Találatok a következő kifejezésre: A páromat ugy kielégíteni (3 db)

Hogy tudom orálisan kielégíteni a párom úgy, hogy nekem se legyen rossz?

Nem szeretem csinálni de mivel ő szereti ezért meg akarom adni neki az élvezetet.Lehet úgy csinálni,hogy nekem se legyen annyira rossz?Engem az zavar ha nagyon bekapom meg ha már jön egy kis előváladék akkor ugye érzem és nem bírják az ízlelő bimbóim. :S Segítsetek.

Legjobb válasz: eperízû gumi

Tényleg jó az ananász. Elõzõ nap fogyasztva. De annyira nem változtatja meg, hogy teljesen ananászízû legyen - spermaíze lesz úgy is, csak édesebb a szokásosnál. (Kipróbáltuk, tapasztalat.)
eperízû gumi
akkor ez soha nem fog jobban menni
franciázva
Ez egyáltalán nem egyszerû kérdés... valóban egy picit fejben dõl el, de iszonyú nehéz átfordítani! Próbáljátok meg zuhany alatt, vagy úgy, hogy bekened neki valamivel (komolyan, ebbõl még szexjátékot is lehet csinálni, pl. csokival, vagy bármivel, ami teljesen más ízt ad! :) ). Aztán remélhetõleg idõvel megszokod. Sajnos való igaz, hogy vannak, akik nagyon érzékenyek az ízekre, állagokra, szagokra, stb. (ez nem döntés kérdése, ez egyszerûen így van, pszichológiai tesztekkel kimutatható, hogy mennyire érzékeny valaki.). De az agyat át lehet verni... ezért javaslom, hogy próbálj ki más ízeket a párod farkán. ;)
gumival nem az igazi ... szokd meg az ízét
döntsd el a fejedben, hogy jó csinálni, mert örömet okozol
Én is utálom az ízét. Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy õ is azt adja meg nekem, ami neki is jól esik, és én sem fogom magam kényszeríteni olyanra, ami nekem nem jó, csak hogy neki jó legyen. Lehet nagyon önzõ dolog, de nem akarom, hogy mástól is elmenjen a kedvem. Ez nem olyan, hogy eldöntöd, hogy jó, és akkor jó lesz. Olyan, hogy a keserû gyógyszert sem szopogatod, csak lenyeled, de csak ha MUSZÁJ. A szex meg nem azért van, mert muszáj, hanem hogy MINDKETTEN jól érezzétek magatokat. Szerintem máshogy is lehet örömet okozni, ha neked ez nem esik jól, használj síkosítót, és a kezed. Az én barátom nem panaszkodott! :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi
Itt egy videó róla , ugyan az csak egyedül vagy : http://www.xvideos.com/video4566262/klixen_-_two_teasing_ton..
A kérdező hozzászólása: 10-es köszi ez is nagyon jó ötlet hogy nem jutott eszembe :D :)
A kérdező hozzászólása: 14 köszi ezt megnézem :)
A kérdező hozzászólása: 11 köszönöm ez tök jó csak baj h õ nem szereti :S :D
Ajánlanák egy technikát , jobban mondva egy pornóst , neve : Klixen . Barátnõm is hasonló gondokkal küzd , alig kapja be kicsit már öklendezik . Ennek a technikának annyi a lényege hogy be se kapja , hogy úgy mondja , az álló f*szt nyalogatja körbe és elõször furcsább , de baromi jó érzés .
ananászlé is jó
A kérdező hozzászólása: hát ez jó, de az én barátom se panaszkodik hogy nem csinálom de néha néha meg akarom vele lepni érted?nem azt mondom hogy mindig akarom majd csak egyszer kétszer csak hogy tudja hogy figyelek ilyenkor is rá mert õ is rám hiába mondom h nem kel l akkor is megteszi.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk tinik csak én nem vagyok ilyenben jártas mert sosem szerettem csinálni de mivel õ is megadja ami nekem kell én is megszeretném adni neki ez nem tiniség..már bocs.. -.- a gumira gondoltam már én is de az neki nem olyan jó érzés nem? :S és ha agyba eldöntöm akkor nem érzem az ízt? :)
A kérdező hozzászólása: hallottam olyat hogy ha sok ananászt eszik akkor édesebb lesz.én nem hiszem el meg amúgy se szereti az ananászt csak kíváncsi vagyok szerintetek igaz-e?
ne csináld, ha nem akarod. megundorodnál tõle. gumival sz.pni neked és neki se jó.

