Találatok a következő kifejezésre: A páromat szinte minden (85 db)

5 év után is összebújva alszunk a párommal (szinte) minden nap. Ez másoknál is igy van?

Igaz csak fél éve költöztünk össze. 22/F 21/F

Legjobb válasz: Meleg pár? Egyénként meg miért ne lenne normális?

Meleg pár? Egyénként meg miért ne lenne normális?
Szia! Igen, szerintem normális. Remélem mi is így leszünk majd a barátnõmmel :) û Szerencsések vagytok :)
nálunk is így van 8.5 év után, bár mi hetero pár vagyunk. gratulálok, sok sikert a további legalább 5 évhez!
Nem normális hogy férfi? létedre egy másik férfival? bújsz össze már öt éve. Egy férfi nõ kapcsolatban normális lenne de eleve a ti kapcsolatotok aberráció így az összebújásotok sem lehet normális dolog.
Hüüüüüü, bakkker... ezt elnéztem... azt hittem fiú lány páros... jajj sorryyy
Már ne haragudj, nem hiába vagytok buz.ik, kb. az eszed is annyi. Az miért nem kérdezed meg, hogy kell szarni? Egyébként ez meg feltétlen lényeges infó volt, hogy melegek vagytok....
12:02-es vagyok: menjél szavazzál az SZDSZ-re barátom, mert a kampány filmjükben láttam, hogy ti nem vagytok mások, csak másképp gondolkodók :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és a jókívánságokat, rendesek vagytok :]] (12:02 Van oka, hogy megkérdeztem hidd el, csak úgy gondoltam nem tartozik a kérdéshez. És ne b*zi-zál le légyszives. 18:40 Az neked aberrácó, hogy szeretjük egymást a párommal? ezzel csak magadat minõsíted... Nem tudom(nem is érdekel) te kivel bújsz össze, és mióta, de örülnél, ha olyan jó kapcsolatod lenne egy lánnyal, mint nekem egy fiúval... )
Aberráció az hogy nem tudod felfogni hogy vannak homoszexuálisak is! Amúgy meg közöd???? Sok boldogságot nektek! :)
Mi heteró pár vagyunk és igaz még csak alig több, mint 4éve együtt, de mi is így alszunk el. Sõt van, hogy alvás közben álmában puszilgat a párom, vagy csak megfogja a kezem.
Szia! Gratulálok nektek, 5 év az nem semmi! :) Szerintem az nagyon jó dolog, hogy összebújva alusztok, azt jelenti hogy szeretitek egymást és hogy jó a másikhoz hozzábújni. Én a barátommal csak ritkán tudok együttaludni, de olyankor nagyon jó hozzábújni. Az állítólag elhidegülést jelent, ha vki úgy alszik a párja mellett hogy semmijuk sem ér össze, legalább kéz, vmi... Szóval ez csak jó!!! :) Sok doldogságot nektek! Puszi 18/L
Mi is összebújva alszunk, igaz, mi hetero pár vagyunk. Teljesen természetes, sõt, kimondottan jó! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, barátom :D (Szavazok is!)

A párommal szinte minden nap szeretkezünk. Egy dolog nagyon zavaró, az hogy órákon keresztül tart és nagyon sokára megy el, ez nem lenne baj, de néha nagyon fárasztó már nekem is, neki meg pláne. Mit tehetnénk?

Legjobb válasz: Talán az lehet az oka h túl gyakran csináljátok, megpróbálhatnátok, hogy néhány napig semmi, és a következõ alkalommal esetleg még jobban élveznétek és a párod is hamarabb elmenne

Talán az lehet az oka h túl gyakran csináljátok, megpróbálhatnátok, hogy néhány napig semmi, és a következõ alkalommal esetleg még jobban élveznétek és a párod is hamarabb elmenne
A legjobb lenne, ha megmondanád neki, hogy téged ez zavar. A férfiak általában azt hiszik, akkor nagy kanok ha sokáig birják. Ha megmondod neki talán lenyugszik benne a bizonyitási vágy és kellemes 20 percre csökken az idõ. :)
Gumival csináljátok? lehet hogy az is zavarja.
A kérdező hozzászólása: Nem használunk soha gumit.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom amit javasoltál.
Bizony, meg kell neki mondani, hogy ne tartsa vissza magát, mert ha átesik egy bizonyos ponton, akkor már alig bír elmenni...

Mit a véleményed arról hogy a párom szinte minden nap munka után kocsmába van minimum 1, 5 órát és iszik?

Teszem hozzá munka közben is isznak.22 évesen ezt csinálja.Szerinte ez a munka része.(k?m?ves)

Legjobb válasz: Szia ! Ez valóban nem vezet a késõbbiekben túl sok jóra. Én azt tanácsolom neked,hogy szorítsdd sarokba. Ez alatt azt értem,hogy ülj le vele,és mondd meg neki,hogyha így folytatja,akkor vége a kapcsolatotoknak. Nem sok nõ tûrné el ezt,arról nem is beszélve,hogy nem tudom mióta csinálja ezt a párod,de,ha nem is olyan régen,akkor jó úton jár a felé,hogy alkohol függõ válljék belõle.

