Találatok a következő kifejezésre: A páromat zavarja, (254 db)

Mit tegyek, ha a páromat zavarja a lógó mellem?

pár éve sokat fogytam hirtelen egyszerre, nem jöttek vissza a kilók. a mellemen azóta is látszódik, igy lóg is, és soványkás is. Tudtok valamit ajánlani? mellizom erõsítést ilyesmit. vagy mell felvarrást esetleg?

Legjobb válasz: A párodat zavarja? Te nem mondtad még neki, hogy kicsi a f*rka? Lehet kéne...

A párodat zavarja? Te nem mondtad még neki, hogy kicsi a f*rka? Lehet kéne...
Mellizom erõsítés nem igazán megoldás... Akkor az izmos melleden fog lógni a melled. Felvarrás esetleg még implantátum.. De ha annyira zavarja az élettársadat, akkor nála(tok) nincs rendben valami. És azon a mellplasztika nem segít.
1. tornazz, sulyzozz, fuss, stb. attol nem csak a melled lesz jobb, hanem minden mas testreszed is. 2. beszelgess el a paroddal arrol, hogy nem szep dolog igy leszolni valakit.
Vegyél a párodnak egy pár mûmellett szakítós ajándék gyanánt.
Állj négykézláb
Kösd a nyakadba, ügy letudva!
A kérdező hozzászólása: hál égnek nem szóban hozta tudtomra, apróbb jelekbõl. sex közben vissza huzza a melltartóm ha le szeretném venni, és igazit ha elmozdulna.
"Sex közben vissza húzza a melltartóm ha le szeretném venni, és igazit ha elmozdulna." Elsõ körben inkább beszélgessél vele, hogy mi az, ami zavarja, mert az pont nem "hála az égnek", hogy nem hozza szóba, mert a pároknak tudniuk kell kommunikálni egymással, ha jó kapcsolatot szeretnének. Hozzad szóba te, hogy szeretnéd vele megbeszélni a dolgokat, mielõtt már késõ lesz. Miután elbeszélgettél vele, akkor jöhet az, hogy megbeszélitek a lehetõségeiteket, hogy pl. mellfelvarrás, stb.... 31N
Mondjuk csináltasd meg a melled az õ költségén és utána hagyd ott ezt a bunkót.
11/11! Ez nem hangzik rosszul. De elõtte bepasiznék, hogy kellenék még így is valakinek. Volt pár ötletem, leírták már.
Szerintem eddig is lógósabb volt, csak most kiment belõle a zsirszövet, és nem telt mint eddig. Lehet, hogy valaki tud okosabbat mondani, de szerintem a felvarrás a lógás ellen az egyetlen járható út.
Fuss, sportolj, akkor elfogynak valamelyest. Vagy feküdj sokat hanyatt szexnél és alig lesz melled XD
Izmokkal már ezen nem tudsz segíteni szerintem. Ha tényleg ennyire fontos nektek, akkor plasztika, de csak ha tényleg feltétlen szükséges ahhoz, hogy elfogadd magad.
Erõsítés erre hiába. Mûtét. De csak a párod miatt... Én biztos nem tenném, max ha én nem bírok ezzel együtt élni.
Ez olyan dolog, amirõl az ember nem tehet.Szerethet attól hogy zavarja a dolog.Ezt Neked kell eldöntened.Egy mellkorrekció nem is olcsó, viszont ott a másik oldal, ha megcsináltatod, onnantól egész életedre magabiztosabb, elégedettebb leszel.

Iskolai táncóra közben izzadok, és ez mnd engem, mind a páromat zavarja. :S Mit lehet tenni ez ellen? Nektek volt ilyenetek? Mi vált be?

Fôleg a fejem,és a vállamnál zavaró,hogy izzadok. :(

Legjobb válasz: Sport közben izzadsz, ez teljesen normális. Valamikor ki kell üritenie a szervezetednek azt a rengeteg méreg anyagot amit megeszel! Az izzadás nem baj, akkor lenne gond ha nem tennéd... A párodat zavarja? Válasszon másik partnert!

