Találatok a következő kifejezésre: A páromat tudom kielégíteni (14 db)

nem csináljátok orálisan
Szilvás buktát mert azt szeretem
Mond neki, hogy több nyállal kéne csinálnia. Meg valószínûleg a technikája sem tökéletes. Gyakoroljátok sokat.

Szerintetek egy lány elnézi, ha az első pár együttlétkor még nem tudom kielégíteni a tapasztalatlanságom miatt?

20-on éves korban.

Legjobb válasz: Szerintem elnézõ lesz igen. Elõfordulhat olyan hogy nem mindig tudod kielégíteni a nõt fõleg aktus közben vagy az elsõ menetben de utána még javíthatsz. Attól hogy neked jó volt utána még neki is lehet jó, mondjuk orálisan kielégíted vagy stb. Az viszont biztos hogyha jó ideig egyszer sem tudod eljuttatni a csúcsra akkor bajok lesznek. Vagy magát fogja okolni vagy pedig már nem fog úgy kívánni mint eddig, hiszen elkönyveli hogy neki úgysem lesz jó, és azért valljuk be senki sem csinál szívesen olyat amibe nem látja az örömét. 23/F

Szerintem elnézõ lesz igen. Elõfordulhat olyan hogy nem mindig tudod kielégíteni a nõt fõleg aktus közben vagy az elsõ menetben de utána még javíthatsz. Attól hogy neked jó volt utána még neki is lehet jó, mondjuk orálisan kielégíted vagy stb. Az viszont biztos hogyha jó ideig egyszer sem tudod eljuttatni a csúcsra akkor bajok lesznek. Vagy magát fogja okolni vagy pedig már nem fog úgy kívánni mint eddig, hiszen elkönyveli hogy neki úgysem lesz jó, és azért valljuk be senki sem csinál szívesen olyat amibe nem látja az örömét. 23/F
persze; ) gyengedseg, figyelmesseg, sok csok es ha hamar elmesz van egyeb modszer is (csikloizgatas, nyalakodas, ujjazas...... de csikloizgatassal nem lehet befurodni) am en a helyedbe vennek egy csikloizgatot 1500ft es egy csoda.....; ) nagyon nedves lesz tole a lany es orgazmusa is lesz tõle
Egy normális érzésû lány biztosan elnézi. Az aluliskolázott, utcán nevelkedett, erkölcsileg nulla, felszínes csajoknál ne várd az "elnézésüket" ilyen esetben, õk már az elõs után megállapítják, hogy Te egy nulla vagy az ágyban. Még akkor is, ha õk adott esetben csak fekszenek, mint egy darab fa, az õ szemléletükben nekik jár minden, és õk sérthetetlenek, eszükbe sem jut, hogy magukba nézzenek. Szóval a "normálisabbja" (bocs a csúnya szóért) el fogja neked nézni, hisz kevés esetben van annyira egy hullámhosszon a két fél, hogy minden gátlásukat egybõl levetkõzve, csak a másik nézésébõl tudják, hogy mit, és hogyan kéne csinálni. Sóval szerintem ez teljesen normális. És ahogy azt elõttem írták, ehhez "fejben" is ott kell lenni, hogy sikerüljön. Nekem volt már olyan, hogy az elsõ alkalomnál én sem tudtam elmenni, akár hogy koncentráltam, pedig fiú vagyok. Lányoknál ez hatványozottan igaz. Gyakorlás, gyakorlás, és a nyitottság, hogy meg merjétek beszélni, hogy kinek mi, és hogyan lenne jobb, az elengedhetetlen egy felhõtlen szexuális kapcsolathoz.
