Találatok a következő kifejezésre: A páromat ugy (1824 db)

Szerintetek Hogyan tudnám leállítani a feleségem előző kapcsolatából született fiát, aki már 32 éves de még mindig azon "szorgoskodik" hogy hogyan lehetne szétválasztani minket. A páromat úgy befolyásolja, ahogy akarja. Van ötlet?

Legjobb válasz: Addig nem sok mindent tudsz tenni, amíg a párodat ennyire lehet befolyásolni.Gondolom, egyke gyerek, mert azok szoktak az anyjukra féltékenyek lenni ennyire.A párodnak kellene a sarkára állni.

Addig nem sok mindent tudsz tenni, amíg a párodat ennyire lehet befolyásolni.Gondolom, egyke gyerek, mert azok szoktak az anyjukra féltékenyek lenni ennyire.A párodnak kellene a sarkára állni.
Osztom az elottem szolo velemenyet, . Masik opcio, ha leulsz vele es megbeszelitek, mint ferfi a ferfival, hogy miert is van ennyire ki ellened? ha az edesanyja Teged valasztott, ezt tiszteletben kellene tartania, ha mar ennyire anyas. Kommunikaljatok, mert csak a tiszta , egyenes beszed vezethet eredmenyre.

Ha egy lány jó az ágyban, jól teljesit megcsalhassa a párja? Ugy értem ha meg kap mindent.

Legjobb válasz: teljesít* megcsalhatja* úgy* megkap* Igen, sajnos akkor is elõfordul. Velem nem xD

teljesít* megcsalhatja* úgy* megkap* Igen, sajnos akkor is elõfordul. Velem nem xD
Én nem csalnám meg az bíztos, ha meg is csalom néha az azért van mert nem szeret lovagolni vagy szopni, ezeket nem teszi meg nekem, de az jól esik neki mikor a punciját meg a popsiját kinyalom jó alapossan meg még a számba is élvez. (34-éves srác)
Igen megcsalhatja, csak annak számít teljes mértékben hogy milyen a másik az ágyban aki csak a saját élvezetét tartja fontosnak, s azon kívûl semmi más nem érdekes, csak hogy megkapja azt amire vágyik.Az érzelmes embereknél egy kicsit más a helyzet.Simán a szex nem tart össze két embert bármennyire is nagy szerepe van ennek a kapcsolatokban, ha azon kívûl nincs ami mélyebben összekösse õket az nem szerelem, hanem egymás élvezete.Az ilyen kapcs üres és sekélyes, egy komolyabb kapcs sokkal többrõl szól mint a szex, s ha ez nincs meg lehet akármekkora lepedõakrobata a másik.A szegényes lelkivilágú emberek felfogása ez hogy az ágy a fontos csak.Az egyik fél pusztán megcsalhatja a másikat márcsak azért is mert nem kapja meg azokat az érzelmi impulzusokat ami által teljes egy kapcsolat.Ha nincs kommunikáció 2ember között, ha nincs meg az a lelki összhang semmit nem ér a testiség csak egy üres élvezkedést.:S
megcsalhassa:S
igen
ez hülyeség ha nincs szerelem akkor vége lesz. mert a szerelem alapból elmúlhat és szeretet lesz belõle. de mégis együtt vannak. nálunk volt az, h barátom mondta, h õ nem szerelembõl szeret de nagyon szeret és rossz ha nem vagyok vele. elmentünk 1 hétre nyáron nyaralni és azt mondta teljesen kiismert és belém szeretett.
Csak ha nem szereti a párja. A tartós kapcsolatnak csak egy része a szex, annál többrõl kell szólnia. Az biztos, hogy nagyobb az esély rá. De ezért nem éri meg minden sz*rságba belemenni, hidd el. Ne engedd, hogy olyasmit erõltessen rád, amit te nem akarsz. Ha ezt megteszi, vagy megcsal, akkor nem szeret. Akkor meg minek a kapcsolat?
Ne haragudj, de nagyon gáz a helyesírásod! Alig értettem meg a kérdést. Senki nem a lepedõakrobatikával fogja meg a párját. Ha nincs szerelem, elõbb-utóbb vége lesz.
Ha nem találsz/ engedsz új dolgokat, igen 21/F
Jogilag nincs semmi következménye... :)
34 éves srác: te ilyen baromságért képes vagy megcsalni a párod??!! ez mentség számodra? megdöbbentõ, hogy egy "érett" ember igy gondolkodik.

Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal? ! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Bátran , az igazat, és hallgasd meg szüleid véleményét is.
Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
"8 honapja egyutt vagyok a parommal" "Nagyon szeretem ot es o is engem." "komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is." Engem meggyõztél, áldásom rátok. Szerintem a szüleidnek is ezeket hangsúlyozd ki, esetleg hozzátéve hogy legyenek olyan bûbáj kedvesek, hogy nem kényszerítenek rá hogy választanod kelljen azok között akiket a legjobban szeretsz a világon. A nemi életedet meg a továbbiakban ne osszad meg édesapáddal akár milyen jó is a kapcsolatotok. Elég rosszul esik neki az is ha tudja(nyilván nem hülye) nem kell hallania is.
Odemész a szüleidhez, és megmondod, hogy te tényleg nagyon szereted ezt a fiút, és komolyan gondoljátok. Meghogy már 8 hónapja együtt vagytok. Sokmindent ezekután már nem tehetnek. nem mondom, hogy szívük csücske lesz a fiú, de majd beletörödnek, hogy õt szereted.
tapintatosan
Minek kellett lefeküdni vele? Paráználkodtál! De ha igaz volt a vád, és a lány nem volt szûz, 5Móz. 22, 21 akkor vigyék a lányt apja házának a bejáratához, és kövezzék halálra a város férfiai, mivel gyalázatot követett el Izráelben azzal, hogy paráználkodott apja házában. Így takarítsd ki a gonoszt a magad körébõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok valami peldat ?! Mert gondoltam hogy beallitok a parommal es szemtol szembe akkor hogy megbeszeljuk .. De felek apum reakciojatol :( Ha meg elobb puhatolozok biztos nem akakr majd talalkozni vele hogy csak haggyon beken meg ilyenek :( Varom a tovabbi valaszokat !!!
A kérdező hozzászólása: varom a tovabbi segitseget hogy hogy kezdjem el a szuloknek elmeselni az egeszet ?! hogy azota megis egyutt vagyunk ?! vagy mit monddjak nekik hogy ne tiltsanak tole ? vagy hogy pozitiv benyomast keltsek ujra rola ?
A kérdező hozzászólása: 16 multam o 19 mult ... jo visoznyba vagyok a szuleimmel ! Nagyon szeretem ot es o is engem . Muszaly mostmar elmodnjam neki mert komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is. Addig keprol lattak teleofnon beszeltek vele meg amit meseltem es birtak , de miota lefekudtunk van problema :(
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem elõször a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele nem értem az ilyen szülõket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?! mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat.. de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülõi felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig õ még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
A kérdező hozzászólása: igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..." De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el ! Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is ! koszi a valasozkat es a segitseget !!
A kérdező hozzászólása: egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast .. koszi midnenkinek !!!!!
Nem hinném, de néhány nap mulva csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem leszek terhes!Bizok a gyógyszerben!
Én ugyanígy jártam, de nem lettem terhes. Sõt!Ahogy számoltam akkor volt peteérésem. Mink az aktus befejeztével vettük észre, hogy elszakadt a világmárkás óvszer. Szerencse, hogy szedtem a tabit.Üdv!Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsi az esélye, hogy terhes legyek?Végülis rendesen szedem a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Eléggé félek, hogy terhes leszek!Remélem nem lesz gond
Ha így terhes lennél, szerintem mindenki leállhatna a szexel... 99, 99%, hogy nem vagy az!!! Nyugodj meg;)
A többség csak 1 módszerrel védekezik, mégsem lesz terhes. Ti 2-vel próbáltatok védekezni, amibõl 1 felmondta a szolgálatot. Tehát ott vagytok, ahol többség. Annyira vagy védve amennyire a gyógyszered védetté tesz. Az, hogy még nem ment el e barátod még nem elég védelem, mivel az erekciós cseppek, amik még elötte jelentkeznek nála is teherbe ejthetnek. Én a helyedben nem aggódnék, mivel a gyógyszert is szeded. De nagyon kicsi eséjed azért van rá, hogy terhes legyél.
Borzasztó kicsi az esélye, szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: De még nem ment el, még nem tartottunk ott!igy is lehetek terhes?
Nem hiszem, sõt.A statisztikai valószínûsége 3:100000-hez.Tehát, ha minden nõ így védekezne, akkor 100000bõl csak 3 lenne babás. Nyugodj meg!Nincs mitõl félned.Én gond nélkül használtam csak magát a tabit is 2évig, pedig volt, hogy elfelejtettem bevenni, vagy ilyesmi.(Utána babára terelúõdött a szó.)
A gyógyszerben bízhatsz! Nyugi, nem vagy terhes!

