Találatok a következő kifejezésre: A páromat tudom (2141 db)

Elmondjam a páromnak, tudom, hogy felnőtt tartalmú oldalakat néz? Rákérdezett, h mi a bajom, s csak annyit mondtam hogy hülyeségen gondolkodom már megint, most már nem fog békén hagyni. Mit mondjak neki?

Tudom természetes,dolog,ha egy férfi pornót néz. Főleg indokolt is,ha nem tudunk sokat együtt lenni a munkám miatt.De annyira bánt hogy ilyen gusztustalan dolgokat néz :(

Legjobb válasz: Valószínûleg nem tudja, hogy milyen romboló hatással van a pornó egy párkapcsolatra. Az egyik romboló hatás az az, amit most te érzel. http://szgyg.uw.hu/Phat.htm Szerintem nem természetes dolog. Persze a férfiak szeretik annak beállítani, mert függõk. A legszörnyûbb hatása a szexuális életre talán az, hogy a férfi tudat alatt a látott videók tartalmát át akarja ültetni a saját párkapcsolatának szexuális életébe. Pedig a pornó egy hamis képet mutat a szexualitásról. Csalódott lesz, ha nem olyan a szex, mint a pornóba. Tudom, mert én is tapasztaltam a hatásait. Kevesebbszer kívántam a párom, sokszor voltam csalódott szex közbe/utána. Amióta erre rájöttem, és abbahagytam a nézését végleg, feljavult a szexuális életem, és a párkapcsolatom is egyúttal.

Valószínûleg nem tudja, hogy milyen romboló hatással van a pornó egy párkapcsolatra. Az egyik romboló hatás az az, amit most te érzel. http://szgyg.uw.hu/Phat.htm Szerintem nem természetes dolog. Persze a férfiak szeretik annak beállítani, mert függõk. A legszörnyûbb hatása a szexuális életre talán az, hogy a férfi tudat alatt a látott videók tartalmát át akarja ültetni a saját párkapcsolatának szexuális életébe. Pedig a pornó egy hamis képet mutat a szexualitásról. Csalódott lesz, ha nem olyan a szex, mint a pornóba. Tudom, mert én is tapasztaltam a hatásait. Kevesebbszer kívántam a párom, sokszor voltam csalódott szex közbe/utána. Amióta erre rájöttem, és abbahagytam a nézését végleg, feljavult a szexuális életem, és a párkapcsolatom is egyúttal.
Szokd meg. Ha a fejed tetejére állsz is fog felnõtt tartalmakat vizslatni. De, ha elmondod neki, hogy tudod, lehet, hogy esetleg együtt néznétek és az úgy sokkal jobb:) Egyébiránt érdeklõdve mi miatt lesz számodra gusztustalan?
mond azt hogy a csótányok nemi életén gondolkodsz :) )) nézze, jobb mintha csajozna nem??
pornót mindig is fog nézni, az otthoni szextõl függetlenül nõk is szoktak nézni N
Hohó, a #4. válaszol egész impozáns! Igen, egyetértek! "Tudom természetes, dolog, ha egy férfi pornót néz." Kérlek! Nagy túrót! Szerintem ne csak elmond : hord le a sárga földig, állísd be úgy a dolgot, hogy úgy szégyelje magát mint egy kisgyerek, s alaposan szivasd meg. Én még ilyenkor azt is felhoznám, hogy még a gépéhez sem ért, és tárva-nyitva hagyja a gusztustalan szennyesét.

Miért így reagált rá a párom? Tudom, hülye voltam, megbántam. De ez normális reakció?

6 éve vagyok a párommal. Egy id?ben azt éreztem, talán már csak a megszokás tart össze minket.

Legjobb válasz: Hát ez mindenképp fura, már bocs, de a párod helyében szakítottam volna veled...