Ó, elsõ válaszoló 23/F, egészen hihetetlen, hogy a mostani huszonévesek között is vannak normális felfogásúak, nem csak a "nekem legyen jó". Küldök neked egy virtuális koronát! A kérdésre válaszolva: én nõ vagyok, és elnézném. Minden párnak kell idõ, amíg összeszoknak a felek, viszont mindenképp lássa rajtad, hogy figyelsz rá, és igyekszel...ha valakit nem is érdekelne, hogy jó-e vagy sem, na az megbocsáthatatlan.
igen, de tapasztalt partner mellett sincs mindig orgazmusa eleinte egy nõnek. nekem legalábbis soem volt az elsõ 1-2-3 együttlétnél , pedig már nem voltunk tapasztalatlanok egyikkel sem. Egy párkapcsolatban ez végképp nem jelenthet ez gondot.
*nekem
Persze. Mint írták elõttem, legyél figyelmes és lássa, hogy próbálkozol. Egyébként a páromnak engem sem mindig sikerül kielégítenie. Igazából nem az õ hibájából, egyszerûen csak nem van olyanom, hogy most nem megy. Ezt nagyjából a szex elején már tudom. Na meg volt olyan srác is, aki azt hitte, hogy legalább 5* elmentem a 1, 5 óra alatt. Jesszus... Pedig nem is színleltem. Néha nyögtem egy nagyobbat, szerintem már arra is azt hitte. :D Azt hitte õ az istenkirály, de jesszus mennyire szar volt, egyszer sem mentem el. Nem is voltunk együtt túl sokáig. Nem hittem, hogy létezik ilyen de tényleg nagyon rossz volt, miközben azt hitte magáról, hogy mennyire jó. Nem csodálom, hogy az elõzõ barátnõje csak feküdt mint egy darab fa.
Legyél, gyengéd és figyelmes. Ennyi. Ha látja nõ, hogy töröd magad azért, hogy jó legyen neki, akkor egy ideig bõven elég lesz neki ennyi is. Sõt, ha tapasztalatlan a lány akkor lehet hónapokig-évekig nem lesz orgazmusa. Mert idõ kell mire kitanulja a dolgokat.
Ó ugyan, rengeteg nem tapasztalatlan sem tudja kielégíteni a nõt....Csak azt hiszik õk a tuti szeretõk. Szóval nem ez a lényeg. Figyelned kell rá, és azt kell megtalálnod, mi igazán jó neki, és ezt szerintem minden új partnernél meg kell tanulnia az embernek. Nem azt kell tenni minden nõvel, amit a sok tapasztalat szerint megtanult az ember.... Abból lesz az, hogy a pasi azzal mentegetõzik, hogy eddig minden nõnek bejött amit csinál, és nem hiszi el, hogy az új partnernek más kellene... Na az a szánalmas. Sok sikert ;) Igen, az elsõ alkalmakkor biztos elnézi...
én nem vennék csiklóizgatót, mert azt is lehet borzalmasan használni... biztos, hogy elnézi, olvass sokat a témában, tapasztald ki, hogy miket szeret, kérd a segítségét, hogy szóljon, ha valamit nem jól csinálsz...minden nõ más, mindenki mást szeret, nem lehet általánosítani...ezért nehéz, ha elsõre vagy együtt valakivel, akármilyen tapasztalt is vagy..

Miért nem tudom kielégíteni a páromat orális úton?

Azt mondja jól csinálom, de mégsem megy el.

Legjobb válasz: Az én barátom se tud úgy elélvezni, kézzel fejezem be. Ez szerintem természetes, ha ettõl nem lesz orgazmusa. Okai lehetnek, hogy nem tudod annyira bevenni a szerszámot vagy nem tudod elég gyorsan csinálni, elég erõsen. Emiatt ne aggódj szerintem!