Szia ! Ez valóban nem vezet a késõbbiekben túl sok jóra. Én azt tanácsolom neked, hogy szorítsdd sarokba. Ez alatt azt értem, hogy ülj le vele, és mondd meg neki, hogyha így folytatja, akkor vége a kapcsolatotoknak. Nem sok nõ tûrné el ezt, arról nem is beszélve, hogy nem tudom mióta csinálja ezt a párod, de, ha nem is olyan régen, akkor jó úton jár a felé, hogy alkohol függõ válljék belõle.
Sajnos el kell h mondjam, a legtöbb kõmûves valóban sokat iszik, alkoholista:( Párom is ebben a szakmában dolgozik, de szerencsére heti egy sört talán ha megiszik.Talán még nem késõ beszélni errõl pároddal, hiszen fiatalok vagytok, egy próbát megér, de ha nem sikerül neki csökkenteni a sörözgetés számát, hagyd ott, akármennyire is fáj.És nem a munka része az ivás, mivel nem bor kóstoló:D 26/L
Egyértelmûen egy alkoholista vesztes lesz. Te meg egy rongyos, kócos háziasszony.
egyenes út ez az alkoholizmus felé. próbálj bezsélni vele, ha ez téged nagyon zavar, és nem változtat, akkor add ki az útját.
Szia! Ha napi 1-2 sör lenne azt mondanám abban nincs semmi. Még az is beleférne, hogy a kocsmába megy, mert azért meló után jól eshet kiereszteni a gõzt, fõleg fizikai munka után. Na de hogy munkaidõben inni??? És nem is csak 1-2 sört. Ezért én is mérges lennék.
Igen kõmûvesek sokat isznak, meg is látszik a házakon..
Megértelek téged, és nagyrészt igazad is van, de ez "Normális embernek munka után otthon a helye" egy óriási világraszóló baromság! Az ember társas lény, nem csak egy emberrel tart kapcsolatot, hanem nagyon sokkal. Az a része ne fájjon, hogy barátaival, kollégáival tölt 1, 5 órát, egy tökéletes világban ennél többet kéne! Ha ezt másképp gondolod, akkor szerezz be egy robotot. A pia mértéke már egészen más kérdés. Teljesen jogos, ilyen mértékû ivás már nem fér bele a társasági életbe. Jó lenne tudni, hány évesek a kollégái, és mire vitték az életben. Ha szembesíted a jövõjével talán alapjaiban tudsz rá hatni. Zsarolással, fenyegetõzéssel nem hiszem, hogy bármit is elérnél. Próbálj észérvekkel hatni rá, és helyes irányba terelni az értékrendjét.
Amúgy az is érdekes lenne, hogy te mit csinálsz? Melózol, tanulsz? Te szoktál barátnõiddel találkozni? A pároddal van sok közös programotok?
A kérdező hozzászólása: Tanulok.Csak 7 végén tudunk találkozni a távolság miatt.Nem nagyon járok nélküle sehova, de a barátaimmal tartom a kapcsolatot.Igen van sok közös programunk, a KOCSMÁZÁS az õ haverjaival...Amit én kitalálok az soha nem jó. Nekem nem kell robot, nekem egy normális felfogású pasi kellene aki nem viszi túlzásba ezt..Néha néha nem zavarna. Na de itt már minden napról van szó.Az alkoholról..
Attól függ. Ismerek olyan idõsebb embereket például, akik minden nap megitták a napi kis sörüket, borukat, vagy egy-két felesüket és nagyon szép kort megértek anélkül, hogy részegesek, alkoholisták lettek volna. Senki nem lesz alkoholista napi egy-két pohár italtól, vagy egy-két üveg sörtõl. Viszont ha a párod tényleg sokat iszik, részegeskedik, akkor ott már probléma van. Nem tudom, együtt laktok-e, mert ha igen, akkor az viszont elég furcsa, hogy minden nap a kocsmába megy munka után és nem haza hozzád.
A kérdező hozzászólása: De itt nem a napi kis 1-2 sörrõl van szó.Az nem zavarna. Nem lakunk együtt.De õszintén nem is szeretnék még, mert idegileg ki lennék h mindennap 8-9 kor érne haza mert kocsmázik.Közben meg 4-5 óra felé végeznek a munkával.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kérdezem.Hogy miért a munka része a közben és utána való ivászat és kocsmázás?De már komolyan én érzem magam hülyének..Ez a menõ?Miért kell mindennap kocsmázni?? Lassan több becsülete van a kocsmának mint nekem..
A kérdező hozzászólása: és legtöbbször érzékelhetõ hogy ivott rendesen...össze vissza beszél..veszekszik
Magyarázza már el nekem valaki, hogy a kõmûves, szobafestõ-mázoló.. stb szakma kultúrköréhez miért tartozik hozzá a munkaidõ alatt folytatott vedelés?:D
A kérdező hozzászólása: Változó mennyit iszik..De hát akkor is..Normális embernek munka után otthon a helye..Még ha egy sörrõl lenne szó..Egy szót nem szólnék.Higgyétek el itt napi 5 a minimum.Most is 5 ig dolgoztak és ott van.Fél 8 van.Ha annyira beszélgetni akart lehetett azt munka közben is.Nem tudom tényleg mit csináljak...talán ha így folytatja kiábrándulok belõle mert az én családomban ez nem szokás..
Na igen, ez egy sarkalatos kérdés! Mármint hogy mennyit iszik. Részegen megy haza a kocsmából? Ha igen, az nagy gáz. Ha nem, akkor tényleg a te hülyeséged.
