Találatok a következő kifejezésre: A páromat zavarja, hogy (113 db)

A páromat zavarja hogy gátlásos vagyok, titeket is zavarna?

Sziasztok, az a helyzet, hogy valamilyen szintem vannak gátlásaim, ezeket nem fogom tudni levetkőzni. Én ezt természetesnek tartom. Igaz kicsit szégyenlősebb is vagyok a kelleténél de ez el fog mulni, idővel. 18/L

Legjobb válasz: Mennyi ideje vagytok együtt? Miben nyilvánul ez meg?

Mennyi ideje vagytok együtt? Miben nyilvánul ez meg?
Mik ezek a gátlások pontosan?
Ha 1-2 hét után zavarja, inkább hagyd ott... Ha mondjuk 1 év után, akkor érthetõ.
Én is gátlásos voltam a kapcsolatunk elején, majd leküzdöd idõvel.
Engem is zavarna.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg azért van, mert anyám által nagyon sok rossz élmény ért, az egyik élettársa ki is kezdett velem, És olyan fiúnak dobtam oda magam akit nem szerettem csak nehogy úgy veszítsem el a szüzességem ahogy nem lenne szabad. Értitek, gondolom. Õt nagyon szeretem, és meg akarok neki mindent adni.

Mit tehetnék, ha a párom zavarja, hogy nem igazán okosabb nálam?

Neki eddig inkább butuska barátnői voltak, meg amúgy is tipikus "apa okos, anya szép" családban nőtt fel. Én viszont nem vagyok buta. Ez számtalanszor bebizonyosodik, mégsem képes elfogadni. Elismeri, ha igazam van, de mégis sokszor úgy viselkedik velem, mint egy butuska nővel, például nem mond el valamit, mert "úgysem értenéd", aztán csodálkozik, hogy mégis értem. Vagy nem kér tanácsot, de amikor észreveszem, hogy szüksége van rá, és mondom hogy így vagy úgy jobb lenne valaki, mindig meglepődik, ha tényleg. Nemrégiben csináltunk iq tesztet, egy pont eltérés jött ki. Nem együtt csináltuk, de talán két hét eltéréssel. Amikor mondtam neki, az volt a reakciója, hogy "biztos jó volt az a teszt, amit írtál?" Tudom, nem létfontosságú kérdés, de borzasztóan zavar, hogy ha a fejem tetejére állok, akkor is a butuska nőt fogja látni bennem - egyszerűen mert azt AKARJA látni. Mit lehet az ilyen emberrel kezdeni? Valakinek van a fejenállásnál jobb ötlete?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de elég butuska vagy azok alapján amit írtál. Ha te ezzel a partnerrel akarod leélni az életedet, tisztában kellene lenned, hogy mi vár rád. Nincs annál borzasztóbb, mint egy buta ember mellett élni. És aki ilyen formában akarja bebizonyítani egy buta embernek, hogy õ is okos, az nagyon buta. Mire számítasz? Be fogja látni? Hogyan fogod megélni a buta döntéseit, cselekedeteit? Nem is ragozom tovább, mert csak felborzolja a kedélyemet.