Az én barátom se tud úgy elélvezni, kézzel fejezem be. Ez szerintem természetes, ha ettõl nem lesz orgazmusa. Okai lehetnek, hogy nem tudod annyira bevenni a szerszámot vagy nem tudod elég gyorsan csinálni, elég erõsen. Emiatt ne aggódj szerintem!
Ha fiú vagy, akkor vigyázz, engedj oda... Ha lány vagy, akkor mutasd hogy csinálod...
Tényleg ha fiú vagy az más helyzet... Nekem se jó, ha a pasim csinálja nekem, ilyen vagyok. Ez sok mindentõl függ, a párod igényeitõl kezdve a Te technikádig... Nem feltétlenül rossz, ha nem élvez el így, elégítsd ki más módon.
Mondjuk ha odaírnád a nemed akkor még tudnák is az emberek hogy mirõl van szó.

Nem tudom szexuálisan kielégíteni a páromat, ez miért lehet?

Szex közben nem tud elmenni, bár elmondása szerint nagyon élvezi, meg hallom is látom is rajta, de még sincs orgazmusa...Ha a csiklóját simogatom, ingerlem, akkor úgy eltud menni, de hüvelyi orgazmusa nincs...Elmondása szerint, nem is volt neki, meg úgy nem tud....Van ilyen?

Legjobb válasz: Van nekem is ilyen típusú a barátnõm, kézzel, lábbal újjal, mindennel el tud menni, de ha szeretkezünk és nem nyúlok oda kézzel akkor nem képes elmenni, nem tudom miért, pedig nincs baj se lent se fent :D nem kicsi nem vézna, nem megyek el hamar elég ideig csinálom ahhoz hogy elméletben képes legyen elmenni, és onnan tudom mert nem az elsõ barátnõm más csak ha beraktam akkor elment. Valamiért nem képes elengedni magát, már beszélgettünk róla, sok minden számít a hely a nyugalom, hogy ha külön szoba is van de menyien vannak a házban, meg kell mindent próbálni, 1 szer kell rájönni utána már tudja az ember :D Várom én is rá a válaszokat.

Van nekem is ilyen típusú a barátnõm, kézzel, lábbal újjal, mindennel el tud menni, de ha szeretkezünk és nem nyúlok oda kézzel akkor nem képes elmenni, nem tudom miért, pedig nincs baj se lent se fent :D nem kicsi nem vézna, nem megyek el hamar elég ideig csinálom ahhoz hogy elméletben képes legyen elmenni, és onnan tudom mert nem az elsõ barátnõm más csak ha beraktam akkor elment. Valamiért nem képes elengedni magát, már beszélgettünk róla, sok minden számít a hely a nyugalom, hogy ha külön szoba is van de menyien vannak a házban, meg kell mindent próbálni, 1 szer kell rájönni utána már tudja az ember :D Várom én is rá a válaszokat.
Nekem a kegel-gyakorlatok végzése után három nappal lett hüvelyi orgazmusom ! És azóta is van, bárhol , bármikor dug.ás, szerelmeskedés, kefélés közben is :D szóval én csak javasolni tudom ! és ez a három nap nem azt jelenti, hogy a ti barátnõtöknek is annyi kell, lehet több, lehet kevesebb, függ attól , hogy mennyire gyenge vagy erõs a az izmuk odalent ! ja és ha egyszer elkezdik ne hagyják abba, ez is egy izom és hogy jó formában legyen mindig edzeni kell , én már csak pisilés közben csinálom, de minden pisilés közben !!! és nagy élvezetet tud nyújtani nektek ha már megtanul ezzel az izommal/izmokkal játszani szex közben ! sok sikert és írjátok meg ha lesz eredménye ! 26/L http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=51 http://www.szexa.hu/ http://www.szexologia.hu/cikkek/cikk_Kegel_gyakorlatok.html
Laci...érdekes, hogy írtad, hogyha nem nyúlsz oda akkor nem megy el....nálunk pasiknál is van sok ilyen....viszont akkor megmerném kockáztatni, hogy lehet túlhamar nyúlt magához elõször, és túl sokáig csinálta magának és csak kézzel...akkor szokott kialakulni egy ilyen "megrögzött"tutira jó élvezet ami csak akkro jön, ha magamhoz nyúlok...remélem érted, viszont én meg remélem, hogy nincs igazam mert ha igen, akkor nagy melo áll elõtted testvérem ;) 23/F
Sok nõnél van ez így és sok mindentõl lehet. Elõször ki kell deríteni, hogy pontosan mi a probléma és utána lehet segíteni rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd próbálok akkor vele beszélni, hogy ellazul-e rendesen, meg, hogy neki hogy jobb.

