nem találsz olyan fiút, aki megérdemelje, akkor verni fogod a fejed a falba, hogy mért nem annak adtad magad, akit igazán szerettél!Akármi is legyen a vége, így legalább érzelmes és jó emléked lenne róla. 17/lány
Ja és 18éves vok nö
Ha szereted akkor igen hisz azzal feküdjünk le kit igazán szeretünk az ebben a kérdésben mindegy hogy ö elmegy külföldre!!Itt az érzések a fontosak!
Ha szeretitek egymast akkor miert is ne!L/14
Jah és azalatt a félév alatt 1000x is lefeküdhettek. elõzõ voltam
Én ha szeretem nagyon nagyon nem érdekelne hogy mikor hova megy el és visszajön-e én mindenképpen odaadnám neki a szüzességem. Nehogymár az gátoljon meg ebben hogy õ elfog menni
A kérdező hozzászólása: es ha lehet eletkort meg h fiu v lany irjatok oda....koszi
Szerintem igen
Csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed! Ha nem vagy biztos benne akkor ne, mert lehet meg fogod bánni.(17 nõ)
hallod. Ez nagyon megható dolog. 16/f léttemre itt majdnem elbõgöm magam hogy szeretitek egymást és el kell hagynotok egymást (testileg legalábbis) mert éppen elköltöznek :S:S Szerintem tedd meg és élvezd ki mig együtt vagytok de a búcsú fájni fog szerintem :'( na sziasztok :)
A tegnapi 17:00-kor kommentelõ lánynál a pont, teljességgel egyetértek.

Nem lesz mérges a fogorvosom, akihez szoktam járni pár éve, ha észreveszi, hogy idõközben máshoz is jártam?

Holnap az elõzõ dokihoz megyek mert fáj a fogam, de elõtte jártam máshoz (barátom ismerõséhez), csak hozzá most nem tudok eljutni, és a én fogim közelebb rendel...

Legjobb válasz: Amúgy magánfogorvosokról van szó...

A kérdező hozzászólása: Amúgy magánfogorvosokról van szó...
A fogorvosnak te "vásárló" "fizetõ vendég vagy". Ruhát gondolom több helyen vásárolsz. Nem fog haragudni. Ha mégis akkor jól döntöttél, hogy másikhoz mentél.
Szerintem nem lesz mérges. 100%, hogy észre fogja venni, hogy már más is dolgozott rajtad. Ha kérdezi, hogy mikor és miért voltál válaszolj õszintén, de ha kellemetlennek tartod a MIÉRT kérdését, akkor te is kérdezz vissza, hogy MIÉRT fontos az utóbbit tudnia...?
Itt a lényeg, most nem tudsz a másikhoz elmenni, így elvégzi a másik. A magándokinak mindegy kin dolgozik, lényeg hogy fizessen. Tudtommal nincs semmi elkötelezettséggel járó indok arra hogy mindig rendre, egy orvos vizsgáljon. Ha nem hagy gány munkát maga után a holnapi orvos, akkor a másiknak sem lesz fejtörés mondjuk egy töméscsere 10év után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat, akkor megnyugodtam :) Mindenen stresszelek feleslegesen :D
Velem csúnyán kiabált egy magándoki, aki azt hitte, hogy mással csináltattam meg a foghidam, és azt mondta, hogy menjek oda, aki csinálta, ezt olyan röntgenbõl gondolta, amit otthonról vittem, és akkor készült nálunk, amikor még az SZTK-s dokihoz jártam.
Az én magánfogorvosom nem is emlékezett rám, pedig 3 hónapja hagytam ott 250ezer Ft-ot. Ezek után úgy gondolom, totál mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem szólt semmit :)

A Légy jó mind haláliggal kapcsolatban lenne pár kérdésem! 1. Hány évig jártak abba az iskolába? 2. Hány évesek lehettek amikor oda bementek tanulni? 3. Hány lány járt Misiék osztályába? 4. Mi szerint ültek a gyereke? Hol ült Misi?