Te tényleg okos csaj lehetsz, mert azok szeretik az ilyen nagyképû bunkókat. Ha vele maradsz, akkor örökké le leszel nézve.
Ne haragudj, de elég butuska vagy azok alapján amit írtál. Ha te ezzel a partnerrel akarod leélni az életedet, tisztában kellene lenned, hogy mi vár rád. Nincs annál borzasztóbb, mint egy buta ember mellett élni. És aki ilyen formában akarja bebizonyítani egy buta embernek, hogy õ is okos, az nagyon buta. Mire számítasz? Be fogja látni? Hogyan fogod megélni a buta döntéseit, cselekedeteit? Nem is ragozom tovább, mert csak felborzolja a kedélyemet.
Van jobb ötletem, hagyd ott... Keress egy értelmes pasit, aki nem azt élvezi, ha egy buta nõ van mellette. Engem a hideg kiráz tõlük néha. De nem azért írtam, hogy engem keress, mert mellettem meg falnak is mennél, persze más okokból. :D De vannak még "okos" emberek. :) ) Csak jól el vannak bújva. :D
Szerintem ez addig nem gond, amíg nem zavarja, hogy okos vagy. Amit leírtál, abból csak az derül ki, hogy szokatlan számára.
Ezt már nem lehet kinevelni belõle, hosszútávon vagy neked kéne feladnod magad és állandóan a hülyén játszani, vagy õ fog keresni egy butuska lányt, hogy okosnak érezhesse magát mellette.
Fogd fel kedves bóknak :) . Beszélj vele több olyan dologrol, a mihez jobban ért (pasis dolgokrol, autók, technikai témák).
A kérdező hozzászólása: De mi ezen a kedves bók? :O Beszélgetek vele pasis témákról, de inkább zavarja, ha valamit tudok. Sokszor megkérem, hogy magyarázzon el ezt vagy azt, azt szereti, de mindig rácsodálkozik, ha hamar megértem.
ne haragudj, de ha ide beírod ezt a kérdést ilyen körítéssel, akkor jól ismer a párod
Fogd fel kedves bóknak :) .
Párszor már nekem is alakult a dolog olyan pasikkal, akiknél tudtam, hogy okosabb vagyok. Engem nagyon zavart, nem tudtam folytatni. Mindig azt éreztem, hogy vagy butábbnak kéne tetetnek magam, hogy minden gördülékenyen menjen, vagy nem, de akkor az meg okoskodásnak tûnik és idegesítõ lehet a másik félnek. Engem nagyon zavarna hosszú távon, alapból is szeretem, ha a pasik okosabb nálam, mert akkor tudok tanulni tõle, vagy kölcsönösen tudunk tanulni egymástól.

Zavar a párom öltözködése, hogy beszéljek erről vele?

Igazából nincs nagy probléma, csak most a télies időszakra kicsit elhanyagoltabb lett a ruházkodása. Én támasztok túlzott elvárásokat, vagy esetleg kérhetném hogy ezen változtasson kicsit?

Legjobb válasz: Fiú, vagy lány? Mi zavaró benne?

Fiú, vagy lány? Mi zavaró benne?
Nem igazán értem, miért foglalkozol ilyesmivel, de ha zavar, akkor karácsonyra, szülinapra, vegyél neki olyan ruhákat, amik szerinted jól mutatnának rajta.

Tegnap a párom megkérdezte, hogy nem akarok-e terhestornára járni, és az interneten is kereste. Lehet, hogy zavarja, hogy úgy nézek ki mostanra, mint egy hordó, vagy egyszerűen csak törődik velünk?

Amikor kérdeztem, miért kérdi, és hogy biztos azért, mert kövér lettem, azt felelte, hogy dehogyis, csak azért, mert úgy tudja, attól könnyebb lkesz a szülés. 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy azért küldene terhestornára, mert "kövér"vagy.azt neki is tudnia kell, hogy nem mmost van a fogyókúra ideje.szerintem igenis törõdik veletek.de mielött elmennél ilyen tornára kérd ki az orvosod véleményét. boldog babavárást 8hetes kisfiú anyukája