attól függ mennyit iszik.ha csak napi egy sör az talán még belefér, bár gondolom a barátod ennél jóval többet iszik mivel írod h munka közben is meg munka után is.hát sajnos ez tényleg alkoholizmushoz fog vezetni.én ultimátumot adnék neki, hogy ha nem fejezi ezt be akkor szakítasz vele.
Hogy mi lesz késõbb, azt nem lehet megjósolni. 22 évesen én is ezt csináltam. Aztán megúntam, meg találtam jobb elfoglaltságot. Most meg... névnapomon ittam legutóbb 2 pohár pezsgõt, valahogy nem motivál már ez a pia dolog. Am. építõiparban sajnos tényleg jellemzõ ez, de nem hiszem, hogy sokáig tudná ezt folytatni. Egyre kevesebb olyan vállalkozó van, aki eltûri meló közben a piát. Simán kiba.sszák érte, és mehet segélyt kéregetni. Egyébként ha csak megiszik egy sört, és inkább csak beszélget, akkor azért nincs para, mert az teljesen normális. Ha egyre többet részeg, és hajlamos rászokni a dolgokra, akkor már komolyabban kell venni.
Õszintén sajnállak. :-(
A kérdező hozzászólása: Beszéltem már vele. De mindig fel van háborodva, hogy ez az én hülyeségem.A hülye kollegái..az a baj hogy megy a sok birka után, sztem neki égés ha õ nem megy be inni.
aztán majd nemérti hogy miért csalod meg 1-2 év után..
Sajnos, hogy ezt kell írjam, de dobd ki õt! Találsz majd tõle sokkal jobbat! A bnõm is az ismerkedésünknél kikötötte, hogy ugye nem vagyok alkoholista, mert attól rosszabb nincs! Ha nem akarsz magadnak egy nehéz jövõjû kapcsolatot, akkor szakíts vele! És ne fogadd vissza!
A kérdező hozzászólása: Végre van normális ember is ezen az oldalon.:) Am tudom hogy mit jelent az E/2, de azért nem E/1-ben írtam mert más véleményét szerettem volna tudni, és nem saját gondként akartam feltenni a kérdést :) . Am inkább nem küldöm a barátomat, csak engem dugjon. :D:$
Az én feleségem is állandóan dugni akar. Elküldhetnéd a pasidat néhanapján, hogy jól dugja meg helyettem! :D (Az E/2 az egyes szám második személy akar lenni. Arra gondolt a válaszadó, hogy nyugodtan írhattad volna a saját nevedben (egyes szám elsõ személy) a kérdést!)
A kérdező hozzászólása: 17:22. De igen tanultuk képzeld, de kérdésre kérdéssel nem válaszolunk!!! (18/L)
A kérdező hozzászólása: 17:27. Nem baj h mindíg dugni akar inkább jó, csak vannak olyan pasik akik szex nélkül 1 napig nem tudnának meglenni, és azért kedveskednek a csajnak h lefektesse.
Mi a baj azzal, hogy mindig dugni akar a pasid? Nem fizeti ki a meneteket?
És ha ezt nem E/2-ben írod akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: 17:30. Köszönöm.:)
Kedves kérdezõ! Nos, életemben elõször van ilyen pasim! Ez nem azt jelenti, hogy a többi fatökû volt, csupán én nagyobb étvágyú voltam a korábbi kedveseimnél. Vagyis, én jelen pillanatban ezt élem át most, amit - gondolom - te is, és õszintén örülök neki!!! A fõ kérdés, hogy neked is van rá igényed vagy számodra ez zavaró? Szerintem ez jó dolog! Amúgy meg: nézd, egy pasinak igenis sok szexre van szüksége, de szerintem nekünk, nõknek is. (Jó, jó, magamból indulok ki. :-) )Neked kell eldönteni, hogy ez számodra jó-e vagy sem. Megkérdezhetem, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Piper! Számomra ez nem zavaró és nekem is van rá igényem, de legtöbbször õ kezdeményezi. am én 18 éves vagyok. õ 19.
Mi ugyan nem tudunk minden nap találkozni, de az én párom is ilyen típus, mindig, mindig, mindig :) De én imádom benne, mert nem erõszakos ettõl függetlenül, csak látom hogy szeretné (és én is:P ). Én nem úgy fogom fel, hogy húú hát nem igaz hogy nem bírná ki egy napig, , , hanem úgy hogy húú de jó hogy ennyire kívánatos vagyok számára ;) Egyébként én is tudom mit jelent az E/2, de mi az hogy mi van akkor ha nem így kérdezi?! Nem értem.. Meg azt sem hogy miért pont ebbe kell belekötni.. Akkor hogy kérdezze máshogy? Így: Hölgyeim és uraim, kérem szíveskedjenek megmondani, hogy a párjuk ...stb. Pf, szánalom hogy mindenbe csak belekötni tudtok...
A kérdező hozzászólása: ez konkrétan csajoknak szól, de fiúk válaszát is várom saját tapasztalatból*
A kérdező hozzászólása: nem kell ám itt bunkózni kedves!!! ha nem tudsz normális választ írni akkor inkább ne is írj, nem vagyok rád kiváncsi!! am meg ha a kérdés nem tetszik akkor sajnálom. nem kell elolvasni. ez egy kérdés, és rajtam kívül egy csomó ember tesz fel hasonló vagy sokkal furább kérdést!!
kérdezõ, ti nem tanultátok a suliban, hogy mi az az E/2??
Tényleg? MI VAN AKKOR?
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem..
Akkor nincs semmi gond ezzel. Amúgy, ha neked is van rá igényed, akkor gondoltál rá, hogy te kezdeményezz néha az "õ módján"? Pl. letámadod egy váratlan pillanatban. Ezt imádják a pasik!