Sport közben izzadsz, ez teljesen normális. Valamikor ki kell üritenie a szervezetednek azt a rengeteg méreg anyagot amit megeszel! Az izzadás nem baj, akkor lenne gond ha nem tennéd... A párodat zavarja? Válasszon másik partnert!
Akkor neked kell megoldanod a problémát.
A kérdező hozzászólása: sajna de, mert alap órák közé tartozik, szal ugyan olyan hiányzás, mint a többi, azt meg nem tolerálják az iskolák... :(
De fogadjunk a szalagavató utáni after partin nem lesz gáz, ha sok finnyáskodó csaj úgy berug majd két gyümölcs koktéltól, hogy azt sem fogja tudni másnap délután 4- kor, hogy hogy került haza... Az értékrended felborult! Izzadni nem gáz! A finnyáskodás gázabb. Vigyél váltóruhát, törcsit stb. ha zavar. Vagy nem kell táncolni:) Senki nem kötelezett rá!
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok, szalagavatóra gyakorlunk keringôt, ahol ugye a hölgy fogja a vállam, ami gáz, ha nedves :( . A fejem meg gáz, ha látják, hogy szinte csorog a víz. És sajna ha jogos, ha nem hogy ez zavarja ôket, ez van. :/ Szoktam látni, hogy lányok összebeszélnek, hogy milyn gáz, hogy folyik a fejemrôl a víz. Próbálom magam kondiban tartani, de ez nem megy gyorsan, és hát nem vagyok egy sportos alak
Fiú vagy lány? Kosztümös tánc, versenytánc, vagy mi? Elég fura helyeket említesz, ott izzadsz nagyon, vagy csak ott zavar? Tánctartásban ez hogyan tud zavarni? Általánosan érdemes cserepólót és pici törölközõt vinni magaddal archoz meg kezekhez, és szükség szerint használni.
Válassz szellõsebb ruhákat, mást nem tehetsz. Vagy táncolj meztelenül - akkor az izzadás fogja a legkevésbé zavarni a partnered. :) ))
Szerintem sincs gond egy kis izzadással. Fura a párod, ha õt ez zavarja. Nem tudsz mit tenni.
Ha büdös lennél, akkor azt mondom, hogy oké igaza van... De ha tényleg csak a víz zavarja, akkor nincs joga a képedbe döngölni.
Az arcra, fejre tényleg vigyél kis kéztörlõt és törölgesd. A vállra olyan pólót vegyél, ami jó nedvszívó - pamut, illetve láttam már olyat, hogy egy feszesebb-sztreccs-szerû alsó pólóra (kb. mint az izompólók) vette rá valaki az inget, így a tapintás száraz marad, az alsó pólót meg tánc elõtt/után cseréled, az tocsogni fog a vízben. Gondolom egyelõre nem-kosztümös próbák vannak, öltözz könnnyû ruhákba, amikben nem izzadsz annyira.

MIt tegyek? A párom zavarba jön a kényes kérdésektől!

Szeretnék a szexben még egy csomó dolgot kipróbálni, a párom mikor szóba hozom a témát láthatóan zavarba jön és onnét kezdve mintha nemis egy nyelven beszélnénk! Akinek van hasonlo tapasztalata vagy ötlete szívesen venném!38N

Legjobb válasz: A párod impotens?

A párod impotens?
A kérdező hozzászólása: Nem nem az már 5 éve élünk együtt!
Nos ezzel az én párom is így van. Meghallgatni , mondjuk még meghallgat(nem szívesen), de bevállalni már nem akarja.25/N
kikötözésre, vaginapumpára, vibrátorra, bimbócsipeszre, illetve különbözõ játékszerekre, szerepjátékokra, izgalmas helyszínekre, ilyesmire gondolsz? talán egy hasonló gondolkodású férfi jó ötlet lenne :) 38f
lehet h cska a beszélgetés nem megy a témáról, de attól még lehetnek titkos vágyai. sõt lehet h olyna perverz vágyai vannak amikre nem is gondolsz, ezért titkolózik... szal csinálhatod azt is h beszéd helyett inkább a tettek mezejére lépsz és lightosan elkezded csinálni amit ki akarsz próbálni. vagy szex közben, felfokozott állapotban meg kéred rá. persze attól függ mit akarsz kipróbálni. ha bdsmet, akkor elõször egy kis lightos paskolással kezdd, aztán vehetsz egy bilincset meglepetésként, stb. de ha pl szabadban akarod kipróbálni akkor egyszerûen csak csábítsd el a következõ kirándulás alkalmával :D
A kérdező hozzászólása: Köszi ez jól hangzik!

A páromat zavarja hogy gátlásos vagyok, titeket is zavarna?

Sziasztok, az a helyzet, hogy valamilyen szintem vannak gátlásaim, ezeket nem fogom tudni levetkőzni. Én ezt természetesnek tartom. Igaz kicsit szégyenlősebb is vagyok a kelleténél de ez el fog mulni, idővel. 18/L

Legjobb válasz: Mennyi ideje vagytok együtt? Miben nyilvánul ez meg?

Mennyi ideje vagytok együtt? Miben nyilvánul ez meg?
Mik ezek a gátlások pontosan?
Ha 1-2 hét után zavarja, inkább hagyd ott... Ha mondjuk 1 év után, akkor érthetõ.
Én is gátlásos voltam a kapcsolatunk elején, majd leküzdöd idõvel.
Engem is zavarna.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg azért van, mert anyám által nagyon sok rossz élmény ért, az egyik élettársa ki is kezdett velem, És olyan fiúnak dobtam oda magam akit nem szerettem csak nehogy úgy veszítsem el a szüzességem ahogy nem lenne szabad. Értitek, gondolom. Õt nagyon szeretem, és meg akarok neki mindent adni.

Mit tehetnék, ha a párom zavarja, hogy nem igazán okosabb nálam?