Hogy tudom orálisan kielégíteni a párom úgy, hogy nekem se legyen rossz?

Nem szeretem csinálni de mivel ő szereti ezért meg akarom adni neki az élvezetet.Lehet úgy csinálni,hogy nekem se legyen annyira rossz?Engem az zavar ha nagyon bekapom meg ha már jön egy kis előváladék akkor ugye érzem és nem bírják az ízlelő bimbóim. :S Segítsetek.

Legjobb válasz: eperízû gumi

Tényleg jó az ananász. Elõzõ nap fogyasztva. De annyira nem változtatja meg, hogy teljesen ananászízû legyen - spermaíze lesz úgy is, csak édesebb a szokásosnál. (Kipróbáltuk, tapasztalat.)
eperízû gumi
akkor ez soha nem fog jobban menni
franciázva
Ez egyáltalán nem egyszerû kérdés... valóban egy picit fejben dõl el, de iszonyú nehéz átfordítani! Próbáljátok meg zuhany alatt, vagy úgy, hogy bekened neki valamivel (komolyan, ebbõl még szexjátékot is lehet csinálni, pl. csokival, vagy bármivel, ami teljesen más ízt ad! :) ). Aztán remélhetõleg idõvel megszokod. Sajnos való igaz, hogy vannak, akik nagyon érzékenyek az ízekre, állagokra, szagokra, stb. (ez nem döntés kérdése, ez egyszerûen így van, pszichológiai tesztekkel kimutatható, hogy mennyire érzékeny valaki.). De az agyat át lehet verni... ezért javaslom, hogy próbálj ki más ízeket a párod farkán. ;)
gumival nem az igazi ... szokd meg az ízét
döntsd el a fejedben, hogy jó csinálni, mert örömet okozol
Én is utálom az ízét. Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy õ is azt adja meg nekem, ami neki is jól esik, és én sem fogom magam kényszeríteni olyanra, ami nekem nem jó, csak hogy neki jó legyen. Lehet nagyon önzõ dolog, de nem akarom, hogy mástól is elmenjen a kedvem. Ez nem olyan, hogy eldöntöd, hogy jó, és akkor jó lesz. Olyan, hogy a keserû gyógyszert sem szopogatod, csak lenyeled, de csak ha MUSZÁJ. A szex meg nem azért van, mert muszáj, hanem hogy MINDKETTEN jól érezzétek magatokat. Szerintem máshogy is lehet örömet okozni, ha neked ez nem esik jól, használj síkosítót, és a kezed. Az én barátom nem panaszkodott! :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi
Itt egy videó róla , ugyan az csak egyedül vagy : http://www.xvideos.com/video4566262/klixen_-_two_teasing_ton..
A kérdező hozzászólása: 10-es köszi ez is nagyon jó ötlet hogy nem jutott eszembe :D :)
A kérdező hozzászólása: 14 köszi ezt megnézem :)
A kérdező hozzászólása: 11 köszönöm ez tök jó csak baj h õ nem szereti :S :D
Ajánlanák egy technikát , jobban mondva egy pornóst , neve : Klixen . Barátnõm is hasonló gondokkal küzd , alig kapja be kicsit már öklendezik . Ennek a technikának annyi a lényege hogy be se kapja , hogy úgy mondja , az álló f*szt nyalogatja körbe és elõször furcsább , de baromi jó érzés .
ananászlé is jó
A kérdező hozzászólása: hát ez jó, de az én barátom se panaszkodik hogy nem csinálom de néha néha meg akarom vele lepni érted?nem azt mondom hogy mindig akarom majd csak egyszer kétszer csak hogy tudja hogy figyelek ilyenkor is rá mert õ is rám hiába mondom h nem kel l akkor is megteszi.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk tinik csak én nem vagyok ilyenben jártas mert sosem szerettem csinálni de mivel õ is megadja ami nekem kell én is megszeretném adni neki ez nem tiniség..már bocs.. -.- a gumira gondoltam már én is de az neki nem olyan jó érzés nem? :S és ha agyba eldöntöm akkor nem érzem az ízt? :)
A kérdező hozzászólása: hallottam olyat hogy ha sok ananászt eszik akkor édesebb lesz.én nem hiszem el meg amúgy se szereti az ananászt csak kíváncsi vagyok szerintetek igaz-e?
ne csináld, ha nem akarod. megundorodnál tõle. gumival sz.pni neked és neki se jó.
Mi van?
A nõk 70%-a nem tud hüvelyi úton kielégülni.Szerintem ez nem olyan nagy ügy.Pl:nekem sem megy, még sohasem élveztem el csak sima szex közben.
Ember, tudod te, hogy mi az a vagina? Nem inkább csiklót akartál írni?

