Találatok a következő kifejezésre: A páromat egy hónapja nem (206 db)

Szerintetek miért nem akar velem sexelni a párom? Egy hónapban max.3-szor ha együtt vagyunk. Azt mondja szeret meg kíván de miért nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.

Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.
Mert érzi, hogy sokszor nem õt kívánod, csak az igényeidet akarod vele kielégíteni.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam beszélni vele errõl, de azt a választ kapom, hogy fáradt, nem ér rá meg ilyen dolgok.Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?Amúgy meg nem arra megyek, hogy a vágyaim legyenek kielégítve, hanem szeretem és szeretném szeretgetni!Nõ vagyok 35 éves, a párom 25.Amúgy köszönöm a válaszotok.:)
"Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?" NE haragudj, de szerinted a párodnak az a dolga/kötelessége/munkája, hogy hetente kétszer lefeködjön veled? Ha fáradt, akkor nem hiszem, hogy NEKI jó lenne, és csak muszájból szexelni a legrosszabb dolog a világon.
A kérdező hozzászólása: Ezt a mondatot amit idéztél, nem konkrétan gondoltam, hogy heti 2 alkalom "kötelezõ".De ahhoz képest, hogy mikor nem költöztünk össze akkor hétvégén volt minimum!!2 alkalom, most már együtt lakunk, most meg havi 2 alkalom.Nem tudom érted-e, hogy mire célzok?Persze, hogy nem akarom, hogy kötelesség legyen, a volt házasságomból ismerõs ez a szitu.De mindig fáradt azt nem hiszem.
Bocs, akkor félreértettem. De egyrészt amikor még csak együttjárás van, akkor az újdonság miatt kicsit más a helyzet, most meg már kicsit megszokottabb, hogy ott vagy. Az meg, hogy mindig fáradt: lehet, hogy tényleg kifárad (nemcsak fizikailag lehet valaki fáradt), lehet esetleg beteg (vitaminhánytól kezdve egy csomó más bajig), de az is lehet, hogy csak sok a stressz valamiért, és ez meriti ki. Vagy egyszerüen neki csak ennyire van igénye - az nem igaz, hogy egy férfinak mindig ezen jár az esze, meg mindig van kedve. Próbáld neki elmondani, hogy mi a bajod, vagy még jobb, ha leirod, és azt adod oda - igy pontosabban meg tudod fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megfogadom!:) És az tényleg nem igaz, hogy minden pasinak azon jár az esze!!
markold nemiszerven és közöld vele hogy kívánlak cicuka :DDD
Hát persze hogy NEM!
nem az, kivéve talán ha a haverjaival se találkozott már nagyon rég óta de még úgy se igazán
Van neki biztos másik nõje ott ahol dolgozik.
Kapott puncit a munkahelyén
Na milyen ''rendesek '', jól ideírtak neked.De mégis, mik a körülmények ?
A kérdező hozzászólása: hazajön, azt hittem várja hogy együtt legyünk, találkozzunk, de õ inkább a haverjaival elmegy bulizni.
#4-es vagyok bocsi a komolytalan válaszért :/ Ha én ennyi ideig nem találkoznék veled biztosan nem a buli lenne az elsõ a hülye haverjaimmal :) )) És nem normális dolog :S
Szerintem is fura.Te nem mégy vele?
A kérdező hozzászólása: én nem mehetek vele persze..

Már több mint egy hete késik a mensim. Amióta abbahagytam a gyógyszert (1 hónapja) nem jött meg. A párommal megszakítással voltunk együtt. Lehet babám?

Úgy két hete nagyon érzékeny volt a mellem, és amelyik nap meg kellett volna jönnie, fehérfolyásom volt.2 negatívot teszteltem, és azóta semmi tünet, csak a fáradtság.

Legjobb válasz: Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.

Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.
Én a helyedben már régen elmentem volna orvoshoz... Majd írd meg mi lett.
szia.Utolso vagyok.Én is most hagytam abba a gyogyszert, elméletileg most lesz pém(tünetek is megvannak).Helyzet azota milyen??Mi lett?
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy nekem ha kimaradt is volna egy hónap, már akkor is a második mensimnek meg kellene jönnie.. de semmi mensizõs érzés.. kicsit félek azért, hogy valami más baj van.. :S
A megszakításos védekezés kb. 70%-os védelmet nyújt. Tehát minden 100 nõbõl 30 nõ terhes marad azok közül a nõk közül, akik egy évig így védekeztek. Ergó simán lehetsz terhes.
anno én is igy voltam , minden honapban lödöztem a teszteteket, aztán semmi, és volt hogy 40 napra jött csak meg..
A kérdező hozzászólása: Már tényleg nem tudom .. :) Eddig reménykedtem titkon, hogy lehet hogy babó, aztán most meg hogy ha nem babó, legalább megjöhetne.. Érdekes az élet.. :)
lehet hogy ennyivel kitolodik, mert most hagytad abba a gyogyszert...
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha valami már történne.. :) De semmi.. Hasszurkálás, no menstruáció, és ugye az elõzõ negatív tesztek.. Egyenlõre ennyi..
Akkor irány minnél hamarabb a doki.Inkább mondja azt hogy te fujtad fel a dolgot, minthogy valami gáz legyen.Ird meg majd mi volt...
A kérdező hozzászólása: neked is ilyesmid van?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, még aznap de negatív lett... Szerintem ebbõl doki lesz... :(
teszzteltél???
A kérdező hozzászólása: 3 éve szedtem a gyógyszert, és nekem sokan mondták, hogy megszokta a szervezetem, rendre meg kell jönnie.. Ehhez képest.. :) Csak várok-várok és várok.. 2 negatív teszt után furcsa.. De köszi a választ :)
3 év után nagyon kevés nõnek áll vissza egybõl a rendes ciklusa. Szóval valószínûleg csak ezért késik, de mivel nem túl biztonságos módszert használtatok, érdemes egy-két hét múlva tesztelni ha még mindig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) Akkor még várok :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig csak várok ...
A kérdező hozzászólása: Nem lenne baj, csak tudnám ..:) Ez a bizonytalanság...
ha lesz valami ird meg majd lécci..
Csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív akkor sajnos noncs baba szerintem. A helyedben én elmennék nõgyógyászhoz, mert nekem a gyógyszer abbahagyása után csak segítséggel jött meg, utána segítséggel állt be a "normálisra" de még most sem tökéletes...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap tesztelek egyet, és meglátjuk :)
Egyik barátnõmnek a gyógyszer abbahagyása után a 4. hónapban jött meg elõször. A fogamzásgátló abbahagyása elég sok mindent bekavarhat, de szerintem is nézz el egy orvoshoz.

Szerintetek mitől, miêrt lehet az hogy párom már egy hónapja nem kívánja velem a szexet?

Itermêszetesen ràkérdeztem és mindig azt mondja fàradt. Ok ezt meg is értem hêtköznap na de hétvégén is?? Mert akkor sincs semmi :(

Legjobb válasz: Ha nõ vagy, akkor a párod nem kíván, mert egy férfi mindig kívánja, még 48h kõcipelés után is! Ha férfi vagy, akkor lövésem sincsen, de a legközelebbi tippem az az lenne, hogy kéreti magát...