Neki eddig inkább butuska barátnői voltak, meg amúgy is tipikus "apa okos, anya szép" családban nőtt fel. Én viszont nem vagyok buta. Ez számtalanszor bebizonyosodik, mégsem képes elfogadni. Elismeri, ha igazam van, de mégis sokszor úgy viselkedik velem, mint egy butuska nővel, például nem mond el valamit, mert "úgysem értenéd", aztán csodálkozik, hogy mégis értem. Vagy nem kér tanácsot, de amikor észreveszem, hogy szüksége van rá, és mondom hogy így vagy úgy jobb lenne valaki, mindig meglepődik, ha tényleg. Nemrégiben csináltunk iq tesztet, egy pont eltérés jött ki. Nem együtt csináltuk, de talán két hét eltéréssel. Amikor mondtam neki, az volt a reakciója, hogy "biztos jó volt az a teszt, amit írtál?" Tudom, nem létfontosságú kérdés, de borzasztóan zavar, hogy ha a fejem tetejére állok, akkor is a butuska nőt fogja látni bennem - egyszerűen mert azt AKARJA látni. Mit lehet az ilyen emberrel kezdeni? Valakinek van a fejenállásnál jobb ötlete?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de elég butuska vagy azok alapján amit írtál. Ha te ezzel a partnerrel akarod leélni az életedet, tisztában kellene lenned, hogy mi vár rád. Nincs annál borzasztóbb, mint egy buta ember mellett élni. És aki ilyen formában akarja bebizonyítani egy buta embernek, hogy õ is okos, az nagyon buta. Mire számítasz? Be fogja látni? Hogyan fogod megélni a buta döntéseit, cselekedeteit? Nem is ragozom tovább, mert csak felborzolja a kedélyemet.

Te tényleg okos csaj lehetsz, mert azok szeretik az ilyen nagyképû bunkókat. Ha vele maradsz, akkor örökké le leszel nézve.
Ne haragudj, de elég butuska vagy azok alapján amit írtál. Ha te ezzel a partnerrel akarod leélni az életedet, tisztában kellene lenned, hogy mi vár rád. Nincs annál borzasztóbb, mint egy buta ember mellett élni. És aki ilyen formában akarja bebizonyítani egy buta embernek, hogy õ is okos, az nagyon buta. Mire számítasz? Be fogja látni? Hogyan fogod megélni a buta döntéseit, cselekedeteit? Nem is ragozom tovább, mert csak felborzolja a kedélyemet.
Van jobb ötletem, hagyd ott... Keress egy értelmes pasit, aki nem azt élvezi, ha egy buta nõ van mellette. Engem a hideg kiráz tõlük néha. De nem azért írtam, hogy engem keress, mert mellettem meg falnak is mennél, persze más okokból. :D De vannak még "okos" emberek. :) ) Csak jól el vannak bújva. :D
Szerintem ez addig nem gond, amíg nem zavarja, hogy okos vagy. Amit leírtál, abból csak az derül ki, hogy szokatlan számára.
Ezt már nem lehet kinevelni belõle, hosszútávon vagy neked kéne feladnod magad és állandóan a hülyén játszani, vagy õ fog keresni egy butuska lányt, hogy okosnak érezhesse magát mellette.
Fogd fel kedves bóknak :) . Beszélj vele több olyan dologrol, a mihez jobban ért (pasis dolgokrol, autók, technikai témák).
A kérdező hozzászólása: De mi ezen a kedves bók? :O Beszélgetek vele pasis témákról, de inkább zavarja, ha valamit tudok. Sokszor megkérem, hogy magyarázzon el ezt vagy azt, azt szereti, de mindig rácsodálkozik, ha hamar megértem.
ne haragudj, de ha ide beírod ezt a kérdést ilyen körítéssel, akkor jól ismer a párod
Fogd fel kedves bóknak :) .
Párszor már nekem is alakult a dolog olyan pasikkal, akiknél tudtam, hogy okosabb vagyok. Engem nagyon zavart, nem tudtam folytatni. Mindig azt éreztem, hogy vagy butábbnak kéne tetetnek magam, hogy minden gördülékenyen menjen, vagy nem, de akkor az meg okoskodásnak tûnik és idegesítõ lehet a másik félnek. Engem nagyon zavarna hosszú távon, alapból is szeretem, ha a pasik okosabb nálam, mert akkor tudok tanulni tõle, vagy kölcsönösen tudunk tanulni egymástól.

Okosabb nálad a párod/kedvesed/élettársad/házastársad? Zavar?

Legjobb válasz: Okosabb, nem zavar engem, mindig van mit tanulnom. Õt se zavarja, hogy többet tud nálam, szeret mesélni.