Miért nem tudom kielégíteni a párom? 22/F

Én vettem el a barátn?m szüzességét eddig 4x szeretkeztünk, de valamilyen okból ? eddig nem tudott eljutni a csúcsra. Pedig a 2. alkalom óta nem fáj neki az együttlét. :) De amikor én elélvezek akármennyire is próbálom kinyújtani a szeretkezésünket 40-50 perct?l nem tudom tovább húzni. Az el?játék meg 1 1,5 óra és az együttlét után mikor beszélgetünk elmondja h ? még nem élvezi annyira mint én. Mit tehetnék? Vagy ez a további alkalmakkal változni fog?

Legjobb válasz: Lehet, hogy béna vagy! Ez nem jutott még eszedbe, marharépa?

Lehet, hogy béna vagy! Ez nem jutott még eszedbe, marharépa?
Mert túl sokat maszturbált és te nem úgy csinálod neki. Egy idõ után menni fog, ne add fel.
szerintem ott egy csomó izom kihat egymásra, szóval lehet, hogy a csikló ingerlése végül a hüvelyre is kihat vagy segít. de ebben nincs még tapasztalatom. másrészt egyik bnõmnél is sztem beletelt min 4 alkalomba, mire orgazmusa lett, talán jóval többe is. bár errõl azért nem beszélgettünk részletesen. szóval szerintem türelem és ne stresszelj, mûködni fog csak tapasztalat kell:)
Milyen pózban csináljátok? Én például csak lovaglóban tudok elmenni, mert közben a barátomhoz ér a csiklóm. Ha még úgy nem próbáltátok, akkor szerintem érdemes lenne. :)
Mert több rutin kéne. Vagy a csaj képtelen az orgazmusra. Szerintem nem az idõ számít soha, hanem a minõség!
Van aki nem képes a hüvelyi orgazmusra... Akkor aztán próbálkozhatnak ítéletnapig. Így legalább lesz neki és a kérdezõ sem lesz annyira teljesítmény-kényszerben.
A hüvelyi orgazmusnak mi köze a csiklójához? Ha lovagol és a csiklóját izgatja, akkor is csak csiklói orgazmusa lesz szex közben, nem hüvelyi.
Egy próbát megérhet: Orálisan ki tudod elégíteni? Ha igen, akkor mielõtt elélvezne, kezdjen el lovagolni rajtad. Közben ingerelje a csiklóját(te is csinálhatod neki). Így könnyen lehet orgazmusa.
A kérdező hozzászólása: ha valakinek volt ilyen problémája akár lánynak h a barátja nem tudta a csúcsra juttatni vagy fiúnak ugyan az mint nekem és meg tudták oldani az légy szíves írja meg
A kérdező hozzászólása: igen van csikló orgazmusa de úgy rosszul esik h csak én élvezek el :S
Ez akkora hülyeség, hogy a maszturbálás miatt nem tud elmenni. Ezer más oka is lehet. Csiklói orgazmusa van? Próbáld meg elõször ujjal megkeresni a g-pontját és stimuláld. Ha ujjazásnál elmegy, akkor lehet könnyebb lesz szexnél is.
a nõknek teljesen más a "felépítésük" odalent. neked csak a farkadat kell húzogatni meg ki-be rakni, egy lánynak a helyezkedés se mindegy, a póz se mindegy, az erõ, gyorsaság stb. ahhoz hogy eltudjon élvezni.
A kérdező hozzászólása: ha igazat mond nekem és szerintem igen nem játszott magával soha
Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra. 4 alkalom után még ne várj csodát. Lehet, hogy hónapok, de lehet, hogy csak évek múlva lesz hüvelyi orgazmusa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat igen a tapasztalat az még nincs a toppon és még nem próbáltuk a lovagló pózt.