Ha nõ vagy, akkor a párod nem kíván, mert egy férfi mindig kívánja, még 48h kõcipelés után is! Ha férfi vagy, akkor lövésem sincsen, de a legközelebbi tippem az az lenne, hogy kéreti magát...
A kérdező hozzászólása: És akkor mit csinàlsz? Hogy oldod meg? Maszturbàlsz?
Mi most vagyunk a 8. hónapban hogy nincs szex. Párom tereli a témát. Én sokszor majd meg bolondulok érte. Beszéltünk róla, és ha minden igaz attól tart hogy ismét kijönne rajta valami nemi gond. Ezzel küzdöttünk az utóbbi idõben. Orvos szerint nincs baj, de hát mégis van. Gondoltam már másra is hogy hogy hogy nem hiányzik neki a szex, régebben pedig nem ilyen volt. Ezután mondta ezt hogy attól tart. 5 éve vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Hja, hàt az azért egy kicsit màs...
23 éve :)
A kérdező hozzászólása: Ti mióta vagytok együtt?
Én is hasonló cipõben vagyok, immár 3 hónapja.
A kérdező hozzászólása: Úgy félek, hogy elveszítem. Annyira hiànyzik màr most. Nem tudom mit tehetnék, annyira tanàcstalan vagyok.
Biztos nem a súlyodtól van. Próbáljatok elmenni valami hosszú hétvégére, ha ott sem, akkor sehol sem...
A kérdező hozzászólása: Tuti valami komoly probléma lehet. El nem tudom képzelni hogy egy hónapig nem akar szexelni. Képtelenség. Gyerekeink vannak. Híztan, biztos nem kellek màr neki így :(
hát ha nõ a párod, akkor sok oka lehet.. lehet túl frusztrált, sokat aggodalmaskodik vmi miatt, stresszes... ilyen dolgok.. ezek miatt sokszor nem jön hangulatba a nõ.. nekem még néha akkor is elmegy a kedvem tõle, mikor tudom hogy azért jön oda... amúgy nem bújna olyan aranyosan csak úgy oda hozzám... rájövök, hogy csak azért hogy szexeljünk, és vhogy elmegy a kedvem tõle.. persze nem mindig, de én inkább a spontán dolgokat szeretem. de lehet az is, hogy megbántottad vmivel, ez teljesen mind1 nõ vagy férfi...
exemmel egész nyáron nem szexeltünk, nyár végén dobott, mondván, hogy május óta nem szeret.. szerinted? :D
F/L vag? Korotok? Körülmények? Elözmények? Változások? Ha ezekröl nem világositasz fel bennünket, csak arra tudunk gondolni, hogy a párod kijozanodott és olyannak lát, amilyen vagy.
Igen, megcsalás szóba sem jöhet és nem is tudnám, mert rá vágyom. Próbálkozok de eddig még nem sikerült. Sokszor mikor ott járkál elõttem egy szál bugyiban és melltartóban majd megõrülök érte, de marad a maszturbálás.

A párommal 9 éve élünk harmónikus kapcsolatban (gondoltam én). Három napja kijelentette, hogy elköltözik, mert az utóbbi egy hónapban nem úgy érez irántam mint előtte. Időt kért és el akar költözni, hogy egyedül lehessen egy kis időre. Mit tegyek?

Aggyak neki egy kis id?t,vagy próbáljuk eggyütt megoldani a problémákat?

Legjobb válasz: Ha egy pasi idõt kér.. az tudod mit jelent :S sajnos.. szerintem belépett egy 3. fél is...:(

Ha egy pasi idõt kér.. az tudod mit jelent :S sajnos.. szerintem belépett egy 3. fél is...:(
hagyd hogy elmenjen és te is gondold át a dolgokat. Ha nem láttál semmi gondot a 9 év alatt, akkor már bocsika de csukott szemmel jártál. Ha átgondolja õ is lehet hogy még rendezõdhet, de nehogy ez is csiki csuki legyen, mint a legtöbb elköltözök meg visszaköltözök címû dolog. 27/L
Adj neki idõt, szerintem azért 9 év nem kis idõ .)!! ha van egy harmadik is, neki kell átgondolnia, hogy téged választ, akit már jól ismer, vagy az újat, akit még valószínû nem annyira.Hagyd kicsit "csöndben" ne kérdezõsködj, ne hisztizz.ha beszélni akar majd veled üljetek le, és beszéljétek meg felnõtt emberek módjára, bármi legyen is!! sok szerencsét!
Elõfordulhat, hogy van egy 3. fél. Hagyd, hogy elköltözzön. Idõvel jelentkezni fog.
nem tudom hány évesek vagytok, de lehet hogy egyszerûen élni akar. Kipróbálni másokat, viháncolni...tudom ez csúnyán hangzik, de én nem hiszek benne, hogy az elsõ vagy akár a második szerelem örökké tart.
ha 9 évig minden jó volt (ezt csak te tudhatod), és csak úgy ezt bejelenti hogy egy hónapja nem úgy érez akkor annak valami kiváltó oka van. mégpedig sajnos egy másik nõ:(

Normális ez? Lenne egy nagy problémám, ami csöppet megijesztett.A párommal 2 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le de már petting volt meg ilyesmi.