Okosabb, nem zavar engem, mindig van mit tanulnom. Õt se zavarja, hogy többet tud nálam, szeret mesélni.
Nagyjából egyenlõek vagyunk tudásban. Van egy két dolog, ami neki az erõssége, van ami nekem, pl. õ jobb matekos, viszont diszlexiás, ezért ha levelet kell írni azt én végzem. Fõzni õ is tud és én is. A lexikális tudásunk is egyforma és jól el tudunk beszélgetni mindenrõl.
Van amiben õ okosabb, és van amiben én.
vannak területek amikhez én értek jobban és vannak amikhez õ kiegészítjük egymást
Nem. Jelenleg nincs párom, de amikor volt, akkor kétszer én voltam sokkal okosabb, ez tett be a kapcsolatoknak, harmadik kapcsolatomban pedig egy szinten voltunk. Minden vágyam, hogy a következõ férfi az életemben és remélem végre az utolsó okosabb legyen nálam :)
Okosabb, mivel idõsebb is:) Nem kifejezetten, mivel ha együtt vagyunk nem IQ teszteket töltögetünk ki:D Önmagáért szeretem és õ sem az eszemért szeret nagyrészt:D
Okosabbnak tartom, bár mindketten kimagaslóan tanultak vagyunk. Nem zavar egyáltalán, az jobban zavarna, ha butább lenne nálam.
12:52 vagyok, a válaszom pedig a 12:48-nak szólt.
kedves utolsó, mi neked ezekben a válaszokban a közhelyes? írja azt mindenki, hogy "nem, egy sötét, parasztnak tartom a párom"? nyilván, mindenki a saját "agyi szintje" szerint is választ párt..
igazán érdekes felvetés! (hát még a közhelyes válaszok...)
büszke vagyok rá, de néha kissebbségi komplexusom támad emiatt és ilyenkor elviselhetetlen vagyok, de utána meg szégyellem magam. velem van a baj. Nem tanultabb, hanem tapasztaltabb, elsõsorban barkácsolásra gondolok, megfontoltabb, mint én. Én mindenbe hirtelen ugranék, õ elõbb szereti jól körbejárni a dolgokat.
Nem mondanám okosabbnak, de tény, hogy van amit õ jobban tud. Viszont sokkal talpraesettebb és ez nagyon tetszik benne (:
Õ másban okosabb, meg én is másban :)
Hát attól függ...relatív ez a dolog szerintem... de ha úgy vesszük okosabb valamilyen szinten. Õ orvosira jár, nekem meg sokszor az se jut szembe hol a vakbelem, vagy épp nem tudom minden gyógyszernek az összetevõjét. Ezen kívül sok filmet látott, zenét hallgatott, sok helyen járt, vele aztán mindenrõl lehet beszélni. Ilyen téren okosabb, és büszke is vagyok Rá:) Én otthon vagyok az "alap" dolgokban, mit mikor "illik", mit, hogyan "illik", mi mivel talál, kinek, mit hogyan mondjunk el, hogyan ápoljuk az emberi kapcsolatokat, hogyan neveljünk gyereket (habár még nincs gyerekünk, de majd ha lesz...) stb. Én vagyok a párkapcsolati szaktanácsadó a kapcsolatunkban is. Egy nálam butább emberrel nem nagyon tudnám elképzelni...Vele bármikor bármirõl el tudok beszélgetni és nem égek be, ha olyan társaságba kell menni. Intelligens, nem iszik, nem dohányzik. Számomra így korrekt a dolog. 21-L
Sok mindenben okosabb nálam. Pl matek, fizika, közgáz Én meg vágom a kémiát, az irodalmat. Tudok kötni, fõzni, varrni, amiért nagyon becsül. Õ meg ért a fához, az elektronikához, én meg ezért becsülöm. Szóval mindketten van amiben erõsebbek vagyunk és van amiben gyengébb. De pont ez a jó a másikban, hogy tudunk segíteni egymásnak vagy épp tanulni a másiktól. 22/L
Szia! Vannak dolgok amikben õ az okosabb, de van amiben én. Egyáltalán nem zavar, legalább ha valamit nem tudok, és õ igen, akkor meg tudom tõle kérdezni.
igen, okosabb, és igen, zavar.
en vagyok az okos, õ meg a nõ :)
Kb ugyanolyan mûveltek vagyunk, én az én szakterületemen vagyok mûveltebb, õ az övében, értelemszerûen. Az elõzõ párom viszont érdekes volt e tekintetben, mivel többször említette annak idején, hogy õt zavarja, hogy én okosabb vagyok. Pedig szerintem õ is mûvelt volt, nem értettem akkor sem, és azóta sem.
Kiegészítjük egymást. Kicsit mûveltebb vagyok, mert magasabb iskolát végeztem, õ viszont sokat tud olyan dolgokról, amikrõl én nem, és nagyon jó a gyakorlati érzéke.
nálunk az a felállás, hogy õ inkább reál beállítottságú, tehát a logikus gondolkodás, matek, informatika az erõssége. én humán beállítottságú vagyok, tehát az irodalmi, mûvészeti mûveltségem magasabb mint az övé. szerintem ez így teljesen jó, kiegészítjük egymást. egy bölcsész mellett sztem halálra unnám magam, nem sok újat tudna mondani. végzettségben kb hasonló szinten vagyunk, mondjuk hogy õ egy kicsit okosabb, de ez nem is baj, nekem jól esõ érzés, ha fel tudok nézni a páromra, és nem csak a magassága miatt :) ))) az intelligenciája tuti magasabb mint az enyém. sebaj, legalább okos gyerekeink lesznek :)
Másképp okos.nekem nagyobb a lexikális tudásom, neki a problémamegoldó képessége. Két PhD-snél nem nagyon van értelme az "okosabb" meghatározásnak
Nem tudom, hogy nálam okosabb-e, nem szoktunk mi sem IQ teszteket töltögetni. :) Van, amit õ tud jobban - van, amit én, de ez nem gond, mert így folyamatosan "fejlesztjük" egymást. De szerintem általánosságban nagyjából egy szinten vagyunk, ezért is tudunk mindenrõl nagyon jól elbeszélgetni. Ha mindenképpen ki kéne választani, ki az okosabb, akkor talán õ. Neki a mindennapi élethez úgymond több sütnivalója van, hiába vagyok én tanultabb (még) - és ez többet ér.
Valamiben õ a tájékozottabb valamiben én, általános kérdésekben egyforma szinten vagyunk úgy érzem..
Nyilván a nem zavar, a közhelyes válasz.... Az én párom egyetemi diplomával rendelkezõ, több nyelven folyékonyan beszélõ, a való életben is okos és intelligens ember, nem csak a szakterületéhez értõ szakbarbár. Bevallom, engem idõnként zavar, hogy én közel sem vagyok vele azonos értelmi színvonalon
õ sokkal többet tud a világról, h mi h mûködik. Én meg az olyan dolgokat tudom jobban, amiket az ember megtanul az iskolában pl, a történelem, h elviekben mi h van
Miért lenne közhely a "nem zavar"? Azért mert téged zavar, lehet hogy mást nem. Nem vagyunk egyformák.
Exeimrõl tudok írni: mindkettõnél jóval okosabb voltam lexikális értelemben, én voltam tájékozottabb és olvasottabb, ám problémamegoldásban, logikus gondolkodásban õk voltak nagyságrendileg erõsebbek. Nem zavart, nagyon tiszteltem ezt bennük. 25 N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekelnek:)
Te beképzelt alak:) :) :)