Hát ez mindenképp fura, már bocs, de a párod helyében szakítottam volna veled...
A kérdező hozzászólása: De én nem is feküdtem le senkivel, pláne nem rendszerességgel.
látod õ azért ttte túl rajta magát mert megbocsátott neked de te nem bocsátasz meg neki
A kérdező hozzászólása: Kétlem, ugyanis teljesen különbözõek vagyunk. Õ megtette, én soha nem fogom. Ha ez bekövetkezne, hogy én valóban le akarok feküdni a másikkal, lenne bennem annyi gerincesség, hogy szakítanék a jelenlegivel.
A párod már megcsalt, tudja mi jár fejedben. Akár hiszed, akár nem, jobban tudja, mint te.
Ha így érzed, akkor amint megkapod valakitõl azt, amit a mostani párodból hiányolsz azonnal ott fogod hagyni. (Tapasztalat, nem vagyok rá büszke.) Utólag látom, hogy elfecséreltem azt az idõt amit ezzel a "hiányos" kapcsolatommal töltöttem. De bárhogy is alakul, utólag majd értékeled, és tanulsz belõle. Kínos, hogy ilyen régen együtt vagytok, így nehéz lépni akkor is ha már nem mûködik, sajnos ezt a veszteséget elõbb-utóbb le kell nyelni, különben nem leszel boldog. Remélem jól fognak alakulni a dolgaid!
"vele maradtam, de soha nem bocsátottam meg, még mindig fáj." Akár megcsalod ezután, akár nem, így (ahogy az idézett mondat vázolja a helyzetet) nem fog sokáig mûködni. MI P*CSÁÉRT MARADSZ VELE, HA NEM TUDOD NEKI MEGBOCSÁJTANI? Kapcsolatot csak úgy szabad folytatni, ha igazán el tudod felejteni a hibáját. Nem azt mondom, hogy el lehet, érthetõ ha tüske maradt benned, de akkor meg ne folytassátok, mert rossz vége lesz.
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem, de hiányzik pár dolog, ami nekem még kellene egy kapcsolatba. Õ azt mondja szeret, de nem tudom.
Én csak azt nem értem miért vagytok még együtt? Amit leírtál azok alapján világos, hogy már nem "él" a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: Nem védekezésként mondom, de lefeküdni valakivel rendszeresen a párom mellett egy friss kapcsolatban nagyobb szemétség, mint fantáziálni. Mindenki fantáziál, nem igaz, hogy nem, az hazugság, csak én voltam olyan hülye, hogy leírtam, beszélgettem róla.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán történt változás a viselkedésében. Én nem akartam megcsalni. Lenne rá leetõségem, de soha nem tenném. Csak a kis lekemnek jól esett, hogy valaki még mond nekem olyat, ami simogatja a lelkemet. Tõle ilyet rég nem hallok már. :( Beszéltem errõl vele régen, de semmi nem változott. Most szent meggyõzõdése, hogy én randit terveztem a sráccal, pedig szó sem volt errõl. Én csak itt a gyk-án szabadjára engedtem a fantáziámat, ennyi volt. Nyomoz utánnam. Átnézte az e-mailemet, a telefonomat. Ha pár óráig nem jelentkezem, megkérdezi hol vagyok? Mit csinálok épp?
Egy ilyen fantáziálás, úgy, hogy még le is írod, nem sokban marad el egy villámnumerától. Szerintem most vagytok egálban.
Akkor neked kellett volna szakítani mikor megcsalt, látszik, hogy megszûnt a bizalom, de most már értem miért nem szakított most õ.
Egy utolsó dugás és mehettél volna amerre látsz...
A kérdező hozzászólása: Azért nem lenne fair, mivel egyszer 5 éve megcsalt. Én mivel szerettem, vele maradtam, de soha nem bocsátottam meg, még mindig fáj. Én nem csaltam meg, és nem is tenném, de nem tudom õ elhiszi-e ezek után nekem. Jól esett a fantáziámnak, de semmi több. Komolyan.
Lehet nem akar eldobni egy 6 éves kapcsolatot, és még mindig szeret. Létezik ilyen is. Akkor döbbent rá, hogyha nem tesz semmit a kapcsolatért, akkor elveszíti. Viselkedésében történt változás?
Én úgy [email protected]álak ki, mint macskát [email protected] Elõbb-utóbb megcsalod a párodat. Igen, normális reakció volt. Örülj, hogy csak ennyi lett a vége. Ne öntudaskodj, inkább nézz magadba.
Kedves kérdezõ, szerintem vele beszéld meg, mert mi itt nem fogjuk elõrevinni a kapcsolatodat. Sok sikert, remélem jól alakulnak majd a dolgaid!
Írhatsz privit
A kérdező hozzászólása: koszonom, kedves utolsó, teljesen igazad van.
Nekem ne küldj, nem kérek.
Akár túlreagálod, akár igazad van, az egész nem harmonikus és feszültséggel terhes. Ezt vagy nagyon gyorsan rendezni kell, vagy meg kell szakítani a kapcsolatot, mert értelmetlen lenne éveke-évtizedeken át így élni. Megkeseríti az életet.
Nekem is küldhetsz.
A kérdező hozzászólása: oszinte vagyok vele, el szoktam mondani, ha valami bánt, és o szeretné is, ha szólnék, nem vagyunk a hivei a szonyeg alá soprésnek. Csak mindig szólni az olyan izé, jobban esne, ha magától viselkedne úgy, ahogy én szeretném.
Nekem is irhatsz ha akarsz. Az enyem is hasonlo.
Miért nem mondod el neki, hogy fáj, amiket csinál?! Légy õszinte vele.
Nekem is írhatsz
Egyet értek 6-ossal. Azért most már nagylány vagy, nincs anyu és apu, hogy kitalálják a gondolataid. Azért bánt meg, mert nem is gondolja, hogy ez neked rosszul esik. Ha pedig nem tudja, megint beleesik ebbe a hiába és megint és megint és megint... Tessék felnõni egy párkapcsolathoz és úgy is kezelni a párod mint egy társat. Nemcsak szólni kell neki hanem leülni és megbeszélni, hogy neked ez miért esik rosszul és legközelebb gondoljon erre mielõtt ilyeneket csinál.