Előjátékra vágyom, de hiába mondom a páromnak. Szinte mindig elmarad. Mit tegyek?

Már több mint 1 éve élünk szexuális életet a barátommal, nagyon jo vele, de nem tudok elmenni. nem tudom pontosan mire vágyom még,de azthiszem ha lenne valamilyen 'el?játék' akkor eltudék menni! légyszi adjatok ehhez tippeket!! köszi

Legjobb válasz: Beszéljetek hogy téged mi izgat fel, olvassatok könyveket, cikkeket a témában.

Beszéljetek hogy téged mi izgat fel, olvassatok könyveket, cikkeket a témában.
Esetleg ne azt mond h elõjátékot szeretnél, hanem h maszírozzon meg, vagy beszélgetés közben símogassa a hátadat.
pff.. egy éve vagy vele és még nem tudtál elmenni? tudja ezt a barátod? ha igen, akkor úgylátszik nem nagyon foglalkozik vele / veled...
A kérdező hozzászólása: csak orálisan mentem el, szex közben nem tudok, és errõl õ nem tehet, és képzeld tudja és szomorú is miatta
Hello. Ha anyira fontos a barátodnak a véleménye akkor igazán megtehetne annyit hogy a te kedvedért az elõjátékot is "alkalmazza". Sztem beszéld meg vele, hogy te mit érzel!!!
szerintem ne beszélj hanem csináld:) Vagyis ne mond neki hogy legyen elöjáték hanem kezdeményezd, simogads huzd fel öt egy kicsit és ha nem kapsz viszonzást csak egyböl belevág akkor igazán elbeszélgethetsz vele!Szerintem az is egy jó ötlet hogy játszatok szerep játékot!Mi csinálni szoktuk igy és tök jó beindit testileg lelkileg!Hajrá

Pár hónap után mindig rámjön, hogy nem szeretek csókolózni a párommal, úgy mint a kapcsolat elején. Ez eddig szinte minden párkapcsolatomban előjött ez. Mi lehet a bajom?

20 éves vagyok, és nem bírom megcsókolni hosszan az aktuális páromat, pedig nem büdös a szája, meg az enyém sem, hogy emiatt feszélyezzem magam:) A kapcsolatok elején pedig még nagyon élvezem, aztán nem igénylem, pedig szerelmes vagyok..

Legjobb válasz: Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?

Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?
A kérdező hozzászólása: A szex mûködik..:) Csak ezzel van problémám...
1. válaszoló vagyok: Lehet, hogy idõközben megunod, vagy "odalesz" a varázsa? Kicsit próbáljátok másképp, más lendülettel, más nyelvmozgással, stb. Elég rossz lehet, hiszen ha a szerelem/szex is megvan, akkor a csók elengedhetetlen része kellene legyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, talán ez lehet a probléma, hogy elvész a varázs, és olyan megszokottá válik, hogy mindig ugyanúgy csináljuk, egymáshoz szokunk. Volt olyan párom is, akivel kb 2 év után már nem is csókolóztunk.:S Szex közben vannak azért csókok, csak nem olyan, mint az elején, hogy 30percig le nem szállunk egymás szájáról. Ez az érzés hiányzik nekem, de nem tudom magam rávenni sajnos, pedig tényleg szerelmes vagyok.
Nem vagy egyedül, szerintem általában a párok az idõ elteltével egyre kevesebbet csókolóznak... Sajnos... De ez ellen lehet tenni. Pl. egy kis távolság jót tehet, ahogy a kapcsolatnak is... Itt csak néhány nap/hét fizikai távolságot értek (pl ha az 1ik fél nyaral vagy suli vagy bármi), aztán utána az 1. "nagy találkozás" ne otthon legyen, ahol rögtön egymásnak eshettek, hanem pl. egy parkban nappal vagy ilyesmi. Ha igazán szeretett és hiányzott biztos az lesz az 1. dolgod, hogy megöleled és hosszan megcsókolod. Szerintem...:)

Miért van fenn a párom még mindig azon a társkeresőn ahol megismerkedtünk, holott a kapcsolatunk szinte tökéletes?

4hónapja vagyunk együtt, egy internetes társkeres?n keresztül ismerkedtünk meg. Miután összejöttünk, én egyb?l töröltem a regisztrációmat, de egy hónap múlva kiváncsiságból csináltam egy kamu adatlapot, hogy megnézhessem, hogy Õ fent va-e még... Sajnos a gyanúm beigazolódott, és azóta sem törölte magát. Egyszer?en nem értem, hogy miért, ugyanis szerintem nagyon jól megvagyunk, sokat vagyunk együtt, minden nap többször is keressük egymást telefonon, stb. Vannak olyan megnyilvánulásai, amivel úgy érzem, hogy komolyan vesz: 1 hét után bemutatott a családjának, a barátainak, beavatott az életébe. Ha ott vagyok nála, ágyba hozza a reggelit, f?z nekem, autóval hoz-visz, csakhogy nekem kényelmes legyen... Viszont sohasem becéz, még sohasem mondta, hogy szeret, illetve a kommunikáció sem zökken?mentes köztünk, ugyanis nagyon zárkózott, ha meg akarok tudni valamit, úgy kell bel?le harapófogóval kihúzni... És ami a legjobban aggaszt, ez pedig ez a társkeres?...Egyszer?en nem értem, hogy miért vann még fent? Csak arra tudok következtetni, hogy nem vagyok neki megfelel?, és csak addig lesz velem, amíg nem talál jobbat. Pedig nagyon nehezen ismerkedik, mint említettem, zárkózott, eleinte a randijainkon szinte csak én beszéltem. Nem az a "szoknyapecér" típus, ennek ellenére rettent?en jókép? (magas, izmos, sz?ke, kék szem?), a csajok álma... Bármikor találna magának valakit! Kérlek, mondjátok el, hogy mi a véleményetek err?l, mit kéne hogy tegyek?? El?re is köszi! :)