Csak engem zavar? A parom "vilagot jart", nem lehet olyan helyet mondani ahol o meg nem volt ellentetben velem.

Akarhova megyunk csak az van , hogy o mar jart itt. Nem pont akkor vagy elotte vagy kesobb , de kiderul, hogy o volt ott.Ez rettenetesen zavar.Ugy erzem magam mint egy kis hulye.Nekem nem adatot meg, hogy eljussak akarhova is.O pedig szinte mindenhol volt,persze nem egyedul es ez is bosszant.Valahol vagyok vele es mas jut az eszebe.Persze o nem ezt mondja , de ha arra emlekszik , hogy jart ott , akkor arra is kivel, ez tok egyertelmu.

Legjobb válasz: Biztos vannak olyan országok, ahol még nem járt:) Én azt javaslom neked, hogy beszéld meg vele, hogy mennyire zavar téged ez. Bár õszintén, nõ létemre nem értem miért zavar, ez is az õ múltja része.

Biztos vannak olyan országok, ahol még nem járt:) Én azt javaslom neked, hogy beszéld meg vele, hogy mennyire zavar téged ez. Bár õszintén, nõ létemre nem értem miért zavar, ez is az õ múltja része.
A kérdező hozzászólása: Szia utolso valaszolo! Tokeletesen igazad van es teljesen ertem mit akarsz ezzel mondani. Nekem meg nem volt annyi bizonyitas, de megprobalok maskepp hozzaallni a dolgokhoz. Kisse bekepzelt a "draga" , de ez ellen sajnos nem tudok mit tenni. Sokszor beszeltem mar vele errol, de nem vezetett eredmenyre. Megegyszer koszonom a valaszokat es kulonoskeppen a tiedet !
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten igazad van , csak nem erted meg mit szerettem volna ezzel mondani, ill. kerdezni. Nem hiszem , hogy neked jol esne, ha elmennel a paroddal es o egyertelmuen a multtal foglalkozna a jelen helyett. Az pedig , hoyg unja magat , az nem most alakult ki , hanem mar a legelso alkalommal is, ez nem csak "most" tunt fel, ezert kezdtem gondolkodni azon mi lehet a "baj". Raadasul eloadja a nagy "vilagjarot" engem meg lenez , mert en nem jartam azokon a helyeken es majd o nagy kegyesen elvisz oda.Pusztan ez a problemam...
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek koszonom a valaszat, sajnos sok mindent nem lehet tenni, hogy miert ilyen , azt nem tudom.De azt en sem hiszem el , hogy barmelyik hely annyira rossz lenne. A penz is szamit persze, de kulon munkaval es sok sporolassal eltudunk menni.Ezt Magyarorszagon 6 munkahellyel sem engedhetnem meg magamnak sajnos. Az utolsonak : Ez frappans valasz volt ! :DDD Amugy meg igazad is van ! :) Orulok annak, hogy elmegyunk , de sajnos nem felhotlen az oromom.Ha mast nem, tenyleg en is baratnokkel megyek el ! Mindenkinek jo hetveget! :)
Fedezzéétek fel Magyarországot! Ez nem annyira felkapott uticél! ;)
Szerintem a parod lehet hogy sok orszagban jart mar, de melyeben nem ismerte meg oket, mert ahhoz bizony ido kell! Aki pedig leszolja akar Londont, akar Parizst is, latszik, hogy csak egy-egy strigulak szamara ezek a vilagvarosok. Londonban elek, hat nem mondanam, hogy egyetlen hetvege elegendo lenne erre a nagy varosra peldaul. Olaszban jartam mar Velenceben, de voltam mar siparadicsomban is, nem unalmas szamomra megsem ez az orszag, mert meg Romaban nem, es a tenger partjan sem jartam. Csak ebbe az egyetlen orszagba is barmikor visszamennek. Szerintem probaljatok sokkal melyebben, tobb ismerettel egyutt elvezni a vilagot, ugy nem hiszem hogy unalmas lesz a baratodnak a vilag!
30 vagyok.Soha nem voltam sehol külföldön, és nem is megyünk határon belül sem minden évben.A párom viszont rengeteg helyen volt már külföldön, mindig mesél.Mit csináljak, irigykedem, de ez van, mindig beszéljük, hogy majd együtt is elmegyünk, de esély az anyagiak miatt nem sok.Legalább õ világot látott.Én meg így jártam.Ha szereted a párod, nem eshet ez rosszul, és ha õ is szeret, akkor nem a csajos emlékekre gondol remélhetõleg, hisz az a múlt, de a jelen és a jövõ Te vagy számára.Ha pedig nektek az anyagiak nem jelent gondot ahogy írod, valóban élvezz minden egyes percet amit ilyen utazással, kirándulással töltötök, mert ezek nagyon fel tudják tölteni az embert, és elfeledtetik a szürke hétköznapokat.
Te figyelj, örülj, hogy mentek egyáltalán és világot jártok. Az én apám beetette még házasság elõtt anyut, hogy viszi majd mindenhova, világot látnak, utazgatnak majd határon túl, más országokba. Összeházasodtak, és minden kirándulás, nyaralás, utazás célállomása a Balaton volt a nagyszülõk kis faluját és 1 Mátra nyaralást leszámítva, ahonnan haza is kellett jönnünk hamarabb, mert öcsémnek gyomorrontása lett, határon túl egyszer se voltunk, se õk ketten, se a család együtt, én egyedül fogtam magam és kimentem egyszer Olaszországba 1 napra, mert vágytam rá, és fizettem magam az utat 22 évesen fõiskola melletti munkából. Szóval inkább örülhetnél annak, hogy legalább mentek, és nem csak ígérgetés volt, hogy mentek.
A kérdező hozzászólása: Egyedul ugymond nem engedne el , attol feltekenyebb , pusztan szorakozni mennek el a barataimmal , amikor hazajutok, azt sem nezi jo szemmel es inkabb velem akarna jonni.Vele meg unalmas, HA elmegyunk(utazunk). Nem azzal van a baj , hogy nem buszke magara , SOT! Tulzottan az , hogy o mar mindent latot !
