Találatok a következő kifejezésre: A páromat tudom kielégíteni csak (2 db)

A páromat nem tudom kielégíteni csak a kezemmel... mit tegyek hogy elmenjen mikor szeretkezünk?

Legjobb válasz: Szeretkezzetek, és közben néha kezeddel is, pl pózváltáskor. És mikor a kezeddel ingerled, és már közel van az orgazmushoz, akkor hatoljon beléd. Türelemmel, és kitartással, idõvel, át fog szokni. Tippelek csak, de lehet sokat maszturbált, és hozzászokott egyfajta kielégüléshez, és most idõ kell, hogy megszokja a szexet. (nekem 1 év volt, mire lett hüvelyi orgazmusom, tehát tényleg türelem és kitartás!!)

Szeretkezzetek, és közben néha kezeddel is, pl pózváltáskor. És mikor a kezeddel ingerled, és már közel van az orgazmushoz, akkor hatoljon beléd. Türelemmel, és kitartással, idõvel, át fog szokni. Tippelek csak, de lehet sokat maszturbált, és hozzászokott egyfajta kielégüléshez, és most idõ kell, hogy megszokja a szexet. (nekem 1 év volt, mire lett hüvelyi orgazmusom, tehát tényleg türelem és kitartás!!)
Kezdetnek: Te milyen nemû vagy? Õ milyen nemû? :-) Ha jól sejtem, te fiú, õ lány. Tapasztalat: a nõket _elvileg_ három helyen lehet úgy felizgatni, hogy elélvezzenek: csikló, g-pont, hüvelyben méhszájnál. Ez mindig egyénfüggõ. (Jó lenne, ha vki nõ is nyilatkozna :-) ) Egyébként no para. Olvassatok utána (együtt) a témának, próbáljátok ki azt, ami nektek szimpatikus. A lényeg, hogy jól érezzétek egymást. :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos fordítva...Én vagyok a Nõ...Õ pedig a férfi...
Nem írtad, hogy mennyit vagytok együtt. Szoktatok együtt fürdeni? Takarítani, és hasonlókat? Ezek is kiváló alkalmak sok mindenre :-) - és nem unjátok el, egyetlen helyzetben.
Hmm nekem eleve az érdekes hogy valaki szexnél nemtud elmenni... :D Én párom elég rendesen megszokott dolgozni, meg is van a hatása mindkettõnk részérõl... :) Próbáld néha használni a szádat is esetleg
Mi van?
A nõk 70%-a nem tud hüvelyi úton kielégülni.Szerintem ez nem olyan nagy ügy.Pl:nekem sem megy, még sohasem élveztem el csak sima szex közben.
Ember, tudod te, hogy mi az a vagina? Nem inkább csiklót akartál írni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!