nem hiszem, hogy azért küldene terhestornára, mert "kövér"vagy.azt neki is tudnia kell, hogy nem mmost van a fogyókúra ideje.szerintem igenis törõdik veletek.de mielött elmennél ilyen tornára kérd ki az orvosod véleményét. boldog babavárást 8hetes kisfiú anyukája
Nem gondolom, hogy hordónak tartana, mivel ha el is kezdenél tornázni, a hasad attól még egyre nagyobb lenne, és ezt õ is tudja. Szerintem csak vigyáz rátok!! Viszont óvatosan kezdd el 32 hetesen a tornát, ha eddig nem csináltál semmit! Kérdezd meg a dokit, hogy lehet-e neked egyáltalán. Vigyázz magadra! Minden jót, 29 hetes kismami
Szia! Szerintem is csak a törõdés beszél belõle! :-) Ha a súlfelesleg zavarta volna, már elõbb rátért volna. De szerintem elenyészõ a férfiak száma, akiket az lyesmi zavar, a legtöbb kispapa csodálattal néz ilyenkor a párja gömbölyödõ vonalaira. DE: Ha eddig nem tornáztál, most, 32 hetesen szeretnéd elkezdeni? Én ekkor hagytam abba, már kénylemetlen is volt nagy hassal és féltem, hogy esetleg kinyílok (rendes kismamtornára jártam addig). Lehet, hogy ez hülyeség, de sok kismama / anyuka ismerõsöm is így tett, hogy a 30. hét körül leállt a tornával. Tudod, én most mit mozgok? Nagyokat sétálok csiga tempómban a friss levegõn - bár nekem könnyû, zöldövezetben lakom. Ha megteheted, menjetek sétálni nagyokat, teljesen átmozgat, az egész keringésnk jót tesz, de nem terhel le. 35 hetes kismama
Az is lehet, hogy finoman tényleg arra próbált célozni, hogy híztál, és ha terhestornára járnál, akkor 1. lassabban híznál 2. neked is jót tenne 3. segítene a szülésnél és a felépülésnél is. Igazából neked kell tudni, hogy sokat híztál-e, lehet-e ez az alapja, vagy pedig csak azért említette meg, hogy a szülésnél hátha ez segít majd neked.
A kérdező hozzászólása: Eddig 8 kg jött fel.

A 28-ik hetemben járok, és nagyon aktív babóm van, aki mindennap folyamatos mozgásban van. Most viszont nagyon ilyedt vagyok, mert 2 napja még csak apró mozgást sem érzek, és ez nagyon zavar. A párom nyugtat hogy front van, vajon kell ezen aggódnom?

Legjobb válasz: Konnyu azt mondani hogy ne aggodj,de hogy megnyugtassalak en is 3-4napig nem ereztem es pont ilyen idos voltam mint te es ugyanigy elotte olyan aktiv volt mint a tied:) Aztan mar majdnem ott voltunk hogy megyunk az ugyeletre mikor megmoccant bukfencezett mindent csinalt :) Ne aggodj meg varj vele 1-2napot es koncentralj es fogd a pocidat..egyel edeset!Ragogumit!Imadjak!Az enyem mindig bukfencezik olyankor!:) Minden jot es szurkolok! 36+4 h. kismama