A párom tudja, hogy szerelmes vagyok belé, akkor mégis miért mondja hogy hazudok az érzéseimről?

Közben őszintén és szívből mondom neki mindig hogy szeretem, nagyon-nagyon szeretem, imádom,szerelmes vagyok belé és vele tervezem a családot. Tőle akarok gyerekeket. Exe csak kedvelte egy kicsit. egy komoly lány (20)

Legjobb válasz: rendesen kimutatod?

rendesen kimutatod?
A kérdező hozzászólása: *rajta
A kérdező hozzászólása: sajnos idõnként én sem tudok rajt kiigazodni :( :((
"mégis miért mondja hogy hazudok az érzéseimrõl?" szoval azt hiszi, hogy hazudsz az erzeseidrol, es megis eljegyzest tervezget? No comment. Legyetek boldogok lol
A kérdező hozzászólása: furcsa, de õ is hozzám hasonlóan gondolkodik :) és én örülök ennek és már az eljegyzést tervezi, meg eljegyzési gyûrût
3 honap?! Bocsi, de en se hinnek neked. Vagyis igencsak elgondolkodnek, hogy mit is akar ez a csaj tolem? 3 honap utan gyerekekrol gondolkodni nagyon is ketsegbeesettnek latszik, meg akkor is, ha tenyleg szereted.
helyes , ha megérdemli akkor szeresd és értékeld a barátodat, hiszen hûséges és szeretõ pasikból kevés van és h amár akarsz tõle gyereket akkor ez is szép dolog
A kérdező hozzászólása: imádja hogy bizonygatom.. :/ Képzeld én eltökélt, és hû lány vagyok. Csak nem irigykedsz, hogy megtaláltam a hozzám illõ társat?
vagy sokat csalódott, vagy imádja ha bizonygatod neki...én utálom az ilyesmit...bizalmatlan dolog
3 hónap, és tõle akarsz gyereket, családot tervezel... ? Mondjuk még mindig jobb, mint a tegnapi elsõ randis lány- kérés, de akkor is. Ez nem épp megfontoltságra utal. A másik pedig, hogy lehet úgy érzi a srác, megfojtod a ragaszkodásoddal, akkor viszont menekülni fog! Találd meg az egyensúlyt gyorsan :)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja mindennél jobban imádom õt, és ki szoktam de ebben az elk... világban még a rendes fiúk sem tudják értékelni az igaz szerelmet :(
Talán bedõltem a propagandának, de úgy hallottam elõfordul hogy más a "szeretetnyelvetek". Pl. neki az a szeretet ha megöleled, bókolsz neki. Neked meg ha meglep valami aprósággal, vagy figyelmes. Lehet hogy ez?
Ezek szerint tudja, de nem hiszi el. Próbáld meg jobban éreztetni vele.
Mennyi ideje vagytok együtt?
A tettek többet érnek a szavaknál.
A kérdező hozzászólása: igen :)
Akor valószínû nem bízik anyira benned amennyire kéne.Pedig a bizalom az fontos.Komolyan beszélgess el vele mért nem hisz neked.