A napok folyamán észre vettem hogy újjazás után ilyen barnás folyásom van/volt.Nem tudtam eldönteni hogy ez valami fert?zés lehet-e vagy esteleg az egy kis vér és odabent megsértett valamit véletlen.Ez viszont általában pár nap után helyre áll.Én talán annyita tudnék elképzelni hogy pár nappal el?tte múlt el a menzeszem és talán attól ,de ilyenr?l még nem hallottam,hogy ilyen lehetséges lenne......Valyon mit?l lehet ez, van okom aggódni?Légyszi segítsetek!(18 éves lány)

Legjobb válasz: Kérdésedre probálok reális magyarázattal szolgálni de csak tapasztalatról beszélhetek. A páromnak is volt már ilyen problémája ez leggyakrabban a menszesz után fordul elõ ahogy írtad is de elõtte is lehet. 1-2 napig tart amíg a hûvelyed hátsó részébõl teljes egészében kiürül ez a váladék. (nõgyõgyász monta nekünk) ill. okozhatja kisabb felfázás is. Nem vagy beteg meg semmi szerinte ez normális. Bár én csak pasi vagyok de miután végigjáccotuk ezt mi is gondoltam megírom a tapasztalatokat.

Kérdésedre probálok reális magyarázattal szolgálni de csak tapasztalatról beszélhetek. A páromnak is volt már ilyen problémája ez leggyakrabban a menszesz után fordul elõ ahogy írtad is de elõtte is lehet. 1-2 napig tart amíg a hûvelyed hátsó részébõl teljes egészében kiürül ez a váladék. (nõgyõgyász monta nekünk) ill. okozhatja kisabb felfázás is. Nem vagy beteg meg semmi szerinte ez normális. Bár én csak pasi vagyok de miután végigjáccotuk ezt mi is gondoltam megírom a tapasztalatokat.
Szia! Ha menzes után történt az ujjazás, szerintem akkor az még a menzes utója. Nekem pl 1 hétig szokott a vérzés után barnázni. De ha szeretnél biztos lenni bennem javaslom, hogy menj el orvoshoz, õ tudni fogja mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszönöm szépen a seghítséget!

A parommal osszevesztunk, egy honapja nem talalkoztunk. O azota irt 2 sms-t, 2 hete, es egy hete. Szeretnek bekulni, most irjak neki en?

Vagy inkabb legyen noi buszkesegem, es varjam meg , mig ujra ir? Vagy lehet azt gondolja , most mar nekem kellene irnom? 19 L

Legjobb válasz: írd,hogy nem kaptad meg a 2 sms-ét:))