Konnyu azt mondani hogy ne aggodj, de hogy megnyugtassalak en is 3-4napig nem ereztem es pont ilyen idos voltam mint te es ugyanigy elotte olyan aktiv volt mint a tied:) Aztan mar majdnem ott voltunk hogy megyunk az ugyeletre mikor megmoccant bukfencezett mindent csinalt :) Ne aggodj meg varj vele 1-2napot es koncentralj es fogd a pocidat..egyel edeset!Ragogumit!Imadjak!Az enyem mindig bukfencezik olyankor!:) Minden jot es szurkolok! 36+4 h. kismama
Én a 27. hétben vagyok és az én babám se szereti azt az idõt.Ilyankor õ is alig mocorog.Meg is értem én sem szeretem ezt az idõt. Nyugi jól van õ odabent csak most sokat alszik.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, hogy ilyen hamar válaszoltatok nekem. :D Próbálom nyugtatni magam, elsõ babás vagyok, és õ a mindenem.Lehet hogy kicsit túlreagálom a dolgot!Köszi a válaszokat, megnyugtattatok!
Az enyém is lustibb az ilyen esõs napokon, inkább most õ is kisebbeket moccan! Bár tegnap este volt minden! Mi anyukák már csak ilyen aggódósak vagyunk! Ám ha nem napokig nem érzed nagyon a mozgását, jobb megnézetni, már csak a saját nyugalmad miatt is! De az édesség jó tipp! Nálunk a narancs, mandarin is favorit! ÉN is 28 hetes vagyok!
Miért zavar? Fáj az neked ha a férjednek esetlegesen barátnõje van?
A kérdező hozzászólása: mert most nem errol van szó. de ha kell a holgyemény, akkor hajrá =D
Ezaz. Hajrá. Attól mert nõje van még a te férjed.
"Férjem szereti , ha tetszik a nõknek" Gondolom kérdezõ te meg utálod, ha tetszel a férfiaknak! Itt úgy is csak azt szajkózzák hogy megcsal. Tudod ha õk nem kellettek, másnak se legyen jobb! Vagy ha úgy jobban tetszik: dögöljön meg a szomszéd tehene is!
A kérdező hozzászólása: én szeretem, ha neki tetszem... de én nem szoktam adni alájuk a lovat és flortolni a férfiakkal...csak ennyi a kulonbség
Eddig ezt nem említetted. Így már más a helyzet. Ez esetben Neked van bizony igazad. Tisztázd a helyzeted a férjeddel.
Tedd a szivedre a kezed. Te hányszor csaltad meg õt?
A kérdező hozzászólása: még egyszer sem!
Az egyszer sem, és a MÉG egyszer sem, között nagyon nagy a különbség.
A kérdező hozzászólása: a MÉG-nek nincs jelentosége... soha meg sem fordult a fejemben, hogy más férfire nézzek, mint a párom
csak vicc volt:D
Én is csak poénkodtam. Nem akartam hogy teljesen magadba fordulj. Nem jelent semmit ha a csaj kommentel. Kérdezz rá a férjedre, és ha hebeg-habog, akkor kezdj csak gyanakodni.
Téged valójában nem a nõ viselkedése zavar, hanem az, hogy a párodnak ez imponál. Nem bízol meg benne. Ne a nõt okold, ha esetleg jó helyen keresgél!
A kérdező hozzászólása: nem, nem venném be harmadiknak
A kérdező hozzászólása: a párom tudja, hogy tetszik a holgyeménynek. az zavart, hogy a kozos képeket nem. a kollégájáról sem, csak az ovét. nem nagyon vagyok féltékeny típus, de o kifejzetten zavar.. a párom meg az a típus, aki szereti, ha tetszik a noknek. nem akartam neki felhozni, de ezt talán mégis megemlítem neki.
Szerintem semmi okod feltekenykenynek lenned. Biztos csak neha beszelnek, gondolom munkarol, nem hiszem, hogy barmi komolyra kellene gondolnod, hogy kedveli a kepeit, lehet csak szimplan udvariassagbol. Ne aggodj emiatt.
Persze, kerdezz ra, ki ez a nö, miert kedvelei, kommentalja a kepeit, lehet semmi komoly, es te is megnyugszol.
Az a hölgyemény erõsen nyomul rá. Ha ez zavar, tedd szóvá a férjednek.
Nem mindegy, hogy a róla vagy az általa készített képeket kommentálj a nõ. Egyébként nyugodtan kérdezd meg ki ez a nõ és mit gondol, miért ír mindenhez.
Kommentáld te is az összes képét, végülis te vagy a párja. Csak leesik a nõnek, hogy a férfinek van párja, méghozzá te.
De ki a hölgyemény?
En nem szolnek. Minek is? Facebook nem privat, hanem internet. Lajkolja aki akarja. Ha titok lennenek a kepek, akkor parod nem rakna ki. Nincs eleg problema egy kapcsolatban, meg ez a nyavaja facebookon is agyaljon az ember? Vedd ugy mint egy hobbit.
Nem lehet az, hogy az anyuka az egyik ovisnak az anyukája, és tulajdonképpen nem is férjedet lájkolja hanem a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: a párom mesélt már a holgyeményrol, hogy munka miatt 2szer találkoztak.. o tanárno... a kolégájával vannak bejelolve képeken, s csak azokat kedveli, amit a holgyemény...csak 2en likeoltuk a képeket... nem saját képek, azokat rittkán tesz fel a párom...fiatal, nincs párja. múlt héten találkoztak másodszor, munkaugyben, de mondta a párom, hogy elbeszélgettek. nem tudom, hogy kezeljem.
Istenem, facebook! Be kéne tiltani!!! Nem vagyunk még felnõve hozzá!
Én is szoktam lájkolni olyanok képét, akit munkából ismerek, még magán képet is. És õk is az enyémet. Nem gondoltam sose olyanra, hogy ez bármit is jelentene, amin kombinálni kéne. Gondold végig, hogy ha egy férfi kolléga lájkolta volna, akkor is zavarna?
Arra gondoltál-e hogy a lányt bevegyétek harmadiknak?
Kanesten krémet nem találtál a táskájába? Mert minap olvastam itt hogy az a legbiztosabb jel a megcsalásra?
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszokat =)