Szülés után mikor lehetek együtt a párommal? Tudom a 6 heted de előbb nem lehet? Még akkor sem ha nem hatol be teljesen csak picit az élvezet kedvéért?

Legjobb válasz: Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija

Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija
Amúgy nem mindenki ugyanúgy éli meg azt a 6 hetet. Mi már elõtte is el voltunk tiltva rég, tehát nem 6 hetet kellett kibírni, hanem 17 hetet... de van akinek ennél többet. És a baba lehet nyugodt, lehet nincs vele gond, jó alvó, akkor miért ne érdekelné az embert a szex? Ez nem bûn, ne tessék lehurrogni, egészséges biológia!
az elottem szolonak azert kerdezi a kerdezo mert nem birja kivarni nem tudod ertelmezni a kerdest? a kerdezonek a fertozes miatt kell kivarni a 6 hetet de hidd el nagyon sok ember nem birja kivarni es nem lett bajuk szoval rajta egeszsegetekre!
úristen nem igaz, hogy nem bírod kivárni. nekem eszembe nem jutott szexelni az elején, örültem, ha 5 percig nem üvöltött a baba.
hát ha ennyire türelmetlen vagy hajrá. Ugyis irnak majd olyanok akik már 4 hét mulva szexeltek de a kockázati tényezõ mindig ott van. Ha tudod vállalni akkor élvezkedjetek.
Én amondó vagyok, hogy ha már nem vérzel, és nem váladékozol, és nem fáj, miért ne? Ha picit behtol, akkor már teljesen is behatolhat, mert a fertézések elekrülése miatt mondják a 6 hetet-ennyi idõ, mire a méhszáj újra összezár rendesen.
én is azt hittem ez lesz a legnagyobb problémám. Szülés elõtti este még együtt voltunk, aztán 3 hónapig kellett a hahálnak, annyira fájt. De elmúlt, nyomtalanul, most 17 hós a babám és 27 hetes terhes vagyok. Ha bírod, sztem nyugodtan.

A párom tudja hogy iszonyatosan alig van szabadidőm, azt a keveset is rá szánom, mégis most elvárja hogy amikor nem érek rá akkor süssek neki süteményt, jó ez így?

Szeretek süteményeket sütni, és tudok is párat, igaz még nem olyan sokat. Jelenleg tanulok és még a szüleim is besegítenek (pl. beadandókban), és a párom mégSEM mondta azt, hogy akkor szeretné ha sütnék neki valami finomat, amikor RÁÉREK sütni. HOlnap vizsgázok és még nem végeztem a tanulnivalóval, fontos vizsga mert az előtte lévő vizsgarészből nem értem el az 50%-ot sajnos, igaz csak pár ponton múlt volna. Ha nem lesz meg ez a tárgyam, akkor csúszok, bukok és még fizetnem is kell. Ezt ő is tudja, de miért nem érti meg? Tudja azt is hogy van segítségem itthon...

Legjobb válasz: Legutoljára talán nyár legelején sütöttem valamit.