írd, hogy nem kaptad meg a 2 sms-ét:) )
ha õ írt, akkor gondolom õ már megtette a lépést. szerintem írj neki, hogy beszéljetek. még a végén késõ lesz
Ez kb olyan mint amikor én szabadidõt és energiát áldozok valakinek azért, hogy segítsek neki, erre viszonzásul kapok egy angol anyagot, amire k.rvára nincs szükségem, de angolt tanulok és hátha segít, csak azért, hogy elmondhassa, hogy viszonozta. Az másik kérdés, hogy én udvariasságból nem mondom azt, hogy "mi az anyámat kezdjek ezzel a szarral, nem kell", persze ezt kéne. Neked sem kéne hagynod, hogy hülyére vegyenek, ez a keresett, írt két üzenetet hetek alatt, húúúú, de mégis elmondhatja magáról, hogy de hát "én kerestelek", persze csak nem mindegy mennyire keresett, mert ez pont az a kategória, hogy elmondhatja, hogy keresett meg elmondhatja, hogy segített nekem, csak éppen kitörölhetem vele a s.ggem/ nem ezt vártam.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Az nem teperes, ha ir 2 sms-t , ugy erzem.
^ Bocs a helyesírásért.
Nekem egy ilyen pár nem kéne, hogy amikor minden jó még akkor is félre toll, ha meg rossz a viszony, még teperjek mellé? Én hagynám a francba, ne haragudj. Ez ilyen "jelképes" megkérdezem mizu van veled, nem teperés. Ez semmi, hagyjad.
Írj, mondd neki, hogy találkozni akarsz vele, hogy szemtõl szembe is a megmondd neki, hogy vége.
A kérdező hozzászólása: Valaszoltam neki, annyit kerdezett, hogy vagyok. Mutottek es erre irt, hogy vagyok. Irtam , hogy jol. Ez volt egy hete. Azota semmi. Ezen gondolkodtam, hogy irjak- e most en.
de úgy néz ki, neked sem elég fontos, mert akkor reagáltál volna az sms-eire, vagy kerested volna már..
A kérdező hozzászólása: Hat ezaz, en is ezt mondom, ez nem kapcsolat, nem vagyok fontos neki...
Egy hónapja nem beszéltetek??? Ez milyen kapcsolat? És azon vesztetek össze, hogy nem szán rád elég idõt? itt a bizonyíték, hogy tényleg nem, úristen.. Mi, ha nagyon durván összeveszünk, két napnál többet nem bírunk ki, lehet hogy ugyanúgy haragszom rá, de én utálom ezt a büszkeséget meg utálok vele sz*rban lenni, fõleg hogy jobban szeretem bárkinél, ezért keresem vagy õ keres. de egy hónap.. nekem ez sok Amúgy mit vársz? írt két sms-t, ez nem kapcsolat.. egy hónapot nem lehet kibírni, ha az ember szerelmes, fõleg ha csak ilyen bagatell dolgon vesztetek össze.
A kérdező hozzászólása: # Azt hiszem igazad van! Ugy erzem- es igy is volt- , hogy nem foglalkozik velem, inkabb a meccs, a baratok, a bicajozas, golf nezes, stb. En meg az utolso helyen. Sot, volt, hogy elkuldott haza, hogy o " nyugodtan " nezhesse s tv-t!
Hát akkor hagyjad, teperjen egy kicsit. Ezek után ha nem köpi ki a belét, hogy vissza szerezzen, akkor hanyagold. Majd ha úgy érzed eleget futott, akkor talán visszafogadod, addíg legyen tartásod, ne hagyd, hogy hülyére vegyenek.
A kérdező hozzászólása: Igazabol azon, hogy nem szant ram eleg idot. Minden fontosabb volt.
Talán ha elmondanád miért veszekedtetek akkor tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Nem irok neki!

A páromat már egy hónapja nem láttam, dolgozik. Én már nem tudok hinni neki, főleg ugy, hogy már a telefonaimra se reagál. Lehet, hogy egy pasi így lezár egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit?

Az els? pár hétben hitegetet, hogy majd találkozunk, de konkrétat sose tud mondani. Most már azt se tudom, hogy merre van, a telefont nem veszi fel, nem tudom vele megbeszélni a dolgokat. Nekem könyebb lenne ha megmondaná, csak nem tudom, hogy tudnám ezt elérni.?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!

Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!
lehet hogy nem tudja mit mondjon, ezért nem mond semmit... de szerintem hagyjad, ne molesztáld, ezzel úgyse lesz jobb, a pasik nem is szeretik, ha folyton hívogatjék, sõt kiábrándító. ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog majd õ.
Szerintem egyértelmû a dolog. Nem akar veled sem találkozni sem beszélni. Elég szépen nézne ki ha hívnám a pasimat és nem veszi fel ami még nem ok hogy kiakadjak, mert elõfordul, de létezik visszahívás is. Ha nemtudom elérni minimum hogy visszahív, ahogy én is õt ha láttam hogy keresett. Szerintem te zárd le ezt a kapcsoltatot. Szerény véleményem szerint az amit mûvel gusztustalan és nem érdemli meg azt hogy foglalkozz vele. A munkára sokmindent rá lehet fogni de azt nem hogy ne hívjon vissza.
Szerintem vedd úgy, hogy megmondta.Zárd le ezt a kapcsolatnak már nem mondható dolgot, és keress magadnak valakit, aki boldoggá tesz.Erre a fickóra pedig egy percel se pazarolj többet!!!