Ha összeakarsz jönni valakivel, de nem vagy megelégedve a külsőddel és zavar téged is, akkor megkérded a párod hogy őt zavarja e?

Legjobb válasz: párod van de össze akarsz jönni valakivel? vagy csak én értettem félre? :D

párod van de össze akarsz jönni valakivel? vagy csak én értettem félre? :D
Én is azt kérdezem, amit az elsõ? WTF? 23N
Én meg azt kérdezem, amit a két elõttem szóló!
Én meg azt kérdezem, amit elõttem hárman :-) Ha össze akarok jönni valakivel a pasimat kérdezzem meg, hogy õt zavarja-e ha engem zavar a külsõm?!?!?! Miiiiiwan? :-)

Akiknek a párjuk pornót néz, nem zavar titeket utána sex közben, hogy abszolút nem rátok van a párotok ennyire felizgulva?

Mert elég zavaró tud lenni a tudat egyeseknek...

Legjobb válasz: A tudat egyeseknek, de kinek? Melyik félnek. Mert én marhára el tudok vonatkoztatni, és nem is keresem a páromban azt a ku.vát, akit 5 perce láttam. A kérdés, hogy téged zavar-e.

A tudat egyeseknek, de kinek? Melyik félnek. Mert én marhára el tudok vonatkoztatni, és nem is keresem a páromban azt a ku.vát, akit 5 perce láttam. A kérdés, hogy téged zavar-e.
A kérdező hozzászólása: hát zavaró egy kicsit, mert ugyebár nem rám izgul fel, hanem vadidegen k*rvákra

Melyikünk a hibás abban hogy néha potencia-zavarokkal küzködök? A párom, vagy esetleg én? 41/f

Sajnos nem mindig megy nekem simán a szex, de nem hinném hogy ez a korom miatt van. Nekem (mint minden pasinak) id?re, el?játékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez. A páromtól ilyeneket már elég ritkán kapok. Õ beéri egy 5 perces menettel, "minden" nélkül, ugyanis a babagyártáshoz ez éppen elég. Viszont én sajnos más vagyok mint a legtöbb pasi, szerelmeskedésre vágyom.

Legjobb válasz: "Nekem (mint minden pasinak) idõre, elõjátékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez." --> á-á. a legtöbb pasinak nincsen ilyenre szüksége. lehet, hogy a párod is így gondolja, ezért nem törõdik ezekkel. ha ez téged zavar, beszéld meg vele. ezért tudunk kommunikálni.