A kérdező hozzászólása: Legutoljára talán nyár legelején sütöttem valamit.
Szerintem jó helyen kapiskálsz, mindkettõtökre ráférne egy pszichológus.
A kérdező hozzászólása: nekem kb. akkor a páromtól venne el idõt a pszihológus, fõleg mert oda vissza kell járogatni, míg õ ráérne bármikor elmenni, szinte a nap 24 órájában, addig én jóformán a nõdokimhoz se tudok elmenni, mert heti egyszer rendel és mire kapok idõpontot... ha meg pszichológus, akkor nem tudom h nálunk kellene-e elmenni a kerületben, vagy Budapest másik végén?
ezeket te/ti írtátok ki?
Én se értem, mik azok amiket belinkeltél, de nem is olvasom most el õket, erre az egyre válaszolok. Egyrészt nem tudom hány éves lehetsz, de a szüleid segítenek a beadandókban?? 14 éve járok iskolába, de életemben nem segítettek a szüleim tanulásban, és nem azért mert nem akartak, hanem szerintem az nem a szülõnek a tanulnivalója, mit tudja egy szülõ, hogy egy gyereknek mit hogy mikor kell tanulni? Meg most nem írtad konkrétan, de a párod kijelentette neked, hogy mégpedig most süss süteményt? Amúgy múltkor nekem is volt 1 fontos vizsgám, ami ha nem sikerült volna kapásból fél évet csúsztam volna miatta, de elõtte nap a párom pont kapott egy nap szabadságot, és én azonnal a kérése nélkül fõztem neki ebédet meg csináltam desszertet, mert szeretem a párom, és az iskola nem fontosabb nála. De amúgy így is sikerült 3asra a vizsga :D Szóval szerintem te se állsz hozzá megfelelõen.
Mondjuk mondhatnád neki: "Figyelj, holnap vizsgázok, fáradt vagyok, ideges, még egy csomót kell tanulnom, ne haragudj, most nem tudok sütit sütni. Majd a sikeres vizsgámat megünnepeljük egy finom sütivel". Ennyi.
és akkor azt még nem is említettem, hogy tanulás meg sütés helyett itt logsz, ennyi kérdést kiírni nem kevés idõ, annyira mégse lehetsz elfoglalt.
A kérdező hozzászólása: meg fogok bukni érzem, de kössz a biztatást pedig nem az utolsó napokra hagytam a tanulást am csak a beadandó vége(színek)+ préselésbe segítenek a többit én csinálom, filmet tvt sincs idõm nézni annyira sok a beadandóm
A kérdező hozzászólása: mobilról egy kérdést kirakni 2 perc nem lógok itt! amúgy meg a csak a problémás kérdéseket tettem be egyik részét a Szerelem, másikat én írtam
A kérdező hozzászólása: megmutatom mi az ha nem szánom rá a szabadidõmet az megváltoztatná õt végre jó irányba vagy mindkettõnknek pszichológushoz kell mennie?
én csak a véleményemet mondtam az alapján, amit leírtál, nm volt célom a vita. viszont te írtad, hogy nyáron sütöttél utoljára, én csak erre utaltam..
egoista. elnyomó. esetleg zavarja, hogy neked is sikerülhetnek dolgok ezért keresztbe tesz... :-(
Egyszerûen nemet mondasz neki és kész. És kérdezd meg tõle, hogy fogyatékos-e, hogy ennyit nem ért meg? Õ egyébként egyetemista?
szerintem csak több törõdésre vágyik, beszéld meg vele
A kérdező hozzászólása: dehogyis, õ nem egyetemista, most fog érettségizni és estire jár
A kérdező hozzászólása: azért írtam ezt, mert neki baromira sok szabad ideje van, alig jár be órákra, heti 2x 3x van órája
az alapján amit írtál lehet, hogy nekem van igazam. féltékeny az eredményedre te már egyetemista vagy, õ estire jár... neked, ha sikerül a vizsgád, akkor szerinte azt mutatod, hogy mennyivel jobb vagy nála, és ezt nem tudja megemészteni. úgy gondolja, hogyha nem sikerül és kibuksz, akkor õ lesz a "családfõ", fel kell rá nézned, mert nem érsz el semmit. lehet, hogy még õ se, de így legalább egy szinten leszel vele.... :-( magánvéleményem szerint jobbat érdemelnél.
szerintem meg te vagy az önzõ, és lenézed a pasidat. nem mondom, hogy most azonnal indulj a konyhába, de azt nem gondolhatod komolyan, hogy nyár óta nem volt idõd egy tepsi süteményt megsütni. de egyébként ez az egész nem is a sütirõl szól, a törõdést hiányolja, a jelek szerint jogosan.
A kérdező hozzászólása: nyáron nem voltunk együtt te, honnan veszel ekkora marhaságot? csak dobálózol a szavaiddal, vitát akarsz?
ha ezeket ti írtátok, akkor mindkettõtöknek jobb lenne, szakítanátok
Miért kell lebuktatni? Hagyd ott. Miért jobb, ha bevallja? Akkor nem hagyod ott? Soha nem fogom megérteni ezt a logikátlan gondolkodást.