Miért nézegethet a párom titokban szexoldalakat? 1, 5 éve vagyok együtt a párommal. Úgy érzem minden rendben van köztünk és szexuális életünk nagyon jó, de az elmúlt hónapokban a böngészési előzményeink között több szexoldalra is felfigyeltem.

Amiket nézeget, pl.16-18 éves tinilányok meztelen képeit vagy annál idösebb(20-35) hölgyek képeit.Ha tőlem mindent megkap az ágyban, akkor miért van szüksége neki ilyenre?Hisz egy fiatal tini szóba se állna vele, max. Az ágyban jó, de az élet más területein nem felelne meg! Sajnos ez engem idegesit, mert azt hiszem, hogy nem felelek meg neki. Mit tegyek az ügy érdekében,ő 41 éves én 33?

Legjobb válasz: Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.

Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.
most ez komoly? ez a legnagyobb gondod? én is nézek szexoldalakat, pedig lány vagyok, és 2, 5éve kapcsolatban, mi a baj ezzel? 23L
Tõled nem kap 16-18 éves lányok meztelen képeit, stb... És akkor mi van, ha csak az ágyba lenne jó? Az is lehet jó... Ettõl függetlenül, lehet, hogy ez SEMMIT NEM JELET. Én is nézek pornót a párom mellett, õ is néz mellettem, meg más kapcsolatban is szokás. Számomra ez nem jelent semmi érzelmi dolgot, masztinál meg jól jön. Szerintem felesleges ilyen prûdnek lenni, hogy szerinted csak rád gondolhat, senki másra, senki mást nem nézhet meg.... ettõl még lehetsz te neki az elsõ számú, és az egyetlen akivel valóban kezdene valamit. Inkább azt kellene megtudnod (illetve te érzed), hogy ez így van-e. Ezt mi nem tudjuk. Beszéld meg vele netalántán, így 33 évesen lassan gondolni kellene az értelmes kommunikációra... Abból pedig leszûrheted következtetéseidet.
veri a lompost másról álmodik
Lehet a pornókon izgatja fel magát, hogy ki tudjon téged elégiteni, mert már lehet fél a kapuzárástól, vagy csak egyszerüen kiváncsiságból.
Férfiembernek szükgsége van rá néha napi többször is. Ha mindig alaposan lerendeznéd nem lenne ereje ilyeneket nézegetni, de ha nézegeti az sem jelent semmit. Annyit jelent, hogy egészséges. Ha nem nézegetné akkor kellene aggódni.

A párommal úgy döntöttünk gyereket szeretnék vállalni. És érdekelne, hogy egy gyerekes szülőként mire lennék jogosult (gondolok itt a családi pótlékra gyes-re stb. ) és mennyi ezeknek az összege?