A páromat szeretném ugy kielégíteni orálisan hogy lenyelem. Hogy csináljam hogy ne legyen kellemetlen és ne legyen hányingerem?

Legjobb válasz: Én úgy csináltam,h mikor már majdnem elment a barátom, a nyelvem alá dugtam és akkor oda ment.Utána lenyeltem,nekem bevált.

Én úgy csináltam, h mikor már majdnem elment a barátom, a nyelvem alá dugtam és akkor oda ment.Utána lenyeltem, nekem bevált.
hát én nem szeretem lenyelni és már 2szer hánytam is, szal ennyit erröl... ne nyeld le
Volt barátnõm öklendezett néha, és kérdeztem, hogy ne hagyjuk-e abba ezt, mire mondta, hogy nem. Szereti csinálni, csak ha túl mélyre megy, ill. amikor kilõ, a torkát ingerli. Tehát fizikálisan, és nem az íze. Mint amikor hátranyúlsz az ujjaddal. De ez õt nem zavarta annyira. Ezt ki lehet ügyeskedni, hogy elkerüld. Ha az íze nem tetszik, akkor a faszid is tehet a dologért. Egyen savas édes gyümölcsöket, igyon jó borokat, ne sörözzön. Édesebb lesz tõle. Ez nálunk bevált. Amúgy, ha zsigeri undorod van tõle, akkor meg tényleg ne csináld.
Ha már így kérdezed, hogy hogy csináld, hogy ne legyen hányingered, inkább ne csináld szerintem.Ez nem kötelezõ, annyit meg nem biztos, hogy megérne, hogy esetleg öklendezzél utána...
Ha lenyelném, nekem is hányingerem lenne!! Ne csináld, ha nem esik jól!
sehogy. mondd meg neki hogy haver én ezt nem akarom csinálni. na nehogy már trükközzél hogy ne hányd el magad. egyáltalán nem kell megcsinálnod.
Én nekem fel se ötlött az a gondolat, hogy hánynom kellene. Nem tudom miért, tudom, hoyg ez jó neki, meg mittudomén, és nem mérget nyelek le, hanem belõle jön ki, és végülis semmi kellemetlen íz, szag nem játszik közre, tehát, ne gondolj rá.
huhu édesem ha lenyeled a párodat akk én elédállok egykézre és a másik kezemmel tapsolni fogok ! kzben a seggemmel vakarom az orromat.
Na embörök! Nem azt irta a kérdezõ hogy muszály, hanem hogy szeretné!!! Nem kis külömbség... Tehát arra kér válaszokat hogy ne legyen hányingere!!!Sztem, gondolj másra mint amit csinálsz, vagy gondolj arra ez Neki milyen jó!!! Ha belejössz, hidd el el is tudsz élvezni közben!!! Nem vicc, Én már csak tudom...
Miért kellene lenyelni? Nem vagyok prûd, de nem túlzás ez egy kicsit?
Én is undorodom már a gondolatától is az ondónak, olyan nincs hogy "jó az íze" hahh... ki áltatja ezzel magát? csak sok nõ eltûri max mert "szeretik" a pasijukat... Én megmondtam exemnek h ha lenyeli a pisimet (nem is kéne mindet csak annyit amennyi az õ ondómennyisége...) akkor utána én is az ondóját. Nem vállalta :D Ha egy pasi le akar velem feküdni elõre közlöm h ondó nem kerül a számba vagy itt hagyjuk abba. Mind megértette eddig. Ha meg nem értenék meg háát... találok 100 másikat aki megérti. Amúgy amikor aza nagy lávos rész volt egy idõben exemmel én is megpróbáltam lenyelni h ezzel örömet (bár nemtom miért jó eza pasiknak- talán h megalázassák a nõket tudat alatt) szerezzek neki és hát majdnem hánytam tõle szó szerint. Szóval ennyi a véleményem. Ja amúgy belegondoltatok már h mi jön ki ilyenkor egy pasi farkából? ( a pisim sterilebb higyjétek el..)
Utolsó: Te egy komplett idióta vagy. Szerinted mi jön ki? Sperma. Az talán fertõzõ? Tele van gonosz bacilussal vagy mi a túró? Elárulom, hogy a barátod NYÁLA, amit a romantikus este után deciszámra nyelsz ezerszer "mocskosabb", mint a spermája. Arról már ne is beszéljünk, hogyha õ kinyalja a kényes kis pics*d akkor biztos van mellette egy tál, amibe köpköd, nemde? Azt megértem, hogy nem akarsz spermát lenyelni, szíved joga. Azt már kevésbé, hogy undorodsz attól, hogy a szádba menjen, de ez is tökre magánügy. De azt, hogy miért kell baromságokat írni fellengzõsen, azt sose fogom megérteni.