Valaszolva a kerdesedre... Szerintem szimplan allj ele s mond azt h nagyon kellemetlen, s tudod h vita lesz belole, de neked olyan erzeszed van mintha lenne vkije!!! Meglatod mit reagal... aztan megkerheted h mutassa meg a telcsijet, e mailt, iwiw-et... Remelhetoleg megmutatja hiszen ha nincs senkije akkor nincs mit takargatnia... Legfeljebb kellemetlen lesz kimagyaraznia... Bocs de nincs ekezet a gepen :( (azert remelem elolvashato) S nem a kerdesre valasz, de.... nem en sem ertem miert jo ez neked??? Amit nem latsz/tudsz az nem faj... inkabb hagyd ott.. bar nem tudom a teljes szitut... mindenesetre csakis kommunikacioval lehet elorebb jutni..meg ha meg is bocsajtasz neki...
Hagyd ott a g*cibe'!
visszaszívok mindent.. sajnálom hogy ez van, de értsd meg, ha egyszer megtette, akkor máskor is megfogja.. :( ugyhogy ha tudod fogadd el így vagy változtasss.. mégegyszer sajnálom hogy ez történt 12:27
Mondd el neki, hogy olvastad az sms-eit. Miért, így nem lesz mérges, vagy ideges, ha baszkurálod, hogy vallja be?
sms-t olvasni tényleg nagy g€ciség.
Az, hogy te szereted az kevés :( SMS olvasás = levéltitoksértés :)
az sms olvasás csak nagyon spec körülmények közt levéltitoksértés... kedves elõttem szóló jogászpalánta.. :P
A kérdező hozzászólása: Én azért néztem bele, mert készülõdött nagyon egyik nap a "barátjához" de teljesen más volt a viselkedése, nos, amég bement fürdeni, átnéztem a telefonját, és a csaj írta, hogy már nagyon várja, kimegy elé, felejthetetlen éjszakát ígérgetett neki.... De én szeretem õt, és nem bírnám itthagyni, volt néhány hosszabb kapcsolatom, de vele minden más, szó szerint imádom. Ha bevallaná, akkor megnyugodnék, egy ideig biztos nem lenne olyan minden, mint azelött, de nem hagynám el. Ezt nem is tudom hogyan fogalmazhatnám meg, hogy értsétek. :(
nos.. pár dolgot nem értek.. most minek akarod lebuktatni? ha tényleg ennyire biztos vagy benne hogy megcsal miért nem hagyod ott? ha biztos lennél benne megtennéd.. de Te csak azt akarod h bevallja... ez valami játék? hogy gondolom megcsal de vallja már be.. nemlehet h félreértettél valamit? mmint nekem is vannak olyan smsek a telefonomban, amiket simán félre lehetne érteni, de én tudom h nincs vaj a fülem mögött... ennyi am ha esetleg kommunikáltok pároddal, nemárt az ilyeneket megbeszélni... ja és nem csodálom ha ideges lesz amiért a telefonjában kutakodtál.. énis az lennék.. nagyon.
Hogyan? Kérdezd meg szemtõl szembe, hogy miért csinálja ezt, mondd meg neki hogy érzem, hogy van más. Tuod a nõknek nem mindig kell erre bizonyíték. Kérdezd meg tõle, mit nem kapm meg tõled, amit a másiktól megkap. Ne kertelj, ha megkérdezi honnan tudod, nyugodtan sírj egy kicsit, vagy ha nem megy legalább csinálj úgy, és mondd hogy érzed, érzed, bizonygasd. Anyunak se kellett bizonyíték, egyszerüen érezte, hogy apa megcsalja, más volt az illata, máshogy viszonyult hozzá. Nehogy már te érezd rosszul magad hogy õ csal meg! Kérdezz csak rá, de ha azt mondja nem, akkor is bizonygasd, hogy tudom, sõt mondhatod neki hogy más az illatod, máshogy viszonyulsz hozzám, egy nõ ezt megérzi, hogy van egy harmadik is. Kérdezd meg ez miért jó neki, akkor hagyjon ott téged azért a másikért, ha fontosabb neki, mert így csak fáj neked, miért teszi ezt veled, megérdemled? Mit csináltál rosszul, stb. Hagyd szóhozjutni, fogd meg a kezét, nézz a szemébe, mondd azt hogy nem érzed hogy ugy viszonyulna hozzád, mint a kapcsolatotok elején, ha valami van inkább mondja el, mert ez így neked rossz.
vedd el a telóját, és hangosan olvasd fel neki azokat az smseket. mitszámít h mérges lesz??? még õ van felháborodva??? olvass be neki utána egyet, h mitképzel h még nekiáll feljebb?
A férfiak miért verik?
Miért úgy átlagban hány olyanról hallottál barátom, hogy a férfiak verik a nõket és hány olyat, hogy fordítva?
Ez a kérdés rossz kategóriában van
jellemzõ. A nõk csak csak jók lehetnek, de ha nem azok akkor rögtön jön a replika hogy "de a férfiak is" Szánalmas, inkább válaszolj a kérdésre
Amúgy meg már elõre érzem, hogy mi lesz itt..
"átlagban hány olyanról hallottál barátom, hogy a férfiak verik a nõket és hány olyat, hogy fordítva?" Pff, az egy dolog hogy egy nõ elmondja, de ennél nagyobb szégyen nem érhet férfit minthogíy egy nõ veri. Senki se árulja el a megaláztatás rosszabb mindennél. Ezért nem hallasz róla.
Na mondjuk ebben tényleg van valami.