"Nekem (mint minden pasinak) idõre, elõjátékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez." --> á-á. a legtöbb pasinak nincsen ilyenre szüksége. lehet, hogy a párod is így gondolja, ezért nem törõdik ezekkel. ha ez téged zavar, beszéld meg vele. ezért tudunk kommunikálni.
Nézd, ha te nem kapod meg azt ami felizgatna, akkor az a párod hibája. Én még nem vagyok harminc, de bevallottan babagyártási céllal 5 perces menetekre én se lennék mindig kapható. Ebben semmi izgalom, semmi vadászat, semmi romantika, semmi olyasmi ami egy férfit felvillanyoz.
Hát, talán felelõtlen kijelentés, de ezek alapján egyértelmûen a párod az oka. Én 21 éves nõ vagyok, de egy 5 perces kis semmi az nekem is semmi. Gyakorlatilag õ sem szexelni akar, hanem gyereket csinálni. Megsúgom így össze sem fog jönni, mert ez a sors fintora. A szex kedvéért kell együtt lenni, ha õ ezt képtelen megadni neked, nemcsak hogy gyereke nem lesz, de még a szex élményét is elrontja. Nem szoktad szóvá tenni neki?
Ha tényleg így van, akkor inkább hanyagoljátok ezt a baba-projektet, mert késõbb csak még rosszabb lesz. Én is pont így vagyok vele. Most 42 évesen válok, mert a feleségem egy pénzéhes ribanc, és neki is a hagyd magad, hamarabb szabadulsz elv vezérelte a szexuális életét, nekem pedig ennél több kellett. Most van egy barátnõm, akitõl mindezt megkapom, tízszerannyit szexelünk és meg vannak az összebújások, és azok a plusszok is, ami érzelmileg még kell és ami megkülönbözteti a szeretkezést a dugástól. Szóval ha ez tényleg így van, akkor ne nagyon erõltesd ezt a kapcsolatot, mert idõvel csak egyre rosszabb lesz, és vannak olyan nõk is akik tudnak még szeretni és igénylik is azt, hogy egy pasi nem csak dugni akar.

2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon zavar hogy mindíg mindent külön-külön fizetünk egyszer se hív meg és nem is ajánlja fel h esetleg ő fiztene Tanuló, nincs még keresete, de nem sokat járunk el! Mit tegyek? Hogy mondjam el hogy zavar?

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova

Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova
én 14 vagyok a pasiaim is 14-15 évesek voltak...de mindig megkérdezték h kérek e valamit...hát ez eléggé kínos helyzet...de szerintem fizess valamit te aztíán ha ezt majd a késöbbiek során viszonozza akkor minden ok...de ha nem ...hát akkor eléggé udvariatlan...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nem azt várom el h mindíg õ fizessen, de néha jól esne 1 meghívás vagy esetleg h néha nem hagyná h én fizessek! nem akarok a kiartottja lenni, de így olyan mintha barátok lennénk hiszen akkor fizet az ember külön ez olyan furcsa nekem az eddigi kapcsolataimban ez nem így volt!
Megértelek, mert ez a "hivj már meg néha valamire" elég ciki egy lány számára. Szerintem egy férfi legyen elõzékeny és udvarias, ez nem azt jelenti, h álandóan õ fizessen, te is hivd meg néha valamire. Szerintem finom közöld vele, h ez egy kedves gesztus lenne tõle, és ez néha kell a nõknek :)
A külföld is egy tág fogalom, én egy másik külföldi országban vagyok, a barátom tart el és azelõtt is mindig õ fizetett mielõtt összeköltöztünk és még volt saját jövedelmem. Szerintem csináld azt, hogy egyszer te fizetsz mindkettõtök helyett, így meglátod, legközelebb õ is meghív-e téged. Ha nem, akkor az már tényleg furcsa és szóvá is lehet tenni mindegy hogyan.
Szerintem azért még egy 21 éves fiú lehet gyerekes....hú de még mennyire. Az hogy külföldön mi megy az bennünket nem nagyon érint. Szerintem egy férfi legyen férfi. Az én kapcsolatomban a barátom fizet szinte mindent.
Ez személyiségfüggõ, én kifejezetten ragaszkodok hozzá, hogy mindent én fizessek a barátnõm helyett is. Persze már van saját keresetem is, de ha nem lenne, akkor is ilyen lenne a hozzáállásom.
Ez a fiú fizet dolog szerintem egy elég nagy hülyeség, külföldön amerre jártam nincs ilyen, mindenki fizet magának. Ez természetes, miért neki kéne fizetni? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: 21 éves úgyhogy más lehet a gond !lehet h az elõzõ barátnõivel kapcsolatos rossz tapasztalatai miatt van ez?
LEgközelebb fizess csak te!! és ha azt mondja h nemár ne hozd kényelmetlen helyztbe h kifizeted az övét is akkor mond azt neki hogy LEgközelebb meg te fizetsz okés? és akkor vagy veszi a lapot és cselekszik.vagy nem jön össze a szitu.de én szurkolok.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!