Legjobb válasz: Nekünk most született meg a kisfiunk. Én táppénzen voltam terhesség alatt végig,elsõ hónaptól és azelõtt dolgoztam még 9 hónapot(az számít amit egy huzamban dolgoztál vagy kevés kihagyással)így meglett a több mint 365 nap biztosított napom,így majd GYEDET kapok de egyenlõre még TGYÁS-T. Az mellé még családit és egyszeri anyasági támogatást. Anyságit 64125-ft-ot kaptam. Ugye ez egyszeri. Családit 12200 minden hónapban. Gyedet még nem kaptam ugye de az egyedi,a bejelentett béredtõl függ.Annyi idõre jár ahány napig dolgoztam vagyis biztosított voltam (minimálbér körüli fizetésnél ez kb. 50000-60000 ft minden hónapban.) Ha nem dolgoztál,gyesre vagy jogosult az kb. 25000-30000 lehet. De van itt egy oldal ott megtudhatod,ki lehet számolni. PROFESSION.HU/KALKULÁTOROK/GYES

Nekünk most született meg a kisfiunk. Én táppénzen voltam terhesség alatt végig, elsõ hónaptól és azelõtt dolgoztam még 9 hónapot(az számít amit egy huzamban dolgoztál vagy kevés kihagyással)így meglett a több mint 365 nap biztosított napom, így majd GYEDET kapok de egyenlõre még TGYÁS-T. Az mellé még családit és egyszeri anyasági támogatást. Anyságit 64125-ft-ot kaptam. Ugye ez egyszeri. Családit 12200 minden hónapban. Gyedet még nem kaptam ugye de az egyedi, a bejelentett béredtõl függ.Annyi idõre jár ahány napig dolgoztam vagyis biztosított voltam (minimálbér körüli fizetésnél ez kb. 50000-60000 ft minden hónapban.) Ha nem dolgoztál, gyesre vagy jogosult az kb. 25000-30000 lehet. De van itt egy oldal ott megtudhatod, ki lehet számolni. PROFESSION.HU/KALKULÁTOROK/GYES
Van bejelentett munkaviszonyod? Ha igen mióta? Ha dolgozol, akkor jár a tgyás és a gyed is, ami magasabb (fizu függõ), minta gyes. A gyes nettó 25650ft, a családi pótlék 12200ft. Plusz jár az 1x-i anyasági támogatás, szülés után kapod meg, ez 65120ft. Plusz a terhesség 13.hetétõl jár a magzati adókedvezmény, havi max 10000ft, ez is fizufüggõ, apa is igényelheti. Kb ennyi.
Az attól függ, hogy van-e munkahelyed, illetve eddig mennyi munkaviszonyod volt. Ha még nem dolgoztál, akkor GYES-re leszel jogosult, ami kb. 25.000 Ft, plusz családi pótlék 12.200 Ft. Ezenkívül jár az egyszeri anyasági (ha a terhesség alatt legalább 4-szer voltál terhesgondozáson), ez kb 64.000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg munkaviszonyban állok igaz még csak 5 hónapja, de már elõtte is dolgoztam, az úgy 18 hónap volt.
Te is tudod, hogy nem.
Meguntad.
Semmiképpen sem. Csak egymás idejét pocsékoljátok.
Nem éri meg.
Nos, mivel leírtad a panaszod, ezért segítek. Keresd fel Dr.Elmebeteget, és kérdezd meg tõle hogy miért van ez.Õ persze erre hülye választ fog adni(mint én), ezért nem érdemes megkeresni
Van egy idézet a falamon.. "Ha többféle út kínálkozik számodra, és nem tudod, melyiket válaszd, semmiképp ne bízd a döntést a véletlenre, hanem ülj le és várj. Várj még és még. Ne mozdulj, ne szólj, csak hallgasd a szíved. S mikor beszélni kezd hozzád, állj fel és menj, amerre visz." ~ Susanna Tamaro Hallgass a szívedre... :3
kihûlt a kapcsolatotok.. már csak kötõdsz hozzá. el kell fogadni semmi sem tart örökké! tedd meg ne játsz vele tovább

Egy hete együtt voltam a párommal, úgy hogy nem védekeztünk, (azóta még egyszer) július 25. én volt az utolsó mensim, ha esetleg sikerült teherbe esnek, lehet már most jele, fáradtság, kicsi émelygés?

Vagy csak bemesélem magamnak az egészet? Szerintetek mekkora az esély,hogy az legyek?