Az én férjem is nagyon sok helyen volt már, én meg alig voltam valahol. Ha látunk valami jó helyet a tv-ben, akkor õ biztos már volt ott. Én meg biztos, hogy nem. Régen azt csináltam, hogy ha el szerettem volna menni valamit megnézni, akkor mindig az a válasz rá, hogy minek, én már láttam és nem is olyan érdekes és fogtam a barátnõimet és elmentünk nélküle pl. mexikóba. Egyszer megcsináltam, azóta nem, mert nem tetszett neki. Igy most már közösen megyünk és oda is, ahol már volt. Ilyenkor kérem, hogy mutassa meg a helyet, hiszen õ már ismeri és ekkor tök büszke lesz magára. Engem meg még az sem érdekel, hogy az elsõ feleségével is volt már itt. Ha téged zavar, hogy nem mehetsz vele, akkor menj egyedül. Legközelebb már õ is fog menni.
Most jön a szokásos szöveg... ha szeret, akkor õt nem zavarja. De figyelj. A világon mindenhol még nem járhatott azért, próbálj valami olyan országot választani, mint Luxembur vagy valami kisebbet, ahol lehet, hogy nem járt. Vagy egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy hova menjünk, ahol még nem jártál és szeretnél? hidd el, biztosan találtok olyan országot, ahol még nem volt, de lehet, hogy többet érne, ha összedobnátok a pénz, jó sokat gyûjtenétek, aztán elmennéket Brazíliába, Argentinába vagy Ausztráliába. Olyan helyen biztosan nem járt még(feltételezéseim szerint) és ilyen távoli nyaralás, ha jól sikerül, örökre emlékezetes maradna. Vagy Magyarországon belül válassz helyeket, itt is lehet emlékezetes nyaralás. Biztosan van ahol még nem volt. :) ;) Szurkolok. :)
Miért zavar? Fáj az neked ha a férjednek esetlegesen barátnõje van?
A kérdező hozzászólása: mert most nem errol van szó. de ha kell a holgyemény, akkor hajrá =D
Ezaz. Hajrá. Attól mert nõje van még a te férjed.
"Férjem szereti , ha tetszik a nõknek" Gondolom kérdezõ te meg utálod, ha tetszel a férfiaknak! Itt úgy is csak azt szajkózzák hogy megcsal. Tudod ha õk nem kellettek, másnak se legyen jobb! Vagy ha úgy jobban tetszik: dögöljön meg a szomszéd tehene is!
A kérdező hozzászólása: én szeretem, ha neki tetszem... de én nem szoktam adni alájuk a lovat és flortolni a férfiakkal...csak ennyi a kulonbség
Eddig ezt nem említetted. Így már más a helyzet. Ez esetben Neked van bizony igazad. Tisztázd a helyzeted a férjeddel.
Tedd a szivedre a kezed. Te hányszor csaltad meg õt?
A kérdező hozzászólása: még egyszer sem!
Az egyszer sem, és a MÉG egyszer sem, között nagyon nagy a különbség.
A kérdező hozzászólása: a MÉG-nek nincs jelentosége... soha meg sem fordult a fejemben, hogy más férfire nézzek, mint a párom
csak vicc volt:D
Én is csak poénkodtam. Nem akartam hogy teljesen magadba fordulj. Nem jelent semmit ha a csaj kommentel. Kérdezz rá a férjedre, és ha hebeg-habog, akkor kezdj csak gyanakodni.
Téged valójában nem a nõ viselkedése zavar, hanem az, hogy a párodnak ez imponál. Nem bízol meg benne. Ne a nõt okold, ha esetleg jó helyen keresgél!
A kérdező hozzászólása: nem, nem venném be harmadiknak
A kérdező hozzászólása: a párom tudja, hogy tetszik a holgyeménynek. az zavart, hogy a kozos képeket nem. a kollégájáról sem, csak az ovét. nem nagyon vagyok féltékeny típus, de o kifejzetten zavar.. a párom meg az a típus, aki szereti, ha tetszik a noknek. nem akartam neki felhozni, de ezt talán mégis megemlítem neki.
Szerintem semmi okod feltekenykenynek lenned. Biztos csak neha beszelnek, gondolom munkarol, nem hiszem, hogy barmi komolyra kellene gondolnod, hogy kedveli a kepeit, lehet csak szimplan udvariassagbol. Ne aggodj emiatt.
Persze, kerdezz ra, ki ez a nö, miert kedvelei, kommentalja a kepeit, lehet semmi komoly, es te is megnyugszol.
Az a hölgyemény erõsen nyomul rá. Ha ez zavar, tedd szóvá a férjednek.
Nem mindegy, hogy a róla vagy az általa készített képeket kommentálj a nõ. Egyébként nyugodtan kérdezd meg ki ez a nõ és mit gondol, miért ír mindenhez.
Kommentáld te is az összes képét, végülis te vagy a párja. Csak leesik a nõnek, hogy a férfinek van párja, méghozzá te.
De ki a hölgyemény?
En nem szolnek. Minek is? Facebook nem privat, hanem internet. Lajkolja aki akarja. Ha titok lennenek a kepek, akkor parod nem rakna ki. Nincs eleg problema egy kapcsolatban, meg ez a nyavaja facebookon is agyaljon az ember? Vedd ugy mint egy hobbit.
Nem lehet az, hogy az anyuka az egyik ovisnak az anyukája, és tulajdonképpen nem is férjedet lájkolja hanem a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: a párom mesélt már a holgyeményrol, hogy munka miatt 2szer találkoztak.. o tanárno... a kolégájával vannak bejelolve képeken, s csak azokat kedveli, amit a holgyemény...csak 2en likeoltuk a képeket... nem saját képek, azokat rittkán tesz fel a párom...fiatal, nincs párja. múlt héten találkoztak másodszor, munkaugyben, de mondta a párom, hogy elbeszélgettek. nem tudom, hogy kezeljem.
Istenem, facebook! Be kéne tiltani!!! Nem vagyunk még felnõve hozzá!
Én is szoktam lájkolni olyanok képét, akit munkából ismerek, még magán képet is. És õk is az enyémet. Nem gondoltam sose olyanra, hogy ez bármit is jelentene, amin kombinálni kéne. Gondold végig, hogy ha egy férfi kolléga lájkolta volna, akkor is zavarna?
Arra gondoltál-e hogy a lányt bevegyétek harmadiknak?
Kanesten krémet nem találtál a táskájába? Mert minap olvastam itt hogy az a legbiztosabb jel a megcsalásra?
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszokat =)