Kb. egy hónapja nem szopizik már a fiam, de még mindig van pár csepp tejem, ilyenkor mit kell tenni, magától el fog apadni? Mennyi idő ez?

Legjobb válasz: A tej teljes elapadása az utolsó szoptatástól számított 40 nap amíg bekövetkezik.

A tej teljes elapadása az utolsó szoptatástól számított 40 nap amíg bekövetkezik.
Igen!Én ezért nem értem, hogy miért van naponta többször is, hogy pár csepp jön, hiszen a szoptatás és fejés ellenére folyamatosan apadt és 3-3, 5 hónapja nem szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Nekem is folyamatosan lett kevesebb, végül a fiam kiharapta a mellemet ezért kellett abbahagyni a szopit, ha megpróbálok fejni két cicbõl kb. 10ml jött össze másfél hét szopimentesség után.
Én a fejést is azért hagytam abba, mert hiába fejtem rendszeresen nem jött ki csak kb. 20-50 ml között, ez folyamtosan kevesebb lett és már a bimbóm is nagyon fájt a fejés megkezdésekor.

7 hetes + 4 napos terhes vagyok, de már egy hónapja nem nagyon merünk szeretkezni a párommal, viszont most már nehezen bírjuk. Merjünk szeretkezni?

Az orvos sem tiltott el, de valahogy most máshogy állunk a dologhoz.

Legjobb válasz: Bújjatok össze nyugodtan.Inkább lágyan,aztán majd jön a szenvedély...

Bújjatok össze nyugodtan.Inkább lágyan, aztán majd jön a szenvedély...
szia.ha a vérzéstõl tartassz akkor nyugodtan menj a patikába és vegyél sikositot.nem drága 600 ft és akkor tuti nem vérzel be:D
Miért irigyelsz?? A páromnak hosszú volt az a 9 hónap, de "magának csinálta" a szünetet. Azért alakult így nálunk, mert õ az anyát látta bennem és nem a nõt.
Szia! Én az elsõvel is és másodikkal is a várandosság alatt kívánós voltam a páromra. Sõt nagyon szexinek talált kismamának. Ezért igazából csak akkor tartóztattuk magunkat, ha valamiért fáradtak voltunk vagy a hangulatunk nem volt olyan. Picit az elsõ idõkben izgultunk, de aztán éreztem, hogy ami nekem jó azt a pici is tolerálja. Így nem volt gond. Azt utolsó trimeszterben meg még a szülés elõtt való napok valamelyikén is épp együtt voltunk. Nekem hála ég olyan a kpacsolatom, ha más nem enélkül nem alszunk el, hogy át ne ölelnénk egymást egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: irigyellek!
Tegnap olvastam errõl. Nyugodtan lehet együtt lenni. A cikkben az is volt, hogy ha szeretkezés után bármit (haskeményedés, baba intenzívebb mozgása) érzel az csak azért van, mert a Pocaklakó így reagál az anyuka hevesebb szívdobogására. Én az elsõ gyerekemmel 9 hónapig nem kívántam, de ezen most nagyon szeretnék változtatni (meg sok más dolgon is :) )
A kérdező hozzászólása: Csak azért parázom, mert többen írták, hogy véreztek szex után. Ilyen fiatal terhességnél nem okozhat gondot a méhösszehúzódás?
Szerintem nyugodtan lehet. Mi egy héten átlagba 5x szeretkezünk, beindultak nálam a dolgok, aminek persze örülünk.:) Meg addig kell csinálni míg lehet.:) 19 hetes kismami
hát.....mi nem birtuk ki és ugyan ugy egyûtt vagyunk csak ovatosabban..40 hét az baromi hosszu idõ és senki nem szeret nélkûlõzni.a baba teljesen védve van mindentõl és az orgazmus még jol is esik neki:D
A kérdező hozzászólása: Az irigylest annak a pocakosnak irtam, aki hetente 5x szeretkezik a parjaval. Es koszonom szepen a valaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!