Nem tudom a páromat örömmel orálisan kielégiteni mert annyira hányingerem lesz aszagtól. Pedig rendszeresen fürdik. Volt olyan hogy reggel fürdött én pedig délután akartam de akkor is éreztem rajta. Olyan fura szagú. Hányingerem van tőle. Miért?

Legjobb válasz: Hát ha már annyira 'büdös', hogy hányingered van tõle, lehet, hogy valami fertõzése van. Nem mersz rákérdezni? Amúgy szex után Neked nincs olyan szagod? < Ez nem beszólás, csak azért kérdem, mert akkor már több, mint valószínû, hogy tényleg van valamije... :/ Járj utána, nehogy bajod/bajotok legyen!!

Nem akarod megbántani... Miért? Lehányni leakarod? :D Most komolyan... Akkor meg cselesen; fürödjetek együtt! ;)
Most ez így ciki, de mondd meg neki, hogy mossa meg rendesen az egészet tusfürdõvel, vagy intim lemosóval (talán fiúnak gáz, de am. meg jó)! Ez azért mégiscsak egy olyan dolog... Szexelni így hogy tudsz vele? Nem félsz, hogy átad valami bacit? Nem volt még ebbõl problémád? Gondolok itt pl. folyásra... ?!
Közvetlenül elõtte menjetek el fürödni! Akkor tuti, hogy nem lesz semmi szaga...
Hát ha már annyira 'büdös', hogy hányingered van tõle, lehet, hogy valami fertõzése van. Nem mersz rákérdezni? Amúgy szex után Neked nincs olyan szagod? < Ez nem beszólás, csak azért kérdem, mert akkor már több, mint valószínû, hogy tényleg van valamije... :/ Járj utána, nehogy bajod/bajotok legyen!!
ne szagold. vagy tegyel csipeszt az orrodra, akkor meg az izet sem erzed.
21:43 ott a pont. Ez a legokosabb amit tehetsz, és valóban, így legalább kiderül, h mi a szitu. Am azt nem ajánlom, h intimlemosót végy neki, az elég megalázó. :S
Ez hülyeség hogy nincs szag, vagyis illat!Mindenkinek van természetes illata!És mindenkinek más!Mást én sem tudok mondani csak hogy szex elõtt fürödjetek meg együtt, és akkor teljes lesz a gyönyör!
Próbáld meg azt, hogy együtt zuhanyoztok, és érzékien megmosod neki alaposan, és utána kiderül, hogy nem mossa meg jól, vagy fertõzése van.
Csináljátok zuhany alatt.
Az en kedvesemnek sincs szaga furdes utan, semmi csak a tusfurdoe amit hasznal. A pasid tuti nem mossa meg rendesen, lehet nem tanitotta meg senki, de most tenyle, huzza vissza a bort is rendesen.csodalom h meg nem lett bajod
A kérdező hozzászólása: pedig olyan tökéletes.ennyi hibádzik benne...és pont egy ilyen dolog amit nem merek neki megmondani
A kérdező hozzászólása: Akkor miért van neki?:S Ajj nem tudom mit tegyek...vegyek neki intim mosakodót?:D vagy az gáz?
Persze, mindenkinek van természetes szaga, de pl. az én barátomon még nem tapasztaltam, hogy büdös lenne. :D Abszolút semmi 'szaga'.
Fiú vagy lány a párod?
A kérdező hozzászólása: nem tudom.szerintem ez egy természetes szag ami minden férfinak van..olyan mint a nõknél..csak a nõknél más...és lehet h csak én vagyok finnyás vagy nem tudom...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nekem nincs olyan szagom...már 2 éve szeretkezünk...nem lett baj ...de megmondani nem fogom neki.nem akarom megbántani
Hát nem tudom, ez elég kellemetlen szituáció :S
A kérdező hozzászólása: Férfi
csináljátok gumival az orális szexet, akkor nem érzed! én is így szoktam.