Legjobb válasz: nap mint nap szoktam online oldalakon hirdetni elektronikai terméket. és elõfordul, hogy véletlenül nem törlöm le. Ma is felhívtak egy 4 hónapos hirdetés iránt, amit már 1000 éve eladtam. nem nagy szám.. ha olyan tökéletes a kapcsolatotok, egyszerûen kérdezd meg. én 100% biztos vagyok benne, hogy ez puszta véletlen. Vagy csak nem volt ideje, lassú volt a net, stb. Viszont ha te gyanakodsz, és kamuprofilt csinálsz, gondolkodj el azon, hogy tényleg minden rendben van-e.

nap mint nap szoktam online oldalakon hirdetni elektronikai terméket. és elõfordul, hogy véletlenül nem törlöm le. Ma is felhívtak egy 4 hónapos hirdetés iránt, amit már 1000 éve eladtam. nem nagy szám.. ha olyan tökéletes a kapcsolatotok, egyszerûen kérdezd meg. én 100% biztos vagyok benne, hogy ez puszta véletlen. Vagy csak nem volt ideje, lassú volt a net, stb. Viszont ha te gyanakodsz, és kamuprofilt csinálsz, gondolkodj el azon, hogy tényleg minden rendben van-e.
Te is tudod, hogy ez így cinkes... kitérõ válasz...tehát nem azért van az oldalon, mert elfelejtette törölni az adatlapot...belépeget...tuti cink! Én kb 1-2 hetente viszem anyumékhoz az éppen aktuálist, szegény kistesóm nem is tudja megjegyezni a nevüket, és a haveroknak is mindig bemutatom õket, és elõzékeny vagyok és szeretek vezetni én is mindig elmegyek értük kocsival és haza is viszem õket. Nem akarlak elkeseríteni, de jobban jársz ha nem táplálsz túlzottan komoly érzelmeket iránta!
Hát ha be is szokott lépegetni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem téged tart a megfelelõnek vagyis váregy jobbra, de addig szépen elvan veled is ha ló nincs jó a szamár is alapon... én kivágnám...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Hát igazából már 2x is felmerült ez a téma, de mindig valami kitérõ válasszal elintézte a dolgot. Meg igazából már írtam is neki, a kamu reg.-rõl ( nem túl szép, dehát nagyon kiváncsi voltam, h válaszol-e). Szerencsére nem, de elolvasta, és be is szokott lépegetni... :(
2. oka van: elfelejtette magát törölni 3. annyira mégse te vagy neki az ideális és amíg nem talál egy jobbat, addig elvan veled:S hát ha így áll, ez elég ocsmány:SSS
szerintem a magas erõs félénk barátodnak nem volt igazi csaja.mivel társkeresõn kereset.életben nem tudott megnyilvánulni.és bizonytalan.van úgy hogy valaki többre vágyik mint ami van neki.nem tudom hány évesek vagytok?! de lényeg a lényegben.kérdez rá hogy fenn van e még a társkeresõn.mondjuk csak kíváncsiságból.mert ha hallgatsz , akkor azt hiszi téged át lehet verni.és az elsõ adandó csajjal titokban randizik majd.nos egy kis féltékenységbõl még nem lett baj.de azt a férjet, ilv feleséget könnyû megcsalni aki elhiszi hogy edzésen, vagy tárgyaláson van a másik fél.ezért minden gyanút meg kell beszélni.persze úgy hogy ne gondolja , hogy te azt hiszed szoknyapecér!
Egyszerûen kiderítheted a dolgot... Írj neki a kamu regisztrációdról... Ha belemegy a levelezgetésbe, ismerkedésbe, egy idõ után elõvezetheted Neki hogy de ugye biztosan nincs barátnõd? Mert soka csalódtam már... A válasz lesz a döntõ pillanat... Persze ez nem egészen etikus, reménykedjünk benne, hogy még csak válaszolni sem fog, mert úgyfelejtette a regisztrációt és már be sem lépeget. Bár a legtöbb ilyen oldalon azt is láthatod hogy mikor lépett be utoljára, azért az sem lényegtelen szempont :D
Simán kérdezz rá. Én lány vagyok, miután összejöttem a barátommal, vagy egy hónapig egyedülálló volt kirakva még a kapcsolat státuszomnál a neten, mert azt is elfelejtettem, hogy ki van rakva valami...:D szóval, amíg nem tudsz semmit, ne csinálj hisztit, meg ne vedd a szívedre.
Lehet Õ nem annyira elégedett veled. Valahol megérdemled, mert zárkózott, de persze a testi adottságaitól vagy oda.
Szerintem se gyanakodj, inkább higgadt stílusban tisztázd vele, hogy ez téged zavar.
Én is arra tippelnék, hogy úgy felejtette. Kérdezz rá, hogy törölte-e már magát arról az oldalról. Persze azért ne így kezd :) Ha azt mondja: nem, mert elfelejtette. Akkor oké. Ha azt mondja: igen. Akkor lehetnél nyugtalan
Egyszerû! Hozd elõ, hogy ismerkedtetek össze, és óvatosan terelj affelé, hogy õ még mindig fent van-e? Ennél nincs jobb, fontos a jó kommunikáció! Lehet csak elfelejtette törölni magát, a pasik nem törõdnek néha ilyenekkel.
Lehet, hogy csak úgy maradt. Mellesleg kérdezz rá, ne számonkérõ stílusban. Lehet, hogy azonnal törölné magát.
Ismerõs szituáció.Véletlenül nem József a neve?:)
0, 000000132432 %
Nem tudok százalékot, de nagyon kicsi az esély rá.
Lehet, hogy kicsi az esélye, de nem kizárt.Valamelyik Disovery-n van egy sorozat: Nem tudtam, hogy terhes vagyok.Itt az összes csaj menstruáció mellett szülte meg a gyerekét.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, tudom, hogy van rá esély. Csak az ember mindig úgy gondolja, hogy vele, pont vele nem történhet meg. És mindig elgondolkozom rajta, hogy mi lenne ha.. nagyon nem lenne jó.
Barátommal sokszor vagyunk együtt úgy, hogy nem húz kotont. És rengetegen szeretkeznek így... és hiába mondják h 100 nõbõl 32 így esik teherbe.. 100 nõbõl kb 5:D évente. xD sztm.
50%: vagy igen vagy nem
73%-os: Nem poénból mondják. 100 nõbõl évente kb 35 esik teherbe megszakítás mellett. De szórakozzál csak vele, hátha egyszer mehetsz abortuszra. Csak legalább másnak ne oszd az észt... Kérdezõ: csinálj tesztet!
ha nem védekeztetek, akkor lehetsz terhes. ennyire h lehetsz már felelõtlen?? az abortusz az jobb, mi????? ááá.. szánalmas.
ehh, ez a 73 % - os mindenhol szórja az észt. szerinte sehogyse lehet teherbeesni :DD bár igy lenne. de sajnos, nincs.
Szia Én végig a terhességem alatt alig kívántam az utolsó pár hónapba akármikor neki kezdtünk egybõl volt nagy rugdosás bent
A kérdező hozzászólása: jaja nekem is...volt hogy apát hasba is rugta a kis drágám:)
Ha nem kívánod, ezt mondd el férjednek, és kérd meg, hogy értse meg, és fogadja el. De neked sem kell elvbõl elutasítanod:-) Játszatok csak, simogassátok egymást, bújjatok össze, vannak egyéb más módszerek, nem feltétlen kell közösülni. Én mit nem adtam volna a szexért, de a 29. héten eltiltottak, na meg szülés után a 4 hét... az 15 hét. Nehéz volt!
Azért ezt megérthetné a párod, hogy már nem kivánod.Elvileg szülés elõtt 6héttel már nem is tanácsolják, de ezzel manapság senki nem törõdik.Ha nem kivánod, mond meg neki, nemár mindig õ legyen aki...na.
Azért a férjed egy csepped gyakorolhatna némi önualmat. A szülés után 6 hétig biztosan nem szexelhettek amíg tart a vérzés és amíg be nem gyógyul a gátseb és a méhed. Én egész terhességem alatt nem kívántam a szexet, szülés után meg végképp nem. A férjem csak hozzámért odabújt és már spriccelt is a tejem, és nagyon zavart. Mások szerint mindez tök normális. A férjeknek pedig türelmesnek kell lenniük. És általában azok is. Beszélj a dologról a férjeddel, mert ha muszájból teszed hamar el fogtok távolodni egymástól, fõképp szexuálisan.
szia! Én az utolsó hetekben "kergültem meg". Elõtte hetekig szinte száraz voltam ; és nagyon bántott a dolog; a terhesség végefelé meg rám tört az érzés:) De ezt mondjuk a férjem nem bánta :) Valakinek itt nagyon igaza van . Ez a dolog nem a férjedtõl függ. Ha Te nem kívánod, nem akarod, neked kényelmetlen , akkor gyakoroljon önuralmat. Te vagy a fontos, meg a baba; "muszájból" ne légy a férjeddel.Meg ráadásul majdnem minden nap...?:) Nagy hassal, tényleg jóval kevesebb mozgási felülettel? ezt meg kell értenie!!