Ha összeakarsz jönni valakivel, de nem vagy megelégedve a külsőddel és zavar téged is, akkor megkérded a párod hogy őt zavarja e?

Legjobb válasz: párod van de össze akarsz jönni valakivel? vagy csak én értettem félre? :D

párod van de össze akarsz jönni valakivel? vagy csak én értettem félre? :D
Én is azt kérdezem, amit az elsõ? WTF? 23N
Én meg azt kérdezem, amit a két elõttem szóló!
Én meg azt kérdezem, amit elõttem hárman :-) Ha össze akarok jönni valakivel a pasimat kérdezzem meg, hogy õt zavarja-e ha engem zavar a külsõm?!?!?! Miiiiiwan? :-)

Engem nem zavar, ha a párom pornót néz, de ez (? )

Szóval, elég rikán, de tudom, hogy néz pornót, viszont az nagyon idegesít, hogy hazudik... Minden lányra azt mondja, hogy csúnya... pedig én aztán nem hisztizek azon, hogy ha azt mondja x-emberkére, hogy jól néz ki, én belátom (f?leg, hogy bixeuális vagyok-nekem is tetszik, ha jól néz ki). Észrevettem, hogy, ha azt mondom, hogy: "Húú, annak a csajnak de amorf feje van" akkor mindig csak bólogat. És megjátszottam, hogy egy nagyon szép lányra is ezt mondtam, akire lehetetlen lett volna bólogatni, hogy csúnya, ? még is megtette... :S Miért kell hazudni? Hisz a kapcsolatunk elején megmerte mondani, ha valaki szép volt, és akkor is helyeseltem, hogy "igen, markolni való a feneke..." De akkor miért hazudik? Sosem szídtam le, ha más n?re nézett! Nem vagyok az a fajta. Meg, azt sem értem, hogy nem csak szimplán pornót néz, mindenféle csajról, mindenféle stílusban, hanem csak egy csajt, de állandóan azt az egy csajt nézi: Apnea