Miért nem tudom kielégíteni a párom?

17-es... nemtudom hogy ez kicsinek számít-e

Legjobb válasz: olyan nincs, hogy túl kicsi a kielégítéshez, olyan van, hogy a gazdája fantáziátlan:) a 17es több, normális. beszélgess el a pároddal, mi izgatja fel, és ne félj kérdezni. de NEM a méreteiddel van baj, nyugi:)

olyan nincs, hogy túl kicsi a kielégítéshez, olyan van, hogy a gazdája fantáziátlan:) a 17es több, normális. beszélgess el a pároddal, mi izgatja fel, és ne félj kérdezni. de NEM a méreteiddel van baj, nyugi:)
ja az elõbb L/17 voltam:D
Egyáltalán nem a mérettel vannak ilyenkor a problémák.Eleve vannak nõk, akik egyáltalán nem, vagy nagyon nehezen tudnak kielégülni.Ez nem a méreted miatt van és nem is a másik fél hibája."Ezt dobta a gép." Engem sem tud kielégíteni a párom.Amúgy a 17es nem számít kicsinek:) Nyugi:)
Hali!Tudod összetett a dolog, mert ugye nem mindegy az együttlét tartalma. Nos nem akarom kirészletezni az esetleges gondokat, meg aztán a párod talán meg tudná mondani mi volt kevés.Mert azért ha a szexig eljutottatok gondolom beszélgettek.Talán ajánlok egy linket, ingyen letölthetõ anyag, ha kiismered a teljes tartalmát, akkor átlátod a dolgokat remélhetõleg. : ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Ferfiak! Hogy tudom a paromat szajjal igazan kielegiteni? Tippek? Trukkok? Ti mit szerettek?

Kicsit tapasztalatlan vagyok meg ebben, de a baratomnak minden oromot meg szeretnek adni .. Az eddigi tudasomat fejleszteni. Tippek, otletek? Akar privat uzenetben is. Megkoszonnem :) 20 ev alatti/L

Legjobb válasz: Hát nem olyan bonyolult, bekapod és föl le mozgatva a fejed szívod, aztán kicsit használhatod a kezed is, aztán újra szájjal, majd a végén amikor megy el, (de csak akkor, addig mozgazd mert ha elõtte abbahagyod az izgatást akkor nem lesz élvezetes az ejakuláció) akkor maradhatsz szájjal rajta az elég jó érzés...

Hát nem olyan bonyolult, bekapod és föl le mozgatva a fejed szívod, aztán kicsit használhatod a kezed is, aztán újra szájjal, majd a végén amikor megy el, (de csak akkor, addig mozgazd mert ha elõtte abbahagyod az izgatást akkor nem lesz élvezetes az ejakuláció) akkor maradhatsz szájjal rajta az elég jó érzés...
A kérdező hozzászólása: Koszi ;) valami extratippek? :D
Nézz végig a szemébe, az minden pasinak bejön. És próbáld meg minél mélyebben bekapni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!