37 hetes vagyok és nagyon kívánom a páromat. Tudom, hogy szeretkezni már ilyenkor nem lehet, de ha csak nyelvvel izgatjuk egymást? Lehet valami baj?

Legjobb válasz: szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond

szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond
Nyugodtan szeretkezhettek, és orgazmusod is lehet, ha az orvos nem tiltott el!!!! Nem kell önmegtartóztatást gyakorolni, épp elég lesz a szülés után... Hidd el, nem lesz belõle baj.
nem tudom ki mondta neked ezt a hülyeséget! de én még az utolsó napon is szeretkeztem és el is élveztem! a gyerek pontosan jött egészséges kisfiú! hajrá ugorj rá a párodra :)
Én 38 hetes vagyok és minden nap együtt vagyunk, élvezzük a dolgot, ameddig még lehet. Nekem a doki és a szülésznõ egyaránt azt mondta, hogy csak nyugodtan, óvszer sem kell, mert nem a méhszáj védi elsõsorban a babát a fertõzéstõl, hanem a magzatburok. Amíg az nincs megrepedve, magyarul nem folyik, vagy szivárog a magzatvíz, addig nyugodtan szeretkezzünk, annyi orgazmusom lesz, amennyit csak akarunk. A szülést csak akkor indítja be, ha már itt van az ideje.
Szia! Én két héttel hordtam túl a babát pedig szeretkeztünk ezerrel pont azért, hogy hátha megindul...Hát nem inditották szóval én is azt mondom csak nyugodtan utána hetekig ugysem lehet és nem is kívánod majd egy darabig! Gabi
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan szeretkezzünk, gumival, mivel nyitva a méhszájam, nehogy felszálljon valami fertõzés. Az orgazmus nem árt, ezt is az orvos mondta, legalábbis ilyenkor már nem árt. Mi van, hogy naponta többször is szeretkezünk, mégsincs semmi jele, hogy meg akarna születni a baba. Minden jót! 38 hetes kismama.
Ha nincs valami kizáró tényezõ, pl nyitott méhszáj, stb, akkor nyugodtan lehet végig szeretkezni, az orvosom is mondta.
Nem a szeretkezéssel van itt a "probléma", hanem az orgazmussal, ami hatására megindulhat a szülés. Ha pl. gumival védekeznétek ( a fertõzések miatt, amik ilyenkor veszélyesek lehetnek), de nincs orgazmusod akkor szabad a szex. Hülyén hangzik, de az orgazmust kell elkerülni.

Abbahagyjam a gyógyszert? Szétmentünk a párommal, tudom, hogy egy jó ideig nem kell senki, de félek abbahagyni a gyógyszert leginkább azért, mert felborulna a menzim, meg ugye egyéb más is történhet.

Legjobb válasz: Én nem hagytam abba a gyógyszert, miután szakítottunk a pasimmal- és milyen jól jöt... Pedig én sem terveztem semmit :)) Ha nincs mellékhatása, bírod fizetni és "más is történhet"... akkor ne hagyd abba! :)

Én nem hagytam abba a gyógyszert, miután szakítottunk a pasimmal- és milyen jól jöt... Pedig én sem terveztem semmit :) ) Ha nincs mellékhatása, bírod fizetni és "más is történhet"... akkor ne hagyd abba! :)
Szerintem se hagyd abba csak ugy, ha nincs mellékhatása, a menzidnek jót tesz, mert utána felborulhatnak kicsit a hormonjaid. Amugy ha abba is hagyod, a levél végén tedd, de csak akkor ha tényleg nem tervezel egy jó ideig semmit, mert pozitivum viszont, hogy nemm kell minden nap emlékezned bevenni.
Teljesen felesleges abbahagynod, miért ne élvezhetnéd a rengeteg elõnyét pl. rendszeres mensi, nem görcsölsz, mindig tudod, hogy mikor jön meg ... És ki tudja, lehet hogy betoppan valaki az életedbe, akit nem is vártál volna! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!