Legjobb válasz: Szégyen ,hogy ilyen szar kérdéseket tesz fel a tanárod.Az õ szegénységi bizonyítványa ,hogy nem tudja normális módon eldönteni ki olvasta el és ki nem.Mivel ez mind kikereshetõ ezért én azt javaslom ne olvasd el ezt a könyvet. *protip: google.hu

Szégyen , hogy ilyen szar kérdéseket tesz fel a tanárod.Az õ szegénységi bizonyítványa , hogy nem tudja normális módon eldönteni ki olvasta el és ki nem.Mivel ez mind kikereshetõ ezért én azt javaslom ne olvasd el ezt a könyvet. *protip: google.hu
Szia ! Nem jártak lányok a gimnáziumba. Hárman ültek egy padban, Misi középen ült. Az író szavaival "érdem szerint ültek" az iskolapadokban, azaz tanulmányi eredményük szerint. Elõl ültek a jó tanulók, hátrébb a gyengébb, a rossz tanulók.
A Debreceni Református Gimnáziumba 6 évig jártak a tanulók. A gimnázium elsõ osztályába az jelentkezhetett, aki elvégezte a 4 elemi iskolát, /ez a mai alsó tagozatnak felel meg/ és betöltötte a 10. életévét. A regény fõhõse Nyilas Misi a történet idején a 2/B osztályba járt, tehát másodikos gimnazista volt. Ekkor kb. 12 éves lehetett.

Melyik film ez nem emlékszem a címére? Pár éve láttam egy filmet a tv-ben. Tipikus amerikai romantikus film. Egy fiatal pasiról és lányról szólt talán egyetemre jártak együtt aztán összejöttek.

a filmet ha jól emlékszem a pasi "mesélte el".. nem emlékszem konkrét részekre csak 1-re valamiért szakítottak aztán kés?bb a pasi sétált este a városba vmi park féleségbe a csaj megkereste és adott neki egy könyvet amit ? írt ha jól emlékszem magukról.. aztán beszállt egy taxiba és elakart vhova utazni..

Legjobb válasz: valami hasonlo: Szerelem a vegzeten talalkoznak, a csaj belirja egy konyvbe a telefonszamat, es amikor a pasi kesobb megtalalja valahogy, akkor kezdi keresni a csajt...valami ilyesmi. ez jutott eszembe az alapjan, amit leirtal.

valami hasonlo: Szerelem a vegzeten talalkoznak, a csaj belirja egy konyvbe a telefonszamat, es amikor a pasi kesobb megtalalja valahogy, akkor kezdi keresni a csajt...valami ilyesmi. ez jutott eszembe az alapjan, amit leirtal.
Nem Kirsten Dunst volt a fõszereplõnõ és azthiszem Oz(az amcsi pitébõl, de nemjut eszembe a neveXD) a srác? Amúgy nem ugrik be hirtelen a címe, de ha õk akkor megkeresem neked:D
A kérdező hozzászólása: sajnos nem emlékszem a szereplõkre:S ha tudnám akkor talán a film címe is meg lenne.. most nézem Kristen Dunst filmeit de nem találom azt amit keresek..:( de azért köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: nem ez sem az sajnos..:( viszont kicsit még gondolkoztam a filmen és ha jól emlékszem annak a bizonyos könyvnek ugyan az a címe mint a filmnek.. és volt benne egy holddal kapcsolatos idézet.. amit a csaj mondott a pasinak.. és amikor a pasi egyedül van ez is eszébe jut..
Rád vagyok kattanva?? Freddie Prinze jr??
A kérdező hozzászólása: Igen, az már meg lett..:) köszönöm azért
Nekem is az ugrott be amit a 2. ember írt. Egyébként köszönöm neki, mert nem emlékeztem a címére :)

Ajánlanátok jó nődokit Budapesten? Szeretnék váltani, 1, 5 éve nem jön a baba nálam minden ok, most megy a párom, és mindezekkel a eredményekkel mennék hozzá. Ahhoz a dokihoz, akihez jártam nem akarok tovább járni.

Legjobb válasz: dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)

dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)
Dr. Forgács - Forgács INtézet XX. Kossuth Lajos u. 143. A neten megtalálod a számát, meg a honlapját. Menj el, nézd meg, és meg fogod érteni hogy miért ajánlom.... Soha nem jártam még jobb orvosnál, pedig jártam már sajnos jónéhánynál..
Szerintem dugni akar, kancás! De ha neked is ez kell hajrá!:)
ennyi elég ha úgy érzed próbáld meg mit veszthetsz??
Fél év szünet az sok idõ. Felmelegítve csak a káposzta jó, de ezt neked kell érezned!
Szerintem ha annyira bizonytalan vagy, hogy itt feltetted a kérdést, akkor inkább hagyd ...csak rosszat tenne nektek. Viszont ha úgy érzed, hogy a szakítás okai megoldható dolgok, akkor próbáljátok újra, de felejtsétek el a régi kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy azt már ne folytassátok. Ez már egy teljesen új kapcsolat, ami jobban mûködhet mint a régi, ha ügyesek vagytok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!