Nem érzitek úgy, hogy a kutyátok túl sok időt vesz el az életetekből? Mi alig tudunk egymással foglalkozni a párommal, szinte sehova nem tudunk kimozdulni, mert mindig hozzá kell igazodnunk. Ti ezeket hogyan oldottátok meg?

Igaz még kicsi és rengeteget kell vele törődni, még tanulunk is, dolgozunk is és úgy tűnik fárasztóbnak bizonyult a kutyatartás, mint arra számítottunk. Éjjelente többször ki kell vinni, néha megmakacsolja magát és akkor alig lehet vele bánni. Tényleg sokat foglalkozunk vele, nagyon szeretjük és szeretnénk neki a legjobbat, de eléggé elbizonytalanodtunk, hogy nálunk van-e a legjobb helyen. Vagy ezek csak a kezdeti nehézségek?

Legjobb válasz: tény hogy az elején amikor még nem tudja visszatartani pocsékabb. ennek ellenére a panaszáradatot elolvasván volna két kérdésem: egy: minek vállaltatok be kutyát ha tanultok és dolgoztok is egyben, tehát idõ alig? kettõ: ha lesz gyereketek ugyanígy fogtok elbizonytalanodni? én úgy szeretném tudni hogy normális értelmes emberek ilyen helyzetben minek is akartak kutyát? egyáltalán hogyan gondolták át a kutyával járó minden fajta témát mielõtt gyakorlati lépésekre szánták el magukat?