Legjobb válasz: Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Normalis, ha a parommal ugy zajlik le a szeretkezés, hogy csak egyszerüen en raülök, vagy ö jön ram kielegitjük egymast?

Persze szoktunk pozt valtani es nem csak 5percig vagyunk együtt.Csak ritkan van ugy hogy van elöjatek is,ha magunk vagyunk pornot is engedünk.Raadasul meg babat is akarunk,lehet ugy teherbe esni,hogy csak ugy elöjatek nelkül akciozunk? Nagyon kene a sok valasz,irjatok legyszi,köszönöm.

Legjobb válasz: Normális, ha ez így mindkettõtöknek megfelel. Ha egyikõtök sem igényli az elõjátékot és mindketten kielégültök akkor nem gáz. Nálunk se szokott sok elõjáték lenni. A teherbeesés szempontjából pedig pláne semmit nem számít hogy van-e elõjáték, csak az a lényeg hogy a párod beléd élvezzen.

Normális, ha ez így mindkettõtöknek megfelel. Ha egyikõtök sem igényli az elõjátékot és mindketten kielégültök akkor nem gáz. Nálunk se szokott sok elõjáték lenni. A teherbeesés szempontjából pedig pláne semmit nem számít hogy van-e elõjáték, csak az a lényeg hogy a párod beléd élvezzen.
Nálunk is vannak ilyen gyors numerák, mikor csak úgy gondolunk egyet, leteper, megcuccol és kész :D De ettõl függetlenül ugyanúgy imádjuk egymást, és azért a romantikus szenvedélyes szeretkezések se maradnak ki. Babát ígyis-úgyis lehet csinálni :D
Illetve: ha magatok vagytok, pornót is engedtek... Mert egyébként hogy zajlik egy dugás, kik vannak még ott? :D
A kérdező hozzászólása: Ha nincsenek itthon az anyosék.Pl.A multkor elmentek fürdöre 1 hetre.

Pár hónap után mindig rámjön, hogy nem szeretek csókolózni a párommal, úgy mint a kapcsolat elején. Ez eddig szinte minden párkapcsolatomban előjött ez. Mi lehet a bajom?

20 éves vagyok, és nem bírom megcsókolni hosszan az aktuális páromat, pedig nem büdös a szája, meg az enyém sem, hogy emiatt feszélyezzem magam:) A kapcsolatok elején pedig még nagyon élvezem, aztán nem igénylem, pedig szerelmes vagyok..

Legjobb válasz: Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?

Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?
A kérdező hozzászólása: A szex mûködik..:) Csak ezzel van problémám...
1. válaszoló vagyok: Lehet, hogy idõközben megunod, vagy "odalesz" a varázsa? Kicsit próbáljátok másképp, más lendülettel, más nyelvmozgással, stb. Elég rossz lehet, hiszen ha a szerelem/szex is megvan, akkor a csók elengedhetetlen része kellene legyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, talán ez lehet a probléma, hogy elvész a varázs, és olyan megszokottá válik, hogy mindig ugyanúgy csináljuk, egymáshoz szokunk. Volt olyan párom is, akivel kb 2 év után már nem is csókolóztunk.:S Szex közben vannak azért csókok, csak nem olyan, mint az elején, hogy 30percig le nem szállunk egymás szájáról. Ez az érzés hiányzik nekem, de nem tudom magam rávenni sajnos, pedig tényleg szerelmes vagyok.
Nem vagy egyedül, szerintem általában a párok az idõ elteltével egyre kevesebbet csókolóznak... Sajnos... De ez ellen lehet tenni. Pl. egy kis távolság jót tehet, ahogy a kapcsolatnak is... Itt csak néhány nap/hét fizikai távolságot értek (pl ha az 1ik fél nyaral vagy suli vagy bármi), aztán utána az 1. "nagy találkozás" ne otthon legyen, ahol rögtön egymásnak eshettek, hanem pl. egy parkban nappal vagy ilyesmi. Ha igazán szeretett és hiányzott biztos az lesz az 1. dolgod, hogy megöleled és hosszan megcsókolod. Szerintem...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!