A lányoknál mi az a pont, amikor úgy érzik, hogy orálisan is hajlandók kielégíteni párjukat/ismerősüket/szeretőjüket stb?

Kell ehhez valamilyen bizalmi szint vagy vonzalom?

Legjobb válasz: 2.-ik szerinted az elsõ randi végén leszopják a nõk a pertnert?

2.-ik szerinted az elsõ randi végén leszopják a nõk a pertnert?
vigye el a párjuk egy musical-re
Bizalom is és vonzalom is. Én csak a barátomat vagyok hajnaldó orálisan kielégíteni, de csak miután kellõen felizgultam.
Mi az, hogy nem vagy kíváncsi "közhelyekre"? akkor miért így, általánosságban írtad ki a kérdést? Miért nem fogalmazol egyértelmûbben? Amúgy én még jóval az elsõ szex elõtt már megtettem.
A kérdező hozzászólása: Jól van, igazad van. De utólag jöttem rá és nem tudtam javítani a kérdésem. A közhelyeket mindenki ismeri, de engem a személyes tapasztalatok érdekelnek elsõsorban.
Érdekes módon több nõ is van , .akik nem veszik a szájukba, de simán mehet seggbe, p*nába, akár felváltva is.
12-es igazad van.. kell az akaratosság. :) én pl. az elején csak nyalogattam, aztán fogta a fejem és addig irányított oda, míg 'ott maradtam'.
hát engem kiábrándítana ha akaratosan szinte már erõltetné meg irányítgatná a fejemet... mondjuk erre nincs szükség mert magamtól is megteszem mert szeretem csinálni. eddig olyanokkal történt meg akiket elõtte már jól ismertem barátságból alakult át a dolog kapcsolattá szóval nem kellett sok idõ hozzá, de ha olyannal jönnék össze akit elõtte még nem ismertem akkor kellene egy kis idõ amíg megbízom benne, meg el tudome engedni magam elõtte és persze érzem hogy szeret meg hogy én is õt.
Nálunk az volt a fura, hogy én akartam elõbb :) (elsõk voltunk/vagyunk egymásnak minden téren) igazából pár hét után már simán csináltam volna, de inkább vártunk picit. :) másfél hónap együttlét után csináltam elõször, de ekkor már 4 éve ismertük egymást, a bizalom teljes volt :) (voltam már mellette "becsípve", és egyáltalán nem élt vissza vele, sõt, vigyázott rám.. akkor tudtam, hogy ez a fiú megérdemli a bizalmat :DD ) 19/L
nah én csaj vagyok :) én is azt mondom ez egyénfüggõ, én pl. nem szopnék le senkit, mert undorodom tõle.
Én lány vagyok hát nekem azért kellett egy kis idõ..na de én most csináltam elsõnek. Ja és szerintem egy kicsit akaratosnak kell lenni a fiúnak, mert én nagyon féltem tõle..Mostmár pedig tetszik, ahogy élvezi:)
én 7.-8. alkalommal megtettem, ez volt az elsõ igaz, de kiváncsi voltam, nagyon fincsi volt. szerintem ehhez kiváncsiság és akarat kell:)
A kérdező hozzászólása: Ne komolytalankodjunk. :)
Az orális kielégítés a 21. században olyan, mint a puszi volt a 20. században.
A kérdező hozzászólása: És ezt a férfi gondolja így vagy a nõ is?
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy eddig egy nõ sem válaszolt... :D
Nem a végén, elvégre köszönni az elején is illik :)
Ez egyénfüggõ! Valaki már egybõl megteszi, 5 perc ismeretség után, valaki meg soha, mert undorodik tõle.
A kérdező hozzászólása: Én most saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem ilyen közhelyekre. :)
nekem bizalom kell hozzá, szeretet és megértés h ne várja el h csináljam amit õ AKAR hanem azt amit én SZERETNÉK neki nyújtani :) ) remélem érthetõ volt 16/L ^^
érettség, bizalom... Fel kell nõnie a lánynak. ezzel nem az akarom mondani, hogy aki megteszi az felnõtt.. a nõk késõbb érnek meg az IGAZI, JÓ szexre.. késõbb jön el az, amikor igenis nyíltan ki meri mondani amit akar, és meg is meri tenni. Kivéve, ha egy tapasztalt pasi bele viszi :) általában olyan 30 körülre tippelném a kort. mikor már nem csak a lila köd és az érzelem számít..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!