tény hogy az elején amikor még nem tudja visszatartani pocsékabb. ennek ellenére a panaszáradatot elolvasván volna két kérdésem: egy: minek vállaltatok be kutyát ha tanultok és dolgoztok is egyben, tehát idõ alig? kettõ: ha lesz gyereketek ugyanígy fogtok elbizonytalanodni? én úgy szeretném tudni hogy normális értelmes emberek ilyen helyzetben minek is akartak kutyát? egyáltalán hogyan gondolták át a kutyával járó minden fajta témát mielõtt gyakorlati lépésekre szánták el magukat?
A kutyának szeparációs szorongása van, érdemes lenne utána olvasni a dolognak. Hozzá kell szerencsétlent az egyedülléthez. Ha kimész a szobából, és csendben van akkor jutalomfalat, és ezt elõször 1 perccel, aztán növelni az idõt. Mielõtt elmentek nem szabad elköszönni tõle, és ha sír nem szabad visszamenni addig, míg nincs csendben. A szomszédoknak szóljatok, hogy elõre is bocsi, de tanítjátok neki, hogy tudjon egyedül maradni. Amúgy vonattal, meg busszal kirándulni semmivel sem körülményesebb kutyával, mint egyedül. Csak akarni kell.
Nem értem. Attól, hogy ott a kutya attól egymással is lehettek. Nem kell, hogy valaki mindig csak a kutyával legyen a másik meg a ház másik végében. Érted? Menjetek közösen kirándulni, közösen sétálni, elmenni együtt fagyizni/sütizni , parkba menni vagy csak otthon filmezni úgy hogy közben ott van a kutyi is. Szóval ilyen közös programokat csináljatok, hogy a pároddal és a kutyával együtt legyetek és így senki se lesz háttérbe szórulva. Ha meg moziba akartok menni vagy szórakozni akkor arra a pár órára nyugodtan otthon lehet hagyni azt a kutyát.
én elnézést kérek, de mégis hogy gondolkodtatok ha azzal nem számoltatok hogy nincs idõtök egymásra. én ezt nem értem. volt idõbeosztás. akkor hogy nem jut idõ egymásra ha számoltatok mindennel?
Jaaa kérem, tessék nevelni a kutyát! A jól nevelt (helyes flkasorrendet is ideértve) kutya kussban ül/fekszik/arkámitcsinál, míg hazaér a gazdi....
10 hetesen már itthon hagyhattam a kutyát, egy pisszenés se volt...
Már nem azért de gyerekkorotokban nem volt kutyátok vagy azóta elfelejtettétek hogy gondoskodni kell róla?
A kérdező hozzászólása: Otthon nagyon nehezen marad meg. Ha nem vagyunk vele, nyüszít és sír. Max, ha bealszik arra az idõre tudunk kimenni a házból, ha felébred egybõl sír, ha nem talál minket. Mozi, ilyene kilõve, kirándulni is körülményes, kocsink nincs, busszal meg vonattal pedig elég körülményes.
Múltkor 8-ra kellett volna mennem valahova. Két órával késõbb indultam el mint akartam, mert mind a 3 hosszúszõrû kutyám belerohant egy bogáncsmezõbe... Egyáltalán nem izgatott, hogy emiatt kések. Szóval nem, nem érzem úgy. Valahogy sosem okozott gondot, hogy idõt kell fordítani rá. De hát minden ember másmilyen. Mondjuk én nem is ugrálom körül a kutyákat, azt csinálják amit én szeretnék. Nem lesznek örökké kölykök. Általában az olyanoknak nincs ideje (gyereknél is) akik teljesen kiszolgálják.
Idõvel sokkal könnyebb lesz. nem kell majd éjszaka felkelni, nem kell mindig hazarohanni hozzá, mert el lesz egyedül is, vele együtt tudtok majd kimozdulni, nem fogja megmakacsolni magát. Nem lesz semmi gond. De ez még minimum fél év és az kell, hozzá, hogy jó neveljétek. Addig is tartsatok ki, ne adjátok fel, hidd el, megéri!
Minek kellett akkor kutya? A miénk: 12 hetes korától kussban van, ha nincs itthon senki. Szoba tiszta. Egész napot képes egyedül lenni, hang nélkül. Nem rombol. Soha. Nincs kocsi nálunk mindig, busszal-vonattal megyünk mindenhova. Ahova lehet visszük. Ahova nem, addig itthon marad. Házibuli ugyanúgy van kutya mellett is. Ugyanúgy eljárunk minden hova. Semmiben nem gátol meg. Nevelni kell a kutyát, és lesz életetek mellette.
Miért lenne annyira körülményes buszozni vele? Ha így fogtok fel mindent nem csodálom, hogy teher számotokra a kutya. Akarás kérdése az egész. Ráteszed a hámot és felültök a buszra..vagy bele a biciklikosárba és valami kirándulóhelyre elmentek. Busza még lehet jegyet se kéne vennetek, mert még pici.
Tök jó, hogy ezt így kimondtad! Párom nekem is nagyon állatközpontú, én viszont ugyan szeretem az állatokat, de közel sem rajongok értük úgy. Így amikor kiskutyája lett, ez egy feldolgozandó dolgot jelentett kettõnk között. Biztos, hogy ismerõs neked az, hogy javasolsz egy programot, de nem jó, mert vissza kell érni megetetni/megsétáltatni. Vagy hogy ha elmentek valahová, akkor van egy határidõ, mintha tizenévesek lennétek és addig lenne kimenõtök, mert addigra vissza kell érni, hogy a kutya ilyen-olyan igényei ki legyenek elégítve. Én tudat alatt sokáig úgy éreztem, mintha barátnõm öntörvényûen örökbefogadott volna egyik egy közép-afrikai bantu nyelven síró kis kongói árvát. Igen, úgy éreztem, hogy