Legjobb válasz: Teljesen bolond vagy. Tedd meg az a szívességet a barátodnak, hogy szakítasz vele! Más nõ örülne, ha nem minden mellettük elhaladó nõre mondaná a párja, hogy milyen jó feneke van és ezzel is az önértékelési zavarát erõsítené. Pornóról annyit, te mindig másról fantáziálsz vagy van egy többször megjelenõ fantázia? Akkor te is megcsalod meg szerelmes vagy? Agyhalott vagy, kérlek szakíts!

Teljesen bolond vagy. Tedd meg az a szívességet a barátodnak, hogy szakítasz vele! Más nõ örülne, ha nem minden mellettük elhaladó nõre mondaná a párja, hogy milyen jó feneke van és ezzel is az önértékelési zavarát erõsítené. Pornóról annyit, te mindig másról fantáziálsz vagy van egy többször megjelenõ fantázia? Akkor te is megcsalod meg szerelmes vagy? Agyhalott vagy, kérlek szakíts!
Egyszerûen izgatja, nem hiszem, hogy szerelmes.Nekem is vannak kedvenc "színésznõim", minden férfinak vannak.(ezeknek a neveit is ált. kívülrõl fújjuk, mégsem vagyunk szerelmesek, csak ezek jobban izgatnak, mint a többi-de ennyi) [Egyébként priviben válthatnánk pár szót, ha nem lenne ellenedre, mert van egy olyan gyanúm, hogy barátnõm is bi, ami nem zavar, csak érdekelne a dolog, hogy mik az árulkodó jelek-azon kívül, hogy minden nõt megnéz, kielemez...]
Lebukott, hogy belezúgott egy pornós macába.
Nemtom, nálam ez így reflexbõl jön. Kövér vagyok? Nem. Jobb az a nõ nálam? Nem. Jó lábai vannak annak a csajnak? Nem. Megszokás :P Persze minden lány azt mondja h neki aztán nyugodtan meg lehetne mondani, de azért ha megmondod, szarul esik neki... szal inkább reflexbõl hárít az ember :D Látod neked is állítólag "meg lehetne mondani" mégis zavar h a barátod egy pornós csajt nézeget :D Vicces :D Egyébként nem hiszem h bele lenne zúgva abba a csajba, mindenkinek van pár kedvenc akitõl keresgél dolgokat :D 17/F
Szerintem Te túldramatizálod a helyzetet. Az a kegyes hazugság, hogy bõszen helyesli a megjegyzéseidet, inkább a megnyugtatásodra van. Az pedig, hogy az egyik pornocica tetszik neki, miért lenne baj? Megcsalni úgysem fog vele.
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy pornót néz, az nem zavar. Fekete hajú, szõke, vörös... nem nagyon érdekel. Csak õ nem ezt teszi. Csak azt a nõt nézi. Senki mást. Amúgy nem szakítanék vele, mert a férjem. Elég régóta együtt vagynuk, és amúgy minden rendben van. És megköszönném, ha nem sértegetések jönnének. Szerintem normálisan tettem fel a kérdést. De amúgy köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: És nem azt írtam, hogy minden melletünk elhaladó nõre megjegyzést teszek és várom a válazát, de vannak azért elég érdekes fejek, akikre megjegyzést teszek, hogy kegyetlen otromba fejük van (egy hónapban egyszer, ha elõfordul, és nem mellékesen nem én vagyok az egyetlen, aki emgnézi a többi embert az utcán) És ha jó nõ van, akkor nem bírom ki, hogy ne forduljak utána, és ha megkérdi miért, akkor elmondom, hogy mert jó segge volt.
Szerintem egyáltalán nem reagálod túl. Az én párom ugyanilyen..volt. Ha mondtam valamire vagy valakire valamit, õ úgy bólogatott, mint egy kutya az autóban. Mi egy évet voltunk együtt, és annyira kiismerhetett volna, hogy nem érdekel, ha azt mondja, hogy ez vagy az milyen szép vagy akár csúnya. Nem. Õ mindig azt mondta, amit én. Ebbõl az lett, hogy már úgy éreztem, hogy nem õszinte, nem mondja ki a saját véleményét, mindig az a válasz az ideális, amit én mondok. A végén már elegem lett.... Mondták már elõttem, hogy jajj, a pasi nem akarja megbántani, azért bólogat. Könyörgöm, ha egy komoly párkapcsolatban vagy, és kiismered a másikat, akirõl tudod, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy te azt a nõt esetleg szépnek látod, akkor mégis mi a kérdés....pontosan hogy ez idegesít fel, hogy ti azt hiszitek, holott ez nem is így van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!