becsöppent az életünkbe, és onnantól kezdve õ az origo, amihez igazodnunk kell. Utána jöttek azok, hogy közös sétáltatáskor a fogott kéz is nyakörvé változott, amikor hirtelen meg kellett állni, mert a kutya húzott (ezt nem lehet neki hagyni). Konkrétan néha percenként többször. A probléma pontosan az volt nálunk, hogy hagytuk, hogy ez a szituáció csak úgy folyjon. Után megbeszéltük, hogy itt nincs mese, kompromisszum kell, mert ez így nem mehet tovább. Ehhez az kellett, hogy mindketten helyet cseréljünk és a másikat onnan nézzük. Én addig csak azzal voltam elfoglalva ilyen téren, hogy nekem rossz, én nem akartam kutyát, ez így nem jó nekem, õ pedig azzal, hogy örült, hogy egy ekkora pozitívum történt az életébe. Ahogy az „én” címû történet mellé odakerült a másik nézõpontja, én is megláttam, hogy neki mekkora pluszt jelent ez az életében, és õ is, hogy ez nekem mekkora áldozatot. Nem tudom, hogy együtt éltek-e már, mi még sajnos nem, így többek között azt beszéltük meg, hogy úgy megyek át, amikor a kutyás séta már megvolt, vagy a kutyaoviba egyedül megy vele. Igen, kicsit túl kell lépned a komfort zónádból (ez a te áldozatod), mert foglalkozni kell néha a kutyával, de amikor már érzed, hogy a határodnál vagy, akkor jelzed ezt a párodnak, és akkor addig ott maradsz, amíg kerülnek egyet, vagy elmész (ez az õ áldozata). Ameddig amiatt bánkódsz, hogy ez igazságtalan és hogy ezt te nem akartad, addig nem tudsz kompromisszumra hajlani, mert elvégre ez a kapcsolat kettõtökrõl szól. Persze mindenki megtehetné, hogy mondjuk szakít a másikkal ekkor, és akkor visszakap egy nagy adag szabadságfokot, de persze ennek semmi értelme nem lenne, mert miljomokkal fontosabb és értékesebb a kettõtök egysége, mint az egyikõtök. Ezzel nem azt mondom, hogy önzõ vagy, hanem azt, hogy itt nincs az, hogy az lesz, amit te mondasz (a kutya tûnjön el), vagy az, amit a párod (a kutya marad, ahogy van), hanem a kettõ között valahol találkoztok. Én nekem még az is megfûszerezte a dolgot, hogy egy gyógyuló kutyafóbiás ember vagyok, szóval az is rátett egy lapáttal. De ahogy írtad, idõvel javul. Fõleg, mert kölyök. Most kell nagyon nagyon sokat beleadni pl.: megtanítani nem felugrálni, mert akkor azzal azt úszod meg, hogy a kutyát élete végéig minden nap le kell mosnod magadról, ha felugrik. Vedd úgy, mint befektetés a jövõbe a mostani intenzív foglalkozás. És az is segít, ha te is megpróbálsz kompetens lenni valamiben. Engem például rettenetesen irritált, hogy mivel barátnõm nagyon ügyesen kiedukálta magát a kutyanevelésbõl, bármit próbáltam volna kezdeményezni, arra általában volt valami, hogy azt nem szabad, vagy „mit csinálsz, meg akarod folytani?”, szóval ja. Azzal, hogy kijelentettem, hogy a kakit én szedem, vagy néha én is sétáltatom, vagy a kutyaoviban én is csinálok vele egy-egy gyakorlatot, azzal újra visszaszereztem azt, hogy igenis lehetek kompetens, mert férfiként ezt nem lehet másképp elfogadni. Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, csak úgy voltam vele, hogy én szívesen olvastam volna valakitõl, aki anno hasonló gondokkal küzdött. De ha már ezt a sort is olvasod, akkor gondolom te se bánod, ha meg még mindig olvasol, és mégis bánod, akkor egy bumburgya vagy. Na, szval ha akarsz valakivel beszélni errõl, nyugodtan írj privátot.
Mennyi idõs? Keressetek olyan játékot, amit ti is élveztek, mi pl. családilag szoktunk vele bújócskázni, vagy vigyétek le egy tóhoz és úsztassátok meg. A szeparációs szorongás ellen is kéne valamit tenni. (Bár nálunk inkább nekem van. :) ) Múltkor elmentünk vásárolni három órára, gondoltam, hogy Úristen, kutya kétségbe fog esni. 4 hónapos kis drágám, amikor elmentünk addig nyafizott csak, míg beültünk az autóba, utána visszament a helyére, és akkor kelt fel, amikor hazaértünk...
A kérdező hozzászólása: Átgondoltunk mindent, ennek ellenére úgy éreztük be tudjuk vállalni, mert az idõbeosztásunk is olyan, hogy valamelyikünk mindig tud foglalkozni a kutyussal, csak az lett belõle, hogy a végén egymással kevesebbet tudunk lenni. Gyerek azért más, az egyik szülõ azért csak állandóan ott van vele, meg egy gyerekért azért kénytelen vagy beáldozni pár évre a munkád is, legalább is az anya. Egt kutyusért azért azt mégsem lehet.
A kérdező hozzászólása: Hát õ még azért elég kicsi, nagyon kontrollálni se tudja a dolgait.
Mi örülünk, hogy a kutya folyton velünk van, mert szeretjük.Annyi, hogy ha nyaralni megyünk mindig jól megnézzük, hogy olyan hely legyen ahova a kutyát is vihetem.Hát ha ilyen gondjaitok vannak, és úgy veled túl sok, akkor vagy nem kell kutya, vagy idõsebb kutya kellene, azzal nem kell éjjelente kifutkosni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!